תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, איך אני מגלה את ה- IP של המחשב שלי באמצעות פקודות בשפת C ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני איך אני מדפיס על המסך מערך דו מימדי של 3*3 ???
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
השתמשתי בכונטרול asp:SqlDataSource, ויש לו תכונה: selectcommand אם אני נותן לתכונה זו משפט SELECT בתוך הצד HTML, אז זה מסתדר לי, שה GridView1.SelectedValue עובד. והוא נותן לי את הערך הנבחר בגריד. אבל כשנתתי לתכונה selectcommand ערך בקוד #C : SqlDataSource6.SelectCommand = "select ... אז ה GridView1.SelectedValue לא עובד, הוא לא מצליח לתת לי את הערך הנבחר. ואני מקבל שגיאה: Object reference not set to an instance of an object איך אני פותר את הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי משימה לחקור בנושא של remoting ב .net ואשמח לקבל עזרה חיפשתי בmsdn ובאופן כללי באינטרנט אבל מצאתי מידע מאוד מעורפל וקשה להבנה אז אשמח לקבל עזרה בעיקר ברמת המימוש הסבר קצר על העברה by val ואפילו דוגמה יעזרו לי מאוד. איך כל אחד משלושת האובייקטים ממומש? (single-call, singleton ו client activated), אני מבין מה המשמעות הכללית ומה המטרה אבל ברמת המימוש אני לא מצליח להבין איך זה עובד בנוסף מקורות מועילים בנושא יעזרו מאוד תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
public class DataStructure { //create an array private final static int SIZE = 15; private int[] arrayOfInts = new int[SIZE]; public DataStructure() { //fill the array with ascending integer values for (int i = 0; i < SIZE; i++) { arrayOfInts[i] = i; } } public void printEven() { //print out values of even indices of the array InnerEvenIterator iterator = this.new InnerEvenIterator(); while (iterator.hasNext()) { System.out.println(iterator.getNext() + " "); } } //inner class implements the Iterator pattern private class InnerEvenIterator { //start stepping through the array from the beginning private i…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להעמיס את האופרטור ">>" לפי הדוגמאות שמצאתי, אני מקבל שגיאת קומפילציה ולא ברור לי למה. error C2804: binary 'operator <<' has too many parameters הגדרת האופרטור ב-CLASS ostream& operator<<(ostream &output, const Transport &PrintTransport); האופרטור ostream& Transport:: operator<<(ostream &output, const Transport &PrintTransport) { output << PrintTransport.Name; return output; } יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש Tutorial טוב לXML שמיועד למתחילים בתחום עם ידע בתכנות. אני אשמח לקבל המלצה למשהו ספיציפי.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במסד נתונים השעה נשמרת ככה 2011-10-13 19:10:00 איך אפשר לשנות את זה בעזרת פונקציית\קוד PHP לפורמט הזה 13 October 2011, 19:10 תודה מראש :]
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום וברכה, רציתי לשאול האם קיים שירות שנותן לך כתובת + אחסון אתר (-ממש קטנצ'יק מבחינת נפח מידע - כמה מגהבייט) בחינם וללא פרסומות (-גם אם יש פרסומות לא נורא). יש שירות שנקרא 000webhost והוא מצויין אבל אני מעוניין במשהו אחר כי הוא עושה לי קצת בעיות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני בונה אתר שבו יש סוג של טופס שאני רוצה שהנתונים שיקלטו יועברו ישירות למייל. כרגע בניתי טופס ב HTML, ושלחתי אותו לקובץ בשם mail.php. הנה הקוד של הקובץ PHP: <?php foreach ($_POST as $key => $val) { $text.=$key.":".$val."\n"; } $headers .= "From: $mail\r\n"; $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=utf-8\r\n"; $headers .= "Content-Transfer-Encoding: quoted-printable\r\n"; mail("saharbi@walla.com","טופס",$text, $headers); ?> הבעיה היא שכשהמייל מגיע, הנתונים שנשלחים למייל נכתבים ללא שורות רווח, כלומר שאם המייל אמור להראות כך: המייל נראה כך: תודה רבה למי שיוכל לעזור. שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תבנית הפורום כאן לדוגמה - יש אותה במלא פורומים במלא אתרים! (תבנית שונה של פורום יש לדוגמה ב"ואללה", "תפוז", "נענע".) למה זה כך? יש תוכנה מוכנה? קל יותר לתכנת? מה הקטע? **לא ידעתי לאיזה נושא לשייך את הת'רד הזה**
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
קובץ ראשון cards.java קלפים public class cards { public String sign; public int value; cards(String sign_,int value_) { this.sign= sign_; this.value=value_; } cards() { this("AS",1); } } קובץ שני pack.java חפיסת קלפים import java.util.*; import javax.swing.JOptionPane; public class pack { int i,j; String st; private Vector items; public pack() { Vector items = new Vector(52); for (j=0;j<52;j++) { i=(j%14)+1; switch (i) { case 1:st="AS"; break; case 11: st="PRINCE"; break; case 12: st="QUEEN"; break; case 13: st="KING"; break; default: st=String.valueOf(i); break; } …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תחום מחשוב הענן הוא תחום חם מאוד וצומח בתעשייה. עד כמה באמת הוא שונה ממערכות Enterprise מסורתיות? מה מבדיל בין מערכת ענן למערכת מרוחקת אחרת? תוכלו למצוא זאת בפוסט הבא, 10 התכונות של שירותי ענן: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/10-cloud-computing.html מקווה שתמצאו את המידע מועיל ומעניין. תגובות יתקבלו בברכה. יום טוב, ליאור
-
יש לי אוזניות סגורות. הפלייבק מהמיקרופון מרעיש מאוד את הסאונד הכללי, אבל היות ואני לא שומע את עצמי עם האוזניות - אני חייב פלייבק כשאני משתמש במיקרופון. השתקת המיקרופון לא מספיקה, כי אם הפלייבק עדיין פעיל - בכל זאת יש רעשים על האות (כ.קול מובנה... מה לעשות). הצלחתי מאוד בקלות לייצר קיצור דרך שמשתיק את המיקרופון או את הרמקולים/אוזניות בכללי באמצעות תוכנה שנקראת nircmd.exe, אבל לא הצלחתי להשתיק רק פלייבק מהמיקרופון - שכן זה תת פרמטר של התקן הרמקולים (כמו back, front, center/sub, line in front, line in back וכו'). למישהו יש רעיון לגבי איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אם כן, כפי שניתן להבין, אני מחפש ספר לאסמבלר, באתר של סטימצקי אין איזכור כלל למילה 'אסמבלר'. אני אעבור בסניף הקרוב לביתי של צומת ספרים לבדוק מה קורה שם לגבי אסמבלר. בכל מקרה, רציתי לשאול לדעתכם על הספר של פיטר נורטון. אם יש לכם ספר אחר טוב יותר להמליץ אשמח לקבל תגובות, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בהודעה אני מתחיל בכל הקטע הזה של תכנות(בשפות האלה...) ואני מחפש מדריכים/ספרים שיכולים לעזור לי... בתודה מראש cool zero :smoke:
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי עליו מערכת הפעלה 64ביט. יחד עם זאת התקנתי JDK 64ביט ואקליפס 64ביט. עכשיו איך אני שולט על הארכטיקטורה של התוכניות שלי? איך אני אומר ל JAVA לקמפל ב 32 ביט? איך אומר לו לקמפל ב 64ביט? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ככה אין לי מושג כך כך בתיכנות מהבסיס למוצר פשוט מענין אותי כמה קשה לעשות דפדפן?? האם FF מבוסס על משהו קיים או שהוא נעשה מההתחלה-כלומר מ"דף" ריק?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה עזרה בכתיבת קוד המאפשר למשתמש לציר צורות )gdi) ישר בתוך picturebox אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ואני בנינו אתר, ואנחנו רוצים שהוא יופיע במנוע חיפוש, GOOGLE למשל. השאלה שלי היא איך עושים את הזה? איך אני יכול לגרום לאתר שלי להופיע מבין השמות כאשר אני מחפש במנוע חיפוש? מישהו אמר לי שיש איזה משפט ב HTML שאני צריך להוסיף אותו לדף הראשי שלי ואז האתר שלי יופיע במנוע חיפוש, האם זה נכון? אם כן משהו יכול לתרום לי את המשפט, בבקשה? תודה מראש על העזרה. Some Thing...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש ב api של חלונות דרך C# (למשל כדי לנגן צליל, דבר שאני לא יודע לעשות דרך C#)? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://processing.org/ http://processing.org/download/ כרגע בשלבי BETA, לא התעמקתי עדיין בזה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-