עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by pazer005,

שלום לכם, יש לי אפליקצייה לפייסבוק שהעלתי שזה למעשה אתר פשוט מבוסס PHP. כחלק מהאפליקצייה יש אפשרויות לשלוח הודעות בין המשתמשים שלה. יש את הקטע הזה באפליקציות בפייסבוק שאם נשלחת הודעה או יש התראה, אז בפייסבוק מסומן ליד מספר ההודעות\התראות של זה. אני רוצה להטמיע את זה באתר וכמובן שלבקש ממישהו פה לעשות את זה אני לא יכול אבל אשמח אם תוכלו להגיד לי איפה אני מוצא כיוון לזה בגוגל. אני פשוט לא יודע איך קוראים לקאונטר הזה. תודה!

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  2. יש לי Microsoft Visual C++ 6.0 על WIN98 וכל פעם שאני מריץ את התוכנית אז חלון הדוס שדרכו התוכנית רצה הוא קטן ותמיד אני נאלץ להגדיל אותו. איך עושים זאת באופן קבוע שירוץ לי על חלון גדול?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  3. האם שאלו אותכם בו על סיבוכיות זמן ריצה/ יעילות/ מערכים דו מימדיים? איזה נושאים עיקריים היו? בבקשה עזרה.. תודה

4. Started by guy81,

קצת חדש לי כל השפה הזאת. אשמח אם רק תתנו לי כיוון באיך להתחיל. מצורף הקובץ שצירפו לנו. המשימה: התוכנית באסמבלי מקבלת כפרמטר מחרוזת("null terminated string" -מזה אומר?) באורך זוגי ומכילה רק תווים בהקסדצמילי. הפונקציה צריכה לקרוא כל פעם 2 תווים ולהכניס לתוך מחרוזת הפלט תו בהתאם לערך האסקי בייצוג הקסדצימלי. מחרוזת הפלט צריכה להיות גם היא "null terminated string" . ודוגמא למשל: > 4c656d6f6e Lemon section .rodata LC0: DB "The result is: %s", 10, 0 ; Format string section .bss LC1: RESB 256 section .text align 16 global my_func extern printf my_func: push ebp mov ebp, esp ; Entry code - set up ebp and esp pusha ; Save registers mov ecx, dword [ebp+8] ; Ge…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by pssheba,

שלום, יצא למישהו להתעסק עם הסיוט frameset? יצרתי 2 מסגרות אפקיות עם הקוד הבא: <frameset rows="272,318"> <frame src="title.htm" noresize scrolling="no" frameborder="no"> <frame src="body.htm" noresize scrolling="no" frameborder="no"> </frameset> וקיבלתי את 2 התמונות שבתוך 2 קבצי ה htm שהוגדרו כמסגרות. אלא מאי ? 2 התמונות מופרדות בפס לבן שאינו מן הענין ואין לי כל חפץ בו ! רציתי ש 2 התמונות (במסגרות) תהיינה רציפות וללא פס לבן ומרגיז שחוצה אותן. יש למישהו מושג איך להתפטר מהקו המרגיז הזה ? תודה !

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

בשביל להבין למה אני מתכוון כנסו ל: http://messenger.msn.co.il/ בצד יש תפריט: תוכנות, הורדה, משחקים וכיף וכו'. כאשר לוחצים על אחד מהם התוכן משתנה אך התפריט והכותרת נשארים. אין כאן פריימים אלא טבלה. יש למישהו מושג איך עושים את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  7. Started by Styx,

התרגיל הוא כזה לצייר מין דגל כזה באופן הבא. ***** **** *** ** * * ** *** **** ***** וגם הפוך כלומר להתחיל מכוכבית אחד ולעצור בN הבעייה שלי שאני לא יודע איך להפוך את התנאי עצירה הנה מה שעשיתי עבור הדגל הראשון void flag(int n) { int i; if (n<1) return; for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); ] putchar(‘\n’); flag(n-1); for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); } putchar(‘\n’); } }

