עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני עובד על תוכנה כלשהי וכרגע מתמקד בחלק של יצירת database. הכיוון עליו הלכתי כולל יצירת xml שמכיל את התוכן, וקוד פייתון שמייצר ממנו פקודות sql. קובץ ה xml שלי מכיל תוכן בעברית בחלקו. קצת מורכב לי להרחיב וגם זה לא ממש יוסיף, אבל נאמר שיש לי טבלת SQL שהעמודות הן בולאניות. הכי נוח לי שפשוט שדה ב XML מתורגם ישירות לדטבייס, כלומר אם הוגדר שדה 'ערן' אז בטבלה (נניח והכל חוקי) יש עמודה ושמה 'ערן' וערכה TRUE. וקיימות עמודות שהן בעלות שם אנגלי רגיל, אך תוכן יוניקודי (מחרוזת בעברית) האם כל זה אפשרי? האם זה מתכון לצרות לעבוד עם דטהבייס בעל עמודות בעברית?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  2. במערכת גלרייות מתקדמת שאני בונה בניתי פונקציה שכאשר מעלים קובץ ZIP אז היא מחלצת את התמונות שבתוכו אל התיקייה של הגלרייה זאת הפונקציה, מי שרוצה יכול להשתמש: function unzip($file, $dir) { $zip = zip_open($file); if ($zip) { while ($zip_entry = zip_read($zip)) { // Skip non-images in the zip file. if (!is_image(zip_entry_name($zip_entry))) continue; if (zip_entry_open($zip, $zip_entry, "r")) { $buf = zip_entry_read($zip_entry, zip_entry_filesize($zip_entry)); $path_file = str_replace("/",DIRECTORY_SEPARATOR, $dir . '/' . zip_entry_name($zip_entry)); $fp = fopen($path_file, "w"); fwrite($fp, $buf); fclose($fp); zip_entry_clos…

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by Xthread,

ואם אפשר לתוך COLLECTION של HASHSET

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by MasterOr,

אני רוצה לשנות את הצורה של הטבלה ככה שהעמודות יהיו לרוחב, כלומר הheader column לא יהיה למעלה אלה בצד דוגמא: ---------------- כותרת| פרטים | ... ----------------- כותרת| פרטים | ... -----------------

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  5. Started by jackok111,

אני רוצה לקרוא לטופס באמצעות לחצן. יש את הפקודה הנ"ל: formName.show() איך אני אומר לתוכנה לפתוח את החלון החדש באותו מיקום של החלון הנוכחי ? ההנחה היא ששני החלונות באותו גודל. תודה.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by joni,

אלא אם כן עדיף ללמוד מאיזהשהוא אתר ואם כן איזה ?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by ElemenTal,

אני רוצה ליצור שרשרת של תווים, מסוג Character כמובן, אני מכניס לו תוו אבל זה עושה אליו שגיע, למשל Node<Character> chain1 = new Node<Character> (c); זה אומר לי - c cannot be resolved

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by shoshana,

יש לי UserControl כחלק ממשחק. ובאיזשהוא שלב אני רוצה לצאת מהקוד של הUserControl לדף שפתח אותו (שעליו הוא נמצא) איך עושים את זה ???

