עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. מישהו יכול לרשום איך ממיינים מחסנית בפסקל תוך שימוש ב- stack_empty stack_pop stack_push

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  2. Started by Burned,

משהו ממש פשוט.. אני לא מבין כל כך בפעולות ואני צריך לעשות משהו.. יש לי את התוכנית הזאת: static void name(string name1) { Console.WriteLine("What is your name?"); name1 = Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Good luck {0}", name1); } static void Main(string[] args) { name(); } איך אני גורם לפעולה לפעול דרך הMAIN?

3. חינמי כמובן (נראה לי שיש אולי משהו של מייקרוסופט ?) תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. Started by rotemk,

שלום, יש לי אתר הכתוב ב- PHP. בין היתר ניתן להעלות לשם קבצים שונים. הייתי מעוניין להוסיף מדיד (bar) שיראה למשתמש כמה אחוזים מהקובץ עלו, מהירות העלאה וכו' אבל הכי חשוב אם יש ממש פרוגרס בר, מדיד שהולך ומתמלא ככל שהקובץ עולה או משהו דומה. אשמח לכל עזרה בנושא.

5. נגיד ויש לי פונקציה המוגדרת כך int* allocateMemory(int* emptyCells[], int size, int* nextEmpty,int* numEmptyCells) { כיצד אני גורם לה להחזיר לי פוינטר לכתובת של emptyCells[nextEmpty*] כלשהו?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  6. Started by yahalom,

אני מקבל את ההודעה הבאה Controls created on one thread cannot be parented to a control on a different thread אני מקבל את אותה ההודעה גם כאשר אני מכניס את הקטע הבעיתי ל LOCK הסבר כללי : בדובר באפליקציה של משחק אותו הקוד מורץ פעמיים באותו המחשב ומתקשר ע"י REMPTING דרך שני פורטים שונים הבעיה מתרחשת עמוק בזמן המשחק כאשר נידרש ליצור פקד בערך באותו הזמן ב שני האפליקציות כלומר נוצר חייל חדש בשני הלוחות הקוד הוא public void board_event_Add_control_to_form(Control c) { //lock (this) //{ this.Controls.Add©; c.BringToFront(); //} } תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  7. Started by ~שירה,

רציתי לשאול (אם מותר) איך מורידים את JAVA מהאתר של SUN (נכנסתי לאתר, מה אני מורידה שם?) ואיך אני מורידה את סביבת העבודה eclipse אשמח לעזרתכם. ???

8. שלום, נכון לרגע זה יש לי ידע ממש ממש בסיסי בתחום בניית האתרים (html ו- java).... אני רוצה לבנות אתר קטן בסגנון yad2/alljobs ודומיו - הכוונה אתר בו נרשמים, מפרסמים הודעות וכו - לא פורום.. הייתי שמח להמלצה במה להשתמש - איזו שפה הכי קל ללמוד דרך האינטרנט ואיזה database הכי קל להשתמש וכו... אני מודע לזה שלוקח הרבה זמן ללמוד הכל אז בהנחה שיש זמן לראות קורסים באינטרנט במה כדאי להתחיל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. האלן, אני כותב תוכנה שתחשב לי ולחברים שלי כל מני דברים שקשורים לנסיעות ולאם עדיף לנסוע באוטובוס או רכב לכולנו כי יש לנו הרבה נסיעות.. בכל מקרה אני צריך דרך לייצר מערך נתונים של המרחקים וזמן הנסיעה בין כל המקומות לכל המקומות בארץ כדי שאני לא אצטרך לגשת לאינטרנט ולעשות את זה כל פעם מחדש, ז"א אני צריך שכל צומת בארץ יהיה לה פוינטר למקום הבא ממנה ואת המרחק וזמן הנסיעה אליו ככה שאני אוכל לייצר מפה של מרחקים וזמן נסיעה בין כל המקומות בארץ לכל המקומות בארץ.. אני לא צריך ייצוג גרפי של זה אני פשוט צריך בתוכנה שלי לשלוח המון אפשרויות כדי למצוא מסלול אופטימלי להרבה אנשים ביחד אז אני מעדיף לא לגשת לאינטרנט אלא שיהיה לי database על המחשב כדי שזה ירוץ יותר מהר, יש את הפונקציה CDXroutemp…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  10. Started by sub_man,

וואו אחים שלי!!!!!! ממצב? תקשיבו... יש לי מערכת פורומים שפתחתי ורציתי שתסתקלו תתנו טיפים או דברים לשנות תגידו אם זה נראה יפה אז מקווה שתעזרו לי לפרסם אותה ותהפכו לקהילה הכי טובה בעולם -צונזר- -> מה שהוא אמר למטה

11. אנשים אני צריך תוכנות לבנית אתר וכתובת זה דחוף

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Crash5,

מישהו יודע האם ניתן להשיג ברשת גירסאת סטודנטים\גירסא חינמית של התוכנה הנ"ל? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by omfir,

אז ככה אני מריץ IIS במחשב יש לי פרוייקט אתר. הטופס עובד מעולה עם המסד נתונים עכשיו אני רוצה לבדוק את תקינות הכנסת הנתונים בטקסטים של HTML עשיתי את זה עם JS ומשום מה כתוב לי שאין הרשאה או משהו כזה ונתתי הרשאה לכל הדפים. הנה הקוד תגידו לי אם הוא תקין ואם אפשר ממה הבעיה נובעת. <html> <head> <script language="JavaScript"> function is_empty (str){ if (str=="") return false; } function check_wt (str){ if (str.length<2) return false; } function check_ID (str){ if (str.length!=9) return false; } function onlyLetters (str){ for (i=0;i<str.length;i++) for(j=0;j<=9;j++) if (str.indexOf(j)!=(-1)) retu…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  14. הי איך אפשר לסגור תוכנה (c# בויזואל סטודיו) כקובץ התקנה? אני לא רוצה את הclickonce אלא שיראה התקנה אמיתית, עם כל הספריות שנצרכות לתוכנה לצורך הפעלתה.

