תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
התחלתי ללמוד באינטרנט C ואני צריך קומפלייר+הסבר איך משתמשים בו...
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
סתכלו underrockskin.l2p.net תנסו לסמן (highlight ) איזה שהוא טקטס באתר.... והוא ישתגע ויסמן את כל האתר או את רובו גיליתי שזה קורה רק ב IE וב FF זה לא קורה אני לא יודע ממה זה נובע! מישהו אמר לי שזה נובע מ auto Highlight שקיים ב IE ...(פונקציה מטומטמת...) מישהו יודע איך אני יכול או לתקן את זה, או להגיד לי מה גורם לזה... או איך דרך האתר לעשות שואם יןעיךןעיא- םככ או משהו בסגנון בשביל שהדבר המטורף הזה יפסק? רועי
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שגיאה לדוגמה 1>Parser.obj : error LNK2005: "void __cdecl addEntry(class MyString,int)" (?addEntry@@YAXVMyString@@H@Z) already defined in main.obj הקוד: #ifndef SymbolTable #define SymbolTable #include <string.h> #include <iostream> #include "MyString.h" using namespace std; MyString* Mysymbol; int* value; int symbolsNum=0; void addEntry(MyString symbl, int address) { if (symbolsNum==0) { Mysymbol=new(nothrow) MyString[1]; Mysymbol[0]=symbl; value=new(nothrow) int[1]; value[0]=address; symbolsNum++; } else { MyString* tmpsymbol; tmpsymbol = new(nothrow) MyString[symbolsNum]; int* tmpvalue; tmpvalue = new(nothrow) int[symbolsNum]; for(int i=0…
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. אני צריך איזשהו כיוון בנוגע להורדת קבצים בעזרת שפת JAVA. וגם: האם זה רלוונטי באיזו שפה הדף כתוב? אני לא יודע אם זה JAVA SCRIPT או PHP... הנה לינק לדוגמא: http://ichart.finance.yahoo.com/table.csv?s=PICO&d=0&e=7&f=2009&g=d&a=2&b=21&c=1991&ignore=.csv שנלקח מהדף: http://finance.yahoo.com/q/hp?s=PICO את הפרמטרים של הבקשה להורדה כבר הבנתי, אבל אני לא יודע באלו אובייקטים להשתמש. עשיתי חיפוש כאן בפורום, והמון חיפוש בגוגל, לא מצאתי משהו שמקדם אותי למטרה. אני מודה מראש לכל העוזרים! לילה טוב. אודי.
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בס"ד שלום , יצרתי תוכנית בשפת java שמצריכה בניית אתר אך מיכיוון שאין לי קמצוץ של ידע בבניית אתרים , אשמח לדעת באיזו שפה מומלץ להשתמש לבניית אתר אינטרנט שאפשר לעצב אותו ע"י כתיבת קוד ושניתן לשלבו עם תוכנית בשפת java. הסבר מפורט על הנושא וקישורים ללמידה עצמית (שמכילים דוגמאות בנושא) יעזרו מאוד . המון תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
ערב טוב, טוב תראו זה המצב - יש לי קובץ word 2007, שהוא למעשה טופס עם טבלה.. ויש גם קובץ excel עם רשימה בצורת טבלה ובה כל מיני פרטים (לצורך העניין A,B,C,D,E,F) אני רוצה לבנות אלגוריתם שיעבור רשומה רשומה בקובץ excel (מדובר בכ-70 רשומות), יכניס אותו לקובץ word תחת התאים המתאימים בטבלה, וישמור אותו תחת שם מסוים.. השאלה שלי היא למעשה איך עושים את זה? תחת איזו שפת תיכנות?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום,כבר המון זמן שאני מנסה להבין איך ניתן לשנות את המילים בתוכנות המסרים כדי לבנות לי אחת משלי... הכוונה שלי לא לקחת ולהפיץ למיליוני אנשים אלה תוכנה קטנה שתשמש רק לכמה מילדי הכתה... ראיתי עכשיו שנענע עשו גם תיכנות לאיסיקיו ושינו אותו,זה מה שאני רוצה לעשות רק איני מבין איך!!! תודה רבה רבה רבה רבה לכולם!!!
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
אני רוצה ליצור אתר שבו אני רוצה שיהיה לי תבים איך אני יוצר את זה , מה היא הדרך המקובלת בדרך כלל שעושים את זה .. אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי את התוכנה eclipse indigo שאיתה אני מתכנת בjava. היא עובדת תקין והכל פגז.. אני רוצה להשתמש בתוכנה הזאת כדי לתכנת גם בc\c++ ולא ליצור שתי תוכנות eclipse. אשמח לעזרה/הפנייה למדריך טוב כדי להתאים את התוכנה שיש לי ל3 השפות הנ"ל... תודה רבה, assli100
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
סתם קטע קטן מתוכנית: mov dx, 10 mov ax,5 mul ax, dx ניסיתי לכתוב את הפקודה בכמה קומבינציות נוספות כמו למשל: mul ax, 5 ותמיד מופיעה לי השגיאה: error: invalid combination of opcode and operands מה הבעיה בקוד שרשמתי?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא ולהוריד את הפונקציה של windows.h של C++???? ???
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
למשל אני כותב בטקסט בוקס www.hwzone.co.il זה יכניס תכתובת הזאת או שאני עושה דבר כזה www.hwzone.co.il?textbox.text רק שהתוכןTEXTBOX.TEXT יהיה מה שאני מכניס בטקסבוקס ולא TEXTBOX.TEXT
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור שאילתא וקצת הסתבכתי .. מה שיש לי זה טבלת של באגים שיש שם:id,step,openuser,last_change_user,comment,status שדה ה id ושדה step הם מפתחות המטרה שלכל באג יש מספר צעדים ...כלומר אם יש באג שהמספר שלו זה 1 אז שפותחים אותו יהיה id=1,step=1 אם מבצעים בו שינוי יהיה id=1 step=2 וכו, אני רוצה שאילתא שתחזיר לי את כל הבאגים אבל מכל באג את ה step האחרון שלו כלומר המקסמילאי אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך תודה בכל מקרה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
חברה יש לי קובץ TXT ואני רוצה להפוך אותו לASM ודרך התוכנה 8051 לקובץ HEX או ישירות לקובץ HEX על מנת לצרוב על ג'וק 8051 אז ככה למישהו יש רעיון איך אני הופך את קובץ ה TXT ? אולי קישור לתוכנה שאני יכול להוריד 8051? זה מאוד חשוב תודה!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
"נתונה הפונקציה הבאה אשר מטרתה היא קיצוץ השבר של מספר ממשי חיובי תוך שימוש בפונקציה התקנית round:" function TruncPositive (Num: real) :integer; {טענת כניסה: Num מקבל מספר ממשי חיובי} {טענת יציאה: הפונקציה מחזירה את החלק השלם של המספר, כמו הפונקציה התקנית trunc} begin TruncPositive := round(Num - ___) end; המשימה: השלם את החלק הביצועי של הפונקציה. *הערה: אם ה"קוד" משבש את טענת הכניסה ויציאה: טענת כניסה: Num מקבל מספר ממשי חיובי טענת יציאה: הפונקציה מחזירה את החלק השלם של המספר, כמו הפונקציה התקנית trunc אני חושב שאפשר לעשות את זה כך: TruncPositive := round(Num -(num / 10) אבל יש עם הפיתרון הזה בעיה - הוא תקף רק לגבי מספרים דו ספרתיים(או שזה נקרא חד ספרתיים?) כגון …
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תסבירו לי כיצד אני יכול לנגן סרטים באמצעות ה- Interet Explorer. כך שכאשר הגולש יכנס לדף מסוים הסרט יתחיל לעבוד. אני לא רוצה שהסרט יהיה בפורמט של QuickTime או Real, אלה באחד מהפורמטים של Windows Media Player. (מן הסתם ה-IE ישתמש בפלאגין של WMP אבל איך??). שורת קוד או דוגמא יעזרו מאוד... ~Lost Oath http://www.kung-fu.co.il
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
