עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by holly man,

שלום לכולם מישוה יודע איך בונים ספר אורחים לאתר? ומה הקוד ? תודה מראש שבת שלום

2. Started by Aviv C,

האם יש אפשרות להשתמש באיזשהו סוג של טיימר ב- Console Application ב- #C?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by yigael_o,

היי, אני צריך שני דברים. הראשון זה קורס קצר וטוב איך ללמוד XSLT. אני מדגיש, רק מה שמומלץ. כרגע אני כבר עושה משהו בגלל דרישות בעבודה ובגלל שאני לא מכיר כבר התחלתי ללמוד משהו. הדבר השני שמישהו יגיד לי בבקשה מה בדיוק עושה חלק הקוד הבא, בערך אני יודע לבד, אני שואל אם מישהו יודע מה בדיוק הוא עושה <ns0:RequestingSystem> <xsl:if test="$var:ReqChannel = ''">3</xsl:if> <xsl:if test="$var:ReqChannel != ''"> <xsl:value-of select="$var:ReqChannel" /> </xsl:if> …

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  4. אני חייב דרייבר אשר דרכו אני יכול לראות פריימים של צילום בתוכנת וויזואל בייסיק

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by IlanF,

נגיד יש לי טבלה שקוראים לה products ואני רוצה לבחור כמה מוצרים לפי כמה ערכים בעמודה מסויימת. לדוגמה, אני רוצה לבחור את המוצרים שעמודה category שלהם מכילה home או garden או office. אפשרי לעשות בשאילתה אחת?

6. Started by didi18,

כתבתי פונקציה.. ואחרי שאני עושה קומפילציה הוא אומר שמשהו לא טובה במשפט הבא: (q+J) = *(p+i) הפונקציה: void Hipoh(int *a) { int b[N]; int *p, *q; int i, J; q=b; p=a; for(i=(N-1),J=0; i>=0; i--, J++) { (q+J) = *(p+i); } Print_a(&(*b)); } מה הבעיה? =\

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by asafm,

איך אני מצליב נתונים באותה שורה בטבלה

8. Started by blue_core,

אשמח אם מישהו יוכל לשתף אותי בדרך הטובה ביותר לערוך אתר בעברית. מבדיקות שעשיתי גיליתי, לצערי, שמוצריה של חב' מקרומדיה לא ממש תומכים בעברית ובמיוחד בטקסט מימין לשמאל. בעיות עם FLASH ו DREAMWEAVER. עם איזו תוכנה הכי קל וטוב לבנות אתר הכולל טקסטים בעברית ? יש כמובן את FRONTPAGE של מיקרוסופט אבל יצא לו שם רע. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by IlanF,

סוף סוף התחלתי לעבוד על הפרוייקט שלי בבית. (וזה הכל בגלל השביתה ) אבל יש לי בעיה מעצבנת בנסיון לעבוד עם הDATABASE. יש לי קוד שאמור להכניס עמודה בטבלה של הDATABASE לתוך LISTBOX, אבל אני מקבל כמה שגיאות. procedure TCust_edit.FormActivate(Sender: TObject); var i:integer; begin ListBox1.Items.clear; with all do begin customer.First; for i:=1 to customer.recordcount do begin ListBox1.Items.Add(customer['Customer_ID']); customer.next; end; end; end; מופיעות לי השגיאות הבאות: [Error] Unit13.pas(67): Undeclared identifier: 'all' [Error] Unit13.pas(69): Undeclared identifier: 'customer' [Error] Unit13.pas(70): 'DO' expected but identifier 'recordcount' …

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by Yarin Ifrach,

שלום, יש לי 3 סעיפים שאני אפילו לא בכיוון לפתור ואני אשמח לעזרה. אעלה את הסעיפים ומסד הנתונים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי :). אלו השאלות: אלה הטבלאות: תודה רבה לכולם.

11. Started by redead,

יש לי את הקוד הפשוט הבא : hobbit(sam). hairy_feet(bilbo). loves_food(frodo). hairy_toes(frodo). hobbit(X) :- hairy_feet(X), loves_food(X). hairy_feet(X) :- hairy_toes(X) עכשיו אני רוצה להבין בבקשה את התהליך שמתבצע בכל אחד מהשאילתות הבאות בבקשה: hobbit(bilbo) hobbit(sam) hobbit(frodo) hobbit(X) תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by galan,

שלום לכולם! ישל לי בעיה לשלוט במאפיני ה-display של 2 div - ים בדף ה - html שלי כאשר נפתח על ידי דפדפן FireFox. שני הdiv - ים אמורים לעמוד על אותה משבצת בסגנון כפתורי מצב נסגר/נפתח כלומר כאשר האחד ב"display: none" השני ב":display" (הבנתי שאין לרשום inline בדפדפן FireFox ) אך לצערי בעוד דפדפן IE מבין עניין דפדפן FireFox מתעקש להראותם ביחד או במילים אחרות מתעלם ממאפיני ה-display אני מניח שdiv מתנהג אחרת בדפדפן זה...איך ניתן להתאימו לשני הדפדפנים? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by gkman,

שלום לכולם אני רוצה לבנות מנוע חיפוש לאתר שלי אני לא רוצהלהשתמש בשירות כמו גוגל שיעשה את זה בשבילי אז מה אני צריך ללמוד ואיזה ספר\את אינטרנט אתם יכולים להמליץ לי עליו? תודה רבה מראש לכל העונים...

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  14. בקשר לאקסס , אני מחפש משהו בסגנון של לייק שבודקת רק לגבי סטרינגים אם קיימת מחרוזת במחרוזת אחרת, אני מחפש משהו לאינטג'ר, רציתי לדעת אם קיימת כזו אפשרות? בקשר לעיצוב, אני רוצה לעשות מצב שברגע שאני אלחץ על לחצן, יופיעו לחצנים וברגע שהם יופיעו, הדאטא גריד יירד לי בכמה שורות למטה, הכוונה שינוי פויזשן בזמן הופעה של דברים אחרים.. יש אפשרות כזו?

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  15. איך עושים בה compile או run ....?????????????????????? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6105

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  16. התחלתי לילמוד פסקל ואני צריך תוכנה פשוטה לתיכנות בלי אפשרויות מתקדמות.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  17. Started by nirkozmin,

אני אוצה לקבל את כל הפונקציות של כל הכלים בלוח שח-מט יש מישהו שעשה פעם לוח שח מט ויכול לתת לי את כל הפונקציות של הכלים?? תודה תצרו איתי קשר

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  18. Started by argaman_bergman,

שלום, יש לי בעיה עם הפונקציה uigetfile ב- Matlab R2007b אני כותב: a=uigetfile('*.txt','title','c:\nvidia\') ומקבל: ??? Java exception occurred: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: Array index out of range: 5 at java.util.Vector.get(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicDirectoryModel.getElementAt(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.updateLayoutState(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.maybeUpdateLayoutState(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.getCellBounds(Unknown Source) at javax.swing.JList.getCellBounds(Unknown Source) at javax.swing.JList.ensureIndexIsVisible(Unknown Source) …

19. Started by orninyo,

. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  20. איך מוצאים את הID האחרון שנוצר אוטומטית ע"י המערכת בטבלה כלשהיא... אני עובד עם Microsoft Visual C# 2005 asp.net תודה.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by mystic,

טוב אז בהמשך לנושא הקודם שלי שהתייעצתי במה ללמוד הקשבתי לעצת כמה מהאנשים פה והתחלתי עם JAVA ועברתי על מדריך קצר ומאוד פשוט באינטרנט (שמסביר רק על הבסיס). לאחר מכן רציתי לתרגל בהתאם לרמה שלי ומצאתי דרך גוגל תרגיל שמישהו פרסם ומבקש עזרה וכך נראה התרגיל (מה שהוא כתב): "פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט 100 זוגות של מיספרים הפלט הוא המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג וכן מספר הזוג (1-100) שהמינימלי שייך אליו" לקח לי דיי הרבה זמן כי אני ממש חדש בJAVA (עברתי על המדריך אתמול) וזה מה שיצא לי: import java.util.Scanner; class tirgul { public static void main(String args[]) { Scanner console = new Scanner(System.in); int num1; int num2; …

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  22. Started by Styx,

התרגיל הוא כזה לצייר מין דגל כזה באופן הבא. ***** **** *** ** * * ** *** **** ***** וגם הפוך כלומר להתחיל מכוכבית אחד ולעצור בN הבעייה שלי שאני לא יודע איך להפוך את התנאי עצירה הנה מה שעשיתי עבור הדגל הראשון void flag(int n) { int i; if (n<1) return; for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); ] putchar(‘\n’); flag(n-1); for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); } putchar(‘\n’); } }

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  23. היי הסיפור הוא כזה, יש לי חבר שהוא אפיין איזה אפליקצית אינטרנט שהיא מעין פטנט (לא רשום בשום מקום) שלו, ואני כרגע מתכנת אותה, הסיכום היה בהתחלה שאני אתכנת ובתמורה אקבל חצי מהרווחים של המערכת כשהיא תרוויח כסף כתוצאה מפרסומות שיהיו בה אני כרגע בתהליך של הסדרת חוזה על העיניין הזה המערכת בעיקרון מקימה אתר בכמה קליקים ומאפשרת הכנסת פרסומות אליה מתוכניות AFFILIATES שאני והוא נרשמים אליה (כדוגמאת ADSENSE) השאלה שאני והוא לא מצליחים לפתור , מה קורה במידה והשותפות נסגרת ולא רוצים להמשיך לעבוד יחד, מה קורה עם הקוד? האם נהוג לתת את הקוד מקור ? כי הרי זה הרעיון , הפטנט הוא שלו והאפיון של המערכת והחשיבה מאחורי זה של איך זה יראה ויפעל זה שלו! בפועל חוץ מלתת לי את האפיון ולהנחות אותי א…

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by eido300,

ניסיתי להציג message box והמהדר כתב לי Cannot assign to 'Show' because it is a 'method group' חיפשתי על זה קצת באינטרנט ולא מצאתי שום דבר מועיל, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הוא רוצה. תודה.

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by roeeaveram,

שלום רציתי לשאול אותכם איזה ספר אתם ממליצים לקנות כדי ללמוד C++ כי מה שיש באינטרנט כול המדריכים למיניהם לא ממש מקיפים וחפיפניקיות וראיתי ספר שעולה 240 ש"ח ששמו: C++ מדריך מקצועי מרכז הארצי ההדרכה 2000 מעת מאיר סוע.

• 5 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.