תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
בקרוב הולך להיגמר לי מאגר השאלות הנחמד שלי(הכוונה לפתרון כולם), חוץ מכמה שקשים לי במיוחד. אחרי שאני ישב עליהם אני רוצה לתרגל את הידע שלי בצורה יותר אמממ אינטנסיבית או לא יודע. כל העיקרון שיכין אותי למבחנים שונים, בעיקר של הצבא - אך הרבה מעבר. אם יש למישהו רעיון לתרגול טוב, אשמח לשמוע. אני לא חושב שהשפה שאני יודע אמור להיות גורם אבל למי שבכל זאת צריך אלה למה שמתכנן לתרגל עליהם: C, אולי בעתיד גם ++ ASSMBLER JAVA, עתיד קרוב רחוק ממש בספק אבל C# תודה.
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל שני משפטי SQL באותו הדף ב- ASP?
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, האם קיימת חיה כזו ? ??? אני מחפש IDE שפשוט דרכו אני אוכל לקמפל את האפליקציות של לאסמבלי 32 ביט תחת לינוקס (עבודה עם NASM) שיכלול גם DEBUGER. תודה מראש למחפשים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
טוף, אז הסיפור הוא כזה - אני מנסה ללמוד תכנות כבר שנים, כל פעם אני אומר לעצמי שזהו - אני הולך ללמוד נונ-סטופ אבל אז אני פשוט נתקע בקיר הזה שנקרא שעמום. בכללי אני מאוד אוהב תכנות, אני מאוד אוהב לפתור בעיות. אבל כל פעם אני נתקע עם הראש בקיר, או יותר נכון נושא מסויים (כזה או אחר, לא משו ספציפי) שפשוט משעמם אותי למוות. בסופו של דבר אני פשוט עוזב את זה ומוצא לעצמי תעסוקה אחרת. מה שאני בעצם אומר פה זה שאני צריך עזרה ממכם בכמה דברים: 1. איזה שפה הייתם ממליצים לי ללמוד? רוב הניסיון שיש לי זה בC++, בנושאים די בסיסייים. בעקרון אני מתעניין גם בתכנות אתרים ואינטרנט וגם בתוכנות, אבל אני רוצה שפה שמשתמשים בה המון כיום, לא אכפת לי שזה יהיה קשה. 2.מאיזה ספר עדיף ללמוד? אנגלית\עברית - לא …
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר ובגלל זה אני רוצה ללמוד HTML ואני לא מבין משו אחד... אחרי שבניתי את דף האינטרנט ואחרי שיש לי הכל... איך אני בוחר לו כתובת וכל מי שרוצה יכול להכנס אליו???
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מחפש ספר לקנות בעברית שמכיל מדריך מקיף ומפורט ועדכני! ל C# ו .NET
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש מערכת פורום מוכנה שבנוייה ב ASP.NET ?? אני לא רוצה ת' PHP הסטנדרטי אלא ASP.NEP ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכניות בג'אוה שאני רוצה להוסיף לה לGUI חלק שמציג קוד HTML כלשהו. האם יש רכיב בסווינג שיודע לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
היי, כחלק מפרוייקט הOPENGL שלי אני צריך להתחיל לעבוד על הלוגיקה(הגרפיקה די גמורה לטעמי) - כלומר בדיקת התנגשויות בין חלקים, בדיקה שחלק לא חורג מגבולות ה"לוח" וכו' , יש רק בעייה אחת שממש אין לי כוח לעשות את זה, אני מחפש קוד מקור לפרוייקט כזה אם מישהו מכיר או עשה כבר - שוב אני צריך רק את החלק הלוגי ולא את הגרפיקה.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזה המקום, אבל אני מקווה. ראיתי פה כמה אשכולות בנושא.. אני מחפש מערכת מוכנה לאתר עם פאנל ניהול והכל, האתר צריך לכלול: - אפשרות להעלות מדריכים - אפשרות לטעינת עיצוב מותאם אישית - אפשרות להעלות קבצים להורדה עם עמודי הורדה והסברים תודה, אור.