תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות קוד בC ואני רוצה להפעיל בו קובץ מישהו יודע מה הפונקציה לזה? תודה לכל העונים ;D
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש בו לא מותקן VB6 אלא רק VS2005, ויש לי פרוייקט שכבר הומר לVB.NET אך עכשיו במחשב החדש הוא לא עובד כי הוא לא מוצא את הקובץ WINSOCK.OCX, ואני לא יכול לבצע המרה מחדש של הפרוייקט המקורי ל.NET כי הוא אומר לי שאין לו WINSOCK.OCK ושאני צריך להתקין את VB6 בשביל שהקובץ יימצא, מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את הקובץ WINSOCK.OCX לפה (מVB6)? תודה. ואם יש למישהו מושג איך אני עושה לOCX רגיסטר אחר כך זה גם יהיה נחמד לדעת... ;D ***עריכה*** טוב מצאתי לבד, הקובץ הוא mswinsck.ocx וכדי לרשום אותו רושמים: regsrv32 mswinsck.ock למיש רוצה לדעת...
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
משהו יודע אולי איך נותנים הוראה שיראה את כל הקבצים שבמחשב שהם עם הסיומת avi
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי קובץ שרשום בו המילים לשירים (הקריוקי) ואני מחפש דרך לערוך אותו הקובץ הוא בסיומת non (שיניתי אותו ל TXT כדי להעלות אותו) והצלחתי לקרוא אותו ב word אך עם חירטושים (כמו בתמונה שצרפתי) פתחתי את הקובץ בקידוד: (unicode (UTF-8 אז אם יש איזה תוכנה שיודעת לפתוח קידוד זה אשמח לשמוע את שמה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מקצה זיכרון עם מאלוק לבאפר כלשהוא שמקבל אותיות char * buffer = (char*) malloc, ובאחת מהאותיות אני מכניס 0 כלומר null הבאפר מסרב לקבל עוד ערכים ופשוט נקטע (אני מסתכל בדיבגר) , לעומת זאת אם אני מקצה מערך בצורה רגילה char buffer[10] אין אם זה שום בעיה , למה זה קורה ?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
-
לאחר לא מעט זמן השלמתי את האתר הראשון שיצרתי ב-PHP - זוהי מערכת פשוטה (מאוד) לייצור בלוגים, אתם מוזמנים להתרשם - http://mynewblog.freehostingcloud.com ...ולדווח לי על כל טעות או עצה פרודקטיבית שיש לכם (ניסיון פריצה ומציאת פרצות אבטחה ייתקבלו לשם שינוי בחיוב, כל עוד כמובן הן לא ייחצו את הקו לקראקינג). תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 סעיפים שאני אפילו לא בכיוון לפתור ואני אשמח לעזרה. אעלה את הסעיפים ומסד הנתונים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי :). אלו השאלות: אלה הטבלאות: תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום, בתכנית יש מגוון כלי רכב שיורשים כולם מVEHICLE. אני אמור לייצר רכב מסוג כלשהו ואז להתחיל להכניס בו את כל הנתונים הרלוונטיים שלו (לכל כלי רכב נתונים אחרים). כאשר אני משתמש בFACTORY אז אני מקבל אובייקט של כלי הרכב הרלוונטי לתוך אובייקט מסוג VEHICLE ואז אני אמור לבקש מהמשתמש את הנתונים הרלוונטיים שהוא צריך להכניס לרכב הספציפי. הבעיה היא : איך אני יודע איזה אובייקט יש לי ? נכון שיש פה פולימורפיזם אבל צריך להתאים את השאלות שאני מציג למשתמש בהתאם לכלי הרכב שהוא בחר לייצר. כל מימוש אפשרי יתקבל בברכה, תודה רבה, אורי.
