עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ~שירה,

אני צריכה לצור קובץ וכל פעם להכניס לתוכו עוד פרטים ושזה יעמוד בטבלה מסודרת <עמודה של שם, עמודה של שם משפחה, עמודה של טלפון וכו'> איך עושים את זה??? אשמח לכל עזרה שהיא. לא מוצאת את ידי ורגלי.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by sSs Dragon,

שלום יש לי קוד ששולח אימייל בASP והוא עבד לי בערך לפני חודש... וכשניסיתי בימים האחרונים הוא לא פעל. ניסיתי את שני הקודים האלו: Set myMail=Server.CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="תודה שנרשמת (פרטי משתמש)" myMail.From="myMail@myDomain.com" myMail.To=request.form("mail") myMail.HTMLBody = "<html><body dir=""rtl""><h2>תודה שנרשמת ל </h2><br /><h3>פרטי משתמש:</h3>...</body></html>" myMail.HTMLBodyPart.charset = "Windows-1255" myMail.Send set myMail=nothing וגם את זה Set myMail=Server.CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject=Request.Form("title") myMail.From="myMail@gmail.com" myMail.To=Reques…

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  3. האם זהו פורום שעוסק גם במטלב ואם לא, מישהו מכיר אחד טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by ISmile4U,

האם ב CSS ישנם משפטי התניה ואם כן אז כיצד רושמים אותם/משתמשים בהם?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by dragonXxX,

אני משתגע, איך אני עושה את כל הכפתורים והטבלאות וכל השטויות ב JAVA בעיצובים שונים ממה שנוצר בכתיבת אתר, לדוגמא, איך עושים כפתורים כמו אלה שלמעלה? : עמוד ראשי, עזרה, חיפוש.. כל אלה.. תעזרו לי אני מיואש מלחפש איך זה יכול להיות שזה תמונות? אם זה תמונות אז איך עשו את הטבלאה שלמעלה של ה "ראשי" "מדורים" ביקורת" וכו', ככה מחוברים? זה buttos בתוך form , לרשום קישורים של 30 תמונות, זה נשמע לי קצת טיפשי, חשבתי יותר בכיוון שאולי מתקינים חבילה של כפתורים או משהו.. ולשני שהגיב, מה רשמת שם? זה לא אומר לי כלום ולא מובן מה לעשות את השורת קוד הזו

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by maxorize,

חברה...זו בעיה שהמון אנשים ששאלתי לא הבינו מה לעשות...(ושאלתי תותחים) אז ככה: יש לי VB סקריפט שנמצא בדף HTML הסקריפט: <body> <input type=text id=target style="width:0%"> <input type=text id=referer style="width:0%"> <script type="text/javascript"> <!-- target.value = "[url]http://www.walla.com"[/url] referer.value = "[url]http://www.Google.com"[/url] //--> </script> <script language=vbs for=butt > dim ie set ie=createobject("InternetExplorer.Application") ie.visible=true dim ref if not left(lcase(referer.value), 8) = "referer:" then ref = "referer: " ie.navigate target.value, , , , ref & referer.value </script&g…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  7. ניסיתי לעשות בmeta, onLoad=#down אבל זה לא עבד, יש לכם דרך שאיך שזה מסיים לטעון את הדף ישר זה יורד למטה? ושיהיה בבקשה בJS או HTML... ואם בJS אשמח אם תסבירו לי אותו בקצרה. תודה מראש לכל העוזרים, טימור אפשטיין.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  8. Started by wow,

יש לי ListBox בפרויקט ב-C# שאליו אני מכניס קבצים, הגדרתי לו בפרופרטי שיהיה לו גלילה למעלה - למטה ולצדדים (אורך שם הקובץ) אם יש לי יותר קבצים מהגובה של ה-ListBox אני רואה כפתור גלילה אבל כשאני מכניס קובץ עם שם ארוך אני לא רואה את הכפתור גלילה לצדדים ואין לי אפשרות לראות את כל שם הקובץ למרות שהוא מופיע בגריי (גם לכפתור גלילה למעלה ולמטה זה מופיע בגריי אבל הוא מופעל כשהוא צריך) ראיתי בפרופרטי שאפשר להכניס אורך מינימלי ומקסימלי וככה תמיד אני אראה את הכפתור גלילה לצדדים אבל אני רוצה שהוא יופיע רק במקרה הצורך

