עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Saliman,

שלום, אני מחפש דרך כלשהי להציג את קוד המקור של דף שמוצג בפקד WebBrowser. האם קיימת כזו אפשרות? אם כן, מהי ואיך עושים בה שימוש? תודה, תומר פאר

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  2. אורח alan93
    Started by אורח alan93,

שלום אני חדש בכל נושא השפת תכנות והייתי רוצה להתחיל ללמוד, יש לי כמה שאלות אליכים : 1 - קודם כל, למה עוזר לי לדעת את אחת משפות התכנות? אני עכשיו אחרי צבא, לאחר שאדע זה יעזור לי באיזה שהוא תואר או אני אוכל להתקבל לעבודה בתחום המחשבים? 2- האם המתמטיקה שלי חייבת להיות ברמה גבוהה מאוד בשביל להצליח וללמוד? 3- אם אני לוקח את הלמידה באופן רציני כמה זמן בערך לוקח ללמוד את כל השפה והאם זה עניין מאוד מסובך או אפשרי ? 4- לסיום, באיזה שפה כדאי להתחיל? C C+ או #C ?? המטרה שלי מלמידת אחת השפות היא בעקרון לעבוד בתחום הייטק/ מחשבים אז כיצד עליי לפעול? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Alex89,

אני לא מתליח לקשר טבלה של ACCESS ל SQL כדי שאני יוכל לעבוד עלייה גם ניסיתי לעבוד לפי המדריך שנימצא באתר שלהם וזה גם לא עובד. זה כותב שהHOST לא ידוע יש לכם מושג מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  4. אנחנו מנסים להעביר התקנה של התוכנה שלנו שלא תדרוש הרשאות של מנהל. אנחנו משתמשים ב install shield 11 premier edition basic MSI לצורך שימוש בVB COM שיש לנו, אנחנו רוצים לרשום אותו כEXE כדי שירוץ בPROCESS נפרד. במכונה של WIN7 64 הכל עובר חלק. על VISTA 64 - מקבלים שגיאה ביצירה של CLASS. מישהו מכיר משהו בנושא? נקודות עניין לחקירה?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by FireHouse,

היי חשבתי על רעיון לתוכנה אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד.. יש לי במערכת באוטו חיבור AUX, קניתי כבל מתאם שבצד אחד הוא AUX ובצד השני הוא USB נקבה. כשאני מחבר אותו מצד אחד למערכת באוטו ומצד שני לדיסק און קי אז המערכת לא מפעילה את השירים בדיסק און קי. הבנתי שצריך לתת את פקודת ההפעלה דרך מה שמתחבר למערכת ולא דרך המערכת, כמו שמחברים טלפון ואז מפעילים דרך הנגן. אז חשבתי על לכתוב תוכנה קטנה שמתי שתזהה חיבור כלשהו שתפעיל את השירים, נראה לכם שזה אפשרי וזה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Stoichkov,

שלום לכולם זה התרגיל: זה הפתרון שלי: public class arr1 { public static void g (int [ ] a,int i ) { if (i>0 || i<a.length) { if ( i== a.length-1){ if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; } else { if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; g(a,i+1); } } } עכשיו בדקתי את הפתרון והוא נכון בתנאי שמוכנס לi הערך 0 ל i. איך אני יכול לוודא שמוכנס כזה ערך ברקורסיה? לא הצלחתי לחשוב על משהו אחר מאשר השורה הראשונה שכתבתי בשיטה בין 0 לסוף המערך.. או שיש דרך אחרת לכתוב את השיטה. זה קורה לי בהרבה תרגילי מ…

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by Noririco,

בבקשה! איך אני בונה פונקציה רקורסיבית שמחזירה את מספר הספרות במספר. למשל : 4567 יחזיר 4. אני משתגע כי אני לא יכול לעשות COUNTER כי כל פעם הוא מתאפס. אני מבין שתנאי היציאה שלי הוא n==n%10 ואני מקטין את הבעיה ל n/10... איך אני סופר בכל איטרציה ?????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ola93,

אני צריכה לכתוב פונקציה רקורסיבית שמקבלת מערך ואת הגודל שלו ומחזירה 1 אם המערך הוא פלינדרום ו0 אם לא הבנתי שאני צריכה כל פעם לבדוק את 2 האיברים הקיצוניים רק שאני לא יודעת איך לכתוב את זה ברקורסיה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BIR,

היי שלום לכולם :] אני לומד בבצפר C# אבל בכלל לא מבין את החומר ): אז אם יש למישהו איזה מדריך טוב טוב שיוכל להבהיר לי את הדברים טוב יותר אני אשמח. אנחנו משתמשים בבצפר בתוכנה: Microsoft Visual c# Express בקונסול אפליקיישן. וקיבלתי היום שיעורים ואין לי ממש מושג איך לעשות אז אם מישהו יוכל לפתור לי אותם ולהסביר עם דרך פשוטה איך הוא פתר אני אודה לו מאוד מאוד. הנה השאלות מהמחברת: 1. מה יהיה המשתנה X בסוף קטע התוכנית (חובה להיעזר בטבלת מעקב). Int x,y,z x=4; y=6; z=2 if(x>y) x=x+1; else x=x+y if(x>z)1 x=x+2; else x=x+z; Console.WriteLine(x); 2. כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם ומבצעת: א.אם המספר שלילי(כלומר המספר קטן מ-0) התוכנית תהפוך אותו לחיובי. …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by HaEsrimVeArba,

לכתוב תכנית שמנהלת מכירות ממחסן פריטים מחסן מיוצג כמערך דו ממדי בו 100 שורות ו- 2 עמודות. קוד פריט הוא אינדקס של שורה. עמודות: כמות במלאי ומחיר. פעולות: 1. קניית מוצר: הקלט הוא: קוד פריט וכמות לקנייה הפלט הוא : סכום לתשלום. יש לעדכן מלאי בהתאם 2. סכום פריטים: פלט סכום שווי כספי של כל המלאי ליצור 5 תהליכונים שמייצגים 5 לקוחות שיכולים לבצע אחת משתי הפעולות ולהציג תוצאה של כל פעולה בהתאם. הנה מה שניסיתי לעשות. זה כמעט עובד אבל הקניה לא מצליחה. [left]public class Main { public static void main(String[] args) { Mahsan b = new Mahsan(); int i; for (i = 0; i < 5; i++) { BuyRunnable r = new BuyRunnable(b); Thread t = new Thread(r); t.start()…

11. Started by raiman1,

1)נתון הביטוי (x%2) ==0)) || (x<0) מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון? 2) נתון הביטוי: ((x==0) && (( x>0) || (x==5 מתי ערכו של הביטוי נכון ומתי הוא לא נכון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SubX,

השאילתא סופרת מס' מופעים של שם תרופה מסויימת וממיינת את המופעים בסדר יורד , אני רוצה שהיא תחזיר את התרופה עם המס' מופעים הרב ביותר (כלומר השורה הראשונה). SELECT trufa FROM tipulei_hole GROUP BY trufa ORDER BY Count(trufa) DESC תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by bdoron,

יש לי string ואני רוצה למחוק מsubstring מסויים את כל הסוף לדוגמא אם יש לי סטרינג aaaaabbbbdddnnnnnsss ואני לא יודע את סוג גודל של הסטרינג, אני רק יודע שיש בו תת סטרינג בשם ddd ואני רוצה שכל הסטרינג אחרי הddd ימחק... משום מה לא מצליח לי עשיתי השתמשתי בreplace ורשמתי בסטרינג לחיפוש 'ddd% ' והוא לא מקבל רגולר אקספרשן למה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by Boaz Tal,

[FONT=arial]SELECT distinct isnull(sum(o.[OT]),0) as total, a.[AFName] FROM [Ag] as a left join [AHistory] as h on a.[AID]=h.[AID] left join [Or] as o on h.[OrID]=o.[OrID] and [StatusID]=1 and [Date] between dateadd(day,-1,cast(@year+'-'+@month+'-'+@day+' 7:0:0.000' as date)) and cast(@year+'-'+@month+'-'+@day+ ' 7:0:0.000' as date) where a.[ALocation]=@cntry group by a.[AFName] order by a.[AFName] [/FONT] [LEFT][FONT=arial] [/FONT] [/LEFT] יש לי שאילתא שרשמתי שמציגה בעצם סיכום יומי של אנשי מכירות, יום מכירות נחשב עד 7 בבוקר מ7 בבוקר יום לפני ככה שזה מסכם לי לכל סוכן את המכירות שעשה בין השעות הנל, עכשיו אני רוצה לעשות את זה מתאריך עד תא…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by sababchik,

שלום יש לי טבלה בVFP9 (מצורפת הטבלה בפורמט XL) אני צריך שאילתה כך שלכל תאריך ומשמרת מסוימת תופיע לי רק רשומה אחת שבה יש את המספר QTY הגדול ביוצר מאותו התאריך והמשמרת היום אם יש לי 2 BARCODE במשמרת אחת אז אני מקבל את שתי הרשומות תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Itai Amit,

שלום לכולם. אם מישהו יוכל לעשותאת השאלה הבאה זה יהיה נחמד השאלה: נגדיר מערך כמערך "מדרגה" אם ערכיו מקיימים את התנאים הבאים: יש בו ערכים זהים בזוגות. כלומר הערך הראשון זהה לערך השני, השלישי ולרביעי, וכן הלאה. קיים הפרש זהה בין הזוגות הזהים וההפרש הוא מספר חיובי גדול מ-0. דוגמא למערך מדרגה: [13][13][9][9][5][5][1][1][3-][3-] כתוב פעולה המקבלת מערך arr בגודל זוגי N ומחזירה את ההפרש בין המדרגות אם המערך הוא מערך "מדרגה", אחרת יוחזר 1-. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by alonezer,

טוב אז השאלה היא: במועדון השכונתי נמכרים כרטיסים מוזלים למשחק השבת במחיר 50 ש"ח לכרטיס. כל מי החפץ לקנות כרטיסים מקיש במחשב את כמות הכרטיסים ומקבל בפלא את הסכום שעליו לשלם. בסוף היום מעוניינים במועדון לדעת כמה כרטיסים נמכרו ומהו הסכום בקופה. כתוב תוכנית לביצוע המטלה. עכשיו אני בעקרון יודע מה לעשות אבל לא הולך לי אם מישהו יענה פה אני מבקש שיענה בשפה הפשוטה ולא המסובכת מכיוון שאני לומד רק חודשים ורק הגענו ללולאות.. תודה רבה.

18. הבעיה היא בשאלה שמונה, לצערי אני לא ממש מצליח לחשוב על איזה אלגרויתם נורמלי שיפתור את זה בזמן הריצה הנדרש... אם מישהו יכול להסתכל ולעזור זה יהיה נחמד... http://www.cs.bgu.ac.il/~dsis062/uploads/2762Ass2.doc הפתרון אמור כמובן להיות בפסאודו קוד, אז תתפרעו... מותר להשתמש בכל מבנה נתונים שבא לכם לפתרון הבעיה, זמן הריצה הוא המגבלה היחידה. עריכה: הבעיה נפתרה, למי שמעוניין לבדוק את הקוד שלי (פסאודו): הפונקציה שכתבתי כאן אמורה לפעול אחרי פונקציה שמעתיקה את השלד של העץ בלי ערכים. t1 זה העץ המקורי t2 זה העץ החדש inordersum (t1,t2,sum) return int if t1.left!=null new=sum+inordersum(t1.left,t2.left,sum) newsum=sum+t1.data t2.data=newsum if (t1.right!=null) return inordersum(t1.righ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shimronfio,

אהלן חברים. אני צריך לכתוב תוכנה כחלק משיעורי בית בשפת C, על התוכנית לקלוט מספר שהמשתמש רושם ולהפריד במספר בין החלק העשרוני לדוגמא 130.45, אז 130 שקל ו-45 אגורות, ולאחר מכן להמיר לדולרים. (לפי ערך שאני בוחר). לא הצלחתי להבין איך אני יכול לחלק את המספר הניחוש שלי שעליי להשתמש באיזה טריק עם INT אשמח אם תעזרו. זה הפקודה במיין עד כה. double nis; double dollar; printf("Please enter the cost of the item\n"); scanf("%lf",&nis); dollar = (nis/3.65); printf("The cost of the item in New Israeli Shekels %.2lf\n",nis); printf("The cost of the item in United State Dollars %.2lf\n",dollar); system("pause");

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by shimronfio,
    • 0 תגובות
    • 368 צפיות
  21. Started by evy,

אהלן, אני מעוניין לרשום פונקציה של בדיקת קלט תקין למחרוזת של ביטויים שיחושבו בהמשך התוכנית. למשל אם הוכנסה מחזורת למערך אז היא תישלח קודם לבדיקת הקלט הזאת ותבדוק תקינותה מבחינת סוגריים שפתוחים וסגורים,מבחינת אופרטורים וכו... המחרוזות שיוכנסו לדוגמא הם :(2+3) , ((45+5)*(6^4)) ,(5*(6^5)) וכו... קלט לא תקין הוא 4+6 , 4 , (5+4 , (7+5*5) , (45 +6+7)).... בתוך זוג סוגריים חייבים להיות שני ביטויים לכל היותר (כלומר מותר מספר אחד או שניים) לכל ביטוי חייבים להיות סוגריים כלומר לא יכול להיות 4+6 אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה...ואם אין לכם מושג איך לעשות ברקורסיה ,אז תנו לי את הרעיון והדרך הלא רקורסיבית(נגיד עם לולאות) ואני כבר יחשוב על דרך רקורסיבית...תודה!

• 20 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by evy,

שלום,יש לי שאלה בויזואל סטודיו C . אני אמור לקלוט מחרוזת לתוך מערך(את זה כבר עשיתי) ולהדפיס תת מחרוזת מקסימלית(מכל התת מחרוזות מבחינת הגודל) שחוזרת על עצמה הכי הרבה פעמים במחרוזת הראשית. אני אתן דוגמא: במחרוזת 121212 ,התת מחרוזת הכי גדולה שחוזרת על עצמה הכי הרבה (3 פעמים) היא "12". במחרוזת 1000022 ,התת מחרוזת הכי גדולה שחוזרת על עצמה הכי הרבה (4 פעמים) היא "0". תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. Started by waseemrkab,

שלום אני צריך עזרה בשאלה קטנה לא מצליח לפתור אותה או למצוא דרך נכונה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Avigailyamin,

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by Armageddon1,

התחלתי ללמוד פייתון ונתנו לי שאלה לבית : לכתוב תוכנית המדפיסה את כל הזוגות הסדורים של מספרים טבעיים שסכומם 17 . אפשר אולי כיוון לפתרון ?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.