עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eran256,

יש לי להגיש למחר עבודה ואני יושב שעות ולא מצליח כלום יש לי דרך לפתרון אבל אין לי מושג איך לכתוב את זה. האם מישהו יכול לעזור לי שיכתוב ואני ארשום את התרגיל והדרך לפתרון, אני לא רוצה שתנסו ללמד אותי אין לי זמן לזה העבודה למחר. זה חומר דיי בסיסי. המטרה היא לבדוק תקינות של 2 תאריכים כולל 29 לפברואר פעם ב4 לא כולל מאות חוץ מה 400 ולחשב את הפרש הימים בניהם הם חייבים להיות באותה שנה. תודה מראש ערן..בבקשה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. שלום, אני מנסה לרשום בשפת c תוכנית ללוח מקשים 3x4 שבסופו הוא ידליק לי לדים שחיברתי לערכה לפי הסדר ובהתאם למספר שלחצתי עליו. לדוגמא: אם לחצתי על לחצן '3' אז הנורות ידלקו לפי הסדר הבא: 0011. הנה התוכנית שכתבתי וכל הזמן ה-avr studio רושם שיש שגיאה: #define __BIT_DEF_H__ #include "avr/io.h" #define R1 PIND0 #define R2 PIND1 #define R3 PIND2 #define R4 PIND3 #define C1 PIND4 #define C2 PIND5 #define C3 PIND6 void (main) { DDRA=0xff; DDRB=0x00; while(1) { C1=1; C2=1; C3=1; if((R1==0)&(R2==1)&(R3==1)&(R4==1)) { PORTA=0x01; } if((R1==1)&(R2==0)&(R3==1)&(R4==1)) { PORTA=0x04; } if((R1==1)&(R2==1)&(R3==0)&(R4==1)) { PORTA=0x07; } if((R1==1)&amp…

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  3. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה לגרום לDIV להפוך להיות מוצג בזמן לחיצה על CHECKBOX. להלן הקוד: function moodleLunchApiIntergrate(String a, String b) { document.getElementById(a).style.visibility = document.getElementById(b).checked ? 'visible' : 'hidden'; } </script> <input type="checkbox" id ="1" onclick="moodleLunchApiIntergrate('2','1')"/> <div id="2" style="visibility:hidden"> <iframe src = "[url]http://www.walla.co.il">[/url] </iframe> <> הDIV לא מוצג. יש למישהו רעיון? תודה!

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  4. מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד של תפרית לאתר אינטרנט ושיכלל על כל הדפים בבקשה בתודה מראש S_b54

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by s_b54,

יש לי די הרבה שאלות ב php מישהו יכול לעזור לי בבקשה 1.איך אני יורד שורה כשאני כותב ב php 2. האם יש דרך לשלב קוד PHP באתר שבנוי על HTML 3. ושאלה אחרונה איך אני יוצר תפריט בדיוק כמו של האתר הזה רק עם תמונות שונות כמובן תודה רבה לעוזרים S_B54

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by booo21,

שלום! יש לי שני divs גולשים apdiv5+6 אחרי שמירה אבל רק בגוגל כרום מה לעשות? שולחת קבצים אחרי שמירה ב-explorer http://i57.tinypic.com/2dlkcwo.jpg אחרי שמירה ב-crome http://i57.tinypic.com/1217sxt.jpg קובץ הקוד http://codepen.io/anon/pen/cdGnA תודה גליה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Smah,

שלום, אני עובד על פרויקט בשפת הפרולוג. הפרויקט נכתב באמצעות תוכנת SWI-prolog. מי שמכיר שפה זו יודע וודאי את הפקודות retract ו- assert. הבעייה שאין אני יכול לבצע אותם בSWI , כלומר להוסיף נתון חדש או למחוק אותו, ההודעה שהוא נותן היא: No permission to modify static_procedure. ??? לפי המורה שלי שלא מצא פתרון לכך הבעייה שהוא מקפמפל את הנתונים לתוך הזיכרון הסטטי ולא הדינמי (שלא שאני מבין מה זה אומר). צריך עזרה דחופה על מנת להריץ את הפרוויקט בפקודות אלו!! אם למישהו יש רעיון או נסיון בתוכנה ובשפה בכלל אנא עזרו לי דחוף! תודה מראש לכל העוזרים. דרך אגב אתר הבית של swi: http://www.swi-prolog.org/ (מצטער מראש שאני לא יודע לצרף לינקים).

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by asihiz,

התקנתי את סביבת ה-.NET אך ללא קבצי הHELP. איך נקראים הקבצים האלו(האם FRAMEWORK) ואני אשמח אם תוכלו לתת לי את הקישור המדוייק מהיכן ניתן להוריד אותם. בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. dim flag(0 to 15) as integer for i=0 to 15 flag(i)=0 next i=0 While Not i = 16 Randomize node = Int((16 - 0) * Rnd + 0) If flag(node) = 0 Then i = i + 1 flag(node) = 1 End If Wend מטרת הקוד להכניס לאיברי המערך באופן אקראי איבר שלם חיובי הבעיה שלי שאני לא מצליח להכניס למערך את הערך הרצוי

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by marvelX,

אהלן חברים אני מצטער אם אני עובר על חוקים אבל זה ממש חשוב, יש לי פרויקט למחר להגשה שאני אמור לבנות ספריה , התחלתי,נתקעתי הרבה ואין לי זמן לסיים עד מחר (במקביל מבחנים) יש מצב שמישו יוכל לעזור לי עם תוכנת teamviewer? אני לא מבקש לעשות את כל העבודה אבל בגלל לחץ של זמן אני פשוט לא אספיק, אני ישלם על הזמן ,מי שחזק בvb זה אמור להיות פשוט יחסית.. אשמח לכל עזרה שהיא תודה ! וסליחה אם עברתי שוב על החוקים כאן..

11. שלום. יש ברשותי פקד ACTIVEX כלשהו. כאשר אני מוסיף אותו דרך VISUAL STUDIO אל תוך פרוייקט רגיל של C# - אז אני רואה את כל המאפיינים של הפקד , ואני יכול לגשת אליו בקלות גם בקוד. אך כשאני מוסיף אותו לתוך פרוייקט ASP.NET אני רואה אותו רק בתור OBJECT , אני לא רואה אתה המאפיינים שלו (אלא רק מאפיינים של OBJECT פשוט) וכן אני לא יכול לגשת אליו דרך הקוד... יש למישהו מושג איך אני מוסיף פקד כזה לASP.NET שיעבוד ואוכל לשנות את המאפיינים בדיוק כמו בפרויקט WINDOWS APPLICATION ? אם יש לשנות משהו בקוד , או HTML , אז דוגמת קוד תעזור.. תודה !!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

זאת העבודה, http://www.cse.bgu.ac.il/common/download.asp?FileName=ass01_2012A.pdf&AppID=2&MainID=578&SecID=2949&MinID=1 אני שובר את הראש על 3 ואין לי אפילו כיוון אם יש מישהו בסביבת אשדוד שיכול לשבת איתי ולעזור לי אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי (בתשלום כמובן). מועד ההגשה היום ב00:00. תודה מראש.

13. Started by amit_f,

אודה מראש על כל עזרה מוצעת: אני בונה אפליקציה העובדת מול sql server 2k - הצלחתי לאחסן תמונה ב-DB (כשהשדה המוגדר בטבלה לכך מסוג image) , אולם איך אני שומר קבצי audio,mpeg,avi או בעצם קבצים מכל סוג בשרת מרוחק? יש דרך כלשהיא לאחסן זאת ב- sql server עצמו או פשוט ליצור שדה path שיכיל את מיקום הקובץ פיזית בשרת מרוחק, ואז העברת הקבצים תעשה ע"י שימוש ב-TcpClient אן משהו כזה (דרך אגב, התוכנית נכתבת ב- #c) ? שוב תודה, שנה טובה וגמר חתימה טובה

14. Started by creative,

אני מנסה להריץ תוכנית שכתבתי בטורבו פסקל שמשתמשת ב USES WINCRT וזה כותב לי שגיאה NOT FOUND WINCRT.TPU ולא מקמפל ולא מריץ כל עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by pho,

תרגיל להגשה!!!!! קרא נתונים על פועל במפעל הכוללים: מספר עובד, מספר שנות ותק, מספר שעות עבודה בחודש. התנאים לחישוב המשכורת הוא: עד 2000 שקל לא יורד מס הכנסה כל סכום מעל 2000 שקל ומתחת ל10000 יורדים 25%, על כל סכום שהוא מעל 10000 שקל יורדים 50% מחיר שעת עבודה בסיסית עבור 0 שנות ותק, הוא 15 שקלים, עבור כל שנת ותק מקבלים 5 שקלים תוספת לשעה (שעת עבודה). כל המביא לנו תוכנית זו מוכנה פרס כדאי!!! אמת בדברים....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by danielzy,

הקוד החדש למטה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by JVT,

טוב אז ככה.. כל הפרויקט פה למטה. אני לא מבין למה שכשאני כותב את הסיסמה לאימות זה בפעם הראשונה כותב Password OK ואחרי זה כל סיסמה שאני יכתוב הוא יעשה Password OK ואז Login Failed..... משהו בבדיקה של הסיסמה לאימות לא טוב. מי שעוזר אני ןקאו'קראםקרטאיט לודע אבל אני יעריך את זה באמת באמת באמת הנה זה: [font=Courier][left] .MODEL small .stack 100h .data Header db '',10,13 db ' **********************************************************',10,13 db ' * ****************************************************** *',10,13 db ' * * * *',10,13 db ' * * DDDDDDDD PPPPPPPPPP C CCCCCCCCCCCC * *',10,13 db ' * * D…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  18. שלום חברים, אני לומד קורס במבוא למדעי המחשב ושפת JAVA א'. יש לי שאלה שהיא ממש קשה לי, ואני לא יודע איך אפילו להתחיל. ברצוני לקבל עזרה בבקשה, אם מישהו תותח מפה (כולכם כאלה) יכול לעזור לי ולפתור לי אותה. כי בלעדי התשובה הזאת, לא יתנו לי לגשת למבחן בסוף הקורס. בבקשה צירפתי קובץ עם התרגילים. השאלה נמצאת בבוף איפשה שכתוב "מטלת מנחה 17" שם מתחילה השאלה. בבקשה בבקשה תעזרו לי כמה שאתם יכולים. אני חייב שתפתרו לי אותה בבקשהההה

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. אני מנסה לקמפל פרויקט ב-VISUAL . כשהוא בקובץ אחד עם ההצהרות והכל הוא עובד מצוין וכשאני מחלק ל-HEADRE אני מקבל הודעת שגיאה והפכתי תאינטרט בשביל תשובה ואןןןןןןןןןן error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl alias(struct avl * *,int,char * *,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl history(struct hist * *,struct hist * *,int,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl set(struct avl * *,int,char * *,char הפונקציות הן שלי וכמו שאמרתי כשהכל היה בקובץ אחד זה עבד מושלם. אני משתגעעעעעעעעעעע תודה רבה למי שיעזור ואם אפשר אני גם ישלח את זה למי שמבין שמתי אינקלוד כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני מחפש אתר שנותן הרשמה לאתר האינטרנט שלי רצוי בעברית תודה מראש s_b54

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by shir gold,

הי אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי למה אני לא יכולה לעשות בשפת C בmain int *count=0; ולשלוח את count ולא את count & ולקבל את זה לפונקציה בתור מצביע ואחכ להדפיס בmain את *count? אני אשמח לתשובה תודה ענקית!!!

22. שלום, ברצוני לפתוח בלוג חדשות רכב וקידום הספורט המוטורי בארץ ישראל. נכון, חלום מוזר כך יחשבו חלק מהאנשים.. הבעיה היחידה שעומדת בפתח היא תבנית לאתר bloger , שלתוכה אכניס את חדשות הרכב ומודעות הפירסום למיניהם ובכך אני צריך את עזרתכם. יש אתר בשפה האנגלית שעוסק בתחום ובדיוק כך אני רוצה שהבלוג שלי יראה. אני מעוניין לקחת את תבנית הבלוג שלו ולערוך בה שינויים גרפיים קלים על מנת להקים את הבלוג הישראל לנושא הזה לינק לבלוג: http://carscoop.blogspot.com/ כיצד אוכל להשיג את תבנית הבלוג הזה ? תודה רבה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  23. Started by Lirux,

אני צריך בפרוייקט לעבוד עם gps ומחשב כף יד. השפה היחידה שאני יודע היא c. השאלה שלי היא האם אפשר לתכנת בשפת c למחשב כף יד? ולקבל נתונים מה gps?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by moshe55501,

יש לי שאלות בC שיעורי בית ואני לא יודע לבצע אותן תודה רבה לכל העוזרים 1.קלטו מספר נתוני קלט. הנתון הראשון מורה את מספר הנתונים הנמצאים אחריו. קלוט סכם וחשב ממוצע של כל הנתונים הנמצאים אחרי הנתון הראשון הדפס את הממוצע 2.קלוט 100 מספרים והדפס כמה מהם שליליים וסכומם,כמה מהם חיוביים וסכומם וכמה מהם שווים לאפס 3.קלוט 20 מספרים שלמים. מצא והדפס את המספר הסידורי של בעל הערך הקטן מכולם 4.קלוט 20 מספרים שלמים מצא והדפס את הגדול ואת השני בגודלו 5. קלוט מספר שלם לא שלילי והדפס את העצרת של המספר שים לב לטיפוס המשתנה שיכיל את העצרת של המספר תודה רבה רבה לכל העוזרים אני צריך את התוכניות של מה שרשום פו מי שרושם פשוט מציל אותי תודה :'(

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.