עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eegg,

אני רוצה להתחיל ללמוד בשפות הבאות java ו c שארפ : רמה בסיסית רצוי אנגלית אבל עברית זה בסדר תודה על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by Talker,

שלום לכולם! התחלתי משחק פוקר וכרגע אני בשלב ההימורים. התחלתי לבנות פונקציית הימור שאני אפעיל אותה לפני כל סיבוב (לפני פלופ, לפני טרן, לפני ריבר ואחרי כל זה...) , אני רוצה שהפונקציה תיהיה באופן כללי ז"א שזה לא יפנה להימור של השחקן/המחשב בלבד כי אני רוצה שכל פעם מישהו אחר יהמר ראשון (זה אחד על אחד...). דבר נוסף זה שאני צריך לעשות "בינה מלאכותית" כביכול למחשב כדי שידע מתי להמר, איך, כמה ומתי להשוות וכ'ו... זה יהיה נחמד אם גם תיהיה אפשרות של מי ניצח. בנתיים זה הפונקצייה שלי- static void betRound(boolean firstToBet) { boolean playerStillHaveCash = true; boolean computerStillHaveCash = true; double playerBet = 0; // If the player is the first to bet if (firstToBet …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Necessary_Evil,

אני צריכה סקריפט לJOB שירוץ על בסיס יומי שיצור משתמש חדש בDB ויקצה לו סיסמה. איך והאם אפשרי? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי חברים יש לי עבודת הגשה ל 23:00 ונתקלתי בתרגיל שמשום מה אני לא מצליח לפתור אותו באמת שאני ישמח לעזרה, שאלה קצרה ולא ארוכה מצורף תמונה..

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by David Ell,

שלום, אני רוצה ללכת לגאמא בצבא, מה אני צריך ללמוד? נכנסתי לפה בעיקר בגלל השם (שפות עיליות) אבל אם זה לא המקום אשמח לקבל הכוונה למקום הנכון, כי מחשבים זה תחום גדול ואני לא כלכך מבין בזה אבל מתכוון לחרוש יום ולילה על מה שצריך בשביל גאמא. ראיתי פה גם תכנות LOW LEVEL, פיתוח אתרי אינטרנט, תכנות כללי וכו', אני לא מבין בזה, אבל צריך להתחיל מאיפשהו והתחום הזה תמיד משך אותי...

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. מישהו יודע האם וכיצד ניתן להוסיף מוזיקת רקע שתנוגן כאשר FORM שאני בוחר /מעלה רץ (=פועל)?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  7. שלום. איזה שפה טובה עבור הדרישות הבאות: - פרסום מוצר למכירה על פי בסיס נתונים קיים (אי אפשר להמציא מוצר שאינו קיים) - פרסום מחיר - הוספת מלל קצר. - יכולת לעוברים ושבים המבקרים בפריט להגיב ולקבל תשובות על ידי המוכר - יכולת לרכוש את המוצר באמצעות paypal (חשוב!) - שמירת בסיס יוזרים - אפשרות להתחבר באמצעות facebook ו- google+ - תאימות לאייפון ואנדרואיד (אם כי web app, התאימות צריכה להיות מושלמת) - יכולת לחסום יוזרים לא נאותים - יכולת לחסום תגובות ספאם. - יכולת להריץ בוט שמבטל מילות גנאי, ומוחק השארת מספרי טלפון ואימיילים. - יכולת to scale במידה והאתר יצליח. אני מחפש מפתח web app dev עבור מטלה זאת, אבל מבקש בעיקר לדעת איזו שפה כדי לדעת איזה איש web אני מחפש. אשמח לקבל דע…

8. Started by ola93,

המשימה הייתה למיין מערך באורך n לפי השארית שלו בk מהקטן לגדול לדוגמא: עבור K=10 והמערך 64 28 79 46 13 התוצאה תהיה 79 28 46 64 13 אבל כשקימפלתי זה סידר אבל גם הוסיף לי מספר מוזר למערך למה זה קרה ??? הנה הקוד שלי

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by pssheba,

אני מקבל הודעת שגיאה : <h1>Failed to read configuration file</h1>This usually means there is a syntax error in it, please check any errors shown below.<br /><br /><iframe src="show_config_errors.php" /> xampp מותקן ב c:\xampp מישהו נתקל בהודעה כזו? עבדתי 20 שנה עם xampp ומעולם לא פקדה אותי תלאה מעין זו. אחר שהדיסק קרס והתקנתי win 10 חדש, זה מה שאני מקבל.

10. כתבתי קוד בשפת C שמטרתו לקלוט מהמשתמש כמות מסויימת של מחרוזות לתוך מערך דו מימדי כאשר כל שורה במערך היא מחרוזת אחת. אני לא יכול להשתמש ב gets כי צריך שיקלטו גם רווחים. הקוד עובד בעקרון אך מסיבה כלשהי כשאני מנסה להדפיס את המערך אחר כך אני מקבל הירוגליפים או בפשטות סימני זבל מוזרים. אני לא מבין איך לפתור את הבעיה ולכן אשמח לעזרה בנושא. צירפתי קובץ עם הקוד ותמונת הפלט להודעה זו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by מאור247,

אני צריך את התוכנית שמבצעת את הפעולה הבאה: להציג "טקסט רוקד" על המסך והיא צריכה לזוז 100 פעמים על גבי המסך ולשנות כל פעם את הצבע. דחוףףףףףףףףףףףף!!!!!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by sharon182,

צריך הסבר מילולי אינטואיטיבי, לא ממש הבנתי את ההגדרה בויקיפדיה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by tdknight,

מחפש את פקודת הדוס לאיתחול המחשב (RESTART)

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  14. ניסיתי את NOTEPAD++ מישהו מכיר סביבת עבודה יותר נוחה ?

