עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by kutomer,

לא ידעתי כ"כ איפה לשים את זה אם זה מתאים יותר לפורום אחר תעבירו.. 1. איך אני יכול להרשם לevent שיקפוץ כל פעם שאני מסמן (בדגש על מסמן, לא פותח) Icon במחשב שלי, לדוגמא: אני רוצה שיקפוץ לי event כל פעם שהמשתמש לוחץ על הicon של סל מיחזור או משהו כזה. משהו בסגנון של systemFileWatcher. 2. והיותר מעניין, קצת קשה לי להסביר את השאלה אז אני יציג אותה בעזרת דוגמה: אני משתמש ב-(EF4.0 (entity framework בפרויקט שלי, נוצר לי class בשם user (שמן הסתם מייצג משתמש במערכת ע"י הdb). עכשיו אני בונה Common בפרויקט ואני עושה שם interface בשם IUsers, ואחת הפונקציות שם צריכה להחזיר רשימה של האויבקט user שנמצא בdal, מה שבעצם מכריח אותי ליצור איזשהי תלות בין הcommon לdal, הפתרון היחידי שחשבתי …

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. שלום חבר'ה יש בידיי את הקובץ הזה: @echo off :new_Call ipconfig > testip_old rasdial "Connection" /disconnect ping -n 15 127.0.0.1 >nul rasdial "Connection" "user" "user" ipconfig > testip_new set rez=0 FOR /F "skip=1 tokens=1" %%A IN ('fc /L testip_old testip_new') DO set rez=%%A if %rez%==FC: goto new_Call מה שהוא עושה בעצם, זה מתנתק מהחייגן, מתחבר חזרה, בודק אם הIP הקודם שווה לIP העכשווי. אם שווה עושה את הלולאה עוד הפעם, אם לא היא יוצא מהתוכנית. עכשיו נוצרה פה לולאה אינסופית כשזה עושה שגיאה, לדוגמא 619: זה אף פעם לא עוצר! השאלה שלי: כיצד להוסיף לתכנית למעלה, Counter, אשר יספור את מספר השגיאות, כשיגועו מספר השגיאות ל-2, יפתח קובץ אחר על …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. היי,יש לי מטריצה לדוגמא: [TABLE=align: right] [TR] [TD]11[/TD] [TD]7[/TD] [TD]3[/TD] [TD]6[/TD] [TD]2[/TD] [TD]8[/TD] [/TR] [TR] [TD]33[/TD] [TD]21[/TD] [TD]21[/TD] [TD]5[/TD] [TD]12[/TD] [TD]22[/TD] [/TR] [TR] [TD]9[/TD] [TD]7[/TD] [TD]1[/TD] [TD]1[/TD] [TD]80[/TD] [TD]4[/TD] [/TR] [TR] [TD]27[/TD] [TD]15[/TD] [TD]10[/TD] [TD]2[/TD] [TD]12[/TD] [TD]120[/TD] [/TR] [TR] [TD]111[/TD] [TD]57[/TD] [TD]17[/TD] [TD]13[/TD] [TD]5[/TD] [TD]2[/TD] [/TR] [TR] [TD]113[/TD] [TD]111[/TD] [TD]111[/TD] [TD]3[/TD] [TD]14[/TD] [TD]54[/TD] [/TR] [/TABLE] כתבתי פונקציה רקורסיבית שמוצאת לי במערך את המספר האי-זוגי הקטן ביותר. בכל שורה(מערך) יש מינימום 2 אלמנטים כאשר השמאלי הוא זוגי והימני הוא…

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  4. עברתי כבר על כל גוגל ועדיין לא מצאתי פיטרון פועל להסרת הHASH !אולי משהו יודע איך אפשר לעשות את זה בשרת לינוקס אולי ע"י .htaccess ?או ג'אבה סקריפט פועל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Aviv C,

איך אפשר לשלוח דואר אלקטרוני ב- ASP, אם בכלל אפשר?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. Started by ~שירה,

איך אני מתרגמת את הפקודה ב++C לשפת MIPS? הפקודה: k[i]=j; מה שומרים ברגיסטר S ומה ברגיסטר T?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  7. Started by SLI/CFX,

היי חברים, ניסיתי להתקין את django על המחשב לאחר התקנת python מגרסאות ה-3X, הבעיה היא שכשניסיתי להתקין בעזרת הפקודה pip install django דרך ה-cmd הוא פשוט לא עשה כלום, אלא אם כפיתי עליו להחיל את ההתקנה בעזרת הפקודה python -m pip install django. אמנם נרשם לי שההתקנה בוצעה בהצלחה, אבל כשאני מריץ למשל את הפקודה django-admin --version הוא גם לא רושם כלום ופשוט יורד שורה בלי לרשום או לסמן משהו - איפה בדיוק הבעיה פה? כל פקודה שמקושרת ל-pip או ל-django לא עובדת, אם אני מנסה להכניס python -m django-admin --versio, אני מקבל: "no module named django-admin" נ.ב. הוספתי את הנתיבים ב-Path של ה-User Varuables וה-System Variables: C:\Python34;C:\Python34\Scri…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ניר.,

משיהו יודע כיצד אני מציג את מגש הצבעים בתוך FRAME ב - VB ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. Started by demultiplexer,

מישהוא מכיר ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by ליאורה שם טוב,

היי חברים , אני מתחילה ללמוד JAVA ,אשמח להבין מה הכוונה בפקודה זו שנכתבת בSCRIPT למעלה? ;private static Scanner input

11. Started by Aviv C,

האם אפשר לקבוע קידוד מסוים לאתר בעזרת קוד ה- HTML שלו כדי שהאתר לא יופיע לי בשום מחשב (שתומך בקידוד עברי) בג'יבריש?

12. Started by TNT,

שלום. אני צריך בשביל פרויקט למדוד תדר באמצעות המחשב- מהפורט של המדפסת LPT1. מצאתי רעיון לתכנון בקישור הבא: http://www.e-insite.net/ednmag/contents/images/42999di.pdf הבעיה שזה רשום ב C++ ,אני צריך לפרויקט שזה יהיה ב C. ובכל מקרה אני לא מצליח לקמפייל את התוכנית. אני צריך עזרה דחופה לסדר את הבעיה ואם אפשר לכתוב את התוכנית ב C. כל רעיון אחר למדוד תדר באמצעות המחשב יתקבל בברכה(משהו בסגנון אולי של מציאת פרק הזמן בין כל קצה אות עולה שמתקבל בפורט...). צירפתי את התוכנית רשומה למי שרוצה, כי אי אפשר להעתיק אותה מהקישור למעלה. תודה לכולם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  13. היי, יש לי תמונה בגודל 990*9216, שאני צריכה להקטין למימדים 39*360 באמצעות IMRESIZE. כתבתי את הקוד הבא: X = imread('day 1.jpg'); B = imresize(X, [39 360]); figure,imshow(B) התמונה המתקבלת בחלון הFIGURE נראית בסדר גמור, אבל כשאני שומרת אותה ופותחת מחדש במציג התמונות של מטלאב (או אפילו של וינדוס) המימדים הכתובים הם 126*525, משום שלתמונה מתווספים שוליים ענקים. איך אני מתקנת את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  14. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך עזרה בכתיבת סקריפט שישמור לי אוטומתית כשאני יפעיל אותו הקובץ לשמירה זה בעצם קישור לשמירת היומן של Gmail ,אם אפשר לעשות כך שכשאני אקיש עליו הוא ישמור לי את הקובץ עם שם בררית מחדל במקום מסוים. תבנית השם היא calendar_תאריך_שעה הקישור https://www.google.com/calendar/exporticalzip תודה רבה לכל מי שעוזר דניאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. איך אני פותר את התרגיל הבא? (באלגוריתים) "עצים דומים הם שהמבנה הפנימי שלהם, כלומר סדר הצמתים בתוך העץ זהה. (העצים בנויים מאותו מספר הצמתים ובאותו סדר אין חשיבות לאיברים שהם מכילים) השאלה היא: כתבו אלגוריתים דומים שמקבל שתי עצים (t1, t2 ) ומחזיר אמת אם העצים הם דומים ושקר אחרת. מקווה שתצליחו (אני יודע שזה לא הכי מסובך פשוט רק התחלנו ללמוד את זה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by פיני1805,

שלום. איך אני בודק האם מספר גדול או שווה לחמש נגיד ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Marokay,

שלום, אני מעוניין להוסיף את מערכת ההורדות paFileDB 3.1 לתוך האתר שלי כלומר לשנות את המערכת הורדות שיש לי כרגע באתר ולשנות אותה למערכת ההורדות paFileDB 3.1 כמו שיש כאן באתר הזה. זה האתר שלי http://freetalk.sbsil.net/index.php אם מישהו יודע בבקשה לעזור ני כבר מלא זמן מנסה לעשות את זה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

כאשר אני מצבע foreach (SomeObject x in SomeCollection) { somecode } x מקבל הפניה לאובייקט או מוקצה לו מקום חדש. קיצר מה קורה: x=SomeCollection.item או x=new SomeObject(SomeCollection.item) תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. Started by Arkan Saeed,

שלום לכולם אני חדש פה, מישהו יכול לעזור בפייתון ? תודה

21. Started by שריה 24,

שלום! מהי הדרך הנכונה ביותר לעשות autocomplete, כאשר הנתונים בתוך שדה ב sql server ואני עובד עם asp.net והאם אתם ממליצים על זה? http://www.asp.net/ajaxlibrary/ajaxcontroltoolkitsamplesite/autocomplete/autocomplete.aspx תודה :-)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. אני מעוניין בפעולה פשוטה למדי (על פניו) - קריאת ערך date taken עבור תמונות שיש לי שצולמו במהלך טיול. שוטטתי וחיפשתי (אינני מכיר פייתון לעומק) ומצאתי את הפונקציה os.stat(filename), וכמעט ושמחתי כעת כשמשימתי כמעט הושלמה. לצערי, יש שם date modified, date created אך לא את תאריך לקיחת התמונה. יש שם עוד כמה שדות אך אינני ממש מבין אותם, אם כי אינם נראים רלוונטיים. אשמח לעזרתכם בנידון.

23. 2 מגה זאת סתם דוגמא בגדול אני רוצה להגביל אותו סתם לקילו בייט מסויים

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מפתח תוכנה מסוימת בעזרת VS2010 ו SQL Server בשפת c#. אני צריך לייצא datagrid מסוים לקובץ אקסל חיפשתי קצת דברים בגוגל ובגדול הכל עובד כלומר כן נוצר קובץ אבל כל מה שכתוב בעברית מופיע כ ???, באנגלית אין בעיה. אני די בטוח שאין בעיה בקוד. למישהו יש מושג ? או אולי קוד אחר שעובד עם עברית ? דבר שני לגבי התקנת מערכת: אחרי שהמערכת שלי מוכנה כבר מהי הדרך הכי טובה להתקין את זה במחשב אחר ? איך מוצאים את זה לקובץ התקנה? זה כולל את כל ה DB ( בערך 25 טבלאות) או שאת זה לייצא בנפרד? האם אני חייב להתקין SQL Server במחשב שהמערכת הולכת לרוץ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  25. Started by shani59,

היי לכולם, התחלתי לא מזמן ללמוד תכנות, ונתנו לנו מטלה לכתוב תוכנית שמקבלת 4 מספרים ומחשבת את סכום הריבועים של הספרות. כתבתי תוכנית, וכשאני מנסה להריץ אותה זה משום מה לא עושה כלום אחרי שזה מקבל את הספרות, ואין לי מושג למה התוכנית היא כזו: #include <stdio.h> int main() { int n1, n2, n3, n4 ,sum; printf("Please enter a number:\n"); scanf("%d %d %d %d", &n1, &n2, &n3, &n4); sum=(n1*n1)+(n2*n2)+(n3*n3)+(n4*n4); printf("The sum of squares is: %d\n", sum); return 0; } מישהו יכול אולי להסביר לי מה עשיתי לא נכון?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.