תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי ראיתי את העיצוב שבאתר http://www.buy2.co.il/ אני מנסה להבין איך הם סידרו את ה"קופסאות" בעמודות אחת אחרי השניה אם אני עושה <table> זה מסדר בשורה אחת את כל התאים ואז יורד לשורה הבאה זה תמיד מסדר בשורה הבאה את הכל בישור למעלה ואז אם יש הבדלי גבהים אז רואים בחלק התחתון של השורה רווח איך אפשר לעשות כמו שם שאין הבדלי גבהים? תודה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מתכנת מקצועי ואני צריך עזרה קטנה. בניתי פאנל ניהול ב-PHP שבו אני יכול להוסיף רשומות חדשות למסד נתונים ב-SQL וכמובן למחוק ולעדכן את אותה רשומה ספציפית לפי סינון ID. הכל עבד טוב עד שיום אחד אני מנסה למחוק ומקבל את השגיאה הזאת: [B]Forbidden[/B] You don't have permission to access /manager/index.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. החברת איחסון אמרו לי שזה בגלל שאני שולח בקשה למחוק את כל הרשומות ביחד אז זה תוקע. אבל לא נגעתי בקוד אז איך פתאום זה השתנה למחיקה של כל הרשומות ? זה חלק מהלוג שגיאה שהם שלחו לי: DeleteId%5B%5D=790&ChangeUp=%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%9…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי איפה אוכל למצוא קומפיילר לפסקל עם תמיכה בעברית? תודה מראש לעזורים! ;D
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
boolean state= false ; DataNode current = _start; while (current != null | | ! state) מה לא בסדר פה ? עריכה : הסתדרתי ההקווים היו | | רחוקים ......
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתמש ב- JTree כדי לייצג ספריה במערכת ההפעלה וכל מה שמתחתיה (תתי ספריות וקבצים). יש באינטרנט המון דוגמאות לזה וגם אצלי זה הלך ללא בעיות מיוחדות (פונקציה רקורסיבית לבניית מודל העץ). הבעיה שלי היא כזאת: בהתנהגות הדיפולטית שלו, JTree מניח שאם ל NODE מסויים אין ילדים אז הוא leaf node. בהתאם, הוא מייחס לו אייקון של קובץ ולא של סיפריה. אבל ב- filesystem שנתתי לו ישנן ספריות שהן ריקות ולא מכילות קבצים, אבל הן עדיין ספריות. מכיוון שאין להן ילדים אז ה JTree מציג אותן אוטומטית כקבצים. האם יש דרך לשנות את ההתנהגות הזאת ? בכל הדוגמאות שמצאתי באינטרנט לא הייתה התייחסות לבעיה הזאת ותמיד הדוגמה הייתה של ספריה שמכילה קבצים. תודה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם לחלק מהאתרים יש מוזיקת רקע. האם יש דרך להוריד למחשבי את המוזיקה הזו? בתודה, יהודה
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, נתנו לנו לכתוב מחלקה Robot שיש לו תכונה של כיוון, כלומר למעלה למטה ימינה ושמאלה. אמרו לנו להגדיר טיפוס בן מנייה enumeration המכיל 4 ליטרלים UP,DOEN.LEFT,RIGHT המייצגים כיוונים אלה. מישהו יודע איך להגדיר את זה? ולהסביר מה זה טיפוס בן מנייה?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אם נתונה הפונקציה: fun_c for (i=10; i<1.2^n; i*=1.2 {} חקרתי קצת את הפונקציה והיא עובדת עבור n>=13 אבל לא הצלחתי להבין מה הסיבוכיות שלה. למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני לומד עכשיו C++. נתקלתי בדבר מוזר כזה: http://cplus.eitan.ac.il/main.php?id1=3&id2=3&id3=3&id4=1 Sub(int a, int b, int c): Base1(a), Base2(b), z(c) {} איך זה ייתכן שמכניסים ערך ל-z בצורה כזאת: z(c) הרי z הוא לא פונקציה. זה נכון בכלל מה שהם עשו? ובאיזה מקרים משימים ערך ל- z בצורה כזאת וממה זה שונה מ- z=c ?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
איך הופכים תמונה ללינק ב VISUAL STUDIO 2008 ASP.NET, לא דרך הקוד!
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי ללמוד אסמבלי באונ' ונתקלתי בבעיה בשיעורי הבית (עם פסח והשביתה אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה לי שיעור). כל עזרה תתקבל בברכה. הבעיה היא פשוטה מאד, אך אני בכל זאת מתקשה בה- אני צריך לקלוט 8 ספרות (מס' של 32 ביט), ולשמור אותו כפי שהוא בזיכרון או באוגר כלשהו (מותר השימוש באוגרים של 386). שוב תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כאלו נגיד ויש לי קובץ aaa.txt ואני רוצה לשנות את שמו ל: abc.txt איזה פונקציות אני משתמש תודה מראש c++
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב TABLET (מסך מגע) שעובד על WIN VISTA (בעוונותי...), אני מעוניין ליצור תיקיה של קיצורי דרך שכאשר אני לוחץ על אחד מהאיקונים (לדוגמה איקון עם תמונה של מטאליקה) הפעולה שתבוצע היא העתקה של תיקיית המוזיקה הרלוונטית ל-SD שמתבטא לי ככונן F. מישהו יודע אם יש פקודה שיכולה לעשות זאת ואם לא מהי הדרך הפשוטה ביותר לצור פעולה שכזאת. אם העלתי את השאלה בקטגוריה לא מתאימה אני מצטער אבל הנחתי שמתכנת שולף תשובות כאלה מהשרוול (בד"כ נלווה לזה מבט מזלזל שבזכות הפורום נחסך ממני.... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי אני מנסה לקמפל בVisual studio את התוכנית הזאת: http://pastebin.com/L1eC0aTq אך עשיתי בדיוק מה שהיה כתוב בספר , ונותן לי שגיאה: bulid failed.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אתר שבניתי ואחרי מספר חודשים שצברתי לי כמות נכבדת של גולשים קבועים אני רוצה להוסיף לו פורום. אני יודע שיש מערכות פורומים מוכנות להורדה כמו: PhpBB, SMF ובטח יש עוד.... אבל הבעיה שלי היא שהאתר שלי כבר בנוי ואני רוצה פורום שיהיה לי "קל" לערוך אותו במידה כזאת כדי שיתאים לטבלאות מסד נתונים שלי. האם יש פורום להורדה שאתם ממליצים לי עליו שיהיה לי אפשרי "לשחק" עם הקוד כדי שיתאים לאתר שלי? ובכלל אני אשמח אם תכתבו לי פה עוד פורומים להורדה חוץ מהשתיים שרשמתי פה כדי שאני אוכל להתמצא יותר בתחום הזה של הפורומים. תודה מראש לכל מי שיעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה... יש לי מסד נתונים שבנוי משני עמודות: "מיקוד" "וכתובת" כל מיקוד מיצג כתובת מסוימת. אני רוצה לעלות את המסד הנתונים לאתר ושמי שנכנס יוכל להקיש את המיקוד בקובית חיפוש ולקבל תוצאה של הכתובת לפי המסד נתונים. איך אני יכל לבנות דבר כזה והאם יש תוכנה שבונה את זה אוטומטית ורק צריך להעלות את הקבצים לשרת. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
להלן התרגיל -> http://www.f2h.co.il/7921574180945 הפתרון שאני כתבתי אך רק חציו עובד הפלט בסעיף ב לא עבד לי כראוי ואשמח לתיקון. #include <stdio.h> #include <string.h> int main() { char str[70]; int i; printf("enter Single char \n"); gets(str); for(i=70;str[i]!='\0';i++) if (str[i]>='a' && str[i]<='z'|| str[i]>='A' && str[i] <='Z') break; else printf("%c",str[i]); return 0; } /* int str(char * word_appear, char * word_counter) { int i,index=0,wrdcnt=0; while (str[i]!='\0') index++; wrdcnt++ printf("char appear %d, %d" index,wrdcnt) ; } */ [code/]
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
הכותרת קצת לא ברורה אני יודע. אנסה להסביר כאן... אני רוצה שבאתר שלי יופיע לינק שכשמקליקים עליו נפתח חלון חדש שמציג טקסט או HTML מסוים. הלינק לא יפנה לקובץ או ליעד מסוים אלא יכתוב ישירות אל החלון. מקווה שזה ברור, קשה לי להתנסח כמו שצריך אחרי 3 בלילה...
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
לא בדיוק שפת תכנות אבל אני ינסה כאן את מזלי... אני מנסה לכתוב לקובץ לולאת For כך- ( for /f "tokens=1* delims=\" %a in ("%TDIR%") do ( echo %b ) > b.bat ונרשמת ההודעה do was unexpected at this time וזה בגלל שאני פותח סוגריים בdo וזה הכרחי בשבילי כי אני עושה הרבה פעולות בתוך הסוגריים... והשאלה שלי זה איך אני באמת כותב את זה? יש איזה סינטקס מיוחד? עזרתכם, תודה!
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
המורה שלנו הטיל עלינו פרויקט והייתי רוצה לשמוע עצות וטיפים על איך לעשות וכו'... המטלה: סימולציה של זבובים על המסך בעזרת X ו- Y וכל מיני פקודות שקשורים לכמות של הזבובים , פגישה של הזבובים (יצירת זבוב חדש) וכו'.. בבקשה עזרו ותנו טיפים עידכון: הנה הפרטים אני משתמש בC/C++ יש צורך ברשימות מקושרות (אחת הדרכים ליצור את התרגיל) הפרטים של זבוב: *זבוב הוא זכר או נקבה (ומיוצג על ידי X Y בהתאם) *לזבוב אורך חיים מוגבל *מפגש בין X ל Y יוצר זבוב חדש * כל מפגש מקצר את חיו של X ב 10% * כל מפגש מקצר את חיו של Y ב 5% *כאחר יחס X+Y לשטח = 80% תוחלת חיים קטנה ב50% *
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לאחרונה סיימתי את העיצוב הכללי של אתר מסוים וזה נראה ככה: בצד שמאל יש את התפריט. כאשר לוחצים על אפשרות כלשהי בתפריט דף אחר נטען בתוך האזור הריק מצד ימין במרכז. באזור זה יש אפשרות לגלילה מטה/מעלה. בנוסף, בצד ימין של האתר יש פרסומת דינמית המופעלת ע"י קוד HTML ספציפי. עיצוב האתר נעשה ע"י Photoshop עם קצת עזרה מ ImageReady. אני צריך שתהיה אפשרות גלילה של האתר במלואו וגם של הטקסט במרכזו. אני שוקל לעשות 2 או יותר גרסאות של האתר לפי הרזולוציה של המשתמש, מה דעתכם? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה לסיים (עד יום חמישי ) פרוייקט בגאווה אקליפס, בניית חנות וירטואלית, קניית מוצרים והוספתם לסל קניות ניהול טבלאות : לקוחות / מוצרים.. , כמו כן עלי להכין מס' דוחות בנושא. יצרתי טבלאות במסד נתונים באקסס , יצרתי קישור לגאווה עכשיו אני צריכה ליצור טפסים בגאווה, של עדכון, מחיקה והוספה לטבלאות . אם מישהו יודע לעשות את העבודה מוזמן ליצור עימי קשר העזרה תעשה בתשלום כמובן לאה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אפשר הסבר איך משתמשים בו? ובעיה: יש לי חלון - עם כפתורים, ולכל כפתור נפתח מסך- בפונקציה של הכפתור כתבתי: recognition r = new recognition(); r.Show(); this.Close(); אבל- גם החלון החדש נסגר. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ההודעה הזאת מיועדת למנהלים. האם ניתן לפתוח דיון בסטיקי שמחזיק נושאים ומקורות מומלצים ללמוד אותם? כל אחד מהגולשים יוכל לשלוח לכם את ההמלצות שלו ותוכלו לעדכן בפוסט. נראה לי שאם תתחילו יהיו לא מעט אנשים שיוכלו לתרום לנושא. אני חושב שניתן יהיה לסדר את זה לפי נושאים (.NET, JAVA, מבואות למיניהם, מבני נתונים, אלגוריתמים, design pattern, וכו',)ותתי נושאים (ב .NET למשל WCF, WPF, WF, GC, WDF ועוד לא חסר) לדעתי זה יכול לתרום לאנשים לדעת איזה ספרים יעילים לדעתם של אנשים אחרים בארץ.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חברים. יש לי מחלקה שנקראת "גרף". מכילה רשימת קשתות ורשימת קודקודים. עכשיו אמרו לי ליצור CTOR שמקבל מחרוזת ומאתחל את הגרף בהתאם. עשיתי את זה הכל טוב ויפה. עכשיו אמרו לי לעשות העמסת אופרטור של קלט << לגרף שיקבל מחרוזת ויאתחל את הגרף. ההכרזה במחלקה על הפונקציה היא זו: friend istream& operator >> (istream & in, Graph & x); עבור פלט, לא הייתה לי בעיה. שלחתי ostream& ביחד עם הגרף ושניהם ואז עשיתי פלט עם הostream הזה. כעת עבור קלט, אני לא בדיוק יודע כיצד לשחרר את המחרוזת שנמצאת בתוך ה istream&. האם מספיק לי (בהנחה שנשלח לי istream & in ) לכתוב את זה: char str[500]; in>>str; ואז בSTR יש לי את המחרוזת שהייתה בin ואני יכול להשתמש בה כרצ…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-