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  8. את שאלה מספר 1 אני יודע לפתור, יש מצב תעזרו לי עם 2 ו3, לא חייב פיתרון אבל איך לעשות בערך או בתאוריה מה לעשות... http://img503.imageshack.us/img503/7629/picture1iy2.jpg http://img503.imageshack.us/img503/5793/pictureex0.jpg ד"א אני יודע שהשאלות מאינטרנט, בעיקרון מצאתי פיתרון לשאלה מספר 1 לכן אני יודע אותה, אבל בקשר ל2 האחרות לא...אז אם מישהו זוכר את זה מבגרויות או משהו מאוד יעזור =] תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by skywalker13,

שלום. אני מחפש אתר (עברית,רוסית,אנגלית) ללמידת שפת c. יש לי די בסיס בתכנות לא גדול אבל קצת. זת' אומרת אני מבין במושגים כמו-לולאות,פונקציות וכאלה... פשוט אתר שיעזור לי ללמוד. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  10. Started by THE-MASTER,

אני יודע שפת C ופסקל. עכשיו אני רוצה ללמד את אח שלי תכנות(שישכיל מעט ולא יהיה בור). עכשיו למדתי אותו תוך חצי שעה לולאות פקודות בסיסיות וכאלה והוא הבין די מהר למרבה הפתעתי. עכשיו בשביל למשוך אותו לנושא רציתי להראות לו כמה דברים חמודים....אז כתבתי איתו תוך חמש דקות תוכנית שעושה משולש מכוכביות(על פי קלט ממשתמש)...ובשביל שהוא יאהב את זה עוד יותר החלטתי שאני מזיז את המשולש על המסך מלמעלה למטה....לשם כך כל פעם אני צריך להשהות את התוכנית שהוא יוכל לראות איך המשולש זז בעת ריצת התוכנית(אני יודע איך עושים את זה ב C). אז אחרי סיפור כל כך ארוך איך עושים את זה בפסקל??? מקווה שנהנתם מהסיפור.

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by iem,

לא מבין את זה... הגדרתי שיטה בתוך ה- main() ולמרות זאת הוא רושם: (מצ"ב) מה הבעיה המח... הפעם ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by IceMilk,

שלום, קיבלתי ספר לימוד מחבר (ויזואל בייסיק 6 ) אך חסר לו הדיסק. יש דרך להוריד בדרך חוקית מהדר שאני יוכל לעבוד איתו? תודה!

13. Started by GNR,

אני צריך עזרה בנוגע לשילוב פקודה פשוטה בג'אווה סקריפט בתוך דף ASPX Response.Write("<form action='DeletUser.aspx' method='post' onsubmit="return confirm('למחוק את המשתמש?');">"); הבעיה היא שאי אפשר לשים מרכאות בתוך מרכאות , כי ככה זה לא יעבוד.. ואני צריך שהכפתור הזה ישוכפל לפי מספר השורות שיש לי בטבלת משתמשים , שמשתנה עם הזמן.. איך אפשר לעשות את זה? שוב תודה

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by holly man,

שלום לכולם מישוה יודע איך בונים ספר אורחים לאתר? ומה הקוד ? תודה מראש שבת שלום

15. Started by LOL,

שלום, אני רוצה לעשות לעצמי מקרו כפתור באקסל שיוסף לי כבצים כאייקון וישנה להם את השם לשם של הקובץ (במקוץ לכל הPATH) בנתיים יש לי את הקוד הזה Sub IsrtFile() Dim FileToOpen Dim holdvar FileToOpen = Application _ .GetOpenFilename("Package (*.*), *.*") If FileToOpen <> False Then holdvar = FileToOpen While InStr(holdvar, "\") > 0 holdvar = Right(holdvar, Len(holdvar) - InStr(holdvar, "\")) Wend ActiveSheet.OLEObjects.Add(Filename:=FileToOpen, Link:=False, _ DisplayAsIcon:=True, IconFileName:="packager.exe", IconIndex:=0, _ IconLabel:=holdvar).Select End If End Sub הקוד פועל טוב עבור קבצים יחידים אבל אני רוצה לשפר אותו ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי …

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  16. קומפיילר של JAVA...

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by Aviv C,

האם יש אפשרות להשתמש באיזשהו סוג של טיימר ב- Console Application ב- #C?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  18. בקשר לאקסס , אני מחפש משהו בסגנון של לייק שבודקת רק לגבי סטרינגים אם קיימת מחרוזת במחרוזת אחרת, אני מחפש משהו לאינטג'ר, רציתי לדעת אם קיימת כזו אפשרות? בקשר לעיצוב, אני רוצה לעשות מצב שברגע שאני אלחץ על לחצן, יופיעו לחצנים וברגע שהם יופיעו, הדאטא גריד יירד לי בכמה שורות למטה, הכוונה שינוי פויזשן בזמן הופעה של דברים אחרים.. יש אפשרות כזו?

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  19. הורדתי עיצוב לאתר שלי. ואני רוצה שהוא ישאר בכל דף שאני פותח. איך אני עושה את זה???

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by BneXt,

תשמעו הכנתי תוכנה ב-VISUAL BASIC 6 שיוצרת קובץ DLL מסוים... עכשיו אני רוצה שברגע שיוצאים מהתוכנה או כ-10 דקות לאחר הפעלתה היא תשלח לי לאימייל את הקובץ DLL... האם יש אפשרות כזאת ב-VB6? אם כן אז תעזרו לי...

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by ramil19,

יש לי הליך כזה: void delstr(char *pstr,int delnum) { char *tmpstr; ... free(pstr); pstr=tmpstr; } ההליך delstr מקבל מצביע לתו ושלם. לא משנה עכשיו מה זה עושה בפנים, מה שבפנים עובד חלק. אז אני משחרר את הזיכרון שאליו מופנה הפוינטר שקיבלנו בתחילת ההליך. אז בסוף אני רוצה שהפוינטר שקיבלנו בהליך יקבל את הכתובת שאליו מצביע הפוינטר שיצרנו במהלך ההליך (ועשיתי איתו שם כל מיני דברים) אבל מה, למשהו זה לא מקבל את זה. הפוינטר pstr לא מתנהג אחרי זה בתוכנית כאילו הוא קיבל את הכתובת של התא אליו מפנה TMPSTR. (במהלך main יש delstr(pstr,2); יש לציין שאם אני מנסה לעבוד עם PSTR בתוך ההליך ולא בMAIN, אז הוא עובד אחרי ההשמה כאילו היא באמת בוצעה... מה קורה פה? :s05:

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  22. מצאתי ב googlecode קובץ טקסט שמן של 1754 שורות שיש בו בדיוק את מה שאני צריך בשביל לתכנט איזה תוכנה בשפה הזאת... הינה: http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=7&ved=0CFAQFjAG&url=http%3A%2F%2Fmy-autoit.googlecode.com%2Ffiles%2F_XMLDomWrapper.au3&rct=j&q=autoit%20XML%20get&ei=q7lKTpTLEIaAhQfK5_yECA&usg=AFQjCNHrFXthm6hGCyL8SSZbKIJBnxbvdA&sig2=VBVfv7MkOGr0nj8_gF3vDw&cad=rja אני מתכוון להשתמש ב בקודים _XMLFileOpen , _XMLFileOpen ואולי בעוד כמה שם אבל אני לא יודע איך להשתמש בהם מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד תכנות באופן עצמאי כדי להבין את עצמי לקראת לימודים באוניברסיטה שעוסקים שנושא. איך הייתם מציעים לי להתחיל? ידע במתמטיקה חשוב פה?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by ranran,

נניח יש לי תוכנה ויש קובץ ואני עושה עליו פתיחה באמצעות ובוחר את התוכנה אני רוצה שהתוכנה תדע לפתוח את הקובץ כלומר נניח NOTEPAD אז אם אני יבוא על מסמך טקסט ויעשה פתיחה באמצעות על תוכנה אני רוצה שיהיה אירוע או כל דבר שבעזרתו אני יפתח את הקובץ בתוכנה למשל גם כמו אינטרנט אקספלורר או תוכנות טורנט וכו... {C#}

• 3 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים