עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים פה, יש לי 2 שאלות שאני כבר שובר את הראש עלייהם מעל לשבוע אשמח לתשובה . 1. אני מנסה לתפוס את מקשי המקלדת לפני שהם מודפסים למסך. אני משתמש בHOOKING כדי לתפוס את המקש שנלחץ אבל הבעייה היא שהוא מופיע עדיין. מה שאני רוצה לעשות זה לקבל את המקש שנלחץ - לבצע פעולות משלי אבל בלי שנקרה אח"כ את מה שנלחץ על המסך. 2. בעזרת SENDINPUT אני מנסה להכניס תו לתור של מערכת ההפעלה. אני רואה את התווים נלחצים אבל משהו שם לא מסתדר לי טוב, כרגע אני שם את התווים ב wVK וזה לא ממש נראה לי טוב, כי אני רואה שנכתבים לי רק מספרים ... מה אני עושה לא נכון ? איך בדיוק משתמשים בפקודה הזו כדי להזין תווים? אשמח לדוגמא ברורה. תודה לכל עזור ועונה.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by TAsraf,

מישהו יכול להגיד לי מה הפונקציה ליצור קובץ על שרת נגיד יש לי דבר כזה <? $username = $_POST['username']; ?> אז אני צריך פונצקיה שתיצור לי קובץ $username.something עם תוכן שאני יקבע.. תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by bdoron,

אני מעוניין בסי שארפ לדעת אם מישהו מדבר למיקרופון ואם כן אז אני רוצה להקליט את המידע מממ אני לא השתמשתי בשום כלי של המייקרופון אז אין לי כל כך שמץ של מושג מאיפה להתחיל למישהו יש מושג עם איזה כלים אני צריך לעבוד? איזה usingים אני צריך להוסיף בשביל להשתמש ואיך אני עושה את זה אשמח לעזרה ועוד שאלונת, האם זה אומר שאם אני צריך לדעת אם מישהו מדבר למייקרופון זה אומר שאני צריך להפעיל אותו פתוח כל הזמן או שזה אפשרי שהוא יפתח ויעבוד אך ורק כאשר מישהו מדבר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום! ניסיתי לעשות את זה: http://stackoverflow.com/questions/3707591/regular-expression-to-match-only-letters כלומר: ValidationExpression="^[^\W\d_]+$" זה עובד, אבל זה גם לא מרשה למשתמש להכניס אותיות בעברית... אני צריך הגבלה למספרים, אבל שיהיה אפשר להכניס כל אות בכל שפה! תודה :-)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by guy81,

יש לי מבחן ואני לא מצליח להבין את הנושא הזה: נניח ויש לי את הפקודה: l: mov eax, 0x12345678 ווניח סתם לצורך הדוגמא שקידוד הפקודה של העברת מספר לאוגר הוא 214365 אז 1. מה יהיה קידוד כל ההוראה הנ"ל? האם 78563412214365, כלומר מימין לשמאל? 2. ולהיכן בדיוק מצביע l בזיכרון? 3. איך מצויר הזיכרון שבו מופיע הפקודה? קודם קידוד הפקודה ואז 0x12345678? אשמח להסבר כמה שיותר מפורט על כל הסיפור הזה..תודה רבה לעוזרים! אם יש קישור להסבר טוב באינטרנט שמישהו מכיר, גם אשמח לקבל

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by Yulia Kobzar,

def f7(): sum=0 for i in range(2,6): j=i if not i%2: j=2*i elif not i%3: j=3*i elif not i%5: j=4*i else: j=5*i sum=sum+j שלום, האם מישהו יכול להסביר לי למה הקוד הנ"ל לא רץ לי? אני מבינה שאין פקודת הדפסה אבל זה לא אמור להיות העניין

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by TecNodRom,

התקנתי את התוכנה וכל מה שאני מנסה להריץ אני מקבל את השגיאה שלמטה אפילו את הדבר הפשוט ביותר כמו: #include <stdio.h> void main(){ printf("dasdasd"); } 1>------ Build started: Project: aaa, Configuration: Debug Win32 ------ 1> sss.c 1>MSVCRTD.lib(crtexew.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol _WinMain@16 referenced in function ___tmainCRTStartup 1>C:\Users\****************\Desktop\aaa\Debug\aaa.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני רוצה לבנות מודל fixed point של אלגוריתם מסויים. עד היום הייתי עושה זאת ב-C ע"י הגדרה של class שפיתחתי + כל האופרטורים הנדרשים. זה עובד מצויין ורץ מהר מאוד, אבל די מייגע לכתיבה ובדיקה. מכיוון שלרוב הרפרנס האלגוריתמי ב-MATLAB חשבתי להחליף את ה-C בשימוש ב-fixed point toolbox של MATLAB - החשש העיקרי שלי הוא שזה יהיה מסורבל לא פחות, איטי בהרבה ויצרוך הרבה מאוד זיכרון בהשוואה למימוש ב-C למשל. אשמח לעצות מבעלי ניסיון לפני שאני מתחיל לבדוק את הנושא לעומק כך שאמנע מליפול בטעויות של מתחילים בנושא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by pssheba,

שלום, מישהו מתמצא בביטויים רגולריים ? ברצוני לנסח ביטוי העשוי על טהרת האותיות ומונה 10 אותיות בדיוק. ארשום אותו כך: /^[a-zA-Z]{10}$/ הבעיה שלי היא: אם אני רוצה ביטוי כנ"ל באורך 10 תוים מקסימום ו 2 תוים מינימום כיצד מנסחים זאת בביטוי רגולרי ? תודה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by didi18,

ספירת צמתים בעץ בינארי... לא עובד לי. int number_nodes(tree T) { if (T=NULL) return 0; else return (number_nodes(T->left)+number_nodes(T->right)+1); }

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by eido300,

אני רוצה להוסיף ל<>list שיטה שתוסיף תא לפי סדר מסויים, איך אפשר להוסיף שיטה חדשה ולהגדיר לה שהיא אמורה לקבל פרמטרים? זאת אומרת, כשאני קורא לשיטה add הרגילה היא אמורה להראות כך: listOd.Add(new dtls(this.mail.Text, this.name.Text, this.date.Text, this.evnt.Text)); וההגדרה של שיטה חדשה נראת כך: public static class listUtils { public static void addSorted (this List<dtls> input) { // input[input.Count]=new dtls(??? } } הdtls זה מחלקה שיצרתי והיא אמורה לקבל 4 פרמטרים, איך מעבירים אותם?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, מה הקונקשן סטרינג שאני רושם על מנת להתחבר לשרתי MySQL ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yosda-boy,

שלום רב, לא מיזמן התחלתי לילמוד שפת תיכנות C והחלטתי שאני רוצה לבנות מחשבון אמרו לי שזה די קל אם אתה מבין את החומר... ולא כל כך הצליח לי... על איזה חומר אני צריך לחזור כדי להצליח לעשות מחשבון? בתודה מראש yosda-boy

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by Nurit2005,

משהו יכול לעזור לי אני מתחילה ללמוד את הקודים של CSS ונתגעתי בקוד זה משהו יכול להסביר לי מה הקוד הזה עושה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בראיון שהיה לי לא מזמן הייתה את השאלה הבאה, חשבתי על פתרון שהמראיינים לא אהבו (וגם לא התקבלתי) למישהו יש פיתרון יפה לשאלה? לפחות ברמת הdesign

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום בניתי פרויקט בc# וכרגע אני משתמש בפונקציית keydown של הform לצורך זיהוי אילו כפתורים במקלדת לחוצים. הבעיה היא שהפונקציה מקבלת את קוד הכפתור האחרון שנלחץ ואני רוצה לבצע במקביל שתי פעולות שכל אחת מופעלת על ידי כפתור נפרד. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sababchik,

יש לי VISUAL STUDIO 2010 ןאני כותב בVB מישהו יודע איפה אני בוחר פרוייקט חדש כקובץ EXE? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב יש לי כבר תוכנת GUI שעובדת והכול אחלה, רציתי אבל טיפה לשפר אותה עם הדבר הבא: אני מכניס ערכי default בתיבות הedittext ואני רוצה שכאשר המשתמש ילחץ על התיבה כדי להכניס ערך ידני זה ימחק את טקסט שקיים שם (משהו שיש בכל אתר אינטרנט פשוט) לא ראיתי שקיימת פונקציה שמתרחשת ברגע שהמשתמש נכנס לתיבה אז יש דרך אחרת או שפיספתי משהו. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eegg,

אני רוצה להתחיל ללמוד javascript ואני צריך המלצות לספרים או אתרים רצוי באנגלית תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by Epic,

מתי נהוג לפתוח פרוייקט נוסף בתוכנה ומתי פשוט להוסיף קבצים לפרוייקט הנוכחי. למשל GUI צריך פשוט להיות עוד מחלקות או פרוייקט נפד לחלוטין שיושב יחד עם הפרויקט המקורי? בנוסף האם ניתן לפתח פרוייקט משותף עם עוד אנשים כאשר לכל אחד גירסת ויזואל סטודיו אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. בניתי 2 מחלקות: http://pastebin.com/ZkbaHhkE http://pastebin.com/Bc5XuBHM ואני מקבל את השגיאה Exception in thread "main" They equel java.lang.IndexOutOfBoundsException: Index: 0, Size: 0 at java.util.ArrayList.rangeCheck(Unknown Source) at java.util.ArrayList.get(Unknown Source) at BigInt.getNumber(BigInt.java:19) at BigInt.plus(BigInt.java:95) at BigInt.multiply(BigInt.java:165) at Start.main(Start.java:58) אני לא יודע איך לתקן את השגיאה למעט העובדה שנראה שיש לי שגיאה בהגדרת גודל המערך.....

22. Started by skywalker13,

שלום. אני מחפש אתר (עברית,רוסית,אנגלית) ללמידת שפת c. יש לי די בסיס בתכנות לא גדול אבל קצת. זת' אומרת אני מבין במושגים כמו-לולאות,פונקציות וכאלה... פשוט אתר שיעזור לי ללמוד. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by eegg,

צריך את התשובה של זה: http://www.1234.co.il/game/pascal.jpg

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by Tanya,

ערב טוב, הגעתי עד לקטע הזה והכל היה בסדר... http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=406 ברגע שהם מתחילים להסביר על הכותרת, הם לא הראו דוגמאות. אז רציתי לשאול אתכם איך אני רושמת את הקוד אם למשל, אני רוצה שהכותרת תיהיה באמצע? הבנתי שהמאפיין שאחראי על זה נקרא align, ואני רוצה למקם את הכותרת באמצע, איך אני ממקמת את ה-align, ואת ה-center? תודה.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.