עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני משתמש בשורה הבאה.. DateTime.Now.ToString("dd-MMM-yyyy ") ובמחרוזת חוזר לי שם היום וחודש בעברית ואני רוצה אותם באנגלית, איך אני יכול לעשות זאת? עריכה: פתרון DateTime.Now.ToString("ddd, dd MMM yyyy HH':'mm':'ss 'GMT'", new System.Globalization.CultureInfo("en-US"))

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  2. Started by Woland,

שלום , אני מנסה לדבג קובץ executable עם ddd , ואני מקבל את השגיאה הבאה - sysdeps/i386/elf/start.s :no such file or directory מחיפוש ממושך באינטרנט אני מבין ש start.s קשור ל glibc - gnu c library, איך אני יודע עם glibc מותקן אצלי? והאם מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by shai87,

שלום יש לי תרגיל ב-C לקליטת מחרוזות, ואסור שהמחרוזת תכיל מספרים. קליטת המחרוזת אני עושה בעזרת gets והבעיה היא שאני לא יודע איך אני נותן תנאי שלא יכיל מספרים. אשמח מאוד לעזרה, בברכה שי.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  4. אהלן חברים, התחלנו ללמוד אנדרואיד, ממש בבסיס של הבסיס. יש לי מטלה, ליצור אפליקציה עם מספר שורות שהמשתמש צריך להכניס כיתוב(כיתוב מוגדר מראש) וברגע שהוא לוחץ על הכפתור והכיתוב נכון, זה עובר לדף הבא. בדף הבא אמור להיות וידאו, רשמתי קוד לפי מה שהמורה הביא וברגע שאני רושם את הפרטים הנכונים ולוחץ על הכפתור כדי שיעבור לדף אחר, האפליקציה קורסת. הוידאו הוא וידאו mp4, עשיתי אותו ברזולוציה נמוכה ממש וזה עדיין לא עוזר. זה הקוד שרשמתי לוידאו: String local = "android.resource://com.example.happybirthday/" + R.raw.maor12; VideoView videoView = (VideoView) findViewById(R.id.videoView); MediaController mediaC = new MediaController(this); mediaC.setAnchorView(videoView)…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  5. שלום לכם, האם יש אפשרות לבדוק האם כרגע אני צופה באתר מסויים? לדוגמה, לבדוק אם גלשתי ל-hwzone ולהפעיל שעון בשביל לראות כמה זמן ביליתי באתר. בנוסף לכך האם יש אפשרות לגלות האם אני אקטיבי או שבטעות השארתי את המחשב דולק פתוח כאשר אני נמצא באתר. מקווה שהבהרתי את עצמי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  6. אני עובד בקומפיילר VS C++ וכאשר אני מקמפל תוכניות ואני מריץ את הקובץ exe הנמצא בתיקייה debug הוא נסגר קופץ ונסגר כמעט מייד (מדפיס קודם את מה שהוא אמור להדפיס). מה ניתן לעשות? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by MoAv,

מחפש המלצה לספר רציני, עדיפות לאנגלית, לא באינטרנט, שכולל את השפה C# .NET וגם את סביבת פיתוח Visual Studio 2005 תודה !

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by sSs Dragon,

שלום יש לי קוד ששולח אימייל בASP והוא עבד לי בערך לפני חודש... וכשניסיתי בימים האחרונים הוא לא פעל. ניסיתי את שני הקודים האלו: Set myMail=Server.CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="תודה שנרשמת (פרטי משתמש)" myMail.From="myMail@myDomain.com" myMail.To=request.form("mail") myMail.HTMLBody = "<html><body dir=""rtl""><h2>תודה שנרשמת ל </h2><br /><h3>פרטי משתמש:</h3>...</body></html>" myMail.HTMLBodyPart.charset = "Windows-1255" myMail.Send set myMail=nothing וגם את זה Set myMail=Server.CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject=Request.Form("title") myMail.From="myMail@gmail.com" myMail.To=Reques…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  9. חנות וירטואלית כלשהי . שלו קיימת או קוד פתוח איזה שהיא .. ההתוצאה צריכה להראות ככה ivory.co.il את העיצוב אני אביא ..השאלה אם אפשר לשלב עיצוב כזה לתוך פרסטהשופ או כל פלטפורמה קוד פתוח אחרת ? אני גם צריך לשלב בתוך המערכת אופציה לאיחסון וכתיבת מאמרים ותוכן . כלומר שיהיה לי איזה שהו חוצץ הנקרא "מדריכים" ושם אני יוכל להכניס תוכן לפי קטגוריות ... האם המשימה אפשרית ??? כמובן שהעזרה תהיה בתשלום

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by leon16,

שלום אני כותב פרוייקט שנתי בasp.net. יצרתי gridview ששולף מידע מSQL, מה שאני מעונייך לעשות זה לבחור את אחת השורות (איפשרתי select) ולקבל את האובייקט שבחרתי (ולא את המפתח). למשל אם יש לי טבלת סטודנטים ובחרתי סטודנט, אז אני רוצה לתוך משתנה מסוג סטודנט להכניס את הסטודנט שבחרתי. איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by iakovl,

אוקי אז הנה המצב, אני תלמיד בית ספר ולומד C בנוסף אני לומד C++ במכללה (בחינם ;D) אני עושה פרויקט (שאת הדקויות שלו אין לי כוח וזמן להסביר) הבעיה שלי היא שאין לי שמץ של מושג איך אני מבקש מהמחשב תאריך מלא (אין לי מושג איך זה הולך בדיוק במחשב) העיקר הוא שאני צריך להשיג: 1) התאריך של היום 2) שנה 3) חודש תודה ;D

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  12. Started by summer69,

שלום לכולם! רציתי לשראול אם מישהו מכיר את האפשרות של Fuzzy Search בSharePoint ואיך אפשר להפעיל אותה. כשאני מתכוון לfuzzy search אני מתכוון ל"Did you mean" שמופיע לך כאשר אתה כותב שגיאת כתיב בחיפוש... ממש כמו בגוגל. קראתי שזה אפשרי, אבל לא מצאתי את האופציה לעשות את זה. הגרסאות שקיימות ברשותי הם WSS 3 והSharePoint Online החדש שבא עם Office 365. אין לי כ"כ ידע בפיתוח אתרים, במיוחד לא בasp.net, אבל אם יש משהו שצריך לעשות, אז אני יעשה... בנוסף רציתי לדעת אם אתם מכירים איזשהו Web Part או iFilter שיכול לעזור לי עם העניין. תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by wow,

יש לי ListBox בפרויקט ב-C# שאליו אני מכניס קבצים, הגדרתי לו בפרופרטי שיהיה לו גלילה למעלה - למטה ולצדדים (אורך שם הקובץ) אם יש לי יותר קבצים מהגובה של ה-ListBox אני רואה כפתור גלילה אבל כשאני מכניס קובץ עם שם ארוך אני לא רואה את הכפתור גלילה לצדדים ואין לי אפשרות לראות את כל שם הקובץ למרות שהוא מופיע בגריי (גם לכפתור גלילה למעלה ולמטה זה מופיע בגריי אבל הוא מופעל כשהוא צריך) ראיתי בפרופרטי שאפשר להכניס אורך מינימלי ומקסימלי וככה תמיד אני אראה את הכפתור גלילה לצדדים אבל אני רוצה שהוא יופיע רק במקרה הצורך

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by ISmile4U,

האם ב CSS ישנם משפטי התניה ואם כן אז כיצד רושמים אותם/משתמשים בהם?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  15. בניתי מערכת תגובות למנהל, התגובות מגיעות למסד נתונים והמנהל צופה בהם מתוך דף מנהל מעוצב. הבעיה בהתקשרות לדטהבייס מתרחשת רק במחשב שלי, ואם אני מעלה את הקבצים לאתר אחסון, הכל עובד מצוין. אני רוצה לפתור את הבעיה אצלי במחשב שאני חושד שמקורה ברמת האבטחה/הרשאה של access למשתמשים. אני זוכר שפעם לחבר שלי הייתה בעיה כזו וסידרתי לו אותה על ידי שינוי רמת האבטחה, אך אני לא זוכר איך. אם מישהו יודע איך להגיע לשינוי רמת האבטחה של מסד הנתונים, או שיש לו דעה שונה לגבי הבעיה. מצורף פרינט סקרין לבעיה: http://img300.imageshack.us/img300/466/problemdz5.jpg (לא שמתי את התמונה ישר באשכול כי היא נחתכת) תודה רבה חברים, זה חשוב מאוד. עריכה: בעיית האבטחה שעליה דיב…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  16. שלום, התחלתי ללמוד ASP.NET וגיליתי כמה חזק באמת ה.NET. יש לי שרת אכסון שתומך בASP.NET, אבל יש לי בעייה - פרוייקט בדיקה שכתבתי, שרץ מצויין על המחשב שלי, לא רץ על השרת. את הפרוייקט קימפלתי על המחשב שלי והרצתי, והוא רץ חלק, ואז העליתי את התיקייה כמו שהיא לאינטרנט, וניסיתי להריץ - קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת למעשה שאי אפשר להציג הודעת שגיאה כי זה חסום לRemote Computers - הגיוני. ערכתי את קובץ ההגדרות כפי שנאמר לי בהודעת השגיאה, אך עדיין קיבלתי את אותה הודעת שגיאה. מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? אולי יש קובץ הגדרות שונה שמוגדר אצל השרת? עוד שאלה: אילו קבצים אני צריך להעלות? כי אני מניח שאני לא ממש צריך להעלות את כל הפרוייקט על כל חלקיו, אלא רק חלק מהקבצים - אז אילו כן להעלות?…

17. Started by Rapi,

נגיד ואני רוצה ליצור Pattern מסויים לדוגמא ###-###-#### ואז להדפיס את הPattern הזה בעזרת שליחת 3 INT, אפשרי? DecimalFormat fmt = new DecimalFormat(); fmt.applyPattern("###-###-####"); ואז System.out.println(fmt.format(num1, num2, num3)); בצורה הזאת זה לא עובד, באיזה method של fmt אני צריך להשתמש, איך? תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by tamir950,

שלום, יש משהו שאני לא מבין לגבי עיצוב אתרי אינטרנט. רוב אתרי האינטרנט למשל האתר הזה HWZONE בנוי בבסיס מטבלה אחת והרבה תאים? או שהוא מחולק לכמה פריימרים שכל אחד מציג דף שונה? למשל אתר שיש בו תפריט לניווט בצד ימין ובאמצע תוכן ובצד השמאלי נגיד פרסומות...בעצם בנו דף שמכיל שלושה פריימרים שונים או שזה טבלה אחת עם שלושה עמודות? איך הכי כדאי לבנות אתר, שהבסיס שלו הוא טבלה אחת עם הרבה עמודות ותאים או כמה פריימרים שכל אחד מציג דף שונה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by shabi_av,

מעוניין בעזרה בעבודה ב- java Design Patterns . יש קובץ עם הדרישות.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  20. נגיד ויש לי פונקציה המוגדרת כך int* allocateMemory(int* emptyCells[], int size, int* nextEmpty,int* numEmptyCells) { כיצד אני גורם לה להחזיר לי פוינטר לכתובת של emptyCells[nextEmpty*] כלשהו?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  21. Started by omrit,

שלום, אני בונה אתר. האם מישהו מכיר דרך בה משתמש ספציפי (או יותר) יוכל לערוך חלק מהטקסט באתר באופן פשוט, מהיר ואינטואיטיבי? אפשר להניח שבשרת האחסון יש תמיכה בכל בסיסי הנתונים ושפות התכנות. עמודי האתר שצריך לערוך הם- HTML תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by maxorize,

חברה...זו בעיה שהמון אנשים ששאלתי לא הבינו מה לעשות...(ושאלתי תותחים) אז ככה: יש לי VB סקריפט שנמצא בדף HTML הסקריפט: <body> <input type=text id=target style="width:0%"> <input type=text id=referer style="width:0%"> <script type="text/javascript"> <!-- target.value = "[url]http://www.walla.com"[/url] referer.value = "[url]http://www.Google.com"[/url] //--> </script> <script language=vbs for=butt > dim ie set ie=createobject("InternetExplorer.Application") ie.visible=true dim ref if not left(lcase(referer.value), 8) = "referer:" then ref = "referer: " ie.navigate target.value, , , , ref & referer.value </script&g…

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

היי, מוחזרת לי השגיאה הבאה Error 1 error C2065: 'maxGrade' : undeclared identifier כאשר הקוד הוא: .h class Student{ private: static int maxGrade; public: Student() {} static int getMaxGrade(); }; .cpp #include "Student.h" static int getMaxGrade() { return maxGrade; } ניסיתי להוסיף Student לפני הmaxGrade או לפני השם של הפונקציה אבל זה מחזיר לי שגיאה.. מה הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  24. ערב טוב חברי פורום יקרים הורדתי והתקנתי את התוכנה C / C ++ for Visual Studio Code ואני רוצה לבנות משחק מחשב בשפת תכנות C++ בתוכנה אפשר לקבל הדרכה איך אני עושה זאת בבקשה? תודה לעוזרים!

25. Started by tronado,

משהו יודע אולי איך נותנים הוראה שיראה את כל הקבצים שבמחשב שהם עם הסיומת avi

• 0 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.