עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. השאלה שלי היא איך אני יוצר בASP עמודים שהכניסה אליהם מותנת בסיסמא? כלומר שללא סיסמא אי יהיה אפשר להכנס. (מכין פרויקט במחשבים עם השפות HTML JAVASCRIPT ASP)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Martin,

זה הקוד, בעצם זה אמור להציג את הסקר: <html> <head> </head> <body bgcolor="#e7e7e7" dir="rtl"> <% path=Server.mappath("poll.mdb") set con=Server.createobject("ADODB.connection") Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") conn.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" &path Dim sql sql = "SELECT pl_Question.ID as QuestionID, pl_Question.Question as Question," sql = sql & " pl_Answer.ID as AnswerID, pl_Answer.Answer as Answer " sql = sql & " FROM pl_Question, pl_Answer" sql = sql & " WHERE pl_Question.ID = pl_Answer.Que_ID AND pl_Question.Status=1" rs.Open sql, conn %> <form method="post" action="Vote…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, זה הדבר הראשון שאני כותבת בASP ונראה לי שנתקעתי.. יש לי טופס רגיל שמועבר לדף ASP שאמור להוסיף רשומה לטבלה ולעדכן את השדות שמולאו. הצלחתי להגיע למצב שהכל רץ בלי הודעות שגיאה אבל... למעט שדה השעה והתאריך, שום דבר לא מתעדכן! <% Dim DB Set DB = Server.CreateObject("ADODB.Connection") DB.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath("updates.mdb") & ";" Dim upRS Set upRS= server.CreateObject("ADODB.Recordset") upRS.Open "Select * From changes", DB, 3, 3 upRS.AddNew IF (request("mcsqled")="checked") THEN upRS.Fields("mcSQLED")= True IF (request("mcsqldb")="checked") THEN upRS.Fields("mcSQLMCDB")=true IF (request("websql")="check…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by cheapwine,

http://www.cs.biu.ac.il/~kalechm/c_04/cf2_math.rtf זה התרגיל זה הפתרון אוקיי.....אני מריץ את הקודק הראשון....הוא לא טוב הוא במקום להוריד 10 מהאסקי מוריד פחות. void code_a(); void code_b(); void code_c(); void code_d(); void decode_a(); void decode_b(); void decode_c(); int main () { int codec; char tav; //printf("enter the codec that u want\n"); scanf("%d",&codec); while (codec<1 || codec>8) { printf("Range error\n"); scanf("%d",&codec); } scanf("%c",&tav); while (codec!=8) { switch (codec) { case 1 :code_a(); break; case 2 :code_b(); break; case 3 :code_c(); bre…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by orninyo,

שלום אני לא מצליח להעביר לprintBinary את המשתנים המעודכנים אחרי השינויים שנעשו בהם בfunc ניסתי להעביר לfunc את הכתובות שלהם כדי שהשינוי יבוא לידי ביטוי גם במיין אבל אז (אני חושב) זה היה בלתי אפשרי לבצע את הפעולות שfunc מבצעת יש איזה רעיון? (אילוצים: אסור לשנות כלום במיין ולא להוסיף משתנים, מותר רק לשנות את מה שהפונקציות מקבלות ואת המימוש שלהן) הסבר כללי מה התוכנית עושה שולחת לfunc מספר משתנה של ארגומנטים, func מבצעת מספר שינויים בסיביות שלהם ואז printBinary מדפיסה אותם בייצוג בינארי. (שתי הפונקציות עובדות באופן תקין, אני רק לא יודע איך לקשר בניהם) #include <stdio.h> #include <stdarg.h> #define ARG 3 #define AND & #define XOR ^ #define SIZE(x) sizeof(x)*2 …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום חברים אני צריך לבנות מערך של מבנים ולשלוח את המערך לפונקציה מסוימת, אבל כאשר אני מנסה לקרוא/לכתוב נתונים בתוך הפונקציה, אני מקבל חלון שגיאה (הקוד מתקמפל וזה קורה בזמן ההרצה - חלון דו"ח שגיאות של מיקרוסופט). סימנתי בתוך הקוד את השורה הבעייתית. (בפונקציה findmax) המבנה הוא: 1. מספר שמוגדר בשם top 2. מחסנית. תודה לעוזרים #include "mystack_ar.h" #define N 5 void reset (stack *s) { s->top=EMPTY; } void push(data c,stack *s) { s->top++; s->a[s->top] = c; } data pop(stack *s) { return (s->a[s->top--]); } data top(const stack *s) { return (s -> a[s->top]); } boolean empty(const stack *s) { return ((boolean) (s-> top == EMPTY)); } boo…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by shoshana,

איך מכניסים תוכן של תיבת טקסט לStream לצורך שמירה בעזרת saveFileDialog?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by RamiDolev,

מעוניין לקבל עזרה ב- #C

9. Started by Burned,

אוקיי לא מזמן התחלתי ללמוד את השפה כתבתי משהו קטן ואני רוצה לעשות שכשזה מסיין לעשות הכל, שזה לא יישר ייצא, לדוגמא שהתנאי של היציאה יהיה ללחוץ על אחד הכפתורים לפי מה שהבנתי זה משהו עם לולאת WHILE אבל אין לי מושג מה לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by alonezer,

שלום, אחרי שכתבתי משהו פשוט בConsoleApplication ואז עשיתי לו BUILD וגם Debug והכל עובד יופי אבל עכשיו איך אני שומר אותו כEXE או משהו כזה כדי שנגיד אני יכול לשלוח למישהו והוא יפתח ויראה את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by maori_0,

שלום לכולם. איך אני יכול בשפת C# לפתוח קובץ לדוגמא כתבן ולכתוב משהו, דרך C#. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by ranran,

שלום אני רוצה שעת קליטת מקש מסוים לדוגמא התו W lable1 לדוגמא יזוז פיקסל אחד למעלה כלומר Y-1 ניסיתי בתוכנה lable1.location.Y--; ולא עבד הוא רושם שאי אפשר לשנות את זה כי זה לא משתנה להלן הקוד אם אתם רוצים לראות בבקשה תעזרו לי string key; key = e.KeyChar.ToString(); label1.Text = key.ToString(); if (key.IndexOf("w") != -1) { label1.Location.y--; }

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  13. היי, יש לי בתוכנית קטע שאני מקבלת מהמשתמש ערך כלשהו ואני מכניסה ת הערך הזה לתוך string אבל זה אמור להיות מספר כלשהו, איך אני יכולה לבדוק אם הערך הזה הוא מספר? אני ממש אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה !! תודהה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Burned,

התחתי ללמוד קצת מהאינטרנט איך עובדים עם זה.. ובניתי תוכנת נוסחת שורשים.. אבל אני מקבל שגיאה שאין לי מושג מה היא אומרת: No overload for 'button1_Click' matches delegate 'System.EventHandler' בשני מקרים: private void button1_Click(object sender, EventArgs e, ref int a, int b, int c) { double x1 = (-b + Math.Sqrt(b ^ 2 - 4 * a * c)) / 2; double x2 = (-b - Math.Sqrt(b ^ 2 - 4 * a * c)) / 2; MessageBox.Show(x1.ToString()); } מה זה אומר? תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  15. אני מנסה לכתוב תוכנה של מכונת הימורים (שלושה מספרים רנדומליים, אם שווים זוכים בכסף) ונתקלתי ב-2 בעיות: 1. שלושת המספרים יוצאים אותו דבר לדוגמא 9,9,9 5,5,5. 2. אם אני מוסיף return(sum) בסוף הוא כותב לי שגיאה. הנה הקטע: public static void gamble(int sum) { Random a = new Random(); Random b = new Random(); Random c = new Random(); int d = a.Next(10); int e = b.Next(10); int f = c.Next(10); Console.WriteLine("{0} {1} {2}", d, e, f); if (d == e && d == f) { Console.WriteLine("Congratulations! You won 20 NIS!"); sum = sum + 20; } else { Console.WriteLine("Too bad, you di…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by daniel4300,

אני עושה פרויקט בשפת C# ונתקלתי באיזו בעיה בקישור עם מסד הנתונים. יש לי בform מסוים מערך של 50 כפתורים ואני רוצה שעל כל כפתור יהיה תוכן כתוב שילקח מתוך טבלה במסד הנתונים, ניסיתי עם select from where ומסתבך לי שם משהו כל הזמן איך אני יכול לעדות את זה?יש דרכים? תודה מראש על העזרה..

• 31 תגובות
    • 7.1k צפיות
  17. אם אפשר בבקשה הסבר מפורט אני חסר נסיון בתכנות

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by ironman405,

שלום לכולם אני משתמש בVISUAL2005 רציתי עזרה לגבי DATASETTABLE הגדרתי DATA SET והגדרתי שאילתה SELECT שמחזירה רשומות עכשיו רציתי לדעת אם אני עושה: securityDataSetTableAdapters.QueriesTableAdapter adapter = new securityDataSetTableAdapters.QueriesTableAdapter(); adapter.SelectQuery(arg); איך אני משתמש בתוצאות שהחזירה השאילתה? ואם אפשר דוגמא קטנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. Started by kidbob,

אהלן. אני מנסה ליצור ולשלוח קבצי XML דרך הרשת, השליחה וכל הנלווה לה מתבצעים בסדר. אבל התכנית זורקת אותי כשאני מנסה לפענח את הקובץ באקספשן הזה :There is an error in XML document (1, 1). קטע הקוד של המחלקה המטפלת בקבצי XML: using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; using System.Xml.Serialization; using System.IO; using System.Xml; using Data; namespace XMLHandler { public static class XMLHandler { public static string Serialize(string path, Data.Data d) { if (!Directory.Exists(path)) Directory.CreateDirectory(path); path = path + @"\Save.xml"; XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument(); FileStream str…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  20. Started by yon,

איך אני מכניס למערך נתונים בצורה ידנית??

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by TheReaper,

טוב בשיעורי בית קיבלתי שאלה של לכתוב עצם A העצם חייב להכיל פעולת בונה שמקבלת פרמטר פעולת בונה ללא פרמטרים שמאתחלת פעולת בונה מעתיקה עכשיו השאלות- 1.מה זה פעולת בונה מעתיקה? 2.שואלים מה המנגנון שמאפשר הימצאות של יותר מפעולת בונה אחת... מהו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by kobipk,

אני רוצה ללמוד את שפת המחשב הזאת ואני כבר הרבה זמן מחפש מדריך למתחילים אחרי שאני ידע בסיס אני הולך ללמוד במכללה... למה ? כי כתוב ידע בסיסי בתוכנה ולי אין הבקש עזרה במציאת מדריך למתחיל תודה מראש

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by avivlevy,

טוב למדתי לםני שנה C ואני זוכר די טוב, ועכשיו התחלתי ללמוד C++ מספר בקיצור איך עושים פליטה של תוו? אני רוצה ללפלוט אות (באנגלית) אבל כתוו (אם אני לא טועה אז בC זה זה היה צ'איר)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tavor21,

שמהו יכול לעזור לי עם זה ???. כתוב פונקציה המקבלת מערך מסוג והמקסימאלי שבמערך ואת מיקומם הסידורי. יש להקצות מערך בגודל 5 ולקלוט את ערכיו מהמשתמש. על התוכנית להציג את הערכים המוחזרים מהפונקציה. דוגמה: Please enter five numbers: <752> <-2> <59157> <87> <-6237> The minimal value is -6237 at index 4. The maximal value is 59157 at index 2.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by neogod,

התחלתי ללמוד קצת C++ לבד עם מדריך שמצאתי באינטרנט אז אני מצטער על השאלות הטיפשיות מראש מה עושה הפקודה : t\ ???

• 9 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.