תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים צריך עזרה במשהו ב-ASP.NET אני מחפש דרך לתת למישהו ללחוץ על תמונה (כאשר התמונה היא רקע או אובייקט תמונה של ממש) ושאני אדע איפה על התמונה הוא לחץ, ואח"כ לשים שם פקד כלשהו תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מצאתי פתרון שעובד רק בIE אבל לא FIREFOX ומשום מה הZ-INDEX לא ממש הלך גם מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח בבקשה לקבל מידע והמלצה לספר לקניה, שיכול לעזור לי וללמד אותי לגבי השפות האלו. אומנם עשיתי הרבה קורסים, גם בצבא, אך לא התעסקתי עם תיכנות מספר חודשים טובים (עם השפות הנ"ל).
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת האם יש מישהו שמוכן לסייע בכתיבת קוד לחלון צף באתר שאני בונה בLIVE CITY
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום =] אני מתכנת אתר לפרויקט שאמור להיות הפרויקט בגרות S: והדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה הרשאות גישה. כלומר שיהיו דפים שמשתמשים לא רשומים לא יכולים להיכנס אליהם. המטרה היא להשתמש בsession. ואני לא יודע איך עושים את זה. ניסיתי הכל, זה פשוט לא עובד. אוקי אז עשיתי טופס הרשמה שעובד והפרטים הולכים למסד נתונים. עכשיו בניתי את הדבר הבא: זה טופס ההתחברות: <html> <head></head> <body dir="rtl" bgcolor="#d8d8d8"> <b><u><font size="5" color="black"> התחברות </font></u></b> <br> <form action="chek_login.asp" method="post" name="conect"> <table cellspacing=5"> <tr> <td>כינוי </td> </tr…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להיות מסוגל להפעיל מניפולציות שונות על אתרי אינטרנט (לדוגמא לעשות פעולה כל פעם שתוכן עמוד משתנה, גלישה לפי הנתונים וכו'), שאלתי היא איזה שפה עליי ללמוד ? (או שפת סקריפטים). אני יודע c,c++, visual basic, assembler , pascal וכו' כלומר יש לי רקע במחשבים אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.. אה, וגם אם יש מקורות שאתם מכירים אז אנא... תודה
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הי, הוספתי Favicon באתר שלי בכל הדרכים שמופיעות בויקיפדיה (http://en.wikipedia.org/wiki/Favicon) וב Chrome וב Firefox זה לא עובד. רק ב IE ראיתי שזה עובד. רעיונות למה? דבר נוסף שאני מנסה לפתור זה ה www, אני מנסה שזה יפנה אוטומטית לכתובת האתר עם www. הבנתי שיש איזה אפשרות לערוך קובץ כלשהו באתר אבל אני לא בטוח אפילו שיש לי גישה אליו (לא מצאתי איפה הוא ממוקם). זה האתר דרך אגב: http://tishray.co.il/ תודה (:
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
בשביל להבין למה אני מתכוון כנסו ל: http://messenger.msn.co.il/ בצד יש תפריט: תוכנות, הורדה, משחקים וכיף וכו'. כאשר לוחצים על אחד מהם התוכן משתנה אך התפריט והכותרת נשארים. אין כאן פריימים אלא טבלה. יש למישהו מושג איך עושים את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד java ואני מחפש מדריכים ממש בסיסים שילמדו הכל מהתחלה אבל ממש התחלה...למי שיש שיתן לי.....
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני אמור לממש מבנה נתונים מאונדקס כלומר שאני אוכל לגשת לאיבר בו על ידי stack_type[some_index] בסיפיפי כלומר איזה פונקציה אני אמור לכתוב, איזה כלי עומד לרשותי
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
#include <stdio.h> void main() { int a,b,c,d,M,N; int x,y; printf("enter a,b,c,d,M,N:\n"); scanf("%d%d%d%d%d%d", &a,&b,&c,&d,&M,&N); x = (N-b*y)/a ; y = (M-c*(N-b*y))/d; printf("x = %d\n y = %d\n", x,y); } מה הבעיה? לדעתי הבעיה עם המשתנים כי הם כאילו לא מוגדרים.. הוא כאילו לא יודע להביע את איקס או וואי ואם אני מאפס אותם אני לא חושב שהתרגיל נפתר נכון
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
טוב אז בהמשך לנושא הקודם שלי שהתייעצתי במה ללמוד הקשבתי לעצת כמה מהאנשים פה והתחלתי עם JAVA ועברתי על מדריך קצר ומאוד פשוט באינטרנט (שמסביר רק על הבסיס). לאחר מכן רציתי לתרגל בהתאם לרמה שלי ומצאתי דרך גוגל תרגיל שמישהו פרסם ומבקש עזרה וכך נראה התרגיל (מה שהוא כתב): "פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט 100 זוגות של מיספרים הפלט הוא המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג וכן מספר הזוג (1-100) שהמינימלי שייך אליו" לקח לי דיי הרבה זמן כי אני ממש חדש בJAVA (עברתי על המדריך אתמול) וזה מה שיצא לי: import java.util.Scanner; class tirgul { public static void main(String args[]) { Scanner console = new Scanner(System.in); int num1; int num2; …
