תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אומנם זו בקשה קצת מוזרה אך מי שיוכל אני אשמח מאד! אני צריך אדם שמתעסק בC++ ברמות גבוהות זאת אומרת מבין לעומק את רעיון תכנות מונחה עצמים ויודע להשתמש בהם, יודע EXCEPTIONS העמסת אופרטורים וכו'.. אני לא יוכל לשאול כל שאלה בפורום למה אחרת זו תהיה הצפה... אני יצטרך עזרה אישית ישירה אני ממש יודה אם מישהו יוכל לעזור לי בכך... תודה רבה רבה רבה ! יקיר כמובן מי שיוכל נא להשאיר פה MSN או ICQ או כל דרך ליצירת קשר ואני כבר אצור עמו... תודה ושוב תודה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות דף ב ASP שכאשר משתמש נכנס לדף הזה הוא יראה את שם המחשב שלו. אני מצליח לעשות שזה מראה את שם המחשב של השרת. יש למישהו מושג ?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות טבלה סימטרית בHTML שבכל קוביה בטבלה יהיה אימאג' שהוא גם לינק מקשר לעמודים אחרים באתר! כל אמיאג' השגתי מגוגל תמונות וכל אימאג הוא במקור על רזולוציה אחרת. אני עושה טבלת table ורוצה שכל קוביה תהיה שווה בגודלה לשנייה אז אני מכניס כל אימאג לtd אחר. אבל בגלל שהתמונות שונות בגודלן יוצאת טבלא מכוערת ולא שווה. השאלה היא איך אני עושה,איך אני משנה רזולוציה לתמונה?משהו חוץ מפוטושופ?ואם אין ברירה וזה רק עם פוטושופ אז איך עושים זאת בפוטושופ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג תשובות למבחני בגרות קודמים של 5 יחידות מדעי המחשב יב' בפסקל... אני מתכוון ממש פתרון עם מימוש בפסקל מלא כמו שצריך להיות בתשובה.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
יצרתי DATABASE בMYSQL , יש שם בפנים שני רשימות : 1- SUBJECTS 2- PAGES עכשיו זה כאילו נושא ותת נושא בתפריט כאשר מה שמקשר ביניהם זה הID בSUBJECT ו SUBJECTֹ_ID בPAGES, אם זה אותו המספר אז הם מתאימים ( מקווה שאתם מבינים ). עכשיו השאלה שלי זה איך אני בעצם שולף את המידע כדי לסדר את זה כמו שצריך בתפריט שלי באתר ? כמו שציינתי אני דיי חדש ומתחיל בPHP ככה שהשמח לקבל הסבר כמה שיותר פשוט, אם יש איזה לינק לחומר קריאה בנושא או דוגמאות זה גם יהיה אחלה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי rdlc שאני מייצאת לPDF. השאלה שלי היא אם אני יכולה 'לשרשר' אותם לקובץ PDF אחד?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
היי אשמח לתשובה ממי שיודע , מה קורה למידע שמכניסים כשנרשמים לאתר ואז מבטלים את הרשמה באותו אתר, המידע נמחק אוטומטית מהממסד נתונים או שאחרי זמן מסוים הוא נמחק ? זה ממש חשוב לי, תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי textbox שהוא MultiLine, והוא מייצר בבסיס הנתונים של SQL SERVER טקסט בשורות נפרדות, אך כשאני מושך את הטקסט הזה מבסיס הנתונים לתגית HTML, הטקסט מופיע בשורה אחת, ולא מתייחס ל MultiLine . מהי הדרך הנכונה שאוכל לשמור את ה MultiLine שמגיע מהמשתמש, ולהציג אותו כפלט בתוך תגית HTML, שזה יהיה פלט של MultiLine ? תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ BAT שהכנתי כמו שרשום למטה. הבעיה שהוא לא עובד כשמפעילים אותו מתוך הWIN אבל לעומת זאת הוא כן פועל אם אני רושם אותו בCMD מה יכולה להיות הבעיה לזה???? FOR /L %i in (1,1,12) DO dsadd user "cn=Marketing%i,ou=Marketing,ou=nwtraders,dc=nwtraders,dc=msft" -pwd Pa$$w0rd
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
-
