עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by iem,

מישהו יכול לאתר ? השפה היא JAVA... תודה ! ;D [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by TheSlayer,

שלום לכולם, אני אמור ליצור די הרבה טבלאות (ואחר כך גם שאילתות) ב-mySQL שיושב על שרת. אני יכול לכתוב את כל הקוד ב-notepad ואז ליבא את הקובץ כשאני אהיה מחובר לשרת, אבל אני מחפש כלי ידידותי שמכיר את השפה ויסמן לי מילים שמורות, יעיר לי על טעויות סינטקס וכו'. אמרו לי להשתמש ב-notepad++ אבל אני מחפש משהו יותר ידידותי וטוב. אשמח לקבל המלצות.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by zZOROo,

יש אפשרות לחלק מספר ללא שארית כמו שיש ברוב שאר השפות למשל בc / תודה רבה למי שעוזר

4. Started by Yehudaa,

קלט - הכנס מספר (במילימטרים ) ומוציאים פלט כך ק"מ : מטרים : סנטימטר : מילימטר : תודה לעונים . כלומר ק"מ + מטרים +סנטי + מילי = לקלט שהוכנס

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Alex89,

אני לא מתליח לקשר טבלה של ACCESS ל SQL כדי שאני יוכל לעבוד עלייה גם ניסיתי לעבוד לפי המדריך שנימצא באתר שלהם וזה גם לא עובד. זה כותב שהHOST לא ידוע יש לכם מושג מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by ItayBm,

שלום אני רוצה להתחיל ללמוד שפת C,והמליצו לי על כמה ספרים,אבל באנגלית.. יש ספרים טובים גם בעברית? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מה שקורה שלא מגבים ... בטח אין כזה דבר אה ? בגלל זכויות יוצרים, גניבת קוד מקור וכ'ו......

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by infifi,

האם קיימת איזושהי פקודת טיימר בדוס? לדוגמא שתוכנה תפעל בעוד 5 דקות.. תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by cold fire,

יש לי מטריצה הבאה $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); אני רוצה לרוץ על המטריצה ולהדםיס אותה בצורת טבלה כתבתי את הקוד הבא אבל הוא לא עובד <?php $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); //$arr=array('zero','one','two'=>2); echo "<table border=1>"; …

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by aaviran,

יש לי מסד נתונים בקובץ Access שאני רוצה להגן עליו, כך שאם יקלידו את הכתובת שלו בשורת הכתובת אנשים לא יוכלו להוריד אותו. איך אני עושה את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Stoned Junglist,

תחילת הדרך של מבוא למדעי המחשב.. זקוק לעזרה בקשר לתרגיל הנ"ל: כתוב תכנית הקולטת מספר כלשהו בבסיס עשרוני ולאחר מכן בסיס בו נרצה לייצג את המספר. התוכנית תמיר את המסר שנקלט לייצוג לפי הבסיס שנקלט ותדפיס למסך את ההודעה ההבאה: The decimal number: YYYY is the same as: ZZZZ ( x ) כאשר YYYY הוא המספר שנקלט , X הוא הבסיס בו נתבקש לייצג את המספר, ו ZZZZ הינו הייצוג לפי בסיס X עבור YYYY הערה 1 : המספר ZZZZ בן 4 ספרות התוכנית שאני כתבתי: #include <stdio.h> int main() { int num,base,deciNum,dig4,dig3,dig2,dig1; scanf("%d",&deciNum); scanf("%d",&base); dig4=(deciNum%base); dig3=((deciNum/base)%base)*10; dig2=(((deciNum/base)/base)%base)*100; dig1=((((deciN…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מנסה לדבג איזה קוד , האם ההמרה הזאת טובה ? aa=(double)(a1/a2); bb= (double)( b1/b2); // casting b cc=(double)(c1/c2); //casting c aa\bb\cc מוצהרים כדאבל a1\a2\b1\b2..... מוצהרים כ int

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by Dano,

... [br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 23:11:40 אוקי הצלחתי,עכשיו אני צריך את החוק מצא_כל באנגלית, חיפשתי בכל התיקיות של הפרולוג ואין שם...

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  14. שלום לכולם משתנים בוליאנים בשפת C כמו : check equal found אני מנסה לפתור תרגיל ולהוכיח משפט שקר ואמת עם else if בקיצור הקומפיילר של ויזואל סטודיו 2005 מראה לי על שגיאות למרות שהקוד כתוב פיקס מה עושים? יכול להיות שמשתנים בוליאנים לא מתאימים לקומפיילרים של מיקרוסופט? המרצה שלי לא אמר שום דבר על זה והוא גם יודע שכל הסטודנטים בקורס משתמשים בקומפיילר הזה יכול להיות שזה BORLAND או DEV BLOODSHEED? אין לי כוח להוריד את הקומפיילרים האלה וגם הבורלנד עושה בעיות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by AmL1,

אהלן כולם, הורדתי כמה דוגמאות של קודים שקשורים לDIRECTX וכשאני מנסה להריץ אותם יש לי כמה שגיאות קוד לדוגמא: using System; using System.Drawing; using System.Collections; using System.ComponentModel; using System.Windows.Forms; using System.Data; using Microsoft.DirectX; using Microsoft.DirectX.Direct3D; namespace Chapter1Code { /// <summary> /// Summary description for Form1. /// </summary> public class Form1 : System.Windows.Forms.Form { private Device device = null; /// <summary> /// Required designer variable. /// </summary> private System.ComponentModel.Container components = null; private float angle = 0.0f; public Fo…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Nurit2005,

ייצרתי טופס צור קשר הכול עובד טוב הדף נשלח לאימייל אך באימייל אני מקבלת את המידע מטופס צור קשר בקישקושים איך הופכים את הכתב לעברית?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  17. ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

יש לי את הקוד הבא: <table><tr><td> <span><table> <tr><td>aa</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>bb</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>cc</td></tr> </table></span> </td></tr></table> אני צריך שהפלט שלו יהיה: aa bb cc ולא: aa bb cc מישהו יודע מה אני צריך לשנות (לא ע"י קביעת מיקום קבוע בעזרת top ו left) ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by Xeyd0,

היי כלום, חזרתי עם עוד כמה שאלות- 1. יש לי טאב של Settings עם 3 "קבוצות" של radioButtons, הבעיה שבכל פעם שאני מסמן משהו ב"קבוצה" אחת, הסימון נעלם מה"קבוצה" השניה, איך אני קובע לכפתוריי הראדיו את הקבוצות באופן מעשי? 2. עוד בנוגע לאפשרויות...אני רוצה שהכל יישמר בקובץ הגדרות, הדבר היחידי שחשבתי עליו זה ליצור קובץ לכל הגדרה עם 1\0, ובכל פעם שהתוכנה עולה היא קוראת את כל הקבצים...אבל התהליך מסורבל ובזבזן במשאבים, איך אני יכול "לכווץ" את כל ההגדרות בקובץ 1 ושבכל פעם התוכנה תקרא את ההגדרות מהקובץ ותשים את הסימונים ב-radioButtons וכו' בהתאם? 3. חשבתי על אפליקציית עדכון שמורידה מהשרת שלי קובץ עם הגדרות ובודקת האם בקובץ שנמצא אצלה והקובץ שהורד מהשרת זהים ואם כן היא לא עושה כלום, …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by RainbowInBlack,

אני בזמן האחרון לומד C++ ואני רוצה לעשות תוכנה שמקבלת קובץ MP3 , נקודת התחלה ונקודת סיום ושתיצור קובץ חדש מהחלקים שנתתי לו אני כבר כמה ימים מחפש קוד שקרוב לזה אבל כל מה שאני מוצא זה SOURCE של השמעת MP3ים שינוי TAGים וכדומה איפה אני יכול למצוא קוד שמתאים למה שאני מחפש? ואם אין - מישהו יכול להדריך אותי איך אני כותב קוד כזה לבד? תודה רועי

21. הקוד שלי ממש פשוט זה זה מה שאני מקבל Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: Main/java זה מה שיש בקובץ Main.java /* * Main.java * * Created on 10 נובמבר 2007, 07:03 * * To change this template, choose Tools | Template Manager * and open the template in the editor. */ package eample; /** * * @author Daniel */ public class Main { /** Creates a new instance of Main */ public Main() { } /** * @param args the command line arguments */ public static void main(String[] args) { System.out.println("hello"); } } אני לא יכול לעשות ב דוס java Main.java

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kknd,

שלום לכולם, התקנתי PHP על שרת IIS (מערכת הפעלה WIN 2003) ומשום מה אני לא מצליח להעלות דפי PHP, למרות שה-ISAPI Filter פועל. למישהו יש ידע בנושא ויכול לנסות לכוון אותי להגדרות היותר פנימיות של ה-IIS על מנת לנסות לפתור את הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  23. Started by פיני1805,

אנשים סליחה על הבורות אבל אין לי מושג איפה זה במקלדת הפעולה הארתמטית OR, אני יודע שזה שתי קווים מקבילים רק לא יודע איך מסמנים את זה עם המקלדת. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. Started by matteo,

אני מעוניין לבנות תוכנה שמראה כל פאקט יוצא ונכנס ב c# בואו לא נכנס לדיון אם c# טובה בדברים האלה כי היא על הפנים אבל לא נורא בכל אופן כל מדריך קישור או משהו יעזרו אגב בבקשה לא מהאתרים code project משם מצאתי מספיק צריך איזה מדריך שיסביר איך לעשות זאת תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  25. שלום לכולם, אני בונה עכשיו בעזרת VB שאמורה לטעון את הנשק שלי במשחקים כל פרק זמן מסויים. התוכנה עובדת בעזרת שימוש בפקודה KEYBD_EVENT שדמה לחיצה על המקש R משום מה התוכנה מדמה לחיצה שעובדים ב WINDOWS בתוכנות כגון WORD ופנקס רשימות, אך כאשר אני נכנס למשחק התוכנה אינה מדמה לחיצות. אשמח אם תענו לי, עומר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים