תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מנסה להריץ בVISUAL STUDIO תוכנית(כל תוכנית..אפילו printf וזהו..) ואני מקבל ישר את השגיאה הבאה כבר פתחתי על זה נושא פה בעבר..בגדול היה לי VS8 והשגיאה הזאת התחילה פתאום. הורדתי VS10. זה עבד איזה שבועיים טוב, ועכשיו גם שם אחרי שביצעתי ריסט למחשב זה התחיל להחזיר את השגיאה הזאת. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ואין שינוי. בגוגל מצאתי כמה הצעות שלא עזרו.. חלק שם רשמו שזה משהו קשור לרג'סטי/ENIVIROMENT וצריך לשנות שם משהו. אבל לא סגור על זה ולא רוצה להרוס סתם... יש מצב שמשהו פה נתקל בזה בעבר ויכול לעזור לי(יש לי ווינדוס 7 )? אני תקוע עם הDEV C הזאת מביאה לי תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האתר הוא ***נמחק*** אם מגדילים את האתר אפשר לראות את הקווים
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד squeak אם SmallTalk (בהמשך לסקראץ ) אם מישהוא יכול להסביר לי אני לא כל כך מבין squeak והמידע שמצאתי על SmallTalk לא עובד כל אזרה מתקבלת בברכה וסליחה על שגיעות הכתיב
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
משתמשים ב-TURTLE SVN, לאחרונה מתקבלת ההודעה המצורפת ואי אפשר לבצע קומיט. אין לי מושג איך בכלל לתקוף את הבעיה הנ"ל, קבצי ה-SVN עצמם נמצאים בשרת. אשמח לכל קצה חוט כרגע המערכת פחות או יותר מושבתת... מקווה שזה הפורום הנכון בכלל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אשמח לתשובות לשאלות האלה: 1. בעת יצירת תהליך (process) מערכת ההפעלה מקצה לתהליך זה מקום לזיכרון הדינאמי ומקום לזיכרון המחסנית. השאלה בעת יצירת חוט, האם אנחנו מקצים זיכרון חדש חיצוני או לוקחים חלק מהזכירון שכבר הוקציה לכל תהליך? ואם זה האפשרות השנייה אז בעצם התהליך מוגבל במספר החוטים שהוא יכול ליצור- כמה זה נכון? 2. אני יודע שההבדלים בין תהליך לחוט הם כנ"ל: א. קל יותר ליצור חוט כי תהליך בעצם מועתק מהאב ולכן נדרש יותר זמן וזיכרון ליצור אותו. ב. בין תהליכים אין זיכרון משותףה(ויש כל מיני דרכים כמו קבצים ליצור תקשורת בין תהליכים) ואילו חוטים באותו תהליך חולקים את אותו זיכרון דינאמי. ג. הזיכרון של חוט מוגבל יותר משל תהליך. ד. שינוי בחוט הראשי יכול להש…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם יש מישהו שיכול לעזור בבניית תוכנה שבודקת האם יש פולינדרום במספר או פולינדרום שמוכל התוך המספר. תודה רבה הנה התרגיל: פלינדרום הוא מספר שאם נקרא אותו מימין לשמאל או משמאל לימין נקבל את אותו הערך. למשל, המספרים 1111 ו- 1159511 הם פלינדרומים אבל המספר 3012 אינו פלינדרום. הניחו כי מספר המורכב מספרה בודדת )לדוגמא המספר 9( הוא פלינדרום. קלטו מהמשתמש מספר שלם חיובי כלשהו והחזירו את הפלינדרום הארוך ביותר המוכל בתוך המספר יחד עם ההדפסה הבאה 4 The longest palindrome found is: #### כאשר במקום #### יופיע הפלינדרום הארוך ביותר שנמצא. דוגמאות 4 א. קלט: 5665 . המספר 3003 הוא פלינדרום באורך 9 )מורכב מארבע ספרות(. בנוסף . ניתן לראות כי המספר 00 מוכל בתו…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקשה ליצור REGEX לאימות טפסים שמקבלים מידע מהמשתמש בעברית. חפרתי בגוגל ולא מצאתי משהו יותר מידי מסביר. תהיתי אם מישהו יכול לסייע בעניין...
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבו אני אמור לבנות Class שמוצא מספרים ראשוניים בעזרת הנפה של ארטוסתנס, כל מספר שאני מוצא להכניס אותו ל-Class Queue ואח"כ לבנות consumer שקורא את כל המספרים מה-Queue ומדפיס אותם לקונסול. בקוד שלי בניתי את הנפה שמוצאת את המספרים הראשוניים (ב-main כשבונים את האובייטק מכניסים מספר מסויים למשל 1000 והנפה מוצאת את כל הראשוניים עד 1000) והכנסתי אותם ל-Queue. מה שלא הולך לי זה ה-consumer ,ואני צריך גם לעשות את זה בעזרת עוד theard (אני צריך להשתמש בזה בתרגיל) שקורא את המספרים ומדפיס. זה מה שיש לי עד עכשיו: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace T { public class Eratosthenes …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לעזור בתדרוך איך הופכים מערך דו מימדי. הכוונה היא למערך שקלטנו מהמשתמש עם מספר שורות ועמודות שהוא בחר (עד 50) וכרגע יש מטריצה מסויימת. צריך להפוך אותה. איך ניתן לעשות זאת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, כתבתי את הפלאש (AS3) הזה כי אני צריך בשביל העבודות שלי ולא מצאתי קומפוננטת גראפים ראויה שתומכת בעברית ולא עולה אלפי שקלים. אשמח גם לרעיונות לשיפור. קראתי לזה multiChart: http://chart.sqlcode.org
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
צריך הסבר מילולי אינטואיטיבי, לא ממש הבנתי את ההגדרה בויקיפדיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדיף עם הסברים מקדימים לגבי רגיסטרים וכו'... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור dll שמקשר בין תוכנית שכותב משתמש מסויים לבין סימולטור (הוא כתוב הvb והוא כולל 7-סגמנט ,לדים ,מפסקים וכו'..) בעיקרון אני צריך get ,set ,כלומר פונקציות שולחות\מקבלות נתונים מהסימולטור , ופונקציות in\out שיתקשרו עם התכנית שכתב המשתמש. יש משהו ספציפי שאני צריך לדעת לגבי כתיבת dll ? איך אני מתחיל? זקוק להדרכה .. תודה. יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז יש לי את http://lsirwww.epfl.ch/courses/cis/2005ss/exercises/1/bank.xml אני מצליח להעביר אותו לאוביקת של xmldocument ועכשיו אני צריך " your final task is to loop through its nodes and write out for each node, the name, the value and attributes (if exists). " ואני ממש לא יודע אך לעשות את זה כל החיפושים שלי ב google נותנים דוגמאות של root+child וכאן יש לי bank/accounts/savings_accounts צריך עזרה אך עושים את זה?? XmlDocument newdoc = new XmlDocument(); WebRequest request = WebRequest.Create("[url]http://lsirwww.epfl.ch/courses/cis/2005ss/exercises/1/bank.xml"[/url]); request.Credentials = CredentialCache.DefaultCredentials; HttpWebRespons…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אחת המשימות שלי היא להציג מערך דו מימדי (מטריצה) ממספר עמודות ומספר שורות שקלטתי מהמשתמש. הגעתי לתבונה שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא לולאת FOR בתוך לולאת FOR אך ללא הצלחה. נ.ב. כל ערכי האינדקסים צריכים להיות שווים ל0. הקוד (הוספתי את כל תחילת הקוד על מנת להמחיש על מה מדובר): # include <stdio.h> void main () { int i,j,cols=0,rows=0,num,num0, num1, menu=9,mat[50][50]={0},arr[50]={0}; printf("Insert number of rows:"); scanf("%d",&j); while(rows<0 ||rows>50){ printf("Error\n"); printf("Insert number of rows:"); scanf("%d",&rows); } printf("Insert number of colums:"); scanf("%d",&cols); while(cols<0 ||…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אממ נתקלתי בתרגיל באחד מהמבחנים שלהם שפשוט לא היה לי מושג איך להשלים את זה אם למישו יש מושג אני אשמח אם הוא יעזור לי, התרגיל הראשון סעיף א' http://ks.ort.org.il/APPS/Public/GetFile.aspx?inline=yes&f=Files%2Fba3c28fc-8c3e-46d9-b4f3-effda4c7e27b%2F9b4c0411-2071-4619-bf7d-26b16b8a17a1%2F7ef63f14-bad4-4559-8806-64e5f7e02fc7%2F65518de7-b5d3-4066-9ed7-0d82aef2fda7.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, שאלונת... אם אני צריך למצוא את החודש הנוכחי (לפי שעון המחשב \ אינטרנט = לא קריטי), האם המחלקה Date והשיטה getMonth ייתנו לי את החודש הנוכחי או שאני צריך להשתמש במח' אחרת ? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם דרושה לי עזרה בהקמת דף אינטרנט דינמי זמני לאתר אינטרנט אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי בכך לפרטים נוספים ניתן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ! תודה רום !
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי לכולם, אני כותב כרגע תוכנה שלדעתי צריכה Button Group שבעצם תאפשר לי לבחור בין שתי פעולות ובכך לשלוח את הבחירה לפונקציה אחרת ובכך לקבוע איך היא תפעל הלאה בהתנייה. אני עובד עם NetBeans IDE 7.0.1 העדכני ביותר ויצרתי JFrame חדש. כל שדה אחר שהגדרתי, טקסט או כפתורים עובד בלי בעיה. אבל אני לא מצליח להכניס את ה Button Group. כשאני גורר את ה Button Group ל Panel שיצרתי, הוא לא מופיע. כאשר אני יוצר אותו ב constructor בקוד ומנסה לחבר בינהם, גם לא מצליח לי. אם יש למישהו רעיון איך לעזור לי, אשמח. אם אני לא ברור, אשמח להבהיר. תודה מראש על העזרה, לב.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כאשר יש לי מתודה כזאת ( public void xxx(int[]arry כאשר משתמש שם מספר זה עושה את המערך בגודל המספר? למשל זה יהיה int[10]arry ?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
:s05:
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לקבל את הindex של הבחירה מהComboBox. ניסיתי להשתמש בכל מיני פונקציות כמו: CBN_SELCHANGE וכו' אבל אף אחת לא נתנה לי את האינדקס של השורה. אני רוצה את זה כדי שאוכל לשייך בפונקציה מה קורה עבור כל בחירה. תודה רבה לכל מי שיעזור לי להבין איך עושים את זה!
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום הרשת מלאה במאמרים לזיהוי אישון בתמונת פנים , מישהו יודע אם יש קוד פתוח לדבר כזה? תודה מראש יוסי
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
בניתי אפליקציה שמשתמשת בקבצים מסויימים, איך אני יכול לנעול את כל הכפתורים ב-GUI בזמן שאני לוחץ על START ואז עד שהאפליקציה תסיים את העבודה שלה כל הכפתורים יהיו נעולים ? (חוץ מלמשל כפתור STOP)
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-