היי, תוכלו לפתור בבקשה אתה התרגילים הבאים? 1) פתח וישם אלגוריתמם שהקלט שלו הוא שלושה מספרים שלמים והפלט שלו הוא שתי שורות שבכל אחת שני מספרי קלט: בשורה הראשונה המספרים השני והשלישי מסודרים לפי סדר קליטתה בשורה השניה המספרים הראשון והשני מסודרים בסדר הפוך לסדר קליטתם 2) פתח וייש אלגוריתם אשר הקלט שלו הוא שלושה מספרים שלמים המהווים סדרה והפלט שלו הוא סדרה של 6 מספרים שבה משוכפל כל אחד מנתוני הקלט מספר פעמים המתאים למקומו הסידורי בסדר הקלט. למשל, עבור הקלט 9 3 5 יהיה הפלט 9 9 9 5 5 3 3) כתוב סדרת משפטי השמה בהם מושמים הערך 3 במשתנה A, תוצאת החישוב של הביטוי 9*3 במשתנה B, סכום ערכי A וB במשתנה C ומכפלת ערכי Aו C במשתנה D. מהם ערכי ארבעת המשתנים עם תום ביצוע ארבעת המשפטים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם (פעם ראשונה שלי פה, אני מתכנת מתחיל בJAVA ופה נראה לי פורום חי מספיק כדי לשאול שאלה כזו) אחרי שיצרתי קוד באקליפס אני רוצה לתעד אותו לקובץ גאווה דוק כשאני מבצע את הפעולה באקליפס הוא נותן לי הודעת שגיאה שזה תוכנה Cannot run program "C:\Users\שממשתמש\workspace\Sidra\src\Sidra.java": CreateProcess error=193, %1 אינו חוקי ביישום Win32 Cannot run program "C:\Users\שממשתמש\workspace\Sidra\src\Sidra.java": CreateProcess error=193, %1 אינו חוקי ביישום Win32 כמובן שחיפשתי שאינטרנט לפני זה ומצאתי כמה עם הבעיה הזו בארץ ובחול אבל לא מצאתי פתרון מקווה שלא עברתי על איזה חוק של הפורום פה ותודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי קובץ בו אני יוצר משתנה $a כשאני עושה אקו למשתנה הוא מדפיס 5 אז אני עושה include לקובץ אחר, ובו אני גם עושה אקו ל-a$ הדף לא מדפיס לי את $a במקרה השני מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום ! התחלתי להתעניין בלימוד ג'אווה עצמאי , והמליצו לי על הספר הנ"ל . לאחר בדיקב בחנות ספרים באתי לפה. האם יש למישהו את הספר והוא מוכן למכור אותו או למסור? המלצות אחרות לגבי קורס מסויים בקורסרה או udemy יהיה גם סבבה אם אתם מכירים משהו טוב. תודה רבה! אלאור כהן. אגב אני יודע שהרבה שואלים על דרכים ללמוד לבד .. פשוט רציתי לברר לגבי הספר הזה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת קצת על שפת Ruby, לשם מה היא משמשת, מה זה Ruby On Rails? ובאיזו סביבה מתכנתים בה? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה שינויים נעשו ב-JAVA בשנים האחרונות. אם אני רוצה ללמוד מספר מסויים או לחילופין אתר לא מעודכן, מה צריכה להיות שנת ההוצאה שלו כדי שיכיל את התכנים החדשים של השפה? אני מדבר פה על שינויים מהותיים ולא ברמה מתקדמת מאוד.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים את המסמך הרביעי - מסמך עיצוב בפרוייקט 5 יח"ל של טכ"ם? תודה לכל העונים מורוזס ;D
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף לאתרים שלי מתחת לכל מאמר את הfacebook Social plugins יש לי כבר את הכפתור לייק שהצלחתי לשתול בקוד אבל אני מתקשה עם הcomments אם יש לכם נסיון עם זה אני אשמח לדעת הורדתי את הSDK מdevelopers.facebook.com לא הבנתי כי קיבלתי קוד קצר שלא עושה כלום שאני שותל אותו בדפי הHTML תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי עוד מעט בגרות באלקטרוניקה ואני צריך לדעת שפת תיכנות ואנחנו לומדים с כרגע אני לא יודע כלום ואני רוצה להתחיל ללמוד אז כמה שאלות ובקשות .. 1.כמה זמן דרוש לי כדי ללמוד את השפה ?(אני חושב לא צריך גם רמה קשה ממש זה כולה מבחן 2 יחידות באלקטרוניקה) 2.תביאו לי בבקשה קישורים לאתרים שאפשר להתחיל ללמוד את השפה שמה...
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
זאת שפה "די" ראשונה שלי שאני לומד כרגע ודי "נקשרתי" אליה בגלל שהיא נוחה יותר וקריאה אני בכל אופן רוצה להתשמש בה כשפת מעבר לשפה יותר פופלארית אבל בכל מקרה אני שואל מה דעתכם? האם יש לה עתיד ? האם יהיה עבודות בתחום ? עריכה: גם דעתכם על תיכנות פונקצאילי אשמח לדעתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעונין לפתוח תמונה ולשנות את הפיקסלים שלה האם יש למישהו קוד או פונקציות שעושות את זה ולבסוף אני צריך לשמור את התמונה תודה מראש big foot
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה קטנה ב- Assembly. את הקוד הבא: Mov AL, DS:[DI-BX] Add AL, DS:[sI-BX] DAA Div DH Mov DS:[sI-BX], AH Add AL, DS:[sI-BX-1] DAA Mov DS:[sI-BX-1], AL ה- Turbo Debugger הופך להבא: Mov AL, DS:[DI+BX] Add AL, DS:[sI+BX] DAA Div DH Mov DS:[sI+BX], AH Add AL, DS:[sI+BX-1] DAA Mov DS:[sI+BX-1], AL
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני עכשיו בי'א לומד מחשבים (java, access) עם מורה שלא בדיוק יודעת מהחיים שלה (היא ביקשה מטכנאי לצרוב לה דיסק כי היא לא יודעת | בקיצר לא נראה שזה ממש יעזור לי בתכנות כל הלימודים האלה, מה שגם מתקדמים בקצב איטי וטיפשי... אז החלטתי שאני אלמד לבד בבית כי אני באמת אוהב את זה ורוצה לעסוק בזה כמקצוע. (אני עדיין אשאר במגמה כמובן אבל זה כדי לשחק בפלאש כל השיעורים) קראתי והתעניינתי בנושא ונראה לי שjava היא השפה המתאימה בשבילי ללמוד- מהירה, תומכת בכל המערכות, אפשר להריץ אותה על הרשת ומתקדמת כל הזמן. אז אני רוצה לקנות ספר java רציני כדי ללמוד ממנו, עדיף בעברית אבל לא חובה (יותר קל לקרוא בעברית אבל כל המושגים פשוט נשמעים מטומטמים בשפה שלנו) כרגע יש לי את הספר מבצפר: יסודות מדעי המ…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. רקע: לא מזמן נחשפתי לאפשרות של שליטה במחשב מרחוק (ממחשב אחר) בגלל הצורך לתחזק את 4 המחשבים שיש לי בבית ביתר קלות. את ההפעלה הבסיסית של ה- Remote Desktop (מעכשיו - RD) למדתי מתוך קישור שפורסם בפורום זה. מאז שאני משתמש ב- RD, צצו מספר שאלות בנושא, ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי: 1. כשהפעלתי את ה- RD לראשונה גיליתי, שכל מחשב חייב להיות מוצפן בסיסמה, אחרת אין אפשרות להתחבר אליו מרחוק. האם זה באמת כך, או שניתן להתחבר למחשב שהוא לא מוצפן? 2. אצלי בעבודה, כאשר טכנאי מחשבים מתחבר למחשב שלי מרחוק בכדי לתקן אותו, אני מסוגל לראות "בשידור חי" את הפעולות שהטכנאי עושה במחשב שלי (כאילו הוא יושב מולו ומתפעל אותו). אצלי בבית, כאשר אני מתחבר למחשב אחר בעזרת ה- RD, המשתמש במחשב "ה…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יש לי פרויקט בWPF שפתחתי עוד פרויקט תחת אותו solution והצהרתי בפרויקט את השורה הזאת xmlns:local="clr-namespace:Session" שתחת הפרוייקט Session קיים מחלקה בשם doron לדוגמא איך אני פונה אל אותה מחלקה? ראיתי דוגמאות שאומרות לי לעשות ככה : <local:Person> <x:Arguments> <x:String>Joe</x:String> <x:String>McDowell</x:String> </x:Arguments> </local:Person> על xmlns:local="clr-namespace:Session" הוא לא רושם לי הודעת שגיאה, אבל כאשר אני מנסה להשתמש בlocal:classname הוא רושם לי הודעת שגיאה איך אני פונה למחלקה עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-