תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מכניס לסכמה מספר טבלאות. הארוכה שבהן מבחינת מספר רשומות היא באורך של כ225000 רשומות. הרשומות לא גדולות, משהו כמו 25 בתים לאחת. שתי העמודות של הטבלא הנ"ל הן FOREIGN KEYS. אני מפחד לעבור לMYISAM האם זה שווה את זה.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האתר שאני עושה למעשה עוקב אחרי פריטים שאנשים משאילים מהלקוח, מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול ליצור פונקציה שתעבוד על פי תאריך? זאת אומרת האם זה אפשרי לעשות פונקציה שתרוץ כל תאריך מסויים? לדוגמא הלקוח השאיל למישהו שולחן ואני רוצה עוד שבוע הלקוח שהשולחן שלו יקבל תיזכורת שהשולחן אצל משה למשל ומוצר אחר יגרום לפונקציה לשלוח תזכורת עוד חודש כי הוא פחות חשוב.. השאלה איך אפשר לעשות את זה למרות שהלקוח לא נכנס לאתר לא עשיתי את זה בחיים אשמח לדעת אם למישהו יש מושג איך אני עושה דבר כזה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עזרה במציאת חומר מקצועי J2EE ופיתוח WEB...ו asihiz ו 15:41 | 13/02/08 אני מחפש קישור לחומר מקצועי ו\או שמות של ספרים טובים בכתיבת אפליקציות WEB ב- J2EE... אני צריך ספרות שתתאר את הנושא מהרמות הבסיסיות ביותר, לדוגמא מה קורה שעושים SUBMIT מדף HTML? מה עובר לשרת ואיך?איך הדפדפן מפענח את ה-RESPONSE לדף HTML, מה קורה שמגיע ה- REQUEST לשרת, איך מתנהגים ה-SERVLETS ודפי ה-JSP, איך משלבות הקומפוננטות של ה-J2EE בחגיגה. הדגש הוא על פירוט רב יותר ככל האפשר בכל ה-FLOW של התהליך, ההסברים שמצאתי ברשת הם כלליים מאד וקשה להבין את הקונספט של מבנה אפליקצית WEB מהם.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיימת פונקציה שמחזירה לי את שם הUSER שנכנס לעמוד...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עיצה ? הקוד שלי מורכב מ header file שהוא base class כדלקמן: //baseh.h #ifndef mybase #define mybase class base { public: base(int); protected: int first; }; #endif ומקובץ פונקציות למחלקה כדלקמן: // base.cpp #include "base.h" base::base(int myF) { first = myF; } ו header file למחלקה יורשת כדלקמן: // inher.h #ifndef myinher #define myinher #include "base.h" class inher : public base { public: inher(int, int); private: int second; }; #endif וקובץ פונקציות למחלקה: // inher.cpp //#include "base.h" #include "inher.h" inher::inher(int myFirst, int mySecond) { first = myFirst; second = mySecond; } היישום הינו: // temp.…
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות 'תבנית' שתקשר אותי לעמוד בוויקיפדיה. הקישור יראה בסגנון הבא: {{חיצוני|וויקיפדיה|שם-ערך}} חיצוני הוא שם התבנית. אני צריך שהתבנית תבדוק שרשום בערך הראשון 'וויקיפדיה' ואם כן, תעביר אותי לדף המתאים לערך השני. (אני ישתמש באותה התבנית לכמה אתרים שונים, כך שהערך הראשון יכול להשתנות) אמור להראות משהו כזה: http://www.wikipedia.org/wiki/שם-ערך הבעיה שלי היא איך אני גורם לקישור הזה לעבוד? איך אני מקשר ככה לוויקיפדיה? ד"א אני יודע שקישורים לוויקיפדיה אמורים להראות ככה: [[w:שם-ערך]] או [[wikipedia:שם-ערך]] אבל משום מה זה לא עובד בוויקי הזה שלי...
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
Linking... LINK : fatal error LNK1168: cannot open Debug/ex_3.exe for writing Error executing link.exe. יש לכם אולי מושג למה לעזאזל למה הלינקינג לא מצליח ,,חוץ מהקטע שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ אני לא מצליח למצא סיבה.ויש אולי דרך לעשות לינקינג בצורה ידנית? זה בvusual studio C++
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש IDE נחמד לג'אווה, משהו נוח, ורצוי מאוד חינמי. מה שכן ראיתי נחמד בMS visual studio אם אתה מתקין את ה J# שם, אז יש תכונה שמצאה חן בעיני, והיא השלמת שמות הפונקציות( סתם לדוגמא, אם אני רושם System. אז הוא מראה את כל הדברים שיש בה, לפי א-ב. הייתי שמח אם לIDE שתמליצו תהיה תכונה דומה. תודה
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחיל הדבר הזה... אני עושה Rebuild Solution והקומפיילר פשוט נתקע על Linking.... שום דבר לא עוזר חוץ מ ALT+CTRL+DEL וסגירה אגרסיבית של הקומפיילר. לאחר מכן תקיית הדיבאג שנוצרה בלתי ניתנת למחיקה עד שאני עושה RESTART למחשב... זה לא קורה בכל Rebuild שאני עושה אלא רק "כשמתחשק" לקומפיילר. אחרי שזה קורה אני חייב ריסטרט בשביל לקמפל שוב למישהו יש הסבר לתופעה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שזאת לא בקשה חצופה מידי, אבל הייתי רוצה שמישהו יבנה לי דף ASP (או יתן לי קישור לקוד של אחד), שכאשר ניגשים אליו הוא פשוט ייתן רשימה של כל הקבצים באותה תיקיה בה הוא נמצא + קישור לקובץ. לדוגמא, אם הדף הוא index.asp ובתיקיה יש את הקבצים a.exe, b.gif אז הפלט יהיה: <HTML> <a href="a.exe">a.exe</a><br> <a href="b.gif">b.gif</a><br> </HTML> אני פשוט צריך את הדף הזה לנוחות עבודה, ואני לא יודע ASP (ומן הסתם חבל ללמוד בשביל משימה יחידה). תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לבנות מנוע משלי עם שימוש ב DIRECTX יש לי נסיון קודם בבניית מנוע וספריה גרפית כחלק מפרוייקט 5יל בגרפיקה ממוחשבת. ביבליתי את השבוע האחרון בלמידת C# ו אני שולט בה בצורה סבירה למדי אף שעוד לא ממש עברתי לדברים שאיאפשר לעשות עם C++. קיצור אני מחפש מדריך חינמי סביר, ל תכנות MANAGED כל מדריך שנתקלתי בו עד עכשיו מסביר כמה גברים שצריך לכתוב אך בדוגמה הסופית תמיד יש פי 3*4 קוד ממה שהוסבר :\ עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
האם ישנה אופציה: 1. לקרוא לפונקציות שנכתבו ב python (כלומר קריאה לפונקציות ולמחלקות ששנכתבו ע"י מישהו אחר ויש לי את הקבצים המתאימים) 2. לקרוא לספריות מובנות או חבילות שיש בפייתון (למשל כל מיני חבילות גרפיות שמציירות גרפים דו ותלת מימדיים) מתוך C#. עוד דבר: בפייתון יש לי אפשרות ליצור GUI עם גרפים דו ותלת מימדיים. אני רוצה ליצור פורום שמכיל גרף ב python, ולהשתמש בו ב C#. פשוט ע"י הוספת הפורום או קריאה מ C#. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הקוד אמור להוסיף את הנתונים מטופס ההרשמה אל מסד הנתונים. אך הנתונים אינם מתווספים. לא מצאתי בעיה בחיבור או בהפעלה עצמה. אני מריץ VISTA ULTIMATE (IIS7). כמובן במחשבים בביה"ס זה דווקא כן פעל - על XP PRO (IIS6). הרצתי גם על פיירפוקס וגם על IE8 וזה לא פעל. הבעיה הראשונה היא שבפיירפוקס אחרי שאני מגיש את הטופס מופיעה לי שגיאה בלי נתוני שגיאה רק הפנייה לאתר אחר המסביר על IIS7. ושאני מריץ בIE8 לא מראה לי בכלל את הקובץ ASP ולא כלום. הבעיה השניה שהנתונים אינם מתווספים למסד נתונים. הנה