עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי, אשמח מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון. הכוונה היא ליצור תוכנית בג'אווה ע"פ class diagram מסויים. אפשרות להוסיף סטודנטים לקורס, קורסים, להסיר סטודנטים מקורס, לתת להם ציונים וכו'. מי שיודע כיצד להתמודד עם דברים כאלה (שימוש ב-ArrayList) מוזמן לפנות אלי. תודה מראש, שאראס.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by ofir-m,

צריך מערכת שליחת ד"שים ב- (PHP) מאיפה אני יכול להשיג? אני חייב.. בקשה תעזרו לי אבל שזה יהיה ב-php ולא ב-asp.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by HellBoY,

יש לי קוד בג'אווה סקריפט אבל אני צריך להפוך אותו לHTML : <script language="JavaScript1.1" src="[url]http://www.processlibrary.com/addtosite/scripts/search.asp">[/url] </script> זה אפשרי ביכלל? אם כן אז בבקשה תמירו לי אותו ,תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by borg,

איזה include צריך לעשות ב-Visual C++ 6.0 כדי להשתמש בפונקצית הספריה sleep בשפת C? עריכה: מצאתי את זה. צריך לעשות include לקובץ <windows.h>, ולהשתמש בפונקצית הספריה Sleep.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by skywalker13,

שלום. נתנו לי לעשות את התרגיל הבא: " בנה את משחק הזיכרון לפי הכללים הבאים: א. מטרת המשחק לגלות את כל זוגות התמונות ב. במשחק 6 תמונות (3 זוגות זהים). ג. המשחק מיועד לשחקן אחד. ד. התמונות מסודרות ב-3 שורות. בכל שורה 2 תמונות. ה. מיקום של כל תמונה. ו. התמונה מוצגות כלפי מטה. ז. יש לבחור שתי תמונות אחת אחרי השנייה. ח. אם שתי התמונות זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. ט. אם התמונות אינן זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. י. המשחק מסתיים כשהמשתמש מגלה את כל הזוגות. " זהו זה מה שאני צריך לעשות ב-java script אז כעיקרון די ברור לי אבל יש לי כמה דברים לא מובנים פה. אז אני מתכוון לעשות את זה בטבלה. שברגע שאני לוחץ על אחד התאים התמונה שם משתנה נגיד מהכתובת "תמונה מס'…

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by matteo,

מישהו יכול להסביר לי לעזאזל במה נכנס השימוש במצביעים אני לא מוצא תוכנה שתימצא בזה שימוש ואל תגידו לי - כגדי לגשת לתאים בזיכרון את זה אני יודע תביאו לדוגמא איזה תוכנה שאמורה להשתמש בזה תודה

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by big foot,

מה לא בסדר בפקודה הזואת? temp=savepicture(image1.picture,save_fileName) הוא אומר שיש לי טעות או שהוא לא מכיר את הפונקציה למרות שהוא מראה לי מה הפונקציה צריחה לקבל בדקתי גם ב MSDN ואני לא מבין מה הבעיה שלו

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by nirfun,

בטופס הרשמה, אני צריך להשאיר את הoption שבחר המשתמש מתיבת select, כלומר להשאיר את הערך שהוא בחר כ-selected, לאחר ששלח את הטופס והתקבלו בו שגיאות קלט. בשביל זה אני צריך אחד משני הדברים הבאים: 1. פקודה ב-ASP שנותנת לי את האינדקס של האופציה שנבחרה. 2. דרך מסוימת ב-JS לבחור אחד מה-option ע"פ ערך ולא ע"פ אינדקס. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by skywalker13,

שלום. אני מחפש אתר (עברית,רוסית,אנגלית) ללמידת שפת c. יש לי די בסיס בתכנות לא גדול אבל קצת. זת' אומרת אני מבין במושגים כמו-לולאות,פונקציות וכאלה... פשוט אתר שיעזור לי ללמוד. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by skywalker13,

