תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אמממ...קיבלתי לעשות עבודת בית א. אני אמור לצייר כל דבר לא משנה מה העיקר שיזוז (כאילו אנימציה...) המורה אמרה לי שעושים זאת ע"י delay עכשיו, אני לא כזה גאון ב- C אז אני צריך קצת עזרה עם הפונקציות האלו... ב. איזו תוכנה ל-C אני צריך בשביל להריץ ב- XP ? מאיפה אני יכול להוריד?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
לי את התגובה בלי סוף - לדוגמה The Number Is Too Small בלי הפסקה מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר (אם בכלל אפשר) לשים טופס ב-HTML (שכולל רק שדה טקסט וכפתור שליחה) באותה השורה עם דברים אחרים (קישורים)?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי את הספר "תכנות מונחה עצמים בשפת JAVA, הוצאת האוניברסיטה העיברית (עם ציור של איגואנה עליה)" ואני לא מבין כמה דברים: מה זה שיטות? מה זה שיטה "לתת מבלי לקבל?" ואיך אני רושם אותה ? (תנו דוגמא בבקשה) מה זה שיטה "לקבל מבלי להחזיר" ואיך אני רושם אותה? (גם דוגמא) לתת ולקבל (עוד שיטה), איך אני רושם אותה ותנו דוגמא בבקשה. מה זה שיטה בונה ומה תפקידה?ואיך אני רושם/מזהה שיטה בונה? זהוא לבנתיים... תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תכנית javascript שמפעילה API ממירה את התוצאה ל PDF ומציגה אותו. התכנית מופעלת ממערכת על EXPLORER אני רוצה להוסיף פקודה כך שה PDF שנוצר יפתח בחלון חדש ב CHROME, אפשרי? <html> <head> <script> async function setSRC(){ try{ var xhr; const params = new Proxy(new URLSearchParams(window.location.search), { get: (searchParams, prop) => searchParams.get(prop), }); var docId = params.docId; var url = "http://wsp-exttest.lcardtest.corp:4440/rest.oms/MaxRestService/getPDF?docId=" + docId; let response = await new Promise(resolve => { xhr = n…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני בונה מערכת פורומים כרגע. כשאני מוסיף הודעה חדשה אני רוצה לרשום למשתמש שההודעה נוספה ושאחרי כמה שניות הוא יועבר לנושא שהוא הגיב בו (זה מה שעושים חלק מהפורומים). אני יודע איך להשתמש ב- Timer (פחות או יותר) אבל רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את המשתמש לנושא שהוא הגיב בו? כי הנושא שמור כמשתנה ב- ASP ואני הרי עובד עם JavaScript.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב תוכנה בשפת ++C ב- MFC . כבר שבועיים אני מנסה למצוא פונקציה ( שבטוח קיימת) שתיתן לי אפשרות שליטה במקשים של המקלדת. זאת אומרת אני רוצה שכשאני נמצא באיזשהו dialog box שברגע שהמשתמש לחץ ל מקש, ולאו דוקא על איזשהו edit tool, אלא בכל מקום בbox , שאני אוכל לדעת מה נלחץ. ניסיתי להשתמש ב- onkeydown , באיזשהו מדריך באינטרנט כתבו ב- pretranslatemessage() ואמנם ברגע שהקשתי על תו באמת נכנסתי לפונקציה אבל אני לא מצליח לקרוא איזה תו קלטתי. מבחינתי אני אסתפק אפילו ברמה יותר נמוכה כמו פונקציית scanf ב-C הבעיה היא שה-MFC עוקף את זה. בקיצור אני שברתי את הראש אם מישהו יכול לעזור.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם התחלתי להתעניין קצת באקסס ומצאתי את עצמי נתקל בכל מיני מונחים בתוך התוכנה שאני לא מכיר. דוגמא הייתה לי בניסיון ליצור קשרי גומלין בין 2 טבלאות אך קפצה לי הודעה "לא ניתן ליצור אינדקס ייחודי עבור שדה הטבלה הראשית" ועוד כל מיני הודעות כאלו ואחרות על מפתח ראשי ודברים דומים. השאלה היא איפה אני יכול לקבל מדריך קצר למתחילים שבו מרוכזים הנושאים החשובים ביותר? אשמח לכל עזרה או הסבר אחר, תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה אתר אינטרנט לצורך יחידת מחשבים בבי"ס, ונתקלתי בבעיה הנוגעת ל-asp. יש לי דף אשר בו המשתמש נרשם, אך הבעיה היא כי ההרשמה לפעמים עובדת ולפעמים לא (עם דגש על - בד"כ לא!). http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id= - הקובץ בפורמט .txt כמו כן, הנה הקוד של קובץ ה-asp (זה אותו קובץ, שמתי את הקוד שלו גם פה בכ"ז): <html dir="rtl"> <head> <title> הרשמה לאתר </title> </head> <body> <% Set connection=Server.CreateObject("ADODB.Connection") stconnection="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="&_ Server.MapPath("/db/Traveler.mdb") connection.open stconnection User_name=request.Form("Use…
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
היי אנשים צריך עזרה במשהו ב-ASP.NET אני מחפש דרך לתת למישהו ללחוץ על תמונה (כאשר התמונה היא רקע או אובייקט תמונה של ממש) ושאני אדע איפה על התמונה הוא לחץ, ואח"כ לשים שם פקד כלשהו תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אוקיי, נניח ויש לי תוכנה כזו: #include<stdio.h> int main(void) { int a1,a2,a3; a(*) = 1; a(*+1) = 2; a(*+2) = 3; printf("%d,%d,%d",a(*),a(*+1),a(*+2)); return 0; } הכוכבית מייצגת את המספר של המשתנה. אני רוצה להגדיר משתנה חיצוני שיבוא במקום הכוכבית ולפיו התוכנה תפנה למשתנה הנכון. למשל, הגדרתי משתנה n = 1. אני רוצה לפנות ל-a1 בתור 'a'n ואז התוכנה תדע לפנות ל-a1. אפשרי לעשות את זה חוץ משימוש במערך? תודה!
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרתכם בתרגיל הבא: כאן נתקעתי: #include<stdio.h> #define N 5 int main() { int a[N],b[N],i,j,n=N,k,element_num,index1,index2,value1,value2; find_elements (a,b,n,k,element_num,&index1,&index2,&value1,&value2); printf("\n%d elements exist",element_num); printf("\nThe index in the first array is: %d, the value is: %d",index1,value1); printf("\nThe index in the second array is: %d, the value is: %d",index2,value2); return 0; } int find_elements(int a[],int b[],int n,int k,int element_num,int *index1,int *index2,int *value1,int *value2) { int i,j,result; printf("Please insert the first array (5 numbers): \n"); for(i=0;i<n-1…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בתוכנית עם משתנה מסוג int. התוכנית כוללת משחק בין 2 משתתפים. המשתנה int מאותחל בהתחלה ל-0, וכשמגיע תורו של שחקן 1 לשחק - בסוף התור המשתנה הופך לערך 2. וכן הלאה.. מגיע תורו של שחקן 2, ובסוף התור ה-int הופך לערך 1 כדי שבפעם הבאה יהיה תורו של שחקן 1. הבעיה היא שבאמצע התכנית ה-int הופך ל-NULL מסיבה כלשהי שאינני מצליח להבין. כאילו היה משתנה דינאמי ששוחרר... האם יש תופעות לוואי כלשהן ב-C שאני פשוט לא מדוע אליהן? (הקוד נכתב בסי ולא בסי++) תודה מראש, גלעד
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים... יש לי בעיה עם תוכנית C שכתבתי, התוכנית אמורה לקלוט חשבונות בנק של אנשים לתוך רשימה, והיא עובדת כך: כאשר מפעילים אותה היא מבקשת ממך להכניס פקודה, כאשר מכניסים פקודת new מתקבל מסך שמאפשר לך להקליד את הפרטים של החשבון (מקלידים הכל בשורה עם רווחים) כאשר לוחצים אנטר החשבון נקלט. ואז אמורה להופיע שורה המבקשת ממך שוב להקיש פקודה. הבעיה היא שהשורה הנ"ל מופיעה פעמיים משום מה, וזה קורה אך ורק לאחר פקודת new. צירפתי לכאן את הקוד כאשר כל החלקים הלא רלוונטים לפקודת new הוכנס לתוך הערה ולמעשה השארתי רק את החלק הבעייתי, הקוד המצורף תומך רק בפקודת new שכן רק היא הבעייתית ואין צורך בהעתקת כל הקוד, הקוד ניתן לקימפול ובדיקה. שימו לב הפרוצדרות שיוצרות את הבעיה הן newA…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה במתודה IsOlder (בקוד יש הסבר מה היא עושה) אני לא ממש יודע איך להשוות בין 2 עובדים ולשלוח נתונים למתודה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T303 { public class Employee { private int Id; private string Name; private DateTime BirthDate; private decimal[] LastYearSalaries = new decimal[12]; //c'tor that gets id, name and birth date public Employee(int id, string name, DateTime b ) { this.Id = id; this.Name = name; this.BirthDate = b; } //c'tor that gets id, name and empty birth date; public Employee(int…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אמור לכתוב תרגיל עם מתודות שעושות כל מיני פעולות על תאריכים, סיימתי לכתוב את המתודות ועכשיו אני רוצה לבדוק אותם אז אני מתחיל בהדפסה של התאריך שהכנסתי כסטרינג והתאריך שמודפס לי תמיד 0\0\0 using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T270 { public class Date { public int Day; public int Month; public int Year; //print date method public void PrintDate() { Console.WriteLine(Day + "/" + Month + "/" + Year); } //set date method public void SetDate(int dd, int mm, int yy) { if (Day <= 30 && Day > 0 && Month > 0 && Month <= 12 &…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קולט מספרים אבל התוכנה לא מציגה לי אותם בכלל using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T150_reverse { class Program { static void Main(string[] args) { int[] misparim = new int[5]; //Read all numbers into the array for (int i = 0; i <= 5; i++) { string stMispar = Console.ReadLine(); int iMispar = int.Parse(stMispar); misparim[i] = iMispar; } //print all numbers in reverse order for (int i = 4; i >=0; i--) { Console.WriteLine("mispar:"+misparim[i]); } } } }
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שאני אמור לקלוט בו N איברים,A1 ו-d ולהציג את ה-N האיברים של הסדרה ואת סכומה. כתבתי תוכנית וחילקתי אותו ל-3: כשה-N גדול מ-2 כשה-N קטן מ-2 (שווה 1) כשה-N שווה 2 באופציה הראשונה כשה-N גדול מ-2 הכל בסדר וזה עובד לי אבל איך שאני מווסיף את 2 האופציות האחרונות משהו מתחרבש לי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T100_2 { class Program { static void Main(string[] args) { int count = 0; int sum = 0; Console.Write("Enter N: "); string stN = Console.ReadLine(); int N = int.Parse(stN); Console.Write("Enter A1: "); string stA1 = Console.ReadLine(); …
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לבנות תוכנה שתדע ללכת ל-textBox מסויימת בתוך תוכנה מסויימת שלא אני בניתי, ולרשום שם כמה דברים. השאלה היא בעצם איך אני ניגש לתוכנית אחרת, בודק מהם הפקדים הנמצאים בה וניגש אליהם. תודה..
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה בכתיבת הפונקציה הבאה: String = String String הורדה של תת-מחרוזת רצופה מהמחרוזת הראשונה מחפש התאמה מלאה, אם איננו מוצא כל המילה הראשונה תועתק לתוצאה , למשל, = "abcdf" - "bcd"> "af" = "abcdf" - "acd"> " abcdf " אם תעזרו לי אם הקוד אשמח
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אשמח אם תוכלו לעזור לי בקוד C++ שאני כותב. בזמן דיבוג התכנית, אני מקבל את השגיאה הבאה: "Debug Error! Program: HEAP CORRUPTION DETECTED: before normal block (#1059) at . CRT detected that the application wrote to memory before start of heap buffer" השורה שנופלת היא delete[] BlockArray_; (שחרור זכרון) ואין לי שמץ של מושג למה. אם מישהו יוכל להציל אותי פה אני אודה לו לעד. תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי תבנית מוכנה שאני רוצה ליישר משמאל לימין. אחד מהפרמטרים שאני חושב שקשורים ליישור הם .brd .main-title, .brd .main-head .hn small, .brd .entry-title, .brd .menu-page .main-head { font-size: 0; left: -999em; text-indent: -999em; position:absolute; line-height: 0em; visibility: hidden; } כשנראה לי הפרמטר left: -999em; הוא זה שיעשה את השינוי, ניסיתי להחליט ל right: ולהוריד את המינוס, אבל כלום לא השתנה - יש הצעות? או שאני לא בכיוון בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-