תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני מתכנת תחת דוס בקומפילר Borland C ויש שם כל מיני פקודות ו includes כמו dos.h ופקודות כגון: delay, gotoxy, clrscr ויש עוד שאני לא מכיר שפשוט לא עובדות תחת שום בומפיילר של וינדוס אם זה Mucrosoft visual c++ ובים אם זה Borland c לוינדוס. האם יש לפקודות אלה תחילף לןוינדוס או שיש includes אחרים?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
יש לי תיבת טקסט, אפשר להגביל אותה כך שהמשתמש יוכל להכניס רק עד אורך מסויים של מחרוזת (נניח 10 תווים)? תודה רבה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני חייב פונקציה שתשנה לי שם של קובץ זה קשור לתוכנה בVB עריכה: בעצם יותר חשוב לי פונקציה שתעתיק לי קובץ ותשנה לו את השם יעני ההבדל הוא שהפונקציה הראשונה משנה את השם והשניה מעתיקה ומשנה את השם ככה שהקובץ המקורי נשאר עם השם שלו
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום חברה אז ככה יש לי שאלה משיעורי בית שלא מסתדרת לי ואשמח לעזרה: מצבו של אוגר בן 12 תאים הוא 110001011011. מצא את תוכנו אם הוא מייצג שלוש ספרות עשרוניות בקוד BCD מה שלא מסתדר לי כאן זה שאם נפרק את המספר ל3 חלקים (כדי לייצג 3 ספרות) ונסתכל למשל על החלק השמאלי 1100 אז נקבל את המספר 12 שהוא לא ספרה בבסיס העשרוני. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שניצל בוקר טוב! איך יוצרים איתך קשר להתייעצות? תודה. קרן
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
פחות או יותר מה שכתוב בכותרת אל תשאלו אותי למה אני לא לומד בC או בJAVA גרפיקה בעיקרון שנה הבאה יש לי פרוייקט 5 יחידות בגרפיקה 3D בVB כעיקרון אני יכול לעבור לגרפיקה בJAVA אבל מניסיוני העבודה בJAVA ממש לא נוחה (לא עסקתי בגרפיקה בJAVA אלה סתם בתכנות) קיצר אשמח לחומרי לימוד וכל מה שיעזור לי ללמוד(אני צריך לדעת קודם 2D ורק אחרי זה אני יתחיל 3D) רק אל תגידו לי לך לאתר של דר ויבי כי אין שם גרפיקה משום מה האתר לא עוסק בזה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום יש אלגוריתם שנקרא "אלגוריתם דנציג" או משו בסגנון, יכול להיות שאני טועה בביטוי של השם שלו אבל אני לא מצליח למצוא אותו באינטרנט, לא באנגלית ולא בעיברית. בכל מקרה, אני מחפש את ההסבר על האלגוריתם הזה, או על כל אלגוריתם אחר אשר מאפשר למצוא מסלול קריטי בראף. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור תוכנה שתפעל רק ברגע שיש חיבור לאינטרנט ! יש למישהו מושג איך אני עושה את זה ? אם אפשר גם איזה קישור לקוד לדוגמא זה יכול להיות נחמד... יש את האפשרות של לתת פינג לשרת מסויים וברגע שיש פינג אז התוכנה תעלה.. אבל אין לי שמץ של מושג מאיפה בכלל להתחיל בקטע...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להציג DIV ובזמן שהוא מוצג , שאר המסך יהיה בלתי נגיש. ניסיתי את modal dialog של jquery UI אבל יש איתו בעיה שהוא משתמש בעיצוב CSS משלו ולי יש DIV עם עיצוב שלי (אפשר לשנות את ה - CLASS של ה DIV העוטף אבל לא יותר מזה). האם אני יכול לחקות את הפעולה שלו עם JQUERY? אני יודע איך לשנות את ה OPACITY אבל אני לא יודע איך להפוך הכל ל -DISABLED תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש ספרי הדרכה טובים גם ל-Python וגם ל-Dot-Net. אולי זה ישמע מצחיק, אבל בעיקר קצרים מאוד, או ארוכים מאוד - קצרים ללימוד בסיסי מהיר עכשיו, וארוכים ל-queries ספציפיים יותר בהמשך תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם קובץ אקסל יכול לשמש בתור טבלה של מסד נתונים? מבחינת השאליתא עצמה אין לי בעיה אני יודע sql אבל עד עכשיו השתמשתי בזה רק לאפליקציות שקשורות באתרי אינטרנט בקיצור תנו לי קצה חוט/מדריך/מאמר וכו בבקשה תודה אה ואין בעיה לשלב c/c#/java/VB אם צריך
