תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
מה הסיבוכית ריצה של האלגוריתם for i=1 to n { for j = 1 to i { for k = 1 to j print k k = 2 while k < i k = k2 } }
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה יכול לגרום להפסקה של ריצת תוכנית בC (בכלליות). כמובן שהתוכנית עוברת את הקומפילציה בלי ארור/אזהרה...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מישהו יכול אולי לסדר לי את הטבלאות הבאות כך שהטבלה האמצעית שכתוב עליה עמוד ראשי והטבלה הימנית שכתוב עליה YNET מבזקי יהיו למעלה בשורה של הטבלה השמאלית הראשונה...? הנה הקוד: <!-- left table --> <table border="0" align="right"> <table width="25%" align="left" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#F7F8F8" summary=""> <td align="center" height="270" background="images/pas03-2.gif"><div style="border: 3px solid; color:#E6E8E8; padding: px; width: 100%; height: 100%;"><font class="lien"><center> פרסומות</center></font></style></table> </td> </tr> </table><br><br><…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ראיתי את העיצוב שבאתר http://www.buy2.co.il/ אני מנסה להבין איך הם סידרו את ה"קופסאות" בעמודות אחת אחרי השניה אם אני עושה <table> זה מסדר בשורה אחת את כל התאים ואז יורד לשורה הבאה זה תמיד מסדר בשורה הבאה את הכל בישור למעלה ואז אם יש הבדלי גבהים אז רואים בחלק התחתון של השורה רווח איך אפשר לעשות כמו שם שאין הבדלי גבהים? תודה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום. אני צריך ליצור חלון בצורה מאוד ספציפית. החלון יורכב מ-JLabels אחד מתחת לשני (טור יחיד של לייבלים). כל לייבל בגובה זהה וספציפי (נניח 15 פיקסלים). אם יש שארית (החלון גדול יותר) אז פשוט יישאר מקום ריק. אם אין שארית - מממ... בשביל זה אני מכניס את הפאנל הזה ל-JScrollPane. כלומר אם אני משנה את גובה החלון, גובה הלייבלים לא משתנה אלא מספר הלייבלים שמוצג. אם אני משנה את הרוחב אז הם מתכווצים/מתרחבים כרגיל. איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כאשר אני מדפיס מערך דו מימדי עם מספרים שלמים שליליים וחיוביים אז הכל יוצא לי עקום כיןן שהמינוס(-) "תופס מקום" מישהו יודע אולי איך אני פותר את הבעיה? שכל העמודות יהיו ישרות אחת מתחת לשניה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתון מערך של 10 מספרים איך אני מסדר את זה מהקטן לגדול? תודה לעוזרים. נ.ב. אני משתמש ב-C#.
-
- 1 תגובה
- 7.2k צפיות
-
-
שלום, אני תלמיד יב' , לומד 5 יח' מדעי המחשב (JAVA) . יש לי תרגיל שנתקעתי באמצע ואני לא מצליח להמשיך. אני צריך לקלוט מערך חד מימדי(בגודל 10) של מחרוזות. כעת עלי להדפיס את המחרוזות שבו לפי סדר אלפבתי (חובה להעזר בפעולת CompareTo) . קלטתי את כל המחרוזות למערך אך אני לא מצליח לסדרן לפי הcompareTo. ניסיתי בדרך הזו : בניתי 2 מערכים חד מימדים. אחד מהם משמש לקליטת 10 המחרוזות. (שם המערך הוא ten) השני ישמש לסדר האלפבתי - והוא זה שיודפס לבסוף. ( שם המערך הוא print) סרקתי את המערך עם עשרת המחרוזות ומצאתי לפי compareTo את המחרוזת שצריכה להיות ראשונה והכנסתי אותה לסטרינג שקראתי לה first. את הfirst הכנסתי כמחרוזת בתא הראשון של המערך שנותר ריק בינתיים (המערך המיועד להדפסה). אך כעת כשאנ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי קטע קוד בשפת c ואני צריך לסדר ארבעה משתנים מסוג int לפי הערך שלהם מהגדול ביותר לקטן ביותר לפי הסדר. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה, כמובן שהערכים של המשתנים תלויים בקלט, שבסוף אציג אותם ברשימה מסודרים לפי הערך. אשמח אם תעזרו לי עם זה. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 29.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבו אני נותן קוד הזמנה (A,B,C,D או E) רווח וכמות, מכניס כמה הזמנות שאני רוצה (אנטר עבור הזמנה חדשה) ובסוף x לפירוט ההזמנה. בתוצאה שאני אמור לקבל זה טבלה שבעמודה הראשונה את הקוד (A,B,C,D או E), אח"כ כמות,מחיר של יחידה (נתון לי) ,כמה עולה כל הזמנה של פריט בנפרד ובסוף למטה בשורה חדשה ה-TOTAL של כל ההזמנה. לפעמים שורה או שניים יוצאים לי מהטבלה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T266B { class Program { //method who calclate the products price static int Price(char product) { int ThePrice = 0; if (product == 'A') { ThePrice = 100; } else if (produ…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי טבלה עם 3 טורים 1. id 2. name 3. parent_id עכשיו אני רוצה Query שתחזיר לי את כל הטבלה כאשר מתחת לכל ID יש את כל השורות שהID הרלוונטי כתוב להם בParent_id. אפשרי? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, עליי לכתוב תוכנה אשר קולטת מערך ממשתמש ומוציאה כפלט את המספרים הנמוך והגבוהביותר במערך וגם את מספר הפעמים שכל מספר הופיע בו. כלומר, למערך אשר הקלט שלו הוא: 1 2 3 4 7 8 5 3 6, הפלט יהיה כדלקמן: The Biggest number is 8 The lowest number is 1 frequency: 1 1 2 1 3 2 4 1 5 1 6 1 7 1 8 1 להלן הקוד שכתבתי עד כה: public class Freq { public static void main(String[] args) { int array [] = new int [args.length]; for (int i=0; i<array.length; i++) { array=Integer.parseInt(args); } int low=array[0]; int high=array[0]; for (int i=1; i<array.length; i++) { array=Integer.parseInt(args); if (array>high) { hig…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שהמחשב בחדר שלו קצת רחוק מהראוטר האלחוטי , הגלישה בסדר גמור אבל כל 10 דקות מתנתק האינטרנט וצריך לעשות REPAIR [ תקן ] לאשף של האלחוטי של ווינדוס . כלומר יש למטה סימן של המתאם האלחוטי של ווינדוס וצריך לעשות קליק ימני >> תקן \ REPAIR ואז האינטרנט מסתדר 99 אחוז מהזמן . אולי היה עדיף איזה שפת סקריפט ואפילו אפשר היה עם קובץ BAT ויכול להיות שזה רק עינין של הגדרה בווינדוס שיעשה את זה אוטומאטי לא משנה ... בא לי לצור תוכנה כזאת בשביל הקטע וללמוד משהו מעבר לקורס המבוא שלמדתי באו"פ עם JAVA אני ממש לא מתכנת דגול אבל נראה לי צריך קודם לחשוב על אלגורתים כלשהו ואז לממש את זה על ידי חיפוש בגוגל איך לממש את זה . חשבתי על דבר כזה ..ללולאה אין סופית כל 20…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לייצר לולאת FOR שתסייע לי בהמרת כתובות IP (אל תשאלו למה בבקשה ) המטרה היא לייצר לולאה שתקח משתנה כתובת - תוריד את כל מה שנמצא אחרי הנקודה האחרונה - תחליף פעם אחת ב-1 ופעם שניה ב-254 המחשה הלולאה מקבלת משתנה (רק לשם המחשה) 192.168.10.25 ומחזירה 192.168.10.1-192.168.10.254 טוב - אם אתם מתעקשים - אני רוצה לבצע סקריפט יותר גדול שמבצע סריקה על טווח נתון תודה מראש על הסיוע, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלינק לפורום: http://skriheli.brinkster.net/Forum.asp בדקו בבקשה את הפורום ותגידו מה דעתכם עליו, אם מצאתם באגים או משהו אחר שהייתם חושבים שכדאי לשפר, שתפו. הערה: בקשר לעיצוב עדיף לא להתייחס אני עובד על אחד חדש... לקחתי את העיצוב מאתר אחר כי חיפפתי עם העיצוב אני עובד על אחד חדש. :] [glow=red,2,300]בקשה לי אליכם - תירשמו ותגיבו קצת בפורום, אני רוצה לראות שהכל פועל כשורה! [/glow]
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[הסרתי את הכתובת] זה לא מפואר אני יודע. בכל מקרה איך אני מוסיף סייר קבצים כך שאפשר יהיה לראות\להוריד את כל הקבצים בתקייה מסויימת (בסגנון FTP) אבל עם HTML.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש למישהו סיכומים לעיצוב תוכנה במדעי המחשב ב'? או לאוטמטים?. כל חומר עזר כלשהו. אם יש למישהו שעושה או עשה את הבגרות כבר אשמח אם יכול לשתף פה. תודה (:
-
- 1 תגובה
- 8.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מפתחת תוכנה המיועדת לרוץ על מחשב בגודל 7 עד 10 אינץ (עוד לא הוחלט). הפיתוח נעשה על PC עם מסך 17 עד 21 אינץ - (רזולוצית המסך 1024/768) ב VisualStudio אשמח לדעת כיצד מחשבים את היחס בין גדלי המסכים. כלומר איך מגדירים את ה FORM בתוכנית, כך שיתאים בדיוק לגודל המסך המלא במחשב ה 7 אינץ. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט להנדסה, ולאחרונה מידלתי תנועה של רכבי ימי שאני מתכנן. המודל הוא למעשה בסך הכל קו הנע בצורה מסויימת בתוך מיים (שוחה) כעת אני מעוניין לעשות סימולציה של תנועת המיים (מישורי) על פי תנועת המודל שלי (כלומר אני מעוניין לשים את המודל בתוך שדה חלקיקים או שדה זרימה וקטורי ולראות את התנהגות השדה). כל התכנון מתבצע במטלב האם מישהו מכיר קוד לעניין/ toolbox מתאים או אפילו מקור טוב לקריאה ממנו אוכל לשאוב את הידע הדרוש? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טקסט בכל מיני שפות שאני לוקח מ Database. בחלק מהמחשבים הוא מוצג כסימני שאלה ובחלק מהמחשבים רואים אותו בסדר. הפונט הוא Arial... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר לגרום ללשונית של הסימניה שלי להבהב? הפכתי הכל ולא מצאתי את התכונה של הצבע של הלשונית + גודל טקטס וכו'.. בעצם, כל מה ששייך ללשונית ולא לסימניה עצמה אני לא מוצא איך לגשת!. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מה זה אומר שפונקציה מקבלת "return" משהו? לדוגמא: void func(return x)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני עושה סינכרון על אובייקט מסוים ובתוכו אובייקט אחר, האם גם אליו לא יכול לגשת תרד אחר כשתרד אחר שם.הנה דוגמא מקוד..(זה קטע די ארוך אבל תתעלמו מההתחלה ורק ה-2 שורות הראשונות של ה- run הן הענייןיש פה סיכנרון על this ושורה מתחת סינכרון על buffer שהוא שדה של this... public class ProtocolTask implements Runnable { private final ServerProtocol _protocol; private final StringMessageTokenizer _tokenizer; private final ConnectionHandler _handler; /** * the fifo queue, which holds data coming from the socket. Access to the * queue is serialized, to ensure correct processing order. */ private final Vector<ByteBuffer> _buffers = new Vector<ByteBuffer&…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
אני צריך להפעיל שלושה תרדים שיפעלו במקביל ושמישהו ישלוט עלייהם. זאת אומרת שמישהו אחד יוכל להפעיל אותם או להשהות אותם. לצורך כך אני חייב לסנכרן מידע בייניהם, זאת אומרת שכשאחד יעצור - 2 האחרים יעצרו גם כן. איזה מנגנונים פשוטים קיימים לסינכון ? איך אני יכול לתקוע THREAD לפי פקודה ואז שמישהו יגיד לו להמשיך מאותה הנקודה ? התוכנית כתובה ב C#.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-