15. Started by Djx,

שמעו אני לא דביל ואני יודע הרבה דברים אבל אני לא יודע בדיוק מה זה RSS אני יודע מה הוא עושה אבל אני רוצה לדעת איך הוא פועל בדיוק לדוגמה איך אני יכול להכניס תכנים באתר שלי כדי שגולשי האתר יוכלו לקבל פונקציית RSS לפורומים למשל או ללוח מכירות או כל דבר תודה לחברים שעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by hike101,

שלום! ברצוני לכתוב batch file , קובץ עם סיומת bat . אני מעוניין שימחוק איזשהו קובץ תחת הפרופיל המריץ את הפקודה. לדוגמא: del c:\documents and settings\CURRENT_USER\application data\microsoft\outlook\test.txt האם מישהו יודע מה צריך לבוא במקום CURRENT_USER כדי שיגש באמת לתיקיית הפרופיל הנוכחית?? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by eido300,

מישהו מכיר דרך לעשות זיהוי דיבור בc# בעברית?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MaXiK,

אני מחפש ספר ASP.NET לאנשים שיודעים לתכנת בC#( שמעתי שאפשר לתכנת שם בC# ובVB). תודה מראש

19. Started by gshhar,

אני אמור לקלוט תאריך בפורמט dd/mm/yyyy ולהחזיר פלט של 3 int's של התאריך (יוםת שעה ושנה) אני אמור לכתוב את התרגיל במתודה, כתבתי משהו אבל יש לי בעיות בהמשך, המתודה שלי מקבת את הסטרינג בפורמט dd/mm/yyyy, ממירה את הסטרינג ל-int ומכניסה את ה-3 int's למערך, מעכשיו הבעיות שלי מתחילות, איך אני רושם בהמשך שידפיס לי את כל ה-int's למסך ? using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T266B { class Program { //define method static int stDate(string date) { int ArrayIndex = 0; string temp = ""; //define array string[] stArray = new string[3]; int[] NumArray = new in…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  20. Started by Ovid,

שלום. אני זקוק להמלצה לקומפיילר נח לC++ למק (10.6). אם למישהו יש ניסיון או עבד פעם עם קומפיילר טוב אשמח לשמוע חוות דעת... תודה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  21. Started by TheSlider,

היי חברים! מה עושה הפונקציה isalnum? האם היא בודקת אם משתנה מסויים הוא מספר או אות או שהיא בודקת אם מחרוזת מכילה את זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by NIRAZULAY,

שלום האם אפשר ליצור תפריט של dropdown שברגע שהוא פותח מספר רב של תתי תפריטים ,התפריט הראשון שנפתח בעצם חוזר אחורה ובכך מאפשר לעוד אופציות להיפתח וככה הלאה בכול פעם שהוא מוגדר מראש למספר תתי תפריטים המערכת מזהה את זה וסוגרת את התפריטים שנפתחו לפני כן על מנת להישאר בגבולות המסך. במידה וישנו פיצ'ר כזה איך הוא נקרא? והאם מערכת כזו יכולה לעבוד בכול סוגי הדפדפנים הקיימים היום? בתודה מראש ניר

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  23. Started by THE-MASTER,

שלום לכולם בעבר המליצו לי פה על הספר של ללמוד C של יואב נתיב ובהחלט הספר הזה היה מצויין ומובן (אני כרע נמצא במבני נתונים). עכשיו אני רוצה את ההצעה שלכם לספרים שאיתם אני יוכל להמשיך ולהתקדם בנושא התכנות מאיפה שאני נמצא עכשיו. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. Started by iakovl,

אוקי אז הנה המצב, אני תלמיד בית ספר ולומד C בנוסף אני לומד C++ במכללה (בחינם ;D) אני עושה פרויקט (שאת הדקויות שלו אין לי כוח וזמן להסביר) הבעיה שלי היא שאין לי שמץ של מושג איך אני מבקש מהמחשב תאריך מלא (אין לי מושג איך זה הולך בדיוק במחשב) העיקר הוא שאני צריך להשיג: 1) התאריך של היום 2) שנה 3) חודש תודה ;D

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  25. Started by Cranchh,

מסתבר שאני לא זוכר- כלום! אני כבר שעתיים מנסה לכתוב קובץ .bat שכל מה שהוא צריך לעשות זה להריץ פקודה עם קלט אחד. מישהו יכול לעזור לי- או להפנות לאיזה אתר מדריך טוב שירענן לי את הזכרון? סה"כ אני צריך ליצור קובץ שיעשה: יקלוט את שם הקובץ xxx.yyy ויריץ את הפקודה הבאה: signsis xxx.yyy xxx_signed.yyy zelig.cer sultan.key 0123456 כאשר xxx יכול ליהיות בכל אורך, ו yyy יכול ליהיות באורכים 3 או 4 תווים. למרות שזאת הבעיה הקטנה יותר. מדריך- עזרה מישהו ... תודב רבה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.