באפליקציה שאני צריך לכתוב (#C), אני צריך להראות וידאו שנכנס מכרטיס דגימה ואז על המסך לצייר תמונה (bitmap) ככה שהתמונה תופיע מעל החלון אבל שרק החלקים שציירו בהם בתמונה יופיעו מעל הוידאו וששאר הוידאו לא יוסתר. כנראה שההסבר הזה קצת לא מובן, אז תסתכלו בתמונה שמצורפת. תחשבו שהתמונה זה כל ה-Form/Panel והריבוע השחור זה החלון וידאו והקווים האדומים זה התמונת bitmap שאני רוצה לצייר. כלומר במקרה הזה רואים את הקווים האדומים מעל החלון וידאו אך אין רקע לתמונה שמסתיר את החלון וידאו ולכן רואים את שניהם. האובייקט שמציג את הוידאו מממש את הממשק IVideoWindow של DirectShow. אני רואה לזה שתי פתרונות שונים: 1. הוא ליצור אובייקט כלשהו שעליו אני אצייר את הקווים עצמו יהיה שקוף (מלבד הקווים) ושהוא …
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סקריפט ששולח קובץ לכמה מחשבים הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להציג מידע בזמן אמת על כל מחשב שקיבל את הקובץ מן טבלה כזו שמתמלא אחרי כל פעם שהוא סיים להעביר בהצלחה למחשב מסויים את המידע נ.ב שהמידע שאני מקבל לא יפריע לריצה השוטפת של הסקריפט תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום יש לי קוד PHP וכאשר אני משתמש בפונקציה ALERT אני רוצה שזה יראה לי תשגיאה שהכנסתי באלרט ויחזיר אותי חזרה לדף שצפיתי בו ניסיתי את זה אבל לא עובד function alert($text) { print "<script>alert('$text')</script>"; document.location.href=history.go(-1); die; } [br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 16:25:28 מישהו ?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיודע ליכתוב ולשנות BIOS שידע אסמבלר זה רציני וצריך מישהו שמבין מה הוא עושה עם ניסיון עבודה של כמה ימים 3 בערך ותשלום גבוה דחוף מאד
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע HTML די טוב, ז"א מסוגל לבנות אתר ב HTML... האם אני יכול להתחיל ללמוד PHP? או שאתם מציעים לי ללמוד שפה אחרת במקום? יש לי עוד כמה שאלות.. 1. האם יש שפה של עיצוב? לא יודע מה הכוונה אבל האם יש שפה כזאת? 2. למה לי ללמוד XHTML? 3. מה הקטע של ה <p> ? זה פרגרפ, אבל יש קוד מסויים שעושה שורה שלמה צבועה בצבע מסויים ואפשר להכניס לתוכנה טקסט, מה הקטע של זה? 4. מי שרוצה ללמוד PHP חייב לדעת HTML? 5. w3school או איך שלא קוראים להם... מה הם ? איזה אקדמיה ראשית של העולם לשפות תיכנות או משהו ? ואיפה הכי נכון לבדוק את הקוד של האתר שלי ב HTML ? , לפי מה שידוע לי ב- W3SCHOOL הכי טוב אבל למה? תודה לכל העונים...
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לאחר לא מעט זמן השלמתי את האתר הראשון שיצרתי ב-PHP - זוהי מערכת פשוטה (מאוד) לייצור בלוגים, אתם מוזמנים להתרשם - http://mynewblog.freehostingcloud.com ...ולדווח לי על כל טעות או עצה פרודקטיבית שיש לכם (ניסיון פריצה ומציאת פרצות אבטחה ייתקבלו לשם שינוי בחיוב, כל עוד כמובן הן לא ייחצו את הקו לקראקינג). תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום יש שני דברים שאני לא מצליח להוסיף לתוכנית שלי בc++ אני משתמש ב visual studio 6 הנה הקוד שכתבתי לכפתור: CreateWindow ("button", "ellipse", WS_CHILD | BS_PUSHBUTTON| WS_VISIBLE ,10,75,105,25,hwnd, (HMENU)6,((LPCREATESTRUCT) lParam) -> hInstance, NULL); אני מעוניין להוסיף תמונה חיצונית על הכפתור אבל לא מצליח הנה קוד שמצאתי ברשת אבל יש בעיה HBITMAP bmp=(HBITMAP)LoadImage(0,"Trident_logo_best.bmp",IMAGE_BITMAP,0,0,LR_LOADFROMFILE); SendMessage(GetDlgItem(hwnd,ID_BUTTON_TEST),BM_SETIMAGE,IMAGE_BITMAP,(LPARAM)bmp; getdlgitem נותן הודעת שגיאה cannot convert parameter from HWND__* to int הערה: כמובן ששיניתי את שם הכפתור מid_button_test בהתאם לשלי בעצם כל פונקציה …
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להמליץ לי על כאלו אני אשמח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-