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנתיים למדתי C ו-C++, וכעת אני מעוניין להתחיל ללמוד Java בכוחות עצמי. אשמח לקבל ממכם המלצה לספר או אתר טוב בעברית (או אפילו עדיף גם ספר וגם אתר) ללימוד JAVA. האם לאור הרקע והידע שיש לי אני אוכל לעבור לתכנת בקלות בJAVA או שהמעבר לא אינטואיטיבי? בנוסף, אשמח להמלצה על תוכנה בה אני אוכל לתכנת, בדומה ל-visual C++ בה אני משתמש לתכנות ב-C++.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לבנות INPUT DIALOG (הוא קורא רק STRING ) ואני צריך למשל לרשום בתוכו1+1 (או כל סימן אחר למשל * / -) ושזה יביא לי את התוצאה 2 ואם אני לא רושם בתוכו מספר אלה אות שירשום לי ארור ואת התשובה להחזיר ב MESSAGEDIALOG תודה
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני שולט על המתח ביציאות של הכרטיס קול... בנוסף, איך שולטים על יציאות שונות בכרטיס? זאת אומרת, בכרטיס 5.1 איך אפשר להחליט מה יצא מכל יציאה בנפרד.. רצוי ב-C# אבל כל שפה אחרת תתקבל בברכה. [ד"א, מה המתח הגבוה ביותר שאפשר להוציא מהכרטיס?] תודה.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי טופס ויש עליו פקדים ואני עושה בהם כל מיני שינויים ,יש מצב לעשות שבשדה PROPTIES של ה FORM אני יגיד לו שאני יבצע שינויי במיקומי הפקדים אבל הוא(FORM) לא יציג לי את השינוי (לא יציג במסך))עד שאני יתן לשדה ב FORM ערך של TRUE או FALSE יש שדה כזה בכלל?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אנשים... אני בדיוק עובד על פרויקט באקסס (משהו פרטי... לא בית ספר) ואני רוצה לדעת איך אני מוציא נתון מתוך טופס לתוך שאילתה... למשל: אני רוצה שבטופס תהיה תיבה משולבת ושהערך שיבחר בתיבה המשולבת ישלח לתוך שאילתה ודרך השאילתה יבנה דוח בהתאם... כאילו מעין דוח אינטראקטיבי שכזה. בבקשה תעזרו לי עם זה... אני צריך עזרה בדחיפות... תודה!![br]פורסם בתאריך: 6.08.2007 בשעה 14:00:05 בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר... זה דחוף לי מאוד!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יותר ויותר אני נתקל במצבים של שימוש רחב בדברים דינאמיים שהולכים להשתנות רבות כגון מפות. נכון אפשר לשמור את המפה בתוך התוכנה עצמה וכל פעם שאני משנה משהוא במפה לקמפל מחדש את התוכנית, אבל אפשר לשמור את המפה בקובץ נפרד שהתוכנית שלי תקרא אותו ותעשה איתו כל מיני דברים (נשמע סוטה ) ובמקרה הזה אין צורך לקפמל מחדש את התוכנית אם שיניתי ערך אחד של המפה. עד פה בסדר אבל לא הכל כל כך פשוט, נניח אני רוצה ליצור AI למישהוא, נגיד מפלצת יהיה הרבה יותר הגיוני לשמור את ה AI שלו כקובץ נפרד שיטען על ידי התוכנית שלי, ובמקרה ואני רוצה להפוך את המפלצת שלי ליותר טיפשה או אולטרה חכמה אין צורך לקמפל מחדש את כל הפרוייקט מספיק לשנות רק קובץ אחד. זה מביא אותה ל script languages שבהן אין לי מושג. שמעתי…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כיוויכול מערך CHARים אמור לייצג STRING וגודל המערך שלו אומר כמה תווים הSTRING יכיל, עד פה פסדר? קיצר לקוד הבא: char c[2]; scanf("%s", &c); prinf("%s", c); מה שהוא אומר שהגדרתי מערך בעל 2 תווים ואני קולט מחרוזת לאחר מכן ומדפיס אותה. מה שהייתי מצפה שאם הייתי מכניס את הערך "ABC", אז הוא ידפיס לי רק את AB - מחוסר מקום במערך הערך C לא יכנס. אבל הוא מדפיס ABC, או יותר ארוך לצורך הדיון. מה שמוביל אותי לשאלה שלי - איך הSTRING הולך בC? (זה אותו דבר גם בC++ אני מניח).
