תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך קובעים גודל של פאנל בawt (ולא ב swing) איך קובעים ב- checkbox מימין לשמאל (עברית) ולא משמאל לימין (אנגלית).
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר ללימוד html בעיברית ? :html
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שגיאה לדוגמה 1>Parser.obj : error LNK2005: "void __cdecl addEntry(class MyString,int)" (?addEntry@@YAXVMyString@@H@Z) already defined in main.obj הקוד: #ifndef SymbolTable #define SymbolTable #include <string.h> #include <iostream> #include "MyString.h" using namespace std; MyString* Mysymbol; int* value; int symbolsNum=0; void addEntry(MyString symbl, int address) { if (symbolsNum==0) { Mysymbol=new(nothrow) MyString[1]; Mysymbol[0]=symbl; value=new(nothrow) int[1]; value[0]=address; symbolsNum++; } else { MyString* tmpsymbol; tmpsymbol = new(nothrow) MyString[symbolsNum]; int* tmpvalue; tmpvalue = new(nothrow) int[symbolsNum]; for(int i=0…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מחפש בסיס נתונים בJAVA שיכול להיות מוטמע בתוך תוכנית ושלא ידרוש התקנות נוספות על המחשב שעליו רצה התוכנה. יש משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני בונה משחק באסמבלר ואני צריך שבכל תזוזה של השחקן תתבצע בדיקה של התו שכתוב על הלוח מולו. אמרו לי שהפקודה הזאת נמצאת תחת הפסקה של int 21h וקראתי את כל הפקודות שיש באתר שם (http://spike.scu.edu.au/~barry/interrupts.html) ולא הצלחתי למצוא... הפקודה שאני צריך היא בסך הכל בדיקה של איזה תו כתוב בנקודה מסוימת על הלוח. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, מוחזרת לי השגיאה הבאה Error 1 error C2065: 'maxGrade' : undeclared identifier כאשר הקוד הוא: .h class Student{ private: static int maxGrade; public: Student() {} static int getMaxGrade(); }; .cpp #include "Student.h" static int getMaxGrade() { return maxGrade; } ניסיתי להוסיף Student לפני הmaxGrade או לפני השם של הפונקציה אבל זה מחזיר לי שגיאה.. מה הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בקצרה מהו עץ בינארי, ומהו מטרתו? *אני לא צריך מדריך אלא הגדרה בכלליות.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה קטנה ב- Assembly. את הקוד הבא: Mov AL, DS:[DI-BX] Add AL, DS:[sI-BX] DAA Div DH Mov DS:[sI-BX], AH Add AL, DS:[sI-BX-1] DAA Mov DS:[sI-BX-1], AL ה- Turbo Debugger הופך להבא: Mov AL, DS:[DI+BX] Add AL, DS:[sI+BX] DAA Div DH Mov DS:[sI+BX], AH Add AL, DS:[sI+BX-1] DAA Mov DS:[sI+BX-1], AL
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אהלן יצרתי לי struct פשוט: public struct Student { public int studentID; public string studentName; public decimal averageGrade; public Student StudentObject() { Student name; Console.WriteLine("Please enter student ID"); int a = Int32.Parse(Console.ReadLine()); Console.WriteLine("Please enter student name"); string b = Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Please enter student avarage grade"); decimal c = decimal.Parse(Console.ReadLine()); name.studentID = a; name.studentName = b; name.averageGrade = c; return name; } אך משום מה אני לא מצליח להיכנס למטודה שלו static voi…
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הי אני משתמש בויז'ואל סטודיו 2010 (C# Express) אני באמצע לבנות תוכנה, כדי להתאים לקונטרולים מסויים אני בונה אותה ב net 3.5. עכשיו מאתמול הוא פתאום התחיל להציג לי את ההודעה הבאה [tt]Error 2 Tracker.exe is required to correctly incrementally generate resources in some circumstances, such as when building on a 64-bit OS using 32-bit MSBuild. This build requires Tracker.exe, but it could not be found. The task is looking for Tracker.exe beneath the InstallationFolder value of the registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SDKs\Windows\v7.0A. To solve the problem, either: 1) Install the Microsoft Windows SDK v7.0A or later. 2) Install Microsoft Visual Studio…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מבין בשאלה שאשאל כי זה עזרה לחבר, אני מעביר את השאלה כמו שהיא, אשמח מאוד אם מישוה יוכל לעזור. I would like to write an Excel macro that will save a worksheet containing HTML as a standalone .HTML file (saving the worksheet to Notepad). Can this be done? כפי שאני מבין הוא רוצה לכתוב מאקרו שישמור קובץ אקסל עם שמכיל HTML תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה קוד שאיתו אוכל לקבוע סיסמא לאתר האינטרנט שלי, שאני אוכל לקבוע את הסיסמא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע XOR על בלוקים, בלי שימוש בלולאת FOR או לולאות? תודה
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, אם משהו יוכל לפענח את הודעת השגיאה שמתקבלת לאחר קליטת חלק מהקלט "Unhandled exception hw3_1.exe: 0*C000005: Access Violation" תודה....
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אחי ביקש ממני לפרסם שאלה על קומפיילר טוב ללימודי תואר ראשון במדמ"ח (אונ' ת"א אם זה מעניין) הבנתי שעד היום הוא עבד עם dev-cpp והוא רוצה לעבוד למשהו נוח יותר השאלה אם יש משהו עדיף או טוב יותר? יש לנו אופציה לקבל בחינם MS visual studio 2008 pro או MS visual studio .NET האם הם עדיפים? מה ההבדלים שיש ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום,אני אשמח לקבל רמז איך להתחיל את התוכנית הבאה: כתבו תוכנית בה מוגדרים ארבעה מערכים שונים, בגודל 1, 8, 6 ו 12. עבור כל מערך: א. התכנית מבקשת וקולטת ערכים לתוכו. ב. מדפיסה את המערך לאחר קליטת הערכים. ג. שולחת את כתובת האיבר הראשון ואת אורך המערך לפונקציה sum_array (מוגדרת בהמשך), ד. מדפיסה את המערך אחרי השינוי. כתבו פונקציה המקבלת את כתובת התא הראשון ואת אורך המערך ומציבה בכל תא את סכום הערכים המקוריים שבתאים שלפניו, כולל אותו. בתא החמישי למשל – יוצב סכום הערכים המקוריים מתאים אפס ועד חמש (כולל). אני לא כל כך יודעת איך להתחיל לכתוב תוכנית שכל פעם מקבלת מערך מגודל שונה ושולחת אותו לפונקציה אשמח לקבל רמז(: תודה
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום. הצלחתי פעם לעשות זאת ושכחתי, אם אפשר לעזור לי בזה אשמח.. אני מקבל ערך מדף HTML לדף ASP אבל לא מצליח להציג אותו דרך ג'אווה סקריפט.. איפה הטעות שלי??.... <% dim fname fname=Request.querystring("fname") Response.Write("Hello " & fname & "!<br />") %> <html> <head> <script type="text/javascript"> function fnchange() { var x = <%=fname; %>; alert(x); } </script>
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש ספר טוב שילמד אותי אלגוריטמיקה ושפת с. אני מדבר על מדריך שלם לאנשים בלי רקע בתכנות (כמוני.... ) תודה על כל המלצה מראש.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
נגיד ויש לי פונקציה המוגדרת כך int* allocateMemory(int* emptyCells[], int size, int* nextEmpty,int* numEmptyCells) { כיצד אני גורם לה להחזיר לי פוינטר לכתובת של emptyCells[nextEmpty*] כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום, מה צריך כדי לפתח משחק דפדפן ? משהו אסטרטגי נגיד בסגנון המשחק Travian למי שמכיר. איזה שפות צריך לדעת? (נראה לי מבוסס JAVA) האם צריך שרת אם כן איזה ? ומהן העלויות ? כמה שעות העסק הזה דורש?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי תכנית javascript שמפעילה API ממירה את התוצאה ל PDF ומציגה אותו. התכנית מופעלת ממערכת על EXPLORER אני רוצה להוסיף פקודה כך שה PDF שנוצר יפתח בחלון חדש ב CHROME, אפשרי? <html> <head> <script> async function setSRC(){ try{ var xhr; const params = new Proxy(new URLSearchParams(window.location.search), { get: (searchParams, prop) => searchParams.get(prop), }); var docId = params.docId; var url = "http://wsp-exttest.lcardtest.corp:4440/rest.oms/MaxRestService/getPDF?docId=" + docId; let response = await new Promise(resolve => { xhr = n…
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הי, אני עובד על אתר (מפתיע) ויש לי כל מיני פונ' PHP שעובדות מול השרת ולא ממש מתיישבות על ההגדרה של קונטרולרים, דברים כמו עיבוד תמונה וכ'ו. איפה לדעתכם צריכים לשבת קבצים כאלה? האם אני צריך לאנוס אותם להיות קונטרולרים או שסביר להכניס אותם ביחד עם קבצי הJS?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אנחנו מפתחים תוכנה שבה נצטרך לשלוח כמות גדולה של הודעות סמס. אני יודע שיש מספר רב של חברות צד ג' שמספקות API לשליחת סמס דרכם, אך השאלה שלי היא האם יש דרך להתחבר ישירות למפעילים (אורנג/סלקום/פלאפון) דרך API במקום לעבור דרך צד ג? אני בטוח שיש עובדה שכל החברות צד ג' עושות זאת, השאלה איך?
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. השאלה: כתוב פונקציה חיצונית שמקבלת טורים (בסדר עולה) ממיינים, הפונקציה תחזיר טור ממזוג שגם הוא ממוין. (הטורים לא באותו גודל) התשובה שלי: class Question1 { public static int MixedQ(queueObject q) queueObject q1,q2; queueObject temp = new queueObject(); while (!q1.isEmpty()) && (!q2.isEmpty()) if (this.q1.remove() > this.q2.remove) q1.insert(q.temp); else (this.q2.remove() > this.q1.remove()) this.q2.insert(this.q.temp); if (this.q1.isEmpty()) insert(this.q2.remove()) else insert(this.q1.remove) } return ("{0}",q.temp…
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום. אני צריך איזשהו כיוון בנוגע להורדת קבצים בעזרת שפת JAVA. וגם: האם זה רלוונטי באיזו שפה הדף כתוב? אני לא יודע אם זה JAVA SCRIPT או PHP... הנה לינק לדוגמא: http://ichart.finance.yahoo.com/table.csv?s=PICO&d=0&e=7&f=2009&g=d&a=2&b=21&c=1991&ignore=.csv שנלקח מהדף: http://finance.yahoo.com/q/hp?s=PICO את הפרמטרים של הבקשה להורדה כבר הבנתי, אבל אני לא יודע באלו אובייקטים להשתמש. עשיתי חיפוש כאן בפורום, והמון חיפוש בגוגל, לא מצאתי משהו שמקדם אותי למטרה. אני מודה מראש לכל העוזרים! לילה טוב. אודי.
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-