עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. עכשיו אני חושב על זה, מה בעצם וובמאסטר צריך לדעת? שפות תכנות? לא נראה לי. לא פעם ראשונה אני פוגש את המילה הזו "webmaster", האם זה כמו שזה נשמע? לשלוט על האתר ? כלומר לדעת mysql, php, asp ? אגב, לאחר קריאה חוזרת של הפורום החלטתי לשים בצד את לימודי הC (לבד כמובן) ולחזור ולפתח את רמת הVB (אשר ניתן לסכם אותה כבסיסית ביותר או אפילו אין רמה).

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  2. אהלן, פיתחתי לא מעט בשפות עילית (בעיקר ג'אווה) והתחלתי לאחרונה להתעניין בפיתוח ב-WEB. אני מנסה לבנות צ'ט פשוט מבוסס WEB ומרוב מושגים ואופציות נראה לי שיש לי בלגאן בראש ולא ברור לי איך אני צריך לממש את העניין. מה שיש לי כרגע: - HTML עם קצת JSP של מסך הכניסה הראשוני (המשתמש מקליד שם משתמש ומנווט הלאה לחלון הבא). - HTML עם קצת JSP של חלון הצ'ט הבסיסי הראשוני (שורת כתיבה וחלון שיחה המתעד את התכתובת בין המשתמשים). יש לי כמה שאלות לגבי ה-JSP: איפה אני ממש את ה-doPost ו-doGet? אני צריך לבנות סרבלטים נפרדים בשביל זה או שאפשר לממש אותם בגוף ה-JSP כקוד ג'אווה? אני צריך לממש איכשהו server push, כלומר שבכל פעם שאחד הקליינטים שולח הודעה זה מתעדכן אצל כל האחרים (בלי שהם יזמו כלום). לפי…

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  3. Started by MoSQuiTo,

איך אני יכול לתזמן עמוד מסויים שלאחר נגיד 5 שניות בצורה אוטומטית יעבור לעמוד אחר? באמצעות JS או HTML.

4. Started by t_eliran,

אני צריך עזרה בכתיבת תוכנית שקולטת מס' שלם, וצריכה לחשב אם הוא פלינדרום לדוגמא: 212, 3663 , 1441 , 52325 ועוד. תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by noam142,

לא ממש קשור לתכנות , אבל אתם בטוח יודעים ... קיבלתי תרגיל בו נדרש לממש מערכת, המקבלת כקלט מספר בינארי N בן 5 ספרות, ומוציאה במוצאה 1 אם N מתחלק ללא שארית ב-3; 0 אחרת. יש לממש את המערכת אך ורק באמצעות מסכם אחד לשני מספרים בעלי 4 סיביות כל אחד, ובורר 8 ל 1 אחד ללא שערים. השאלה שלי היא איך בודקים אם מספר בינארי מתחלק ב 3 ? אני יודע שחליוק ב 2 מתבצע ע"י הזזת כל הסיסיות במספר ימינה , האם יש "טריק" כזה גם בחילוק ב 3 ?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by trxman,

שלום לכולם! אני מתחיל (אבל מתחיל מתחיל+) בפרולוג, אני יודע שהיא לא שפה מודרנית אבל זה מה לומדים בבית הספר. עכשיו, יש לי שאלה קטנה. אם למשל כותבים: כלב (ציפי). והשאילתה: ? - כלב (ציפי). אז התשובה תיהיה נכונה. ---------- אז מה שהמחשב בעצם עשה, זאת התאמה של השאילתה לתוכנית? (כן.) השאלה שלי היא כזאת, איך הוא עושה את ההתאמה הזאת? הרי המחשב לא "מצלם" את הביטוי הזה. אני חושב שזה איכשהו קשור לספרות בינאריות...(לכל אות מספר בינארי שונה). אני יודע שזאת שאלה דיי מעצבנת ונכנסת ליותר מידיי פריטים...אך אני סקרן לדעת. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  7. אני מעוניין לכתוב תוכנה שתוסיף כתוביות קלות (לא מוצמדות) לסרט בפורמט MP4, שיוכל להתנגן באייפוד ואני אוכל לכבות ולהדליק את הכתוביות במכשיר. בשביל לעשות את זה אחריי שהצמדתי את הכתוביות לסרט ע"י כלי כלשהו, אני צריך לערוך את הקובץ MP4 ולשנות לו סטרינג ספציפי לסטרינג אחר כדי שהאייפוד ידע שזה סרט עם כתוביות. השאלה היא האם יש איזה משהוו שעוטף לי את זה, שאני אוכל לתת לו כפרמטר איזה סטרינג למצוא ובמה להחליף אותו. יש משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  8. יש אפשרות לדעת מה המימוש של הגרלת מספר אקראי בC# או בג'אווה (או בכל שפה אחרת...)?

9. אז ככה, אני בעצמי בונה אתרים קטנים לאנשים אבל לא במחירים מופרזים. חבר שלי רוצה לדעת מחיר של אתר בגודל רציני, כולל ASP, עיצוב רציני (Flash ו-PhotoShop), אתר ממש מקצועי עם עיצוב מקצועי. נתחיל בזה - כמה חברת פיתוח אתרים תיקח וכמה אדם פרטי (ואני יודע שחלק עובדים בפורום) יקח על אתר בסדר גודל כזה?

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by D-M-X,

איך אפשר לעשות שבעמוד ASP שיש בו טבלה שהכותרות ישארו למעלה וכל שאר העמוד יגלל? הציעו לי עם DIV אבל DIV מוגדר לפי פיקסלים ובמסך עם רזולוציה אחרת זה לא עובד יש מישהו הצעה אחרת?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by AC/DC,

אני מחפש מישהו שיודע ליכתוב ולשנות BIOS שידע אסמבלר זה רציני וצריך מישהו שמבין מה הוא עושה עם ניסיון עבודה של כמה ימים 3 בערך ותשלום גבוה דחוף מאד

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by vampirus,

שלום למשתתפי הפורום. אני רוצה לבנות אפליקציה שתוכל לקחת את התמונה שהWEBCAM שלי כרגע רואה (דרך הDRIVER המקורי שהגיע עם המצלמה) ולשמור כמטריצת BMP. השאלה היא איך אני ניגש בכלל לDRIVER ואיך אני שואב ממנו את הנתונים. בתודה מראש. ;D

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  13. Started by xgamer,

שלום לכם אני בראשית דרכי בתכנות עם השפה ASP וניתקלתי בבעיה Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. /forum/join.asp, line 17 קראתי בספר של הוד עמי שברשותי ונאמר שם שזוהי בעייה של הרשאות באקסס וצריך להגדיר לו שאפשר יהיה לכתוב ולקרוא (רציתי לכתוב) לא היה שם הסבר חוץ מזה בנוסף הם אמרו שזה קיים במע' הפעלה NT שעובדים ב NTFS בבקשה בבקשה תעזרו לי אני צריך את זה ... זה הדבר היחידי שעוצר אותי בעבודה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by yoahe,

הדבקתי תמונה של לוח דמקה ותמונה של חייל דמקה עכשיו שאני שם את החייל מעל התמונה ואני שקיפות אז הוא גם משקף לי דרך הלוח? איך כדי ליצור את החייל והלוח האם מומלץ דרך ה TOOLBOX הוא פשוט להתשמש במחלקה של ה BITMAP

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by razaviv005,

שלום, תנו בבקשה ביקורת ותגובות בונות + דירוג מ 1-10 לאתר הזה: www.inewzonline.info/JobsBag/ דרך אגב ה AVIS שם למטה זה סתם ליופי, זה יורד עוד מעט.. כל השאר אמיתיים. ובינתיים עמוד ראשי צור קשר ואודותינו בנויים. תנו דירוג גם. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by ron rosenfeld,

אני לומד תכנות באופן עצמאי, הצלחתי לעשות שיהיה לי שני forms עשיתי כפתור שמעביר לform השני ואחד שמחזיר לראשון. בform1 הגדרתי int totalmoney שכל פעם שלוחצים על כפתור "sell" הסכום גדל וזה מופיע בlabl השאלה היא איך אני מכניס את הערך של הtotalmoney לforms2 צריך להשתמש בsql? יש דרך אחרת?? אשמח לעזרה

17. Started by ~שירה,

יש לי כמה קבצי rdlc שאני מייצאת לPDF. השאלה שלי היא אם אני יכולה 'לשרשר' אותם לקובץ PDF אחד?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  18. Started by ~שירה,

1. יש לי datagrid שאנשים מכניסים נתונים, אני רוצה לבדוק שאין בו תוים שאינם אותיות - איך עושים את זה? יש לי את הפונקציה: PreviewTextInput שe.Text מראה לי את התו האחרון שהוכנס, איך בעזרת sender ו e אפשר למחוק את התו האחרון שהוכנס? 2. יש לי datagrid שאחת העמודות מורכבת מכמה textbox ומוגדרת כ <DataGridTemplateColumn.CellTemplate > העמודה הזו לא מקבלת את הstyle שהגדרתי לכל הטבלה (הstyle משנה את צבע הטקסט לפי trigger, וכך יוצא שרק העמודה הזו בצבע שונה) - מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  19. Started by orninyo,

. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by nissim_y,

לתקופת נסיון 8)

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  21. Started by solidus,

אם מישהו יכול להמליץ לי על כאלו אני אשמח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by shoshana,

איך מכניסים תוכן של תיבת טקסט לStream לצורך שמירה בעזרת saveFileDialog?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה לעשות תפריט נפתח (שאתה עובר עליו יפתח לך תפריט) שהעיצוב שלו יהיה ממש דומה לזה שיש באתר www.logmein.com שעוברים שם על Company, Products וכל אלה נפתח תפריט ממש אהבתי את העיצוב שלו, מצאתי פעם תפריטים נפתחים אבל לא באותו סגנון בדיוק ולא אהבתי אותם, אם מישהו יכול להביא לי משהו דומה לזה אני ממש אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  24. יש לי ofiice 2000 ויצרתי את פרוייקט ב- office 2003 ושם במאפיינים של הדו"ח יש אפשרות של popup וזה קריטי לתפקוד של המסד נתונים , וב office 2000 אין אפשרות כזו, ולכן אני צריך את הקוד של popup בשביל דו"ח. בתודה מראש. מיקי.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by ofer_shm,

אני מנסה ליצור שאילתא וקצת הסתבכתי .. מה שיש לי זה טבלת של באגים שיש שם:id,step,openuser,last_change_user,comment,status שדה ה id ושדה step הם מפתחות המטרה שלכל באג יש מספר צעדים ...כלומר אם יש באג שהמספר שלו זה 1 אז שפותחים אותו יהיה id=1,step=1 אם מבצעים בו שינוי יהיה id=1 step=2 וכו, אני רוצה שאילתא שתחזיר לי את כל הבאגים אבל מכל באג את ה step האחרון שלו כלומר המקסמילאי אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך תודה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים