עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. את הדבר הזה אני רוצה להפוך ל- PHP: <table width="60%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline" align="center"> איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. איך אני פותר את התרגיל הבא? (באלגוריתים) "עצים דומים הם שהמבנה הפנימי שלהם, כלומר סדר הצמתים בתוך העץ זהה. (העצים בנויים מאותו מספר הצמתים ובאותו סדר אין חשיבות לאיברים שהם מכילים) השאלה היא: כתבו אלגוריתים דומים שמקבל שתי עצים (t1, t2 ) ומחזיר אמת אם העצים הם דומים ושקר אחרת. מקווה שתצליחו (אני יודע שזה לא הכי מסובך פשוט רק התחלנו ללמוד את זה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by The_overclocker,

הורדתי תוכנה לשפת C, היא עדיין ב SOURCE עכשיו כשאני מנסה לקמפל זה מבקש ממני כלמיני קבצים: (strings.H לדוגמא) איפה אני כול להוריד אותם, ומישהו יכול להגיד לי איך קוראים להם באנגלית??, אני יוטדע שבעיברית קוראים להם רבצי הידור, אך כיצד קוראים להם באנגלית? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, אני עושה פרוייקט לבגרות בשפת ASP, ויש לי בעייה בממשק המנהל שבניתי, שלא עובד. זה אמור לעשות תפריט ניהול שמאפשר למחוק משתמשים ולמחוק מנהלים מהמערכת, והוא באמת מראה, ועושה רשימה של כל המנהלים וכל המשתמשים. אבל ברגע שאני לוחץ על Submit, זה מביא אותי למסך ריק. אני כבר נואש. תודה מראש, Ameralis Zaiir קוד המקור: <% Response.Buffer = True Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" &_ "Dbq=G:\Inetpub\wwwroot\LIOR\db1.mdb;" &_ "uid=admin;" &_ "Pwd=;" dim action action =Request.Form("action") If Not IsEmpty(action) Then If action = "deleteuser" Then oConn.Execute ("Delete tbl_lakohot WHE…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by znavot,

java בעברית אני לא מבין הרבה בג'אווה אבל בעפיפונים אני ספץ. מצאתי תוכנה מגניבה שעושה למעצבי עפיפונים את החיים הרבה יותר קלים. אני רוצה לפרסם אותה באינטרנט אבל בעברית. זהו. אם מישהו יכול להושיע כל קהילת העפיפונאים בארץ תוריד בפניו את הכובע. איתי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by עידן20,

אם יש לכם לינק של בשביל לבנות אתר אם יש לכם תנו לי תודה מעידן20

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by HELPMAN,

האם ניתן לשדרג פורום מסוג phpbb מגירסה ישנה לגירסה החדשה 2.04 אבל שכל המידע ההודעות והמשתמשים יישמרו? תודה מראש :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by marking,

היה פה באתר איזה מדריך אבל עכשיו אני לא מוצא

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה לדעת איזה פונקצית API משנה את הסדר של רכיב מסוים כמו המאפיין RIGHTTOLEFT?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by עידן20,

חבר'ה למי יש אתר פרום שם אפשר להוריד תוכנות מלאות או משחקים מלאות יכול להיות גם חלונות אם יש לכם לינק תשלחו לי ..בכייף תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Spidey_man,

שלום אני חדש פה!!! מישהו יודע לכתוב תוכניות ולשלב בתוכן גרפיקה מתקדמת (הכוונה שלא לצייר סתם מרובעים וקווים אלא גרפיקה כמו תמונות או אנימציות וכו'). היה פעם איזה שהוא ספר של הוצאת "הוד-עמי" שעוסק בזה אם למישהו יש ויכול לעזור לי או מכיר אתר שמלמד גרפיקה והדגש על מתקדמת אני אודה לו מאוד. תודה ולהתראות האי-מייל שלי: Spidey_man@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. זה אמור להיות נסיון לתוכנית של חישוב מטריצה של 3x3. אם מישהו יסביר מה לא נכון זה באמת יהיה יפה מצידו. #include <iostream.h> int menu(int ans,int arr[3][3]) { int a,b; cout<<"\t\tCurrent table is:\n\n"; for(a=0; a<3; a++) { for(b=0; b<3; b++) cout<<matrix[a]<<"\t"; cout<<"\n"; } cout<<"\nWhich action do you want to perform?"; cout<<"\n\t1.Add two lines"; cout<<"\n\t2.Multiply a line by a number"; cout<<"\n\t3.Divide a line by a number"; cout<<"\n\t4.Exit\n"; cin>>choice; return(ans) } void add(int &x, int &y) { x …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ewingum,

