תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אנא עיזרו לי. אני רוצה לכתוב פונקציות חכמות יותר. (הפתרון צריך להיות ב- ANSI C בלבד!) איך אני מגדיר לפונקצייה שהיא אינה חייבת לקבל פרמטר מסויים מרשימת הפרמטרים שהיא מקבלת, ואיך במקרה והיא לא קיבלה אותו, אני מגדיר שם default value? לא מצאתי באינטרנט את המידע.... תודה רבה שרון.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להגדיר את האופרטור הבא: שמוגדר בHEADER כך: friend bool operator<(Event &ev_l,Event &ev_r); ומימשתי אותו: bool operator<(Event &ev_l,Event &ev_r) { if ( ev_l.GetDate() == NULL ) //events with no date will be at begining of the vector. return true; if ( ev_r.GetDate() == NULL ) return false; if ( ev_l.GetDate()->GetYear() < ev_r.GetDate()->GetYear() ) return true; if ( ev_l.GetDate()->GetMonth() < ev_r.GetDate()->GetMonth() ) return true; if ( ev_l.GetDate()->GetDay() < ev_r.GetDate()->GetDay() ) return true; return false; } אבל הבעיה שהוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה ואין לי מושג מה לעשות …
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי אתר אינטרנט שאני בונה במסגרת לימודי. נתקלתי בבעיה שאני לא כ"כ הייתי בשיעור ואני לא מצליח לסדר אותה. בתמונה שמצורפת יש חלק עם הקווים שאני לא מצליח להכניס את "המניו בר" שלמעלה כמו שצריך שיהיה צמוד לצד ימין. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ,הבעיה החלה שלא הצלחתי למרכז את האתר ואחרי שהצלחתי אני לא מצליח לסדר את זה ,תודה מראש על העזרה הנה הקוד שאצלי : @charset "utf-8"; /* CSS Document */ #wrapper { width: 960px; margin: 0 auto; background-color: #590e0f; } #header { height: 150px; width: 950px; margin-top: 0px; margin-right: 80px; margin-left: 80px; background-image: url(../images/header.png); } #content { height: 550px; width: 950px; margin…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום כולם! מה צריכים להתקין על המחשב בשביל שתוכנת VB שכתבתי תפעל עליו (התוכנה מריצה דוחות אבל בעיקרון בסיסית מאוד ) ניסיתי להפעיל על המחשב בלי VISUAL STUDIO התוכנה פעלה אבל הדוחות גרמו לשגיאה והתוכנית יצאה נכתבה תחת VISUAL STUDIO 6 תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני מכין פרוייקט תוכנה כלשהו במסגרת הלימודים, לתוכנה יש מסך ערכות נושא בו ניתן לקבוע את רקע התוכנה ושינוי הפונטים הצלחתי לגרום לרקע הנבחר לעבוד בחלון התוכנה הראשי אבל יש לי בעיה מוזרה עם הפקדים שנמצאים בו (לייבל וגרופבוקס עם מספר כפתורים) הבעיה היא שלמרות שהם מוגדרים כשקופים במאפיינים שלהם (TRANSPERET) כשאר אני קובע שהרקע יהיה מקובץ תמונה אני מקבל מסגרת מסביב לליבל והוא בעצם לא מתפקד כשקוף לעומת זאת אם אני מגיד את הרקע כ- SOLID COLOR הפקדים אכן שקופים ועובדים כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מקצה זיכרון עם מאלוק לבאפר כלשהוא שמקבל אותיות char * buffer = (char*) malloc, ובאחת מהאותיות אני מכניס 0 כלומר null הבאפר מסרב לקבל עוד ערכים ופשוט נקטע (אני מסתכל בדיבגר) , לעומת זאת אם אני מקצה מערך בצורה רגילה char buffer[10] אין אם זה שום בעיה , למה זה קורה ?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
למדתי ויסואל בייסיק דרך האתר DR-VB, ואני רוצה לעבור מטופס אחד לטופס אחר שבניתי על ידי לחיצה על כפתור הפקודה הראשון. Private Sub Command1_Click() Load.Form2 End Sub Private Sub Command2_Click() MsgBox "טעות" End Sub Private Sub Command3_Click() MsgBox "טעות" End Sub הוא נותן לי הודעת שגיאה שהload לא חוקי.. עזרה?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
: הכל התחיל לפני כחודשיים, פחות או יותר - גלשתי לראשונה אל 'השרת העיור'. אחרי ששוטטתי קצת באתר והתרשמתי מהאווירה הקלילה ומהרצינות בה מתייחסים שם למוסיקה, חשבתי לעצמי -למה אין אתר דומה לספרים? ביקורות נלהבות יותר ופחות כלפי אלבומים, חשפו אותי, לא חובב גדול של מוסיקה, לסגנונות שלא הכרתי ולחוויות חדשות. אתר על ספרות יכול לעודד את הקריאה בקרב בני נוער ומבוגרים. באותו היום ממש, בעוד החזון הציוני הזה מתגבש בתוכי, דיברתי במקרה עם ידידה שלי, יוליה ברמן, והיא אמרה שהיא חשבה להקים בלוג ספרותי עם כל מיני ביקורות על ספרים שהיא קראה. כמו שבטח כבר ניחשתם, החלטנו לחבור יחדיו ולראות האם אפשר לעשות מעשה. טוב, אנחנו בורים לחלוטין בענייני מחשבים, בטח ברמת התכנות ולכן פנינו במייל לעורך '…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור חלון אליו אני מוסיפה panel מסוג BorderLayout. לכל איזור בפאנל הזה, אני רוצה להוסיף פאנל מסוג אחר. איך עושים את זה???? הצהרתי על חלון Frame: Frame f = new Frame ("Good Morning"); מה עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום רב, הקוד הבא: using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Text; using System.Windows.Forms; using System.IO; using System.Drawing.Imaging; using System.Net; namespace VirusScaner { public partial class Form1 : Form { string printScreen = null; static int i = 0; public Form1() { InitializeComponent(); } זה חלק מהקוד.... עשיתי בDEV ושם זה אומר לי את זה: C:\Dev-Cpp\Makefile.win [build Error] [main.o] Error 1 מה הבעיה עם זה?..... השאלות שלי הן: האם היא כתובה בשפת C#? באיזו תוכנה אפשרות לעשות לה compile כי ניסיתי בdev c++ וב VB וזה לא נותן...יכול להיות שעשיתי …
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מה קורה כולם? לפני איזה חודש התקנתי אצלי C++ (אני לא זוכר של איזה קומפיילר) בקיצור לפני כמה ימים שניסיתי להכנס הוא כתב לי את השגיאה שאפשר לראות בתמונה. בכל מקרה לא משנה על מה אני לוחץ הוא לא נותן לי להכנס וסוגר את היישום, וניסיתי גם את ה- Borland C++ אם משהו יוכל לעזור לי זה אני אודה לו מאוד! תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום. ישנה תוכנה שלא אציין את שמה. שמאפשרת חיבור בין מכשיר סלולראי אחד לשני בהסכמה. היא מתחברת באמצעות פרוטוקול Btspp:// ולאחר מכן כתובת מכשיר רציתי לדעת האם אפשר לבנות תוכנה למחשב שתוכל להתחבר דרך הפרוקוטול הנתון וכך יהיה אפשר להתחבר מהמחשב לסלולרי אם מישהו מכיר תוכנה כזאת..
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איך אני מתרגמת את הפקודה ב++C לשפת MIPS? הפקודה: k[i]=j; מה שומרים ברגיסטר S ומה ברגיסטר T?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
כאשר אני בונה מערך בC איך אני יכולה להדפיס את הכתובות של התאים בכל תא במערך?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום. נתנו לנו בבצפר שאלה בפרק של WHILE. צריכים לבנות תוכנית שמגרילה מספרם רנדומלים בין 8 -10 עד שהשתנה אומר לה להפסיק, ואז היא בודקת איזה מסםר הוגרל הכי הרבה פעמים. עכשיו אני חשבתי הצלחתי לעשות אתזה ככה שאחרי שהוא מגריל מספר הוא בודק אם המספר 8 או 9 או 10 ואז לכל אחד אני עושה מונה משלו.... הבעיה בדרך הזאת זה שאם היו מוגרלים מספרים בין 1 - 2000 אז זה בעיה.... באיזה עוד דרך אפשר לפתור אתזה?
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
האם אני יכול להכניס פעולת חיבור או חיסור בתוך משתנה? כי התרגיל דורש שהמשתמש יכניס שני ספרות וסימן חיבור או חיסור והתוצאה תהיה לפי המספרים והפעולה.. לדוגמא 3 5 + 5+3=8 אם לא, אז איך אני עושה משהו כזה..
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. השאלה: כתוב פונקציה חיצונית שמקבלת טורים (בסדר עולה) ממיינים, הפונקציה תחזיר טור ממזוג שגם הוא ממוין. (הטורים לא באותו גודל) התשובה שלי: class Question1 { public static int MixedQ(queueObject q) queueObject q1,q2; queueObject temp = new queueObject(); while (!q1.isEmpty()) && (!q2.isEmpty()) if (this.q1.remove() > this.q2.remove) q1.insert(q.temp); else (this.q2.remove() > this.q1.remove()) this.q2.insert(this.q.temp); if (this.q1.isEmpty()) insert(this.q2.remove()) else insert(this.q1.remove) } return ("{0}",q.temp…
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
במגמה להתקדם בעבודה אני מעוניין ללמוד כמה שפות תיכנות, כרגע הידע שלי הוא רחב בSQL וHTML, מאיפה כדאי להתחיל ? השפות אותן בסופו של דבר אצתרך הן - C, C++ , C#, Visual Basic אשמח לכל אצע או טיפ, גם בנושא ספרות שמתחילה מהתחלה עד למקצועיות 'כבדה' תודה ! kfirmr@gmail.com
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אוקי אז נתנו לי את הקוד ליצירת קובץ.. אבל הבעיה היא שכשאני עושה $username == $_POST["username"]; $fopen = fopen('users/$username.user', 'w'); $filename = 'users/$username.user'; $somecontent = ""; זה שומר לי את השם קובץ בשם $username ולא מה שקבוע במשתנה $username איך אני מתקן את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את http://lsirwww.epfl.ch/courses/cis/2005ss/exercises/1/bank.xml אני מצליח להעביר אותו לאוביקת של xmldocument ועכשיו אני צריך " your final task is to loop through its nodes and write out for each node, the name, the value and attributes (if exists). " ואני ממש לא יודע אך לעשות את זה כל החיפושים שלי ב google נותנים דוגמאות של root+child וכאן יש לי bank/accounts/savings_accounts צריך עזרה אך עושים את זה?? XmlDocument newdoc = new XmlDocument(); WebRequest request = WebRequest.Create("[url]http://lsirwww.epfl.ch/courses/cis/2005ss/exercises/1/bank.xml"[/url]); request.Credentials = CredentialCache.DefaultCredentials; HttpWebRespons…
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שכשנכנסים אליה אז אני אוכל לסמן כמה קבצי .html בctrl+a ואז היא תהפוך את השם נוכחי שלהם למה שבתוך ה <TITLE>***</TITLE> של הדף. אם זה לא אפשרי אז תגידו לי, ואם זה כן אז תגידו לי אם מישהו הכין או מתחיל להכין, או שתכינו בעצמכם (אם הייתי יודע תיכנות אני הייתי עושה)
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
איך קובעים גודל של פאנל בawt (ולא ב swing) איך קובעים ב- checkbox מימין לשמאל (עברית) ולא משמאל לימין (אנגלית).
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ערב טוב, רציתי לדעת, איך אפשר להשתמש באופטור חזקה בשפת C? ניסיתי לחפש באתרים השונים אבל מה שאני עושה לא עובד. בכל אופן, מה שעליי לעשות זה לחשב את הערך של הביטוי {(x - (x^3/3) + (x^5/5)} כאשר הערך שעל המשתמש להצין הוא בין -1 ל1. ממה שהבנתי אפשר לעשות זאת דרך הפונ' POW, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ניתן ליישם אותה. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרויקט באקסס לבגרות בהנדסת תוכנה. יש לי טבלה של מוצרים, וטבלה של מכירות. בטבלה של המוצרים יש לי סעיף של מחיר, ובטבלה של המכירות יש לי שדה של המוצר. אני רוצה שכשהמשתמש יבחר מוצר בטבלה של המכירות (אשף בדיקת מידע) המחיר של המוצר ייכנס לשדה נוסף מיועד לכך בטבלה. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-