עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Jobi222,

היי, התחלתי ללמוד שפת C#, ונושא המחלקות אינו ברור לי כל-כך...מה השימוש בהן? נניח ובניתי תוכנית אשר עובדת עם DB של SQL (נניח חנות חיות), והקמתי מאגר המכיל לי את כל הפריטים שהחנות מציעה (מלאי), וגם בניתי ב-C# מערכת אשר מטפלת במלאי (מוסיפה, מחסירה, מתריאה אם חסר). אני יודע שהשאלה שלי קצת כללית, אבל היכן יבוא לידי ביטוי נושא המחלקות של OO, במערכת הזאת? (אפילו הדוגמא הכי קטנה תעזור, ע"מ שאני אוכל להבין את הנושא). אני מבין שלכל פריט (נניח במחלקת אוכל) יש דברים זהים: משקל, לאיזה בעל חיים וכד'. - אבל הדבר הזה גם בא לידי ביטוי ב-DB...לא? (אני יודע שלא ציינתי את נושא המתודות בתוך המחלקה, אשמח גם אם לדבר הזה תהיה התייחסות בתשובה) תודה.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  2. Started by gabi21,

שלום לכולם יש לי סקריפט ששולח קובץ לכמה מחשבים הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להציג מידע בזמן אמת על כל מחשב שקיבל את הקובץ מן טבלה כזו שמתמלא אחרי כל פעם שהוא סיים להעביר בהצלחה למחשב מסויים את המידע נ.ב שהמידע שאני מקבל לא יפריע לריצה השוטפת של הסקריפט תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  3. יש לי תוכנית ב-winform ואני מעוניין לשלוח לטיימר מספר שמייצג כמה זמן אני רוצה שהוא יספור ויציג את הספירה שלו, האם ישנה דרך לשלוח לו פרמטר ?

4. Started by avivlyaviv,

שלום. נתנו לנו בבצפר שאלה בפרק של WHILE. צריכים לבנות תוכנית שמגרילה מספרם רנדומלים בין 8 -10 עד שהשתנה אומר לה להפסיק, ואז היא בודקת איזה מסםר הוגרל הכי הרבה פעמים. עכשיו אני חשבתי הצלחתי לעשות אתזה ככה שאחרי שהוא מגריל מספר הוא בודק אם המספר 8 או 9 או 10 ואז לכל אחד אני עושה מונה משלו.... הבעיה בדרך הזאת זה שאם היו מוגרלים מספרים בין 1 - 2000 אז זה בעיה.... באיזה עוד דרך אפשר לפתור אתזה?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by SaarD,

שלום, אני מעוניין לשלוח פרמטרים ב Javascript לדף aspx שלי אך שהפרמטרים לא יופיעו ב-URL. יש מצב לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by orninyo,

. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  7. אני צריך לקלוט ערך משורת הארגומנטים אני אמור לבדוק את args[0] אבל אני לא יודע איך עושים זאת...? ויש גם את הקטע שהופכים ממחרוזת לint (אני צריך את זה להמשך התרגיל)...

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by Salwaby,

אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולומר לי למה אי אפשר לעשות בתרגיל הבא ++a [size=78%]#include <stdio.h>[/size] void secret() { int a[] = {1,2,3,4,5}; int b, x = 0; for (b=5 ; b>0; b--) { x += *a; a++; } printf("%d\n",x); } עקרונית אני יודע בד"כ שבהתייחסות למערכים, הכוונה היא פוינטר למערך, ושניתן לקדם אותו וע"י כך בעצם "לקדם" את המערך גם כן.

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by rosesr,

אני רוצה לעשות קוד בC ואני רוצה להפעיל בו קובץ מישהו יודע מה הפונקציה לזה? תודה לכל העונים ;D

10. Started by Djx,

סקריפט שיציג כפתורים של תחנות רדיו בארץ. ואיך שלוחצים זה ישמיע אבל לא בתוכנה חיצונית אלה בדף האתר כמו ברדיו פא"צ תודה לעוזרים וחיפשתי בגוגל לפני הת'רד הזה אבל לא מצאתי כלום זה מוצא לי רק שרתי רדיו

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by speed42,

שלום חברים, האם יש כאן מישהוא שמקרה יצא לו להתנסות עם תכנות משחקים ב ל KINECT? באיזה נושאים דרוש ידע כדי לפתח משהוא ברמה בסיסית? תודה.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by ofer_shm,

אני מנסה ליצור שאילתא וקצת הסתבכתי .. מה שיש לי זה טבלת של באגים שיש שם:id,step,openuser,last_change_user,comment,status שדה ה id ושדה step הם מפתחות המטרה שלכל באג יש מספר צעדים ...כלומר אם יש באג שהמספר שלו זה 1 אז שפותחים אותו יהיה id=1,step=1 אם מבצעים בו שינוי יהיה id=1 step=2 וכו, אני רוצה שאילתא שתחזיר לי את כל הבאגים אבל מכל באג את ה step האחרון שלו כלומר המקסמילאי אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך תודה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  13. יש לי קובץ שרשום בו המילים לשירים (הקריוקי) ואני מחפש דרך לערוך אותו הקובץ הוא בסיומת non (שיניתי אותו ל TXT כדי להעלות אותו) והצלחתי לקרוא אותו ב word אך עם חירטושים (כמו בתמונה שצרפתי) פתחתי את הקובץ בקידוד: (unicode (UTF-8 אז אם יש איזה תוכנה שיודעת לפתוח קידוד זה אשמח לשמוע את שמה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by Snufkin,

היי כולם, יש לי שאלה, נקווה שתוכלו לעזור לי.... באתר באוניברסיטה שלי יש מערך שעות אונליין, הבעיה היא שכל פעם שאני רוצה להגיע למערך שעות שלי אני צריך לעבור הרבה בחירות ואפשרויות שדי מעיקות על הבחירה. הבחירה נעשית בלינק הבא: http://rooster.vu.nl/ עכשיו, המערך שעות מופיע הבא: http://rooster.vu.nl/showtimetable.aspx אני מנסה להבין אילו ערכים נשלחים כדי שאני אוכל ליצור לינק ישיר.... כל עזרה או הכוונה תתקבל בברכה כי אני כבר אמרתי נואש...

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  15. שלום, אני מכין פרוייקט תוכנה כלשהו במסגרת הלימודים, לתוכנה יש מסך ערכות נושא בו ניתן לקבוע את רקע התוכנה ושינוי הפונטים הצלחתי לגרום לרקע הנבחר לעבוד בחלון התוכנה הראשי אבל יש לי בעיה מוזרה עם הפקדים שנמצאים בו (לייבל וגרופבוקס עם מספר כפתורים) הבעיה היא שלמרות שהם מוגדרים כשקופים במאפיינים שלהם (TRANSPERET) כשאר אני קובע שהרקע יהיה מקובץ תמונה אני מקבל מסגרת מסביב לליבל והוא בעצם לא מתפקד כשקוף לעומת זאת אם אני מגיד את הרקע כ- SOLID COLOR הפקדים אכן שקופים ועובדים כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

כיצד אני מונע ממשתמשים אשר רושמים את המסלול המלא של מסד הנתונים בשרת להוריד אותו ? דוגמא: אם אני רושם את זה בדפדפן מופיע לי האופציה לשמור את מסד הנתונים במחשב. http://MySite/DB/DB.mdb

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by solidus,

אם מישהו יכול להמליץ לי על כאלו אני אשמח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by IlanF,

איך אני יכול להכנס לKEY מסויים ברגיסטרי? כל מה שאני מצליח זה ליצור ולמחוק KEY בתוך הKEY-ים הראשיים (כמו הLOCAL MACHINE, CURREN USER) איך אני לדוגמה יוצר KEY בתוך local machine\software?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by talgold,

הכנסתי נתונים דרך VB ל דף אקסל אני מעוניין עכשין ליצור גרף שבנוי מהנתונים שהכנסתי והוא יוצג ע"י BUTTON CLICK ???

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by ilia121,

יש לי Database מסויים ולפיו אני רוצה ליצור גרפים בעזרת ה-MS Chart Control. אז איך עושים את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  21. Started by DestinyWarrior,

היי חברה, איך אני שולח פרמטרים מסויימים, שלא יראו אותם בדף מהSERVER ל-CLIENT, אני צריך לשלוח JsonString מהשרת ופקרוא אותו עם Jquery - Java script, ServerSide שלי הוא asp.net וב-ClientSide שלי אני משתמש ב-Jquery... ניסיתי עם Resonse.write() אבל זה מראה את ה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  22. אני מעוניין לכתוב תוכנה שתוסיף כתוביות קלות (לא מוצמדות) לסרט בפורמט MP4, שיוכל להתנגן באייפוד ואני אוכל לכבות ולהדליק את הכתוביות במכשיר. בשביל לעשות את זה אחריי שהצמדתי את הכתוביות לסרט ע"י כלי כלשהו, אני צריך לערוך את הקובץ MP4 ולשנות לו סטרינג ספציפי לסטרינג אחר כדי שהאייפוד ידע שזה סרט עם כתוביות. השאלה היא האם יש איזה משהוו שעוטף לי את זה, שאני אוכל לתת לו כפרמטר איזה סטרינג למצוא ובמה להחליף אותו. יש משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  23. Started by Woland,

שלום , כאשר אני מקצה זיכרון עם מאלוק לבאפר כלשהוא שמקבל אותיות char * buffer = (char*) malloc, ובאחת מהאותיות אני מכניס 0 כלומר null הבאפר מסרב לקבל עוד ערכים ופשוט נקטע (אני מסתכל בדיבגר) , לעומת זאת אם אני מקצה מערך בצורה רגילה char buffer[10] אין אם זה שום בעיה , למה זה קורה ?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

פחות או יותר הכל מתואר בתמונה. גם אם אני מזיז את הקובץ IO לתוך הSRC איפה שכל הJAVA ועושה לו IMPORT בMAIN זה לא עוזר..[br]פורסם בתאריך: 24.09.2007 בשעה 18:19:46 כן אני יודע, דאבל אבל יש עדכון ואף אחד לא יסתכל על התרד הזה יותר.אז ככה ברגע שאני מוריד את השורה package preyPackage; בכל אחד מהקבצים שנמצאים שם תחת אותו חבילה הIO עובד. ברור לי שזהו לא הפתרון המתאים. השאלה מהו כן הפתרון המתאים? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  25. שלום לכולם! אני יודע HTML די טוב, ז"א מסוגל לבנות אתר ב HTML... האם אני יכול להתחיל ללמוד PHP? או שאתם מציעים לי ללמוד שפה אחרת במקום? יש לי עוד כמה שאלות.. 1. האם יש שפה של עיצוב? לא יודע מה הכוונה אבל האם יש שפה כזאת? 2. למה לי ללמוד XHTML? 3. מה הקטע של ה <p> ? זה פרגרפ, אבל יש קוד מסויים שעושה שורה שלמה צבועה בצבע מסויים ואפשר להכניס לתוכנה טקסט, מה הקטע של זה? 4. מי שרוצה ללמוד PHP חייב לדעת HTML? 5. w3school או איך שלא קוראים להם... מה הם ? איזה אקדמיה ראשית של העולם לשפות תיכנות או משהו ? ואיפה הכי נכון לבדוק את הקוד של האתר שלי ב HTML ? , לפי מה שידוע לי ב- W3SCHOOL הכי טוב אבל למה? תודה לכל העונים...

• 4 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים