עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by SubX,

השאילתא סופרת מס' מופעים של שם תרופה מסויימת וממיינת את המופעים בסדר יורד , אני רוצה שהיא תחזיר את התרופה עם המס' מופעים הרב ביותר (כלומר השורה הראשונה). SELECT trufa FROM tipulei_hole GROUP BY trufa ORDER BY Count(trufa) DESC תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  2. 1. יש לי לוח מקשים מחובר לבקר 74C922 וממנו למיקרו 8051, אני רוצה שיהיה אפשר ללחוץ את המספר הלא שלם: 88.25 ושהוא ישמר במשתנה אחד. האם זה אפשרי? איך עושים זאת, איך גורמים לכך שכל המספר יהיה במשתנה אחד כלומר X=88.25 ? 2. אם כן, אפשר לעשות עם המשתנה הזה חישובים, כלומר להכפיל אותו ב 4 או כל מיני כאלה?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by shlomom,

שלום. אני מנסה לבנות טופס הזמנות ב Access בו צריך להזין שם לקוח (פרטי ומשפחה) וכמובן פרטי ההזמנה. ישנן שתי טבלאות: טבלת לקוחות עם מספר לקוח אוטומטי המהווה מפתח ראשי וטבלת הזמנות - הזמנות רבות לכל לקוח. השם משפחה ופרטי בטופס הזמנה הם מסוג List או ComboBox (כאלה שנותנים לבחור מתוך רשימה). אני מעוניין שלאחר הזנת השם הפרטי בטופס, שמות המשפחה שיוצגו בשדה "שם משפחה" יהיו רק אלה שמתאימים לשם הפרטי שנבחר כבר. איך בדיוק עושים את זה? אם אפשר כמה שיותר פרטים כי אני קצת חדש בתחום.

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by talgold,

שלום אני מחפש תוכנה שבה אני יוכל לבצע ולתרגל SQL האם יש תוכנה כזאת (לא התוכנה SQL המלאה)

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  5. אני מנסה לקבוע שבלינק מסויים השורת מצב תשתנה למה שאני רוצה, ושסמן העכבר יראה סמן של טקסט כשעוברים מעל הלינק. כתבתי את הקוד הבא ולא עובד לי: <a href="AE.html" OnMouseOver="status='';return true; this.style.cursor='text';" OnMouseOut="status='';return true;">לינק</a>

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by SeReGa,

הכתובת של הפורום(טופס ההרשמה) : http://members.lycos.co.uk/moomooomoo/forum/index.php?act=Reg&CODE=00 יש שם קוד אימות... והוא הפוך... (צריך להכניס את המספרים בסדר הפוך כדי שיהיה נכון) אז איך אני יכול או להפוך את המספרים... או להוריד בכלל את הקוד אימות.. שלא יהיה צריך להכניס אותו דרך אגב, הוא לא היה בהתחלה, יכול להיות שהוא הופיע בגלל שהתקנתי סקין?! כאילו אין לי מושג איך הוא הגיע לשם.. ואיך אני מוריד אותו משם..... תודה מראש למי שעוזר [br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 22:09:36 הסתדרתי....תודה בכל מקרה (אפשר לנעול)

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by lmlm,

אני אשמח לדעת איך בונים כזה משחק .. איזה שפות דרוש לדעת וכ'ו תודה

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  8. שלום, אם נתונה הפונקציה: fun_c for (i=10; i<1.2^n; i*=1.2 {} חקרתי קצת את הפונקציה והיא עובדת עבור n>=13 אבל לא הצלחתי להבין מה הסיבוכיות שלה. למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by ilia121,

שלום, אני מעוניין לעשות תיבה כזאת עם תאריך ולידה יהיו חיצים למעלה ולמטה שברגע שלוחצים על אחד מהם התאריך קופץ יום קדימה ויום אחורה, בהתאמה. זה משהו כמו זה שאפשר לראות בחלון השעון של הוינדוס, זה שבו מזיזים את השעה... אז איך אפשר לעשות את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by ViTs,

אני לומד עכשיו C++. נתקלתי בדבר מוזר כזה: http://cplus.eitan.ac.il/main.php?id1=3&id2=3&id3=3&id4=1 Sub(int a, int b, int c): Base1(a), Base2(b), z(c) {} איך זה ייתכן שמכניסים ערך ל-z בצורה כזאת: z(c) הרי z הוא לא פונקציה. זה נכון בכלל מה שהם עשו? ובאיזה מקרים משימים ערך ל- z בצורה כזאת וממה זה שונה מ- z=c ?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by yz101,

אני מכניס לסכמה מספר טבלאות. הארוכה שבהן מבחינת מספר רשומות היא באורך של כ225000 רשומות. הרשומות לא גדולות, משהו כמו 25 בתים לאחת. שתי העמודות של הטבלא הנ"ל הן FOREIGN KEYS. אני מפחד לעבור לMYISAM האם זה שווה את זה.

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by garnett,

שלום. הצלחתי פעם לעשות זאת ושכחתי, אם אפשר לעזור לי בזה אשמח.. אני מקבל ערך מדף HTML לדף ASP אבל לא מצליח להציג אותו דרך ג'אווה סקריפט.. איפה הטעות שלי??.... <% dim fname fname=Request.querystring("fname") Response.Write("Hello " & fname & "!<br />") %> <html> <head> <script type="text/javascript"> function fnchange() { var x = <%=fname; %>; alert(x); } </script>

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by 00000,

האם כשנכנסים לאתר אינרטנט ללא הפונקציה, התמונות נשמרות כבר בCACHE, ונטענות ישר מהTEMP? מישהו יכול להסביר לי לשם מה הפונקציה הזאת?

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  14. יש לי קוד מקור של תוכנה אימול ואני רוצה ל'קמפל אותה כאילו שאניוכל בעצם להשתמש באימול ערכתי את האימול קצת בשביל הכיףך ועכשיו אני רוצה לדעת איך לקמפל את כל הקוד מקור שהוא בעצם המון תיקיות וקבצי c++ וגם ספריות למינהם אז רציתי לדעת איך אנימקמל את הכל להתקנה או למשהו דומה הקוד מקור הוןא בשפת התיכנות visual c++ יש לי את התוכנה Microsoft Visual C++ 6.0 אז בבקשהה תסבירו לי איך אני מקמפל

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  15. Started by Lirans,

היי ראיתי את העיצוב שבאתר http://www.buy2.co.il/ אני מנסה להבין איך הם סידרו את ה"קופסאות" בעמודות אחת אחרי השניה אם אני עושה <table> זה מסדר בשורה אחת את כל התאים ואז יורד לשורה הבאה זה תמיד מסדר בשורה הבאה את הכל בישור למעלה ואז אם יש הבדלי גבהים אז רואים בחלק התחתון של השורה רווח איך אפשר לעשות כמו שם שאין הבדלי גבהים? תודה

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by Cyron,

מישהו יודע להגיד לי איזה constructor's ואופרטורים נוצרים אוטומטית ע"י הקומפילר במקרה שאני לא מגדיר אותם ספציפי אני יודע ש- default ctor copy ctor assignment operator destructor פיספסתי משהו ?

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by orelzion,

הי אני משתמש בויז'ואל סטודיו 2010 (C# Express) אני באמצע לבנות תוכנה, כדי להתאים לקונטרולים מסויים אני בונה אותה ב net 3.5. עכשיו מאתמול הוא פתאום התחיל להציג לי את ההודעה הבאה [tt]Error 2 Tracker.exe is required to correctly incrementally generate resources in some circumstances, such as when building on a 64-bit OS using 32-bit MSBuild. This build requires Tracker.exe, but it could not be found. The task is looking for Tracker.exe beneath the InstallationFolder value of the registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SDKs\Windows\v7.0A. To solve the problem, either: 1) Install the Microsoft Windows SDK v7.0A or later. 2) Install Microsoft Visual Studio…

18. Started by hixx,

נראה רעיון יפה http://www.hydepark.co.il/topic.asp?cat_id=23&topic_id=2622283&forum_id=20666

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by xzamer,

אהלן חברה, הכותרת בטח בילבלה, אז אני אסביר, יש אתר שנותן כל מיני סקריפטים של Javascript בחינם, הנה הסריפקט שאני רוצה להוציא משם http://www.dhteumeuleu.com/theories-of-mind/ הסקריפט הוא חינמי, כמו שאתם יכולים לראות הוא מציג גלריה של תמונות עם תכונת Flow. בכל מקרה, בצד ימין למעלה יש אפשרויות בחירה Demo Live, Source Code,XML File, Inline Version לכן אנחנו נרצה להעתיק את הקוד בשתי קבצים Source Code + Xml נשאר לנו לערוך את קובץ ה XML ולשנות את הכתובות של התמונות שאנחנו רוצים בגלריה. עשיתי את זה, וזה פשוט לא עובד לי.. ניסיתי להריץ את זה אפילו על LOCALHOST וזה גם לא עוזר. בדקתי כמה פעמים שהתמונות רשומות נכון אבל לדעתי יש פה בעיה אחרת. ניסיתי גם את גרסת ה INLINE שהיא ללא …

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by נעמה.,

אפשר הסבר איך משתמשים בו? ובעיה: יש לי חלון - עם כפתורים, ולכל כפתור נפתח מסך- בפונקציה של הכפתור כתבתי: recognition r = new recognition(); r.Show(); this.Close(); אבל- גם החלון החדש נסגר. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  21. יש לי כותרת פונקציה עם מידע על מה שהיא צריכה לעשות והשאלה: א. הצע יצוג ל*כותרת פונקציה*. הסבר את היצוג שבחרת. אין לי מושג איך לגשת ולענות על זה ... בבקשה תעזרו לי, המתכונת ממש בקרוב עריכה: אם נצרך מידע נוסף תגידו ואני אוסיף

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  22. חברים. יש לי מחלקה שנקראת "גרף". מכילה רשימת קשתות ורשימת קודקודים. עכשיו אמרו לי ליצור CTOR שמקבל מחרוזת ומאתחל את הגרף בהתאם. עשיתי את זה הכל טוב ויפה. עכשיו אמרו לי לעשות העמסת אופרטור של קלט << לגרף שיקבל מחרוזת ויאתחל את הגרף. ההכרזה במחלקה על הפונקציה היא זו: friend istream& operator >> (istream & in, Graph & x); עבור פלט, לא הייתה לי בעיה. שלחתי ostream& ביחד עם הגרף ושניהם ואז עשיתי פלט עם הostream הזה. כעת עבור קלט, אני לא בדיוק יודע כיצד לשחרר את המחרוזת שנמצאת בתוך ה istream&. האם מספיק לי (בהנחה שנשלח לי istream & in ) לכתוב את זה: char str[500]; in>>str; ואז בSTR יש לי את המחרוזת שהייתה בin ואני יכול להשתמש בה כרצ…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by Pr0Xy,

עם איזו שפה מומלץ להתחיל לתכנת? בנוסף אשמח אם תמליצו לי על ספרים ללמידה (עדיפות בעברית) בשפה המומלצת.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by puvsc,

יש יתרון לזה? כרגע אני מפתח על WIN 8. תודה

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by Kostya,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה קטנה ב- Assembly. את הקוד הבא: Mov AL, DS:[DI-BX] Add AL, DS:[sI-BX] DAA Div DH Mov DS:[sI-BX], AH Add AL, DS:[sI-BX-1] DAA Mov DS:[sI-BX-1], AL ה- Turbo Debugger הופך להבא: Mov AL, DS:[DI+BX] Add AL, DS:[sI+BX] DAA Div DH Mov DS:[sI+BX], AH Add AL, DS:[sI+BX-1] DAA Mov DS:[sI+BX-1], AL

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.