תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
: הכל התחיל לפני כחודשיים, פחות או יותר - גלשתי לראשונה אל 'השרת העיור'. אחרי ששוטטתי קצת באתר והתרשמתי מהאווירה הקלילה ומהרצינות בה מתייחסים שם למוסיקה, חשבתי לעצמי -למה אין אתר דומה לספרים? ביקורות נלהבות יותר ופחות כלפי אלבומים, חשפו אותי, לא חובב גדול של מוסיקה, לסגנונות שלא הכרתי ולחוויות חדשות. אתר על ספרות יכול לעודד את הקריאה בקרב בני נוער ומבוגרים. באותו היום ממש, בעוד החזון הציוני הזה מתגבש בתוכי, דיברתי במקרה עם ידידה שלי, יוליה ברמן, והיא אמרה שהיא חשבה להקים בלוג ספרותי עם כל מיני ביקורות על ספרים שהיא קראה. כמו שבטח כבר ניחשתם, החלטנו לחבור יחדיו ולראות האם אפשר לעשות מעשה. טוב, אנחנו בורים לחלוטין בענייני מחשבים, בטח ברמת התכנות ולכן פנינו במייל לעורך '…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני שובר את הראש כבר כמה זמן, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי: 1. כתוב תוכנית הקולטת מספר ומציגה כפלט את סכום ספרותיו. 2. האם ספרות המספר ממויינות בסדר עולה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
במערכת גלרייות מתקדמת שאני בונה בניתי פונקציה שכאשר מעלים קובץ ZIP אז היא מחלצת את התמונות שבתוכו אל התיקייה של הגלרייה זאת הפונקציה, מי שרוצה יכול להשתמש: function unzip($file, $dir) { $zip = zip_open($file); if ($zip) { while ($zip_entry = zip_read($zip)) { // Skip non-images in the zip file. if (!is_image(zip_entry_name($zip_entry))) continue; if (zip_entry_open($zip, $zip_entry, "r")) { $buf = zip_entry_read($zip_entry, zip_entry_filesize($zip_entry)); $path_file = str_replace("/",DIRECTORY_SEPARATOR, $dir . '/' . zip_entry_name($zip_entry)); $fp = fopen($path_file, "w"); fwrite($fp, $buf); fclose($fp); zip_entry_clos…
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
התוכנית הזאת לא עובדת לי משום מה ולא מזהה אפילו שהיא הגיעה לסוף הקובץ. אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן אותה בבקשה אני כבר אובד עצות. בתודה מראש #include <iostream.h> #include <stdio.h> void main() { int y [50]; unsigned int i=50; FILE *f; cout<<"\n"; f=fopen("d:\\d1.txt","r"); while(!(feof(f))) { i--; fscanf(f,"%d ",&y[i]); } fclose(f); f=fopen("D:\\d2.txt","w"); for(;i<=50;i++) { fprintf(f,"%d ",y[i]); } fclose(f); }
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. באתר שלי שאני עושה שמתי מוסיקת רקע. עכשיו זה תגית ויש לה כמובן src. עכשיו האתר עולה אוטומטית אם המוסיקה. עכשיו כדי לעשות כך שהמוסיקה תיפסק עשיתי לחצן stop music. עכשיו אם ג'אוא סקריפט אני עושה את הפונקציה הבאה בפקודת onmouseclick (ככה אם אני לא תואה רושמים את זה אני לא זוכר זה רשום ב-w3schools) function stopMusic(linkObj , stop) { linkObj.src = stop ; } עכשיו אני מתכוון גם לעשות פונקציה שתשנה את המשפט stop music ל-play music אחרי הפסקת המוסיקה. ופה הבעיה. העניין הוא שאני לא יודע איך בתוך התגית <a> של המספט stop/play music לעשות ארבע פעמיים את אותה פקודת onmouseclick כאשר הראשונה והשנייה יפסיקו את המוסיקה ישנו את המשפט מ-stop music ל-play music ושהש…
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני צריך שרת פרטי עם שטח איכסון של 50-100 מגה שיתמוך בasp ושאני יוכל להפעיל עליו מסד נתונים SQL אני קונה את השרת לחודשיים מקסימום אם זה משנה מאיזה חברת שרתים אתם ממליצים לקנות את השרת?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ירד בנושא זה כי יש לי מורה מפגרת שלא יודעת כלום מהחיים שלה תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני בונה תוכנה ששואבת מידע מעמודי אינטרנט בתכיפות גבוהה. הבעיה שלי היא כזו: העמוד שאני רוצה לקרוא נראה שונה אם המשתמש מחובר עם השם משתמש שלו. כלומר, העמוד הוא פומבי וישנה גישה אליו גם אם המשתמש לא מחובר, אבל כשהוא מחובר מוצג מידע שונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח סטרים כל פעם ולקרוא את הדף כאילו הייתי מחובר בתור משתמש. אני מקווה שאין צורך בכל פעם שפותחים את הסטרים - להתחבר מחדש, כי אז אני מניח שזה יקח זמן יקר (אני קורא מספר עמודים במקביל בתכיפות מאוד גבוהה). אשמח לעזרה, תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני בונה משחק דומינו, המורה שלי אמר לי לבנות DB למשחק. הבעיה היא שאני לא יודע איזה DB אפשר לבנות למשחק דומינו.... יש לכם רעיונו?
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, [אתר PHP] יש לי אתר שעובד על windows-1255, בנוסף לזה, הגדרתי בשרת את הקידוד הזה כברירת מחדל. כשאני מפעיל את האתר בFIREFOX הקידוד מתאים - ורואים את כל הכתוב בצורה מסודרת. [למרות שיש - »? - בתחילת העמוד..:\] כשאני מפעיל את האתר בIE7 הוא מפעיל אותו רק בUNICDOE ולא נותן לי להעביר את זה לwindows-1255... בנוסף לזה, כשאני שולח HEADER בתחילת העמוד, אני מקבל הודעת שגיאה שכבר נשלח OUTPUT לאתר למרות שזו שורת הקוד הראשונה. כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
האם אפשרי? מישהו יודע איך? באיזו שפה? יש לי כף יד של CASIO-PEIA למי שמכיר קצת ישן בן 3 שנים בערך ואני רוצה לכתוב לו תוכנה פשוטה יחסית שמקבלת נתון מהפורט שלו ומציגה בצג משהו בהתאם לנתון. יש לו מערכת הפעלה של מיקרוסופט אני לא יודע איך נקראת. אני יודע שפת C++ וASM אם זה יכול לעזור.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני רוצה לקרוא לטופס באמצעות לחצן. יש את הפקודה הנ"ל: formName.show() איך אני אומר לתוכנה לפתוח את החלון החדש באותו מיקום של החלון הנוכחי ? ההנחה היא ששני החלונות באותו גודל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להתחבר דרך putty כדי לקבל את ה-keymastet, appid וכו אבל מסיבה כלשהי זה מעלה לי פרטים מוזרים או שהוא פשוט לא מכיר אותי. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
הצעת מחיר על : בניית מערכת אינדקס אתרים עם הרבה קטגוריות. וממשק ניהול בו אני אוכל לאשר או לא לאשר כל אתר ואתר אשר מבקש להוסיפו לקטגוריה. אני צריך שתשלב לי את זה עם העיצוב שלי. ומערכת בא משתמשים רשומים יוסיפו מדריכים בקלות +ממשק ניהול בו אני אוכל לעקוב אחרי כל זה. תודה slava@mycomp.co.il
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חנות וירטואלית כלשהי . שלו קיימת או קוד פתוח איזה שהיא .. ההתוצאה צריכה להראות ככה ivory.co.il את העיצוב אני אביא ..השאלה אם אפשר לשלב עיצוב כזה לתוך פרסטהשופ או כל פלטפורמה קוד פתוח אחרת ? אני גם צריך לשלב בתוך המערכת אופציה לאיחסון וכתיבת מאמרים ותוכן . כלומר שיהיה לי איזה שהו חוצץ הנקרא "מדריכים" ושם אני יוכל להכניס תוכן לפי קטגוריות ... האם המשימה אפשרית ??? כמובן שהעזרה תהיה בתשלום
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני אמור לכתוב תוכנית שתקבל טקסט מסויים, נק' התחלה של הטקסט ואורך ותציג אותו לדוגמא אני מכניס את המחזורת ABCDEF, נק' ההתחלה שלי היא 2 (מהאות השנייה במחרוזת) ואורך למשל 3 אז אני אמור לקבל את BCD. יש לי שגיאת קומפילציה שאומרת The name 'text' does not exist in the current context וגם The name 'length' does not exist in the current context ואין לי מושג למה. אגב אני אמור לכתוב את התוכנית עם שימוש במתודה. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T223 { class Program { //define method static string SubString(string text, int StartPosition, int length) { string ResultText = ""; for (int i = …
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי UserControl כחלק ממשחק. ובאיזשהוא שלב אני רוצה לצאת מהקוד של הUserControl לדף שפתח אותו (שעליו הוא נמצא) איך עושים את זה ???
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשאול האם מישהו התנסה בכתיבת דרייבר לסביבת עבודה של DOS?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להדפיס את שורות הטקסט מתוך קובץ הטקסט, הקוד הבא מדפיס לי את כל השורות לא כולל האחרונה... איפה השגיאה שלי? FILE* fin; char line[MAX]; fin = fopen(argv[1],"rt"); for (fscanf (fin, "%s", &line); !feof (fin); fscanf (fin, "%s", &line)) puts(line);
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני עולה לי"א , למדתי בי' פסקל , החומר היה די קל , הוצאתי 100 , בקיץ שקלתי להמשיך ללמוד פסקל , אז אם אפשר איזה מדריך טוב באינטרנט ( את התוכנה יש לי ) ... עכשיו גם אם אפשר המלצה ללמוד שפה נוספת ( ואם אפשר גם שם תוכנה שם שזמינה להורדה ) ומדריך אליה גם , תודה .
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני הנדסאי תוכנה ועובד במקצוע.. בכלל השעות הארוכות אין סיכוי שאני אוכל ללכת ללמוד שפות תכנות נוספות. רציתי לדעת אם מישהו מכיר בארץ (כי בארה"ב יש הרבה) מקום שמעביר קורסים בתכנות (כל מיני שפות עוד לא החלטתי מה אני רוצה ללמוד) מהבית, על אותו רעיון כמו ב- אוניברסיטה הפתוחה.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני משתמש בשורה הבאה.. DateTime.Now.ToString("dd-MMM-yyyy ") ובמחרוזת חוזר לי שם היום וחודש בעברית ואני רוצה אותם באנגלית, איך אני יכול לעשות זאת? עריכה: פתרון DateTime.Now.ToString("ddd, dd MMM yyyy HH':'mm':'ss 'GMT'", new System.Globalization.CultureInfo("en-US"))
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
למה הקוד הזה לא עובד לי? אם יש למישהו רעיון אשמח מאד לתשובה תודה מראש:)https://github.com/f739/one יש פה קישור ל github
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
מעוניין בעזרה בעבודה ב- java Design Patterns . יש קובץ עם הדרישות.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר ובגלל זה אני רוצה ללמוד HTML ואני לא מבין משו אחד... אחרי שבניתי את דף האינטרנט ואחרי שיש לי הכל... איך אני בוחר לו כתובת וכל מי שרוצה יכול להכנס אליו???
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-