שלום. אני בונה אתר (לבגרות אל תתייחסו לנושא). עכשיו הקוד הבא זה התפריט של האתר (menu). עכשיו אני רוצה להגדיר את הפונט פעם אחת לכל המסמך במקום להגדיר את זה בכל שורה בטבלה. כבר הגדרתי את ה-class ב-css וניסיתי למחוק את תגיות ה-font מהשורות ולשים את התגית אחרי body אבל זה לא עובד. הנה הקוד שלי: <html> <head> <title>welcome to the ark of orphaned land</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="./izuv.css" /> <script language="javascript"> function changeTextSize() { document.all.main_page.style.fontSize = "20" ; } function returnTextSize() { document.all.main_page.style.fontSize = "16" ; } function change…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by ORIT A,

יצא לי לקרוא בהרבה מקומות שהספרות בשפה הבינארית 0 ו-1 מיצגות רמות שונות של מתחים 1 מיצג 5 וולט ו0 מייצג שאין חשמל. עד כמה שהבנתי הדבר הזה איננו נכון- 0 מייצג רמה נמוכה של מתח 0.7 וולט ו1 מייצג 5 וולט (?) מישהו יכול לחדד לי את הדברים- להפנות אותי למקור מידע שיסביר לי מה נכון ולמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by nir_gamer,

חיברתי את הטלפון הסלולרי שלי למחשב דרך USB פתחתי את הפורט ויצרתי CONNECTION אני רוצה לדעת מתי הטלפון מנותק ומתי הוא בשיחה אני יודע שיש פקודת AT COMMAND שמחזירה ערך מסוים שלפי זה ניתן לדעת מה לעשות תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by iceman90,

ככה, נתחיל בזה שזה לא ממש תכנות. אבל אני לא חושב זה מתאים כל כך לפורום גרפיקה (או לכל פורום אחר). אני לומד למבחן ונתקלתי בבעיה/אי הבנה. אני ארשום את השאלה הבעיתית ואפרט. נתון משולש בעל הקוארדינטות a(2,2,1) b(1,2,1) c(2,1,1) w (להתעלם מw) שעליו מבצעיםהגדלה פי 3 וסיבוב בזווית 40 מעלות מסביב לציר 2x+3=y. רשום את מטריצות הטרנספורמציות והקוארדינטות של שניים מהקדקדים. אז בגדול זו לא ממש בעיה, אלא שצריך לבצע תחילה הזזה של המשולש לראשית הצירים, בגלל שאף פעם לא עשיתי את זה ידנית (בעבודה עם open gl ו cg קל להתעלם מהפרטים) אני לא בטוח איך בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, (פתרון פרמטרי או רעיון גם יתקבלו בברכה.) תודה. מטי.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  14. אהלן, אני תכניתן יחסית "צעיר", באוגוסט 2005 סיימתי קורס תכנות של ממר"מ (בסמ"ח היום). לאחרונה קיבלתי בקשה מחבר של חבר של חבר לבנות איזה תכנה. אמרתי שאני אשמח והוא שקל מה הם התעריפים אז הבטחתי לבדוק את העניין ולחזור אליו. וכאן אתם נכנסים, התכניתנים היותר מנוסים. איך מתבצעת הגבייה? לפי שעה? לפי היקף הפרויקט? סכום מקדים עם אפשרות ליותר למקרה שהפרויקט יהיה יותר מסובך משחשבתי? לא לשכוח שאני עוד תכניתן די חדש וזאת פעם ראשונה שאני בונא תכנה בתשלום. בתודה מראש, גל.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by kobine,

נתנו לי עבודה מעצבנת בc# ובקושי לימדו אותנו משהו ואין ספר אין כלום .. אני יודע פחות או יותר אבל יש דברים שאני לא זוכר.. בקיצור אני צריך אתרים ללימוד c# תודה מראש

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by iceman90,

ככה, עיקר הרקע שלי הוא בג'אווה lisp ו assembly אז יוצא ש c++ מתחרבש לי טיפה. נתקלתי בבעיה די בסיסית ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה. אני מצרף את כל הקוד כדי שהקונטקסט יהיה ברור : octree.h #ifndef OCTREE_H #define OCTREE_H #include <iostream> #include <vector> #include <string> using namespace std; class Point { public: float _x,_y,_z; Point(const Point& p):_x(p._x),_y(p._y),_z(p._z) {;} Point(float x=0, float y=0, float z=0):_x(x),_y(y),_z(z) {;} ~Point(){;} string toString() { string str=""; str+=" x = "; str+=_x; str+=" y = "; str+=_y; str+=" z = "; str+=_z; str+="\n"; return str; } }; class Cube { public: Cube(Poi…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by ranzip2,

הי אני מנסה להפוך מטריצה 2000X2000 ב VBA (אקסל) אני לא יכול לעשות זאת בתוך חוברת העבודה כיוון ש אקסל מוגבל ל 256 עמודות. אני לא מצליח להפעיל את הפונקציה של דף העבודה Minverse בתוך הקוד. פתרון מבחינתי יהיה או שינוי גודל חוברת העבודה או הפעלה של הפונקציה Minvers בתוך הקוד. למישהו יש מושג? תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by talgold,

אני רוצה לשנות את תאריך היוצרות ה קובץ שרואים בוינדוס תודה מראש

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  19. האם בC++ אפשר לגשת (ואם כן, איך) לטקסט בזיכרון הCOPY/PASTE של חלונות? יש לי ישום (בשפה אחרת) שמכניס את התשובות שלו לזיכרון, ואני רוצה שהתוכנה בC++ תיקח את המידע מהזיכרון ותשתמש בו לצרכים שלה. תודה, LazyBoy

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by kobi_af,

ברצוני להדביק סרטון בתוך הודעה שאני שולח ולא לתת קישור למקור מה הקוד איך אני עושה זאת?מצטער אם זה לא קשור בדיוק לכאן זאת מערכת הפורום שאני רוצה להדביק בה vBulletin גירסא 3.5.3

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  21. אם אפשר משהו מההתחלה ממש למתחילים ... ברצוני לעשו קצת web-dev ואני צריך קצת מדריכים שממש עוברים על מה זה ואיך זה עובד ... וכמובן קצת סקריפטים שכדאי לדעת... ואיך כותבים אותם בצורה טובה... תודה !

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by omrit,

שלום, חיפשתי הרבה ואני כבר נואש.... אני צריך קוד למיון ערימה (HEAP SORT) ב VB DOT NET. אם למישהו יש קוד כזה אני אודה לו מאוד..... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני צריך להעביר 8 סטים של מחרוזות ממחשב א למחשב ב כאשר אני משתמש ב getdata ו senddata מה שקורה כל הטקסט מתחבר ביחד האם יש דרך להגיד לVB לשלוח סט אחד ורק אחרי שהצד השני קיבל אותו אז לשלוח את הסט השני וכך הלאה מקווה שהסברתי את עצמי טוב תודה,

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by Miyota,

grid menu זה חבילת הוספה שנותנת לך ליצור תפריט פלאש עם אופציה לתפריט נפתח (dropdown menu). הורדתי את החבילת הוספה, היא מאוד מאוד קלה לעבודה ואתם יכולים לראות את התוצאות בעצמכם,אבל יש בעיה אחת עם התפריט שזה יוצר. זה יוצר כברירת מחדל פרסומת לאתר שייצר את חבילת ההוספה, זה נראה דבילי שמוסיפים את זה לאתר, ואני לא הצלחתי למחוק את זה (במידה ואפשר). זה הלינק לחבילת ההרחבה (חינם): http://www.macromedia.com/cfusion/exchange/index.cfm?view=sn120#view=sn121&viewName=Dreamweaver%20Extension&loc=en_us&authorid=0&page=0&scrollPos=0&subcatid=0&snid=sn121&itemnumber=-1&extid=1031827&catid=0 אני ירשום לך גם את הקוד אם זה יעזור: <object classid="c…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים