תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אז עשיתי חיפוש באתר פה וגם חיפשתי בגוגל מלא לא מצאתי פקודה שתעשה לי רענון רק לאחר שהדף נטען במלואו, וגם כל פעם שאני נכנס לדף הנ"ל (בין אם לחיצת משתמש, אוטמטי, קישור ישיר..) אני רוצה ריפרש אחד אוטמטי (ללא טיימר) כמו שעושים ידנית F5. אני משתמש בframe אז אני צריך משו לhead. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כלומר מהנדס מערכות מידע , שיכול להוכיח מקצוענות/ידע/.... בתוכנה האם הוא יוכל להיות מתכנת מן השורה ? ובכלל האם כדאי ללמוד את זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע HTML ו JAVASCRIPT טוב.. עכשיו אני צריך לבנות אתר עם טופס הרשמה כמו של פורומים שיהיה לכל אחד שם משתמש וססמא וזה ישלח לאימיל כזה לאישור בקיצור כמו שצריך וגם מערכת של דירוגים לדירוג כל מיני דברים וגם מערכת שאפשר להגיב להוסיף תגובות - אבל אך ורק מי שרשום בשביל לעשות את הפונקציות האלו.. איזה שפות אני צריך ללמוד והאם אפשר ללמוד את שלושת הדברים האלה בזמן כמו חודשים?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. אני מנסה לפתוח קובץ in=open(redirect, O_CREAT | O_SYNC | O_RDWR,O_RDWR | S_IRWXU); אבל משום מה IN נשאר NULL. דבר שני איך אני פותח את STDIN לאחר שסגרתי אותו? משום מה פתיחת /dev/stdin לא הולך..
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי חברה, נגיד שיש לי בעמוד 3 שדות טקסט שעליהם מופעלים 3 VALIDATORS. שמוודאים שהם לא רקים. ו יש לחצן ראשון אשר מוסיף את התוכן של השדות לבסיס נתונים. בנוסף בדף הזה יש לחצן שני שצריך להעביר אותי לדף אחר כלומר RESPONSE.REDIRECT . הבעיה שנניח שהגעתי לדף הזה סתם ולא בא לי למלא את השדות האלה ואני רוצה להישתמש בלחצן שמעביר אותי לדף אחר אך VALIDATORS לא יאפשרו לי לבצע POSTBACK כי השדות עדיין רקים... יש למישהו פתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצהרה על מחלקה B לפני A בצורה זו class B; class A { B* pB; } לאומת אינקלוד של קובץ המחלקה לפני A ,USV
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות ציט בOPEN GL שבעצם הגרפיקה של המשחק לא תיצור צורות מלאות אלא רק את הקווים של הצורות וכך אני אוכל לראות מעבר לקירות.. דוגמא: עם מישהו מכיר דבר כזה או יודע איך לבנות.. אני אשמח לכל עזרה..תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. פרוייקט סוף י"ב, ביקשו תרשים DFD. המורה הראתי לי בכיתה משהו אבל אני כבר לא זוכר בדיוק איך זה נראה ומה אני עושה שם מישהו יכול להסביר בקצרה איך זה צריך להראות ? להעלות איזה תרשים פשוט? מה צריך להיות שם? תודה
-
- 0 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. אני כרגע עובד על פרוייקט מבצפר שכולל HTML, JS ו- ASP. יש לי מסד נותנים שאליו אני מכניס נתונים בעזרת ה- ASP. אני יודע איך להכין שאילתת מחיקה שתמחק אנשים דרך ה- ASP בעזרת הכנסת תעודת זהות, יודע! מה שאני רוצה לדעת, זה איך אני מוסיף תמונה קטנטנה של מחיקה בטבלאת המשתמשים שיש לי שאני רואה באתר (הצגת המשתמשים גם נעשית בעזרת ה- ASP) שברגע שאלחץ על התמונה, ימחק המשתמש. ז"א שבכל שורה בטבלה יהיו נתוני משתמש, ותיהיה עמודה אחרונה שבכל שורה יהיה סמל קטן של איקס שמשמעותו מחיקה. אני רוצה לדעת איך אני עושה את זה כך שברגע שאלחץ על אותו האיקס, ימחק רק המשתמש שבאותה שורה של האיקס ולא כל המשתמשים במסד הנתונים. מקווה שהבנתם, תודה!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערת IPB 2.2.2 והעליתי אותה דרך תוכנת ה-FTP התוכנה FlashFXP לאיחסון 220mb. כעת שהעלתי הכל, ושיניתי את ההרשאות ואני נכנס לכתובת... www.mydomian.220mb/forum/install/index.php זה פשוט לא מופיע ומופיע במקום זה ג'יבריש וכל מיני שטויות כתובות.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שוב שלום חברים, ושוב שאלה קטנה.. אני מנסה ליצור תוכנה קטנה ולשם כך אני צריך טפסים, לכן פתחתי forms application הבעיה שלי היא שאני צריך לדוגמא להשתמש ב findwindow. כשאני מקמפל אני מקבל שגיאה של אוברלאוודינג, את השגיאה הנ"ל איני מקבל עבור אותה קריאה ב console app,lication , לדעתי הבעייה היא לשדוט נט יש פונקציה כזאת משלו עם משמעות אחרת. לכן רציתי לדעת אם יש דרך לפתוח את הפרוייקט בלי המחלקות של דוט נט, או בכל דרך אחרת שבה ניתן לפתור את הבעייה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מישהו יכול לעלות \לשלוח לי את הקבצים הבאים : tasm.exe tlink.exe tc.exe תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני זקוק לאתרים אשר מספקים קודים כתובים למטרות שונות. ואני צריך גם מקור מידע שמספק את כל הפקודות שיש, לדוגמא פקודות שאני יודע: Show, END, Change וכד' וכיצד להשתמש בהם נכון באובייקטים. ואם אפשר, ספציפית, קוד שכאשר הטופס מלא, לחיצה על כפתור תשלח את המידע שנרשם בטופס לאימל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, חשבתי לבנות sniffer . אני יודע להשתמש ב- Winsock אבל אין לי ניסיון גדול בכתיבת ישומי רשת. מישהו יוכל להפנות אות למקור מידע שיראה לי איך להגיע ל promiscious mode ? אה ואם מישהו כאן גם מכיר מדריך ל- raw sockets זה יהיה נחמד. תודה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לזהות מתוך תוכנית שלי אם מותקן במחשב IE6 או IE7. מישהו זוכר מה הקוד לזה מתוך C#?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום רציתי מספר אתרים של קורסים של תיכנות מחשבים שבסוף הקורס אני מקבל תעודה שאני מוסמך באותו מקצוע (שפתC /VB/פסקל/JAVA) ומה הדרישות שלהם כדי להיתקבל לשם? תודה..
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בניתי שתי מחלקות שכל אחת מהן צריכה להפעיל מתודות בשנייה. המחלקות הן סינגלטון ולכן בכל אחת אני רוצה להחזיק פוינטר לשנייה. הבעייה היא שהגדרת פוינטר כמשתנה מחלקה בכל אחת מהן נכשל - ודי ברור למה - הפרהפרוססור פועל על אחת מהן לפני השנייה ולכן שהשנייה עדיין לא מכירה את הראשונה. איך אני פותר את הבעייה ?
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ברשותי פורום IBHeb,כמו כן אני רוצה לעשות דבר כמו חדש בפורומים כמו שיש באתר שלנו,הבנתי שיש סקריפט כזה...מישהו יכול להביא לי כזה?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי להתעסק קצת עם XML ב VB.NeT אני צריך לעבד קבצים מסוג NZB (סוג של XML) קישור - http://en.wikipedia.org/wiki/Nzb הבעיה היא שבקבצים אלו נעשה שימוש ב namespace ניסתי לשחק עם זה קצת אבל לא הבנתי איך זה עובד. הכי טוב שהגעתי אליו הוא לקרוא את ה Message ID מהקבצים אשמח אם מישהו יסביר לי איך לנווט בתוך XML עם namespace ואיך לדוגמא למשוך את שם הקובץ מתוך ה NZB הנה הקוד שכתבתי: Sub NZBToMsgID(ByVal _FileLnk As String) Dim m_xmld As XmlDocument Dim m_nodelist As XmlNodeList Dim m_node As XmlNode 'Create the XML Document m_xmld = New XmlDocument() 'Load the Xml file m_xmld.Load(_FileLnk) Dim namespaceManager As XmlNamespaceManager…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש ב Menu Control בשביל איזה תפריט באתר. אני יודע להעזר ב LevelMenuItemStyles כדי לשלוט על רמה שלמה בתפריט, חיפשתי בכל הרשת ואני לא מוצא דרך לשלוט על כל תא בנפרד. למישהו יש פתרון בשביל זה?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש כזה דבר שנקרא כוח ברוטלי.. אני צריך עזרה איך פותרים את האלגוריתם הזה בC# או בעברית לא חשוב..... פונקציה מקבלת מספר ומחרוזת. המספר מסמל את אורך המחרוזת והמחרוזת מסמלת איזה תווים יכולה להכיל כל הדפסה. אני יתן דוגמא: נגיד הפונקציה מקבלת מספר- 2 ומחרוזרת- abc אז הפונקציה תדפיס aa ab ac ba bb bc ca cb cc הבעיה היא שלא ידועה המספר שמתקבל וככה שאי אפשר לעשות for מקונן אני מאמין שאפשר לעשות ברקורסיה ניסתי וכמעט הצלחתי... אבל משהו לא מסתדר לי... תודה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמקד קצת את השאלה. אני מחפש דרך למנוע ממחשב להריץ קובץ מסוג מסוים או כאשר משתמש מנסה להפעיל קובץ מסוים נניח קובץ עם סיומת jpg התוכנית שלי תקבל הודעה מסוימת
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה קורה מזמן לא הייתי פה ! כיף לחזור ... רציתי לדעת איך עושים מערכת תגובות פשוטה בדף HTML , משהו כמו כפתור ששולח את ההודעה ומציג אותה ברשימה ממוספרת . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קודם כל תודה על העזרה המצויינת שאני מקבל פה עד עכשיו הבעיה ממש הזויה נתתי איזה חלק קוד קטן לחבר הקןד עובד אצלי ב 100% הקוד הוא : rect=new RECT; rect->left=0; rect->top=0; rect->right=1024; rect->bottom=768; InvalidateRect(hwnd,rect,FALSE); כאשר בהגדרת החלון מוגדר: RECT *rect; הקטע הזה אמור לגרום לכך שכל המסך לא נגיש מה שאמור לרענן אותו 2 הפרויקיטים לידי והקטע פשוט זהה בשניהם אצלי זה עובד ואצלו הארורים זה : main.cpp(983): error C2059: syntax error : 'constant' main.cpp(984): error C2039: 'rect' : is not a member of 'tagRECT' c:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vc7\PlatformSDK\Include\WinDef.h(296) : se…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-