עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by vourt,

במגמה להתקדם בעבודה אני מעוניין ללמוד כמה שפות תיכנות, כרגע הידע שלי הוא רחב בSQL וHTML, מאיפה כדאי להתחיל ? השפות אותן בסופו של דבר אצתרך הן - C, C++ , C#, Visual Basic אשמח לכל אצע או טיפ, גם בנושא ספרות שמתחילה מהתחלה עד למקצועיות 'כבדה' תודה ! kfirmr@gmail.com

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by ranran,

שלום לכם התקנתי את ה SQL SERVER EXPRESS 2005 ואני עובד עם C# EXPRESS ברגע שאני מנסה להוסיף מסד או להתחבר לאחד הוא רושם לי שגיאה כזאת: Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the user instance. The connection will be closed. אני כבר מתוסכל אני לא יכול לתכנת ככה שאני לא יודע מה נכון מה לא אני חייב לבדוק ומעצבן אותי לעשות את זה רק בבצפר... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by TecNodRom,

שלום רב! יש לי פונקציה void update(char *name,FILE *fp){ . . . } כאשר name מקבל מחרוזת מהפונקציה הראשית המכילה את שם הקובץ הפונקציה פותחת את הקובץ general=fopen(name,"r") אני מעביר את מה שאני צריך להעביר ולסדר מ2 קבצים שברשותי לקובץ חדש temp=fopen("Tempfile.txt","w") אך הבקשה בשאלה הייתה שבסופו של דבר השם Tempfile יחזור להיות לשם שנמצא ב name אך כשאני עושה את הפקודה שלמדנו rename(general,temp); זה לא משנה דבר והקבצים נשארים בשמם... מה עלי לעשות בכדי שהשם ישתנה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  4. שלום, אני מכין פרוייקט תוכנה כלשהו במסגרת הלימודים, לתוכנה יש מסך ערכות נושא בו ניתן לקבוע את רקע התוכנה ושינוי הפונטים הצלחתי לגרום לרקע הנבחר לעבוד בחלון התוכנה הראשי אבל יש לי בעיה מוזרה עם הפקדים שנמצאים בו (לייבל וגרופבוקס עם מספר כפתורים) הבעיה היא שלמרות שהם מוגדרים כשקופים במאפיינים שלהם (TRANSPERET) כשאר אני קובע שהרקע יהיה מקובץ תמונה אני מקבל מסגרת מסביב לליבל והוא בעצם לא מתפקד כשקוף לעומת זאת אם אני מגיד את הרקע כ- SOLID COLOR הפקדים אכן שקופים ועובדים כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  5. Started by X_Dror,

מה קורה כולם? לפני איזה חודש התקנתי אצלי C++ (אני לא זוכר של איזה קומפיילר) בקיצור לפני כמה ימים שניסיתי להכנס הוא כתב לי את השגיאה שאפשר לראות בתמונה. בכל מקרה לא משנה על מה אני לוחץ הוא לא נותן לי להכנס וסוגר את היישום, וניסיתי גם את ה- Borland C++ אם משהו יוכל לעזור לי זה אני אודה לו מאוד! תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by generalA,

אם אני מחבר לד לפורט פלט 100H, ומחבר שמונה מתגים לפורט קלט 101H, הכוונה מ- D0 ועד D7. איך תיראה התוכנה שאני צריך לכתוב למעבד 8086, ע"מ לגרום להבהוב הלד בהתאם לנתון הנקלט ? הכוונה היא שכאשר למשל המתגים מראים 10H הלד יהבהב 16 פעם. אני יודע שאני אמור להשתמש בתוכנית ממש פשוטה אשר מעורבת בה תת שגרה בשם DELAY אשר גורמת להשהייה. תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש איזה סקריפט שיוכל לעשות לי ריסטארט אוטומטי לסרביס של הפקס כל זמן מסוים.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by Yehudaa,

איך שוק העבודה בתחום הזה בארץ ? משנה הבאה אני מתחיל קורסים מתקדמים ב אלגור' תכנות מובנה עצמים בשפת עדה ואחר כך תכנות מתקדם ב JAVA שווה להשקיע בטכנולוגיה הזאת ג'אווה ? או שכדאי דווקא ללמוד משהו אחר של JAVA ? כלומר כדי לחפש עבודה בזה בארץ

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  9. מצאתי דוגמאות באינטרנט לתוכניות קווין (תוכנית שכותבת את הקוד של עצמה), אבל אני לא מצליח לחשוב על האלגוריתם. הבנתי גם שזאת שאלה נפוצה בראיונות עבודה... אשמח לעזרה, תודה !

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by D@nny,

שלום , האם בmediator חובה ששתי המחלקות שהוא מתווך ביניהן יירשו מאותו אב? לפי הדוגמאות שראיתי עד עכשיו, זה היה כך. השפה c++ תודה

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי. האם יש דרך לעבור על התוכנית שורה שורה גם בפונקציות, ולא רק בMain/Driver? המטרה שלי היא לראות מה קורה מאחורי הקלעים עם המשתנים ואיך התוכנית רצה שורה שורה בכל התוכנית ולא רק בdriver עצמו.

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  12. בניתי מערכת תגובות למנהל, התגובות מגיעות למסד נתונים והמנהל צופה בהם מתוך דף מנהל מעוצב. הבעיה בהתקשרות לדטהבייס מתרחשת רק במחשב שלי, ואם אני מעלה את הקבצים לאתר אחסון, הכל עובד מצוין. אני רוצה לפתור את הבעיה אצלי במחשב שאני חושד שמקורה ברמת האבטחה/הרשאה של access למשתמשים. אני זוכר שפעם לחבר שלי הייתה בעיה כזו וסידרתי לו אותה על ידי שינוי רמת האבטחה, אך אני לא זוכר איך. אם מישהו יודע איך להגיע לשינוי רמת האבטחה של מסד הנתונים, או שיש לו דעה שונה לגבי הבעיה. מצורף פרינט סקרין לבעיה: http://img300.imageshack.us/img300/466/problemdz5.jpg (לא שמתי את התמונה ישר באשכול כי היא נחתכת) תודה רבה חברים, זה חשוב מאוד. עריכה: בעיית האבטחה שעליה דיב…

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by TAsraf,

אוקי אז נתנו לי את הקוד ליצירת קובץ.. אבל הבעיה היא שכשאני עושה $username == $_POST["username"]; $fopen = fopen('users/$username.user', 'w'); $filename = 'users/$username.user'; $somecontent = ""; זה שומר לי את השם קובץ בשם $username ולא מה שקבוע במשתנה $username איך אני מתקן את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  14. יש לי ofiice 2000 ויצרתי את פרוייקט ב- office 2003 ושם במאפיינים של הדו"ח יש אפשרות של popup וזה קריטי לתפקוד של המסד נתונים , וב office 2000 אין אפשרות כזו, ולכן אני צריך את הקוד של popup בשביל דו"ח. בתודה מראש. מיקי.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by IlanF,

אני מנסה לבנות 'תבנית' שתקשר אותי לעמוד בוויקיפדיה. הקישור יראה בסגנון הבא: {{חיצוני|וויקיפדיה|שם-ערך}} חיצוני הוא שם התבנית. אני צריך שהתבנית תבדוק שרשום בערך הראשון 'וויקיפדיה' ואם כן, תעביר אותי לדף המתאים לערך השני. (אני ישתמש באותה התבנית לכמה אתרים שונים, כך שהערך הראשון יכול להשתנות) אמור להראות משהו כזה: http://www.wikipedia.org/wiki/שם-ערך הבעיה שלי היא איך אני גורם לקישור הזה לעבוד? איך אני מקשר ככה לוויקיפדיה? ד"א אני יודע שקישורים לוויקיפדיה אמורים להראות ככה: [[w:שם-ערך]] או [[wikipedia:שם-ערך]] אבל משום מה זה לא עובד בוויקי הזה שלי...

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  16. שלום! אנ רוצה תופס הרשמה לאתר שלי שיהיה, שם 7 פרמטרים (שאני אכניס) ושיהיה לי אפשרות לקבל את המידע שם למייל שלי. תודה!

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  17. יש לי איזה תכנית שעבדה מצויין ב- Win98, אבל כשעברתי ל-2000 יש איתה איזה בעייה: איזור מסוים בתכנית נראה כג'יבריש. נראה לי שהתכנית נכתבה ב-Delphi. כנראה הגופן שהיא משתמשת בו לא מתאים ל-2000. השאלה שלי היא: האם יש איזושהיא דרך למצוא באיזה גופנים התכנה משתמשת?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  18. יש לי master page ובתוכו menu (שהוא בעצם תפריט) עכשיו... אני עושה שהפריטים בתוכו יטענ מתוך דף חיצוני... כלומר הדף הזה בונה menuItemCollection ושם אותו בתוך הSession והתפריט טוען מהסשן הכל... עכשיו השאלה היא: איך אחרי שהוא טוען מהסשן הוא ישאר ככה(זאת אומרת - ישמר) גם לאחר הפסקת האפליקציה דוגמא: נגיד בתפריט בהתחלה יש פריטים "אלון" "בית" "עץ"(שאנחנו לא בזמן ריצה) ועכשיו אני בתוך הויזואל סטודיו (לא במצב ריצה) אני רואה את שלושתם... ואז הרצתי את האפליקציה, אני בתוך הדף הוא טען מהסשן והשתנה לפריטים: "אף" "אוזן" "חתול" איך אני עושה שלאחר הטעינה זה בעצם ישמר בתוך הפריט... שאני יעצור ושוב יהיה לא בזמן ריצה ויראה "אף" "אוזן" "חתול" ולא את מה שהיה בהתחלה... מקווה שהובן, מחכה לעזרה, ת…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by beeper,

אז ככה, יש לי כבר התחלה של תוכנית שפותחת קובץ WAVE ב-C# (ומאפשרת לשמוע אותו) ועוד פונקציה שמקבלת מערך שהוא בעצם קובץ ה-WAVE ועושה עליו כל מיני פעולות (FFT) השאלה שלי איך אני בונה מערך כזה לקובץ WAVE כדי שאני אוכל להעביר אותו לפונקציה הקיימת תודה

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  20. Started by Woland,

שלום , כאשר אני מקצה זיכרון עם מאלוק לבאפר כלשהוא שמקבל אותיות char * buffer = (char*) malloc, ובאחת מהאותיות אני מכניס 0 כלומר null הבאפר מסרב לקבל עוד ערכים ופשוט נקטע (אני מסתכל בדיבגר) , לעומת זאת אם אני מקצה מערך בצורה רגילה char buffer[10] אין אם זה שום בעיה , למה זה קורה ?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  21. אני אמור להגדר משתנה בשם destination ולאתחל אותו במחרוזת "New York" בעזרת ה-case הבאים: תמונה ראשונה זה מה שאני עשיתי: תמונה שניה יש לי טעות בשור של Las Vegas מישהו יכול לתקן אותי? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by D-M-X,

איך אפשר לעשות שבעמוד ASP שיש בו טבלה שהכותרות ישארו למעלה וכל שאר העמוד יגלל? הציעו לי עם DIV אבל DIV מוגדר לפי פיקסלים ובמסך עם רזולוציה אחרת זה לא עובד יש מישהו הצעה אחרת?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by avivlyaviv,

שלום. נתנו לנו בבצפר שאלה בפרק של WHILE. צריכים לבנות תוכנית שמגרילה מספרם רנדומלים בין 8 -10 עד שהשתנה אומר לה להפסיק, ואז היא בודקת איזה מסםר הוגרל הכי הרבה פעמים. עכשיו אני חשבתי הצלחתי לעשות אתזה ככה שאחרי שהוא מגריל מספר הוא בודק אם המספר 8 או 9 או 10 ואז לכל אחד אני עושה מונה משלו.... הבעיה בדרך הזאת זה שאם היו מוגרלים מספרים בין 1 - 2000 אז זה בעיה.... באיזה עוד דרך אפשר לפתור אתזה?

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by אור4578,

היי לכולם, אני מציע את עצמי כמתכנת בוטים לדיסקורד,מהבוט הפשוט ביותר לבוט המסובך ביותר. יש לי ידע בNode Js ,Java Script וגם בבניית אתרים. דוגמאות לבוטים: Music Commands Xp System Logs System Tickets System Moderation Commands בוט שמקושר לאתר או לוקח דברים מאתר ועוד... כל מה שתרצו אפשרי! מוזמנים לפנות אליי בפרטי לפרטים נוספים אור

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by ima,

איך קובעים גודל של פאנל בawt (ולא ב swing) איך קובעים ב- checkbox מימין לשמאל (עברית) ולא משמאל לימין (אנגלית).

• 0 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.