אני רוצה ללמוד את ASP.NET. מצאתי ספר ענק שהוא אך ורק על זה של הוד-עמי, אך שם מתואר על הASP.NET עם VB.NET ואני רוצה להשתמש בC# לא בVB.NET. בספרים על C# יש פרק על ASP.NET, אבל בכל מקרה אני רוצה המלצה לספר כשהמטרה העיקרית היא לימוד ASP.NET (בשימוש בC#), לא משנה מה הנושא העיקרי של הספר כל עוד הכיסוי לגבי הASP.NET מקיף. נ.ב. - איפה ניתן לברר ולקנות ספרי MICROSOFT PRESS בארץ? האם אתם ממליצים לקנות אחד אולי לגבי ASP.NET? יש מתורגמים לעברית?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  15. שאלה ב VB6 איך מעתיקים קובץ מסויים ממקום מסוים למקום מסויים למשל יש לי בדיסק קובץ ואני רוצה שזה יעביר אותו ל C:\BLABLA\BLABLA\"".EXE

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by RamiDolev,

מעוניין לקבל עזרה ב- #C

17. Started by ofer_mat,

מה הפקודה שצריך לרשום כדי ש: כשלוחצים על לינק ונפתח דף חדש אני רוצה שהכותרת של אותו דף תהיה אחרת ולא בררת מחדש של מקום הדף בדיסק שלי כלומר כשנכנסים לדף הראשי של HWZONE אז רואים בשורה למעלה HWZONE - MICROSOFT EXPLORER וכן'... תודה

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  18. ברירת המחדל של ה checkbox היא משמאל לימין: choose * מה עושים כדי לשנות את זה שיהיה מימין לשמאל: * בחר ??????????????????????????????

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by ilia121,

יש לי Database מסויים ולפיו אני רוצה ליצור גרפים בעזרת ה-MS Chart Control. אז איך עושים את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  20. טוב לא כל כך הצלחתי לנסח את הכותרת אבל לא נורא... לפני די הרבה זמן בניתי לי נגן mp3 בויז'ואל בייסיק, הנגן הסתמך על הקומפוננט של המדיה פלייר, היום עשיתי סדר במחשב ונתקלתי בנגן, וחשבתי לעצמי אם אני יכול לבנות נגן שלא יסתמך על כלי אחר אלא יפענח את קידוד ה MP3 בעצמו, אולי למשהו יש ידע ברמה הזאת ויודע כיצד לעשות זאת? אודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by k-o-b-y,

התחלתי ללמוד את שתי השפות, ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בפונקציות שכתבתי ב C++ בתוך תוכנית C# (אני משער שבעזרת קובץ dll), אבל אחר כך איך אני קורא לפונקציות? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

יש לי שרת IIS על 2K SERVER אני רוצה להוסיף איזה תוכנה/קוד/ כל פתרון אחר - בכדי שאני אדע כמה כניסות היו לי לאתר בפרק זמן שאני בוחר ( למשל בשעה האחרונה ביום חמישי וכו...) יש לציין שהאתר מחולק ל4 חלקים כך שאני אצתרך לבדוק לגבי כל חלק את הפרטים עדיף תוכנה חינמית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by 114508534,

שמעתי מי מ מלאה אנשים שעם בונים אתר אז אפשר לפרס שם ולקבל על זה כסף. אז ככה יש לי שתי שאלות: 1. כתוב שהם מביאים לך איזה קוד HTML שאתה צריך להוסיף ? איך מה מי ולמה ועם אני בונה עם FROnt page העם זה אפשרי להוסיף פירסומות? 2. איך אני מוסיף פורום . 3.העם יש אתרים שנותנים לך כלים לבניית האתר כמו ליראון הארט וכאלה כי ראיתי הרבה אתרים שהממשק שלהם הוא דומה מאד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 114508534,

מישהו יכול להביא לי קישור למדריך מפורט לבניית אתר ב HTML

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים