עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני צריך שמישהו יבנה לי פונקציה שבודקת האם תת-מחרוזת כלשהי נמצאת במחרוזת אחרת, למשל האם במחרוזת ABCD נמצאת התת מחרוזת BC, התשובה היא כן, והפונקציה צריכה להחזיר את המקום שבוא מתחילה התת מחרוזת (אינטג'ר) או במקרה שלא נמצאה התת מחרוזת 0. לפי ההצהרה הבאה: function Pos (Sub:StringType; S:StringType):integer; Sub היא התת מחרוזת, וS היא המחרוזת המקורית. אם אי אפשר לבנות תפונקציה לפי ההצהרה שלמעלה - בלי האורך של התת מחרוזת אז אפשר להוסיף שהפונקציה גם מקבלת את אורך התת מחרוזת SubL ואורך המחרוזת .SL

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן, אני צריך להגדיר מחלקה שמכילה את הפעולה הבאה: פעולה המקבלת מערך של תאריכים , מחשבת ומחזירה מהו התאריך הכי חדש במערך. ופעולות נוספות, אבל אני מניח שאחרי שאדע איך לעשות את זה, אצליח לעשות לבד גם את האחרים. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Bar Lopatner,

1. פתחו אלגוריתם לחישוב מחיר שטיח ריבועי, תכנית בשם Carpet. קלוט את האורך/הרוחב של השטיח. קבע מחיר מ"ר כקבוע ותן לו ערך כרצונך בש"ח. חשב את השטח של השטיח ואת מחירו. הצג כפלט את מחיר השטיח. במשולש ישר זווית אורך היתר במשולש שווה לשורש הריבועי של חיבור הריבועים של שתי הצלעות האחרות . כתוב אלגוריתם ותכנית ב- java שקולטת את האורכים של שתי צלעות המשולש ישר זווית ומדפיסה את אורך היתר.

4. Started by mmoty10,

שלום אני מנסה לפענח את הצפנה הזאת וזה לא הולך. המקור הוא:aroK2maA אחרי ההצפנה:opSu8jEcKm7f+EPIERrjQbzlRko= משום מה הוא כותב את זה הפוך. מתחיל ב-o מסתיים ב-=. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ironman405,

שלום לכולם אני משתמש ב VISUAL2005 השתמשתי בפקד DEATAILSVIEW ומשכתי בעזרת SQLDATASOURCE מידע לפקד ,עכשוי יש לי בפקד שדה בשם TESTID ויש לו ערך או 0 או 1 ואני רוצה לדעת איך אני מגיע לערך עצמו אם אני עושה questionview.fields[1 זה מחזיר לי את שם השדה עצמו כלומר TESTID ואני רוצה שזה יחזיר לי את הערך שיש בשדה .

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by alonezer,

יש סעיף בשאלה שבו 1) יוצר חשבון חדש-(שורה חדשה במטריצה) אז השאלה שלי היא איך אפשר להוסיף שורה למטריצה קיימת? תודה. עריכה: נראה לי מצאתי דרך, לפתוח מטריצה חדשה עם +1 בשורות ולהעתיק את השניה. תאשרו לי שזאת הדרך הנכונה בבקשה. עוד שאלה אחת זה אם אני מקבל סטרינג של 8 תווים איך אני בודק ש4 הם מספרים ו4 הם אותיות? תודה שוב. כתבתי את זה ככה:(snif זה סניף הבנק) static string newaccount (string [,] a) { int snif; string [,] pass= string [a.GetLength(0)+1,a.GetLength(1)]; Console.WriteLine("Enter the number of the snif"); snif = int.Parse(Console.ReadLine()); if(a.GetLength(0)<20) for (int i = 0; i < a.GetLength(0); i++) { …

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by z-han,

1. איך עושים שונה באמזי פרולוג אני זוכר שבפעמון פרולוג (דוס) הפעולה הייתה \=? 2. איך עושים מחק_מרשימה באמזי פרולוג לפי מיטב ידיעתי לא קיימת פעולה כזאת באמזי (בקובץ list.plm) בכל אופן הפעולה בפעמון \ פרולוג הייתה: מחק_מרשימה(_חבר,_רשימה,_רשימה_חדשה). 3. איך אפשר להעביר קבצים מפעמון פרולוג לאמזי פרולוג ( לסביבת חלונות בכלל). כשאני מנסה לפתוח את הקבצים שנכתבו בפעמון פרולוג בעזרת אמזי או כתבן אני רואה ג'יבריש. בקטע הזה אני אובד עצות! כל עזרה תתקבל בברכה!!!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by sapir17,

שלום, אשמח לעזרה איך אוכל להציג במודל 5 כרטיסיות כברירת מחדל ולאחר מכן שיוכל המשתמש לשנות עפ"י בחירתו. תודה לעונים(:

• חחחחח
    • 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Lumber Jack,

אז ככה, אני צריך להגיש פרוייקט ביחידה של התכנות בסביבת אינטרנט. השפות הם ASP JS HTML וכו'. אני צריך להגיש את הפרוייקט כשבועיים וחצי מהיום. הבעיה - אני לא יודע כלום , חוץ מHTML אני פשוט לא יודע מה עושים. הבנתי שאני צריך קודם כל איזה תוכנה כדי להתחיל (שרתי IIS?), איך אפשר לעשות את זה בלי דיסק של ווינדוס? ובכלל, יש לי איזה סיכוי להגיש את הפרוייקט הזה בזמן? אם כן, איך?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by picachu,

היי!, אני מנסה לכתוב פונקציה בC (Win32 console) שתקבל פויינטר מהMAIN מסוג צ'אר, תבקש מהמשתמש סיסמא, ותקצא לפויינטר שהיא קיבלה מקום בדיוק לפי מספר התאים שתופסת הסיסמא, לאחר מכן תעשה השמה לתוך הפויינטר של הסיסמא. זה מה שיש לי עד כה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> #include <string.h> int NewPass(char* pass[200]) { char temppass[200]=NULL; int i=0; *pass=NULL; printf("Please Enter a new password:\n"); fflush(stdin); gets(temppass); //printf("Please select how many attempts do you want to accomidate the user with:\n"); //scanf("%d",&n); pass = (char*) malloc((strlen(temppass)+1)*sizeof(char)); strcpy(pass,&…

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by 12131,

"בשלב הראשון התכנית תקרא את קובץ המילון ותכניס את המילים לטבלת גיבוב..." איפה אני משיג קובץ מילון, איך אני קורא קובץ מילון ומכניס את המילים בו (בהנחה שכבר מימשתי את טבלת הגיבוב)? זה הפרוייקט האחרון בקורס וחבל שבגלל שטות כזאת אני לא אקבל ציון =[ עזרה מישהו? תודה [=

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yair_s_m,

היי, אני צריך לכתוב תוכנה שתמיר לי מידע מפרוטוקול RS232 לפרוטוקול ETHERNET.. המידע מעובד במעבד RABBIT שעובד עם התוכנה DAINAMIC C.. אני צריך עזרה, כיוון של התחלה.. מישהו יכול לעזור לי? או להפנות אותי לפורום אחר יותר ספציפי שמתעסק עם זה? אני דיי חדש בתחום הפרומים.. תודה רבה!!! ;D

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  13. Started by nirnonirno,

שלום אני בכיתה יב' וצריך עזרה בבחירת נושא פרוקיט גמר בגודל 5 יחידות בc# אשמח לשמוע על רעיונות לתוכנות משחקים ודברים מעניינים שניתן לעשות אך לא קשים במיוחד . תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... אני בדיוק עובד על פרויקט באקסס (משהו פרטי... לא בית ספר) ואני רוצה לדעת איך אני מוציא נתון מתוך טופס לתוך שאילתה... למשל: אני רוצה שבטופס תהיה תיבה משולבת ושהערך שיבחר בתיבה המשולבת ישלח לתוך שאילתה ודרך השאילתה יבנה דוח בהתאם... כאילו מעין דוח אינטראקטיבי שכזה. בבקשה תעזרו לי עם זה... אני צריך עזרה בדחיפות... תודה!![br]פורסם בתאריך: 6.08.2007 בשעה 14:00:05 בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר... זה דחוף לי מאוד!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by LIORGUT,

צריך עזרה בפרויקט בניית אתר, הבעיות שלי כרגע הן: יש לי שגיאות בDB בהוספת הרשומה לטבלה תחת "הוסף לסל" מהGRIDVIEW בעמוד EMPANADAS בנוסף יש לי בעיה בשליחת אימייל בצור קשר ובשליחת ההזמנה בנוסף הCSS הפסיק לעבוד לא מבין מה גורם לבעיות הנ"ל אשמח אם תוכל לסייע גם בכך תודה עם המון הערכה... הקובץ: http://www.f2h.co.il/pko6kleswc6

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by marvelXX,

שלום, אני אשמח לעזרה בנוגע לפרויקט שיש לי בJAVA בלימודי הנדסאי תוכנה אני יצטרך עזרה עם בניית הפונקציות שזה בעצם שלושה פונקציות למשחק "מלחמת צוללות". יש לי תאריך הגשה עד ה13.2 מי שיש לו יום פנוי בתשלום כמובן לעזור לי. נא לפנות בפרטי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני עושה את המשחק Haxxagon כפרויקט סיום של י"ג תוכנה. בעיקרון בניתי מחלקה בשם Hexagon שהיא מכילה את הערכים של כלל משבצת. כדי לאתר מישבצת יצרת Vector <Vector<Hexagon>> tree ככה שכל עמודה של משבצות יהיה וקטור שמייצג ושומר אותה ולכל הוקטורים יהיה אחד שישמור את כולם במרוכז... public void paintComponent(Graphics g) { super.paintComponent(g); lenghtOfSide=calculateLength(); h=(int)(lenghtOfSide*0.86); d=(int)(lenghtOfSide*0.5); calcuAlignPoint(); startPoint=new Point( 0+alignPoint.x, getHeight()-h*5-alignPoint.y); //first hex Vector<Hexagon> vec=new Vector<Hexagon>(); hex.calcDimension(lenghtOfSide, d, h, startPoint.x,startPoint.y); …

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by ptyahoo,

אני בכיתה י"א ולומד מחשבים 5 יחידות. השנה למדנו את השפה פרולוג בעזרת התוכנה swi-prolog. לבגרות אנחנו צריכים לעשות עבודה על נושא שבחרנו ולבחור שאילתות ועל פי השאילתות לכתוב חוקים שיענו על השאילתות. אני צריך את העזרה שלכם בעבודה. למחר אני צריך להגיש את התקדמות העבודה שלי. יש לי שתי עובדות ועד עכשיו יש לי כ-6 חוקים שפועלים ועוד 3 שלא פועלים ואני מנסה להפעיל אותם. בנוסף לזה יש לי עוד כ-10 חוקים לכתוב שאת חלקם אני כבר יודע. הנושא הוא כיתה. עובדה אחת היא על התלמיד(שם, מקצועות לימוד, שעות לימוד) והעובדה השנייה מתרכזת במורים(שם, מקצועות, ותק). העובדות נראות כך: עובדה 1- %1 student(name(itamar,shenhar),[sub(comp,5),sub(math,5),sub(english,5)],[day(sunday,7),day(monday,6),…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by אבשה,

אוקיי... הרבה זמן שלא הייתי פה בפורומים, ואני פונה לפה לאנשים שאני חושב שאמינים לעומת כל האתרים מארה"ב שמצאתי שנראים כמו שקר כלשהו.. ככה זה מתחיל, לי ולשותף העסקי שלי יש כבר כמה זמן רעיון (שאת הרעיון המדויק אני לא יגיד) אבל הוא דומה לרעיון שאני לא יודע אם שמעתם עליו: -מישהו שם מצלמת אינטרנט 24 שעות על הארנב שלו ורשם שאין לי כסף לאוכל טוב והיה ניתן באתר לשלם לו כי הוא אמר שאם לא יהיה לו כסף לארוחה טובה הוא יצטרך להרוג את הארנב ולאכול אותו, האיש קיבל אלפי דולרים.- מה שאנחנו בעצם צריכים זה: 1. לדעת מאיפה או למי אני משלם כדי ליצור אתר משלי ולא HOST כלשהו ושיהיה .com 2. שבאתר יוכלו לשלם לנו דרך כרטיס אשראי\פייפל 3. נגיד ואם אני נותן להם שהשם שלהם יהיה באתר בתמורה ל5$ א…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, בידי קובץ add-in של excel (קובץ xla.). קובץ זה מכיל מספר פונקציות הכתובות ב-vba. נסיון לראות את שורות הקוד של הפונקציות בעזרת עורך ה-VB מביא להודעה הבא: Project Locked: Project is unviewable האם מישהו יודע איך ניתן לראות את שורות הקוד? לא מדובר פה בקובץ בעל זכויות יוצרים או משהו כזה אלא בקובץ שנכתב ע"י חבר לעבודה שלצערי אינו יכול לעזור.

21. Started by sharonp,

אין לי מושג איך להגדיר את זה כי אני לא הכי בקיא בעניין, אבל יש מן תוכנה קטנה (ליתר דיוק, בוט) שמישהו תכנת ושם בו הגבלה כך שיפעל לאט יותר מהמהירות שהוא מסוגל, כנראה בשביל לתת מעין הדגמה של יכולות הבוט בתור דמו. השאלה שלי היא איך אני יכולה לפתוח את הקוד של התוכנה בצורה קריאה כך שאוכל לחפש איפה נמצאת ההגבלה של מהירות תיפקודו, כך שאוכל לשנותה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by s_b54,

יש לי שאלה שאני לא בטוח עם זה קשור לנושאה אבל עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח אני רוצה לעשות מהמחשב שלי שרת לאתר אינטרנט שלי האם זה אפשרי ועם כן אז איך?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. החידה: יש 3 כוסות. אחת מכילה 8 ליטר. שניה 5 ליטר. שלישית 3 ליטר. הכוס הראשונה מלאה ב8 ל' ושאר הכוסות ריקות. על ידי מזיגות בין הכוסות צריך להגיע למצב בו יהיו 4 ליטר, 4 ליטר ו-0 ליטר. עכשיו אני צריך ב-C++ לתת את עץ הפיתרונות (עץ החלטה) של אופציות המזיגה (מבלי לחזור על מצב מסויים פעמיים) איך אני עושה זאת ברקורסה?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by VanGogh,

שלום ליושבי הפורום. אני עושה את צעדיי הראשונים בלימוד שפת C, ונתקלתי בתרגיל הזה (מיושר לשמאל): If a five-digit number is input through the keyboard, write a program to calculate the sum of its digits. (Hint: Use the modulus operator %) אחרי ששברתי את הראש, הצלחתי סוף סוף לפתור את זה, אבל בדרך מאוד מסורבלת. משום מה יש לי תחושה שפיספסתי משהו וניתן לפתור את זה בדרך הרבה יותר פשוטה... אשמח אם מישהו מכם יוכל לשתף דרך פיתרון נוספת, פשוטה יותר. תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 9.5k צפיות
  25. יש כזה דבר שנקרא כוח ברוטלי.. אני צריך עזרה איך פותרים את האלגוריתם הזה בC# או בעברית לא חשוב..... פונקציה מקבלת מספר ומחרוזת. המספר מסמל את אורך המחרוזת והמחרוזת מסמלת איזה תווים יכולה להכיל כל הדפסה. אני יתן דוגמא: נגיד הפונקציה מקבלת מספר- 2 ומחרוזרת- abc אז הפונקציה תדפיס aa ab ac ba bb bc ca cb cc הבעיה היא שלא ידועה המספר שמתקבל וככה שאי אפשר לעשות for מקונן אני מאמין שאפשר לעשות ברקורסיה ניסתי וכמעט הצלחתי... אבל משהו לא מסתדר לי... תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.