תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליצור חלון אליו אני מוסיפה panel מסוג BorderLayout. לכל איזור בפאנל הזה, אני רוצה להוסיף פאנל מסוג אחר. איך עושים את זה???? הצהרתי על חלון Frame: Frame f = new Frame ("Good Morning"); מה עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הצורה של הטבלה ככה שהעמודות יהיו לרוחב, כלומר הheader column לא יהיה למעלה אלה בצד דוגמא: ---------------- כותרת| פרטים | ... ----------------- כותרת| פרטים | ... -----------------
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קוד בC ואני רוצה להפעיל בו קובץ מישהו יודע מה הפונקציה לזה? תודה לכל העונים ;D
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום רב, הקוד הבא: using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Text; using System.Windows.Forms; using System.IO; using System.Drawing.Imaging; using System.Net; namespace VirusScaner { public partial class Form1 : Form { string printScreen = null; static int i = 0; public Form1() { InitializeComponent(); } זה חלק מהקוד.... עשיתי בDEV ושם זה אומר לי את זה: C:\Dev-Cpp\Makefile.win [build Error] [main.o] Error 1 מה הבעיה עם זה?..... השאלות שלי הן: האם היא כתובה בשפת C#? באיזו תוכנה אפשרות לעשות לה compile כי ניסיתי בdev c++ וב VB וזה לא נותן...יכול להיות שעשיתי …
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לדבג קובץ executable עם ddd , ואני מקבל את השגיאה הבאה - sysdeps/i386/elf/start.s :no such file or directory מחיפוש ממושך באינטרנט אני מבין ש start.s קשור ל glibc - gnu c library, איך אני יודע עם glibc מותקן אצלי? והאם מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי אתר HTML רגיל ואני רוצה להוסיף מן ספר אורחים או מערכת פידבקים שתאפשר תגובה של משתמשים והצגת התגובה באתר באופן מיידי. איך ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מתכנת ועולם הVB קצת חדש לי אז אודה לעזרה ביצירת מקרו בword. אני צריך להעתיק חתיכת מידע מקובץ txt שממוקם באחד המחשבים אצלנו ברשת המקומית ולהדביק אותו לתוך text box שיצרתי בקובץ word. בנוסף יצרתי כפתור שאמור להתחיל את פעולת המקרו. אשמח אם מישהו כאן יוכל להקדיש מזמנו לעזור לי עם זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות 1) האם אפשר לקרוא לזה כך: dos זה בעצם שפת תיכנות? 2) אני רוצה ללמוד פקודות Dos ולמצאו דרך להצפין אותם כדי שלא יהיה ניתן לפתוח אותם ולראות את המקור על ידי start -> cmd -> edit תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם אני יכול להכניס פעולת חיבור או חיסור בתוך משתנה? כי התרגיל דורש שהמשתמש יכניס שני ספרות וסימן חיבור או חיסור והתוצאה תהיה לפי המספרים והפעולה.. לדוגמא 3 5 + 5+3=8 אם לא, אז איך אני עושה משהו כזה..
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום! אני סטודנט לתיכנות ובניית אתרים. בכדי לתרגל לקחתי כהשראה אתר מסויים ובניתי אותו בעצמי. מבחינת עיצוב ומבנה אפשר להעריך שהאתר שבניתי נראה דומה מאוד למקור. לא העתקתי שום קוד ולא תמונה את הכל אני בניתי! השאלה שלי היא: אם הייתי רוצה להעלות את האתר לרשת האם אני מפר זכויות רק בגלל שהתוצאה הסופית דומה מאוד למרות שהקוד שונה לחלוטין? ובכלל אם מישהו מכיר מסמך עדכני כלשהו באינטרנט שמדבר על דברים מהסוג הזה אשמח מאוד לקבל קישור. תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי Database מסויים ולפיו אני רוצה ליצור גרפים בעזרת ה-MS Chart Control. אז איך עושים את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
בעמוד 1: הגדרתי Application("a(5)") int i for i=0 to i=5 Application("a(i)") = 0 i=i+1 next קישור לעמוד 2! עמוד 2: int inx Application("a(ind)") = x (-משתנה עם ערך מספרי כלשהו) ind = ind +1 העמוד עושה redirect עד ש ind=4 -קישור לעמוד 3 עמוד 3: dim i for i=0 to i=5 response.write application("a(i)") i = i+1 next אז עד כה התוכנית אמורה להדפיס את הערכים אשר התקבלי בעמוד 2 נכון? במקום זה מודפסים הערכים שהתקבלו בעמוד 1 מה יכול להיות הבעיה?? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן ! אז דבר ראשון מצטער על שאלת הנוב ובטח יש פה איזה פוסט כזה שמישהו יכוון אותי אליו וזה יהיה גם מצויין. אני מתכנן לפתוח אתר עם דומיין לבחירתי ( או סיומת סטנדרית כמו של האתר הזה, או משהו לא ארוך וחינמי כהתחלה ) אני רוצה שבאתר, כהתחלה לפחות יהיה סקשן מאמרים, פורום ברמה, כמו הפורום של האתר הזה או דומה לו (מערכת פורומים שכיף לבוא אליה לא זבלה) סקשן סרטונים ותמונות ובגדול זהו. כולל עיצוב ע"י מקצוען מתחיל. אם מישהו יכול לתת לי WALKOUT של מה שאני צריך לעבור כדי לפתוח את זה, בכמה משפטים, אני כבר אחקור לעומק את השאר. אני פשוט לא כל כך יודע איפה להתחיל כי מעולם לא עשיתי דבר כזה. שאלות נקודתיות: 1. מהם הצעדים הדרושים ? 2. מהי עלות חודשית של דבר כזה (אתר בסיסי, בלי צ'קאווט או ס…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום. ישנה תוכנה שלא אציין את שמה. שמאפשרת חיבור בין מכשיר סלולראי אחד לשני בהסכמה. היא מתחברת באמצעות פרוטוקול Btspp:// ולאחר מכן כתובת מכשיר רציתי לדעת האם אפשר לבנות תוכנה למחשב שתוכל להתחבר דרך הפרוקוטול הנתון וכך יהיה אפשר להתחבר מהמחשב לסלולרי אם מישהו מכיר תוכנה כזאת..
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
<p>בעקרון אני מנסה לעשות COUNTDOWN שיראה כמה זמן נשאר מהזמן הנוכחי של השרת לזמן מסויים שנמצא בבסיס הנתונים.</p><p>אני יודע ליצור זאת כשהזמן הוא הזמן של הקליינט אבל לא כשמדובר על הזמנים של השרת.</p><p>ניסיתי את הדבר הבא</p><p></p><div></div><pre class="ipsCode"><br><br><input type="text" id="sec"><br> <input type="text" id="min"><br> <input type="text" id="hour"><br> <input type="text" id="days"><br> <script type="text/javascript"><br><br><br><br><br><br> function countdown()<br> {&l…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן חברים, התחלנו ללמוד אנדרואיד, ממש בבסיס של הבסיס. יש לי מטלה, ליצור אפליקציה עם מספר שורות שהמשתמש צריך להכניס כיתוב(כיתוב מוגדר מראש) וברגע שהוא לוחץ על הכפתור והכיתוב נכון, זה עובר לדף הבא. בדף הבא אמור להיות וידאו, רשמתי קוד לפי מה שהמורה הביא וברגע שאני רושם את הפרטים הנכונים ולוחץ על הכפתור כדי שיעבור לדף אחר, האפליקציה קורסת. הוידאו הוא וידאו mp4, עשיתי אותו ברזולוציה נמוכה ממש וזה עדיין לא עוזר. זה הקוד שרשמתי לוידאו: String local = "android.resource://com.example.happybirthday/" + R.raw.maor12; VideoView videoView = (VideoView) findViewById(R.id.videoView); MediaController mediaC = new MediaController(this); mediaC.setAnchorView(videoView)…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכם, האם יש אפשרות לבדוק האם כרגע אני צופה באתר מסויים? לדוגמה, לבדוק אם גלשתי ל-hwzone ולהפעיל שעון בשביל לראות כמה זמן ביליתי באתר. בנוסף לכך האם יש אפשרות לגלות האם אני אקטיבי או שבטעות השארתי את המחשב דולק פתוח כאשר אני נמצא באתר. מקווה שהבהרתי את עצמי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ואחרי הכל נפתחת לי תיקיה וכו' . ניסיתי להפעיל את הקומפיילר, על מנת לכתוב את הקוד וכו'.. אבל משום מה זה לא מצליח, אולי אני לא מפעיל את הקובץ הנכון? למישהו יש מושג? אני רץ על VISTA 32 אם זה משנה משהו..
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרויקט באקסס לבגרות בהנדסת תוכנה. יש לי טבלה של מוצרים, וטבלה של מכירות. בטבלה של המוצרים יש לי סעיף של מחיר, ובטבלה של המכירות יש לי שדה של המוצר. אני רוצה שכשהמשתמש יבחר מוצר בטבלה של המכירות (אשף בדיקת מידע) המחיר של המוצר ייכנס לשדה נוסף מיועד לכך בטבלה. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אלא אם כן עדיף ללמוד מאיזהשהוא אתר ואם כן איזה ?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שקולטת מספר ומדפיסה הודעה האם החצי הימני של המספר מורכב רק מספרות זוגיות והחצי השמאלי מורכב רק מספרות אי-זוגיות(מניחים שהמספר שקלטנו באורך זוגי). איך אני יכול לעשות את זה? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? -זה בשפת סי - זה אמור להיות עם לולאת while
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
אני עובד על תוכנה כלשהי וכרגע מתמקד בחלק של יצירת database. הכיוון עליו הלכתי כולל יצירת xml שמכיל את התוכן, וקוד פייתון שמייצר ממנו פקודות sql. קובץ ה xml שלי מכיל תוכן בעברית בחלקו. קצת מורכב לי להרחיב וגם זה לא ממש יוסיף, אבל נאמר שיש לי טבלת SQL שהעמודות הן בולאניות. הכי נוח לי שפשוט שדה ב XML מתורגם ישירות לדטבייס, כלומר אם הוגדר שדה 'ערן' אז בטבלה (נניח והכל חוקי) יש עמודה ושמה 'ערן' וערכה TRUE. וקיימות עמודות שהן בעלות שם אנגלי רגיל, אך תוכן יוניקודי (מחרוזת בעברית) האם כל זה אפשרי? האם זה מתכון לצרות לעבוד עם דטהבייס בעל עמודות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
זה משאיר לי את fixed קבוע משייט על המסך שאני גולל, אבל ב IE זה לא עובד, הבנתי שאין שם fixed יש דרך אחרת לקבל את האפקט עם CSS תודה <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> <style type="text/css"> <!-- #aa { width: 600px; margin-right: auto; margin-left: auto; border: medium solid #000000; } #inside { background-color: #996600; position: fixed; width: 600px; } --> &l…
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי שגיאה בקוד של שילחת מיילים ב asp . אשמח לעזרה בנושא: הקוד הוא: Dim objMessage, objConfig, Fields Set objMessage = CreateObject("CDO.Message") Set objConfig = CreateObject("CDO.Configuration") Set Fields = objConfig.Fields With Fields .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusing") = 2 .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserver") = "smtp.google.com" .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserverport") = 25 .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpauthenticate") = 1 .Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusern…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-