עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by KrustyTheKlown,

הי מישהו יודע אם אפשר להוסיף את הטולבאר הנ"ל לאתרי ASP ואיך ? (נוב טוטאלי בנושא) www.wibiya.com בתודה מראש

2. Started by עובד,

אז ככה.. תכנתתי ללקוח מערכת כלשהי על המחשב שלי הכל עבד טוב ויפה.. ועכשיו אחרי התקנה של המערכת אצלו בשרת מופיעה השגיאה הבאה: 1111: Invalid use of group function השאילת שאני משתמש בא ב group היא: select `downloads`.`id`,`downloads`.`name`,avg(`ranks`.`rank`) as `rank` from `downloads` left join `ranks` on `ranks`.`download`=`downloads`.`id` group by `downloads`.`id` order by avg(`ranks`.`rank`) desc limit 4 ועוד שאלה.. האם השגיאה: 1203: User ***** has already more than 'max_user_connections' active connections נובעת מאי שימוש בפונקציה mysql_close()? (אם לא אז ממה?) כי הבנתי שהחיבור למסד נסגר אוטומטית בסיום הטעינה.

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by raiman1,

public static bool Sod( int[] a, interface k) { for(int i=0,i<a.Length-1,i++) { int j=i+1; while(j<a.Length) { if(a[i] + a[j] ==k) return true; j++ } } return false; הפעולה מקבלת מערך של מספרים שלמים ומספר שלם K. מחזירה אמת אם יש במערך שתי מספרים שסכומם K ושקר אחרת. אני דיי גרוע ביעילות אז אני אודה לכם אם תוכלו לומר לי איך מוצאים מה היעילות של הפעולה הזאת... תודה!!!

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  4. יש לי בוחן ביום ראשון על כתיבת תכנית בסיסית באסמבלר אבל אני לא מבין משהו עם האוגרים. אז ככה, נכון יש לכם את האוגרים AX, BX, CX ו-DX? עכשיו, כל אחד מהם מתחלק ל-2 כשכל אחד שווה 8 סיביות. AL, AH BL, BH CL, CH DL, DH הבנתי ש-L מייצג את החלק הנמוך במילה, ו-H מייצג את החלק הגבוה. אז מזתומרת החלק הנמוך והגבוה? כאילו מתי אני יודע מתי צריך להשתמש ב-L, H או X? נגיד ויש לי את התכנית הזאת: stack 100h data code mov ax,@data mov ds,ax mov al,255 add al,1 mov ah,4ch int 21h endmodel small אז למה השתמשו ב-L ולא ב-H או X? ועוד שאלה קטנה, אילו מבין הפעולות הבאות משפיעות על הדגלים: mov, add, inc? אה, ותודה מראש. D:

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by guy81,

אם אני עושה סינכרון על אובייקט מסוים ובתוכו אובייקט אחר, האם גם אליו לא יכול לגשת תרד אחר כשתרד אחר שם.הנה דוגמא מקוד..(זה קטע די ארוך אבל תתעלמו מההתחלה ורק ה-2 שורות הראשונות של ה- run הן הענייןיש פה סיכנרון על this ושורה מתחת סינכרון על buffer שהוא שדה של this... public class ProtocolTask implements Runnable { private final ServerProtocol _protocol; private final StringMessageTokenizer _tokenizer; private final ConnectionHandler _handler; /** * the fifo queue, which holds data coming from the socket. Access to the * queue is serialized, to ensure correct processing order. */ private final Vector<ByteBuffer> _buffers = new Vector<ByteBuffer&…

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  6. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, התחלתי ללמוד אסמבלי באונ' ונתקלתי בבעיה בשיעורי הבית (עם פסח והשביתה אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה לי שיעור). כל עזרה תתקבל בברכה. הבעיה היא פשוטה מאד, אך אני בכל זאת מתקשה בה- אני צריך לקלוט 8 ספרות (מס' של 32 ביט), ולשמור אותו כפי שהוא בזיכרון או באוגר כלשהו (מותר השימוש באוגרים של 386). שוב תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by orlupo,

האם אני יכול לשלוח נתונים מטופס html לקובץ PHP, אך שיפתח בחלון? בתודה מראש

8. Started by shimon956,

שלום לכולם מישהו יכול לומר לי או לכוון אותי למדריך שמסביר איך לכתוב לקובץ ולקרוא ממנו בjavascript? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by UnPluggeD,

היום גילתי שאפשר להוריד בחינם (כולל ההרשמה) כל מיני דברים של vs.net 2005 את הגירסאות אקספרסס ואפשר להוריד עם זה גם msdn אומנם דיי מצומצם אבל זה עדיין עוזר מאוד http://msdn.microsoft.com/ עכשיו שם בתפריט השמאלי הולכים פשוט לפלטפורמה שאתה רוצה לוחצים ומורידים את הקטע של האקטיביישן הוא גם חינמי רק צריך לתת אימאיל להכניס פרטים כמו שם,שם משפחה,אימאיל וזהו בערך ומקבלים את הקוד אקטיביישן הזה ואז ההגבלת זמן יורדת !

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by hilaj,

היי, אשמח להסבר קצר.. בתוך Constants הוגדרו הקבועים הבאים, ויש לי אובייקט מסוים מסוג Data שנקרא theData שאני רוצה להדפיס רק את השנה שלו. אם אני כותבת getTheData() הוא מן הסתם נותן לי את התאריך המלא. איך אני יכולה להגיע רק אל השנה שלו? גם קישור לאתר שמסביר יוכל לעזור. תודה! public static final DateFormat DF = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy"); /**The date format of project*/ public static final DateFormat DFY = new SimpleDateFormat("yyyy"); /**The date time format of project*/ public static final DateFormat DTF = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy HH:mm:ss"); /**The time format of project*/ public static final DateFormat TF = new SimpleDateFormat("HH:mm:ss");

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  11. יש לי כאן 2 ממשקים של משרד החינוך של תאים ושל רשימה המורכבת מתאים { private T info; private Node<T> next; public Node() { next = null; } public Node(T val) { info = val; next = null; } public Node(T val, Node<T> next) { info = val; this.next = next; } public T GetInfo() { return info; } public Node<T> Getnext() { return next; } public void SetInfo(T val) { info = val; } public void SetNext(Node<T> next) { this.next = next; } } class Node<T>---------------------------------------------------…

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by Noririco,

#include <stdio.h> #include <stdlib.h> int get_newsize_CAP(char arr[]){ int i; int newsize=0; for(i=0;arr[i]!='/0';i++) if (arr[i]>'64' && arr[i]<'91') newsize++; return newsize; } int get_newsize_small(char arr[]){ int i; int newsize=0; for(i=0;arr[i]!='/0';i++) if (arr[i]>'96' && arr[i]<'123') newsize++; return newsize; } void char_split(char A[],int sizeA,char **B,char **C) { int sizeB = get_newsize_CAP(A); int sizeC = get_newsize_small(A); int i,j=0,k=0; *B = (char*)calloc(sizeB,sizeof(char)); *C = (char*)calloc(sizeC,sizeof(char)); for(i=0;i<sizeA;i++) { if (A[i]>'64' && A[i]…

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  13. Started by D-Bang,

נתונה לי פונקציה.. צריך רק להגיד באיזו שורה יש שגיאה ולמה?? אני חשבתי שהשגיאה היא בשורה שלפני return אבל אומרים לי שזה לא נכון: int main(void) { int na=666; int *pna1=&na, *pna2=(int*)na; int **ppna1=&pna1, **ppna2=&pna2; *pna1=1; *pna2=2; *ppna2=pna1; **ppna2+=10; *ppna2+=10; return 0; } בכל מקרה בלי קשר לשורת השגיאה מה עושה השורה שלפני return? ומה בדיוק קורה אחרי שמגדירים *pna2=(int*)na??

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  14. איך אני מפצל מספר שלם, כך שכל משתנה יקבל ספרה אחרת בג'אווה, כלומר, 1234 אז: A=1 B=3 C=3 D=5 אני לא מוצא ב API

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by kEv,

הייתי רוצה לשמוע עצות ממכם מה כדאי, כלומר: עם שפת C מה אפשר לעשות? כדיי ללמוד או זה כבר ישן? VISUAL BASIC 6 מה אפשר לעשות איתו? עם איזה שפה בונים משחק, תוכנה ואת מערכת הפעלה WINDOWS? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by Access Denied,

איך ניתן לבצע החלפת תוכן של מחרוזות בפונקציה? נניח שיש לי רשימה שמכילה מחרוזות, ואני שולח אותה לפונקציה אחרת כדי שתשנה חלק מהמחרוזות לפי התוכן שלהן. לא ראיתי שיש השפעה על תוכן הרשימה בפונקציה הקוראת לפונקציה הזו בשום דרך.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by נעמה.,

אני יוצרת שדה טקסט (TEXTAREA) ורוצה שבכל X זמן יודפס שם טקסט חדש. איך עושים את זה??? תודה