-
- 50 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה פורום פשוט ב php במקום להתחיל ולבנות אחד מחדש ? משהו בסגנון הזה: http://www.sponser.co.il/Forumm.asp אפילו פשוט יותר
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. אם אני רוצה להעביר יותר מ4 ארגומנטים- איך עושים את זה? 2. אם אני רוצה להדפיס משהו בתוך השגרה- בשביל הדפסה אני משתמשת באוגר $a0 מה קורה עם המידע שבתוכו? 3. אם בתוך השגרה שמתי ערכים באוגרים t0-t9 , אחרי היציאה מהשגרה- אני צריכה לאפס אותם או שהמידע שהיה בהם נמחק? 4. איך מחזירים ערכים משגרה? (Move לתוך vo,v1)? 5. מהם רגיסטרים:sp, fs, fp ??? 6. איך רושמים '0', '-' ? 7. איך רושמים את הפקודה: s = n+'0' תודה לעונים, אני על סף יאוש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איך אני יכול להוסיף קובץ BAT. לרג'סטרי ככה שהוא יפעל ישר כשמפעילים את המחשב? ואיך אני יכול להוסיף גם הודעה לקובץ BAT?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום אני נמצא במצב בחיים שאני צריך להתחיל לבחור עיסוק וחשבתי לנסות את התחום הזה ואתן לו צ'אנס. אז האם מישהו יכול לעזור לי להכנס קצת ולהציץ לעולם שמזיז את התוכנות והישומים שאנחנו משתמשים בהם לצריכנו ביום יום? אין לי מושג מאיפה להתחיל אז אולי כמה שאלות יעזרו: 1) כיוון שתכנות זה תחום רחב מאוד באיזו דרך להתחיל? מקום למידה, קורסים, ספרים (לא בדיוק למדן עצמי) ומה ואיפה מומלץ? 2) אתרים למתחילים? 3) מהו התחום הכי נחשק בתחום מקומות העבודה ושאיתו כרגע יש הכי הצלחה לתפוס עבודה טובה? בתודה רבה רבה
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש למישהו איזשהוא משהו שיכול לעזור לי? זה לא אמור לשנות לאיזה שפה זה אבל למתעניינים C+ASM+JAVA ואולי עוד.. דרך אגב קראתי איזה 3 דפים שונים בויקיפדיה, עזר מעט - בלבל הרבה. עריכה: מצאתי איזה ספר בבית, אני מניח שהבנתי =\
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי טופס ואני רוצה לשחק לו בזום בגלל שיש לי תמונה גדולה מדי ואני לא רוצה להקטין אותה, אני פשוט רוצה לעשות לו זום חיצוני וככה אני יראה אותו קטן יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תגידו רק אני לא מצליח בזמן האחרון להכנס לאתר של tripod? פתחתי שם חשבון לפני כמה זמן, ועכשיו אני רוצה לחזור אליו אבל זה לא נטען לי.... בכל אופן, יש איזה אתר איחסון אחר יותר מומלץ? מה שחשוב לי סה"כ זה שיהיה כמה שיותר נפח איחסון, ובלי באנרים אם אפשר. ראיתי בדביק כמה אתרים שרשום שהם בחינם כמו jumpline, אבל יש שם רק הרשמה בתשלום.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה שתוכנת הVB שלי תשלח פקודות לCMD איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-