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by asmon,

<p>בעקרון אני מנסה לעשות COUNTDOWN שיראה כמה זמן נשאר מהזמן הנוכחי של השרת לזמן מסויים שנמצא בבסיס הנתונים.</p><p>אני יודע ליצור זאת כשהזמן הוא הזמן של הקליינט אבל לא כשמדובר על הזמנים של השרת.</p><p>ניסיתי את הדבר הבא</p><p></p><div></div><pre class="ipsCode"><br><br><input type="text" id="sec"><br> <input type="text" id="min"><br> <input type="text" id="hour"><br> <input type="text" id="days"><br> <script type="text/javascript"><br><br><br><br><br><br> function countdown()<br> {&l…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  10. הנה שני השאלות, אם יש למישהו פיתרון אני ממש אשמח לראות אותו כי יש לי מחר בגרות, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  11. אנחנו מפתחים תוכנה שבה נצטרך לשלוח כמות גדולה של הודעות סמס. אני יודע שיש מספר רב של חברות צד ג' שמספקות API לשליחת סמס דרכם, אך השאלה שלי היא האם יש דרך להתחבר ישירות למפעילים (אורנג/סלקום/פלאפון) דרך API במקום לעבור דרך צד ג? אני בטוח שיש עובדה שכל החברות צד ג' עושות זאת, השאלה איך?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  12. שלום אני רוצה להדפיס את שורות הטקסט מתוך קובץ הטקסט, הקוד הבא מדפיס לי את כל השורות לא כולל האחרונה... איפה השגיאה שלי? FILE* fin; char line[MAX]; fin = fopen(argv[1],"rt"); for (fscanf (fin, "%s", &line); !feof (fin); fscanf (fin, "%s", &line)) puts(line);

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by orlupo,

התוכנית הזאת לא עובדת לי משום מה ולא מזהה אפילו שהיא הגיעה לסוף הקובץ. אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן אותה בבקשה אני כבר אובד עצות. בתודה מראש #include <iostream.h> #include <stdio.h> void main() { int y [50]; unsigned int i=50; FILE *f; cout<<"\n"; f=fopen("d:\\d1.txt","r"); while(!(feof(f))) { i--; fscanf(f,"%d ",&y[i]); } fclose(f); f=fopen("D:\\d2.txt","w"); for(;i<=50;i++) { fprintf(f,"%d ",y[i]); } fclose(f); }

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by skywalker13,

שלום. באתר שלי שאני עושה שמתי מוסיקת רקע. עכשיו זה תגית ויש לה כמובן src. עכשיו האתר עולה אוטומטית אם המוסיקה. עכשיו כדי לעשות כך שהמוסיקה תיפסק עשיתי לחצן stop music. עכשיו אם ג'אוא סקריפט אני עושה את הפונקציה הבאה בפקודת onmouseclick (ככה אם אני לא תואה רושמים את זה אני לא זוכר זה רשום ב-w3schools) function stopMusic(linkObj , stop) { linkObj.src = stop ; } עכשיו אני מתכוון גם לעשות פונקציה שתשנה את המשפט stop music ל-play music אחרי הפסקת המוסיקה. ופה הבעיה. העניין הוא שאני לא יודע איך בתוך התגית <a> של המספט stop/play music לעשות ארבע פעמיים את אותה פקודת onmouseclick כאשר הראשונה והשנייה יפסיקו את המוסיקה ישנו את המשפט מ-stop music ל-play music ושהש…

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  15. חנות וירטואלית כלשהי . שלו קיימת או קוד פתוח איזה שהיא .. ההתוצאה צריכה להראות ככה ivory.co.il את העיצוב אני אביא ..השאלה אם אפשר לשלב עיצוב כזה לתוך פרסטהשופ או כל פלטפורמה קוד פתוח אחרת ? אני גם צריך לשלב בתוך המערכת אופציה לאיחסון וכתיבת מאמרים ותוכן . כלומר שיהיה לי איזה שהו חוצץ הנקרא "מדריכים" ושם אני יוכל להכניס תוכן לפי קטגוריות ... האם המשימה אפשרית ??? כמובן שהעזרה תהיה בתשלום

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  16. שלום, אני בונה תוכנה ששואבת מידע מעמודי אינטרנט בתכיפות גבוהה. הבעיה שלי היא כזו: העמוד שאני רוצה לקרוא נראה שונה אם המשתמש מחובר עם השם משתמש שלו. כלומר, העמוד הוא פומבי וישנה גישה אליו גם אם המשתמש לא מחובר, אבל כשהוא מחובר מוצג מידע שונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח סטרים כל פעם ולקרוא את הדף כאילו הייתי מחובר בתור משתמש. אני מקווה שאין צורך בכל פעם שפותחים את הסטרים - להתחבר מחדש, כי אז אני מניח שזה יקח זמן יקר (אני קורא מספר עמודים במקביל בתכיפות מאוד גבוהה). אשמח לעזרה, תודה גיא