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך לקלוט קול באמצעות C# ולשמור אותו במערכת (בתור משתנה או עצם או משהו דומה). יצא לי להתקל בפונקציה שנקראת wave in אבל לא הצלחתי להבין כיצד לתפעל אותה. אשמח לעזרה, בתודה מראש, wizinet
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
את שאלה מספר 1 אני יודע לפתור, יש מצב תעזרו לי עם 2 ו3, לא חייב פיתרון אבל איך לעשות בערך או בתאוריה מה לעשות... http://img503.imageshack.us/img503/7629/picture1iy2.jpg http://img503.imageshack.us/img503/5793/pictureex0.jpg ד"א אני יודע שהשאלות מאינטרנט, בעיקרון מצאתי פיתרון לשאלה מספר 1 לכן אני יודע אותה, אבל בקשר ל2 האחרות לא...אז אם מישהו זוכר את זה מבגרויות או משהו מאוד יעזור =] תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מחפש דרך יעילה לעבור על כל מני נושאים (ללמוד ולרענן את הזיכרון) בתכנות, כל הנקודות הבולטות ברמה של תואר ראשון למשל: עקרונות של תכנות מונחה עצמים (ירושה, מחלקות וירטואליות) קצת WIN API נניח קצת אסמבלי על ערימה מחסנית הקצאות וכו' ארכיטקטורת 8086 ג'אוה JIT JVM... ויקיפדיה זה טוב אבל לא כ"כ מעמיק (ברוב הנושאים) אם יש למישהו יש רעיון (אם יש פה זה גם נחמד) אשמח [ד"א את under warrior אני מכיר] (יש לי ראיונות לאקדמיזציה בקרוב מאוד, אמנם יש לי תואר אבל אני כמובן לא במת זוכר הכל אז אני מעדיף לעבור על הכל כדי להגיע לאן שהוא. בלי קשר גם מקורות ללימוד על מערכות הפעלה אלגוריטמיקה רשתות וכו' אשמח מאוד אני לא מחפש ברמה של הקורסים - אלא ריכוז הסברים על כל העקרונות והרעיונות וכו', משהו…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
int x = 3; if ((x = 2)) printf("A%d",x); else printf("B%d",x); What is the output? ועוד אחת ברשותכם: int i = 0,x = 0; for (; i<10; ++i); ++x; printf("%d,%d",x,i); what is the output?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני בונה את המשחק שולה המוקשים. כמעט סיימתי, נשאר לי רק העניין של להוסיף את האפשרות לנצח. בשביל לסמן את המוקשים (כל מוקש הוא JButton) לוחצים על המקש הימני על המוקש והוא מקבל סימון. הבעיה היא שאני לא יודע איך לקלוט לחיצות על המקש הימני. הבנתי שאני צריך ליצור MouseListener אבל לא הבנתי איך הוא יקלוט לחיצות מהמקש הימני. זו המחלקה שלי ל- MouseListener ואני רוצה להוסיף את הפונקציה ל MouseClicked public class Mouse implements MouseListener { public void mousePressed(MouseEvent e) { } public void mouseReleased(MouseEvent e) { } public void mouseClicked(MouseEvent e) { } public void mouseEntered (MouseEvent e) { } public void mouseExited (MouseEvent e) { } …
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ני מעוניין להקים אתר ממש פשוט לא מסובך מדי והשאלה שלי היא אם אני חייב לדעת VB בשביל זה או שאפשר גם אם כל מיני תוכנות כגון FRONTPAGE ובנוסף גם יש את האתר לייבסיטי אני יכול דרכו ליצור אתר משלי בדי קלות ושיישב בשרת שלו?? ויש בכלל הבדל בין HTML לבנייה בFRONTPAGE ?? האתר שאני רוצה לבנות זה בסך הכל כדי לפרסם את אבא שלי שזה אומר דף ראשי עם כמה מילים עליו איזה גלריה קטנה של תמונות וסרטון אחד ואולי עוד שניים שלושה דפים וזה הכל . כל העסק אמור להיות גג 10 מגה בייט ואיזה חמישה דפים. מה שאבל ממש חשוב לי זה שאני אוכל לעצב תאתר ממש יפה ושמנועי חיפוש כמו גוגל ימצאו אותו . וזה השאלה העיקרית שלי האם בHTML עדיף לבנות את האתר או שאפשר להשיג תוצאה טובה גם בFRONTPAGE או כל תוכנה אחרת שאתם מכי…
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד תכנות באופן עצמאי כדי להבין את עצמי לקראת לימודים באוניברסיטה שעוסקים שנושא. איך הייתם מציעים לי להתחיל? ידע במתמטיקה חשוב פה?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לבנות אתר, ואני מתחיל כמעט מאפס, מבחינת ידע. שאלתי היא, האם כדאי להתחיל ללמוד ולבנות את האתר בHTML או ב CSS? שבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני אוצה לקבל את כל הפונקציות של כל הכלים בלוח שח-מט יש מישהו שעשה פעם לוח שח מט ויכול לתת לי את כל הפונקציות של הכלים?? תודה תצרו איתי קשר
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-