עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by en16,

שלום, הצצתי בפורום וראיתי הרבה חבר'ה ששאלו מאיפה כדאי להם להתחיל. ראיתי תשובות כמו "תתחיל עם שפה אחת, השאר יבואו בקלות". אני יודע אסמבלי, בעקרון. למדתי בבצפר, יש דרך לבדוק אם אני יודע הכל? אני לא יודע אם לימדו אותי הכל או רק את הנושאים לבגרות. שפה ראשונה אני יודע, מה כדאי עכשיו? אני רוצה להתמקד בשפה אחת וללמוד אותה מ-א' עד ת' בחודש. חשבתי על C, מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by saarshai,

היכן ניתן למצוא מהנדסי PHP, CSS וכיוצא באלו... שגם בקיאים בטכנולוגיות פלאש מתקדמות? והאם יש כאן כאלו?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. מקווה שלא מפריע לכם שאני שואל את זה פה פשוט אני מאמין שאני לא אקבל תשובה לשאלה שלי פה. מה שאני צריך עוסק בעיקרון ב-DLL

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by liran2003,

אני מקווה שההודעה הזאת שייכת לפה. שמתי לב, שיש אתרים בגוגל שיש להם, מתחת לקישור הרגיל, קישורי משנה, כמו תפריט כזה (מצ"ב סקרין שוט). רציתי לדעת איך עושים את זה? האם זה בתשלום? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. יש לי כמהשאלות 1.איזה תוכנה בונים אתר,מה עדיף JAVA או HTML ? 2.מאיזה שפה בנוי האתר וואלה? 3.איפה ואיך אני יכול ללמוד לבנות אתר ממש רציני אבל גם ממש מהר ובקלות?

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  6. שלום, אני רוצה ללמוד עיצוב אתרים. התחלתי לקרוא את הספרים: Head start web design ו The principles of beautiful web design אבל הספרים האלה מדברים בתאוריה על צבעים, וסידורי טקסט וכל מיני דברים כאלה... ואני צריך ספר או מדריך שמלמד את זה, וגם איך ליישם את זה בפוטושופ. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by kilrah,

שלום רב, אני צריך לעשות את זה ומסבתך עם ההגדרה של SET, אשמח לעזרה מהירה: עליכם לכתוב תכנית מחשב אינטראקטיבית הקוראת פקודות, מפענחת ומבצעת אותן. הפקודות עוסקות בפעולות על קבוצות. היא אוסף של איברים, ברי מניה, שכל איבר בו מופיע לכל היותר פעם - set - תזכורת: קבוצה אחת. אשר מסוגל להחזיק קבוצת set את הטיפוס typedef עליכם להגדיר, תוך השימוש בפקודת 0]. על מבנה הנתונים שבחרת להיות יעיל מבחינת כמות זיכרון, הנדרשת ... שלמים בתחום [ 127 A,B,C,D,E,F לשמירתו (רמז: עבודה עם סיביות). בנוסף עליכם להגדיר 6 משתנים חיצוניים מטיפוס זה. כל שם קבוצה בפקודות שלהלן יילקח מתוך השישה הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by zZOROo,

אני רוצה לבנות תוכנה שתרוץ עש השרת ותבצע פעולות שאני מגדיר לה למשל תוכנה שתבדוק אם נוסף משהו למסד נתונים ואז תעשה אם זה משהו או תוכנה שבודקת ip מסוים אם הוא מחובר לשרת זה לא משנה איזה תוכנה או איזה שפה php או asp העיקר שזה יעבוד על שרת (לא ביתי כי ביתי אין בעיה לארגן משהו) תודה רבה ומי שלא מבין בזה שבבקשה לא יכתוב תגובות

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by galgalgal2001,

אשמח להכיר את האנשים שפה נדירה...

10. איזה תגית HTML אני צריך לרשום כדי להקטין גודל של תמונה

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... כמו שהכותרת של הפוסט מרמזת אני מחפש דרך לשלב בין שאילתת SQL לקוד VB במייקרוסופט אקסס למשל: בניתי שאילתה שמחזירה את הגיל של האדם הכי מבוגר בכיתה מסוימת - נקרא לערך הזה X עכשיו אני רוצה לשלב את הנתון שהוחזר מהשאילתה בקוד ה-VB של טופס מסוים... למשל בתנאי if: if student.age > X then do some shit end if אני זקוק לעזרה בצורה די דחופה... בבקשה אנשים המון תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by Vol,

אני עכשיו רוצה להתחיל ללמוד php ולבנות משחק קטן משחק דפדפן די פשוט,אז אני בבקשה צריך הדרכה: מה כדאי להתחיל ללמוד קודם+הדרכה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by yoav1000,

אני התחלתי ללמוד שימוש בGUI וגרפיקה בJAVA (עד עכשיו זה היה עבודה עם הקונסול בלבד) כתבתי תוכנית שאמורה להציג בcanvas משפט.משום מה אם אני מקמפל את התוכנה ומריץ אותה המשפט יופיע ואם אני סוגר ופותח ישר אחרי את התוכנה שוב המשפט לא יופיע אבל אם אני מחכה כמה דקות המשפט יופיע שוב.אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה הטעות וכיצד לתקן זאת. קוד התוכנה: /* * To change this template, choose Tools | Templates * and open the template in the editor. */ package test; import java.awt.*; import java.awt.event.*; public class NewClass { private static Label l=new Label("event chk",Label.CENTER); public static void main(String[] args) { Frame f=new Frame("event chk"); Canva…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by דניאל123,

התחלתי לתכנת עם אינטרלקט והם מבקשים לעבוד עם TCLite יש לי מחשב נייד לנובו G560 ואני לא מצליח להתקין

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by RunningWithScissors,

אני רוצה להגדיר מחלקה שתייצג string ואני רוצה שיהיה CONSTRUCTOR שיקבל CONST CHAR* class string{ private: char* str; public: string(const char* s); השאלה היא האם בCPP אפשר פשוט להשוות בין s ל str (עם const_cast)?ז"א האם יש התייחסות מיוחדת לchar* או שזה פשוט יגרום לכך שיהיו שני מצביעים לאותה כתובת. ובאותו הקשר אם באמת אי אפשר לעשות השוואה פשוטה וצריך להעתיק תו-תו האם בCPP נוסף תו 0\ אוטומטית לסופו של מערך CHARS למשל אחרי שאני עושה: char* s="Im a noobie"; וד"א מה זה EXTERN משתמשים בזה בספר שאני לומד ממנו כמה וכמה פעמים אבל לא טורחים להסביר מה זה ...

16. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין לשים 2 Listviews, הראשון בחלקו העליון של המסך, שיהווה לי בחירת קטגוריות של רשימות, ובכל שאר המסך למקם Listview נוסף עם רשימה של כל קטגוריה. הבעיה נוצרת כשאני מגדיר dock של האוביקט הראשון Top והשני אני מגדיר Fill. האוביקט השני מתמקם לכל המסך כך שחלקו העליון מוסתר על ידי האוביקט העליון. איך אני מגדיר שהdock של Listview שמוגדר עם כ-fill לא יתחיל מ0 של ציר ה-Y אלא 100 למשל, מתחת לאוביקט עם Dock שמוגדר על Top.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by davidpi,
    • 0 תגובות
    • 416 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מנסה להתחבר דרך putty כדי לקבל את ה-keymastet, appid וכו אבל מסיבה כלשהי זה מעלה לי פרטים מוזרים או שהוא פשוט לא מכיר אותי. אשמח לעזרה תודה רבה

19. Started by skywalker13,

שלום. נתנו לי לעשות ב-java script טבלה 6 על 6. כתבתי את הקוד הבא, אבל אני לא מצליח לעשות ככה שבמשבצות לא יהייה כתוב כלום. <html> <head> <title>6-05</title> <script language="javascript"> var i ; var j ; document.write("<table border='1' cellpadding='3'>") ; for ( i = 1 ; i <= 6 ; i++ ) { document.write("<tr>") ; for ( j = 1 ; j <= 6 ; j++ ) { document.write("<td>" + + "</td>"); } document.write("</tr>"); } document.write("</table>"); </script> </head> <body> </body> </html>

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ח א,

יצרתי מערך מבנים הקורא נתונים מתוך קובץ בהרצה מופיעה שגיאה 'הנתונים לא נקראו מהקובץ' הנה הקוד תודה גדולה למסייעים!!! #pragma warning (suppress : 4996) #define _CRT_SECURE_NO_WARNINGS #include <iostream> using namespace std; #include <cstring> #include <fstream> int len(struct PERSON p) { int leng = strlen(p.first); leng+= strlen(p.last); leng += 4; return leng; } void fullName(char* p,struct PERSON &person) { char fullName [52]; strcpy(person.first, fullName); strcat(fullName, " "); strncat(fullName, person.middle, 1); strcat(fullName, " "); strc…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by frame it,

שלום לכולם, אני כותב פרויקט ב-C# עם אפליקציות, יצרתי פורמים שונים, והגדרתי אותם בצורה גלובלית, כאשר אני כותב עבור אחד הפרומים Formm.fFirstGame.Close(); ואח"כ דרך פורם אחר אני מנסה לכתוב Formm.fFirstGame.Show(); הוא שולח לי שגיאה, על אף שברור לי שהפורם Formm.fFirstGame לא נהיה null כי אני יכול להוסיף ולשנות לו דברים, האם מישהוא יודע מה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by shaks,

היי! לא מזמן סיימתי ללמוד PYTHON (בשביל הכיף) דרך codeacademy. יש לציין שמאוד אהבתי את השיטת לימוד של האתר (כתיבת תוכנה ובדיקתה תוך כדי לימוד). אני עכשיו מעוניין להתחיל ללמוד JAVA (בשנה הראשונה של האוניברסיטה זוהי השפה שלומדים ואני מעוניין להגיע עם ידע מקדים). אני תוהה האם יש אתר שמלמד JAVA באותו סגנון של codeacademy או אתר שמלמד בדרך טובה שהיא לא בהכרח רק קריאה. אין לי בעיה גם לשלם אם הקורס עולה סכום סימלי. תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. כמה צריך לשלם למיקרוסופט כדי לפתח תוכנה ע"ב חבילות הפיתוח ? האם מספיק לקנות את הVISUAL STUDIO שלהם, או שעליי גם לשלם עבור כל COMPONENT שלהם ? אני מחפש על זה מידע אך ללא הואיל...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ras81,

שלום אני צריך לייצור שאילתא כךשתעדכן את הנתונים בטבלה A מהנתונים בטבלה B אבל רק את הנתונים שלא מופיעים בשתי הטבלאות כלומר רק את החדשים - איך אני עושה את זה? תדוה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by LazyBoy,

אני מנסה ליצור footer שתמיד (בלי קשר לרזולוציה) ישב דבוק לתחתית המסך. יש כמובן שני מצבים: 1. כאשר התוכן בחלק העיקרי של האתר לא ממלא את כל המסך ואז יש רווח בין הFOOTER לבין התוכן. 2. כאשר התוכן מלא את כל המקום (תלוי כמובן ברזולוציה) ואז הFOOTER "דבוק" לתוכן וגם לתחתית המסך. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך עם CSS. מישהו בטח כבר נתקל בזה ויכול לעזור. נ.ב - נא לא לשלוח אותי סתם לגוגל - כבר חיפשתי שם ואפילו די הרבה ולא מצאתי משהו שעובד כמו שצריך בכל הדפדפנים.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.