עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Ben.,

גם במחשב החדש שלי וגם במחשב הקודם לא הצלחתי להתקין שרת SQL ... חבר שלי הביא לי דיסק עם ויז'ואל סטודיו 2005 וזה מתקין הכל חוץ משרת הSQL .. יש לכם מושג מה הבעיה? אתם יכולים להביא לי הורדה של התקנה של שרת SQL בלבד?

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by dududs,

כפי שוודאי הבנתם זהו דף שאמור לזהות את הרזלוציה שבמחשב הגולש ובהתאם לשלוח אותו לדף המתאים. מישהו יודע למה פיירפוקס לא מצליח לקרוא את זה ? אשמח לדעת איך מסדרים את זה. <script type="text/javascript"> _uacct = "UA-2162182-1"; urchinTracker(); </script> <script language="JavaScript1.2"> function ScreenGoToURL(Big,Medium) { var screen_height = screen.height; var screen_width = screen.width; var buffer = document.all || document.layers ||document.GetElementByID ? 30 : 48; if (screen_height >= 768) { screen_width = 1024; screen_height = 768; var window_width = 1024-12; var window_height = 768-buffer; var window_top = 0; var window_left = 0; window.location.h…

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by itamarz,

נתקלתי בבעיה של שינוי COMBOBOX המתבסס על חלון EDIT בשפת VB. שימוש בפונייה SETWINDOWTEXT לא עזרה בכל המקרים. אבקש את עזרתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by nagar28,

איך ניתן לדוגמא לבצע פקודה כמו gotoxy(); clrscr(); וכו... בc++??? אם אפשר לתת דוגמא קטנה , תודה. ???

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by Yarin Ifrach,

שלום, יש לי 3 סעיפים שאני אפילו לא בכיוון לפתור ואני אשמח לעזרה. אעלה את הסעיפים ומסד הנתונים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי :). אלו השאלות: אלה הטבלאות: תודה רבה לכולם.

6. תראו.. יש לי פרוייקט לעשות אתר לבצפר HTML ASP וJS עשיתי טופס הרשמה לאתר שמופנה לקובץ ASP .. ובבצפר הכל עובד סבבה.. הוא מכניס את מה שרשמתי לDB (אני עובד על IIS ד"א וגם בבצפר.) אבל אצלי במחשב כל טופס שצורך הכנסת נתונים או מחיקת נתונים מהדאטה בייס(טבלה בDB) אומר Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. אבל הצגת נתונים מהטבלה בדאטה בייס הוא מאפשר יכול להיות שיש בעיות הרשאה... אבל אני לא יודע איך לאפשר את זה.. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by itayze,

אני עולה לי"א , למדתי בי' פסקל , החומר היה די קל , הוצאתי 100 , בקיץ שקלתי להמשיך ללמוד פסקל , אז אם אפשר איזה מדריך טוב באינטרנט ( את התוכנה יש לי ) ... עכשיו גם אם אפשר המלצה ללמוד שפה נוספת ( ואם אפשר גם שם תוכנה שם שזמינה להורדה ) ומדריך אליה גם , תודה .

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by wow,

אני אמור לכתוב תוכנית שתקבל טקסט מסויים, נק' התחלה של הטקסט ואורך ותציג אותו לדוגמא אני מכניס את המחזורת ABCDEF, נק' ההתחלה שלי היא 2 (מהאות השנייה במחרוזת) ואורך למשל 3 אז אני אמור לקבל את BCD. יש לי שגיאת קומפילציה שאומרת The name 'text' does not exist in the current context וגם The name 'length' does not exist in the current context ואין לי מושג למה. אגב אני אמור לכתוב את התוכנית עם שימוש במתודה. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T223 { class Program { //define method static string SubString(string text, int StartPosition, int length) { string ResultText = ""; for (int i = …

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by shabi_av,

מעוניין בעזרה בעבודה ב- java Design Patterns . יש קובץ עם הדרישות.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  10. שלום אני רוצה להדפיס את שורות הטקסט מתוך קובץ הטקסט, הקוד הבא מדפיס לי את כל השורות לא כולל האחרונה... איפה השגיאה שלי? FILE* fin; char line[MAX]; fin = fopen(argv[1],"rt"); for (fscanf (fin, "%s", &line); !feof (fin); fscanf (fin, "%s", &line)) puts(line);

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by jackok111,

אני רוצה לקרוא לטופס באמצעות לחצן. יש את הפקודה הנ"ל: formName.show() איך אני אומר לתוכנה לפתוח את החלון החדש באותו מיקום של החלון הנוכחי ? ההנחה היא ששני החלונות באותו גודל. תודה.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by skywalker13,

שלום. באתר שלי שאני עושה שמתי מוסיקת רקע. עכשיו זה תגית ויש לה כמובן src. עכשיו האתר עולה אוטומטית אם המוסיקה. עכשיו כדי לעשות כך שהמוסיקה תיפסק עשיתי לחצן stop music. עכשיו אם ג'אוא סקריפט אני עושה את הפונקציה הבאה בפקודת onmouseclick (ככה אם אני לא תואה רושמים את זה אני לא זוכר זה רשום ב-w3schools) function stopMusic(linkObj , stop) { linkObj.src = stop ; } עכשיו אני מתכוון גם לעשות פונקציה שתשנה את המשפט stop music ל-play music אחרי הפסקת המוסיקה. ופה הבעיה. העניין הוא שאני לא יודע איך בתוך התגית <a> של המספט stop/play music לעשות ארבע פעמיים את אותה פקודת onmouseclick כאשר הראשונה והשנייה יפסיקו את המוסיקה ישנו את המשפט מ-stop music ל-play music ושהש…

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by rosesr,

מישהו יכול להסביר לי מה ירד בנושא זה כי יש לי מורה מפגרת שלא יודעת כלום מהחיים שלה תודה לכל העונים ;D

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  14. אני משתמש בשורה הבאה.. DateTime.Now.ToString("dd-MMM-yyyy ") ובמחרוזת חוזר לי שם היום וחודש בעברית ואני רוצה אותם באנגלית, איך אני יכול לעשות זאת? עריכה: פתרון DateTime.Now.ToString("ddd, dd MMM yyyy HH':'mm':'ss 'GMT'", new System.Globalization.CultureInfo("en-US"))

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  15. Started by razaviv005,

שלום, תנו בבקשה ביקורת ותגובות בונות + דירוג מ 1-10 לאתר הזה: www.inewzonline.info/JobsBag/ דרך אגב ה AVIS שם למטה זה סתם ליופי, זה יורד עוד מעט.. כל השאר אמיתיים. ובינתיים עמוד ראשי צור קשר ואודותינו בנויים. תנו דירוג גם. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by asmon,

<p>בעקרון אני מנסה לעשות COUNTDOWN שיראה כמה זמן נשאר מהזמן הנוכחי של השרת לזמן מסויים שנמצא בבסיס הנתונים.</p><p>אני יודע ליצור זאת כשהזמן הוא הזמן של הקליינט אבל לא כשמדובר על הזמנים של השרת.</p><p>ניסיתי את הדבר הבא</p><p></p><div></div><pre class="ipsCode"><br><br><input type="text" id="sec"><br> <input type="text" id="min"><br> <input type="text" id="hour"><br> <input type="text" id="days"><br> <script type="text/javascript"><br><br><br><br><br><br> function countdown()<br> {&l…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  17. אני עובד על תוכנה כלשהי וכרגע מתמקד בחלק של יצירת database. הכיוון עליו הלכתי כולל יצירת xml שמכיל את התוכן, וקוד פייתון שמייצר ממנו פקודות sql. קובץ ה xml שלי מכיל תוכן בעברית בחלקו. קצת מורכב לי להרחיב וגם זה לא ממש יוסיף, אבל נאמר שיש לי טבלת SQL שהעמודות הן בולאניות. הכי נוח לי שפשוט שדה ב XML מתורגם ישירות לדטבייס, כלומר אם הוגדר שדה 'ערן' אז בטבלה (נניח והכל חוקי) יש עמודה ושמה 'ערן' וערכה TRUE. וקיימות עמודות שהן בעלות שם אנגלי רגיל, אך תוכן יוניקודי (מחרוזת בעברית) האם כל זה אפשרי? האם זה מתכון לצרות לעבוד עם דטהבייס בעל עמודות בעברית?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  18. זה משאיר לי את fixed קבוע משייט על המסך שאני גולל, אבל ב IE זה לא עובד, הבנתי שאין שם fixed יש דרך אחרת לקבל את האפקט עם CSS תודה <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> <style type="text/css"> <!-- #aa { width: 600px; margin-right: auto; margin-left: auto; border: medium solid #000000; } #inside { background-color: #996600; position: fixed; width: 600px; } --> &l…

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by koko0,

אם אני עושה פעולה שמשנה תכונה, וגם מחזירה ערך, ננניח פעולה שמשנה את הX של העצם וגם מחזירה משתנה מסוג bool, אפשר להשתמש בפעולה בלי להתייחס למשתנה המוחזר? אני יותר מתכוון במבחן מאשר אם זה יפעל בקימפול... דוגמא: public bool action(int x) { this.x=x; return true; } public static void Main() { ...x=new... x.action(3) }

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by orlupo,

התוכנית הזאת לא עובדת לי משום מה ולא מזהה אפילו שהיא הגיעה לסוף הקובץ. אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן אותה בבקשה אני כבר אובד עצות. בתודה מראש #include <iostream.h> #include <stdio.h> void main() { int y [50]; unsigned int i=50; FILE *f; cout<<"\n"; f=fopen("d:\\d1.txt","r"); while(!(feof(f))) { i--; fscanf(f,"%d ",&y[i]); } fclose(f); f=fopen("D:\\d2.txt","w"); for(;i<=50;i++) { fprintf(f,"%d ",y[i]); } fclose(f); }

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  21. אהלן ! אז דבר ראשון מצטער על שאלת הנוב ובטח יש פה איזה פוסט כזה שמישהו יכוון אותי אליו וזה יהיה גם מצויין. אני מתכנן לפתוח אתר עם דומיין לבחירתי ( או סיומת סטנדרית כמו של האתר הזה, או משהו לא ארוך וחינמי כהתחלה ) אני רוצה שבאתר, כהתחלה לפחות יהיה סקשן מאמרים, פורום ברמה, כמו הפורום של האתר הזה או דומה לו (מערכת פורומים שכיף לבוא אליה לא זבלה) סקשן סרטונים ותמונות ובגדול זהו. כולל עיצוב ע"י מקצוען מתחיל. אם מישהו יכול לתת לי WALKOUT של מה שאני צריך לעבור כדי לפתוח את זה, בכמה משפטים, אני כבר אחקור לעומק את השאר. אני פשוט לא כל כך יודע איפה להתחיל כי מעולם לא עשיתי דבר כזה. שאלות נקודתיות: 1. מהם הצעדים הדרושים ? 2. מהי עלות חודשית של דבר כזה (אתר בסיסי, בלי צ'קאווט או ס…

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  22. שלום, אני בונה תוכנה ששואבת מידע מעמודי אינטרנט בתכיפות גבוהה. הבעיה שלי היא כזו: העמוד שאני רוצה לקרוא נראה שונה אם המשתמש מחובר עם השם משתמש שלו. כלומר, העמוד הוא פומבי וישנה גישה אליו גם אם המשתמש לא מחובר, אבל כשהוא מחובר מוצג מידע שונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח סטרים כל פעם ולקרוא את הדף כאילו הייתי מחובר בתור משתמש. אני מקווה שאין צורך בכל פעם שפותחים את הסטרים - להתחבר מחדש, כי אז אני מניח שזה יקח זמן יקר (אני קורא מספר עמודים במקביל בתכיפות מאוד גבוהה). אשמח לעזרה, תודה גיא

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by f739,

למה הקוד הזה לא עובד לי? אם יש למישהו רעיון אשמח מאד לתשובה תודה מראש:)https://github.com/f739/one יש פה קישור ל github

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  24. אני בונה משחק דומינו, המורה שלי אמר לי לבנות DB למשחק. הבעיה היא שאני לא יודע איזה DB אפשר לבנות למשחק דומינו.... יש לכם רעיונו?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by shai87,

שלום יש לי תרגיל ב-C לקליטת מחרוזות, ואסור שהמחרוזת תכיל מספרים. קליטת המחרוזת אני עושה בעזרת gets והבעיה היא שאני לא יודע איך אני נותן תנאי שלא יכיל מספרים. אשמח מאוד לעזרה, בברכה שי.

• 7 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים