עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Yehudaa,

לצורך המחשה נניח שיש לי תיקיה D:\somelie> ושיש לה הרבה תתי תיקיות עם כל מיני קבצים אני רוצה פקודה שתעתיק את כל הקבצים שנמצאים בסיפירה הזאת ובכל תיקיות המשנה לספריה אחרת כלומר שכל הקבצים יועתקו לתיקה שלא יהיה בה שום תיקיית משנה תודה לעונים .

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  2. שלום. לאחר קורס קל ושטחי על עולם המחשב, ארצה לדעת יותר על נושא המתג החשמלי שבמעבד (ועקרון ה On, Off החשמלי). מה בדיוק קורה שם, ואיך? אשמח לקבל לינק, או הפנייה לספר, לסרט, או כל דבר אחר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  3. אני מחפש דרך יעילה לעבור על כל מני נושאים (ללמוד ולרענן את הזיכרון) בתכנות, כל הנקודות הבולטות ברמה של תואר ראשון למשל: עקרונות של תכנות מונחה עצמים (ירושה, מחלקות וירטואליות) קצת WIN API נניח קצת אסמבלי על ערימה מחסנית הקצאות וכו' ארכיטקטורת 8086 ג'אוה JIT JVM... ויקיפדיה זה טוב אבל לא כ"כ מעמיק (ברוב הנושאים) אם יש למישהו יש רעיון (אם יש פה זה גם נחמד) אשמח [ד"א את under warrior אני מכיר] (יש לי ראיונות לאקדמיזציה בקרוב מאוד, אמנם יש לי תואר אבל אני כמובן לא במת זוכר הכל אז אני מעדיף לעבור על הכל כדי להגיע לאן שהוא. בלי קשר גם מקורות ללימוד על מערכות הפעלה אלגוריטמיקה רשתות וכו' אשמח מאוד אני לא מחפש ברמה של הקורסים - אלא ריכוז הסברים על כל העקרונות והרעיונות וכו', משהו…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by ac1240,

אני צריך לבנות INPUT DIALOG (הוא קורא רק STRING ) ואני צריך למשל לרשום בתוכו1+1 (או כל סימן אחר למשל * / -) ושזה יביא לי את התוצאה 2 ואם אני לא רושם בתוכו מספר אלה אות שירשום לי ארור ואת התשובה להחזיר ב MESSAGEDIALOG תודה

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  5. Started by rabbit,

יש לי מערכת ווינדוס אקספי פרופשינויל באנגלית התקנתי את העברית אבל אני רואה ג'יבריש במקום עברית מה עליי לעשות? Turbo C++ Version 3.0 זה המהדר שלי..

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by shaithebest,

שלום חברים אני עובד על פרוייקט חדש של טמפלייטים פלאש - אתרי פייסבוק ראו דוגמא: http://www.facebook.com/computersfix אלה אתרי CMS שניתן לערוך אותם עם XML לכן אני מחפש עורך טוב רצוי חינמי ניסיתי עם ויזואל סטודיו והסתבכתי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  7. אהלן, אני רוצה לבנות אתר עם מערכת תוכן מוכנה, שאני יוכל לערוך בקלות את התוכן שלי.. אך בנוסף אני צריך שהמערכת תהיה נוחה לשינוי הממשק שלה.. אני מעוניין ליצור אתר דינמאי עם תפריטים נגללים, חיפוש תוך כדי הקלדה וכ'ו, איזה מן המערכות החינמיות שיש בשוק יכולות להיות הכי מתאימות לשינוי כזה?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by racer_21,

אהלן, אני מסיים תואר במנהל עסקים עם התמחות במחשבים, במסגרת הקורסים למדתי קורס בסיסי על C# ועוד קורס מתקדם של השפה בדגש על OOP (תוכנית מונחה עצמים), בנוסף למדנו בקורס אחר את הבסיס של SQL , ובקורס נוסף הקרוי מסחר אלקטרוני למדנו להשתמש בטפסים. (כמובן הכל בויזואל סטודיו ולכן הכוונה לDOT.NET). סורי על החפירה אבל רציתי להביא את הרקע, אני כבר חודש מחפש עבודה, ושולח קו"ח אך כל מקום דורש ניסיון של לפחות 3 שנים ושפות נוספות. מה אני יכול לעשות כדי לקחת עוד צעד למקום הנכון (הבנה טובה יותר של תכנות וכניסה לשוק העבודה) . 1) ללמוד עוד שפה? אם כן , איזה? ומאיפה? 2) לאיזה תפקוד בדיוק התוכנות האלו טובות? אני מבין שלבניית אתרים זה טוב , אך איפה עוד C# באה לידי ביטוי ? אני יודע את השפה ויוד…

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by gt2,

שלום, יש לי קובץ MOV שהוא לא סרט אלא תמונת פנורמה שאפשר להזיז עם העכבר ואני רוצה להעלות אותה לבלוג בבלוגר איך אני יכול לעשות את זה? זאת אומרת איפה אני יכול לאחסן את הקובץ בחינם ואיך אני מציב אותו באתר... יש לי חשבון חינמי בfile factory והקובץ שם וחיפשתי דוגמאות לאיך הסינטקס של זה אמור להיות ואני לא מצליח בכל זאת הוא תמיד מציג לי את האייקון של קוויקטיים עם סימן שאלה עליו מה שמעלה שאלה אם האיחסון שבחרתי לא מתאים לזה או שאני לא שותל אותו נכון באתר? מה שעשיתי זה לקחתי את השורה הזאת <quote> <embed src="http://www.computerhope.com/issues/ibm-linux.mov" Pluginspage="http://www.apple.com/quicktime/" width="320" height="250" CONTROLLER="true" LOOP="false" AUTOPLAY="…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  10. נמאס כל פעם להפעיל את התוכנות (לא משנה התדירות :-/) באופן ידני. ניתן להיעזר ב Scheduled Tasks. אבל, המשימה שיוצרים רק פותחת את התוכנה. עם כל הפעלה יש לעדכן את התוכנה ורק אח"כ לבצע סריקה. חיפשתי סקריפטים מוכנים ברשת. בינתיים 0 תוצאות מישהו חיפש/התעניין? מכירים פורומים טובים שעוסקים בנושא יצירת סקריפט? אולי אפילו פיתרון מוכן? (ב SPYBOT קיימת האפשרות במאפייני התוכנה. לADAWARE צריך סקריפט) (זה הפורום הכי קרוב לנושא של סקריפטים. אם לא. אולי תוכלו להפנות אותי בבקשה למקום מתאים )

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  11. Started by D-M-X,

מה יש בקבצי MDF וLDF שנמצאים בתיקיה הנ"ל: c:/program files/microsoft sql server/MSSQL/DATA אני מעריך שאחד זה הנתונים תכלס כלומר הטבלאות והכל והשני זה LOG פעולות על כל DB... אני צודק? אם כן, איך אפשר לסנן את זה קצת או למחוק משם דברים אין לי מושג מאיזה צד לבוא לזה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  12. התוכנית זורקת שגיאות שחסרים קבצים ושאר ירקות.. התוכנית משתמשת בדוחות (Data Reports) בשימוש עם Data Environment. התוכנית משתמשת במסד נתונים על בסיס ACCESS מה אפשר כדיי לפתור את הבעייה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by fakeme,

שלום, אני מחפש כלי חינמי שיסתיר את הקוד שלי, ושלא יאפשר קריאה שלו בעזרת Reflector או כלים דומים. יש כזאת חיה?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by IceMilk,

שלום, קיבלתי ספר לימוד מחבר (ויזואל בייסיק 6 ) אך חסר לו הדיסק. יש דרך להוריד בדרך חוקית מהדר שאני יוכל לעבוד איתו? תודה!

15. Started by shaiga,

היי, כתבתי את הפלאש (AS3) הזה כי אני צריך בשביל העבודות שלי ולא מצאתי קומפוננטת גראפים ראויה שתומכת בעברית ולא עולה אלפי שקלים. אשמח גם לרעיונות לשיפור. קראתי לזה multiChart: http://chart.sqlcode.org

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  16. הי, אני מנסה את זה בתור בסיס: http://www.macromediahelp.com/flash/php_flash_contact_form/ זה עובד יפה מלבד שלוש בעיות: 1. בגלל שהפלאש שומר את הטקסט בתור מחרוזת הוא מאבד את כל הרווחים ויוצא שהדואר מתקבל כשורה ארוכה מאוד בלי שורות רווח. 2. זה לא מעביר עברית. 3. אין בדיקה של תקינות הסינטקס בשורת הכתובת. (ז"א בדיקה האם קיים הסימן @) אשמח לטיפים ועצות בנושא. תודה, LazyBoy

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, אני מנסה לכתוב C בVS2008 EXPRESS אבל משום מה הוא צועק לי על בעייה שלא הצלחתי לפתור אותה. במידה ואני רוצה לקמפל בC++ אני צריך להוסיף את הספרייה "stdafx.h" אבל לשם קימפול בC לא צריך את אותה התקייה. ההודעת שגיאה היא לא על תוכן הקוד אלא על הגדרה מסויימת. להלן ההודעה: 1>1>cl : Command line error D8045 : cannot compile C file '.\3.c' with the /clr option מה הכוונה עם /CLR? מצ"ב תצלום מסך של הקוד ונסיון ההרצה הכושל: http://img175.imageshack.us/img175/2255/vsc2008sh3.jpg תודה מראש