הקוד של הHTML: [pre] <html dir="rtl"> <head> <title>טופס הרשמה</title> </head> <body> <form name="AddUserForm" action="[url]http://127.0.0.1/Website_Project/ASP…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי תרגיל, בו יש 2 מבנים, מבנה אחד של סטודנטים בו יש: שם הסטודנט ומבנה מטיפוס ציונים. במבנה הציונים יש 2 שדות של ציון ראשון וציון שני. בהנחה שעשיתי את כל התרגיל, קלטתי את נתוני הסטודנטים ואת הציונים שלהם, אני רוצה לחשב את הממוצע של כל סטודנט וסטודנט, ולהחזיר את הממוצע הגבוה ביותר. ואת שמו של הסטודנט בעל אותו הממוצע. איני מצליחה להבין איך אני עוברת בין שדות המבנה עבור כל סטודנט ומחשבת את הממוצע אשמח להסבר, כי איני מוצאת דוגמה דומה שאוכל ללמוד ממנה מצורף הקוד עם הערות [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 15:21:43 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אז ככה נתונה לי המחלקה הבאהתקראו למטה יש גם נתון) ככה יש 3 שאלות: 1) מה עושה השיטה what באופן כללי? 2) נתון מערך בגודל n המכיל מספרים שלמים ומספר שלם num. מה מבצעת השיטה something ? 3)לכתוב את השיטות what & something בצורה רקורסיבית(ללא שימוש בלולאות בכלל) אבל אתם יכולים לשנות את החתימות של השיטות(כלומר להוסיף פרמטירם כרצונכם). עכשיו עניתי על 1 2 ועשיתי רקורסיה לwhat נתקעתי בsomething תשובות(תקנו אותי אם טעיתית, תודה) 1)השיטה מחשבת סכום המספרים מlow עד low+len-1 2)השיטה מנסה למצוא מספר או רצף מספרים שסכומם יהיה שווה למשתנה num 3) public static int what ( int [ ] array, int low, int len) { if (low== low+len-1) return array [ low+l…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> הוא מצורף לי בראש הדף... שמתי לב שבסופו רשום EN האם אני צריך לשנות כשאני עושה דפים בעברית?, וכיצד.? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים, האם יש כאן מישהוא שמקרה יצא לו להתנסות עם תכנות משחקים ב ל KINECT? באיזה נושאים דרוש ידע כדי לפתח משהוא ברמה בסיסית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח להתקין את התוכנה כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי? עשיתי בדיוק מה שהוא אומר ונתתי את התיקייה שרציתי שבה תהיה ההתקנה ופתחתי תיקייה בשביל זה ולאחר ההתקנה היא הייתה ריקה. זאת אומרת שלא קרה כלום. ואיך אני שומר קבצים עם סיומת pl? או שזה אפשרי רק לאחר התקנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם תוכלו לעזור לי ולרשום קוצץ המבצע KILL PROCESS (לאחד שידוע מראש) למחשב אחר בדומיין (באותו מקום שאני צריך את זה יש דומיין) הדבר יכול להיקבע על ידי שמות מחשב הדבר יכול להיות או בC++ או בקובץ BAT. תודה מראש טומי
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לקרוא בדיוק על הספרייה הגרפית ולא כ"כ הבנתי כאן משהו לא הבנתי כ"כ מה המשמעות לכך שהמחלקה Container היא מסוג composite או היא מימוש של composite למה זה הופך אותו שונה ממחלקות נגזרות אחרות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא בדיוק הבנתי על המדריך. הזה אפשר הסבר עם דוגמת קוד המסבירה את זה?תודה. 9.5. Default Constructor אם לא מגדירים עבור מחלקה כלשהי ב-C# פונקציה בונה, הקומפיילר מספק פונקציה בונה משלו כברירת מחדל. פונקציה זו, איננה מקבלת פרמטרים, ומאפסת את כל הערכים לאפס, את כל המשתנים הבוליאניים ל-false ואת כל האובייקטים ל-null.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-