תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
בניתי מערכת תגובות למנהל, התגובות מגיעות למסד נתונים והמנהל צופה בהם מתוך דף מנהל מעוצב. הבעיה בהתקשרות לדטהבייס מתרחשת רק במחשב שלי, ואם אני מעלה את הקבצים לאתר אחסון, הכל עובד מצוין. אני רוצה לפתור את הבעיה אצלי במחשב שאני חושד שמקורה ברמת האבטחה/הרשאה של access למשתמשים. אני זוכר שפעם לחבר שלי הייתה בעיה כזו וסידרתי לו אותה על ידי שינוי רמת האבטחה, אך אני לא זוכר איך. אם מישהו יודע איך להגיע לשינוי רמת האבטחה של מסד הנתונים, או שיש לו דעה שונה לגבי הבעיה. מצורף פרינט סקרין לבעיה: http://img300.imageshack.us/img300/466/problemdz5.jpg (לא שמתי את התמונה ישר באשכול כי היא נחתכת) תודה רבה חברים, זה חשוב מאוד. עריכה: בעיית האבטחה שעליה דיב…
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן, כבר זמן מה שאני עובד על מערכת ב-PHP, שכוללת הרשמה, LOGIN, ופאנל אדמיניסטרציה מצומצם. מה שאני צריך ממכם, חברי הפורום זה לנסות ולשגע את המערכת, SQL INJECTION, XSS וכו', וגם בדיקה קטנה למה שכבר יש. כמו כן, עבדתי במשך מספר שעות על מערכת ANTI-PROXY ומערכת הרשמה ב-JS, אשמח אם חברי הפורום ייבדקו את הכל. תודה לכל המשתתפים http://84.109.228.17 במידה ואתם רוצים לנסות את ה-ADMIN PANEL - שם משתמש: admin סיסמא: 111111
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
-
שלום, יש משהו שאני לא מבין לגבי עיצוב אתרי אינטרנט. רוב אתרי האינטרנט למשל האתר הזה HWZONE בנוי בבסיס מטבלה אחת והרבה תאים? או שהוא מחולק לכמה פריימרים שכל אחד מציג דף שונה? למשל אתר שיש בו תפריט לניווט בצד ימין ובאמצע תוכן ובצד השמאלי נגיד פרסומות...בעצם בנו דף שמכיל שלושה פריימרים שונים או שזה טבלה אחת עם שלושה עמודות? איך הכי כדאי לבנות אתר, שהבסיס שלו הוא טבלה אחת עם הרבה עמודות ותאים או כמה פריימרים שכל אחד מציג דף שונה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, מוחזרת לי השגיאה הבאה Error 1 error C2065: 'maxGrade' : undeclared identifier כאשר הקוד הוא: .h class Student{ private: static int maxGrade; public: Student() {} static int getMaxGrade(); }; .cpp #include "Student.h" static int getMaxGrade() { return maxGrade; } ניסיתי להוסיף Student לפני הmaxGrade או לפני השם של הפונקציה אבל זה מחזיר לי שגיאה.. מה הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור אפקט blur באתר שאני מפתח- ולצורך העיניין הגדרתי תמונת רקע ל-body שהיא בfixed. ועל כל אלמנט (div) שאני רוצה ליצור את האפקט הגדרתי תמונת רקע גם ב-fixed. האלמנטים האלו צריכים להיות בגודל קבוע, ולכן אם התוכן לא נכנס בצורה מלאה לאלמנט הגדרתי עליהם גם overflow:auto. הבעיה היא שהרקע על האלמנט לא נשאר קבוע במידה שהחלון והאלמנט נגללו שניהם (מצורפות תמונה להמחשה) בדוגמא עצמה זה קורה גם כשהחלון (body) לא נגלל אלא מספיק שרק האלמנט נגלל- באתר שאני מפתח זה קורה רק כשגם האלמנט (ה-div) וגם החלון נגללו (לא יכול לתת קישור לאתר כי הוא כרגע מקומית על המחשב שלי) http://www.bootply.com/WFoyvePw75 ניסיתי לשנות את ה-background-attachment לscroll …
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספריה שדרכה אוכל להזין ערכי Joystick לצורך שליטה במשחקים. עברתי על הדף הזה אך זה כנראה לא מתאים ללוח שלי, יש למישהו רעיון? בנוסף, נכנסתי לדף הזה ושם יש הסבר (אאל"ט) על מיקום הזכרון לערכים של הג'ויסטיק. זה הקוד: 0200-020F ---- Game port reserved I/O address space 0200-0207 ---- Game port, eight identical addresses on some boards 0201 r read joystick position and status bit 7 status B joystick button 2 / D paddle button bit 6 status B joystick button 1 / C paddle button bit 5 status A joystick button 2 / B paddle button bit 4 status A joystick button 1 / A paddle button bit 3 B joystick Y coordinate / D pa…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