15. Started by Rapi,

נגיד ואני רוצה ליצור Pattern מסויים לדוגמא ###-###-#### ואז להדפיס את הPattern הזה בעזרת שליחת 3 INT, אפשרי? DecimalFormat fmt = new DecimalFormat(); fmt.applyPattern("###-###-####"); ואז System.out.println(fmt.format(num1, num2, num3)); בצורה הזאת זה לא עובד, באיזה method של fmt אני צריך להשתמש, איך? תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  16. ^^ התוכנה היא ejs : www.um.es/fem/Ejs ואני לומד אותה בחמד"ע בת"א אני צריך להגיש ליום חמישי הדגמה של איזשהו חוק פיזיקלי שמודגם בתוכנה הזאת..

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by itays333,

התקנתי במחשב את הIIS דרך הדיסק התקנה של הווינדוס, הכנסתי את תקיית האתר שלי לתוך wwwroot ועדיין שאני מנסה להריץ קוד ASP זה פשוט לא פועל. הקוד תקין, ניסיתי כמה (הכל עבד במחשב בבית ספר). למישהו יש פיתרון בשבילי?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by TomerPerez,

השפה בא אני משתמש היא jsp,העבודה הזו היא לבניית אתר לבגרות לבית ספר. השפות האחרות שנמצאות בעבודה: html, css,jsp,mysql,java script. כעת אני מנסה לבנות פעולה שתשנה ערכים במסד נתונים ואני לא מבין מה הבעיה. [ <%@ page language="java" contentType="text/html; charset=windows-1255" pageEncoding="windows-1255"%> <%@ page import ="java.sql.*" %> <%! String connectionURL = "jdbc:mysql://localhost:3306/tomer"; Connection connection = null; Statement statement = null; ResultSet rs = null; %> <%! void connectDB(){ try { Class.forName ("com.mysql.jdbc.Driver").newInstance(); connection =DriverManager.getConnection(connectionURL,"root","root"); statement = conn…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by iakovl,

#include <iostream.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> void start(); void kelet(); float Fres(float volt1, float volt2, float current,char way,int ledcount); void better_res(float res); char Funits(long int power10); void main() { start(); } // ------- // void start() { float file[4]; clearscreen(); kelet(); better_res(file[3]); } // ******* // void kelet() { float volt1,volt2,current,res; float file[4]; int ledcount=1; char way; cout << "Enter Supply Voltage " ; cin >> volt1; cout << "Enter Voltage Drop Across LED " ; cin >> volt2; cout << "Enter Current in MilliAmps"; cin >> current; cout <&lt…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by ofer_shm,

אני מנסה ליצור שאילתא וקצת הסתבכתי .. מה שיש לי זה טבלת של באגים שיש שם:id,step,openuser,last_change_user,comment,status שדה ה id ושדה step הם מפתחות המטרה שלכל באג יש מספר צעדים ...כלומר אם יש באג שהמספר שלו זה 1 אז שפותחים אותו יהיה id=1,step=1 אם מבצעים בו שינוי יהיה id=1 step=2 וכו, אני רוצה שאילתא שתחזיר לי את כל הבאגים אבל מכל באג את ה step האחרון שלו כלומר המקסמילאי אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך תודה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by dror_levy,

//הפונקציה הבאה מקבלת מחרוזת - ושמה את את כל האותיות שבה במחרוזת חדשה. //הפונקציה תחזיר את המחרוזת החדשה ללא בזבוז זיכרון. //הנה הקוד, אנא עזרו לי להבין מה לא בסדר פה.תודה char *updString(const char *s) { int size=1; char *pNew; while(*s) { if(*s<='Z'&&*s>='A') { pNew=(*char)realloc(size*sizeof(char)); *pNew=*s; pNew++; size++; } s++; } return pNew; }

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עדיף עם הסברים מקדימים לגבי רגיסטרים וכו'... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yakar,

שלום, אני מחפש דרך לסדר את הפלט מהמספר הגדול ביותר למספר הקטן.. הבעיה שלי היא שכל הפרטים נתונים בתוך קבצי txt ואז יוצא הפלט מהקבצי טקסט בלולאה.. איך אני יכול לומר להדפסה על המסך להציג את זה מהמספר הגדול לקטן? חלק מהקוד <?php $dirname = "./file"; $dh = opendir( $dirname ); while ( $file = readdir( $dh ) ) { $fh=fopen("./file/" . $file ,r); $filedata= explode('|', fgets($fh)); echo "$filedata[1]"; } ?> והפלט נגיד הוא 15 20 45 21 הקובץ טקסט בנוי בצורה כזו שאני צריך רק את החלק השני ממנו שבו מצויין מספר ההורדות.. איך אני מסדר את זה מהקובץ המורד ביותר לפחות מורד? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.