תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בפונקציה writeObject כדי לשלוח אובייקט בשרת לקוח הבעיה היא שלאחר שאני מקבל את האובייקט הוא מעבד בדרך את ה LISTENER שלו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות דף הגדרות מנהל באתר שלי בעזרת ASP. יש את טבלת המשתמשים, וכל משתמש מקבל שורה משלו עם כל הפרטים שהוא הכניס. אני רוצה לדעת איך אני מוחק משתמשים, כאשר יש שני שיטות אפשריות בשבילי: או שבסוף כל שורה של משתמש יהיה קישור שברגע שאני לוחץ עליו המשתמש נמחק, או לעשות מיני טופס מתחת לטבלה שבו אני מכניס את שם המשתמש שאותו אני רוצה למחוק והוא מוחק אותו. אז איך אני עושה את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1)לא יודע אבל נראה לי שהללכתי רחוק מידי למה זה קשור לדלגיטס? 2) אפשר לצייר ציור בתוך קוממפוננט מסויים כגון CPICTURE ? 3) דוגמא הוא קישור פשוט מאוד מאוד מאוד מאוד יעזרו לי יא מבורכים ...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנות Profiler שיכולות לעבוד עם EXE שטוען DLLים, להראות בעיקר זמני ביצוע של פונקציות/קטעי קוד מסויימים. האם קיימת חיה כזאת? שצריך לכתוב אחד Hard-Coded לתוך הקוד? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לטעון קובץ BMP בC++ הטעינה הולכת מצוין הבעיה שאני סוגר את התוכנה אני מקבל הודעה ועוד כמה מילים(אני כתבתי את הקוד לטעינת BMP) מה יכולה להיות הבעיה וגילתעי שברגע שאני הופך את המשתנה ללא גלובלי אז הבעיה נעלמת שאלה 2: אם אני טוען קובץ BMP 8 ביט אז התמונה מתעוותת למה?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ STYLE.CSS שמגדיר את עמוד הINDEX.PHP עכשיו אני רוצה להכניס סקר לעמוד הזה ולסקר הזה יש קובץ גם CSS בשני המקרים יש BODY ומה שקורה זה שבמקום שהרקע של הסקר יהיה נגיד כחול אז זה הופך את הרקע של כל האתר לכחול , כנל לגבי גופן האתר וכו'..
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות כמו ב MSN, שיהיה אפשרות כזאת לשים סקינים אחירים לאתר, יענו כחול אדום ירוק ושטויות כאלה, ושמישהו לוחץ על אחד מהם אז הרקע בצבע אדום נגיד, וכל הגוונים בצבע אדום יענו כל הסקין משתנה וזה בכל העמודים יהיה ככה, חשבתי על לעשות את זה עם קוקי שאם הוא לא היה עושה לי איזה 200 בעיות זה כבר היה מוכן כולל העיצוב, אבל הקוקי המסריח הזה עושה מלא בעיות, חשבתי לעשות יענו כזה דבר, שאם אין לו קוקי במחשב והוא בחר סקין יענו טוב אני יביא תקוד if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']==null) setcookie("skin",$skin,time()+123336); if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']!=null) { setcookie("skin","",time()-1000); setcookie("skin",$skin,time()+123336); } עכשיו החרא הזה …
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ערב טוב חברי פורום יקרים הורדתי והתקנתי את התוכנה C / C ++ for Visual Studio Code ואני רוצה לבנות משחק מחשב בשפת תכנות C++ בתוכנה אפשר לקבל הדרכה איך אני עושה זאת בבקשה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הינה כתובת לאתר שלי: http://bupdate.tollfreepage.com/ אם תשימו לב יש בעיה עם כמה אותיות: ם,ו,א איך אני פותר בעיה זו? זה ממש דופק את האתר. ואני לא יודע איך לסדר את זה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
מ6 בבוקר אני מחפש שרת טוב ואני לא מוצא כולם אם חסרונות שונים: או שהשרתים אם 20 מגה ואני רוצה מעל 100 מגה או שאין אתר של שרת או שזה לא בחינם או שזה לא תומך בכול השפות או שזה תומך אך בשפות הישנות הדרישות שלי לשרת. 1.יותר מ100 מגה 2.בחינם 3.שלא יפול אחרי חצי שנה 4.שיתמוך בכול השפות והגרסות החדשות חיפשתי גם פה בגוגל הכול כמעט ובעוד כמה אתרים ולא מצאתי משהו שיעמוד על כול ה4 הדרישות שלי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
-
יש לי אתר שאני עובד עליו באמצעות Microsoft Web Developer 2010 Express. שילבתי באתר שלי XML בימים האחרונים באמצעות הוספת מדור של רשימת אתרים מומלצים. שילבתי אותו בדף הבית באמצעות Iframe כך שהוא נראה ככה: http://vvcap.net/db/e1VC-bjFizat77BRxCVn.htp ברצוני להוסיף למנהל האתר(אני) אפשרות למחוק כל פוסט שהוא מבלי לגשת לקוד עצמו ולערוך אותו. באופן הבא פחות או יותר: http://vvcap.net/db/op4JMoJ-IdF6eICdL1LC.htp הבעיה היא שאני לא יודע איך לבצע את המחיקה של חלק מקובץ הXML בפועל. אודה לעוזרים, אוכל לצלם חלקים מהקוד עצמו אם זה יעזור. יש גם טופס שבו הגולשים באתר יכולים להוסיף המלצה על אתר משלהם: http://vvcap.net/db/-ZuY7TaJFCcXZGsG26pb.htp הוספת ההמלצה עובדת והכל. תודה לעוזרים, דור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קוד הזדהות פשוט ואפילו פריץ בלי סיבוכים ב MYSQL? ב PHP.. תודה רבההההההה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני אשמח אם משהו יוכל לכתוב לי את הפורמט של יצירת טבלת ציר בעלת קטגוריות בשורות ועמודות ב- SQL המון תודה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בניתי תוכנת צ'אטים, ובלקיינט השתמשתי ב TcpClient, עכשי ובשביל לקבל response מהשרת השתמשתי בת'ראד חדש עם לולאה, זה עובד מצוין והכל, אבל הבעיה שיש קטע שאני רוצה להוסיף פריט ל ListBox, אבל כשאני מנסה להוסיף הת'ראד פשוט נתקע.. הינה הקוד: public static void GetReq() { while (true) { try { // Get a client stream for reading and writing. // Stream stream = client.GetStream(); NetworkStream stream = client.GetStream(); // Receive the TcpServer.response. // Buffer to store the response bytes. Byte[] data = new Byte[256]; // String to …
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולכם, DevArea, אתר המתכנתים הישראלי-נפתח. האתר מתעסק במדריכים, מאמרים ועזרה בקשר לטכנולוגיית .NET של חברת מיקרוסופט. האתר מכיל מדריכים, מאמרים ופורומים, בנושאים רבים, הקשורים לטכנולוגיית ה .NET של מיקרוסופט, שנחשבת כיום לטכנולוגיית הפיתוח המובילה בעולם. המדריכים באתר, מיועדים למתכנתים בעת הליך העבודה שרוצים ללמוד דברים חדשים, ולמתכנתים בשלב הלמידה שמעוניינים להיעזר באתר כדיי ללמוד דברים נוספים בתחום. ישנם מדריכים מסוגים שונים ומגוונים, בהם מדריכים תיאורטיים, מדריכים המשלבים קוד, מדריכי HowTo ו Step by Step. כמובן, האתר מיועד גם להתייעצות בפורומים על בעיות ושאלות. האתר לא מיועד ללמד תכנות מ-0, אם כי, בהחלט יש מדריכים לאלה שהתחילו ללמוד לאחרונה ומעוניינים להשתמש באתר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע לכוון אותי למאגר של אלגוריתמים למיון (למשל של מערכים) בשפת סי? למשל Bubble sort ושות'..
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מספר שבועות עובד על פרוייקט , ועדיין לא מצאתי פיתרון איכותי לבעיה רצינית שניצבת לפני. אני בונה סימולטור בסביבת visual עבור מערכת real-time שעובדת בסביבת mtos עם קומפיילר של metaware HIGH C יש חוסר התאמה בין הקומפיילרים, כל מיני אופטימיזציות real-time יות שאין בvisual . אז מה אני צריך? אני רוצה להשתמש בקבצי מקור של המערכת real-time אשר כתובים בשפת c ולצרף אותם לאפליקציה שלי. הבעיות הן: 1. בגלל כל האופטימיזציות של הקומפיילר של המערכת real-time אני לא יכול פשוט לצרף אותם אליי 2. ישנם עוד מספר בעיות syntax שקומפיילר metaware "אוכל" ואילו הקומפיילר של visual לא אוכל. אני חשבתי על פתרון כזה: לקמפל את הקבצים של המערכת real-time ביחד עם קובץ שלי, לבצע להם לינק…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חברים שלום, שאלה קטנה בנוגע לגישה במופע של CLASS. יש לי 3 CLASS-ים.. class Main - class Bהמכיל 2 משתנים (int, string) שניהם private וכמובן יש getters ו setters לשני המשתנים. class A + מתודה כלשהי מה main מייצרים מופע של B בשם b עושים פעולה כלשהי ומכניסים שם ל string של b. לאחר מכן מייצרים מופע של A בשם a ונכנסים למתודה כלשהי ב a שעושה חישוב מתמטי, את תוצאת החישוב אני מעוניין להכניס למופע של b בתור ה int. האם הדבר אפשרי? ואם כן אז אשמח לדעת איך.. תודה מראש לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 18:40:20 נראה לי שפתרתי את הבעיה.. (עדיין לא הרצתי את הקוד אבל eclipse לא רושם error)פשוט לשלוח למתודה את B b.. האם זאת הדרך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איך אני משווה בין שעה מסויימת לשעה אחרת וקובע מה יותר גדול? אני מנסה למצוא פרמטר שיכיל רק שעה, בלי תאריך, ואז אני אוכל להשוות אליו ולדעת עם הוא בתוך התחום או לא: tUp =23:00 tDown = 19:00 timeInRow = 21:15 If (timeInRow < tUp) ooo וכו' תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
IE7 מציג לי אובייקט עם position relative מעל position absolute. לא משנה איך ניסיתי לשחק עם ה z-index לא הצלחתי לגרום לו להציג את זה כמו שצריך. IE8-9 מציגים את זה כמו שצריך. מבחינת הקוד זה החלק החשוב: <div class="nav"> <div class="content-wrapper"> <ul> <li><a href="/index.php" class="button icon home">Главная</a></li> <li><a href="" class="button icon menu">Категории</a> <ul class="submenu"> <li><a href="">Category 1</a></li> <li&…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, האם קיימים מדריכים לבניית מערכת לניהול תוכן לאתרים? ניסיתי להבין לבד איך כל העניין עובד והסקתי שמדובר במערכת שמדברת עם הDB ולא עם קבצי האתר שבשרת האם זה נכון? איך המערכת מנהלת לינקים באתר? האם ע"י שינוי הסטרינגים של הלינקים אשר שמורים בDB? אם אני בכלל לא בכיוון אז אשמח להכוונה. אני שולט בכל השפות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-