תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום! אנ רוצה תופס הרשמה לאתר שלי שיהיה, שם 7 פרמטרים (שאני אכניס) ושיהיה לי אפשרות לקבל את המידע שם למייל שלי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני אמור להגדר משתנה בשם destination ולאתחל אותו במחרוזת "New York" בעזרת ה-case הבאים: תמונה ראשונה זה מה שאני עשיתי: תמונה שניה יש לי טעות בשור של Las Vegas מישהו יכול לתקן אותי? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אם אני מחבר לד לפורט פלט 100H, ומחבר שמונה מתגים לפורט קלט 101H, הכוונה מ- D0 ועד D7. איך תיראה התוכנה שאני צריך לכתוב למעבד 8086, ע"מ לגרום להבהוב הלד בהתאם לנתון הנקלט ? הכוונה היא שכאשר למשל המתגים מראים 10H הלד יהבהב 16 פעם. אני יודע שאני אמור להשתמש בתוכנית ממש פשוטה אשר מעורבת בה תת שגרה בשם DELAY אשר גורמת להשהייה. תודה אנשים !
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
טוב אז התוכנית שלי היא מין עבודה שנתנו לנו בבית ספר. לבעיה: עשיתי שכשאני אלחץ על מקש רווח תזוז לי תמונה או משהו. אבל לפני שאני לוחץ על זה אני צריך לבחור משהו ב- option button דבר שכנראה לוקח לי את "הפוקוס" מהפורם ומעביר אותו לפקד. איך אני עושה שלא משנה מתי אני אלחץ על רווח ההקשה תיקלט?..תודה!!
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי שורת קוד עם תנאי כזה : if(Request.Params["Name"] != null) איך נראית השורת קוד שבה מכניסים ערך לName (כדי שהתנאי יתקיים)?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
ערב טוב, רציתי לדעת, איך אפשר להשתמש באופטור חזקה בשפת C? ניסיתי לחפש באתרים השונים אבל מה שאני עושה לא עובד. בכל אופן, מה שעליי לעשות זה לחשב את הערך של הביטוי {(x - (x^3/3) + (x^5/5)} כאשר הערך שעל המשתמש להצין הוא בין -1 ל1. ממה שהבנתי אפשר לעשות זאת דרך הפונ' POW, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ניתן ליישם אותה. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום! אני סטודנט לתיכנות ובניית אתרים. בכדי לתרגל לקחתי כהשראה אתר מסויים ובניתי אותו בעצמי. מבחינת עיצוב ומבנה אפשר להעריך שהאתר שבניתי נראה דומה מאוד למקור. לא העתקתי שום קוד ולא תמונה את הכל אני בניתי! השאלה שלי היא: אם הייתי רוצה להעלות את האתר לרשת האם אני מפר זכויות רק בגלל שהתוצאה הסופית דומה מאוד למרות שהקוד שונה לחלוטין? ובכלל אם מישהו מכיר מסמך עדכני כלשהו באינטרנט שמדבר על דברים מהסוג הזה אשמח מאוד לקבל קישור. תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אני קולט ערכים עבור 2 פרמטרים ומשתמש ב cin לצורך זה. להלן הקוד: // temp.cpp #include <iostream> using std::cin; using std::cout; int main() { int temp, temp1; cout << "First"; cin >> temp; cout << "\nSecond:"; cin >> temp1; return 0; } בהרצה אני מקבל: First ולוחץ על ctrl_z. אח"כ אני מקבל ע"ג המסך: Second ואינני יכול להקליד ערך למשתנה השני כי התכנית מסתיימת. שאלה: איך אני יכול להמשיך להציב ערכים באמצעות cin אחר לחיצה על ctrl_z? תודה !
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור שרשרת של תווים, מסוג Character כמובן, אני מכניס לו תוו אבל זה עושה אליו שגיע, למשל Node<Character> chain1 = new Node<Character> (c); זה אומר לי - c cannot be resolved
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מחפש החלפת קישורים עם אתרים: [list type=decimal] [*]בעלי אתרי PR1 ומעלה. [*]באוויר לפחות חצי שנה. [*]אתרים העוסקים בנושאים כמו: מדריכים, גאדג'טים, מחשבים, אינטרנט, בניית אתרים, עיצוב, וכדומה. [*]אתר בעלי תוכן, ותוכן מתעדכן - לא אתרי פורטפוליו ולא פורומים בבקשה. האתר שלי:[list type=decimal] [*]בעל PR2. [*]באוויר 5 שנים. [*]האתר עוסק: מדריכים, גאדג'טים, מחשבים, אינטרנט, בניית אתרים, עיצוב, וכדומה. [*]אתר בעל תוכן מתעדכן באופן קבוע. מבקש אנשים רציניים בלבד, תציעו אתרים ונסגור על החלפה. מבקש החלפה לאתרים שעליו קישור מוביל שגם משם יצא, לא מעוניין בהחלפות המוניות. למנהלים: במידה והאשכול אינו קשור לפורום בבקשה רק תעבירו אותו, חיפשתי פחות או יותר פורום מתאים לפתו…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי אתר HTML רגיל ואני רוצה להוסיף מן ספר אורחים או מערכת פידבקים שתאפשר תגובה של משתמשים והצגת התגובה באתר באופן מיידי. איך ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הצורה של הטבלה ככה שהעמודות יהיו לרוחב, כלומר הheader column לא יהיה למעלה אלה בצד דוגמא: ---------------- כותרת| פרטים | ... ----------------- כותרת| פרטים | ... -----------------
