תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף התחלתי לעבוד על הפרוייקט שלי בבית. (וזה הכל בגלל השביתה ) אבל יש לי בעיה מעצבנת בנסיון לעבוד עם הDATABASE. יש לי קוד שאמור להכניס עמודה בטבלה של הDATABASE לתוך LISTBOX, אבל אני מקבל כמה שגיאות. procedure TCust_edit.FormActivate(Sender: TObject); var i:integer; begin ListBox1.Items.clear; with all do begin customer.First; for i:=1 to customer.recordcount do begin ListBox1.Items.Add(customer['Customer_ID']); customer.next; end; end; end; מופיעות לי השגיאות הבאות: [Error] Unit13.pas(67): Undeclared identifier: 'all' [Error] Unit13.pas(69): Undeclared identifier: 'customer' [Error] Unit13.pas(70): 'DO' expected but identifier 'recordcount' …
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום =] אני מתכנת אתר לפרויקט שאמור להיות הפרויקט בגרות S: והדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה הרשאות גישה. כלומר שיהיו דפים שמשתמשים לא רשומים לא יכולים להיכנס אליהם. המטרה היא להשתמש בsession. ואני לא יודע איך עושים את זה. ניסיתי הכל, זה פשוט לא עובד. אוקי אז עשיתי טופס הרשמה שעובד והפרטים הולכים למסד נתונים. עכשיו בניתי את הדבר הבא: זה טופס ההתחברות: <html> <head></head> <body dir="rtl" bgcolor="#d8d8d8"> <b><u><font size="5" color="black"> התחברות </font></u></b> <br> <form action="chek_login.asp" method="post" name="conect"> <table cellspacing=5"> <tr> <td>כינוי </td> </tr…
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
-
אתר שבניתי, כרגע אין בו כלום(וגם לא מתכוון להיות בו). רק העיצוב לא שלי, מה אני יעשה, אני לא יודע לעצב. www28.brinkster.com/ghosthunter00/ מה דעתכם עליו(אנא הציעו הצעות כי אני מתכוון לשפר אותו)?
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מחפש קוד מוכן שיחסום אוטומטית גישה של IP מלכינס אחרי פעמיים לאותו אתר, אם מישהו מכיר או יודע כזה קוד אני אשמח לדעת.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבנות מנוע חיפוש לאתר שלי אני לא רוצהלהשתמש בשירות כמו גוגל שיעשה את זה בשבילי אז מה אני צריך ללמוד ואיזה ספר\את אינטרנט אתם יכולים להמליץ לי עליו? תודה רבה מראש לכל העונים...
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך לקלוט קול באמצעות C# ולשמור אותו במערכת (בתור משתנה או עצם או משהו דומה). יצא לי להתקל בפונקציה שנקראת wave in אבל לא הצלחתי להבין כיצד לתפעל אותה. אשמח לעזרה, בתודה מראש, wizinet
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יצרתי קובץ Properties ואני מעוניין למחוק אותו - לצערי אני לא מצליח הקובץ נמצא בכתובת: workspace\Proj\Data\2011 ניסיתי את הפקודה File f=new File("Data\2011\year.properties"); f.delete(); לא עובד. ניסיתי גם לכתוב את הBackslash בעזרת File.Seperator ועדין לא עובד. הקוד עובר קומפילציה פשוט הפעולה לא מתבצעת. אני מניח שלא ככה מוחקים קובץ Properties אבל אני כבר יום שלם חופר בגוגל ולא מצאתי תשובה. \: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נגיד יש לי טבלה שקוראים לה products ואני רוצה לבחור כמה מוצרים לפי כמה ערכים בעמודה מסויימת. לדוגמה, אני רוצה לבחור את המוצרים שעמודה category שלהם מכילה home או garden או office. אפשרי לעשות בשאילתה אחת?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין ללמוד תכנות במחשבים (שפות תכנות, כתיבת תוכנות וכל הדברים האלה) מהיסוד דרך הרשת. האם מישהו מכיר אתר מסויים המלמד כל שפה בצעדים "של מתחילים"?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
איך מוצאים את הID האחרון שנוצר אוטומטית ע"י המערכת בטבלה כלשהיא... אני עובד עם Microsoft Visual C# 2005 asp.net תודה.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
אני מתנסה קצת עם RMI אבל נתקלתי במספר קשיים כבר בשלבים הראשונים. יש לי שרת שרץ על הלפטופ שלי, ויש Client שרץ על המחשב הנייח. הבעיה היא שמשום מה הם לא מצליחים לדבר ביניהם. האקספשן שאני מקבל בצד של הלקוח נראה כך: http://pastebin.com/34mHBwdx הקוד של הקליינט עצמו נראה כך: http://pastebin.com/fdurg7zr והקוד של השרת נראה כך: http://pastebin.com/ZK4HsRdE כמובן ששני המחשבים נמצאים באותה רשת, ו-telnet בין הקליינט לשרת על פורט 1099 עובד. את השרת אני מריץ עם הארגומנטים הבאים: -Djava.rmi.server.codebase=file:C:\Users\Dan\Documents\NetBeansProjects\Server1\build\classes\ -Djava.security.policy=C:\Users\Dan\Documents\NetBeansProjects\wideopen.policy כאשר הקובץ נראה כך: …
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד java ואני מחפש מדריכים ממש בסיסים שילמדו הכל מהתחלה אבל ממש התחלה...למי שיש שיתן לי.....
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני אוצה לקבל את כל הפונקציות של כל הכלים בלוח שח-מט יש מישהו שעשה פעם לוח שח מט ויכול לתת לי את כל הפונקציות של הכלים?? תודה תצרו איתי קשר
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית לביצוע פעולות חשבוניות #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { int num1,num2,sum,muel,diff; clrscr (); printf ("ender 2 numbers from integer\n"); scanf ("%d%d",& num1,& num2); sum=num2+num1; muel=num1*num2; diff=num2-num1; printf ("sum of my numbers %d\n",sum); printf ("muel of my numbers %d\n",muel); printf ("different of my numbers %d\n",diff); } חסר לי רק חילוק נראה שהשאר נכון אייך עושים חילוק ו האם זה כמו שהיה בפסקל עם DIV וMOD
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז ככה עשית מחשבון (סתם כדי להראות לאבא שלי שזה לא קשה) ואז התחלתי להכנס לעיניין (היה לי קצת משעמם) ואז הגעתי לקטע של המשוואות אז בעיקרון את המשוואות הוא פותר והכול אבל רק בתנאי שהX בתיבת טקסט הראשונה (בשניה הוא לא יעבוד) ובתוצאה אני לא מצליח לכתוב בתיבה (את התוצאה עשיתי שיכתוב בתיבה הראשונה) נגיד X=1 אז הייתי צריך לשים את הX= בlabel ואת ה1 בתיבה למישהו יש פיתרון לאיך לסדר את זה כול פיתרון ולא דחוף מצידי תשנו לי חצי מהקוד עכשיו אני לא צריך להגיש את זה או משהו תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבצע את הקוד של File Upload ב PHP לפי המדריך הזה: העלאת קבצים לשרת http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=181 עשיתי הכל לפי ההוראות ו: -הקובץ לא עולה -אין פלט מ: print $file1 // ידפיס את הקובץ הזמני של input file1 print $file1_name // יחזיר את השם של הקובץ print $file1_size // יחזיר את גודל הקובץ בבתים print $file1_type // מחזיר סוג הקובץ אני משתמש ב PHP DESIGNER ובערכה WAMP 5 תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אני רוצה לפתח תוכנה שמחפשת בגוגל Keyword מסויים ואז מנתחת את התוצאות לפי נוסחה. ככל הנראה כאפליקציית ASP.NET מה הן הדרכים היעילות שניתן לעשות את זה איתן ? איך בכלל ניגשים לכזה דבר ?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני כבר די מנוסה בתכנות-אני יודע java C# c וכ"ו. אני גם יודע assembley. עכשיו,אני התחלתי ללמוד ריברסינג ואני מחפש מאיפה להתקדם הלאה באבטחת מידע. הצפנה? וירוסים?. אני מחפש מדריכים/ספרים. אשמח אם למשהו יש המלצות.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, במסגרת הלימודים אני צריך ליצור תכנה ב #c ב console app שמבצעת את הדברים הבאים : לבנות יישום Console Application המדמה סימולציה למבחן אמריקאי היישום מציב שאלה אחת ומציג 4 תשובות אפשריות לאחר שהלקוח בחר תשובה מוצגת השאלה הבאה עד סיום הבחינה הלקוח יכול לפרוש במהלך המבחן ולקבל ציון לאחר 20 שאלות יקבל הלקוח ציון הלקוח יקבל גם הודעה אם עבר או לא עבר את הבחינה - כל תשובה נכונה 5 נק ציון עובר מעל 60 בכל מבחן השאלות יהיו בסדר רנדומלי וגם סדר התשובות בחלק מהשאלות התשובה מורכבת משתי תשובות למשל גם א+ב אין לעבוד מול בסיס נתונים אני ממש מתקשה עם זה והייתי שמח לקבל עזרה, התכנה צריכה לכלול דברים כמו structs,objects,enums,constructors,inheritance,interface,abs…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת כל קובץ שבא לי ולשנות לו את הENCODING לUTF-8. בזמן ריצה כמובן. מישהו יודע איך עושים את זה? כי ניסיתי סתם לקרוא את הקובץ ואז שוב לכתוב אותו וזה הפך לי את כל התוכן שלו לריבועים. רק הספרות נישארו בסדר. ניסיתי לעשות את זה ככה: File.WriteAllText(filePath, File.ReadAllText(filePath), Encoding.UTF-8);
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
???איך את התוכנית הזאת אני מעביר לשימוש במשתנים מסוג LongInteger ואיך אני פותר את הבעיות במספרים הגדולים? program find; {$N+} uses wincrt; var d,m,n:double; begin n:=1; while(n<=maxlongint)do begin d:=((n*(n+1))/2); m:=sqrt(d); if round(m)=m then writeln(n:2:0,' ',m:2:0); n:=n+1; end; end. 1 1 6 8 35 49 204 288 1189 1681 6930 9800 40391 57121 ====המספרים הגדולים איליהם אני לא מצליח להגיע=== 7997214 11309768 46611179 65918161 271669860 384199200 1583407981 2239277041 9228778026 13051463048 53789260175 76069501249 ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-