תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
8=2x+5y-3z אני רואה לראות את המשטח הזה ב MATLB ...אין אני עושה את זה ? במקרה הנל המשתנה הראשון והשני חופשיים ושהשלשי לא חופשי ..
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקוד נכתב בבורלנד טורבו בשפת C. בגדול הקוד שרציתי לרשום הוא שבוחרים ליגה א' או ב' כאשר לכל ליגה מוגדר 4 קבוצות שונות מראש ולאחר כתיבת שם כלשהו אותו שם מקבל קבוצה אקראית מהליגה שנבחרה. הבעיה היא שאני מריץ את הקוד ורושם תו כלשהו הקוד נתקע. תודה מראש לכל העוזרים #include<stdio.h> #include<stdlib.h> #include<string.h> #include<conio.h> void main() { int i,k,j=0; char league,name,team_A[4] [18]={"Juventus","Manchester City","Real Madrid","Barcelona"}, team_B[4] [18]={"Milan","Paris","Bayren","Manchester United"}; clrscr(); randomize(); printf("please enter a league(A/B)\n"); scanf("%c",&league); whil…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האדם שהמציא את שפת C (יחד עם ברייאן קרנינגן) ואת UNIX (יחד עם קן תומפסון) נפטר. כל מי שמתשמש היום במחשב או פלאפון, במכונית או בכרטיס אשראי, ואפילו במכונת כביסה - נהנה מהשפעתו הישירה והעקיפה של dmr על עולם המחשבים. http://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Ritchie אני יכול רק לקוות שהוא יזכה לכבוד הראוי לו, ואולי לחלק קטן מפולחן האישיות הנרחב שנעשה לסטיב ג'ובס.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , יש לי תוכנה ב c# שמציגה נתונים מספריים. בהנחה שאין לי גישה לקוד של התוכנה, מה הדרך הכי פשוטה ליצור התראה במחשב שתתריע על ירידה מתחת לערך מסויים בתוכנה. למשל הצראה קולית?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור תיקייה בVB.NET לפי מה שהמשתמש הקליד ב TEXTBOX לדוגמא המשתמש הקליד abc בTEXTBOX אז תיוצר תיקייה בשם abc
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שאלה בכותרת עריכה: האם זה NTVDM.EXE ? אני רואה אותו קופץ לכמעט מאה אחוזים כשהתכנה בפעולה (יש לה פונקציית זמן ריצה גדולה אחושרמוטה)
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי שאלה בקשר לעבודה עם חיבורים סיריאלים תחת C . מצורף קוד שכתבתי ( את חלקו לקחתי מדוגמא מסויימת כי אני ב RS485 ועל כן אני צריך להגיד את ה Clock הפנימי של הכרטיס על מנת לעבוד במהירות גבוהה ) Baud Rate - 6000000 ( 6MB ) -> שעון פנימי של 50Mhz . הבעיה היא שבשימוש בפונקציות של windows אני יכול להגדיר קצבים מסויימים של מספיקים לי , יש את האפשרות dcbSerialParams.BaudRate = BAUD_USER if ( !GetCommState(hDevice , &dcbSerialParams) ) printf("Error Getting State\n"); else { dcbSerialParams.BaudRate = BAUD_USER; dcbSerialParams.ByteSize = 8; dcbSerialParams.StopBits = ONESTOPBIT; dcbSerialParams.Parity = PARITY_SPACE; } אך בסופו של דבר אני מקבל ל…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה דוגמא שעובדת בעבודה עם C ן SQL כבר שעתיים שאני מנסה לעשות insert לתוך DB ואני לא מצליח ... זה אמור להיות כל כך מסובך ?? אני הולך בדיוק לפי ההוראות באתר שלהם ...
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני בונה כרגע מערכת פורומים ונתקלתי בבעיה של ירידות שורה ב- HTML. את תוכן התגובה אני שומר באמצעות שדה טקסט (textarea ב- HTML) במסד נתונים בעזרת ASP. כשאני רוצה להציג את תוכן התגובה בתוך שדה טקסט ירידות השורה כן נראות (אני משתמש בזה לעריכה של תגובה). כשאני רוצה להציג את תוכן התגובה בתוך תא בטבלה (להצגה רגילה של הנושא) ירידות השורה לא נראות. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי טבלה פשוטה בHTML. ופתחת TR ובתוכו 4 TD שבכל אחד יש תמונה. שאני שם את התמונה, היא נמצאת באמצע מימין לשמאל, אז זה בסדר, אבל היא נמצאת גם באמצע מלמעלה למטה, וכך נוצר מצב שאם יש תמונה אחת יותר ארוכה מהשניה, אז הסוף של התמונה הקטנה יותר נמצא מתחת לסוף של התמונה הארוכה (שאני אומר סוף אני מתכוון לנקודה העליונה) משהו כזה: --- ----- ----- --- אני רוצה שהתמונה הקטנה תתחיל מאיפה שהגדולה מתחילה. איך אפשר לעשות את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום ! התחלתי ללמוד c ++ וניתקלתי בכמה קשיים אני מקווה שמישהו יוכל להסביר לי בבקשה . http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus/index6.htm את שני האחרונים לא הבנתי מדוע x=3 y=4 ( בלפני האחרון ) , זה משהו בנוגע לצד של ה++ ? ובהכי אחרון מדוע x=4 y=4 האם גם זה קשור בצד של ה ++ ?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר פונקציה בשפת c, שמקבלת כפרמטר שם של ספריה ומחזירה את שמות הקבצים שנמצאים בספריה? עזרה תתקבל בברכה ..