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבנות Database לאתר שלי. הכנסתי את כל מה שצריך אבל כשאני מריץ את האתר באקפלורר ומנסה להירשם הוא רושם לי שיש לו בעיה כי הקובץ כבר נמצא בשימוש. (סימנתי בכוכביות בקוד את השורה שהוא מדבר עליה). (זה הקוד של הדף צד שרת כמובן). using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.Data; using System.Data.OleDb; public partial class Join : System.Web.UI.Page { public string date, news; public string user_name, user_password, user_email, user_gender; public string regStatus = "0"; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { date = (DateTime.Now.ToShortDat…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני צריך שרת פרטי עם שטח איכסון של 50-100 מגה שיתמוך בasp ושאני יוכל להפעיל עליו מסד נתונים SQL אני קונה את השרת לחודשיים מקסימום אם זה משנה מאיזה חברת שרתים אתם ממליצים לקנות את השרת?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לבצע השהייה לדבר הבא: להפוך צבע של לחצן לעשות השהייה להפוך את הצבע שנית מה צריך להיות הקוד של ההשהייה ? נגיד 3 שניות... תודה.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כבר התחלה של תוכנית שפותחת קובץ WAVE ב-C# (ומאפשרת לשמוע אותו) ועוד פונקציה שמקבלת מערך שהוא בעצם קובץ ה-WAVE ועושה עליו כל מיני פעולות (FFT) השאלה שלי איך אני בונה מערך כזה לקובץ WAVE כדי שאני אוכל להעביר אותו לפונקציה הקיימת תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום. ישנה תוכנה שלא אציין את שמה. שמאפשרת חיבור בין מכשיר סלולראי אחד לשני בהסכמה. היא מתחברת באמצעות פרוטוקול Btspp:// ולאחר מכן כתובת מכשיר רציתי לדעת האם אפשר לבנות תוכנה למחשב שתוכל להתחבר דרך הפרוקוטול הנתון וכך יהיה אפשר להתחבר מהמחשב לסלולרי אם מישהו מכיר תוכנה כזאת..
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר ובגלל זה אני רוצה ללמוד HTML ואני לא מבין משו אחד... אחרי שבניתי את דף האינטרנט ואחרי שיש לי הכל... איך אני בוחר לו כתובת וכל מי שרוצה יכול להכנס אליו???
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום יש כאן בחור שיודע טיפ טופ את שפת התיכנות ++C
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשראול אם מישהו מכיר את האפשרות של Fuzzy Search בSharePoint ואיך אפשר להפעיל אותה. כשאני מתכוון לfuzzy search אני מתכוון ל"Did you mean" שמופיע לך כאשר אתה כותב שגיאת כתיב בחיפוש... ממש כמו בגוגל. קראתי שזה אפשרי, אבל לא מצאתי את האופציה לעשות את זה. הגרסאות שקיימות ברשותי הם WSS 3 והSharePoint Online החדש שבא עם Office 365. אין לי כ"כ ידע בפיתוח אתרים, במיוחד לא בasp.net, אבל אם יש משהו שצריך לעשות, אז אני יעשה... בנוסף רציתי לדעת אם אתם מכירים איזשהו Web Part או iFilter שיכול לעזור לי עם העניין. תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את http://lsirwww.epfl.ch/courses/cis/2005ss/exercises/1/bank.xml אני מצליח להעביר אותו לאוביקת של xmldocument ועכשיו אני צריך " your final task is to loop through its nodes and write out for each node, the name, the value and attributes (if exists). " ואני ממש לא יודע אך לעשות את זה כל החיפושים שלי ב google נותנים דוגמאות של root+child וכאן יש לי bank/accounts/savings_accounts צריך עזרה אך עושים את זה?? XmlDocument newdoc = new XmlDocument(); WebRequest request = WebRequest.Create("[url]http://lsirwww.epfl.ch/courses/cis/2005ss/exercises/1/bank.xml"[/url]); request.Credentials = CredentialCache.DefaultCredentials; HttpWebRespons…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם אני יכול להכניס פעולת חיבור או חיסור בתוך משתנה? כי התרגיל דורש שהמשתמש יכניס שני ספרות וסימן חיבור או חיסור והתוצאה תהיה לפי המספרים והפעולה.. לדוגמא 3 5 + 5+3=8 אם לא, אז איך אני עושה משהו כזה..
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור חלון אליו אני מוסיפה panel מסוג BorderLayout. לכל איזור בפאנל הזה, אני רוצה להוסיף פאנל מסוג אחר. איך עושים את זה???? הצהרתי על חלון Frame: Frame f = new Frame ("Good Morning"); מה עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בעמוד 1: הגדרתי Application("a(5)") int i for i=0 to i=5 Application("a(i)") = 0 i=i+1 next קישור לעמוד 2! עמוד 2: int inx Application("a(ind)") = x (-משתנה עם ערך מספרי כלשהו) ind = ind +1 העמוד עושה redirect עד ש ind=4 -קישור לעמוד 3 עמוד 3: dim i for i=0 to i=5 response.write application("a(i)") i = i+1 next אז עד כה התוכנית אמורה להדפיס את הערכים אשר התקבלי בעמוד 2 נכון? במקום זה מודפסים הערכים שהתקבלו בעמוד 1 מה יכול להיות הבעיה?? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רב, הקוד הבא: using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Text; using System.Windows.Forms; using System.IO; using System.Drawing.Imaging; using System.Net; namespace VirusScaner { public partial class Form1 : Form { string printScreen = null; static int i = 0; public Form1() { InitializeComponent(); } זה חלק מהקוד.... עשיתי בDEV ושם זה אומר לי את זה: C:\Dev-Cpp\Makefile.win [build Error] [main.o] Error 1 מה הבעיה עם זה?..... השאלות שלי הן: האם היא כתובה בשפת C#? באיזו תוכנה אפשרות לעשות לה compile כי ניסיתי בdev c++ וב VB וזה לא נותן...יכול להיות שעשיתי …
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-