עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היה פעם את ה MIRCX שהיה נותן לבחור את הצבע של הדף, את השרת, והחדר.. אבל משום מה הוא היה עושה בעיות להרבה אנשים מישהו מכיר צאט כזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי אתר בשרת האיחסון החינמי free host. הדומיין שלי אצלהם מתחיל ככה- http://mysite.2us.co.il אני רוצה שהוא יהיה עם ה www, ככה- http://www.mysite.2us.co.il איך אני יכול לעשות את זה? חיפשתי בניהול שלי בחשבון ולא מצאתי אפשרות כזאת. גם היה רשום הניהול שלי את הדומיין שלי לבד. כאילו בלי הhttp, או ה www. אז ניסיתי לשנות אותו ל http://www ואז הדומיין שלי. אבל הוא אמר לרשום אתר בלי ה http://www. מה אני צריך לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by djzander,

מישהו יכול להראות לי איך אני מכין את סידרת פיבוצני בלולאה . ???

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by bla7,

נדמה לי שלא ניתן לעשות זאת דרך ממשק המשתמש (או שלא חיפשתי מספיק טוב - וחיפשתי המון!) . עם זאת, אני משתמש גם ככה באובייקט אוטומציה של הסביבה, כדי לבצע כל מני דברים מיוחדים בתחילת בניית פרוייקט ובסופו. הבעיה היא שיש לי ב-Solution פרוייקט MSI שאמור להתקין את הכל. וכדי שהוא יסיר את קודמיו, צריך להיות בקובץ MSI בטבלה שנקראת Upgrade Table שדה מסויים שמכיל את הקוד של התוכנה (כדי שהיא תוכל לזהות גירסאות קודמות שלה). אני -ל-א- רוצה לשנות את זה דרך Editor חיצוני כמו Orca. אני חייב שזה ייעשה בתוך הסביבה עצמה, וכנראה שאני אצטרך לעשות את זה דרך אוטומציה... הבעיה היא שחיפשתי כבר המון ולא מצאתי שום רפרנס בגוגל לזה - בכל המקומות שמצאתי מוזכר Editor חיצוני. וזה לא מתאים לי, מבחינת מה …

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by isildur,

היי אני חדש פה בפורום, הבעייה שלי היא כזו, אני צריך לחתוב תוכנית שמקבלת שלוש נקודות שנמצאות על מגעל ולפיהן על התוכנית למצוא את משוואת המעגל. למישהו יש מושג איך אני כותב את זה בשפת C?

6. אהלן, אני תכניתן יחסית "צעיר", באוגוסט 2005 סיימתי קורס תכנות של ממר"מ (בסמ"ח היום). לאחרונה קיבלתי בקשה מחבר של חבר של חבר לבנות איזה תכנה. אמרתי שאני אשמח והוא שקל מה הם התעריפים אז הבטחתי לבדוק את העניין ולחזור אליו. וכאן אתם נכנסים, התכניתנים היותר מנוסים. איך מתבצעת הגבייה? לפי שעה? לפי היקף הפרויקט? סכום מקדים עם אפשרות ליותר למקרה שהפרויקט יהיה יותר מסובך משחשבתי? לא לשכוח שאני עוד תכניתן די חדש וזאת פעם ראשונה שאני בונא תכנה בתשלום. בתודה מראש, גל.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by ginton,

נתון לי שA1=0 ו A2=1 ואני צריך להדפיס בלולאה את 10 המספרים הראשונים בסדדרה "כתוב תכנית המדפיסה את 10 האיברים הראשונים של הסדרה(פיבונא'צי. נתון .A(1)=0; A(2)=1" "

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by tembo,

שלום, התקנתי VISUAL STUDIO .NET 2003 והייתי צריך להשתמש דווקא בגרסא 6.0 לכן הסרתי את הגרסא וניסיתי להתקין את 6.0 וכנראה משהו בהתקנה / הסרה של 2003 דפק משהו ועכשיו ההתקנה של 6.0 מתרסקת מיד בהתחלה איך שעולה ההתקנה (SETUP.EXE) . למישהו יש מושג איך אני פותר את זה????

