עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by IlanF,

נגיד יש לי טבלה שקוראים לה products ואני רוצה לבחור כמה מוצרים לפי כמה ערכים בעמודה מסויימת. לדוגמה, אני רוצה לבחור את המוצרים שעמודה category שלהם מכילה home או garden או office. אפשרי לעשות בשאילתה אחת?

2. Started by LRa,

שלום, אני מריץ חיפוש באתר כלשהו והוא מציג לי את הנתונים כאשר בכל עמוד יש עשר רשומות. הקוד שמופיע הוא הבא: NameSearch.asp?p=2&FirstName=&LastName=T ולכן הוא מציג לי רק שמות משפחה שיש בהם את האות T. האם יש אפשרות שהוא יציג את כל הרשומות, והאם יש אפשרות שכולן יהיו העמוד אחד? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by ktbnus,

עקב היציא שם המעבדים החדשים - 64 BIT והכפולי ליבות...יש לי שאלה אחת, איך זה משפיע עלי ועל התוכנות שני כותב.... .... עוד חאט יוצא ה windows xp 64 bit ולונגהורן קרב. השאלה שלי היא כזות.... יש לי תוכנה שניכתה לפני זמן קצר, אני משער שזה בנוי ל 32 BIT... מה דרוש ממני כדי לכתוב תוכנה ל 64 BIT? האם ווינדוס מטפל בזה, או שסט פקודות ל 64 ביט...האם הקימפול הוא אחר?...מה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by roei133,

יש להגדיר את המשתנים הבאים: #define check2 בתרגיל זה הינכם מקבלים משתנה check2 שהינו מספר שלם יש להתחיל לסרוק את המספר משמאל לימין(לדוגמא 1234 יש להתחיל מבדיקת 1 עד שמגיעים לספרה 4). במידה ופגשתם את הספרה 1 יש להחסיר מספרה זו 1 ומכל הספרות שמימין לה גם 1 (אין לחסר מהספרה 0). יש לעבוד עם הערך שנמצא ב check2 (ישנה אפשרות להעתיק אותו למשתנה אחר שאינו מערך). הפיתרון צריך להתאים עבור כל סוגי הקלטים (ולא רק עבור דוגמא ספציפית).

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  5. Started by Dirb,

שלום, אני מעוניין לקלוט תאריך מהמשתמש ע"י הקפצת חלון טקסט (InputBox), אך התצורה של התאריך הוא לפי שיטה אמריקאית, כלומר החודש בא לפני היום, לדוגמא: 1/19/2001. איך אני משנה את תצורת התאריך ב InputBox שיתאים לשיטה האירופאית? תודה

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  6. Started by Dunul,

שלום, אני מחפש לעבוד עם התוכנה BORLAND C בוויסטה. אני מצליח להריץ, אבל לא לFULL SCREEN וזה משגע אותי. מה גם שאני חייב להשתמש גם ככה בdosbox כדי להריץ את תוכנית הEXE (אני מכין פרוייקט גמר במחשבים) למישהו יש הצעה?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  7. איך מוצאים את הID האחרון שנוצר אוטומטית ע"י המערכת בטבלה כלשהיא... אני עובד עם Microsoft Visual C# 2005 asp.net תודה.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by iliran11,

היי לכם, מחפש המלצות חמות לתרגולים בנושא C++ שאפשר למצוא באינטרנט. תודה!

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by SpEcToR,

יש לי טבלה אחת של כל הדילים שיש.. יש בטבלה עמודה שמראה מספר. (מספר זה הוא הצוות דילים אליו הוא משתייך) יש לי טבלה שניה של טיסות.. ששם יש עמודה של הצוות דילים שנמצא על הטיסה.. איך אני מקשר את 2 הטבלאות? כרגע בטבלה1 המפתח ראשי הוא המספר צוות אליו הוא משתייך.. אבל יש בעיה כי במפתח ראשי אי אפשר להכניס אותו מספר מספר פעמים.. מה עושים? זה פרויקט בבית ספר.. 1 יח' מהבגרות

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by mystic,

טוב אז בהמשך לנושא הקודם שלי שהתייעצתי במה ללמוד הקשבתי לעצת כמה מהאנשים פה והתחלתי עם JAVA ועברתי על מדריך קצר ומאוד פשוט באינטרנט (שמסביר רק על הבסיס). לאחר מכן רציתי לתרגל בהתאם לרמה שלי ומצאתי דרך גוגל תרגיל שמישהו פרסם ומבקש עזרה וכך נראה התרגיל (מה שהוא כתב): "פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט 100 זוגות של מיספרים הפלט הוא המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג וכן מספר הזוג (1-100) שהמינימלי שייך אליו" לקח לי דיי הרבה זמן כי אני ממש חדש בJAVA (עברתי על המדריך אתמול) וזה מה שיצא לי: import java.util.Scanner; class tirgul { public static void main(String args[]) { Scanner console = new Scanner(System.in); int num1; int num2; …

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  11. Started by omer1595,

שלום, בניתי פונקציה שמוצאת את כל המספרים הראשוניים עד המספר שאתה כותב לו (לפי הנפה של ארטוספן), אבל יש לי בעיה בשימוש בפונקציית free(); #include <stdio.h> #include <math.h> #include <stdlib.h> void main() { int i,j=0; int *a; double s,prime; printf("Enter a prime number: "); flushall(); scanf("%lf",′); a=(int *)malloc((int) (prime-1)); for(i=1;i<prime;i++) a[i]=i; s=sqrt(prime); printf("The prime numbers till %.0f are: ",prime); for(i=2;i<s;i++) { for(j=2;j<prime;j++) if(j%i==0) a[j]=-1; } for(i=2;i<prime;i++) if(a[i]!=-1) printf("%d ",a[i]); printf("\n"); free(a); } השגיאה: כל פעם שאני מ…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by yair_s_m,

היי, אני צריך לכתוב תוכנה שתמיר לי מידע מפרוטוקול RS232 לפרוטוקול ETHERNET.. המידע מעובד במעבד RABBIT שעובד עם התוכנה DAINAMIC C.. אני צריך עזרה, כיוון של התחלה.. מישהו יכול לעזור לי? או להפנות אותי לפורום אחר יותר ספציפי שמתעסק עם זה? אני דיי חדש בתחום הפרומים.. תודה רבה!!! ;D

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  13. Started by blue_core,

אשמח אם מישהו יוכל לשתף אותי בדרך הטובה ביותר לערוך אתר בעברית. מבדיקות שעשיתי גיליתי, לצערי, שמוצריה של חב' מקרומדיה לא ממש תומכים בעברית ובמיוחד בטקסט מימין לשמאל. בעיות עם FLASH ו DREAMWEAVER. עם איזו תוכנה הכי קל וטוב לבנות אתר הכולל טקסטים בעברית ? יש כמובן את FRONTPAGE של מיקרוסופט אבל יצא לו שם רע. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by yka.tal,

יש לי תכנית javascript שמפעילה API ממירה את התוצאה ל PDF ומציגה אותו. התכנית מופעלת ממערכת על EXPLORER אני רוצה להוסיף פקודה כך שה PDF שנוצר יפתח בחלון חדש ב CHROME, אפשרי? <html> <head> <script> async function setSRC(){ try{ var xhr; const params = new Proxy(new URLSearchParams(window.location.search), { get: (searchParams, prop) => searchParams.get(prop), }); var docId = params.docId; var url = "http://wsp-exttest.lcardtest.corp:4440/rest.oms/MaxRestService/getPDF?docId=" + docId; let response = await new Promise(resolve => { xhr = n…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  15. התחלתי לילמוד פסקל ואני צריך תוכנה פשוטה לתיכנות בלי אפשרויות מתקדמות.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  16. Started by pazer005,

שלום לכם, יש לי אפליקצייה לפייסבוק שהעלתי שזה למעשה אתר פשוט מבוסס PHP. כחלק מהאפליקצייה יש אפשרויות לשלוח הודעות בין המשתמשים שלה. יש את הקטע הזה באפליקציות בפייסבוק שאם נשלחת הודעה או יש התראה, אז בפייסבוק מסומן ליד מספר ההודעות\התראות של זה. אני רוצה להטמיע את זה באתר וכמובן שלבקש ממישהו פה לעשות את זה אני לא יכול אבל אשמח אם תוכלו להגיד לי איפה אני מוצא כיוון לזה בגוגל. אני פשוט לא יודע איך קוראים לקאונטר הזה. תודה!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  17. שלום !התחלתי קורס פיתוח תכנה בסלע לפני מספר חודשים, עומד לסיים סמסטר ראשון. עד כה למדנו כתיבה ב WPF ו C# , ברמה די בסיסית (סמסטר הבא נכנסים לזה יותר לעומק) אני צריך הצעות ודרכים שאני אוכל לשדרג את עצמי ולהתפתח מעבר, לאוו דווקא במה שאני לומד כרגע ( WPF, C#), אולי ללמוד עוד שפה בצורה עצמאית? או להיכנס כבר עכשיו לעומק ורמה יותר מתקדמת ב WPF \ C#. אני לא מגיע מרקע של תכנות. אני הנדסאי אלק, למדתי קצת C+ בתקופה ההיא (לפני 6 שנים בערך).ועוד שאלה, מתי מומלץ להתחיל לחפש עבודה במקצוע? לא מצפה לשכר גבוה בהתחלה עקב חוסר תואר ונסיון, גם משכורת של 7-8 תספק אותי בתור התחלה ותהווה שידרוג מהמשכורת הנוכחית.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by redead,

יש לי את הקוד הפשוט הבא : hobbit(sam). hairy_feet(bilbo). loves_food(frodo). hairy_toes(frodo). hobbit(X) :- hairy_feet(X), loves_food(X). hairy_feet(X) :- hairy_toes(X) עכשיו אני רוצה להבין בבקשה את התהליך שמתבצע בכל אחד מהשאילתות הבאות בבקשה: hobbit(bilbo) hobbit(sam) hobbit(frodo) hobbit(X) תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by galan,

שלום לכולם! ישל לי בעיה לשלוט במאפיני ה-display של 2 div - ים בדף ה - html שלי כאשר נפתח על ידי דפדפן FireFox. שני הdiv - ים אמורים לעמוד על אותה משבצת בסגנון כפתורי מצב נסגר/נפתח כלומר כאשר האחד ב"display: none" השני ב":display" (הבנתי שאין לרשום inline בדפדפן FireFox ) אך לצערי בעוד דפדפן IE מבין עניין דפדפן FireFox מתעקש להראותם ביחד או במילים אחרות מתעלם ממאפיני ה-display אני מניח שdiv מתנהג אחרת בדפדפן זה...איך ניתן להתאימו לשני הדפדפנים? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by blabla2002,

שלםו אני רוצה לבנות תוכנה די פשוטה בaccess התוכנה תיהיה שיש מספר מכוניות, צריך לבחור מכונית 1 ולסמן את המקומות שהמכונית הולכת להיות בהן בשעות ותאריכים מסויומים. אחרי כל בחירה מוסיפים את הבחירה למסד נתונים ואפשר להוסיף בחירות למכוניות אחרות בתאריכים שונים. בסופו של דבר התוכנה צריכה להגיד לך אם יש התנגשויות בין מכוניות (יכול להיות בשעת ההוספה) ולהציג "מפה" של המכוניות באזורים השונים כל חצי שעה במהלך ימים שהמשמש בוחר. נראה לי access יהיה די פשוט, פשוט אני לא יודע איך לתכנת את שם, אני יודע להקים מסדר נתונים ולעצב לו GUI. אז אם אפשר מספר אתרים שיעזרו לי עם זה ואם יש שפה אחרת שלדעתכם יהיה יותר קל לבנות איתה, גם קישורים לאתרים של שפה זו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  21. Started by Aviv C,

האם יש אפשרות להשתמש באיזשהו סוג של טיימר ב- Console Application ב- #C?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by Styx,

התרגיל הוא כזה לצייר מין דגל כזה באופן הבא. ***** **** *** ** * * ** *** **** ***** וגם הפוך כלומר להתחיל מכוכבית אחד ולעצור בN הבעייה שלי שאני לא יודע איך להפוך את התנאי עצירה הנה מה שעשיתי עבור הדגל הראשון void flag(int n) { int i; if (n<1) return; for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); ] putchar(‘\n’); flag(n-1); for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); } putchar(‘\n’); } }

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by didi18,

כתבתי פונקציה.. ואחרי שאני עושה קומפילציה הוא אומר שמשהו לא טובה במשפט הבא: (q+J) = *(p+i) הפונקציה: void Hipoh(int *a) { int b[N]; int *p, *q; int i, J; q=b; p=a; for(i=(N-1),J=0; i>=0; i--, J++) { (q+J) = *(p+i); } Print_a(&(*b)); } מה הבעיה? =\

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by PhoenixBoy,

בניתי דף שמעדכן טבלה במסד נתונים. הבעיה היא שהוא לא נותן כי אין לו הרשאת כתיבה. איך אני מאפשר לו?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by eido300,

ניסיתי להציג message box והמהדר כתב לי Cannot assign to 'Show' because it is a 'method group' חיפשתי על זה קצת באינטרנט ולא מצאתי שום דבר מועיל, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הוא רוצה. תודה.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.