תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, מצאתי פרוייקט בשם NCalc שיכול להמיר נוסחאות מ-STRING ולפרש אותם. לא הצלחתי למצוא הנחיות להטמעת הקוד בסביבת דוט נט או ב-C#. אם מישהו יודע אנא פרטו כמה שניתן על ההתקנה. http://ncalc.codeplex.com/releases/view/73656 האם קיימים פתרונות אחרים כדי להפוך מחרוזת כגון "Y*2-1" לנוסחה הניתנת לפיתרון(כולל השמה של משתנה במקום ה-Yׂ)?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני בונה מערך בC איך אני יכולה להדפיס את הכתובות של התאים בכל תא במערך?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
התחלתי לימודים בפתוחה "מדעי המחשב וJAVA". עכשיו אני צריך להגיש מטלה עד מחר. עניתי בנתים על כ9 שאלות מתוך 20. אשמח אם תוכלו לעזור לי אם אחת השאלות. 1. main(){ 2. Basicrobot karel = new BasicRobot(2,7,East,0); 3. karel.move(); 4. Karel.pickBeeper(); 5. karel.move() 6. karel.move() 7. karel.putBeeper(); 8. karel.turnLeft(); 9. karel.move(); 10. ruby.turnOf(); 11. } השאלה קטע קוד מכיל שגיאות קומפילציה שונות. אילו מבין השורות מכילות שגיאות? שורה 5,6,2,8,10 זה בטוח שגיאות בשורה הראשונה אני לא בטוח האם זה בסדר שאחרי main יש סוגרים. א . שורות 2, 3, 8 -שורה 8,2 תקין ב . שורות 1,2,3,4,10 - שורה 3,4 תקינות ג . שורות 4,5,6,9 = שורה9,4 תקין ד . שורות 2,4,5,6,10= 4 תק…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נתקל כבר זמן מה בבעיה שאני לא מצליח לפתור והיא קבלת נתוני טופס יצירת קשר למייל שלי בג'יבריש במקום בעברית אני אשמח לקבל עזרה בפתרון הבעיה עמוד הטופס: http://www.anv-laser.com/contactus.html קובץ PHP מצורף כקובץ TXT כדי להעלות לפורום אבל בפועל הקובץ שמור כ- PHP אשמח מאוד לקבלת עזרה למציאת הפתרון
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי תרגיל שבו אני מתבקש לכתוב תוכנית יעילה ככל האפשר שתחשב את המכפלה של 2 מספרים ללא שימוש באופרטור *. כתבתי את הקוד הבא: int multiply (int a, int b) { if (b == 1) return a; else return (a + multiply(a, b - 1)); { התרגיל נבדק ע"י סקריפט כלשהו שבודק את היעילות שלו, הנה פלט הסקריפט: Test 1: Compile answer (0.0 out of 0) Test 2: Test answer (2.0 out of 2)All tests completed successfully! Test 3: Check for use of * (2.0 out of 2) Test 4: Efficiency check (0.0 out of 6)379 * 268 solved in 267 steps, but there is also a recursive solution which only uses 10 steps 268 * 379 solved in 378 steps, but it could have been done in 268 steps למישהו יש מושג איך אפשר להגיע לב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפונקציה מקבלת גודל של הבאפר וקובץ ואת הבאפר עצמו. מה קורה במידה ונגמר המקום בבאפר והשורה בקובץ לא נגמרה? איך אני יכול לחזור לאותה השורה אחרי ההקצאה דינמית שאני עושה על הבאפר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי יפונקציה שמקבלת קובץ לקריאה ואני צריך כל שורה מהקובץ לשלוח לפונקציה אחרת שעוה איתו משהו. אני יודע שאני צריך להשתמש ב fgets אז הגדרתי באפר בגודל 100 אבל איך אני יודע אם נגמר הבאפר? ואיך אני מקצה מחדש את הבאפר וחוזר לאותו מקום? תודה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר 1234 בAX ואני רוצה להדפיס אותו. הבנתי שאני צריך לעשות לולאה שמפרקת את המספר לספרות ומדפיסה אותם אחד אחד. עכשיו שתי שאולות: 1. האם זו הדרך? אם כן מישהו יכול לתת לי כיוון איך אני עושה את זה עם החלוקה ב10 ומאה. 2. המספר שמוצג הוא סכום ככה שהוא יכול להיות 2 ספרות או 3 או יותר, איך אני אדע כמה ספרות (פעמים) לחלק את המספר. נ.ב הפקודות אמורות להיות בסיסיות MOV\ADD\DIV וכו בלי מחסניות וכל השאר. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות פרסום המדריך והבעיות שמשתמשים נתקלו בו, פתחתי את דיון זה בכדי להושיט יד ולעזור למשתמשים שנתקלו בבעיות מכול סוג שהוא. אשמח לשמוע כמובן הערות על המדריך ופידבקים למיניהם.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי לכתוב תכנית שתקלוט מהמשתמש מטריצה 10*10 של מספרים שלמים. :בניתי את השלב הראשון: int matrix[10][10]; cout<<"enter numbers into matrix"<<endl; for(int flag=0;flag<10;flag++) { for(int i=0;i<10;i++) cin>>matrix[flag]; } . לאחר שקלטתי מהמשתמש את המספרים אני אמור לבצע על המטריצה מיון בועות. ?השאלה היא איך אני מבצע מיון בועות במטריצה כולה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מערכת לניהול תוכן שמספקת את הדרישות הבאות: 1. תמיכה בפיצ'רים של רשת חברתית כמו קשרים בין משתמשים (חברים / עוקבים / חסומים וכו') 2. תמיכה בהעלאת פריטי תוכן שונים על ידי משתמשים (תמונה, פוסט של בלוג, לינק וכו') 3. מאפשרת יצירת פריטי תוכן מסוגים מותאמים אישית (למשל - פריט תוכן שמכיל תמונה + טקסט בפורמט מסוים), והגדרת התבניות/טפסים להעלאת תוכן מותאם לאתר 4. מאפשרת יצירת תצוגות שונות של פריטי תוכן (מיון על פי פרמטרים שונים, סינון לפי תגיות או סוג הפריט, תצורה גרפית לתצוגה) 5. תמיכה ב- moderation (הצבעות לפריט, סימון כספאם, עריכה וכיו"ב בדומה לstackexchange) 6. ממשק ניהול נוח ואינטואיטיבי אני כותב פוסט זה לאחר חקירה מעמיקה שעשיתי בנושא בשבועות האחרונים, התוצאה של…
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה דוגמא שעובדת בעבודה עם C ן SQL כבר שעתיים שאני מנסה לעשות insert לתוך DB ואני לא מצליח ... זה אמור להיות כל כך מסובך ?? אני הולך בדיוק לפי ההוראות באתר שלהם ...
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי משימה שבה אני צריך לפענח את הפקודה של: 0011011 10101 01011 11111 1010100000 ולא הבנתי איך אני אמור להבין מה הפקודה מיזה?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התרגיל הוא כזה לצייר מין דגל כזה באופן הבא. ***** **** *** ** * * ** *** **** ***** וגם הפוך כלומר להתחיל מכוכבית אחד ולעצור בN הבעייה שלי שאני לא יודע איך להפוך את התנאי עצירה הנה מה שעשיתי עבור הדגל הראשון void flag(int n) { int i; if (n<1) return; for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); ] putchar(‘\n’); flag(n-1); for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); } putchar(‘\n’); } }
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול לכוון אותי איך להשתמש ב- ScalaTest? בניתי ממיר מטבעות בסקאלה ועכשיו רק נותר לי להוסיף בדיקות לחלק מהפונקציות. האם יש צורך להגדיר קלאס חדש? האם מספיק שאותה פונקציה נבדקת תירש מ-FunSuite או FlatSpec ? אני לא מצליח להבין את הקונספט הזה. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני חושב להתחיל בשפת C ולאחר מכן ל++C ול #C אני השמח לקבל אתרים מדריכים סרטונים אין לי בעיה ללמוד לבד תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כותב תוכנית בשפת C. אסור לי להשתמש בחילוק כפל או אחוז וגם לא ב POW וכדו... חילוק פחות או יותר הבנתי איך מבצעים, אבל אם נגיד יש לי לתת שארית למישהו יש מושג ? למשל 3\8 התוצאה היא 2 עם שארית שהיא 2, איך מגיעים לשארית ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם אפשר ליצור תוכנית (מעין רובוט) שתשלח לי הודעות sms דרך ה - icq בשעות מסוימות. (המטרה: הוצאת מידע כמו חדשות ושליחה דרך ה - sms המובנה של icq). יש לי ידע ב - vb.net ואשמח אם תפנו אותי לקרוא חומר בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שאלה קטנה, האם כשאני כותב את זה: String str="bla" String s=str s="w/e" האם עכשיו str שווה ל-bla או עכשיו הוא שווה ל- w/e? או בעצם, האם כשאני עושה את השורה השנייה הוא יוצר עצם חדש שהערך של הטקסט שלו הוא bla או שהוא פשוט משנה את s ככה שיצביע לאותו מקום שאליו str מצביע?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שאלה בכותרת עריכה: האם זה NTVDM.EXE ? אני רואה אותו קופץ לכמעט מאה אחוזים כשהתכנה בפעולה (יש לה פונקציית זמן ריצה גדולה אחושרמוטה)
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תוכנה שתראה לי מי חוסם אותי במסנג'ר,לא יודע אם זה אפשרי אבל תוכלו לנסות לעשות לי אחת כזאת? ממש תודה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
there is : "news.txt" that goes as follows: my script goes like this: read.php <?php function getnews() { $filename = "news.txt"; $newsf = fopen($filename,"r"); $i=0; while ((!feof($newsf)) && ($i<20)) { $tmpname = fgets($newsf); $newss = "News Name"; while ($tmpname != $newss) { $tmpname = fgets($newsf); } $NNames[] = fgets($newsf); $NDates[] = fgets($newsf); $tmpnews = fgets($newsf); $endon = "End News"; while ($tmpnews != endon) { $sumn = $sumn . $tmpnews; $tmpnews = ""; $tmpnews = fgets($newsf); } $NNews[] = $sumn; $sumn = ""; $i++; } fclose($newsf); } ?>
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אם משהו יוכל להגיד לי בבקשה את המימוש של copy constractor בשני אופנים: 1. ששייך למחלקה פשוטה 2. כזה שנמצא בprivet (אם הוא נראה אותו דבר כמו הפשוט או אולי יש לו הגדרה שונה.. מימוש בטח אין כלל...) תודה
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שמתי DIV, עם WIDTH 50 אחוז עכשיו...אני מכניס אליו טקטס והטקטס מרחיב אותו!!! איך אני יכול לעשות שהרוחב שלו יהיה קבוע ולא יוכל להיתרחב עוד? ובמקרה שהטקסט יהיה רחב יותר מהרוחב של ה DIV אז הטקטס פשוט ירד שורה ולא ירחיב לי את ה DIV ? רועי
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-