עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by s0uljacer,

מחפש דוגמה לתכנית בשפת c לחישוב שטח מתחת לפרבולות בשיטת קירוב רימן (מלבנים) האם אפשרי?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by omfir,

ניסיתי לחשוב על דרך לסכום את מס' הספרות במספר מטיפוס signed ולא כ"כ הצלחתי.. חשבתי לבודד כל מספר ע"י מודולוס ולהקפיץ איזשהו מונה ככה לאורך כל המספר אבל,לא הצלחתי ליצור תנאי לולאה נכון..

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by MasterDK,

יש קוד כזה: #include <stdio.h> int main(){ return 0; } האם התוכן של STDIO יכנס לקובץ אחרי הקומפילציה? ההיגיון אומר שכן, אלה עם הקומפיילר יודע לעשות אופטימיזציה ו"לגזור" קוד שלא השתמשתי בו. אשמח לתשובה. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by forMR,

אני מבין בHTML, אבל ראיתי לאחרונה כל מיני מקומות בהם משתמשים בNOWRAP, בצורות שונות ואף פעם לא יצא לי לפגוש את הפקודה... ולפי דוגמה שמצאתי בגוגל, לא הבנתי כל כך מה זה עושה. אודה מאוד אם תוכלו, במילים שלכם, להסביר לי מה זה עושה ובאיזה מצבים טוב להשתמש בזה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. וmysql , צריך שהמערכת תכלול גם מערכת בדיקה מה שלא מצאתי בגוגל בכלל

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by shaithebest,

שלום חברים אני מחפש דיעות מאנשים שיש להם נסיון עם סליקת כ. אשראי באתר VIRTUEMART JOOMLA בניתי 3 אתרים http://shopthenet.co.il/ http://compu-store.co.il/ http://comput.co.il/ מבחינת אבטחה, למי שלא יודע, יצאו בחודש האחרון תקנות חדשות מחברות האשראי האומרות שאין יותר סליקה בתוך האתר אלא רק דרך דף חיצוני מאובטח בתקן PCI LEVEL1 אז העלתי את הדף לאוויר: https://direct.tranzila.com/webnet/ הצלחתי לקשר שכאשר לקוח לוחץ על "גש לקופה" זה מיד מפנה אותו לדף החיצוני הכל טוב ויפה. אבל הבעיה היא שהדף לא יודע לקחת איתו את הנתונים הכי חשובים כמו :מחיר למוצר, מקט, תיאור המוצר. טרנזילה, שהיא כביכול חברת הסליקה האינטרנטית הגדולה בארץ נתנה לי הסברים כיצד הדף לוקח את הנתונים מהדאטא ביי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by jhv,

שלום אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לכתוב אלגוריתם בפסאודו-קוד שמממש סמפור מניה באמצעות סמפורים בינריים בלבד (אין הגבלה על כמות הסמפורים הבינריים)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by demultiplexer,

מישהוא מכיר ?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  9. Started by yaloner,

לא בטוח שזה קשור לכאן, אבל מקווה שיהיה מישהו שיוכל לעזור. רציתי לדעת איך עושים תמונה שתהיה בה ספירה לאחור דינמית, כלומר תמונה שאוכל להכניס באמצע דף HTML שיהיה כתוב בה למשל: [glow=yellow,2,300]חופש פסח נגמר עוד X ימים, X שעות ו-X שניות[/glow] (למי שיודע למה אני מתכוון, ראיתי דברים דומים בחתימות של אנשים פה בפורומים בסגנון של: משתחרר או מתגייס עוד X זמן וכדומה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  10. Started by חנוך111,

כיצד סופרים את מספר הימים בין שני תאריכים, מבלי לספור את כל השבתות והחגים היהודים? מישהו יכול להנחות בכיוון הנכון? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by בית שמש,

שלום אני בונה שומר מסך שמחליף מאמרים בתוך מסגרת אני טוען קובץ txt עם כמה מאות שורות וטוען בכל פעם שורה אחרת לתוך תיבת טקסט היות ואורך השורות משתנה ויש קצרים וארוכים לכן אני רוצה לבדוק את מס התווים ולשנות את גודל הגופן ומיקום תיבת הטקסט כדי לשמורו על עיצוב ממורכז אני בונה את זה באמצעות Multimedia Builder שהיא תוכנה מדהימה עם קיצורי דרך וכלים רבים שמאפשרים לאנשים חסרי ידע בתיכנות לבנות ישומים בקלות התוכנה הזו כבר "מתה" מבחינת החברה ואין תמיכה ושדרוגים ,לכן לצערי תיבת הטקסט אינה מספיק חכמה כדי למרכז את העיצוב בהתאם לכמות הטקסט ואני מבקש את עזרתכם אני אפילו לא יודע מה שם השפה שעובדת פה , נדמה לי ויזואלבייסיק הכי פשוט שיש אני רוצה רק …

12. Started by asaf556,

שלום אני רוצה לכתוב תוכנית שתיקח טקסט תמיר אותו למערך ואז תיצור מערך נוסף שכולל את המילה ואת מספר הפעמים שהמילה מופיע במערך אז עשיתי ככה: [FONT=Arial]$arr = "Amid all the diplomatic wrangling, it is Ukrainians who are most directly affected. And they hardly are speaking with one voice.Furor in the western part of the country over Yanukovych, his powers and his bringing Ukraine closer to Russia led to his ouster. Now, most people here support the new government and oppose Russian intervention, as well as the prospect of Crimea becoming part of Russia.[/FONT] [FONT=Arial]The sentiment tends to be very different in Crimea -- which was part of Russia until being given to Uk…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by perrikus,