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  9. שלום לכם, האם יש אפשרות לבדוק האם כרגע אני צופה באתר מסויים? לדוגמה, לבדוק אם גלשתי ל-hwzone ולהפעיל שעון בשביל לראות כמה זמן ביליתי באתר. בנוסף לכך האם יש אפשרות לגלות האם אני אקטיבי או שבטעות השארתי את המחשב דולק פתוח כאשר אני נמצא באתר. מקווה שהבהרתי את עצמי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  10. Started by puvsc,

יש לי בעיה- אני לא מצליח לשנות URL עם HTACCESS, הוא עובד- ומשפיע על האתר- קיבלתי שגיאה 500 כשהכנסתי שם שטויות, וה MOD_REWITE פעיל... לפי phpinfo... אשמח אם מישהו יוכל לעזור: זה הקוד של ה HTACCESS: <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^.*$ - [NC,L] RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L] RewriteRule ^([^/]*)/([^/]*)\.html$ /allProduct.php?class=$1&camp=$2 [L] </IfModule>

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  11. נגיד ויש לי פונקציה המוגדרת כך int* allocateMemory(int* emptyCells[], int size, int* nextEmpty,int* numEmptyCells) { כיצד אני גורם לה להחזיר לי פוינטר לכתובת של emptyCells[nextEmpty*] כלשהו?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  12. Started by iakovl,

אוקי אז הנה המצב, אני תלמיד בית ספר ולומד C בנוסף אני לומד C++ במכללה (בחינם ;D) אני עושה פרויקט (שאת הדקויות שלו אין לי כוח וזמן להסביר) הבעיה שלי היא שאין לי שמץ של מושג איך אני מבקש מהמחשב תאריך מלא (אין לי מושג איך זה הולך בדיוק במחשב) העיקר הוא שאני צריך להשיג: 1) התאריך של היום 2) שנה 3) חודש תודה ;D

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  13. Started by tronado,

משהו יודע אולי איך נותנים הוראה שיראה את כל הקבצים שבמחשב שהם עם הסיומת avi

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by shabi_av,

מעוניין בעזרה בעבודה ב- java Design Patterns . יש קובץ עם הדרישות.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by vourt,

אני מחפש אזשהו קוד מוכן, או תוכנה שעושה את העבודה, של אלבום תמונות מחולק לקטגוריות, שניתן להעלותו לאתר בWEB , ואף לנהלו מרחוק (עידכונים וכו'). יש למישהו מושג אם יש כזה דבר בכלל או שצריך להכין לבד ??? תודה וסופשבוע נפלא לכולם, כפיר kfir@jesta.co.il

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by אור4578,

היי לכולם, אני מציע את עצמי כמתכנת בוטים לדיסקורד,מהבוט הפשוט ביותר לבוט המסובך ביותר. יש לי ידע בNode Js ,Java Script וגם בבניית אתרים. דוגמאות לבוטים: Music Commands Xp System Logs System Tickets System Moderation Commands בוט שמקושר לאתר או לוקח דברים מאתר ועוד... כל מה שתרצו אפשרי! מוזמנים לפנות אליי בפרטי לפרטים נוספים אור

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  17. רציתי אם אפשר עזרה בעניין של חיבור של שתי תוכנות שבניתי שמבוססות על שרת לקוח המטרה שלי ששתי התוכנות יתחברו בניהם כל עוד שהתוכנה של הלקוח שאמורה להתחבר לתוכנת השרת, בלי ידיעת כתובת הIP (של השרת) משום שהתוכנה של השרת שהיא נמצאת על מחשב מסויים מחליפה כתובת IP לעיתים קרובות ואז אני לא יכול להגדיר בתוכנת הלקוח כל הזמן את כתובת הIP שהשתנתה אשמח לרעיונות חשיבתיים (לכן גם אני כותב באיזה שפת תיכנות כתבתי את התוכנות) כיצד לעשות פעולה זו (לדוגמה הציעו לי שהשרת יעביר את כתובת הIP שלו לדף אינטרנט שאני יצור ואז תוכנת הלקוח תחפש בדף האינטרנט את הכתובת ותתחבר לתוכנת השרת אבל אני מחפש רעיון יותר בטוח מאשר פירסום כתובת הIP בדף אינטרנט) תודה רבה רבה מראש לעוזרים בכל אופן התוכנה נכתבה בויז…

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by shai87,

שלום יש לי תרגיל ב-C לקליטת מחרוזות, ואסור שהמחרוזת תכיל מספרים. קליטת המחרוזת אני עושה בעזרת gets והבעיה היא שאני לא יודע איך אני נותן תנאי שלא יכיל מספרים. אשמח מאוד לעזרה, בברכה שי.

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by Jobi222,

היי, התחלתי ללמוד שפת C#, ונושא המחלקות אינו ברור לי כל-כך...מה השימוש בהן? נניח ובניתי תוכנית אשר עובדת עם DB של SQL (נניח חנות חיות), והקמתי מאגר המכיל לי את כל הפריטים שהחנות מציעה (מלאי), וגם בניתי ב-C# מערכת אשר מטפלת במלאי (מוסיפה, מחסירה, מתריאה אם חסר). אני יודע שהשאלה שלי קצת כללית, אבל היכן יבוא לידי ביטוי נושא המחלקות של OO, במערכת הזאת? (אפילו הדוגמא הכי קטנה תעזור, ע"מ שאני אוכל להבין את הנושא). אני מבין שלכל פריט (נניח במחלקת אוכל) יש דברים זהים: משקל, לאיזה בעל חיים וכד'. - אבל הדבר הזה גם בא לידי ביטוי ב-DB...לא? (אני יודע שלא ציינתי את נושא המתודות בתוך המחלקה, אשמח גם אם לדבר הזה תהיה התייחסות בתשובה) תודה.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  20. שלום, עבדתי די הרבה זמן על האתר החדש שלי שנקרא: www.gitaratabs.com האתר משמש ללימוד גיטרה וכלים נוספים. הוא מכיל בתוכו טאבים+שיעורים, טאבים ואקורדים איכותיים ביותר. האתר מותאם לכל הרזולוציות, המסכים, הדפדפנים ואפילו מותאם לסלולרי וטבלטים.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  21. איך אפשר לקמפל ולהריץ ב-c++ מתוך dos? 8) תודה רבה... מתן.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  22. היה לי איזה אתר שנותן להוריד סקריפטים ב-PHP וגם ב-ASP מתורגמים והרצתי חיפשו גם בגוגל וגם פה באתר ולא מצאתי, אז... אם מישהו מכיר את כזה תודה.

23. Started by tzolerguy,

היי כתבתי בגאווה קלאס אשר יורש מ Applet עכשיו אני רוצה שירוץ על גבי דף HTML אבל לא ממש הבנתי איך אני משלב אותו בדף אם אפשר לקבל קצת מידע בנושא אשמח ... ניסיתי לעקוב אחרי כל מיני מדריכים באתר של SUN אבל זה לא ממש הלך... תמיד ה HTML הציג שגיאה למרות שדרך האקליפס ה APPLET רצה בסדר גמור.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by orninyo,

שלום מישהו יכול להסביר לי בעברית את ההגדרה שבתמונה המצורפת? ולתת רעיונות איך לעשות את זה בזמן O(n) ו- O(n^2) ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  25. בהידור הקוד דלהלן אני מקבל הודעת שגיאה: קוד: // temp1.cpp #include <iostream> using std::cout; void myM(char *); int main() { myM("june"); return 0; } void myM(char *month) { switch(month) { case 'june': cout << "\nJune"; } } הודעת השגיאה אומרת: ציטוט: error e2383 switch selection expression must be of integral type in function myM(char *) מישהו יכול לעוץ לי מה לשנות בקוד כדי שיעבור הידור ? תודה !

• 6 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.