תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
יש לי וקטור של של אוביקט שאני יצרתי אני רוצה להפעיל System.out.println(coll); איזה פונקציה אני צריך לממש באוביקט שלי כדי שה println ידפיס את כל הקונטינר[br]פורסם בתאריך: 20.11.2007 בשעה 09:13:25 הסתדרתי תודה התשובה זה show
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי את השאלה הבאה: בהתחלה כתבתי 3 IF-ELSE אחד בתוך השני ובכל IF בדקתי אם משתנה מסויים הוא הגדול if ((a>b)&&(a>c)) אבל זה לא נכון :\ למשהו יש כיוון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יושב עליה כבר יותר משעה. ניסתי לפתור לבד ולא הצלחתי זה מה שהצלחתי: int num_of_players; int rolling; int zover_while=0; char stoping; Console.Write("Enter the number of the playeres: "); num_of_players = int.Parse(Console.ReadLine()); string[] color = new string[num_of_players]; for (int i = 0; i < num_of_players; i++) { Console.Write("Player number {0} enter color: ", i + 1); color[i] = (Console.ReadLine()); }//for stoping=char.Parse (Console.ReadLine()); while (stoping != 'Q') { zover_while++; stoping = char.Parse(Console.ReadLine()); } …
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריכה להפוך כל זוג ספרות הקסה בעזרת פקודת הזזה ובלי להשתמש בלולאה, לדוגמה: לפני - EAX = F542EBCA אחרי - EAX = 5F24BEAC יש פקודת הזזה שיכולה לעזור?? אין לי מושג איך פותרים את זה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכנתי תוכנית ועכשיו אני רוצה לעשות עוד תוכנית שתיהיה ביחד עם התוכנית השניה מה שאני בעצם רוצה לעשות הוא: קובץ עזרה כשהמשתמש לוחץ על f1 אז עולה לו התוכנית השנייה עם כל ההסברים מקווה שהבנתם אותי
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המורה שלנו הטיל עלינו פרויקט והייתי רוצה לשמוע עצות וטיפים על איך לעשות וכו'... המטלה: סימולציה של זבובים על המסך בעזרת X ו- Y וכל מיני פקודות שקשורים לכמות של הזבובים , פגישה של הזבובים (יצירת זבוב חדש) וכו'.. בבקשה עזרו ותנו טיפים עידכון: הנה הפרטים אני משתמש בC/C++ יש צורך ברשימות מקושרות (אחת הדרכים ליצור את התרגיל) הפרטים של זבוב: *זבוב הוא זכר או נקבה (ומיוצג על ידי X Y בהתאם) *לזבוב אורך חיים מוגבל *מפגש בין X ל Y יוצר זבוב חדש * כל מפגש מקצר את חיו של X ב 10% * כל מפגש מקצר את חיו של Y ב 5% *כאחר יחס X+Y לשטח = 80% תוחלת חיים קטנה ב50% *
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל המלצות לעורכי טקסטים (עדיף IDE) לשפת C / C++. אני אישית לא מצליח להסתדר עם Visual Studio 2008 / 2010 fכי הם רצים ממש לאט אני לא מחפש דברים מיוחדים שיהיה קומפקטי ומהיר והשלמה אוטומטית יהיה נחמד.. עריכה: כרגע מצאתי Code::Blocks ו NetBeans, שתיהם נראים לי מספיק טובים, אבל אם יש לכם עוד הצעות אשמח לשמוע. תודה
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך עורך flash (עדיף בחינם אבל גם אם זה יהיה בתשלום קטן זה בסדר) מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים אני עובד על פרוייקט חדש של טמפלייטים פלאש - אתרי פייסבוק ראו דוגמא: http://www.facebook.com/computersfix אלה אתרי CMS שניתן לערוך אותם עם XML לכן אני מחפש עורך טוב רצוי חינמי ניסיתי עם ויזואל סטודיו והסתבכתי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי קובץ css גדול מאוד (500KB), הוא גדול משום שיש תמונות שמוטבעות בו. אני רוצה לערוך את הקובץ, אבל כשאני פותח אותו המחשב בקושי זז. ניסיתי גם בעורך הטקסט של windows, בbrackets ובwebmatrix. האם יש עורך טקסט שיוכל לעבוד טוב יותר? לדוגמה ע"י טעינה של חלק מהקובץ בכל פעם. ניסיתי לחפש קצת בגוגל אבל לא מצאתי. תודה. עדכון: מה שמוזר זה שכשאני פותח קבצים גדולים בהרבה כמו תמונות גדולות למשל בעורך הטקסט אין בעיה
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מהחבר'ה מכיר? תודה למשיבים.
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
א.איך אני עושה שיהיה לי קוביה מתחת לתמונת הקטגוריה במוד CS דוגמה : http://mycomp.co.il/forum/index.php כמו ב http://www.fxp.co.il/ שיש להם מתחת לכל תמונה קוביה עם שם הקטגוריה! ב. איך אני משנה צבע לקטגוריות! משום מה הצבע לבן אצלי . ג.איך אני משלב HEDER יפה שוב כמו בפורום FXP ....אני רוצה לעשות תפריט יפה עם כפטורים יפים אני יודע איך לעשות את זה ב HTML בעיה שלא מצליח לי לשלב את זה בפורום זה יוצר מגעיל ועושה שגיאות... ד.הוספת כפטור לפרסם נושא חדש ..להחליף אותו בכפטור .... תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עבור מערך חד-ממדי של מספרים שלמים בן N תאים (עבור N שהינו קבוע של התכנית) נאמר כי תא אחד במערך מצביע על תא שני במערך אם התא האחד מכיל את מספרו של התא השני. לדוגמה: במערך הבא [table][tr] [td] 3 [/td] [td] 6 [/td] [td] 17 [/td] [td] 5 [/td] [td] 4 [/td] [td] 5 [/td] [td] 2 [/td] [/tr] [tr] [td] 6# [/td] [td] 5# [/td] [td] 4# [/td] [td] 3# [/td] [td] 2# [/td] [td] 1# [/td] [td] 0# [/td] [/tr][/table] התא 0# מצביע על התא 2#, התא 1# מצביע על התא 5#, אך התא 4# אינו מצביע על כל תא במערך (שכן במערך אין תא 17#). לולאה במערך כנ"ל היא סדרה של תאים כך שהראשון מצביע על השני, השני על השלישי, וכן הלאה, עד לתא האחרון בסדרה שמצביע על התא הראשון בלולאה. לדוגמה: במערך הנ"ל ה…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום כתבתי קוד בjavascript וקוד לא עבד משהו יודע למה הנה הקוד : <html dir="rtl"> <head> <title>void</title> <script language="javascript"> function bgcolor2red( ) { document. bgcolor='red' ; } </script> </head> <body bgcolor="green" text="yellow"> <h1>b </h1> </hr> </br> העבר את הסמן <a href="javascript:void(0) ;" onmouseover="bgcolor2red( );" onmouseout=document.bgcolor='orange' ;"> כאן </a> כדי לשנות את צבע הרקע </body> </html> תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
: כניסה איבר: אדם חדש יכנס בראש הרשימה . הותיק ביותר יהיה בראש. הוצאת איבר: עוברים מתחילת הרשימה לסוף. מסמנים תחילה ב-max את האדם הראשון. מתקדמם ברשימה וכל איבר בעל מידת כעס שווה או גדולה לראשון יסומן כ-max . בסוף נוציא את האיבר ה-max אבל רק אחרי שנבדוק אם הnext שלו הוא לא null כי אז צריך להגדיל את הכעס של כולם ב-1. נתקעתי בשלה הארון בו צריך להגדיל את הכעס של כל האנשים ב-k .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
התוכנית הזאת לא עובדת לי משום מה ולא מזהה אפילו שהיא הגיעה לסוף הקובץ. אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן אותה בבקשה אני כבר אובד עצות. בתודה מראש #include <iostream.h> #include <stdio.h> void main() { int y [50]; unsigned int i=50; FILE *f; cout<<"\n"; f=fopen("d:\\d1.txt","r"); while(!(feof(f))) { i--; fscanf(f,"%d ",&y[i]); } fclose(f); f=fopen("D:\\d2.txt","w"); for(;i<=50;i++) { fprintf(f,"%d ",y[i]); } fclose(f); }
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי vbscript שמוחק כל יום קבצים ישנים (קבצים שלא עברו שינוי 7 ימים) הבעיה היא שלאחר שבע ימים גם קובץ הvbscript נמחק בעצמו.. מה עושים?? 'First, you will need to setup a scheduled task and run it 'daily. Just change the number to the amount of days you 'want to keep file in that directory. Any files in the 'directory will be deleted. This file must be place WITHIN 'the directory you wish to clean. 'Courtesty of monsterjta @ tek-tips.com 'Start 'Delete any file in current directory that is older than iDaysOld Option Explicit on error resume next Dim oFSO Dim sDirectoryPath Dim oFolder Dim oFileCollection Dim oFile Dim iDaysOld Dim CurDir 'Defini…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי, קיבלתי תרגיל מהעבודה להבין מה הסיסמה , זה קובץ offline כזה שרשום רק השדה של הסיסמה ללא יוזר. אשמח לקבל עזרה לפי מה שהצלחתי להבין צריך להחליף את האותיות a-f ב-% אבל זה לא עובד אשמח אם תוכלו לסייע תודה גיל
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום , נתקלתי בשאלה ( מתחילה בתחום התכנות) לא מצאתי כאן אפשרות להעלות תמונה אז אני אתאר באופן כללי: howManyCoins(int*coins, int sum, int size פונקציה המקבלת מערך מטבעות ,גודלו ואת סכום הכסף הדרוש. מחזירה את המס' מינימלי של המטבעות המאפשר להחזיק את הערך הנדרש במדויק, או (-1) אם לא ניתן להחזיר עם מטבעות אלו. ניתן להשתמש באותו מטבע מס' פעמים. התכנית שנדרש לכתוב תקלוט מהמשתמש אילו מטבעות יש במדינה, ומהו ערכו של כל אחד מהם. בנוסף התכנית קולטת סכום כסף שאותו אנו רוצים להחזיק. חובה להשתמש בbacktracking , יש להשתמש בלולאות רק לצורך קבלת הקלט. ניתן להניח שערכי המטבעות והסכום חיוביים, שהמספר המציין כמה מטבעות יש במדינה הוא מדויק ושהקלט ממוין על פי ערכי המטבעות מהקטן…
-
- 12 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום! הבעיה שלי היא ב- apdiv7 ה-div שמצד ימין לא ממלא לי את כול הרקע יש חלק דק בצד ימין שנשאר בלי רקע (ראה תמונה) http://www.upf.co.il/file/421460802.html אם אני מוסיפה 2px אז הוא מוריד אותו למטה(ראה תמונה) http://www.upf.co.il/file/117579264.html אני רוצה שהעמוד יראה טוב גם בתוכנה dreamweaver וגם בדפדפנים מה לעשות? שולחת גם את קובץ הקוד http://jsfiddle.net/6VwNU/ תודה גליה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רוצה להגדיר תקייה ב-FTP שלי, שאני אתחבר אליה עם יוזר וסיסמה. ספציפית הדומיין המבוקש הוא www.gamerhost.com/dennis, יש תקייה בשם PRIVATE בתוך ה-FTP. עשיתי: בתוך הקובץ רשמתי - משום מה זה לא מביא לי לרשום, אז העליתי את הקובץ בתור TXT : http://www.gamerhost.net/dennis/htaccess.txt ואת הPASSWD, ENCRYPTED, העלתי את זה בתור ASCII, וזה לא נותן לי להיכנס עם הUSER NAME והסיסמה.. מה הגדרתי לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה... יש לי מסד נתונים שבנוי משני עמודות: "מיקוד" "וכתובת" כל מיקוד מיצג כתובת מסוימת. אני רוצה לעלות את המסד הנתונים לאתר ושמי שנכנס יוכל להקיש את המיקוד בקובית חיפוש ולקבל תוצאה של הכתובת לפי המסד נתונים. איך אני יכל לבנות דבר כזה והאם יש תוכנה שבונה את זה אוטומטית ורק צריך להעלות את הקבצים לשרת. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-