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום! אני סטודנט לתיכנות ובניית אתרים. בכדי לתרגל לקחתי כהשראה אתר מסויים ובניתי אותו בעצמי. מבחינת עיצוב ומבנה אפשר להעריך שהאתר שבניתי נראה דומה מאוד למקור. לא העתקתי שום קוד ולא תמונה את הכל אני בניתי! השאלה שלי היא: אם הייתי רוצה להעלות את האתר לרשת האם אני מפר זכויות רק בגלל שהתוצאה הסופית דומה מאוד למרות שהקוד שונה לחלוטין? ובכלל אם מישהו מכיר מסמך עדכני כלשהו באינטרנט שמדבר על דברים מהסוג הזה אשמח מאוד לקבל קישור. תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
חג שמח אני מתכנת ב-C# אבל בטוח שהנושא רלוונטי לרוב השפות (לפחות java ו-c++), רציתי לדעת איך אני מטפל "נכון" בחריגים. אני עובד על פרוייקט שמורכב ממחלקה ראשית ומחלקה שכותבת ל-DB (לוג על הפעולות במערכת). אם למשל נזרקת שגיאה בפתיחת החיבור ל-DB, איפה אני תופס את השגיאה ומציג אותה למשתמש? מבחינת תכנון נכון, האם אני צריך לתפוס את השגיאה במחלקה הראשית? האם כל הפונ' שקוראת לפונ' שעלולה לזרוק שגיאה צריך להיות מורכבת מבלוק try ו-catch? איך צריך לטפל בחריגים במידה ויש לי פרוייקט גדול שמורכב ממחלקה ראשית והרבה מודולים שונים שעלולים לגרום לשגיאות? תודה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי ככה אין לי מושג כך כך בתיכנות מהבסיס למוצר פשוט מענין אותי כמה קשה לעשות דפדפן?? האם FF מבוסס על משהו קיים או שהוא נעשה מההתחלה-כלומר מ"דף" ריק?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
איזה תגית HTML אני צריך לרשום כדי להקטין גודל של תמונה
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום הבעיה שלי היא כזאת אני אמור להדפיס דרך משתנה int את המספר 0001 הבעיה שג'אווה ממירה אותו ל1 אוטומטי. רציתי לדעת האם יש דרך כלשהי לגרום לשפה להתייחס אליו כ- 0001 בתור קובץ int בלי להשתמש בstring תודה.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היה לי איזה אתר שנותן להוריד סקריפטים ב-PHP וגם ב-ASP מתורגמים והרצתי חיפשו גם בגוגל וגם פה באתר ולא מצאתי, אז... אם מישהו מכיר את כזה תודה.
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אפליקציית winforms שכתבתי משתמשת בקובץ XML כדי לשמור הגדרות משתמש. אם windows קורס מסיבה כלשהי, הרבה פעמים קובץ ההגדרות נעשה מזובל או ריק. כדי לנסות להתגבר על זה הוספתי קובץ גיבוי. אחרי סיום הכתיבה לקובץ הראשי, אני מנסה לקרוא ממנו, אם הצלחתי אני שומר עותק נוסף שלו. בצורה זו, אם משהו קורה לקובץ הראשי, אמור להיות לי גיבוי משמירה אחת קודם. בפועל שני הקבצים נהרסים... XmlWriter writer = XmlWriter.Create(mSettingsFilePath); writer.WriteStartElement("Settings"); foreach (BaseProperty prop in mSettings.Values) { writer.WriteStartElement("Setting"); prop.Serialize(writer); writer.WriteEndElement(); } writer.WriteEndEle…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי פונקציה void update(char *name,FILE *fp){ . . . } כאשר name מקבל מחרוזת מהפונקציה הראשית המכילה את שם הקובץ הפונקציה פותחת את הקובץ general=fopen(name,"r") אני מעביר את מה שאני צריך להעביר ולסדר מ2 קבצים שברשותי לקובץ חדש temp=fopen("Tempfile.txt","w") אך הבקשה בשאלה הייתה שבסופו של דבר השם Tempfile יחזור להיות לשם שנמצא ב name אך כשאני עושה את הפקודה שלמדנו rename(general,temp); זה לא משנה דבר והקבצים נשארים בשמם... מה עלי לעשות בכדי שהשם ישתנה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מחפש שרת FTP תומך ASP חינמי........ מישהו מכיר אתר שנותן / מאפשר זאת?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי master page ובתוכו menu (שהוא בעצם תפריט) עכשיו... אני עושה שהפריטים בתוכו יטענ מתוך דף חיצוני... כלומר הדף הזה בונה menuItemCollection ושם אותו בתוך הSession והתפריט טוען מהסשן הכל... עכשיו השאלה היא: איך אחרי שהוא טוען מהסשן הוא ישאר ככה(זאת אומרת - ישמר) גם לאחר הפסקת האפליקציה דוגמא: נגיד בתפריט בהתחלה יש פריטים "אלון" "בית" "עץ"(שאנחנו לא בזמן ריצה) ועכשיו אני בתוך הויזואל סטודיו (לא במצב ריצה) אני רואה את שלושתם... ואז הרצתי את האפליקציה, אני בתוך הדף הוא טען מהסשן והשתנה לפריטים: "אף" "אוזן" "חתול" איך אני עושה שלאחר הטעינה זה בעצם ישמר בתוך הפריט... שאני יעצור ושוב יהיה לא בזמן ריצה ויראה "אף" "אוזן" "חתול" ולא את מה שהיה בהתחלה... מקווה שהובן, מחכה לעזרה, ת…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מחפש החלפת קישורים עם אתרים: [list type=decimal] [*]בעלי אתרי PR1 ומעלה. [*]באוויר לפחות חצי שנה. [*]אתרים העוסקים בנושאים כמו: מדריכים, גאדג'טים, מחשבים, אינטרנט, בניית אתרים, עיצוב, וכדומה. [*]אתר בעלי תוכן, ותוכן מתעדכן - לא אתרי פורטפוליו ולא פורומים בבקשה. האתר שלי:[list type=decimal] [*]בעל PR2. [*]באוויר 5 שנים. [*]האתר עוסק: מדריכים, גאדג'טים, מחשבים, אינטרנט, בניית אתרים, עיצוב, וכדומה. [*]אתר בעל תוכן מתעדכן באופן קבוע. מבקש אנשים רציניים בלבד, תציעו אתרים ונסגור על החלפה. מבקש החלפה לאתרים שעליו קישור מוביל שגם משם יצא, לא מעוניין בהחלפות המוניות. למנהלים: במידה והאשכול אינו קשור לפורום בבקשה רק תעבירו אותו, חיפשתי פחות או יותר פורום מתאים לפתו…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אבל break כזה שיוצא מכל הפונקציה (ולא רק מהלולאה האחרונה)? ???
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי אתר HTML רגיל ואני רוצה להוסיף מן ספר אורחים או מערכת פידבקים שתאפשר תגובה של משתמשים והצגת התגובה באתר באופן מיידי. איך ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
פחות או יותר הכל מתואר בתמונה. גם אם אני מזיז את הקובץ IO לתוך הSRC איפה שכל הJAVA ועושה לו IMPORT בMAIN זה לא עוזר..[br]פורסם בתאריך: 24.09.2007 בשעה 18:19:46 כן אני יודע, דאבל אבל יש עדכון ואף אחד לא יסתכל על התרד הזה יותר.אז ככה ברגע שאני מוריד את השורה package preyPackage; בכל אחד מהקבצים שנמצאים שם תחת אותו חבילה הIO עובד. ברור לי שזהו לא הפתרון המתאים. השאלה מהו כן הפתרון המתאים? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי אתר אינטרנט שאני בונה במסגרת לימודי. נתקלתי בבעיה שאני לא כ"כ הייתי בשיעור ואני לא מצליח לסדר אותה. בתמונה שמצורפת יש חלק עם הקווים שאני לא מצליח להכניס את "המניו בר" שלמעלה כמו שצריך שיהיה צמוד לצד ימין. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ,הבעיה החלה שלא הצלחתי למרכז את האתר ואחרי שהצלחתי אני לא מצליח לסדר את זה ,תודה מראש על העזרה הנה הקוד שאצלי : @charset "utf-8"; /* CSS Document */ #wrapper { width: 960px; margin: 0 auto; background-color: #590e0f; } #header { height: 150px; width: 950px; margin-top: 0px; margin-right: 80px; margin-left: 80px; background-image: url(../images/header.png); } #content { height: 550px; width: 950px; margin…
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-