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by orninyo,

מישהו יודע איזה ידע צריך בשביל להתקבל למשרת QA ? (חוץ מלהיות סטודנט שנה שלישית) האם צריך ידעת בתוכנות ובשיטות בדיקה מסויימות או שהידע הזה נרכש בתקופת התלמדות? למישהו פה יש נסיון בזה?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by nondos,

שלום יצרתי כפתור בסיסי בפלאש ואני רוצה שבכל פעם שילחצו על הכפתור יפתח דף html ב frame מסויים שיצרתי משום מה דף ה Html נפתח תמיד בחלון חדש, למישהו יש מושג למה? קוד ה ActionScript 3: BTN.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_DOWN, click1); function click1(evt:MouseEvent){ var url:String = "test.html"; var request:URLRequest = new URLRequest(url); navigateToURL(request, "mainFrame"); } ניתן לראות של Frame שאני רוצה לפתוח בו את הדף test.html קראתי mainFrame קוד Html: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Frameset//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-frameset.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <hea…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by CodeNinja,

היי אנשים, אני חדש בג'אווה ובמונחה עצמים בכלל אז בעדינות איתי (: ניסיתי לכתוב שיטה שפשוט מציגה לי כפתורים בפריים הראשי ונתקלתי בבעיה, שגיאה בהרצת הקלסס. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איפה טעיתי. import java.awt.Color; import java.awt.event.ActionEvent; import java.awt.event.ActionListener; import java.awt.event.KeyEvent; import javax.swing.JButton; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JMenu; import javax.swing.JMenuBar; import javax.swing.JMenuItem; public class Main { public static void main(String[] args) { // set JFrame JFrame frame = new JFrame("TicTacToe"); frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); frame.setSize(450, 260);…

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by yz101,

אני מכניס לסכמה מספר טבלאות. הארוכה שבהן מבחינת מספר רשומות היא באורך של כ225000 רשומות. הרשומות לא גדולות, משהו כמו 25 בתים לאחת. שתי העמודות של הטבלא הנ"ל הן FOREIGN KEYS. אני מפחד לעבור לMYISAM האם זה שווה את זה.

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by amirxbox,

שלום חברה, יש לי עיברית בCMD ואני גם יכול להציג עיברית אם למשל אכתוב String s="עיברית"; S.O.P(s); אבל ניסתי בעזרת השיטה READCHAR של CONSOLE (מחקלה חינמית שמשתמשים בה בבן גוריון) לקרוא CHAR עיברי ולאכסן אותו במערך של CHARS , אני מקבל גיבריש במקום יש דרך לעשות את זה כלומר לקבל אות מהמשתמש ולשמור אותה במבנה נתונים בצורה נוחה?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by xcd67,

שלום, האם מישהו יודע על שיטה שבה קישור רגיל מפעיל ברקע פונקציה אחרת של PHP ולאחר שפונקציה זו סיימה את פעולתה והחזירה true אז הקישור הנבחק מוצג... לדוגמא: יש רשימה של קישורים (כל אחד מקשר לעמוד אחר). <a href="1.html' onclick="PlusOne('link1')">link 1</a> <a href="2.html' onclick="PlusOne('link1')">link 2</a> בעת לחיצה על קישור מופעלת פונקציה בPHP אשר נקראת PlusOne והיא מתחברת למסד נתונים ומוסיפה 1 למד לחיצות על אותו קישור. כאשר הפונקציה סיימה את פעולתה והחזירה true או false אז הקישור הנבחר מוצג. הבנתי שיש אפשרות להשתמש בשיטה שנקראת ajax אבל לפי חיפוש שעשיתי ראיתי שניתן להשתמש בשיטה זו רק בטפסים (form) אודה מאוד למי שייתן לי כיוון כיצד ניתן לבצע זאת…

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  24. אני כרגע לומד פייתון לבד (אחרי שהתייאשתי מג'אווה) אבל נתקלתי תוך כדי גם ב Ruby עם תשבוחות מכל עבר. לכן חשבתי גם לשאול האם יש עדיפות לאחת השפות או שכל אחת מהן נוצרה לצרכים אחרים לגמרי. תודה.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by zurkin1232,

אני מעוניין לכתוב ToolBar ל-Internet Explorer, ורציתי לדעת מאיפה מתחילים, מה צריך לדעת וכו'... חיפוש קצר בגוגל לא העלה הרבה לצערי (אף פעם לא הייתי חפשן גדול ). כמו כן אני יודע תכנות (C++, VB ועוד) ככה שזו לא הבעיה.

• 5 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים