עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. הכותרת קצת לא ברורה אני יודע. אנסה להסביר כאן... אני רוצה שבאתר שלי יופיע לינק שכשמקליקים עליו נפתח חלון חדש שמציג טקסט או HTML מסוים. הלינק לא יפנה לקובץ או ליעד מסוים אלא יכתוב ישירות אל החלון. מקווה שזה ברור, קשה לי להתנסח כמו שצריך אחרי 3 בלילה...

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי, אתם יכולים להיא לי הורדה של Turbo Pascal 7 ? אני צריך גירסה שמתאימה ל Windows XP 64BIT

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  3. Started by DarkSight,

איך אני יכול להשתמש בפונט שיש רק לי במחשב ואין לאחרים ואני רוצה שזה יציג את הפונט הזה אצלהם?? אני צריך להעתיק את הפונט הזה לאנשהו? או להגדיר מקום שממנו הוא יופיע?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by trxman,

שלום לכולם! אני מתחיל (אבל מתחיל מתחיל+) בפרולוג, אני יודע שהיא לא שפה מודרנית אבל זה מה לומדים בבית הספר. עכשיו, יש לי שאלה קטנה. אם למשל כותבים: כלב (ציפי). והשאילתה: ? - כלב (ציפי). אז התשובה תיהיה נכונה. ---------- אז מה שהמחשב בעצם עשה, זאת התאמה של השאילתה לתוכנית? (כן.) השאלה שלי היא כזאת, איך הוא עושה את ההתאמה הזאת? הרי המחשב לא "מצלם" את הביטוי הזה. אני חושב שזה איכשהו קשור לספרות בינאריות...(לכל אות מספר בינארי שונה). אני יודע שזאת שאלה דיי מעצבנת ונכנסת ליותר מידיי פריטים...אך אני סקרן לדעת. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by hixx,

נראה רעיון יפה http://www.hydepark.co.il/topic.asp?cat_id=23&topic_id=2622283&forum_id=20666

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by pain_killer12,

שלום חבר'ה, אני צריך לכתוב תכנית שקולטת 2 סטים של מספרי ת.ז, גובה ומשקל ומציגה אותם כמו בקובץ התמונה שהעליתי. התמונה שהעליתי היא הפלט עבור הקלט הבא: 3058712 1.706 78.858 123456789 0.743 10.2 זה הקוד שכתבתי, קצת מסובך ולא יפה, אבל זה מה שהצלחתי לעשות. בכל מקרה, הבעיה היחידה שיש בו היא שכשאשר אני מנסה להציג את id2/10 מוצג מספר לא ידוע שלילי וארוך. [left]#include <stdio.h> int main() { unsigned long int id1; unsigned long int id2; float height1, height2, weight1, weight2; scanf("%d %f %f",&id1,&height1,&weight1); scanf("%d %f %f",&id2,&height2,&weight2); printf("--\t----------\t-----\t------\n"); printf(" %d\t%8.8d-%d\t%-4.2f\t %5.2…

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by ani,

מישהו יכול להראות לי איך קולטים ערכים למערך דו מימדי מסוג אינטג'ר? תודה

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by ~שירה,

באיזה מאפיין מכניסים את הכותרת של הPANEL? ואיך מסמנים את הגבול שלו? וגם - מה ההבדל בין stackPanel ל dockPanel - מתי עדיף להשתמש בכל אחד מהם?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  9. Started by MasterDK,

<html> <head> <script language="javascript"> function func() { a = window.document.form.one; if (a.checked == false) { document.bgcolor='red'; } else { document.bgcolor='black'; } } </script> </head> <body> <form name="form"> <input type="checkbox" name="one" onClick="func();"> </form> </body> </html> למה זה לא עובד?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by lmlm,

אני אשמח לדעת איך בונים כזה משחק .. איזה שפות דרוש לדעת וכ'ו תודה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by crowbar87,

שלום קרובת משפחה מעוניינת שמישהו יקים עבורה אתר. לא מדובר באתר מורכב במיוחד, הוא צריך לשמש כסוג של כרטיס ביקור שיציג אותה ואת העבודות שלה. כמובן שהעבודה היא בתשלום. רציתי לדעת מה טווח המחירים לעבודה כזאת ואם מישהו יודע לאן לפנות? תודה ושבוע טוב

12. יש לי כותרת פונקציה עם מידע על מה שהיא צריכה לעשות והשאלה: א. הצע יצוג ל*כותרת פונקציה*. הסבר את היצוג שבחרת. אין לי מושג איך לגשת ולענות על זה ... בבקשה תעזרו לי, המתכונת ממש בקרוב עריכה: אם נצרך מידע נוסף תגידו ואני אוסיף

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by אקו,

אני מעוניין ללמוד תכנות מחשבים אבל לא ברור לי מה רמת המתמטיקהת הנדרשת או רמת הקושי הכללית.אשמח לדעת ממי שניסה

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  14. בבדיקת שגיאות מופיעות הבעיות הבאות ואין לי מושג איך לפתור אותם: --------------------Configuration: 3+ - Win32 Debug-------------------- Compiling... 3++.cpp C:\Documents and Settings\\3++.cpp(56) : error C2065: 'itoa' : undeclared identifier C:\Documents and Settings\\3++.cpp(69) : error C2440: 'return' : cannot convert from 'char [4]' to 'char' This conversion requires a reinterpret_cast, a C-style cast or function-style cast C:\Documents and Settings\\3++.cpp(76) : error C2065: 'atoi' : undeclared identifier Error executing cl.exe. 3++.obj - 3 error(s), 0 warning(s) הקובץ מצורף [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by apptreck,

יש ברשותי את האתר הזה: http://www.apptreck.co.il/ הבעיה שלי זה שהתמונה בעמוד הראשי לוקחת זמן להטען והייתי רוצה שהעמוד יחכה לפני שהתמונה טטען יש אפשרות כזאת ?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  16. http://bitorama.com האתר הוא בעברית, בסגנון digg ו-reddit, ומיועד לעסוק ספציפית בנושאים הנ"ל. למנהלי הפורום: בשבוע שעבר כתבתי הודעה דומה והושעתי מהמערכת. ניסיתי ליצור איתכם קשר אך לא חזרתם אלי. אולי זה היה בגלל שפרסמתי אותה במספר פורומים? אשמח לקבל הבהרה.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by alonezer,

בניתי תוכנה שמדמה את מערכת השמש וכשאני מפעיל אותה רואים את הכוכבים ושאומרים להם לזוז הם נעלמים. בXP הם זזים בצורה הנכונה. מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by talgold,

שלום אני מחפש תוכנה שבה אני יוכל לבצע ולתרגל SQL האם יש תוכנה כזאת (לא התוכנה SQL המלאה)

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by mgm,

שלום לכולם, פורים שמח, איך קוראים לפונקציה שמנקה את המסך ב- ++C ובאיזה ספריה היא נמצאת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by orninyo,

שלום אם יש לי מערך ממוין של מצביעים למבנה סטודנטים ואני רוצה לחפש בו בעזרת חיפוש בינארי לפי שמות התלמידים ככה קראתי לפונקציה: bsearch(s2[i].name,s,num,sizeof(student),comp_students) מה תקבל הפונקציה comp_students?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by SeReGa,

הכתובת של הפורום(טופס ההרשמה) : http://members.lycos.co.uk/moomooomoo/forum/index.php?act=Reg&CODE=00 יש שם קוד אימות... והוא הפוך... (צריך להכניס את המספרים בסדר הפוך כדי שיהיה נכון) אז איך אני יכול או להפוך את המספרים... או להוריד בכלל את הקוד אימות.. שלא יהיה צריך להכניס אותו דרך אגב, הוא לא היה בהתחלה, יכול להיות שהוא הופיע בגלל שהתקנתי סקין?! כאילו אין לי מושג איך הוא הגיע לשם.. ואיך אני מוריד אותו משם..... תודה מראש למי שעוזר [br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 22:09:36 הסתדרתי....תודה בכל מקרה (אפשר לנעול)

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by DXT,

לאחרונה סיימתי את העיצוב הכללי של אתר מסוים וזה נראה ככה: בצד שמאל יש את התפריט. כאשר לוחצים על אפשרות כלשהי בתפריט דף אחר נטען בתוך האזור הריק מצד ימין במרכז. באזור זה יש אפשרות לגלילה מטה/מעלה. בנוסף, בצד ימין של האתר יש פרסומת דינמית המופעלת ע"י קוד HTML ספציפי. עיצוב האתר נעשה ע"י Photoshop עם קצת עזרה מ ImageReady. אני צריך שתהיה אפשרות גלילה של האתר במלואו וגם של הטקסט במרכזו. אני שוקל לעשות 2 או יותר גרסאות של האתר לפי הרזולוציה של המשתמש, מה דעתכם? כל עזרה תתקבל בברכה

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by ilia121,

שלום, אני מעוניין לעשות תיבה כזאת עם תאריך ולידה יהיו חיצים למעלה ולמטה שברגע שלוחצים על אחד מהם התאריך קופץ יום קדימה ויום אחורה, בהתאמה. זה משהו כמו זה שאפשר לראות בחלון השעון של הוינדוס, זה שבו מזיזים את השעה... אז איך אפשר לעשות את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by aviaderi,

שלום לכולם, לצורך הפרוייקט של התואר אני בונה אתר asp.net יש לי בסיס נתונים ב-MS SQL ובתוכו טבלה עם שם אוניברסיטה וכתובת האתר שלה. ב-VS 2008 גררתי פקד DataGridView והגדרתי שהשדה של הכתובת יוצג בתוך hyperLinkButton. הכל מוצג כמו שצריך. הבעיה היא שבלחיצה על הקישור, הדפדפן מנסה לגשת לכתובת כאילו היא דף באתר ומתקבלת הודעת שגיאה. לדוגמא: עבור האתר של אוניברסיטת חיפה www.haifa.ac.il, הדפדן מנסה לגשת לכתובת http://localhost/mySite/www.haifa.ac.il. איך אני פותר את הבעיה ומציג את הדף הנכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  25. מה אני יכול לעשות כדי שהשגיאה לא תופיע.. אני לא מבין בJS כמעט. אני חייב תשובה דחופה- תודה ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.