עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by פיני1805,

שלום, מישהו יודע איך אני מוסיף את ה - VISUAL EDITOR ל - ECLIPSE? העתקתי את ה PLUG IN לתיקייה אבל אני עדיין לא רואה שום שינוי ב - ECLIPSE. תודה

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  2. Started by IceMilk,

שלום, קיבלתי ספר לימוד מחבר (ויזואל בייסיק 6 ) אך חסר לו הדיסק. יש דרך להוריד בדרך חוקית מהדר שאני יוכל לעבוד איתו? תודה!

3. Started by nirkozmin,

אני אוצה לקבל את כל הפונקציות של כל הכלים בלוח שח-מט יש מישהו שעשה פעם לוח שח מט ויכול לתת לי את כל הפונקציות של הכלים?? תודה תצרו איתי קשר

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  4. בקשר לאקסס , אני מחפש משהו בסגנון של לייק שבודקת רק לגבי סטרינגים אם קיימת מחרוזת במחרוזת אחרת, אני מחפש משהו לאינטג'ר, רציתי לדעת אם קיימת כזו אפשרות? בקשר לעיצוב, אני רוצה לעשות מצב שברגע שאני אלחץ על לחצן, יופיעו לחצנים וברגע שהם יופיעו, הדאטא גריד יירד לי בכמה שורות למטה, הכוונה שינוי פויזשן בזמן הופעה של דברים אחרים.. יש אפשרות כזו?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by ex_,

היי ככה אין לי מושג כך כך בתיכנות מהבסיס למוצר פשוט מענין אותי כמה קשה לעשות דפדפן?? האם FF מבוסס על משהו קיים או שהוא נעשה מההתחלה-כלומר מ"דף" ריק?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by ariebel,

היי לכולם, אני כותב כרגע תוכנה שלדעתי צריכה Button Group שבעצם תאפשר לי לבחור בין שתי פעולות ובכך לשלוח את הבחירה לפונקציה אחרת ובכך לקבוע איך היא תפעל הלאה בהתנייה. אני עובד עם NetBeans IDE 7.0.1 העדכני ביותר ויצרתי JFrame חדש. כל שדה אחר שהגדרתי, טקסט או כפתורים עובד בלי בעיה. אבל אני לא מצליח להכניס את ה Button Group. כשאני גורר את ה Button Group ל Panel שיצרתי, הוא לא מופיע. כאשר אני יוצר אותו ב constructor בקוד ומנסה לחבר בינהם, גם לא מצליח לי. אם יש למישהו רעיון איך לעזור לי, אשמח. אם אני לא ברור, אשמח להבהיר. תודה מראש על העזרה, לב.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by Styx,

התרגיל הוא כזה לצייר מין דגל כזה באופן הבא. ***** **** *** ** * * ** *** **** ***** וגם הפוך כלומר להתחיל מכוכבית אחד ולעצור בN הבעייה שלי שאני לא יודע איך להפוך את התנאי עצירה הנה מה שעשיתי עבור הדגל הראשון void flag(int n) { int i; if (n<1) return; for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); ] putchar(‘\n’); flag(n-1); for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); } putchar(‘\n’); } }

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by mystic,

טוב אז בהמשך לנושא הקודם שלי שהתייעצתי במה ללמוד הקשבתי לעצת כמה מהאנשים פה והתחלתי עם JAVA ועברתי על מדריך קצר ומאוד פשוט באינטרנט (שמסביר רק על הבסיס). לאחר מכן רציתי לתרגל בהתאם לרמה שלי ומצאתי דרך גוגל תרגיל שמישהו פרסם ומבקש עזרה וכך נראה התרגיל (מה שהוא כתב): "פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט 100 זוגות של מיספרים הפלט הוא המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג וכן מספר הזוג (1-100) שהמינימלי שייך אליו" לקח לי דיי הרבה זמן כי אני ממש חדש בJAVA (עברתי על המדריך אתמול) וזה מה שיצא לי: import java.util.Scanner; class tirgul { public static void main(String args[]) { Scanner console = new Scanner(System.in); int num1; int num2; …

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  9. Started by iliran11,

היי לכם, מחפש המלצות חמות לתרגולים בנושא C++ שאפשר למצוא באינטרנט. תודה!

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by wizinet,

שלום, אני מחפש דרך לקלוט קול באמצעות C# ולשמור אותו במערכת (בתור משתנה או עצם או משהו דומה). יצא לי להתקל בפונקציה שנקראת wave in אבל לא הצלחתי להבין כיצד לתפעל אותה. אשמח לעזרה, בתודה מראש, wizinet

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  11. שלום אני לא ממש מצליח להבין איך משתמשים בassert אני רוצה להקצות עובדה כזו: human_color(red) או human_color(blue) עשיתי דבר כזה: set_p_c(red):- assert(human_color(red)). set_p_c(blue):- assert(human_color(blue)). אני קורא לאחת מהפונקציות האלה במהלך הריצה של פונקציה אחרת אני יוצר חלון דיאלוג עם כפתורים בעזרת send_list לחיצה על הכפתורים קוראת לאחת מהפונקציות הנ"ל לחלון קוראים Hand אז אחרי שיצרתי את החלון אני עושה send(Hand,open) שיפתח את החלון אחרי זה אני עושה פסיק, ואז מגיעה הבעייה human_color(PC), writeln(PC). הוא חושב שhuman_color זה פונקציה ואומר שהיא לא מוגדרת מה שאני צריך לעשות זה ככה: יש 2 ידיים (שמאל וימין כמובן), באחת מהן יש כלי משחק כחול ובאחת אדום - השחקן…

12. Started by kalimero1234,

התחלתי את לימודי הPHP שלי ודיי נתקעתי בהתקדמות. למדתי: HTML CSS JAVASCRIPT PHP SQL מכל מיני מדריכים באינטרנט וספרים. בסופו של דבר הידע שלי הוא בכתיבת סקריפטים די בסיסיים כמו שיש בכל המרדריכים האלא - אבל אני לא יודע לבנות ולעצב אתר רציני (במיוחד בעיצוב שבכלל לא למדתי...למדתי תכנות נטו) אני רוצה להתחיל לעבוד כפרילנסר - לקחת פרוייקטים קטנים כהכנסה צדדית. מה אתם אומרים לעשות בתור השלב הבא כדי שאוכל להתחיל לעבוד בזה?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by Ash Binary,

בבסיס נתונים יש טבלה | Intel | 478 | P4 | | AMD | 754 | AXP Mobile | וקובץ php שאמור להוציא אותה (כולה) באתר <?php if (!mysql_select_db('TEST4')) die("Can't select database TEST4"); echo ("<table><tr><td>manufacturer</td><td>socket</td><td>cpu</td></tr>") ; $result = mysql_query("SELECT * FROM TBL_HARDWARE"); while($row = mysql_fetch_array($result)) { echo ("<tr>") ; foreach ($row as $cell) { echo ("<td>".$cell."</td>") ; } echo ("</tr>") ; } echo ("</table>") ; ?> הקובץ שהגולש באתר רואה נראה כך | manufacturer | socket | cpu | | Intel | Intel | 478 | 478 | P4 | P4 | | AMD | AMD…

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by holly man,

שלום לכולם מישוה יודע איך בונים ספר אורחים לאתר? ומה הקוד ? תודה מראש שבת שלום

15. Started by Shbd,

התחברתי דרך המסד נתונים לקובץ mdb שלי ואני יודע להסיף נתונים אבל לא למחוק. בעצם השאלה שלי איך אני מגיעה לשורה מסויימת בטבלה ומוחק אותה. מה שאני רוצה ליצור זה הזנה של מספר בinput text שהמספר שיוזן בו יפוך ל- integer ועל פיו לגשת לשורה ולמחוק אותה.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by baruch_555,

כתוב פעולה המקבלת מערך דו-מימדי ריבועי m של מספרים שלמים. על הפעולה להעתיק למערך חד-מימדי a את המספרים שמופיעים במערך הדו מימדי פעם אחת בלבד ולהציגם כפלט. זאת התוכנית שכתבתי הרעיון היה לקחת תא ולבדוק את כל התאים הבאים אחריו ולספור אם זה מוצא תא אחד מהתאים שאחריו ששווה לו ואם זה לא מוצא זה שם אותו במערך החד מימדי וזה לא עבד...: using System; class Program { const int n = 3; static void PrintArray (int[,] math) { int count=0,count2=0; int[] arr = new int[n*n]; for (int i = 0; i < n; i++) { for (int j = 0; j < n; j++) { for (int k = i+1; k < n; k++) for (int z = j + 1; z < n; z++) { Co…

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by donkey kong,

איך אני עושה בJAVASCRIPT כשאני לוחץ על כפתור יופיע טבלה??? לפני לא יראו את הטבלה וכשאני ילחץ על כפתור אז תופיע הטבלה

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by MasterDK,

שלום יש לי שאלה, אני מתכנת ב C# אבל זה כנראה יהיה תקף לכל שפה. אני כותב אפליקציה, היא בנוייה מ GUI ומלוגיקה. עכשיו קראתי איפשהוא שהדרך לאינטרקציה בין שתי המרכיבים הללו זה דרך ה callbacks. השאלה שנשאלת היא מי מספק את ה callbacks? כאילו מי מגדיר את ה delegate ו events דרכם הלוגיקה תרצה לבקש מה GUI לצייר משהוא? האם ה events (שהם בעצם delegates לפונקציות בתוך ה GUI) יהיו חלק ממשתני הלוגיקה או משתני ה GUI ויספקו כ public ללוגיקה (או דרך getters)? כלומר דרך אחת שאני רואה לעשות את זה, זה להגדיר מספר כלשהוא (תלוי במס' ה callbacks) של events כ static בתוך הלוגיקה ואז כשה GUI יוצר את ה לוגיקה הוא שם ערכים ל static events של הלוגיקה (או לעשות אותם private ואז דרך הבנאי). ואחרי זה כל…

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by fatalica,

שלום לכולם. לפני שאני שואל אני יסביר קצת על הרקע בשפות התוכנה שלי כדי שתוכלו לכוון אותי קצת יותר. יש לי ידע רחב ב- vb5/6 html,javscript,asp,php,sql וידע שטחי ב- c\c++ .net למיניהם ובשלל שפות (אבל שטחי) אני רוצה להתחיל להתמקד ב java רציתי לשאול תחילה על מה אתם ממליצים בתור התחלה. במה צריך להתמקד כדי שיהיה בסיס טוב . באיזה תוכנה כדאי לעבוד ומתי ? ואיזה עזרים יש . אני יותר מאשמח לכל מי שיעזור לי ושיהיה לנו לילה "בכיף"

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by Stoichkov,

שלום לכולם נסיתי לפתור תשאלה אך לא הצלחתי להגיע לסיבוכיות קטנה יותר מ o(n²) האם למישהו יש רעיון לפתור בסיבוכיות יעילה יותר? תודה.

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי תוכנה שהיא קוד פתוח סתם נגיד אימול...... מה אני צריך כדי להרכיב מיזה תוכנה ולתת לזה שם וכל זה ולשים לזה איקונים אחרים..... באיזה תוכנה אני צריך לעשות את כל התיכנות של זה???... תודה כל העוזרים

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by asafm,

איך אני מצליב נתונים באותה שורה בטבלה

23. Started by Posford,

שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות על שפתיו. רציתי קצת רקע, אילו שפות יש? מה מומלץ? איזה שפה קשורה לפיתוח של מה? כדי לדעת לאיזה כיוון ללכת ובנוסף רציתי לדעת האם אפשר ללמוד בבית עם ספרים תיכנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by gal_il50,

יש לי קוד שעושה משהו מסויים ומשתמש ב-delay בין פעולה לפעולה, עכשיו מה שקורה ז זה אמור להיות מאוד מאוד מדוייק ה- delay ובגלל כל מיני שורות קוד באמצע הזמן מתארך לי למשל אם הכל צריך לרוץ 50 דק' אז זה יוצא עוד איזה דקה או שתיים שזה קריטי לי, מה שעשיתי זה לשים datetime מסויים איפשהו בקוד ועוד אחד ממש לפני ה- delay ואז הוריד מהזמן של ה- delay את הזמן בין 2 ה- datetime וככה הקוד ירוץ לי באופן יותר מדוייק אז אחרי 2 ה- datetime ששמתי יש לי את השורת קוד הבאה: double dif = d2.Subtract(d1).TotalMilliseconds; כאשר D1 ו-D2 הם ה-DateTime אבל ההבדל יוצא לי כל הזמן 0 ואני לא מבין למה.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.