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by SHAY951,

איך אני יכול לפרק תו מתוך מחרוזת ולהכניס אותו בתוך משתנה מסוג CHAR? הפונקציה COPY מחזירה ערך מסוג STRING בלבד גם אם ביקשתי לחתוך רק תו אחד , ואני מעונין שהתו הזה ישמר כ CHAR . איך אפשר לעשות את זה והאם זה אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  19. אני מפתח תוכנה שיש בה המון פונקציות והמון פרוייקטים קטנים, באחד הפרוייקטים הייתי צריך לעשות שינוי רב כדי לשפר אותו אז יצרתי פרוייקט חדש בשם שונה והתחלתי לעשות את השינויים ובו והגעתי למצב שיש לי באלגן ושיש לי המון פונקציות שלא מנוצלות כבר בפרוייקט הקודם וחלק מנוצלות על ידי פרוייקטים אחרים. רציתי לדעת אם יש כלי כלשהו, או תוכנה צד שלישית שיכולה לעשות לי סדר בתוכנה ולתת לי רשימה של פונקציות שאף פרוייקט לא עושה בו שימוש כך שיהיה לי יותר נוח למחוק אותם ולעשות סדר בין הפרוייקט הישן לחדש. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  20. אם אפשר משהו מההתחלה ממש למתחילים ... ברצוני לעשו קצת web-dev ואני צריך קצת מדריכים שממש עוברים על מה זה ואיך זה עובד ... וכמובן קצת סקריפטים שכדאי לדעת... ואיך כותבים אותם בצורה טובה... תודה !

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by The-Devil,

אני רוצה ליצור תיבה ב++C שדרכה אני יכול לבחור קובץ מסויים ואז היא תחזיר לי את הכתובת של הקובץ, מעיין Browse אני בטוח שקיימת כזו פונקציה כבר אני רק לא יודע איך קוראים לה ואיך משתמשים בה אז כל מי שיכול לעזור לי , מוזמן...

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by aviv8,

שלום, יש לי שרת VPS. במקום שקניתי ממנו את הדומיין לא ניתן להכניס רשומת A אלה רק אפשרות להזין שרתי DNS, כלומר להכניס שם את השרתי NSים. איך אני עושה שהשרת שלי יהיה גם שרת DNS כך שאני יוכל להכניס את הדומיין שלי לשם, כמו למשל: ns1.mydomain.co.il ns2.mydomain.co.il מה צריך להתקין ומה צריך להגדיר? הבנתי שצריך להתקין named / bind אבל צריך גם לדעת לקנפג' את זה. אין לי DA ואין שום פאנל ניהול בשרת, לכן אני צריך לבצע את זה ידנית. מישהו יכול לעזור? בנתיים אני משתמש בשירות של האתר http://freedns.afraid.org/ אבל זה טיפשי להגיד ללקוחות שלך להגדיר דברים דרך שם ושאין שרת DNS כמו בכל חברה.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by ramil19,

יש לי הליך כזה: void delstr(char *pstr,int delnum) { char *tmpstr; ... free(pstr); pstr=tmpstr; } ההליך delstr מקבל מצביע לתו ושלם. לא משנה עכשיו מה זה עושה בפנים, מה שבפנים עובד חלק. אז אני משחרר את הזיכרון שאליו מופנה הפוינטר שקיבלנו בתחילת ההליך. אז בסוף אני רוצה שהפוינטר שקיבלנו בהליך יקבל את הכתובת שאליו מצביע הפוינטר שיצרנו במהלך ההליך (ועשיתי איתו שם כל מיני דברים) אבל מה, למשהו זה לא מקבל את זה. הפוינטר pstr לא מתנהג אחרי זה בתוכנית כאילו הוא קיבל את הכתובת של התא אליו מפנה TMPSTR. (במהלך main יש delstr(pstr,2); יש לציין שאם אני מנסה לעבוד עם PSTR בתוך ההליך ולא בMAIN, אז הוא עובד אחרי ההשמה כאילו היא באמת בוצעה... מה קורה פה? :s05:

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  24. שלומות ישלי אתר שיושב על שרת, משתמשים נכנסים אליו דרך HTTP (IIS6) עם אוטנטיקציה של ווינדוס. עכשיו, לכל המשתמשים נתתי ססמה ראשונית. הם מתבקשים לשנותה בכניסה ראשונה. היות והכניסה דרך HTTP, האופציה לא מופיעה להם. הכוונה לכתוב משהו שיבדוק אחרי הכניסה, אם הססמה שונתה כבר, ואם לא אז להעלות דף לשינוי ססמה. כתבתי משהו בC# שאמור לעשות אתזה בעזרת Active Directory אבל אז נאמר לי לעשות אתזה בלעדיו. מישהו מכיר דרך כזו? נ.ב- אל תתיחסו לקטע שאני בודקת את הססמה, זה ישונה לבדיקת הפרמטר אם הססמה פגה תוקף.. תודה לכל המסייעים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים