עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by 8us.co.il,

‬mycomp.biz

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  2. אז ככה רציתי לברר איך אני יכול לבדוק אם מיספר מסויים כדוגמת 8 נמצא במשתנה x שמכיל לדוגמא את המספר 97854

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Chaim Yeffet,

רציתי לדעת מה ההבדל בין boostrap ל css3 כיוון שבשתיהם יש הרבה דברים משותפים,ומתי משתמשים בכל אחד ?תודה רבה

4. שלום. אני חדש בתחום. משהו באזור תלמיד שנה א'. וגם זה בקושי. יש לי אתר קטן שהרקע שלו מתחלף אחת לשנייה בערך. מדובר ב 4 תמונות, שחוזרות על עצמן. המעבר בין התמונות הוא רגיל - החדשה מגיעה מימין ו"מכסה" (די מהר) את הקיימת. אני מחפש אפקט מעבר מרשים יותר. אחד ספציפי שממש הרשים אותי היה מעין התפוררות (לחלקיקים) של התמונה הקיימת, והתמונה החדשה גם היא נבנית מחלקיקים להחליף אותה. האם מישהו מכיר? יודע? זה יכול להיות גם אפקט אחר, אני פשוט מחפש מקורות. Jquery ממש תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by crowbar87,

יצרתי קובץ Properties ואני מעוניין למחוק אותו - לצערי אני לא מצליח הקובץ נמצא בכתובת: workspace\Proj\Data\2011 ניסיתי את הפקודה File f=new File("Data\2011\year.properties"); f.delete(); לא עובד. ניסיתי גם לכתוב את הBackslash בעזרת File.Seperator ועדין לא עובד. הקוד עובר קומפילציה פשוט הפעולה לא מתבצעת. אני מניח שלא ככה מוחקים קובץ Properties אבל אני כבר יום שלם חופר בגוגל ולא מצאתי תשובה. \: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by alonn24,

לא בדיוק שפת תכנות אבל אני ינסה כאן את מזלי... אני מנסה לכתוב לקובץ לולאת For כך- ( for /f "tokens=1* delims=\" %a in ("%TDIR%") do ( echo %b ) > b.bat ונרשמת ההודעה do was unexpected at this time וזה בגלל שאני פותח סוגריים בdo וזה הכרחי בשבילי כי אני עושה הרבה פעולות בתוך הסוגריים... והשאלה שלי זה איך אני באמת כותב את זה? יש איזה סינטקס מיוחד? עזרתכם, תודה!

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  7. האם לבדוק האם מהמספר 2 ועד למספר הנתון אין שארית אפס (מלבד המספר עצמו) או שיש איזה אופציה אחרת (שמספיק לבדוק עד השורש של אותו מספר נתון. מישהו שמע על זה? יש הוכחה מתמטית על כך?)

• 6 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. Started by Jaman,

אני צריך עזרה במציאת פרוייקט שאוכל לבנות. בעקרון אני רוצה לבנות משחק מקורי בסגנון כזה: http://www.armorgames.com/games/squares2.html זאת אומרת משחק פשוט מבחינה גראפית (אני לא צייר), ודי פשוט לעשותו, אך הוא חייב ליהיות מקורי (עשיתי כבר סנייק לפני שנה). אני צריך איזהשהו גרעין של רעיון למשחק מקורי, משהו שאוכל להמשיך לפתח בעצמי. חשוב להדגיש אני לא רוצה לעשות פרויקט גדול ומורכב מידי (ובלי AI), רק משחק קטן כדי שאתנסה בתכנות עם גראפיקה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. אם נגיד רשום www.example.com אני רוצה לדעת את זה ולא www.example.com/default.aspx נגיד (בגלל זה Request.Url לא עוזר לי כאן למשל...). איך אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by bdoron,

יש נושא שתמיד לא הבנתי למרות שאני יודע איך מיישמים אותו מבחינת הקונספט אני לא מצליח להבין מה המטרה הרי כל הקטע זה ליצור הורשה מרובת כי בהורשה רגילה מחלקה לא יכולה לרשת ממספר מחלקות הבעיה שקשה לי להבין מה הקטע של האינטרפייס הוא שבעצם מה הקטע של הורשה? שאתה קורא לפונקציות ממחלקת האבא שהם ממומשות כבר במחלקת האב אבל באינטרפייס אין לי מימוש באינטרפייס עצמו אז מה אני חוסך פה בעצם? פרט לזה שככה אני דואג שכל מחלקה שיורשת מאינטרפייס מממשת את כל החתימות שם ואם שכחתי משהו אז יש לי שגיאה אבל בכללי אינטרפייס אל חוסך לי בכלום,

• 27 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. Started by Electric Boom,

^ (אני קובע איזה....................................................)

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  12. שלום לכולם כשאני כותב סקריפט ואני משתמש ב document.write והפקודה נמצאת בין התגים <script> ל </script> אז הכל בסדר ובאמת נוצרת לי הדפסה בדף הנוכחי . לעומת זאת כשאני כותב אותה (document.write) בתוך פונקצייה ומפעיל נגיד עם onclick אז הדפדפן קופץ דף אחד קדימה ואז מבצע את הפקודה. איך אני מונע ממנו לקפוץ קדימה ז"א איך אני יוצר מצב כמו שהפקודה (document.write) נמצאת מחוץ לפונקציות .תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Spider76,

הי, מכיוון שאני ממש אוהב לעבוד עם שפת האסמבלי , רציתי למצוא ספר או מדריך ברשת שמסביר על פריצת משחקים ? ** לא לדאוג אין לי כוונה להקים קבוצה חדשה ;D סתם נובע מרצון להעמיק את הנסיון באסמבלי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by NiTRo37,

יש לי בעיה קטנה....נו טוב , גדולה , במדעי המחשב - לולאות. זה גרם לי להכשל במבחן הקודם , בגלל שבכלל לא הבנתי את הנושא , או שהמורה שלי לא מלמדת טוב. קיצר , רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי את העניין בקצרה , או אפילו להביא מדריכים והסברים. תודה רבה , ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nahoom,

לדעתי היא השפה הכי מחו*בנת שיש וגם יש כמה מתכנתים בין הטובים בישראל שאמרו לי גם PASCAL חר* של שפה לא שווה להתחיל ללמוד שאלתי אותם רק כשהתחלתי תיכנות עכשיו אני בינוני על גבול הטוב מאד ואז "מומחה" :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, שאלה, אני צריך לכתוב תכנית שתחלק שני משתנים, יש אתגר בשאלה אסור לי להשתמש באופרטורים / % למי יש רעיון איך לעשות את זה?? תודה רבה

• 25 תגובות
    • 9k צפיות
  17. Started by buuhaa,

שלום. אני זקוקה לעזרתכם. אני רוצה לכתוב פקודה שתחליף קובץ מסוים במחשב בקובץ אחר. אינני יודעת איך לעשות זאת. אני זקוקה לפקודה בקובץ שיהיה EXE כיוון שאני מעבירה אותו לעובדים שלי ואני פשוט רוצה שהם ילחצו ויאשרו (רצוי כמובן שיאשרו ) הקובץ הוא קובץ DAT שמדי פעם מועבר אלי, ויש צורך שימצא גם במחשבים אחרים במקום העבודה (אין כרגע רשת קיימת שם). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  18. לפני מספר ימים ראיתי בתרגול של הקורס מבוא למדעי המחשב באוניברסיטת חיפה (שם אני לומד) דרך מאד נחמדה למיין מערכים קטנים של מספרים שלמים. הקרדיט על השיטה מגיע למתרגל - שלמה יונה. רציתי לשתף אתכם בשיטה. אז הנה דוגמא קטנה ב-C שקולטת מספרים ומדפיסה אותם ממויינים: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define NUM_BUCKETS 256 #define MIN_NUM 0 #define MAX_NUM (NUM_BUCKETS-1) #define INVALID_INPUT_MSG "Invalid input" int main () { int bucket[NUM_BUCKETS]={0}; int num_read=0,i,j; while ( 1==scanf("%d", &i) ) { if (i>MAX_NUM || i<MIN_NUM) { printf("%s\n",INVALID_INPUT_MSG); exit(EXIT_FAILURE); } bucket[i]++; ++num_read; } if (num_read<1) { /* must hav…

• 32 תגובות
    • 6.5k צפיות
  19. Started by Yehudaa,

חיפושים , מיונים , טריקים ,שיטות, כדי שהקוד יהיה יעיל ובסיבוכיות קטנה ככל האפשר . וכל מיני דוגמאות קוד לכל מיני מקרי קצה תודה

• 27 תגובות
    • 9.9k צפיות
  20. שלום כולם, אני מחפש דרך לבדוק האם אובייקט הוא מעל (ויזואלית - ממש מעל) אובייקט אחר. אני רוצה לבנות תוכנה עם PictureBox שזז, ולבדוק כל בזמן מסויים האם הוא מעל תמונה אחרת... ניסיתי כבר לחשב את כל הפינות ולבנות האם כל פינה של התמונה בתוך התמונה השנייה, אבל אחרי כמה כאלה זה ממש העמיס את המעבד אז אני צריך דרך אחרת... תודה על ההצעות!

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by bdoron,

אני מנסה להציב גודל חלון 0 בשביל שלא יראו אותו.. שהוא יהיה פשוט פס דק! ואני לא מצליח משום מה שאני מציב אפס גודל החלון הוא לעולם לא אפס אלא כמעט חצי סנטימטר למה זה ? למה גובה אפס בחלון הוא לא אפס זה הxaml <Window xmlns:Monopoly="clr-namespace:Monopoly" x:Class="Monopoly.View.Window1" BorderThickness="0" xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" AllowsTransparency="True" Background="White" WindowStyle="None" ShowActivated="False" Title="Window1" Height="0" Width="400" Loaded="Initwindow" Foreground="{x:Null}" ShowInTaskbar="False"> &lt…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי. שלפתי מקבצי לוג גדולים מאוד של שרת מסויים נתונים רלוונטים ויצרתי לי עם סקריפט BASH כמה עשרות קבצי CSV (טקסט מופרד בטאבים) שדחיפתם לאקסל לא *אמורה* להיות בעייתית. בסופו של דבר אני צריך ליצור קובץ אקסל עם מאקרו כך שבלחיצת כפתור אני מייבא את קבצי הטקסט הללו ומציג גרפים בחתכים שונים. עם בניית הגרפים עצמם בVBA אני אסתדר. אני משום-מה מסתבך ממש עם ייבוא קבצי הטקסט לאקסל. חשבתי על משהו בסגנון הזה: dim myPath as String myPath = "C:\blabalablablab\bla with Application.FileSearch .newSearch .LookIn = myPath .SearchSubFolders=False .FileType=msoFileTypeAllFiles If .Execute() > 0 then 'files found MsgBox "there were "&.foundFiles.count&" files found." …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני חושב על לימודי פיתוח תוכנות\אפליקציות סלולריות. האם מקצוע מסוג זה דורש ראש מתמטי? סליחה מראש על השאלה הכללית פשוט אין לי ידע בנושא...

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by assaf990,

אין לי את האפשרות לעשות dg.focus או myLable.Focus כמו שרשום בכל רחבי האינטרנט שפוקוס הוא חלק מהטדה-גריד מה ניתן לעשות? עלי לכתוב זאת בצד שרת שפה: vb.net

• 4 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.