תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב. אני צריכה לרשום קוד שעושה כזה דבר: מקבל קובץ תמונה, ומחזיר אותו אחרי שהוא צבע בשחור (כלומר 0) כל פיקסל בתמונה שמספיק כהה וקרוב לשחור. (הצורך שלי בקוד הזה נובע מזה שיש לי קוד סריקה כלשהי לתמונה. הסריקה מזהה קווים בצבע שחור שנמצאים בתמונה אך ורק כשהם 0 (כלומר, ממש שחורים). אם למשל, יש קו בתמונה שהוא בצבע שחור חלש יותר, או חום כהה, למשל 20, הוא לא יזהה את הקו הזה.) הקוד הזה לא מסובך בכלל, והצלחתי לעשות אותו ב MATLAB (אבל C# אינני מכירה, לכן אני צריכה עזרה בידע שלכם). מה שעשיתי ב MATLAB הוא כך - התייחסתי אל התמונה, כמטריצה של פיקסלים. ובחרתי את המספר 30, להיות הגבול שממנו ומטה הפיקסל יצבע לשחור (ל - 0). כעת, עברתי בלולאה כפולה פיקסל אחר פיקסל, ושאלתי - אם הפיקסל מתח…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אוקי אז יש את הסקריפט הזה http://userscripts.org/scripts/show/10850 למשחק KoL למי שמכיר... עכשיו, הסקריפט הזה עובד מ2007 בערך אבל מאז עדכון מסויים במשחק עצמו הוא הפסיק לעבוד לדעתי אפשר להתאים את הסקריפט כדי שיעבוד באתר החדש (הקוד מקור זמין) אבל הבעיה שלי אין שום ידע בנושא וחשבתי שאולי למישהו פה יש (איסתרא?) האתר שהסקריפט עובד בו הוא http://kingdomofloathing.com/ ואם מישהו באמת רוצה לנסות לעזור ולא רוצה לפתוח חשבון אין לי בעיה לתת את החשבון שלי זמנית לבדיקה (בפרטי) תודה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בשיעורי הבית שלי,אני צריך שתעזרו לי בדרך לקחת מספר תלת ספרתי כמו 346 ולפרק אותו ליחידות עשרות ומאות, לדוגמא: 300-40-6.. איך אני עושה את זה.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום! יש לי אתר ויש בו פרסומות של גוגל ואני רוצה לדעת מי לחץ ואם הוא לחץ אז להעביר אותו לעמוד אחר. איך עושים זאת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
איכשהו תוך כדי כתיבה גרמתי בטעות לחצים מעצבנים להופיע על המסך... גרמתי לזה ע"י צירוף של CTRL עם איזה שהוא מקש או משהו כזה... אני לא מצליח למצוא איפה מבטלים את הדבר הזה והוא מציק לי אם יש פה מישהו שיודע איך נפתרים מהחצים האלו אני מאוד אודה לו... הצלחתי למצוא פתרון... למעוניינים: http://stackoverflow.com/questions/734306/editor-visual-studio-2008 תודה בכל אופן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
התחלתי לכתוב קליינט פשוט ל STMP ב python, אבל מהר מאוד נתקלתי בבעיה. from socket import * from string import * import os s = socket(AF_INET, SOCK_STREAM) server = "out.bezeqint.net" port = 25 try: s.connect((server, port)) except: print "connection failed!" exit(1) data = s.recv(1000) code = split(data, " ", 1)[0] ok = code == "220" if not ok : print "error connecting to server" exit(1) compname = os.environ['COMPUTERNAME'] s.sendall("HELO " + compname) data = s.recv(1000) code = split(data, " ", 1)[0] ok = code == "250" if not ok : print "error saying HELO to server" s.close() exit(1) s.close() הבעיה היא שהתוכנית נתקעת ב data = s.recv(1000 השני, ש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי master page ובתוכו menu (שהוא בעצם תפריט) עכשיו... אני עושה שהפריטים בתוכו יטענ מתוך דף חיצוני... כלומר הדף הזה בונה menuItemCollection ושם אותו בתוך הSession והתפריט טוען מהסשן הכל... עכשיו השאלה היא: איך אחרי שהוא טוען מהסשן הוא ישאר ככה(זאת אומרת - ישמר) גם לאחר הפסקת האפליקציה דוגמא: נגיד בתפריט בהתחלה יש פריטים "אלון" "בית" "עץ"(שאנחנו לא בזמן ריצה) ועכשיו אני בתוך הויזואל סטודיו (לא במצב ריצה) אני רואה את שלושתם... ואז הרצתי את האפליקציה, אני בתוך הדף הוא טען מהסשן והשתנה לפריטים: "אף" "אוזן" "חתול" איך אני עושה שלאחר הטעינה זה בעצם ישמר בתוך הפריט... שאני יעצור ושוב יהיה לא בזמן ריצה ויראה "אף" "אוזן" "חתול" ולא את מה שהיה בהתחלה... מקווה שהובן, מחכה לעזרה, ת…
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום יש לי דף aspx.cs עם הקוד הבא: using System; using System.Collections; using System.Configuration; using System.Data; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.Security; using System.Web.UI; using System.Web.UI.HtmlControls; using System.Web.UI.WebControls; public partial class CheckEditMaster : System.Web.UI.Page { public DataTable dt; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { dt = new DataTable("alon"); } protected void btnAddItem_Click(object sender, EventArgs e) { DataRow = dt.NewRow(); } } לאחר ארוע הpage_load נוצרת לי הדתה תייבל... ואז הדף עולה... אבל שאני לוחץ על הכפתור אם אני במצב של debug אני יכול לראות שמשום מה הdataTable היא …
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלוםלכולם, אני מנסה להריץ שאילתא דרך קוד ב VB. לאחר שהמשתמש הזין ערך בתיבה משולבת אני מריץ שאילתה אשר אמורה לתת שדה אחד עם מספר דינמי של שורות אבל אני מקבל רק שורה אחת.לא מבין למה? אודה לכל מי שיוכל לעזור לי....
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
C# לא מצליח להבין מתי משתמשים בה , אם אפשר גם דוגמא או שניים להבנת הענין תודה.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
Song[] songs = disc.GetSongsByType((SongType)Enum.Parse(typeof(SongType), this.cboSearchSongType.Text)); אם אפשר הסבר פרטני (שלב שלב מה כל דבר עושה) -כי נראה לי שאיבדתי את המורה שלי בקטע הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או בגדול באיזה שפות משתמשים בדרך כלל ברוב התוכנות הרציניות ?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
השאלה היא "קלוט מס', הצג את השורש הריבועי שלו בדיוק של 1% ללא שימוש בפועל החזקה... עכשיו פחות או יותר אני יודע לרשום את האלגוריתם הבעיה היא המטמתיקה של איך לעזאזל מוצאים את השורש, ברור שאני יכול לעלות ב0.01 בכל פעם עד שאני אגיד למספר הרצוי אבל אני דיי בטוח שיש דרך טובה יותר עם הרבה פחות איטרציות, אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כמה ימים התקנתי את ה- visual c++ ואני זקוק לעזרתכם. האם ידוע לכם כיצד ניתן להריץ תוכנית כך שה- output (פלט) שלה ייכנס לתוך קובץ של notepad? אשמח אם תוכלו לפרט את השלבים של הפעולה הזו. אודה לתשובתכם.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לכתוב תוכנה פשוטה שבסך הכל תוודא שאני מחובר לאינטרנט וכדי לבדוק חיבור שולחת פינגים החוצה, אם 3 לא עברו אז מתחילה לצעוק. מצאתי לכך כל מני דוגמאות באינטרנט לדוג' String host = "127.0.0.1"; int timeOut = 3000; boolean status = InetAddress.getByName(host).isReachable(timeOut); הבעיה היא שאם אני מכניס משהו שונה מlocalhost זה תמיד יחזיר false. בהתחלה חשבתי שזה 7 והפיירוול שלו שחוסמים אותי אז התחלתי בלהוסיף את כל הבינארים של ג'אווה לתוך הפיירוול, לא עבד. כיביתי את הפיירוול, לא עבד. יצרתי ג'אר חיצוני והרצתי אותי לבד, לא עבד. פינג הרגיל של חלונות עובד (אז זה לא הראוטר), למרות שיש מצב שבחלונות הפקודה לא באמת עושה פינג (פאקט של ICMP) אלא עושה אזה משוה בTCP וא…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי אני מנסה לסמלץ כמה דברים בC++ וכחלק מזה אני צריך להעביר נתונים ממטריצה כפיקסלים בריבוע של 400*400 לעניות דעתי מדובר בלא הרבה מידע אבל מסתבר שכשמנסים לעשות את זה עם CDC בMFC APPLICATION זה מתחיל לקרטע כבר מריבועים של 100*100 (וזה עוד באופן סטטי) רציתי לדעת אם יש (וכנראה שכן ואני לא מודע) כלים הרבה יותר מהירים ויעילים לגרפיקה בC++? (ואם אתם ממליצים על שפה אחרת אז לא אכפת לי גם לתרגם אליה את הקוד)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבנות Database לאתר שלי. הכנסתי את כל מה שצריך אבל כשאני מריץ את האתר באקפלורר ומנסה להירשם הוא רושם לי שיש לו בעיה כי הקובץ כבר נמצא בשימוש. (סימנתי בכוכביות בקוד את השורה שהוא מדבר עליה). (זה הקוד של הדף צד שרת כמובן). using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.Data; using System.Data.OleDb; public partial class Join : System.Web.UI.Page { public string date, news; public string user_name, user_password, user_email, user_gender; public string regStatus = "0"; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { date = (DateTime.Now.ToShortDat…
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם כתבתי תוכנה פשוטה, היא עוברת קומפילציה אבל כשאני מנסה להריץ אותה אני מקבל שגיאה "linker error undefiened symbol in _print module" הינה הקוד: תוכנה מקבלת תו ובודקת אם הוא סיפרה, אות תנועה, עיצור או רווח על ידי השוואה של הערך של התו בטבלאת ASCII חישפתי בגוגל הסבר על ההודעת שגיאה הזאת ולא מצאתי תשובה. יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ערב טוב, טוב תראו זה המצב - יש לי קובץ word 2007, שהוא למעשה טופס עם טבלה.. ויש גם קובץ excel עם רשימה בצורת טבלה ובה כל מיני פרטים (לצורך העניין A,B,C,D,E,F) אני רוצה לבנות אלגוריתם שיעבור רשומה רשומה בקובץ excel (מדובר בכ-70 רשומות), יכניס אותו לקובץ word תחת התאים המתאימים בטבלה, וישמור אותו תחת שם מסוים.. השאלה שלי היא למעשה איך עושים את זה? תחת איזו שפת תיכנות?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
חברים, זה הקוד: for (int i = 0 ; i>15 ; i++ ) { tmpX[i] = x%10; } הוא פשוט לא נכנס ל FOR... tmpX = זה שם של מערך... זה הדבר הכי לא מובן שאי פעם נתקלתי בו, ייתכן שזה באג בתוכנה? (eclipse)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
public class DataStructure { //create an array private final static int SIZE = 15; private int[] arrayOfInts = new int[SIZE]; public DataStructure() { //fill the array with ascending integer values for (int i = 0; i < SIZE; i++) { arrayOfInts[i] = i; } } public void printEven() { //print out values of even indices of the array InnerEvenIterator iterator = this.new InnerEvenIterator(); while (iterator.hasNext()) { System.out.println(iterator.getNext() + " "); } } //inner class implements the Iterator pattern private class InnerEvenIterator { //start stepping through the array from the beginning private i…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לקודד עיצוב מסויים, את העיצוב כולו אני מקיף באמצעות ה-div הבא: <!-- Side Wrapper --> <div id="sitelayout"> ה-div מקיף את כול העיצוב, הינה ה"שלד" של העיצוב: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="template.css"> <title>Nemex Studios</title> </head> <body> <!-- Side Wrapper --> <div id="sitelayout"> <!-- He…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן , לאחרונה התחלתי לתכנת בפייתון וכחלק מתוכנה קטנה שאני מפתח לעצמי הגעתי לכך שאני צריך ליצור תהליך של cygwin. עם תהליך היצירה של התהליך לא הייתה בעיה , אבל כשניסיתי לכתוב אליו (דרך stdin) זה נותן לי שגיאה: cygwin.stdin.write('ssh') IOError: [Errno 22] Invalid argument הקוד של התוכנית עצמה (רק החלק הקשור) (כמובן שעשיתי פייפינג לstdin וstdout של התהליך שאני פותח) : import subprocess as sub #ייבוא המודל cygwin = sub.Popen('J:/cygwin/Cygwin.bat',shell=False,stdin=sub.PIPE,stdout=sub.PIPE) #יצירת התהליך cygwin.stdin.write('ssh') #כאן מתרחשת השגיאה מה אני עושה לא בסדר ? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מנסה לכתוב דרייבר לתקשורת בRS232 בשפת C יש למישהו דוגמאות מוכנות? הצעות?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-