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by wow,

אני אמור לכתוב תוכנית שתקבל טקסט מסויים, נק' התחלה של הטקסט ואורך ותציג אותו לדוגמא אני מכניס את המחזורת ABCDEF, נק' ההתחלה שלי היא 2 (מהאות השנייה במחרוזת) ואורך למשל 3 אז אני אמור לקבל את BCD. יש לי שגיאת קומפילציה שאומרת The name 'text' does not exist in the current context וגם The name 'length' does not exist in the current context ואין לי מושג למה. אגב אני אמור לכתוב את התוכנית עם שימוש במתודה. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T223 { class Program { //define method static string SubString(string text, int StartPosition, int length) { string ResultText = ""; for (int i = …

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by Woland,

שלום , אני מנסה לדבג קובץ executable עם ddd , ואני מקבל את השגיאה הבאה - sysdeps/i386/elf/start.s :no such file or directory מחיפוש ממושך באינטרנט אני מבין ש start.s קשור ל glibc - gnu c library, איך אני יודע עם glibc מותקן אצלי? והאם מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by muli900,

אני רוצה לבנות אתר ובגלל זה אני רוצה ללמוד HTML ואני לא מבין משו אחד... אחרי שבניתי את דף האינטרנט ואחרי שיש לי הכל... איך אני בוחר לו כתובת וכל מי שרוצה יכול להכנס אליו???

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by shai87,

שלום יש לי תרגיל ב-C לקליטת מחרוזות, ואסור שהמחרוזת תכיל מספרים. קליטת המחרוזת אני עושה בעזרת gets והבעיה היא שאני לא יודע איך אני נותן תנאי שלא יכיל מספרים. אשמח מאוד לעזרה, בברכה שי.

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  21. אהלן חברים, התחלנו ללמוד אנדרואיד, ממש בבסיס של הבסיס. יש לי מטלה, ליצור אפליקציה עם מספר שורות שהמשתמש צריך להכניס כיתוב(כיתוב מוגדר מראש) וברגע שהוא לוחץ על הכפתור והכיתוב נכון, זה עובר לדף הבא. בדף הבא אמור להיות וידאו, רשמתי קוד לפי מה שהמורה הביא וברגע שאני רושם את הפרטים הנכונים ולוחץ על הכפתור כדי שיעבור לדף אחר, האפליקציה קורסת. הוידאו הוא וידאו mp4, עשיתי אותו ברזולוציה נמוכה ממש וזה עדיין לא עוזר. זה הקוד שרשמתי לוידאו: String local = "android.resource://com.example.happybirthday/" + R.raw.maor12; VideoView videoView = (VideoView) findViewById(R.id.videoView); MediaController mediaC = new MediaController(this); mediaC.setAnchorView(videoView)…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by dragonXxX,

שלום, למדתי html ו javascript יש לי שאלה, איך אני מוריד\משנה, איך שלא עושים את זה, שיהיו לי כפתורים אחרים וטבלאות אחרות??? אפילו כמו פה באתר נגיד כמו הטבלה של הקישורים שלמעלה, "אשי, מדורים,ביקורות,כתבות......" איך עושים עיצוב יפה ולא קישור עלוב עם קן מתחת או כפתורים אפורים אחד מתחת לשני? תודה

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  23. ניסיתי לעשות בmeta, onLoad=#down אבל זה לא עבד, יש לכם דרך שאיך שזה מסיים לטעון את הדף ישר זה יורד למטה? ושיהיה בבקשה בJS או HTML... ואם בJS אשמח אם תסבירו לי אותו בקצרה. תודה מראש לכל העוזרים, טימור אפשטיין.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  24. Started by MoAv,

מחפש המלצה לספר רציני, עדיפות לאנגלית, לא באינטרנט, שכולל את השפה C# .NET וגם את סביבת פיתוח Visual Studio 2005 תודה !

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  25. איך יוצרים פונקציה עם מספר לא מוגדר של פרמטרים כמו printf בC?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.