תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
תראו.. יש לי פרוייקט לעשות אתר לבצפר HTML ASP וJS עשיתי טופס הרשמה לאתר שמופנה לקובץ ASP .. ובבצפר הכל עובד סבבה.. הוא מכניס את מה שרשמתי לDB (אני עובד על IIS ד"א וגם בבצפר.) אבל אצלי במחשב כל טופס שצורך הכנסת נתונים או מחיקת נתונים מהדאטה בייס(טבלה בDB) אומר Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. אבל הצגת נתונים מהטבלה בדאטה בייס הוא מאפשר יכול להיות שיש בעיות הרשאה... אבל אני לא יודע איך לאפשר את זה.. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אז ככה, יש בידי Dreamweaver ו-Visual Web Developer ו-SharePoint Designer. בעזרת כל תוכנה אפשר ליצור Master Pages לאתר. אז ככה, האתר שלי נראה בצורה כזאת. יש שוליים משני הצדדים, כלומר הוא ממורכז רק באמצע. למעלה יש תפריט כפתורים בפלאש שנוגע בקצה וצמוד לו מתחתיו תמונה שהיא בעצם IFRAME לתוכה אני פותח עמודים מהתפריט. מה שלא טוב שהאייפריים הזה לא צמוד לתחתית הדף בכל רזולוציה וזה לא טוב, אני צריך שהלמעלה והלמטה יהיו צמודים לקצוות לא משנה באיזו רזולוציה אני. בכל מקרה, הבנתי שעבודה עם פריימים לא טובה לי ואני צריך לעשות מאסטר פייג'ס. זה האתר סה"כ www.acalipt.co.il/joni/new.html מקווה שאתם מבינים מה אני רוצה... אז ככה, אשמח לקבל הדרכה איך עושים מאסטר פייג' לדבר כזה, ודבר שני איך לגרו…
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד פייתון ונתנו לי שאלה לבית : לכתוב תוכנית המדפיסה את כל הזוגות הסדורים של מספרים טבעיים שסכומם 17 . אפשר אולי כיוון לפתרון ?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בס"ד שלום , יצרתי תוכנית בשפת java שמצריכה בניית אתר אך מיכיוון שאין לי קמצוץ של ידע בבניית אתרים , אשמח לדעת באיזו שפה מומלץ להשתמש לבניית אתר אינטרנט שאפשר לעצב אותו ע"י כתיבת קוד ושניתן לשלבו עם תוכנית בשפת java. הסבר מפורט על הנושא וקישורים ללמידה עצמית (שמכילים דוגמאות בנושא) יעזרו מאוד . המון תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
היי כולם, אני צריך עזרה בציור של אליפסה מלאה בתיכנות בשפת C ב- OpenGL. אם מישהו מכיר אתר שמסביר איך עושים את זה, או אם יש פונקציה מובנית שעושה את זה זה יהיה מצויין. עד עכשיו מצאתי איך עושים אליפסה חלולה רק עם קו מיתאר וגם לא הצלחתי למצוא איך אני ממקם את האליפסה על המסך איפה שאני רוצה. האליפסה מופיע לי על ראשית הצירים. זאת הפונקציה שהשתמשתי בה (המרצה שלי שלח לי אותה): void DrawEllipse(float xradius, float yradius) { glBegin(GL_LINE_LOOP); for (int i=0; i <= 360; i++) { //convert degrees into radians float degInRad = i*DEG2RAD; glVertex2f(cos(degInRad)*xradius,sin(degInRad)*yradius); } glEnd(); } תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום כולם! מה צריכים להתקין על המחשב בשביל שתוכנת VB שכתבתי תפעל עליו (התוכנה מריצה דוחות אבל בעיקרון בסיסית מאוד ) ניסיתי להפעיל על המחשב בלי VISUAL STUDIO התוכנה פעלה אבל הדוחות גרמו לשגיאה והתוכנית יצאה נכתבה תחת VISUAL STUDIO 6 תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היה לי איזה אתר שנותן להוריד סקריפטים ב-PHP וגם ב-ASP מתורגמים והרצתי חיפשו גם בגוגל וגם פה באתר ולא מצאתי, אז... אם מישהו מכיר את כזה תודה.
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
רציתי אם אפשר עזרה בעניין של חיבור של שתי תוכנות שבניתי שמבוססות על שרת לקוח המטרה שלי ששתי התוכנות יתחברו בניהם כל עוד שהתוכנה של הלקוח שאמורה להתחבר לתוכנת השרת, בלי ידיעת כתובת הIP (של השרת) משום שהתוכנה של השרת שהיא נמצאת על מחשב מסויים מחליפה כתובת IP לעיתים קרובות ואז אני לא יכול להגדיר בתוכנת הלקוח כל הזמן את כתובת הIP שהשתנתה אשמח לרעיונות חשיבתיים (לכן גם אני כותב באיזה שפת תיכנות כתבתי את התוכנות) כיצד לעשות פעולה זו (לדוגמה הציעו לי שהשרת יעביר את כתובת הIP שלו לדף אינטרנט שאני יצור ואז תוכנת הלקוח תחפש בדף האינטרנט את הכתובת ותתחבר לתוכנת השרת אבל אני מחפש רעיון יותר בטוח מאשר פירסום כתובת הIP בדף אינטרנט) תודה רבה רבה מראש לעוזרים בכל אופן התוכנה נכתבה בויז…
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר ובגלל זה אני רוצה ללמוד HTML ואני לא מבין משו אחד... אחרי שבניתי את דף האינטרנט ואחרי שיש לי הכל... איך אני בוחר לו כתובת וכל מי שרוצה יכול להכנס אליו???
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי תכנית javascript שמפעילה API ממירה את התוצאה ל PDF ומציגה אותו. התכנית מופעלת ממערכת על EXPLORER אני רוצה להוסיף פקודה כך שה PDF שנוצר יפתח בחלון חדש ב CHROME, אפשרי? <html> <head> <script> async function setSRC(){ try{ var xhr; const params = new Proxy(new URLSearchParams(window.location.search), { get: (searchParams, prop) => searchParams.get(prop), }); var docId = params.docId; var url = "http://wsp-exttest.lcardtest.corp:4440/rest.oms/MaxRestService/getPDF?docId=" + docId; let response = await new Promise(resolve => { xhr = n…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
למדתי ויסואל בייסיק דרך האתר DR-VB, ואני רוצה לעבור מטופס אחד לטופס אחר שבניתי על ידי לחיצה על כפתור הפקודה הראשון. Private Sub Command1_Click() Load.Form2 End Sub Private Sub Command2_Click() MsgBox "טעות" End Sub Private Sub Command3_Click() MsgBox "טעות" End Sub הוא נותן לי הודעת שגיאה שהload לא חוקי.. עזרה?
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשראול אם מישהו מכיר את האפשרות של Fuzzy Search בSharePoint ואיך אפשר להפעיל אותה. כשאני מתכוון לfuzzy search אני מתכוון ל"Did you mean" שמופיע לך כאשר אתה כותב שגיאת כתיב בחיפוש... ממש כמו בגוגל. קראתי שזה אפשרי, אבל לא מצאתי את האופציה לעשות את זה. הגרסאות שקיימות ברשותי הם WSS 3 והSharePoint Online החדש שבא עם Office 365. אין לי כ"כ ידע בפיתוח אתרים, במיוחד לא בasp.net, אבל אם יש משהו שצריך לעשות, אז אני יעשה... בנוסף רציתי לדעת אם אתם מכירים איזשהו Web Part או iFilter שיכול לעזור לי עם העניין. תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את http://lsirwww.epfl.ch/courses/cis/2005ss/exercises/1/bank.xml אני מצליח להעביר אותו לאוביקת של xmldocument ועכשיו אני צריך " your final task is to loop through its nodes and write out for each node, the name, the value and attributes (if exists). " ואני ממש לא יודע אך לעשות את זה כל החיפושים שלי ב google נותנים דוגמאות של root+child וכאן יש לי bank/accounts/savings_accounts צריך עזרה אך עושים את זה?? XmlDocument newdoc = new XmlDocument(); WebRequest request = WebRequest.Create("[url]http://lsirwww.epfl.ch/courses/cis/2005ss/exercises/1/bank.xml"[/url]); request.Credentials = CredentialCache.DefaultCredentials; HttpWebRespons…
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני משתמש בתוכנה Zend Dev Environment ואני מחפש תוכנה חדשה, יותר נוחה לשימוש. האם יש לכם המלצות לגבי תוכנה כזאת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי אתר אינטרנט שאני בונה במסגרת לימודי. נתקלתי בבעיה שאני לא כ"כ הייתי בשיעור ואני לא מצליח לסדר אותה. בתמונה שמצורפת יש חלק עם הקווים שאני לא מצליח להכניס את "המניו בר" שלמעלה כמו שצריך שיהיה צמוד לצד ימין. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ,הבעיה החלה שלא הצלחתי למרכז את האתר ואחרי שהצלחתי אני לא מצליח לסדר את זה ,תודה מראש על העזרה הנה הקוד שאצלי : @charset "utf-8"; /* CSS Document */ #wrapper { width: 960px; margin: 0 auto; background-color: #590e0f; } #header { height: 150px; width: 950px; margin-top: 0px; margin-right: 80px; margin-left: 80px; background-image: url(../images/header.png); } #content { height: 550px; width: 950px; margin…
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
חנות וירטואלית כלשהי . שלו קיימת או קוד פתוח איזה שהיא .. ההתוצאה צריכה להראות ככה ivory.co.il את העיצוב אני אביא ..השאלה אם אפשר לשלב עיצוב כזה לתוך פרסטהשופ או כל פלטפורמה קוד פתוח אחרת ? אני גם צריך לשלב בתוך המערכת אופציה לאיחסון וכתיבת מאמרים ותוכן . כלומר שיהיה לי איזה שהו חוצץ הנקרא "מדריכים" ושם אני יוכל להכניס תוכן לפי קטגוריות ... האם המשימה אפשרית ??? כמובן שהעזרה תהיה בתשלום
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני צריך שרת פרטי עם שטח איכסון של 50-100 מגה שיתמוך בasp ושאני יוכל להפעיל עליו מסד נתונים SQL אני קונה את השרת לחודשיים מקסימום אם זה משנה מאיזה חברת שרתים אתם ממליצים לקנות את השרת?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש הסבר או טוטוריאל בנוגע לסליקה אוטומטית בASP. כלומר איך עושים בASP טופס שמבקש מהגולש כרטיס אשראי, ולאחר שליחת הטופס מבצע את החיוב הדרוש אוטומטית...
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אני לומד תכנות באופן עצמאי, הצלחתי לעשות שיהיה לי שני forms עשיתי כפתור שמעביר לform השני ואחד שמחזיר לראשון. בform1 הגדרתי int totalmoney שכל פעם שלוחצים על כפתור "sell" הסכום גדל וזה מופיע בlabl השאלה היא איך אני מכניס את הערך של הtotalmoney לforms2 צריך להשתמש בsql? יש דרך אחרת?? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש החלפת קישורים עם אתרים: [list type=decimal] [*]בעלי אתרי PR1 ומעלה. [*]באוויר לפחות חצי שנה. [*]אתרים העוסקים בנושאים כמו: מדריכים, גאדג'טים, מחשבים, אינטרנט, בניית אתרים, עיצוב, וכדומה. [*]אתר בעלי תוכן, ותוכן מתעדכן - לא אתרי פורטפוליו ולא פורומים בבקשה. האתר שלי:[list type=decimal] [*]בעל PR2. [*]באוויר 5 שנים. [*]האתר עוסק: מדריכים, גאדג'טים, מחשבים, אינטרנט, בניית אתרים, עיצוב, וכדומה. [*]אתר בעל תוכן מתעדכן באופן קבוע. מבקש אנשים רציניים בלבד, תציעו אתרים ונסגור על החלפה. מבקש החלפה לאתרים שעליו קישור מוביל שגם משם יצא, לא מעוניין בהחלפות המוניות. למנהלים: במידה והאשכול אינו קשור לפורום בבקשה רק תעבירו אותו, חיפשתי פחות או יותר פורום מתאים לפתו…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי אתר HTML רגיל ואני רוצה להוסיף מן ספר אורחים או מערכת פידבקים שתאפשר תגובה של משתמשים והצגת התגובה באתר באופן מיידי. איך ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות 1) האם אפשר לקרוא לזה כך: dos זה בעצם שפת תיכנות? 2) אני רוצה ללמוד פקודות Dos ולמצאו דרך להצפין אותם כדי שלא יהיה ניתן לפתוח אותם ולראות את המקור על ידי start -> cmd -> edit תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
"נתונה הפונקציה הבאה אשר מטרתה היא קיצוץ השבר של מספר ממשי חיובי תוך שימוש בפונקציה התקנית round:" function TruncPositive (Num: real) :integer; {טענת כניסה: Num מקבל מספר ממשי חיובי} {טענת יציאה: הפונקציה מחזירה את החלק השלם של המספר, כמו הפונקציה התקנית trunc} begin TruncPositive := round(Num - ___) end; המשימה: השלם את החלק הביצועי של הפונקציה. *הערה: אם ה"קוד" משבש את טענת הכניסה ויציאה: טענת כניסה: Num מקבל מספר ממשי חיובי טענת יציאה: הפונקציה מחזירה את החלק השלם של המספר, כמו הפונקציה התקנית trunc אני חושב שאפשר לעשות את זה כך: TruncPositive := round(Num -(num / 10) אבל יש עם הפיתרון הזה בעיה - הוא תקף רק לגבי מספרים דו ספרתיים(או שזה נקרא חד ספרתיים?) כגון …
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
במגמה להתקדם בעבודה אני מעוניין ללמוד כמה שפות תיכנות, כרגע הידע שלי הוא רחב בSQL וHTML, מאיפה כדאי להתחיל ? השפות אותן בסופו של דבר אצתרך הן - C, C++ , C#, Visual Basic אשמח לכל אצע או טיפ, גם בנושא ספרות שמתחילה מהתחלה עד למקצועיות 'כבדה' תודה ! kfirmr@gmail.com
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-