#include <conio.h> #include <string.h> int nocis(char,char); void main(){ char str[10],c; int num; gets(str); scanf("%c",c); num=nocis((char)str,c); } int nocis(char str[10],char c){ char *p; int counter=0; p=strchr(str,c); if(p!=NULL){ counter+=1; nocis(*p,c); } return counter; } #include <stdio.h> אלו הן הבעיות: Cpp1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "void __cdecl nocis(char,char)" (?nocis@@YAXDD@Z) Debug/Cpp1.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Error executing link.exe. עזרה בבקשה
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אם אני עושה פעולה שמשנה תכונה, וגם מחזירה ערך, ננניח פעולה שמשנה את הX של העצם וגם מחזירה משתנה מסוג bool, אפשר להשתמש בפעולה בלי להתייחס למשתנה המוחזר? אני יותר מתכוון במבחן מאשר אם זה יפעל בקימפול... דוגמא: public bool action(int x) { this.x=x; return true; } public static void Main() { ...x=new... x.action(3) }
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי את קטע התוכנית הזו: #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <dos.h> #include <math.h> int main(void) { /* request auto detection */ int gdriver = DETECT, gmode, errorcode; /* initialize graphics and local variables */ initgraph(&gdriver, &gmode, ""); /* read result of initialization */ errorcode = graphresult(); /* an error occurred */ if (errorcode != grOk) { printf("Graphics error: %s\n", grapherrormsg(errorcode)); printf("Press any key to halt:"); getch(); exit(1); } float x1,x2,y1,y2,m,n; float x,y,t; float dx,dy; x1=100; …
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשראול אם מישהו מכיר את האפשרות של Fuzzy Search בSharePoint ואיך אפשר להפעיל אותה. כשאני מתכוון לfuzzy search אני מתכוון ל"Did you mean" שמופיע לך כאשר אתה כותב שגיאת כתיב בחיפוש... ממש כמו בגוגל. קראתי שזה אפשרי, אבל לא מצאתי את האופציה לעשות את זה. הגרסאות שקיימות ברשותי הם WSS 3 והSharePoint Online החדש שבא עם Office 365. אין לי כ"כ ידע בפיתוח אתרים, במיוחד לא בasp.net, אבל אם יש משהו שצריך לעשות, אז אני יעשה... בנוסף רציתי לדעת אם אתם מכירים איזשהו Web Part או iFilter שיכול לעזור לי עם העניין. תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני צריך קוד ל BOBLE SORT (קוד למיון משתנים בסדר יורד מהגבוה לנמוך) על מערך משתנים אחד. תדה חג שמח ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
איך יוצרים פונקציה עם מספר לא מוגדר של פרמטרים כמו printf בC?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מעוניין לכתוב תוכנה שתוסיף כתוביות קלות (לא מוצמדות) לסרט בפורמט MP4, שיוכל להתנגן באייפוד ואני אוכל לכבות ולהדליק את הכתוביות במכשיר. בשביל לעשות את זה אחריי שהצמדתי את הכתוביות לסרט ע"י כלי כלשהו, אני צריך לערוך את הקובץ MP4 ולשנות לו סטרינג ספציפי לסטרינג אחר כדי שהאייפוד ידע שזה סרט עם כתוביות. השאלה היא האם יש איזה משהוו שעוטף לי את זה, שאני אוכל לתת לו כפרמטר איזה סטרינג למצוא ובמה להחליף אותו. יש משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אהלן חברים, התחלנו ללמוד אנדרואיד, ממש בבסיס של הבסיס. יש לי מטלה, ליצור אפליקציה עם מספר שורות שהמשתמש צריך להכניס כיתוב(כיתוב מוגדר מראש) וברגע שהוא לוחץ על הכפתור והכיתוב נכון, זה עובר לדף הבא. בדף הבא אמור להיות וידאו, רשמתי קוד לפי מה שהמורה הביא וברגע שאני רושם את הפרטים הנכונים ולוחץ על הכפתור כדי שיעבור לדף אחר, האפליקציה קורסת. הוידאו הוא וידאו mp4, עשיתי אותו ברזולוציה נמוכה ממש וזה עדיין לא עוזר. זה הקוד שרשמתי לוידאו: String local = "android.resource://com.example.happybirthday/" + R.raw.maor12; VideoView videoView = (VideoView) findViewById(R.id.videoView); MediaController mediaC = new MediaController(this); mediaC.setAnchorView(videoView)…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה עם פקד הimagebutton באתר שלי. בIE הקוד עובד בצורה חלקה אבל בchrome רק אם ניגשים לכפתור בעזרת הtab ולוחצים עם מקש הenter במקדלת זה עובד. הקוד: <asp:ImageButton ID="UnsubsribeCaster" runat="server" ImageUrl="~/subscription images/UnSubscribe_Button.png" OnClick="CasterBTN_Click"/> הcode behind עושה כמה פעולות פשוטות של הכנסה לDB. לא בטוחה אפילו איך אני תוקפת את העיניין הזה .... אשמח לעזרה :-X תודה!!
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
סקריפט שיציג כפתורים של תחנות רדיו בארץ. ואיך שלוחצים זה ישמיע אבל לא בתוכנה חיצונית אלה בדף האתר כמו ברדיו פא"צ תודה לעוזרים וחיפשתי בגוגל לפני הת'רד הזה אבל לא מצאתי כלום זה מוצא לי רק שרתי רדיו
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, למדתי html ו javascript יש לי שאלה, איך אני מוריד\משנה, איך שלא עושים את זה, שיהיו לי כפתורים אחרים וטבלאות אחרות??? אפילו כמו פה באתר נגיד כמו הטבלה של הקישורים שלמעלה, "אשי, מדורים,ביקורות,כתבות......" איך עושים עיצוב יפה ולא קישור עלוב עם קן מתחת או כפתורים אפורים אחד מתחת לשני? תודה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מחפש המלצה לספר רציני, עדיפות לאנגלית, לא באינטרנט, שכולל את השפה C# .NET וגם את סביבת פיתוח Visual Studio 2005 תודה !
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
למדתי ויסואל בייסיק דרך האתר DR-VB, ואני רוצה לעבור מטופס אחד לטופס אחר שבניתי על ידי לחיצה על כפתור הפקודה הראשון. Private Sub Command1_Click() Load.Form2 End Sub Private Sub Command2_Click() MsgBox "טעות" End Sub Private Sub Command3_Click() MsgBox "טעות" End Sub הוא נותן לי הודעת שגיאה שהload לא חוקי.. עזרה?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעשות סטייל כללי לקישורים (צבע קישור לא לחוץ- עכבר מעל- קישור שנלחץ) מקובץ CSS נפרד. כדי שאני לא יצטרך להוסיף בכל קישור class (אני יודע איך לעשות את זה בתוך דף HTML עצמו אבל משום מה זה לא עובד לי מקובץ CSS) חוץ מזה אני מנסה לבנות class לטבלה שגם קובעת את הערכים לשורות ולתאים של הטבלה כך שאני לא צריך לכתוב לכל תא class="" זה לא הולך לי- כבר הרבה זמן לא עסקתי בעסק הזה- אני אני מסתבך עם זה שוב. תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי JTable עם Renderer שאני הגדרתי. יש לי בעיה שכשאני לוחץ על כותרת של עמודה, רק חלק מהעמודות מסתדרות, וכל שאר העמודות יסתדרו ברגע שאלחץ עליהם עם העכבר. נראה שהטבלה צריכה סוג של רענון כדי להסתדר לגמרי. ניסיתי לעשות: JTable guiTable = new JTable(stockTableModel){ public void sorterChanged(RowSorterEvent e) { ((DefaultTableModel)getModel()).fireTableDataChanged(); System.out.println("changed"); } }; אבל אני מקבל StackFlow.. יש למישהו מושג למה כל הסיפור הזה קורה בכלל? תודה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
היי , אשמח שתשלחו חומרים על אלגוריתם שיבוץ גנטי בעיקר ב #C וגם קודים בנויים שאפשר להשתמש בהם זה דיי דחוףף תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה ליצור Pattern מסויים לדוגמא ###-###-#### ואז להדפיס את הPattern הזה בעזרת שליחת 3 INT, אפשרי? DecimalFormat fmt = new DecimalFormat(); fmt.applyPattern("###-###-####"); ואז System.out.println(fmt.format(num1, num2, num3)); בצורה הזאת זה לא עובד, באיזה method של fmt אני צריך להשתמש, איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום תוכניתנים יקרים! יש לי בעיה בשימוש ב-WebService ב-C# (הסביבה היא Visual Studio 2005). ה-WebService רץ על שרת IIS נפרד. בפרויקט של ה-WebService על השרת, בקובץ Reference.cs שמכיל את כל ה-Referenceים ל-Classים שה-WebService מייחצן, כל ה-Data Members בכל ה-Classים מוגדרים כ-public. לעומת זאת, בפרויקט על מחשב אחר שבו יש Web Reference ל-WebService הזה, בקובץ Reference.cs אותם Members הפכו משום מה ל-private ונוספו properties שהם public לאותם ה-members. איך אפשר לבטל את השינוי, כך ש-Web Reference לא ייחצן לי את ה-Data Members באמצעות properties אלא ישאיר אותם כ-public ויתן לי גישה ישירה אליהם? האם ההגדרה הזאת היא בפרויקט שמכיל את ה-WebReference או בפרויקט של ה-WebService עצ…
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-