עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני מעוניין ליפתוח סוקט בין המחשב שלי לחבר ולהעביר הודעות או קבצים איפה אני מוצא קטע קוד כזה שמתאים לסביבת עבודה של WINDOS ב c++

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. לבדוק אם יש ( לא לקרוא אותם באתר שאני בונה, רק לראות אם וכמה הודעות נכנסות יש) למשל דרך חשבון ג'ימייל...אפשרי ? חוקי ? תודה מראש, דודו. אופס,נראה לי הייתי צריך לפתוח את זה בפורום תיכנות... שאחראי פורום יעביר אותי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by מושיקו1,

שלום. אשמח לעזרה במימוש הקוד הבא: ישנה מערכת תאורה שמכילה n נורות שמסודרות בשורה אחת ליד השניה. כל נורה יכולה להיות באחד משני מצבים – דולקת או כבויה. הנורות מחוברות בניהן כך שאם משנים את המצב של נורה במקום ה-i אזי גם המצב בנורות במקומות i-1 ו- i+1 משתנה. אני צריך לייצג את הנורות במערך של משתנים בוליאנים, כאשר true מייצג נורה דולקת ו-false מייצג נורה כבויה. השיטה הבאה מקבלת כפרמטרים שני מערכים בוליאנים באותו הגודל שמייצגים מצב של נורות כמתואר בתחילת השאלה. השיטה צריכה להחזיר true אם ניתן ברצף פעולות כלשהו להעביר את הנורות מהמצב from למצב to. אם אין אפשרות כזאת, השיטה תחזיר false. public class Backtracking { Backtracking b = new Backtracking(); public boolean isSwitch…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  4. רשמתי תוכנה בפסקל והוא רושם לי בעיה הנה הקוד מקור: הוא טוען שיש שגיאה ב-end האחרון... מה לעשות? program project; var con, points : integer; function hisur:integer; var n1, n2, result, i, l : integer; begin writeln('Choose a level from 1-5.'); readln(l); n1 := random(10)+1+(l-1)*10; n2 := random(10)+1+(l-1)*10; writeln(n1, '-', n2, '='); i := 1; while i <= 3 do begin readln(result); if result = n1 - n2 then begin writeln('Correct.'); i := 4; hisur := 1; end else begin writeln('Wrong.'); i := i+1; if i = 4 …

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  5. היי הסיפור הוא כזה, יש לי חבר שהוא אפיין איזה אפליקצית אינטרנט שהיא מעין פטנט (לא רשום בשום מקום) שלו, ואני כרגע מתכנת אותה, הסיכום היה בהתחלה שאני אתכנת ובתמורה אקבל חצי מהרווחים של המערכת כשהיא תרוויח כסף כתוצאה מפרסומות שיהיו בה אני כרגע בתהליך של הסדרת חוזה על העיניין הזה המערכת בעיקרון מקימה אתר בכמה קליקים ומאפשרת הכנסת פרסומות אליה מתוכניות AFFILIATES שאני והוא נרשמים אליה (כדוגמאת ADSENSE) השאלה שאני והוא לא מצליחים לפתור , מה קורה במידה והשותפות נסגרת ולא רוצים להמשיך לעבוד יחד, מה קורה עם הקוד? האם נהוג לתת את הקוד מקור ? כי הרי זה הרעיון , הפטנט הוא שלו והאפיון של המערכת והחשיבה מאחורי זה של איך זה יראה ויפעל זה שלו! בפועל חוץ מלתת לי את האפיון ולהנחות אותי א…

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by BenSalem2,

שלום לכולם התבקשתי לכתוב תוכנית שתקבל 3 מערכים ABC A=50 B=100 C=200 לכולם אני מכניס RANDOM # ולאחר מכן אני מפעיל את HEAPSORT ובודק את מספר ההעתקות ומספר ההשואות כאשר d=2,3,4,5 משום מה החלק שאמור להיות הכי פשוט תוקע אותי,מרגיש קצת דביל לפנות בשאלה שכזאת אבל אשמח לעזרה הקוד עד כה... public static void main (String[] args) { Random generator = new Random(); int[] a=new int[50]; int[] b=new int[100]; int[] c=new int[200]; System.out.print("TESTING"); for(int i=0;i<a.length;i++) { a[i]=generator.nextInt(1000); } for(int q=0;q<a.length-1;q++) System.out.print(a[q]+" "); …

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by dan_dekel,

שלום לכולם, מזה זמן לא קצר אני תקוע בביצוע קידוד למחרוזת ב JAVA. אנחנו צריכים לקודד מחרוזת עם מפתח ולקבל את המידע שלו בשפת JAVA. אלו הנתונים: המחרוזת: THBiUURtaHdCSDlFRWYva1VSRm5QUCtWN2NnditldVE2RnhEazdLNHlwZEZZQnlxU0xDQ3Zlc1ZrV1RNNHgyamcyNXgvUFUxQk1UQVpPLzJTVDZnR3ZIUTZLbjRoemo4aU9ORVdKZ21kdktjOEZqZUM0bkwvd29hbWM3bXQ2cXcvbjZRaUdtZDU5ZWtUSlFMZm1DUHZaL284OGdqd1JJTGNvQzczb1dISTNScFhSc3VDemRRVTM2bmNiclM4b2FuTWM5RUE2UnUvL1RoT0tSOGFScDltSHZaY2R2MHNQS2xCOGZOOUkzazcvVmtCZ2FpTnNwZ3p4aGVBWkJtUWJzN1M2YnAyMDJvMXFUMHdCYk9MUG5vNUNOaEtrVTZCZ2RJWTh3dzNqMDR6VVkvMTNNUW0reGtrUT090 המפתח: HK8N99LQ תוצאה סופית אחרי הקידוד: app:21,account_token:"X7-T2JB0Vj61dbBm01JspPb-RwyVzIFIHZN6QcsMG1…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום לכולם אני מקווה שאני רושם בפורום הנכון,אז ככה... איזו פקודה אני אמור לרשום בקובץ BAT כדי שיפנה אותי לקובץ BAT אחר ויפעיל שם פקודה אחרת? (לצורך העניין קובץ אחד רשמתי כמה פקודות ליצירת משתמשים בActive Directory ויש לי עוד קובץ נוסף שממנו אני צריך ליצור קבוצות.) תודה.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by AsDoNaTiOn,

שלום, אני יודע Pascal ו-Delphi, אבל בא לי גם ללמוד Visual C++. אם יש למישהו ספרי לימוד מומלצים (אפשר ורצוי גם באנגלית), אז בבקשה רק כתבו את שם הספר והמחבר/ים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היום אני פותח את התוכנה ותראו מה ההודעה שהוא מקפיץ לי(סוף ההודעה)... WTF? אני בטוח שאין לי את הבטא (התוכנה תופסת לי בערך 5 גיגה)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום ! ברצוני ליצור באמצעות קוד ++c קובץ טקסט ולקרוא את תוכנו. להלן הקוד שכתבתי: //temp.cpp #include <iostream> using std::cout; using std::cin; using std::endl; using std::ios; using std::cerr; #include <fstream> using std::ifstream; using std::ofstream; int main() { ofstream yosD("yosData.dat",ios::out); if(!yosD) { cerr << "\ncouldn't open file !"; exit(1); } int myN; char myName[10]; double mySal; cout << "\nEnter number, name and salary\n?"; while(cin >> myN >> myName >> mySal) { yosD << myN << myName << mySal << endl; cout << "?"; …

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by matan9023,

אלהן חברים, כאשר אני לוחץ על START של MySql מופיע לי למטה בLOG התקלה שמוצרפת בתמונה. מה אני אמור לעשות ,כדי שהDATABASE יעלה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by MasterDK,

<html> <head> <script language="javascript"> function func() { a = window.document.form.one; if (a.checked == false) { document.bgcolor='red'; } else { document.bgcolor='black'; } } </script> </head> <body> <form name="form"> <input type="checkbox" name="one" onClick="func();"> </form> </body> </html> למה זה לא עובד?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  15. 8=2x+5y-3z אני רואה לראות את המשטח הזה ב MATLB ...אין אני עושה את זה ? במקרה הנל המשתנה הראשון והשני חופשיים ושהשלשי לא חופשי ..

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני לומד c. ואני רוצה לתרגל את החומר, אשמח אם מישהו יכול להביא לי כמה תרגילים ברמה בינונית ב-.c אשמח לקבל כמה שיותר.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  17. Started by idofr,

אז ככה התקנתי את והכול הלך טוב ואז פתחתי את הVB.NET ובמקום להציג לי את הפורם כמו בגירסה 6 הוא כתב לי שיש לי בעיה עם הSYSTEM.XML ואני צריך לפתור אותה ואח"כ לנסות שוב ופרט לזה גם כול מיני דברים מוזרים אחרים קראו לי במחשב מאז -כול מיני ERRORים דביליים בכול מיקרה אז התקנתי מחדש והוא עדיין כותב לי את זה אז אם מישהו יודע מה לעשות בבבבבבבבקקקקשהההההה עזרה בתודה עידוIR

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

איך אני מדבג עם TELNET כשאני משתמש בWIN והצד השני בלינוקס?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מציג מידע מהDATABASE באמצעות LISTVIEW ואני רוצה שכל שורה שהוא מציג לי היא תהיה כקישור, מאחר ואני רוצה שילחצו על התוצאה ויעברו לדף אחר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by Yaniv,

אני מעוניין לקנות את הספר Java For Dummies, מהדורה 5. הוא יצא באוגוסט 2011 על Java 7. האם הוא טוב למי שלא נגע אף פעם בשפת JAVA?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ורציתי לגעת עם מה כדאי לי להתחיל וכול השאלות הצעירות האלה תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. Started by afik567,

שלום, יש לי קובץ css גדול מאוד (500KB), הוא גדול משום שיש תמונות שמוטבעות בו. אני רוצה לערוך את הקובץ, אבל כשאני פותח אותו המחשב בקושי זז. ניסיתי גם בעורך הטקסט של windows, בbrackets ובwebmatrix. האם יש עורך טקסט שיוכל לעבוד טוב יותר? לדוגמה ע"י טעינה של חלק מהקובץ בכל פעם. ניסיתי לחפש קצת בגוגל אבל לא מצאתי. תודה. עדכון: מה שמוזר זה שכשאני פותח קבצים גדולים בהרבה כמו תמונות גדולות למשל בעורך הטקסט אין בעיה

23. יש לי ofiice 2000 ויצרתי את פרוייקט ב- office 2003 ושם במאפיינים של הדו"ח יש אפשרות של popup וזה קריטי לתפקוד של המסד נתונים , וב office 2000 אין אפשרות כזו, ולכן אני צריך את הקוד של popup בשביל דו"ח. בתודה מראש. מיקי.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by daniel4x,

שלום לכולם! קודם כל חשוב להבהיר שאין לי ידע נרחב בנושא בניית אתרים והשאלה שלי היא מאוד כללית כדי לדעת מה אני הולך לבקש מהמתכנת ולהגיע מוכן לפגישה. עד כה הייתי משדר באמצעות תוכנות שונות כדוגמאת XSPLIT (שהכי אהבתי אותה ,ידידותית וחכמה לפי דעתי, אמנם מעט כבדה), בעצם מה שהייתי משדר זה LIVE STREAM לאתרים שונים באינטרנט. כיום אני רוצה לשדר לשרת משלי ללא תלות באתרים אחרים, הבנתי שהטכנולוגיה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שמאפשרת זאת היא RTMP, שבעצם אין לי מושג מה היא עושה חוץ מזה שהיא מה שמאפשר שידור חיי באינטרנט. בתוכנה XSPLIT איתה אני עובד (ויש לי בה רישיון ) יש אפשרות לשידור לשרת RTMP. השאלה שלי היא כזאת (כן אני יודע שהניסוח לוקה וזה יותר משאלה אחת אבל כמו שאמרתי אני צריך עזרה בשביל…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום לכולם! אני מחפש דרך איך אני יכול למחוק קבצים מספריה מסוימת לסל המחזור, האם מישהו יודע? דחוף!!!

• 5 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.