תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי קוד מקור של תוכנה אימול ואני רוצה ל'קמפל אותה כאילו שאניוכל בעצם להשתמש באימול ערכתי את האימול קצת בשביל הכיףך ועכשיו אני רוצה לדעת איך לקמפל את כל הקוד מקור שהוא בעצם המון תיקיות וקבצי c++ וגם ספריות למינהם אז רציתי לדעת איך אנימקמל את הכל להתקנה או למשהו דומה הקוד מקור הוןא בשפת התיכנות visual c++ יש לי את התוכנה Microsoft Visual C++ 6.0 אז בבקשהה תסבירו לי איך אני מקמפל
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
היי ראיתי את העיצוב שבאתר http://www.buy2.co.il/ אני מנסה להבין איך הם סידרו את ה"קופסאות" בעמודות אחת אחרי השניה אם אני עושה <table> זה מסדר בשורה אחת את כל התאים ואז יורד לשורה הבאה זה תמיד מסדר בשורה הבאה את הכל בישור למעלה ואז אם יש הבדלי גבהים אז רואים בחלק התחתון של השורה רווח איך אפשר לעשות כמו שם שאין הבדלי גבהים? תודה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כאלו נגיד ויש לי קובץ aaa.txt ואני רוצה לשנות את שמו ל: abc.txt איזה פונקציות אני משתמש תודה מראש c++
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה קצת off אבל אולי תוכלו לעזור. אני צריך לאכסן כמה סירטוני FLV אצל מישהו שיכול לנגן אותם בסטרימינג. המאכסן היחיד שמצאתי הוא http://www.flvhosting.com והמחיר שלהם מתחיל מ-30$ לחודש, קצת יקר לי. מישהו מכיר שירותים דומים נוספים ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום חברים, התחלתי ללמוד בזמן האחרון קצת Python, יש לי רקע ממש בסיסי בתוכנה ובפיתוח web ,אני איש IT ביום יום.. החלטתי פשוט להתחיל לעבור קצת לעולם התוכנה יותר כי העבודה שלי משלבת יותר אינטגרציה של מערכות וידע בתכנות זה פשוט כל כך נחוץ , אני חושב שבעתיד אעדיף לעסוק בפיתוח בכל אופן.... בנוסף לכל זה אני גם מפתח באופן עצמאי פרוייקט שאני עובד עליו ולכן אני לומד כל הזמן ( https://www.riders.io/ ) , אשמח אם תגידו לי איפה יש פורומים "חיים" של python בהם אפשר לשאול הרבה ולקבל תשובות דיי מהר(כמובן באנגלית גם... ) בגדול השאלה שלי דיי פשוטה, אפשר לראות אותה פה : http://discuss.codecademy.com/t/import-data-to-a-function/11154 אם יש לי לצורך העניין API שמבוסס על תשאולי http פשוטים,אני …
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
מחפש אנשים להצטרפות לקורס VHDL כדי לקבל הנחה. orenyaacobi@gmail.com אורן.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לבנות טופס הזמנות ב Access בו צריך להזין שם לקוח (פרטי ומשפחה) וכמובן פרטי ההזמנה. ישנן שתי טבלאות: טבלת לקוחות עם מספר לקוח אוטומטי המהווה מפתח ראשי וטבלת הזמנות - הזמנות רבות לכל לקוח. השם משפחה ופרטי בטופס הזמנה הם מסוג List או ComboBox (כאלה שנותנים לבחור מתוך רשימה). אני מעוניין שלאחר הזנת השם הפרטי בטופס, שמות המשפחה שיוצגו בשדה "שם משפחה" יהיו רק אלה שמתאימים לשם הפרטי שנבחר כבר. איך בדיוק עושים את זה? אם אפשר כמה שיותר פרטים כי אני קצת חדש בתחום.
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בניתי איזושהי תוכנית ב-VB שנמצא ב-Access מאופיס XP איך אני הופך אותה לתוכנה ממש שאף אחד לא יוכל לשנות? תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן,אני כותב פרוייקט בMVC.מדובר בבחירת רכב.לצורך העניין כבר בניתי DB,קישרתי אותו עם entity framework לפרוייקט,עשיתי כבר מסך שמציג הכל.בעמוד הבא,יצרתי DROPDOWNLIST שממנו המשתמש בוחר קטגוריה של רכב,לוחץ SUBMIT וכל הרכבים מהקטגוריה הרלוונטית מוצגים לו בטבלה עם כל תמונה ותיאור הרכב הספציפי.מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני אשמח לדעת איך בונים כזה משחק .. איזה שפות דרוש לדעת וכ'ו תודה
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
נתונה מחלקה Matrix המצייגת מטריצה של מספרים שלמים public class Matrix { private int [ ] [ ] _mat; public Matrix (int [ ] [ ] mat) { _mat = new int [mat.length] [mat[0].length]; for (int i=0; i<mat.length; i++) for ( int j=0; j<mat[0].length; j++) _mat [i] [j] = j*2; } public String toString() { return _mat[1][2]+"/"; } public static void main (String [ ] args ) { Matrix [ ] [ ] c = new Matrix [10] [10]; System.out.println(c); } } אני רוצה שהיא תדפיס לי למשל את תא 1,2 אבל הוא נותן לי חירבוש כזה [[LMatrix;@dd5681 אני חושב שזה מקום בזיכרון(לא בטוח). תודה לע…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
חברים. יש לי מחלקה שנקראת "גרף". מכילה רשימת קשתות ורשימת קודקודים. עכשיו אמרו לי ליצור CTOR שמקבל מחרוזת ומאתחל את הגרף בהתאם. עשיתי את זה הכל טוב ויפה. עכשיו אמרו לי לעשות העמסת אופרטור של קלט << לגרף שיקבל מחרוזת ויאתחל את הגרף. ההכרזה במחלקה על הפונקציה היא זו: friend istream& operator >> (istream & in, Graph & x); עבור פלט, לא הייתה לי בעיה. שלחתי ostream& ביחד עם הגרף ושניהם ואז עשיתי פלט עם הostream הזה. כעת עבור קלט, אני לא בדיוק יודע כיצד לשחרר את המחרוזת שנמצאת בתוך ה istream&. האם מספיק לי (בהנחה שנשלח לי istream & in ) לכתוב את זה: char str[500]; in>>str; ואז בSTR יש לי את המחרוזת שהייתה בin ואני יכול להשתמש בה כרצ…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי טבלה ,בעלת 3 שדות id-year-season , הממויינת בסדר עולה, כדלקמן 1-2000-3 1-2001-4 1-2002-5 2-2002-6 2-2003-3 3-2000-5 3-2002-9 4-2005-8 4-2006-3 עליי להציג את שלושת הנתונים בשורה, שהם מייצגים רק את השנה האחרונה בכל id. לדוגמה 1-2002-5, 2-2003-3 ניסיתי לייצור לולאה אם מצביע אחד. בלולאה יש שני תנאים 1) אשר בודק בכל שורה אם ה id גדול מהמשתנה של id בערך של השורה הקודמת. 2) תנאי שבודק אם הערך של ה id בטבלה שווה לערך במשתנה של id המצציג את השורה שלמעלה. על פי לולאה זו אינני מצליח להציג רק את הנתונים הרלוונטים. חשבתי על פתרון אחר, להשתמש בשני מצביעים. בתחילה לקדם את המצביע השני פעמיים. ולבדוק אם ה id של המצביע השני גדול מה -id של המצביע הראשון. אם כן, אז להכניס למשתנה את …
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רני צריך נושאים לפרוייקט 5 יחידות בויזואל בייסיק, מי שיש לו נושא טו ב לפרוייקט ולא יותר מדי מסובך בבקשה שירשום. בתודה, אבי.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב TABLET (מסך מגע) שעובד על WIN VISTA (בעוונותי...), אני מעוניין ליצור תיקיה של קיצורי דרך שכאשר אני לוחץ על אחד מהאיקונים (לדוגמה איקון עם תמונה של מטאליקה) הפעולה שתבוצע היא העתקה של תיקיית המוזיקה הרלוונטית ל-SD שמתבטא לי ככונן F. מישהו יודע אם יש פקודה שיכולה לעשות זאת ואם לא מהי הדרך הפשוטה ביותר לצור פעולה שכזאת. אם העלתי את השאלה בקטגוריה לא מתאימה אני מצטער אבל הנחתי שמתכנת שולף תשובות כאלה מהשרוול (בד"כ נלווה לזה מבט מזלזל שבזכות הפורום נחסך ממני.... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
נראה רעיון יפה http://www.hydepark.co.il/topic.asp?cat_id=23&topic_id=2622283&forum_id=20666
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מבין בשאלה שאשאל כי זה עזרה לחבר, אני מעביר את השאלה כמו שהיא, אשמח מאוד אם מישוה יוכל לעזור. I would like to write an Excel macro that will save a worksheet containing HTML as a standalone .HTML file (saving the worksheet to Notepad). Can this be done? כפי שאני מבין הוא רוצה לכתוב מאקרו שישמור קובץ אקסל עם שמכיל HTML תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתמש ב- JTree כדי לייצג ספריה במערכת ההפעלה וכל מה שמתחתיה (תתי ספריות וקבצים). יש באינטרנט המון דוגמאות לזה וגם אצלי זה הלך ללא בעיות מיוחדות (פונקציה רקורסיבית לבניית מודל העץ). הבעיה שלי היא כזאת: בהתנהגות הדיפולטית שלו, JTree מניח שאם ל NODE מסויים אין ילדים אז הוא leaf node. בהתאם, הוא מייחס לו אייקון של קובץ ולא של סיפריה. אבל ב- filesystem שנתתי לו ישנן ספריות שהן ריקות ולא מכילות קבצים, אבל הן עדיין ספריות. מכיוון שאין להן ילדים אז ה JTree מציג אותן אוטומטית כקבצים. האם יש דרך לשנות את ההתנהגות הזאת ? בכל הדוגמאות שמצאתי באינטרנט לא הייתה התייחסות לבעיה הזאת ותמיד הדוגמה הייתה של ספריה שמכילה קבצים. תודה
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
למשל אני כותב בטקסט בוקס www.hwzone.co.il זה יכניס תכתובת הזאת או שאני עושה דבר כזה www.hwzone.co.il?textbox.text רק שהתוכןTEXTBOX.TEXT יהיה מה שאני מכניס בטקסבוקס ולא TEXTBOX.TEXT
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מבין את העיקרון אני פשוט לא יודע איך ליישם את זה בתוכנית. אני צריך ללמוד את זה ברמה פשוטה מאוד לא יותר!!! תודה רבה לעוזרים! אפילו קטע תוכנית קצר מאוד יוכל לעזור. אגב - זה קמת דחוף לי כי מחר יש לי מתכונת תודה!
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן חברים הכיצד לבנות עמוד מכירה וקנייה ב-HTML ? אני מעוניין בטופס פשוט, ואחרי מילוי הפרטים, אני מעוניין שהתוכן יוצג בדף. איך עושים את זה ? הדף מכירה/קנייה מיועד לתחום הרכב. תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
יש לי כמהשאלות 1.איזה תוכנה בונים אתר,מה עדיף JAVA או HTML ? 2.מאיזה שפה בנוי האתר וואלה? 3.איפה ואיך אני יכול ללמוד לבנות אתר ממש רציני אבל גם ממש מהר ובקלות?
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לאחרונה סיימתי את העיצוב הכללי של אתר מסוים וזה נראה ככה: בצד שמאל יש את התפריט. כאשר לוחצים על אפשרות כלשהי בתפריט דף אחר נטען בתוך האזור הריק מצד ימין במרכז. באזור זה יש אפשרות לגלילה מטה/מעלה. בנוסף, בצד ימין של האתר יש פרסומת דינמית המופעלת ע"י קוד HTML ספציפי. עיצוב האתר נעשה ע"י Photoshop עם קצת עזרה מ ImageReady. אני צריך שתהיה אפשרות גלילה של האתר במלואו וגם של הטקסט במרכזו. אני שוקל לעשות 2 או יותר גרסאות של האתר לפי הרזולוציה של המשתמש, מה דעתכם? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ההודעה הזאת מיועדת למנהלים. האם ניתן לפתוח דיון בסטיקי שמחזיק נושאים ומקורות מומלצים ללמוד אותם? כל אחד מהגולשים יוכל לשלוח לכם את ההמלצות שלו ותוכלו לעדכן בפוסט. נראה לי שאם תתחילו יהיו לא מעט אנשים שיוכלו לתרום לנושא. אני חושב שניתן יהיה לסדר את זה לפי נושאים (.NET, JAVA, מבואות למיניהם, מבני נתונים, אלגוריתמים, design pattern, וכו',)ותתי נושאים (ב .NET למשל WCF, WPF, WF, GC, WDF ועוד לא חסר) לדעתי זה יכול לתרום לאנשים לדעת איזה ספרים יעילים לדעתם של אנשים אחרים בארץ.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני לומד עכשיו C++. נתקלתי בדבר מוזר כזה: http://cplus.eitan.ac.il/main.php?id1=3&id2=3&id3=3&id4=1 Sub(int a, int b, int c): Base1(a), Base2(b), z(c) {} איך זה ייתכן שמכניסים ערך ל-z בצורה כזאת: z(c) הרי z הוא לא פונקציה. זה נכון בכלל מה שהם עשו? ובאיזה מקרים משימים ערך ל- z בצורה כזאת וממה זה שונה מ- z=c ?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-