תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
האם יש אפשרות לשלוח SMS מהתוכנה שפיתחתי? אם ICQ יודע לעשות אז זה אז כנראה שזה אפשרי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/1184/16143267fn3.png כמו זה רק בלי עיצוב, כפתור הבא והקודם. איך עושים דבר כזה??
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תראו יש לנו בבית ספר מגמה שבה אנו צריכים להכין פרויקט בשפה : C# עכשיו נתקלתי בכמה בעיות עם הפרויקט קודם כל זה הקישור אליו: http://www.mytempdir.com/1294965 הבעיות: שאני מצייר פונקציה.. היא עוברת את הגבולות של הPANNEL -המערכת צירים והגרפים נמחקים שעוברים את גבולות המסך, או שעולים על התוכנית חלונות. -חישוב פונקצית ^. אם אתם יכולים לראות שעושים x^2 אז זה מצייר מצד החיובי של ציר X כמו שצריך וצד שמאל לכוון למטה.. הוא כאילו חושב שכל הפונקציה מינוס.. :\ -יחסים של הצירים.. הגרפים נראים קטנים ורציתי לדעת איך אני עושה "ZOOM" בשביל לראות את הגרף יותר גדול.. זאת אומרת להגדיל רזולוציה אבל רק ל- PANEL של הגרף. -משהו מתפקשש שאני מחשב פונקצית TANx וזה קשור ל-DLL.. הDLL לקחתי מהאינטרנט ז…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם הדרך הכי נורמלית להחזיר מספר ערכים מפונקציה ב Java היא לבנות מחלקה מיוחדת שמאגדת אותם ? האם ב Java 5/6 יש משהו שדומה ל ref ו/או out ב C# ?
-
- 9 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
הבנתי שבדרייבר למסך אין הרבה מידע, רזולוציות וקצב רענון, שם של המסך וכו... יש אפשרות לכתוב לבד דרייבר כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בבקשה אני מחפש אתר טוב וחינמי שאליו אני יוכל להעלות את האתר שלי, אתר שבנוי ב ASP.NET ו C# ז"א שאני אצטרך להעלות קבצי ASPX וכמובן גם קבצי DATABASE.. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הקוד שעושה קול שעומדים עם העכבר על הכפתור??
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
פונקציה בJavaScript או קטע קוד שיוריד את העמוד לתחתית בעת טעינתו. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
<asp:DropDownList ID="DropDownList1" runat="server"> <asp:ListItem Value=F14>F-14</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F15>F-15</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F16>F-16</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F18>F-18</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F22>F-22</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F117>F-117</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=B2>B-2</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=B52>B-52</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=A10>A-10</asp:ListItem> </asp:DropDownList><br /> מה הוא הקוד שאני מוסיף ל-DROP DOWN LIS…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
ראיתי איפהשהוא שכדי להשתמש ב-opengl כדי לפתוח חלון עם שפת C צריך ספריות glut.h, glu.h opengl.h. כשאני מנסה להשתמש בספריות האלה עם שפת C הוא אומר לי שאין ספריות כאלה. מה אני אמור לעשות? יש לי דרך ליצור את הספריות האלה בפשטות?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
^^^^^^ השאלה למעלה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה אם מישהו יודע איך ניתן לדאוג לזה שכשאני שולח הודעת הדפסה דרך הקוד לא יצוץ החלון של WINDOWS? (החלון הקטן שסופר דפים בהדפסה) אני מדבר על C# .NET 2.0 וניסיתי את הקוד: public bool IsPrinterValid() { PrintDocument pd = new PrintDocument(); pd.PrinterSettings.PrinterName = strPrinterName; if (pd.PrinterSettings.IsValid) { return true; } else { Debug.WriteLine("Printer not found"); return false; } } והוא לא ממש עוזר, הוא רק בודק אם מדפסת מותקנת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לצייר עיגול (שמייצג רובוט) ולהראות התקדמות שלו בגרפיקה כאשר הקוד להתקדמות הרובוט כתוב בשפת C. איך אני מתחיל את זה אם אני משתמש בopengl, או ב-directx?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... ב HTML , שמתי תמונה כרקע, אבל זה יצא לי 4 מרובעים כי התמונה לא מספיק גדולה, איזה קוד אני צריך לתת כדי שימתח את התמונה לכל אורך המסך? תודה! או אם התמונה יוצאת גדול מדי, ולא רואים את כולה רק חלק ממנה בגלל שהיא גדולה מדי מה הקוד שיראו את כל התמונה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. מהו הקוד הטוב ביותר לשפה העברית שכדאי לשים אותו ככידוד העמוד? אני כרגע משתמש בתוכנה HEBMASTER, והקידוד שהם נותנים הוא כזה: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8"> <meta name=Generator content="HebMaster V1.50"> תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שאלתי היא: האם יש תחליף לIIS שאפשר להתקין על Windows XP Home Edition??
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות תוכנה שמסכמת את כל הדרייברים שלי בדיסק ואז התוכנה קוראת להם מהדיסק. כמו דרייבירים של מדפסות וכאלה. עכשיו השאלה שלי היא באיזה שפה כדאי לבנות את זה? האם יש תוכנה שאני יכול להוריד והיא כבר תעשה את זה? אפשר לבנות את זה בVB? תודה,
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שאני פותח קובץ כלשהו שנבנה על XP הוא אומר שיש לו בעיות התאמה ואם אני אומר לו שימצא פתרונות באינטרנט הוא אומר שיש עדכון ממיקרוסופט,חיפשתי במיקרוסופט ולא מצאתי.. אפשר עזרה ?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה של וייסטה,עכשיו נסיתי להתקין את התוכנה microsoft visual studio 6 אבל אל יכלתי בגלל שהתוכנה ישנה מידי ולא תואמת לוייסטה. מה אני עושה? חיפשתי את הגרסה החדשה היא 2.5 גיגה לאומת 600 בגירסה הישנה. תודה לעזורים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ישנה תוכנה שלא אציין את שמה. שמאפשרת חיבור בין מכשיר סלולראי אחד לשני בהסכמה. היא מתחברת באמצעות פרוטוקול Btspp:// ולאחר מכן כתובת מכשיר רציתי לדעת האם אפשר לבנות תוכנה למחשב שתוכל להתחבר דרך הפרוקוטול הנתון וכך יהיה אפשר להתחבר מהמחשב לסלולרי אם מישהו מכיר תוכנה כזאת..
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי שאלה הורדתי מאתר VB שיש ברשת תוכנית תוכנית שמישהו יצר ממש פשוטה אחרי שאני יוצר קובץ EXE פשוט אני מכסני לתוך התוכנית את הקובת שלי והיא יוצרת בשבילה קבצים מיוחדים שאחכ תתן לתוכנית מראה שונה אך אחרי שאני עושה את זה תהוכנית לא פועל כי לא הידרתי אותה!!! תיאור: תוכנית זו היא גרסה משופרת לתוכנית ליצירת קבצי Manifest לקבצי EXE בחלונות XP. גרסה זו כוללת שיפורי ממשק שונים בקיצור התוכנית נותנת לתכונית שאני יוצר מראה של WIN XP ולא כמו בתוניות רגילה שיוצרים מראה סטנדרט עכשיו זאת ההערה שכתובה שם: הערה: יש להדר את התוכנית לפני הפעלתה, מכיוון שהתוכנית מוסיפה את הרחבות הממשק (Shell extension) תוך התייחסות לקובץ ה-EXE (שלא קיים בסביבת הפיתוח). קבצי Manifest מאפשרים (בהקשר ה…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
איך מישהו בכלל חושב על הדברים האלה? אני עכשיו עובר קצת על ROOTKIT ובהלם מ 90% מהדברים שם. תראו את זה: http://www.infoworld.com/archives/emailPrint.jsp?R=printThis&A=/article/07/04/05/HNembeddeddeviceattack_1.html
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-