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי תוכנית מסויימת שמציגה לי את שם הקובץ שהיא עובדת עליו ב-LABEL ואם שם הקובץ ארוך מידי היא לא מציגה את כולו והשם פשוט נחתך, בפרופרטי של אותו הלייבל שמתי את ה-AutoEllipsis על TRUE ועדיין שם הקובץ נחתך, יכול להיות שפיספסתי משהו ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום חברה הנה שאלה שלא מובנת לי: נתונה הפונקציה הבוליאנית F = x+x'y+z. הצג את F בצורה של סכום קנוני. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למישהו יש מקום שאפשר ללמוד על מבנה המחשב? לא הייתי בשיעור שהמורה לימדה את זה =/
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להיתקל בDark GDK שאם הבנתי נכון בשיתוף עם מיקרוסופט (http://gdk.thegamecreators.com/), הנושא התחיל לעניין אותי, רק לאחרונה התחלתי ללמוד C (למרות שגם לפני היה לי ניסיון מועט מאוד עם השפה הזו) ולהפליא הבנתי את כול הקודים שיצא לי להיתעמת איתם בכמה משחקים בלי שום בעיה (אני משער שזה בגלל שיש לי שליטה בשפה אחרת, אחרי הכול לדעתי אם יש ידע בשפה אחת, זה לא קשה לעבור לשפה אחרת רק צריך לדעת את צורת הכתיבה). השאלה היא, האם זה תיכנות ברמה הממוצעת או האם הרמה של התיכנות היא ברמה פשוטה רק בכדי שיהיה לי קל להכין משחקים בלי להיתעסק עם הדברים האחרים? תמיד התעניינתי בתיכנות משחקים ואני רוצה להתחיל ללמוד על זה אבל אני לא רוצה להישתמש בDark GDK אם זה ברמה של תיכנות…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי חברים מישהו יכול ליעץ לי איזה תחום בתכנות מבוקש יש בו עבודה ומכניס משכורת יפה (20-30 אלף שח בחודש ) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
hey everybody, when i call a func in assembly, i'm pushing it's arguments first right? so when i'm inside the func, where do they sit in the stack? in the caller func, the var's set in -8ebp and -4ebp, but they are not there anymore I know I'm messing with the stack pointer at the beginning of the func, but how much did I move it? where are my vars? I would appreciate an explantion, so that i would understand for all funcs. Thanks a lot guys.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לי ללמוד c# והאם אפשר להריץ את התוכנה שבניתי ב c# על מערכת הפעלה שונה מחלונות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד תכנות באופן עצמאי, הצלחתי לעשות שיהיה לי שני forms עשיתי כפתור שמעביר לform השני ואחד שמחזיר לראשון. בform1 הגדרתי int totalmoney שכל פעם שלוחצים על כפתור "sell" הסכום גדל וזה מופיע בlabl השאלה היא איך אני מכניס את הערך של הtotalmoney לforms2 צריך להשתמש בsql? יש דרך אחרת?? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש רעיון ללוח כפל כלומר הצגה ע"י מטריצה, של לוח הכפל בפתרון ע"י לולאות ? בבקשה רק שורות קוד ולא עצות אחיטופל תודה !
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
איך ניתן לדבג תוכנה כך שהתוכנית תפסיק (כמו brakepoint) בכל פעם שערך של משתנה, משתנה? אני מתכנת בויז'ואל סטודיו 2005 בשפת C++
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, התקנתי שרת אפאצ'י מתוכנת התקנה הכורכת באגודה אחת התקנת php , mysql ו apache בשם xampp. הונחיתי להוסיף קובץ בשם my.cnf המכיל: [mysqld] basedir = C:/xampp/mysql/ datadir = C:/xampp/mysql/data/ כשאני מאתחל את המחשב עולה התוכנית: mySQLadmin1.4 והיא משגרת הודעות שגיאה בקצב של הודעה ל 5 שניות בזו הלשון: כותרת: winMySQLADMIN1.4 גוף ההודעה: Access violation at address 10009FBD in module LIBMYSQL.dll. read of address 00000000 מישהו יודע מה פשר השגיאה וכיצד מתפטרים ממנה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת אם זה משהו מסובך אז אני אוותר, אני עדיין ברמה יחסית בסיסית בC++ ואם זה מסובך מדי עדיף כבר שאני אלמד אסמבלי
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-