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להריץ בVISUAL STUDIO תוכנית(כל תוכנית..אפילו printf וזהו..) ואני מקבל ישר את השגיאה הבאה כבר פתחתי על זה נושא פה בעבר..בגדול היה לי VS8 והשגיאה הזאת התחילה פתאום. הורדתי VS10. זה עבד איזה שבועיים טוב, ועכשיו גם שם אחרי שביצעתי ריסט למחשב זה התחיל להחזיר את השגיאה הזאת. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ואין שינוי. בגוגל מצאתי כמה הצעות שלא עזרו.. חלק שם רשמו שזה משהו קשור לרג'סטי/ENIVIROMENT וצריך לשנות שם משהו. אבל לא סגור על זה ולא רוצה להרוס סתם... יש מצב שמשהו פה נתקל בזה בעבר ויכול לעזור לי(יש לי ווינדוס 7 )? אני תקוע עם הDEV C הזאת מביאה לי תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסיתי לפתור את שאלה 5 תרגיל 2, מהלינק: http://www.cs.biu.ac.il/~kalechm/c_04/pointers5_math.rtf והתוצאה לפניכם: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define create 1 #define push 2 #define top 3 #define pop 4 #define isEmpty 5 #define delete 6 #define manyStack 7 #define capacity 8 #define exit 9 #define reset 0 #define no_stacks 0 #define add_stack 1 #define default_size 2 #define empty_stack 0 #define previous -1 void main_menu(); void create_stack(int ***pstacks, int *pi_stack); int select_stack(int *pi_stack); void push_element(int **pstacks, int stack_number, int *pi); void print_head(int *pstacks, int stack_number, int *pi); void delete…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום כתבתי בשפת ++c תכנית היוצרת דף html. התכנית נכתבה בשפת ++c ועברה הידור במערכת הפעלה winxp. תחת windows האקספלורר מציג את הדף ללא בעיות. שאלתי: האם ניתן לאכסן את הקובץ בשרת מארח מסוג linux ? הםא הקובץ exe או cgi יעבוד גם בשרת לינוקס? תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני בונה תוכנה ב - VB2005 ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעצב את התוכנה בעזרת שקיפויות נוסח ויסטה? אני יודע שיש שם XP Look שניתן לתת לתוכנות, השאלה האם יש משהו כזה לויסטה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני צריך עזרה באסמבלי (8086) אני צריך אתר טוב כדי לעשות רענון תודה לכולם זה דיי דחוף
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני נסיתי לקשר בין HANDLE של SOCKET לIOCP ושאני בודק אם זה הצליח זה אומר שזה הצליח לעשות את זה אבל שהקליינט שולח מידע לא קורה כלום שאני קורא לפונקציה GetQueuedCompletionStatus היא לא מחזירה כלום כיאלו שום דבר לא נשלח ככה אני מקשר: public void BindHandle(IntPtr hFile,int dwCompletionPort) { uint h; unsafe{ h = NativeMethods.CreateIoCompletionPort((uint)hFile, m_IOCPHandle, (uint*)dwCompletionPort,0); } if (h != m_IOCPHandle) throw new Exception("Cannot Bind this handle"); } וזה הפונקציה של התרד: private void IOCPFunction() { bool CompletionStatus; …
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן, יש לי עמוד בפייסבוק - ואני אשמח לשלם עבור פיתוח אפליקציה לעמוד שלי. השאלה - ואם מישהו יודע , על איזה טווח מחירים מדובר ? והשאלה השנייה אם מישהו יכול להמליץ לי על אדם או חברה שמפתחת אפליקציות במחיר סביר ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכתובת הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=8e8d2b59db1a3deefdf60c4e8afb880a&topic=111959.10 קראתי את המדריך, מה שלא הצלחתי לעשות זה לראות בפועל את הקוד הבינארי, אני צריך להפוך תמונה שחור לבן (טביעת אצבע) לקוד בינארי, כך שכל טביעת אצבע תשמש אותי כמפתח ראשי במאגר נתונים. אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע. בתודה שלומי
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הפקודה <center> שמה לי טקסט באמצע הארוך, איך אני שם גם באמצע הרוחב של המסך
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מגדיר באבא פונקציה כוירטואלית ולא דורס אותה בבן, אז עדיין הבן יכול להפעיל אותה כלומר הvptr יצביע ויפעיל את הפונקציה באבא ?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אחת המשימות שלי היא להציג מערך דו מימדי (מטריצה) ממספר עמודות ומספר שורות שקלטתי מהמשתמש. הגעתי לתבונה שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא לולאת FOR בתוך לולאת FOR אך ללא הצלחה. נ.ב. כל ערכי האינדקסים צריכים להיות שווים ל0. הקוד (הוספתי את כל תחילת הקוד על מנת להמחיש על מה מדובר): # include <stdio.h> void main () { int i,j,cols=0,rows=0,num,num0, num1, menu=9,mat[50][50]={0},arr[50]={0}; printf("Insert number of rows:"); scanf("%d",&j); while(rows<0 ||rows>50){ printf("Error\n"); printf("Insert number of rows:"); scanf("%d",&rows); } printf("Insert number of colums:"); scanf("%d",&cols); while(cols<0 ||…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן אז בלי הרבה דיבורים הנה התרגיל: קלוט לטבלה בגודל 10X15 מספרים. בדוק אם סכום האיברים המופיעים בשורה השישית גדול מסכום האיברים בעמודה הרביעית.הפלט, הודעה מתאימה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-