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. יש לי בגרות השנה בנושא הזה, צריך להגיש פרויקט של משחק כלשהו (אני עושה איקס עיגול). עכשיו יש לי את כל הקוד מוכן, רק שזה לא מציג בצורה גרפית "יפה" אלא בפלט "רגיל" של התוכנה... מישהו יודע איך להוסיף גרפיקה? האם זה מסובך? מקווה שהבנתם... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי כוסיות אני מוצא את עצמי מעדכן די הרבה פעמים דפים באתר עם טקסטים חדשים כדי לקבל רייטינג גבוה יותר בתוצאות חיפוש. משום מה לוקח ל-Google די הרבה זמן (כבר למעלה משבוע) לעדכן את התוצאות בתוכן החדש, בדרך האוטומטית. זתומרת אני כותב בחיפוש מחרוזת מילים כלשהי שלקוחה מהעמוד שעדכנתי וה-Google לא מוצא. הוספתי אפילו Sitemap פשוט כ-TXT כדי להקל על GoogleBot. האם יש איזושהי דרך לזירוז גוגל שיעדכן את תוצאות החיפוש בתדירות גבוהה יותר? או האם יש איזשהו כלי שמשתמשים בו לעדכון מיידי של כתובת ספציפית? שוב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by JVT,

אני צך לכתוב תכנית הצפנת מידע, שתעשה את הדברים הבאים: 1. קלט תווים, שמירתם במערך זיכרון והפיכתם לכוכביות (*) ואח"כ שהתוכנה תדע לקרוא תכוכביות 2. קלט מספר תא בזיכרון והפיכתו מכוכביות לתווים בבקשה תעזרו =]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by intel suck,

יש לי טופס שבו אני שולח סיסמא ואני אמור להיכנס לפאנל ניהול <html> <head> <title> מדור ניהול </title> </head> <body dir="rtl"> <a href="index.htm"> חזרה לאתר </a> </br> <%if Session("adminCheck")<>"true" then response.write "!! כניסה למורשים בלבד" else path=server.mappath ("data/db1.mdb") set con=server.createobject("ADODB.Connection") con.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & path set r=con.execute("select * from personal_data") response.write "<table border width='100%'>" do until r.eof response.write "<tr>" response.write "<td>"&r.fields("id")& "<…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by yoahe,

אני רואה אותה גם בהקשר של קבצים וגם בהקשר של פתיחת סוקט מה ההבדלים? למה זה דומה?תודה על התשובה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by mgm,

שלום לכולם, פורים שמח, איך קוראים לפונקציה שמנקה את המסך ב- ++C ובאיזה ספריה היא נמצאת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  15. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/841999.html

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש סקריפט של randomizer שאני יוכל להכניס בו 22 ערכים בערך ושזה יוציא אחד מהם באקראי. תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by nondos,

שלום כתבתי קוד ב vb.net 2005 להורדת הודעה מקבוצות דיון והצגתו ב textbox הקוד עובד, אך רק עם הודעות קטנות בהודעות גדולות הקוד מציג רק את תחילת ההודעה. Imports System.Xml Imports System.Net.Sockets Imports System.Text Public Class Form1 Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load Dim _username As String = "********" Dim _password As String = "********" Dim tcpClient As New TcpClient Dim sendBytes As [Byte]() Dim _buffer As String tcpClient.Connect("news.giganews.com", 119) Dim networkStream As NetworkStream = tcpClient.GetStream() 'Read the Welcome message into a byte buffer. Dim bytes(tcpClient.ReceiveBufferSize) As …

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by Ido.G,

שלום, התקנתי את סביבת הפיתוח Borland Turbo C++. הבעיה היא שאחרי שאני מריץ תוכנית, התוכנית נסגרת ישר בסיום הריצה (בניגוד למה שקורה ב VS, לדוגמה, שם צריך ללחוץ ENTER בשביל שהתוכנית תיסגר, או ליתר דיוק החלון שמריץ אותה). כן, כן, נשמע טיפשי. אבל- עדיין מעצבן ביותר. מישהו יודע איך לפתור את זה? נ"ב: רק להתמצא בסביבות פיתוח האלה זה הרבה יותר מסובך מללמוד תכנות! מה הקטע?!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by mcalfi,

היי, עקב כמה מכשולים יש לי חודשיים לבנות פרוייקט סיום יד' ובחרתי דמקה. אפשר לשנות את החוקים אם צריך אז בחרתי שמלכה יכולה לזוז רק צעד אחד אבל לכל כיוון (באלכסון כמובן) וככה זה יהיה יותר פשוט. בכל מקרה אני ישמח לקבל רעיונות איך אני יודע אם אני בכיוון של ניצחון או במילים אחרות למנוסים פה: איך אני יודע איזה ניקוד לתת לכל לוח שאני בונה עץ משחק. דוגמא : בNIM, אם 2 השורות שוות בסיום התור של המחשב אז 100% המחשב ניצח במישחק אם הוא ימשיך ככה. בדמקה אין אפשרות לניצחון בטוח אבל איך אני יודע אם אני בכלל בכיוון? האם יש יותר מתנאי אחד שאני צריך לבדוק לפני שהמחשב עושה את הצעד שלו בדמקה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ofer_shm,

שלום לכולם אני בונה אתר ב- PHP ויש לי בעיה בכתיבת שאילתא יש לי שדה בטבלה ב- MYSQL של datetime" כל פעם שיוזר מכניס אוביקט לאתר אני מכניס את התאריך והשעה שבה הוא הכניס ועכשיו אני רוצה לשלוף את האוביקטים בכל מני תווחים של תאריכים כלומר : כל האוביקטים שהכנסו היום,בשבוע האחרון ,בחודש האחרון וכו, אפשר בבקשה עזרה איך לכתוב את השאילתה ב- PHP תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mega1234,

*זה יותר שייך לפורום שיעורי בית - לא הגיע הזמן לפתוח אחד כזה ?? בכול מקרה שבוע הבא יש לי מבחן בתיכנות (בקורס מבוא לתכנות - לא משהו רציני) המבחן עם חומר פתוח ורציתי אולי לדעת אם יש אתרים עם שאלות ופתרונות ב-C , ככה שנביא את זה למבחן אולי במזל יהיה שמה משהו שימושי. לא צריך להסביר איזה סוג שאלות יש במבחנים האלה - מיון רשימות מקושרות, מחרוזות וכאלה. תודה מראש לכול העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Second Edition,

היי, כאמור ניסיתי להתקין את VSE 2015 והוא נתקע לי עוד לפני שהתחלתי. אני עם חלונות 7. בתמונה המצורפת, השלב שבו נתקע הניסיון שלי .. הכתב לא מופיע במלואו..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by baruchiro,

אני מנסה לכתוב שירות REST Api. אני מגיע מרקע של .NET, אז אני מנסה ליצור את השירות בMVC. הבעיה היא שאני פשוט לא מצליח להבין מה קורה. כל המדריכים שראיתי מציגים משהו מאוד פשוט, ללא קשרים בין טבלאות, ובלי להתייחס למסד הנתונים בכלל. קשה לי לנסח את השאלה, כי אני לא מוצא את הידיים והרגליים בנושא. איפה מסד הנתונים נמצא? הוא נבנה בהכרח ע"פ המחלקות שבModel? האם אני יכול ליצור מסד נתונים משלי ועליו לבנות שירות RESTFul? האם זה מומלץ? מה הסיפור של Migration? למה צריך את זה? מה קורה בלי זה? למה אני צריך בכלל Model & Controllers? למה לא לבנות פשוט מחלקה שמגיבה לGET, POST, PUT, DELETE במשיכה או עדכון של נתונים? תודה!

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  24. Started by Vaz,

למדתי לפני כמה שנים ויזואל בייסיק אבל די שכחתי את השפה. רציתי בשביל רענון סתם לעבוד על מאקרו באקסל לפתוח איזשהו טופס ולמקם עליו כדור קטן, ואני רוצה שבהיבהוב של עכבר מעל הכדור הוא יקפוץ למשבצת אחרת אפילו רק שהסמן מתקרב אליו שהכדור יברח משם. ורק במקום מסויים בטופס הוא לא יזוז. יש בויזואל בייסיק פקודה בשם click משהו ? אפשר בעקרון להזכיר לי עם אלו פקודות אני צריך לעבוד כדי לבצע את זה ? כי ממש שכחתי הכל

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by e_s,

היי, *הכותב חסר כל ידע או ניסיון בתכנות* כבר הרבה זמן שאני מחפש לקרוא בצורה רצינית על אחסון אתרים או אחסון של DB של אפליקציות. אני חושב לפתח אפליקציה ואני מנסה להבין עכשיו את הצד של הbackend כולל הפן של האחסון, איך זה עובד, ויותר חשוב מה האפשרויות שמוצעות כיום בשוק. שהתייעצתי עם חברת פיתוח הציעו לי אחסון של AWS בכמה מאות דולרים לחודש, אבל זה היה נראה לי מיותר ויקר. לכן אני אשמח לקבל כל הפניה למידע בנושא (חיפשתי בגוגל אבל אני נתקל ביותר מדי פרסומות ולא בתוכן מקצועי). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.