שלום, אני די מתחיל בשפת C... המשימה: בנה תוכנית הבודקת ומדפיסה כמה מספרים בין 100 ל-400 מתחלקים ב-6. #include <stdio.h> int main() { int a, i=0; for(a=100; a<400, a%6==0; a++) { i++; } printf("%d numbers", i); return 0; } *** עריכה: לא משנה כבר שיניתי את זה לבד #include <stdio.h> int main() { int a, i=0; for(a=100; a<400; a++) { if(a%6==0) i++; } printf("%d numbers", i); return 0; } תודה בכל זאת

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by BrickRoad,

אני ארצה לקנות ספר C++, ויש לי רקע גם בC וגם בC#. איזה ספר מומלץ לי? אני שמעתי המלצות על הספר של מרכז הדרכה 2000

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by Amiras22,

שלום לכולם! אני מחפש לקנות ספר HTML(למתחילים) טוב, חדש ומעודכן כדי שאני יוכל להתחיל איתו, אם יש למישהו הצעות אני ישמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום הורדתי ספר אורחים מוכן ב php ,עשיתי את כל השינוים שהייתי צריך בקודים ,אבל גיליתי שאין לי מושג איך מחברים את כל הקבצים . למי שמתעניין ,הורדתי מפה את הספר אורחים המתקדם: http://proxy2.de/scripts.php תודה.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by ishai82,

שלום לכולם, אני מעונין לקנות ספר לימוד ב-c# בעברית. אך הבנתי שיש כמה.. אני אשמח אם משהו יתן לי המלצה לספר טוב. ד"א ראיתי ספר שהוא סדנה וספר שהוא לימוד מה ההבדל בינהם? ראיתי ספרים של :1. הוד עמי- #C סדנת לימוד Bradley L. Jones 2. אורי ירושלמי ואני מניח שיש עוד..

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by PJ,

אהלן. אני מתחיל מכינה שנה הבאה ואחד המקצועות יהיה מחשבים ובעיקר C++ . אני זוכר שבתיכון התחלתי ללמוד קצת פסקל וזה שיעמם אותי רצח אבל מה לעשות צריך לעבור את המכינה בציונים גבוהים. בכל מקרה , רציתי ככה להתחיל ללמוד קצת בעצמי לפני תחילת הלימודים אז אם למישהו יש כאן המלצה לספר לימוד עצמי של C++ שיהיה בעיקר מובן לאחד שאין לו מושג בתכנות וומתחיל אשכרה מאפס. כמובן שאני לא רוצה ספר בסיסי מדי שלא יתן לי מספיק כלים . אני צריך ככה משהו באמצע אבל שבאמת יסביר במילים של בני אדם . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Simtrax,

שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד HTML5 בלי שום רקע ובלי ידע מקדים. אני מחפש את הספר (אנגלית\עברית לא משנה לי) שמלמד מהבסיס ומסביר מה כל דבר לא סתם זורק באוויר בלי הסברים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 76.1k צפיות
  21. Started by mystic,

אני רוצה להתחיל ללמוד C ולקנות ספר (פחות נוח לי ממדריך באינטרנט) מישהו יכול להמליץ לי על ספר מסוים או להגיד לי מה דעתו על הספר הזה: http://www.hod-ami.co.il/index.php?module=shop;submodule=products;task=view;id=44 תודה מראש לעוזרים

22. Started by ItayBm,

שלום אני רוצה להתחיל ללמוד שפת C,והמליצו לי על כמה ספרים,אבל באנגלית.. יש ספרים טובים גם בעברית? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by McTamir,

שלום לכם... אני עומד לשלוח פקס מסודר למערכת משרד החינוך בקשר לנושא הלימוד שלהם על ASP אחרי שבדקתי הרבה הגעתי למסקנה שבעוד כמה שנים כבר בקושי ישארו מתכנתי ASP... למה? ASP.NET - יותר ידידותית ונוחה,יותר אפשרויות,מתעדכנת. PHP - יותר ידידותית ונוחה,יותר אפשרויות,מתעדכנת והכי חשוב שיש לה קהילת מתכנתים גדולה שאפשר להיעזר בהם...וכמובן שהיא קוד פתוח ויש שרתים חיינמים שאפשר לאחסן עליהם. עכשיו למה בעצם ללמוד משהו שגם יותר יקר וגם עם פחות אפשרויות וגם עם קהילה יותר קטנה? הכל בגלל שתאגיד ענק כמו מייקרסופט עומד מאחורי הASP... בכל מקרה אני מתכוון לקחת את העניין הזה ברצינות ולשלוח להם פקס מסודר ומאורגן עם התלונה. עכשיו הייתי רוצה לדעת אם יש ספר מקצועי בעברית לPHP... הרי אי אפשר ללמד בלי…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Lost Spirit,

אם כן, כפי שניתן להבין, אני מחפש ספר לאסמבלר, באתר של סטימצקי אין איזכור כלל למילה 'אסמבלר'. אני אעבור בסניף הקרוב לביתי של צומת ספרים לבדוק מה קורה שם לגבי אסמבלר. בכל מקרה, רציתי לשאול לדעתכם על הספר של פיטר נורטון. אם יש לכם ספר אחר טוב יותר להמליץ אשמח לקבל תגובות, תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Knopix,

אפשר גם באנגלית צריך ספר למתחילים עבור אלה שאין להם רקע בתיכנות

דיונים חדשים בפורומים