עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by cold fire,

ישנם שתי תוכניות (3 לולאות בכל תוכנית) אני רוצה לדעת את הסיבוכיות הריצה של הלולאות כתלות בN... תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by artv8,

שלום לכם נתקלתי בקובץ עם סיומת eac_pak. קובץ זה כחלק מקבצים נוספים נועד לעשות Autorun. איך ניתן לפתוח קובץ זה (באיזו שפה) ולערוך אותו ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by KKK,

שלום כולם שאני משתמש בפקודה clrscr() יש שגיאה,הבנתי שהפקודה לא עובדת בתוכנה הזאת (וגם gotoxy),אז איך בכל זאת מנקים את המסך? תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by erez20,

אני מנסה לבנות לעצמי סביבת עבודה עם GRAILS בבית, פשוט יצאה הגירסה הראשונה ומעניין לי הסביבת עבודה והשפה (GROOVY), עדיין לא הבנתי איך אני עושה את זה.. האם אני צריך IDE נוסף מעבר לGRAILS עצמו ? האם התקשורת מול GRAILS היא רק בשורת פקודות ? אולי חסר לי משהו בהבנה הבסיסית... מישו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  5. Started by pantera,

יש לי שני רשימות של אינטג'ר שבכל תא קיים ספרה שביחד מדמות מספר שלם בגודל כלשהו למשל "123456789123456" אז בתא 0 יהיה 1 ובתא 1 יהיה 2. נניח שיש לי שני רשימות כאלה בעלי אותה כמות של תאים (כמות ספרות) רציתי לדעת אם יש דרך קלה לדעת איזה רשימה מייצגת מספר גדול יותר או שחייב להשתמש בלולאה? תודה.

6. למשל רושמים איזה משו ABCD454BB לאחר מכן יש קידוד ב MD4 או MD5 וזה הופך את זה לצופן DXGVDSGF343DSFSDFERF343.... ואני רוצה לדעת איך אפשר להמיר את ה DXGVDSGF343DSFSDFERF343.... לקוד המקורABCD454BB

• 20 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. Started by efod26,

נתונה הבעיה : יש לכתוב פוקציה רקוסיבית שמקבלת כקלט מס שלם חיובי ומדפיסה אותו הפוך, לדוג' הקלט היה 123 הפלט יהיה 321 יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. טוב עשיתי באתר שלי <STYLE> ועכשיו שמסמנים את הלינק הוא מצבע שחור הופך לאדום אבל בכל האתר זה סבבה כי רואים את הלינק בצבע שחור כי הוא בטבלה לבנה, אבל יש לי מקום שבו אין טבלה והרקע שם ממש כהה כמעט שחור ולא רואים את הלינק... אז איך אני הופך את הלינק הספציפי הזה לצבע לבן? לא מצאתי דרך.. ולא רוצה לעשות לו טבלה זה לא יהיה יפה.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by נעמה.,

אם אני רוצה לקלוט מחרוזת מהמשתמש ולפרק אותה למילים בעזרת STRTOK- איך אני מצהירה על המשתנה שישמור את המילים? למה משמשים int argc, char* argv[] -האם אפשר לשמור בהם נתונים או רק לקלוט מהם את הנתונים שנשלחו לתכנית?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

שלום, בניתי תוכנית קטנה בVB שמעתיקה קבצי ASP לתיקיית הWWWROOT. רציתי לדעת האם קיימת פקודה בVB שתתן הרשאת כתיבה/עריכה לתיקיית הDB שלי? האם יש איזשהו קובץ BAT שמאפשר זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. יש לי סקר באתר שלי (www.goldberg--online.com) הסקר נמצא ב main page והבעיה שלי היא שהסקר עובד במלואו מלבד כפתור ה VOTE (כשאני אומר עובד במלואו אני מתכוון שהצורה החיצונית שלו לא פגומה וניתן לראות את התוצאות אבל בגלל שכפתור ה VOTE לא עובד התוצאות הם 0. הסקר יוצר באתר ולכן אני לא משאר שיש בו איזשהוא פגם. אני בדקתי אותו גם ולא מצאתי גם כן פגם. אבל חשבתי שאולי אתם כן תוכלו להגיד לי מה לא בסדר. מקור: <!-- START --> </form><form method=post action="http://www.votations.com/asp/vote.asp" Target="poll94361popup" onSubmit="Poll94361PopUp()"> </form> <table bgColor=#FFFFFF border=1 BORDERCOLOR=#000000 cellPadding=0 cellSpacing=0 width=150><input…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  12. אני עובד כרגע עם Dev-CPP והוא עושה לי מלא בעיות בחיבור קלאסים... (בעיות עם קוד שאני מקבל ממדריכים - כל המדריכים שמצאתי עד עכשיו) יש לי גם את .NET השאלה שלי- מהי סביבת העבודה הכי נוחה לעבודה עם C++ ? רועי נ.ב. נראה ,אולי נעשה בסוף סקר

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by gshhar,

נניח שהמחלקה שלהלן מממשת עת חיפוש בינארי (עץ ממוין) לכל אובייקט במחלקה NODE יש גם שדה _father שמצביע על האב public class Node { private int _number; private Node _leftSon, _rightSon, _father; public Node (int number) { _number = number; _leftSon = null; _rightSon = null; _father = null; } public int getNumber() {return _number; } public Node getLeftSon() {return _leftSon; } public Node getRightSon() {return _rightSon; } public Node getFather() {return _father; } } נתונות 3 השיטות הבאות: public static Node what (Node root) { if (root == null) return null; if (root.getRightSon() != null) return f (root.getRightSon()); return g (root); } …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום , בניתי אתר בסביבת visual web developer 2008 express edition ואני רוצה לעלות אותו לרשת כאשר אני משתמש במחשב שלי כסרבר לשם כך התקנתי IIS, שרת וובי חינמי של windows. ב visual יש אפשרות ל - copy web site שאמור לעלות לי את הקבצים של האתר לשרת IIS. לא כל כך מסתדר לי העניין הזה. אם מישהו התעסק עם זה, או סתם יודע אני אשמח אם תוכלו לפרט ולהסביר , עד כמה שאפשר, את התהליך שאני צריך לעשות. כי זה קצת מבלבל. בסופו של דבר אמור להיות קובץ HTML ואני לא יודע איך אני מגיע לזה. סליחה על השאלה הכללית ככה, ותודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by gal_il50,

התקנתי JAVA עם ה-JDK וכשאני מנסה לעשות COMPILE אז יש לי ארור בפקודה IMPORT COREJAVA. התוכנה בדוקה כטובה פשוט רשום לי גם A:\ExperimentReduction.java:1: package corejava does not exist כנראה הגדרתי או התקנתי משהו לא טוב. מישהו יכול לעזור לי בבקשה.?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  16. שלום, עשיתי קלאס שגורם להמון הודעות שגיאה יתכן ואי אפשר להגדיר קלאס כזה.. אשמח אם תבדקו את העניין.. יש לי קלאס בשם סטודנט. ועשיתי את הקלאס בשם סטודנטד הבא: #ifndef PART2_STUDENTS_H #define PART2_STUDENTS_H #include <vector> #include "part2_student.h" class Students{ public: Students(vector <Student> vec); ~Students(); unsigned int calculate_avg_grade(); void print_avg_grade(); void print_max_grade(); void print_min_grade(); unsigned int find_median_grade(); void print_median_grade(); void print_the_grades(); private: vector <Student> _vec; }; #endif

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח לדעת אם מישהו מהפורום לוקח את הקורס של CS50 מ HarvardX? אם לא, אתם מוזמנים להצטרף בקישור הבא: https://www.edx.org/courses/HarvardX/CS50x/2012/about אני מחפש להקים קבוצת למידה על מנת שנוכל להיפגש פעם בשבוע לחזור על החומר של השבוע שעבר ולעבוד על המטלות בית...

• 60 תגובות
    • 15.4k צפיות
  18. Started by ~שירה,

כתבתי תכנית שצריכה כל פעם להדפיס את התו הבא במחרוזת, אבל זה מדפיס לי רק את התו הראשון ואח"כ מדפיס לי 0 למה???? (השורה lb שמה בתוך רגיסטר 6 0) התכנית: .data str: .asciiz "abcd" s: .asciiz "\n" .text main: la $s2, str li $s5, 0 li $s1, 4 li $s4, 0 #אתחול רגיסטרים li, $t1, 0 Loop: slt $t0, $s5, $s1 beq $t0, $zero, Exit add $t1, $s4, $s4 # הכפלת המונה ב- 4 add $t1, $t1, $t1 add $t1, $t1, $s2 # כתובת של המערך+ מונה lb $s6, 0($t1) # קריאת המקום במערך li $v0, 1 move $a0, $s6 syscall # הדפסה li $v0, 4 la $a0, s syscall # הדפסת רווח addi $s4, $s4, 1 # קידום המונה addi $s5, $s5, 1 j Loop Exit: li $v0, 10 syscall # יציאה מהתוכנית

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  19. שלום לכם רציתי לדעת אם אפשר לעשות מן לולאה כזאת שתבצע הקצאה דינמית לN מטריצות במקום לרשום כל פעם תודה scanf("%d%d", &rowsMat2,&colsMat2); mat2= (int **)malloc(rowsMat2 * sizeof(int *));//dynamic alloc of the 2nd matrix for(i=0; i<rowsMat2; i++) mat2[i] = (int *)malloc(colsMat2 * sizeof(int)); ואותו דבר לשחרור בסוף במקום לרשום for(i=0; i<rowsMat1; i++) free(mat1[i]); free(mat1); לעשות לולאה שעושה את זה עבור N מטריצות עריכה חשבתי לעשות את זה עם מערך אבל זה נראה לי קצת בזבוז

• 3 תגובות
    • 16.1k צפיות
  20. Started by cha_had,

שלום, אני מנסה לממש בשפת C (קומפיילר VS 2013) את העץ TRIE שבו כל צומת תיראה כפי במתואר בתמונה שצירפתי. הקושי העיקרי שלי הוא איך לממש אותו. הכלל הוא כזה: כל צומת (NODE) בעץ תכיל מערך בגודל 27 בדיוק של אותיות שה-ABC באנגלית בלבד, כאשר התא הראשון יהיה דולר (מיוצג ע"י דולר) והוא למעשה מציין סוף מחרוזת (כמו באסמבלי). שאר האיברים במערך יהיו בעלי מפתח char של אותיות ה-ABC. בנוסף כל תא במערך שנמצא בצומת, יכיל מצביע לבן (האות הבאה של המחרוזת כמו next*) וכן מצביע להורה (האות הקודמת של המחרוזת כמו prev*) כאשר הכלל הוא שבהתחלה, כל המצביעים של האותיות להורה ולבן יהיו מאותחלים ל-NULL. אם וכאשר רוצים שצומת מסוימת בעץ תייצג אות, אז המצביע ה-NEXT שלה (לבן) לה יהיה…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by AliceInChains,

התחלנו לעבוד בביה"ס עם ASP.NET בVS2008, המורה נתנה לנו 2 שאלות: 1. כמה פעולות מתרחשות כשמפעילים אתר? 2. " " " כשלוחצים על button בדף שנפתח? אני חושב ששניהם זה 2 כי פונים לשרת ואז הוא מחזיר תשובה, נכון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by miki_michal,

שלום, אני אתאר את המצב שברצוני לפתור, ואשמח לשמוע אם יש שפה אחרת או פתרון ראוי אחר, שיכול להתאים לפתרון לבעיה. יש לי קובץ LOG, נניח מ Syslog קובץ טקסט,ואני רוצה שיוצגו פרטים מסויימים מהלוג בדף HTML שיתדעכן מחדש עבור כל שורה, שתתקבל בלוג, חשבתי לממש את הפתרון בPERL , אני מצליח לטעון את הקובץ אבל לא מצליח ליצור דף HTML, האמת שחיפשת ברשת המון ולא מצאתי אף דוגמא או הסבר, ניסתי CGI ולא בדיוק ברור לי מה הפלטפורמה שאני צריך ליצור על מנת להריץ את זה, אני רוצה שהקובץ לא ירוץ על שרת! אלא על מחשב מקומי סתם, ופשוט תהיה אפשרות בדף HTML לנווט לקובץ של TXT, ואז הדף יתעדכן כל שורה חדשה ששתתקבל. כלומר על הזמן מתבצעת כתיבה לקובץ ממקור אחר, ואני צריך לבצע קריאה של LOG ולהדפיס חלקים רלוונטי…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. אני חדש בכל הקטע הזה של תכנות ... אני לומד מהאינטרנט בעיקר... יש לי תוכנה שאני רוצה לעשטת שקשורה לשיבוץ נתונים בטבלה לפי קטגוריות וגורמים משנים לדוגמה : חייל בדרגה מסוימת עושה שמירה לצורך הענין רבט וחייל בדרגה גבוהה יותר סמל לא יעשה אותה משימה אבל כן יעשה טורנות סמל וכד' כמה מסובך זה צריך להיות? ובאיזה שפה הכי כדי לעשות את זה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by freesoul23,

באיזה שפה עדיף להשתמש כדי לכתוב את צד השרת של אתר אינטרנט, מבחינת נוחות עבודה, אבטחה, מחיר. בנוסף, אם אני משתמש ב ASP.NET ובניתי אתר מסחרי שמכניס לי כסף האם אני צריך לשלם למיקרוסופט תמלוגים או על רישיון או משהו אחר? כמו כן, אשמח להמלצה על עורך נוח וטוב לכתיבה ועיצוב אתרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by JediMaster,

שלום לכולם! רציתי לבנות App קטן בPHP שאני מזין לו תאריך בעתיד, הוא משווה עם התאריך העכשווי ועושה ספירה לאחור שמראה כמה ימים, שעות, דקות ושניות נשארו. הבעיה שאני די חדש בPHP ולא יודע ממש איך לבנות את זה.. מישהו יכול לתת לי קוד או להסביר לי? עריכה: לא משנה... הצלחתי לעשות את זה... אבל יש לי שאלה אחרת... עכשיו שיש את השעון ספירה לאחור, הוא סטטי. איך אני יכול לעשות שכל שניה הוא יתעדכן אבל לא יעשה "הבהובים"?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.