תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני אמור לבנות אתר ע"י איש מקצוע, שעובד עם ג'ומלה 2.5. הבנתי שאוטוטו יש 3.5, כך ש2.5 נחשב כבר למיושן. כמי שאינו מבין בתחום - רציתי לדעת האם ישנה בעיה כלשהי בכך? האם זה משנה אם האתר ייבנה בזה או בזה? עד כמה הענין הזה חשוב? לפי מה שהבנתי הצורך שלו לבנות ב2.5 הוא מפני שיש לו הרבה פיתוחים שנעשו ב2.5 ולכן הוא לא רוצה לבנות מראש ב-3.5. אשמח לקבל יעוץ מקצועי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חייב להגיש את העבודה הזאת למחר ואני לא יודע כלום בשפת c אתם יכולים בבקשה לעשות את זה: שאלה 1: כתוב תוכנית שקולטת 3 מספרים שלימים ובודקת האם הם יכולים להיות צלעות של משולש. התנאי הוא: סכום כל שתי צלעות גדול מאורך הצלע שלישית. יש להדפיס הודעה מתאימה. משימה 2: כתוב תוכנית הקולטת זמן בשניות ומדפיסה אותו לפי שעות, דקות ושניות בתבנית: Xx(hours):xx(minutes):xx(second) למשל: אם קלט הוא 3795, אז פלט יהיה 01:03:15 רמז: לבירור כמות השעות יש לחלק את השניות ב-3600, אח"כ אפשר לטפל בשארית. הערה חשובה: להדפסת שעות, דקות ושניות אפשר להשתמש בפורמט: d%02. 02 לפני d מאפשר להדפיס מספר דו-ספרתי בצורה רגילה או להדפיס 0 לפני מספר חד-ספרתי. שאלה 3: כתוב תוכנית שקולט…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את הקוד של מילות חיפוש למנועי חיפוש.. KEY WORDS תודה. גם תגידו לי בבקשה איפה לשים את הקוד. (ב HTML)
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדוגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשים קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). screwy בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים Sad
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי אתר תחת השרת של Geocities והוספתי לו פורום תחת שירות של חברה בשם סוסיתא. הפורום עונה לדרישותי אך איני מעוניין בפרסומות שהם מציגים בדף הפורום, לכן אני מחפש פורום אחר, הכי פשוט שיש, נושא אחד, (לדוגמא כמו שכאן יש רק פורום של "אבטחה". איני מעוניין בריבוי נושאים, שכל משתמש יוכל להוסיף הודעה ללא הירשמות. מאיפה אני יכול להוריד לזה סקריפט מוכן? אני מעדיף ששפת הפורום תיהיה נתמכת על ידי Geo כמו Html או משהו כזה אבל אם אין אפשרות כזאת שפות אחרות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והמון המליצו לי להתחיל לצבור ניסיון בתחום הנ"ל . איך אני מתחיל להשתלב ואיזו שפה צריך ללמוד / סביבת פיתוח וכו'... יש איזה מדריך בעניין ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , לאחרונה התחלתי לתכנת בפייתון וכחלק מתוכנה קטנה שאני מפתח לעצמי הגעתי לכך שאני צריך ליצור תהליך של cygwin. עם תהליך היצירה של התהליך לא הייתה בעיה , אבל כשניסיתי לכתוב אליו (דרך stdin) זה נותן לי שגיאה: cygwin.stdin.write('ssh') IOError: [Errno 22] Invalid argument הקוד של התוכנית עצמה (רק החלק הקשור) (כמובן שעשיתי פייפינג לstdin וstdout של התהליך שאני פותח) : import subprocess as sub #ייבוא המודל cygwin = sub.Popen('J:/cygwin/Cygwin.bat',shell=False,stdin=sub.PIPE,stdout=sub.PIPE) #יצירת התהליך cygwin.stdin.write('ssh') #כאן מתרחשת השגיאה מה אני עושה לא בסדר ? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ CSS מוכן שמציג צבעים במספרים כגון : 175,175,175 235,235,235 50,50,50 אין לי מושג איך ממירים את המספרים האלה לאיצ'טיאמל כגון : #00000 #FFFFF מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שפותרת את בעיית 8 המלכות בשחמט (כלומר....צריך לסדר 8 מלכות על לוח שחמט כך שאחת לא תאכל ת'שנייה)....הקיצר חיפשתי המון בגוגל ....חלק מהתוכניות בכלל לא עובדות וחלק...אחרי שאני מקמפל זה מריץ הכל תוך כמה שניות ולא ניתן לראות כלום..... אני צריך שיראו את הפתרון על המסך בצורה של לוח שחמט.....איפה שאין מלכה יהיה קו ואיפה שהיא צריכה להיות שיהיה כוכבית.. _ _ _ _ _ _ _ * * _ _ _ _ _ _ _ וכך הלאה....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שמתי שמישהו נרשם אז הסיסמא שלו נכנסת למסד הנתונים מקודדת ככה שגם אני לא יוכל לדעת מהי. איך עושים את זה ב-asp?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בניתי משחק ניחושים בJAVA השאלה שלי איך אני מוסיף ניסיונות למשחק שאם אני לא מגלה את המספר שצריך לנחש יש לי עוד ניסיות? קוד המשחק: import java.util.Scanner; class NumberGame { public static void main(String args[]) { System.out.println("chouse namber from 1 to 200?"); System.out.println("write namber:"); Scanner console = new Scanner(System.in); int y = (int) (Math.random()*200)+1; int x = console.nextInt(); if (x==y) { System.out.print("yes! it is the number!"); System.out.print(y); } if (x<y) { System.out.print("no! the namber is "); System.out.print(y); } if (x>y) { System.out.print("no! the namber is "); System.out…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אתר אינטרנט שאני בונה במסגרת לימודי. נתקלתי בבעיה שאני לא כ"כ הייתי בשיעור ואני לא מצליח לסדר אותה. בתמונה שמצורפת יש חלק עם הקווים שאני לא מצליח להכניס את "המניו בר" שלמעלה כמו שצריך שיהיה צמוד לצד ימין. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ,הבעיה החלה שלא הצלחתי למרכז את האתר ואחרי שהצלחתי אני לא מצליח לסדר את זה ,תודה מראש על העזרה הנה הקוד שאצלי : @charset "utf-8"; /* CSS Document */ #wrapper { width: 960px; margin: 0 auto; background-color: #590e0f; } #header { height: 150px; width: 950px; margin-top: 0px; margin-right: 80px; margin-left: 80px; background-image: url(../images/header.png); } #content { height: 550px; width: 950px; margin…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אשמח לתשובות לשאלות האלה: 1. בעת יצירת תהליך (process) מערכת ההפעלה מקצה לתהליך זה מקום לזיכרון הדינאמי ומקום לזיכרון המחסנית. השאלה בעת יצירת חוט, האם אנחנו מקצים זיכרון חדש חיצוני או לוקחים חלק מהזכירון שכבר הוקציה לכל תהליך? ואם זה האפשרות השנייה אז בעצם התהליך מוגבל במספר החוטים שהוא יכול ליצור- כמה זה נכון? 2. אני יודע שההבדלים בין תהליך לחוט הם כנ"ל: א. קל יותר ליצור חוט כי תהליך בעצם מועתק מהאב ולכן נדרש יותר זמן וזיכרון ליצור אותו. ב. בין תהליכים אין זיכרון משותףה(ויש כל מיני דרכים כמו קבצים ליצור תקשורת בין תהליכים) ואילו חוטים באותו תהליך חולקים את אותו זיכרון דינאמי. ג. הזיכרון של חוט מוגבל יותר משל תהליך. ד. שינוי בחוט הראשי יכול להש…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אם תוכלו עזרו לי בבקשה לכתוב תוכנית באסמבלר. התוכנית: כתוב תוכנית אשר תסכם את ערכי הכתובות הזיכרו האי זוגיות בטווח הכתובות 1 עד 10, (הנתונים בכתובות 1,3,5 וכדומה...), בסיום יש לרשום את הסכום שהתקבל בכתובת הזיכרון אפס. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/havoc1/form.html משום מה, הבדיקות לטופס שנמצאות בתוך הפונקציה לא מתבצעות. כפי שניתן לראות הגאווה פעילה בטופס(יש פופאפ וטקסט של document.write) אך הפונקציה לא מתבצעת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כרגע אני כותב (מסיים) תוכנה בדלפי בעתיד אני רוצה לשפר אותה ולכתוב אותה בג'אוה תוכנה זו כוללת בסיס נתונים( DATA BASE) השאלה שלי האם אני יוכל להעביר את הנתונים האלה אחכ לתוכנה ב JAVA? הערה: המסד נתונים בדלפי הוא בוני דרך Database Desktop (למי שמכיר) שזה קבצים עם הסיומת DB
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אחרי שנים שלא נגעתי באסמבלי, רציתי לבנות תוכנית ממש קטנה שעושה Delay קטן, למשל של שנייה או כמה שניות. אני משתמש ב-Windows XP SP3. פתחתי חלון DOS, הרצתי debug.exe והזנתי את התוכנית הבאה: MOV CX,3D MOV DX,0900 MOV AH,86 INT 15 פונקציה מספר 86h ב-Interrupt 15h, מבצעת delay, כאשר הזמן להשהייה(במיקרושניות) נמצא באוגרים CX,DX כך, אם אנחנו רוצים שהפונקציה תמתין 4 שניות, אז 4,000,000 מיקרושניות, בהקסה-דצימלי זה 3D0900h, וזה בדיוק מה שהזנתי ל-CX,DX הרצה של התוכנית הקטנה הזו מסתיימת מייד, בלי שום השהייה.. ניסיתי אופציה אחרת. פונקציה מספר 0, ב-Interrupt 1Ah, אמורה להחזיר לנו את ערך השעון של המחשב, לתוך האוגרים CX,DX הרצתי את התוכנית הזו: MOV AH,0 INT 1A וערך האוגרים CX,DX בסי…
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
זה אולי קצת מביך לשאול בכלל מהי מתודה ;D,אבל האמת היא שאני באמת לא יודע ואם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח מאוד. תודה עומר.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
השגיאה הבאה מתקבלת בטעינה של כל דף ASP באתר של חברה שלי. זה בשבילה ולא בשבילי, לכל אופן. דפים שאין בהם ASP נטענים כהלכה דווקא. "Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance."
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי תרגיל שאני מתקשה לפתור. אודה לעזרה. 1. קלוט שלם וסיפרה. הצג כמה פעמים הסיפרה מופיעה בשלם. כאמור אני צריך לראות את הפיתרון בתרשים זרימה. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יצרתי קטע קוד שלוקח קובץ מהדיסק הקשיח שלי ומוסיף אותו לספריה אצלי בתוך הפרויקט זה הקוד: PictureUpload.PostedFile.SaveAs(Server.MapPath(".") + "//ProfileImages//" + pictureFileName); ובאמת הוא מוסיף אותו לספריה בשם ProfileImages עכשיו אני רוצה לפני שאני מוסיף קובץ חדש בשם אחר אני רוצה למחוק את הקובץ הישן ולשים חדש הבעיה היא שאני לא מצליח למחוק אותו זה הקוד שעשיתי: ניסיתי אפילו למחוק את כל הקבצים בספריה אבל הוא לא מתייחס כלום... string Path = "~//ProfileImages//Untitled.jpg"; FileInfo file = new FileInfo(Path); if (file.Exists) { file.Delete(); …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש מישהו שיכול לתת לי הסבר על מה זה שנייהם עם מי כל אחד יכול לדבר ופשוט כל מה שיש לכם לשפוך עלייהם
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלת צעירות ממש... אבל אחרי עבודה מרובה עם וויזואל סטודיו, נסגר לי טאב של העורך הוויזואלי(איפה שמוסיפים כפתורים, טקסטים וכולי לתוכנה). נשארתי עם שני קבצים, קובץ הקוד המקורי Program.cs, ועוד קובץ Program.Designer.cs... אין לי מושג איך להחזיר את החלון של העריכה, שלוחצים על DEBUG, התוכנה קופצת והכל רץ חלק, זה לא שנמחק לי משהו.. מישהו יודע איך מחזירים אותו?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-