עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by carmelforkosh,

שלום אני אגיד לכם את האמת יש לי איזה עבודה לעשות באסמבלר כדי לתקן את הציון שלי ואין לי מושג איך אני עושה אותה אני מאד מאד יודה למי שיכול לעזור לי כי זה ממש ממש קשה לי האי סי קיו שלי זה 221380692 בתודה מראש .... אם מישהו מכיר מישהו מאזור הצפון שיכול לעזור לי , ותוך כדי לתת לי כמה שעורים פרטיים אני מאד ישמח חיפשתי מורה פרטי באזור ולא מצאתי ולו אחד ... זה ממש חשוב לי , יש לי עכשיו זמן קצוב מאד להשלמת העבודה (היות ואני חייל ) ...

2. Started by s_b54,

רציתי לדעת כיצד ניתן להכין טיימר שסופר לאחור ב java script בתודה מראש s_b54

3. הפונקציה מקבל משתנה או מספר מסוג double חשבתי על משהו בסגנון: להתחיל מהספרה הראשונה(לשמור אותה בנפרד) ולבדוק האם שווה לשנייה אם כן אני אבדוק האם כל הספרות של המספר השמור שוות לרצף המספרים הבא וכך עד סוף המספר(או לפחות כמה פעמים) אם לא אני אוסיף את המספר השני למספר הראשון (כך שהם יהיו עכשיו מספר דו ספרתי) ואחזור על הפעולה הראשונה אם לא ימצא רצף עד סוף המספר אני אזרוק את המספר הראשון אחרי הנקודה ואנסה את אותו הדבר על המספרים שנשארו וכן הלאה. ואפשר לעשות שבמקרה שיש עד X ספרות ללא חזרה כמו 0.671 הוא יופיע כ671/1000 א. אני לא בטוח שזה הגיוני אולי לא חשבתי על משהו ... ב.זה לא נראה יעיל במיוחד תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by GGuyZ,

אני מנסה לבנות סקריפט להיפוך טקסט עברי. כרגע השיטה שבה הוא עובד היא כדלקמן: הוא מקבל מחרוזת כלשהי כקלט. ישנה לולאה שעוברת לאורכה וברגע שהיא מאתרת אות בעברית, היא בודקת מראש(באמצעות לולאה מקוננת) את אורכה (סופרת את מספר התווים הרצופים בעברית). לאחר מכן מתבצעת החלפת האותיות במילה שנמצאה, והלולאה ממשיכה הלאה. בקיצור, הסקריפט מחליף את האותיות בכל מילה בעברית בנפרד במחרוזת. אך מתעוררים כאן 2 בעיות: 1. אם נכניס קלט שכזה: "ג'מיל אוהב בנות" אז המילה ג'מיל לא תתהפך כראוי, כי הסקריפט יתייחס לקלט המדובר כשתי מילים נפרדות(במקום לקבל "לימ'ג" נקבל "ג'לימ") 2. ההיפוך מתבצע על המילים עצמן ולא על כל השורה. לכן הפלט לא יחליף את סדר המילים. כלומר, "מה נשמע" יניב "המ עמשנ" ולא "עמשנ המ". אשמ…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by D-M-X,

איך אפשר להכין מחרוזת שמוגבלת ב2 גרשיים ('') עם שימוש בגרש בתוך המחרוזת עצמה?

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by Zelig,

אני עושה CListBox::AddString. הקוד עובד ב-MFC על win32. בניתי פרוייקט MFC אחר על windows mobile 5 SDK (כלומר windows CE). שמתי שם גם כן listbox. הקוד שעושה AddString הוא אותו דבר. גם נראה שהוא עובד, רק שהמחרוזת לא מופיעה ב-list box על המסך! כאילו אין חיבור בין המשתנה ב-Dialog לבין מה ש-MFC עובד איתו, אבל יש קוד שעושה DDX_Control. יש למישהו רעיון? עריכה: הבעיה היתה ששמתי אותו כחלק מ-group box, וwindows המטומטם צייר את ה-group box מעל מה שהוא מכיל, בניגוד לכל הגיון ובניגוד לאיך שהוא עובד על win32... התוצאה היתה שמה שחשבתי שהוא ה-list box היה למעשה ה-group box שהסתיר אותו.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by gevAA,

אם למישהו יש איזה מאגר של שאלות במבני נתונים אני אשמח אם הוא יביא לי תודה. :]

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by NadavAfuta,

אהלן, התחלתי סי שארפ שלשום ויש לי שאלה קטנה. לגבי טיפוס char, מה ההבדל בין- char.Parse(Console.ReadLine()) ל: (char)Console.Read()

9. Started by TheGboom,

אוקיי אז ככה אני צריך לבנות תוכנית כזאת שנניח שעברו K שניות מתחילת היממה, מה השעה המדויקת? מישהו יכול לי?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by TAsraf,

אוקי אז נתנו לי את הקוד ליצירת קובץ.. אבל הבעיה היא שכשאני עושה $username == $_POST["username"]; $fopen = fopen('users/$username.user', 'w'); $filename = 'users/$username.user'; $somecontent = ""; זה שומר לי את השם קובץ בשם $username ולא מה שקבוע במשתנה $username איך אני מתקן את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by orninyo,

נגיד אני ממיין מחרוזות עם באבלסורט לדוגמא איך אני ממיין אותם לפי האלף בית? (כמו שהשמות ממויינים בספר טלפונים)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Jaman,

הגדרתי: typedef struct{ int x; int y; }coord; והפונקציה: void DrawLine(SDL_Surface* screen, coord p1, coord p2) ולצורך העניין אני מקבל נקודות שבהם נלחץ העכבר (אני מקבל x ו y בנפרד, לא בצורה שהגדרתי למעלה). עכשיו השאלה שלי היא האם יש דרך לשלוח לפונקציה את הקוארדינטות בלי ליצור משתנה זמני ולשים בו את הנתונים ולשלוח אותו? לדוגמה האם אני יכול לעשות: DrawLine(screen, [x1, y1], [x2, y2]) או משהו בסגנון?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי, שאלה ..אני מניח שנשאלה מספיק פעמים לגבי מלא שפות תכנות ו...דברים חדשים בכלליות אני מתחיל ללמוד עכשיו שפת תכנות (אני יודע כבר כמה שפות תכנות ברמה בסיסית+, ובקרוב השחרור , אז הגיע הזמן ללמוד משהו שבאמת יעניין חברות הייטק לקרוא ברזומה) אני פשוט לא יודע איזה אני יודע PHP C++ ממש בסיסי פסקל מהתיכון, כנ"ל אסמבלי TAMI (מהצבא - שפה שנעלמה מהעולם לפני 20 שנה ) HTML SQL ועוד כמה שטויות כרגע לפי מה שהבנתי - ההתלבטות שלי היא בין JAVA לC# (אם יש שפה אחרת שכדאי לחשוב עליה - אשמח לשמוע) רועי.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Dano,

שוב אני, קצת התקדמתי בתוכנה, עכשיו רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון איך לעשות את הפעולה של מציאת מהלכים אפשריים, בעצם הלוח משחק שלי זה רשימה של 8 רשימות. כל רשימה פנימית היא שורה, וכל איבר בה זה תא במשחק (1-מטבע של מחשב, -1-מטבע של שחקן, 0-ריק), קצת הסתבכתי בלמצוא מהלך אפשרי, משהו עם מצא_כל... תודה!

• 28 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

יש לי מסד נתונים שבו יש טבלה עם שתי עמודות: העמודה הראשונה נקראת S_N והשניה נקראת ACTIVE העמודה הראשונה היא STRING, טקסט חופשי והשנייה היא BOOL, כן או לא. אני רוצה שתוכנת C# תראה את הטקסט ב- TEXTBOX2 נניח, ותבדוק האם קיים טקסט כזה בDATABASE בעמודה הראשונה והאם הוא בעמודה השנייה הוא מופעל או לא. איך עושים את זה? ובבקשה בשפה של די מתחילים. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by TAsraf,

מישהו יכול להגיד לי מה הפונקציה ליצור קובץ על שרת נגיד יש לי דבר כזה <? $username = $_POST['username']; ?> אז אני צריך פונצקיה שתיצור לי קובץ $username.something עם תוכן שאני יקבע.. תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. מישהו יכול לעזור לי? למה זה לא נותן לי להריץ... http://pic-il.net/images/rgh1192354870m.JPG

18. Started by T3,

שלום! Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error את הבעיה הזאת זה עושה כמה משחקים וגם בדריבר של הכרטיס מסך(ATI) עכשיו עשיתי את כול העידכונים של הוינדוס (יש לי חוקי) Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) הורדתי את זה ניסיתי להתקין עכשיו שזה בה לפתוח את ההתקנה זה יוצא ממנה ..... עכשיו אמרתי אולי אני יוריד (x64 (64bit אבל זה לא קשור כי יש לי intel E6600 ניסיתי לעשות בדיקת שגיעות של ה וינדוס ניסיתי לעשות repair כלום לא עזר כבר הגעתי למצב שניראה לי רק פורמט יעזור ועכשיו אני שואל אותכם .. כי ממש לא בה לי לעשות פורמט http://img527.imageshack.us/img527/2747/asdcciz7.jpg איך אני מסדר את ? ודרך הגב זה בעיה של חבר .

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Started by 00000,

האם כשנכנסים לאתר אינרטנט ללא הפונקציה, התמונות נשמרות כבר בCACHE, ונטענות ישר מהTEMP? מישהו יכול להסביר לי לשם מה הפונקציה הזאת?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by edeNF,

הי, כתבתי את התוכנית הזאת שמציגה את סכום הספרות של מספר: import java.util.* ; public class A { public static void main ( String[ ] args ) { Scanner reader=new Scanner(System.in); int num,meo,asa,acha; num=reader.nextInt(); meo = num/100; asa = (num/10)%10; acha = num%10; System.out.print(+meo+asa+acha); } } רציתי לדעת אם יש דרך יותר טובה לעשות זאת? כלומר להכניס את הספרה הראשונה למשתנה, את הספרה השניה וכו' (בלי פעולות חשבון).

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  21. Started by gevAA,

זה אפשרי לקלוט ככה ב Applet? כי באפליקשן הצלחתי וב Applet לא..ואם כן אפשר תקוד:] [אני בעצם מתכוןן לריבוע הזה שמכניסים אליו תקלט]

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  22. Started by ranran,

שלום אני יציג תבעיה בקצרה string conStr = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" + @"Data Source=C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\StockS\StockS\StocksDB.mdb;" + @"Persist Security Info=True"; אני רוצה מיקום יחסי איך לעשות? דרך אגב מה יותר כדאי OLEDB או SQL מה היתרונות\חסרונות?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by NadavAfuta,

אני רוצה להתחיל ללמוד אחת משפות התכנות האלו. אני בכיתה ט' ולפי מה שאמרו לי בתיכון לומדים C# אז אולי עדיף ללמוד C\CPP, יש לי ספר לCPP אז זה יכול לעזור. מה לדעתכם עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ranran,

שלום אני יתן לכם רקע קצר על הבעיה יש חלון להלן FORM1 ובתוכו כפתור שאם אני לוחץ עליו נפתח חלון FORM2 עכשיו לחצתי על הכפתור, פורם2 נפתח ואז אני לוחץ על פורם1 והוא מקבל פוקוס אני רוצה שברגע הזה יהיה EVENT בפורם2 שברגע שהוא מאבד פוקוס יהיה השורה this.focus(); כלומר כדי לעבור מפורם2 לפורם1 זה רק דרך סגירת פורם2 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by orninyo,

למה אני מקבל את השגיאה הזאת: error C2106: '=' : left operand must be l-value על השורה הזאת: PP->Name=C->Name; שניהם מוגדרים כ char Name[LEN]; ניסתי גם עם stdup אבל השגיאה נשארה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים