עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by QuAKeR_996,

שלום חברה. אני אגש ישר לבעיה: יש לי תמונה. אני מסמן עליה פוליגון (רצף נקודות במרחב שמתחברות בשרשרת). אני רוצה לרוץ על כל הפיקסלים על התמונה, שנמצאים בתוך הפוליגון. אני חושב שהאלגוריתם צריך להיות דומה לזה שבפונקציה המוכנה e.graphics.drawpoligon() , כי היא בעצם צובעת את כל הפיקסלים שנמצאים בתוך התמונה. אני צריך כיוון בנושא. תודה! אודי.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by sean2018,

אהלן אני עושה קורס במערכות לוגיות ספרתיות (עובדים עם LOGISIM) ורציתי לדעת אם מישהו מכיר ויכול להפנות אותי לתוכנה שמתכננת עבורך מעגל ספרתי? תוכנה שאני מזין לה קלטים, פלטים, פונקציונליות והגבלות למיניהן והיא תתן לי אופציות לתכנון של המעגל הרצוי? תודה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by ben060,

כשאני נכנס לתוכנה אני עובד איתה מספר שניות ולאחר מכן הוא יוצא במפתיע מה יכול להיות הבעיה הזאת? הסרתי והתקנתי את התוכנה מספר פעמים ושום דבר לא עוזר? יש הצועת לפיתרון?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by hilaj,

היי, אשמח להסבר קצר.. בתוך Constants הוגדרו הקבועים הבאים, ויש לי אובייקט מסוים מסוג Data שנקרא theData שאני רוצה להדפיס רק את השנה שלו. אם אני כותבת getTheData() הוא מן הסתם נותן לי את התאריך המלא. איך אני יכולה להגיע רק אל השנה שלו? גם קישור לאתר שמסביר יוכל לעזור. תודה! public static final DateFormat DF = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy"); /**The date format of project*/ public static final DateFormat DFY = new SimpleDateFormat("yyyy"); /**The date time format of project*/ public static final DateFormat DTF = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy HH:mm:ss"); /**The time format of project*/ public static final DateFormat TF = new SimpleDateFormat("HH:mm:ss");

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by Noririco,

#include <stdio.h> #include <stdlib.h> int get_newsize_CAP(char arr[]){ int i; int newsize=0; for(i=0;arr[i]!='/0';i++) if (arr[i]>'64' && arr[i]<'91') newsize++; return newsize; } int get_newsize_small(char arr[]){ int i; int newsize=0; for(i=0;arr[i]!='/0';i++) if (arr[i]>'96' && arr[i]<'123') newsize++; return newsize; } void char_split(char A[],int sizeA,char **B,char **C) { int sizeB = get_newsize_CAP(A); int sizeC = get_newsize_small(A); int i,j=0,k=0; *B = (char*)calloc(sizeB,sizeof(char)); *C = (char*)calloc(sizeC,sizeof(char)); for(i=0;i<sizeA;i++) { if (A[i]>'64' && A[i]…

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  6. Started by bdoron,

אני מתחיל לבנות אתר בasp.net שיהיה למעשה אחד מהאתרים של התיק עבודות שלי, עד עכשיו מצאתי כל מיני שרתים חינמים, הבעיה היא שהשרתים שם זזים נורא לאט, ועד שהאתר עולה זה מליון שנה אני מחפש שרת iis מהיר יחסית עד 200 מגה משהו כזה במחיר סביר... אשמח לקישורים לאתרי hosting , כאלה שיש לאנשים פה ניסיון ומרוצים מהביצועים

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  7. Started by bdoron,

אני יוצר אנימציה של כפתור שזז בתוך grid והייתי רוצה שהוא יעצור בcoloumn מסויים ושורה מסויימת אבל בשביל זה אני צריך לדעת מה המיקום של אותו כפתור בתוך הגריד האם יש דרך לקבל מהכפתור את המיקום שלו בתוך הגריד ? זאת אומרת שאני בודק כל הזמן מה הcoloumn ומה הrow של אותו כפתור ואז לעצור אותו ברצוי

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by guy81,

אם אני עושה סינכרון על אובייקט מסוים ובתוכו אובייקט אחר, האם גם אליו לא יכול לגשת תרד אחר כשתרד אחר שם.הנה דוגמא מקוד..(זה קטע די ארוך אבל תתעלמו מההתחלה ורק ה-2 שורות הראשונות של ה- run הן הענייןיש פה סיכנרון על this ושורה מתחת סינכרון על buffer שהוא שדה של this... public class ProtocolTask implements Runnable { private final ServerProtocol _protocol; private final StringMessageTokenizer _tokenizer; private final ConnectionHandler _handler; /** * the fifo queue, which holds data coming from the socket. Access to the * queue is serialized, to ensure correct processing order. */ private final Vector<ByteBuffer> _buffers = new Vector<ByteBuffer&…

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  9. Started by maorizyo,

שלום אנשים. חיפשת בפורום ולא מצאתי קישור ולכן אשאל האם מישהו מכם מכיר קישור למאגר מידע עם כל רשימת הערים+ רחובות +איזור גאוגרפי+שכונות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by orninyo,

לאחר שהורדתי את הORACLE XE, פתחתי משתמש חדש (עם כל ההרשאות) תחת המשתמש יצרתי טבלה חדשה עכשיו כל שאילתה שאני מנסה לעשות על הטבלה הזאת אני מקבל את השגיאה שבכותרת הטבלה אכן קיימת והיא תקינה ולמשתמש יש את כל ההרשאות לבצע בה גוגל לא עזר... מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by tzolerguy,

שלום אני מועניין לכתוב משחקון דיי פשוט שירוץ על גבי דף אינטרנט יש לי ידע בגאווה אז חשבתי לעשות את זה בצורה של גאוה אפלט ... הרעיון הוא שיש תמונה כלשהי שבתחלה מכוסה ולא ניתן לראות את רובה ולאט לאט נחשפים חלקים ממנה והמשתמש צריך לזהות את התמונה. עכשיו חשבתי פשוט לשים איזה JPANEL ברגע עם התמונה ועליו לכסות בהרבה JPANEL שהיו נגיד בצבע שחור או משהו וכל כמה זמן אני ישנה את הנראות של אחד הפנלים הקטנים ואחשוף חלק מהתמונה. הבעיה שאני לא מבין באיזה LAYOUT להשתמש כדי למקם אותם אחד מעל השני??? עזרה או רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  12. אני צריך את זה לפרוייקט ואין לי מושג.

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by THE-MASTER,

טוב סיימתי ללמוד C בהצלחה בעזרת ספר לימוד(ללמוד C ) אני כרגע יודע די טוב את השפה וחשבתי להתקדם לעבר ++C על איזה ספר אתם ממליצים???? אני כרגע חושב על ++C סדנת לימוד בגלל שהספר לשפת C שקראתי היה של אותו המחבר -יואב נתיב- וההסברים שלו מאוד טובים. אז על מה אתם ממליצים????????

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

איך אני רושם תוכנה ב Visual Basic שיודעת לתקשר עם USB ?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by zurkin1232,

אני מעוניין לכתוב ToolBar ל-Internet Explorer, ורציתי לדעת מאיפה מתחילים, מה צריך לדעת וכו'... חיפוש קצר בגוגל לא העלה הרבה לצערי (אף פעם לא הייתי חפשן גדול ). כמו כן אני יודע תכנות (C++, VB ועוד) ככה שזו לא הבעיה.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by ofersto,

רציתי לעשות תוכנה שתהיה בכמה מחשבים ותסתנכרן ביניהם דרך האינטרנט. אמרו לי שצריך להשתמש ב winsock. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בזה? תודה מראש.

17. Started by spinchicken,

מישהו מכיר איזה אובייקט MFC שאני יכול לשים, שייצור לי גרף ש"רץ" עם כל נק' שאני שולח אליו? אני מנסה ליצור ויזואליזציה לווליום של קובץ קול.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by Aviv C,

מדוע רוב מתכנתי האתרים משתמשים ב- PHP (לדוגמה HWzone) ולא ב- ASP? האם יש סיבות רבות או נוחות שימוש?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by אוראלהזמיר,

הי חברה יש לי שאלה מערך בן 128 מקומות ממולא במפסרים אקראים...אחרי המילוי צריך למיין אותו בשיטת select עשיתי וזה לא מחזיר את זה ממוין חחח איך אני קורא לפונקציה תעזרו לי בבקשה עם הקוד! תודה רבה #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <math.h> #include <time.h> #include <conio.h> #define n 128 void select(int a[],int size) { int i,j,temp; for(i=0;i<size-1;i++) { for(j=i+1;j<size;j++) if(a[i]>a[j]) { temp=a[i]; a[i]=a[j]; a[j]=temp; } } } void main() { randomize(); clrscr(); int a[n],i,j; //klita for(i=0;i<n;i++) a[i]=random(5000)+1; //hadpasa for(i=0;i<n;i++…

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  20. מצאתי מחלקה בשם DND (DRAG AND DROP( לפי קודים שראיתי באינט' אני יודע שיש שם SOURCE שזה בעצם מה שאני מזיז (או שהבנתי לא נכון) איך אני מחייס לזה תמונה. אני רוצה לעשות DND לתמונה, איך אני עושה את זה עם המחלקה הזאת?

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  21. איך אני מפצל מספר שלם, כך שכל משתנה יקבל ספרה אחרת בג'אווה, כלומר, 1234 אז: A=1 B=3 C=3 D=5 אני לא מוצא ב API

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  22. יש לי טבלה שאני צריך להוסיף לה שורות, אבל אני צריך שבעמודה אחת המספרים יתקדמו אוטומטית. אני יודע שאפשר להגדיר את העמודה כAUTO INCREMENT, אבל עכשיו זה בלתי אפשרי.. מרוב טיפשותי בתיק פרוייקט שלי רשמתי שהוא INT והתיק פרוייקט כבר נשלח לבוחן... max := 0; while not copies_table.Eof do begin if(copies_table['copy_num'] > max) then max := copies_table['copy_num']; copies_table.next; end; יש לי את הקוד הזה, הוא נראה לי נכון, אבל מחזיר כל הזמן 1 כשהמספר הכי גדול בעמודה הזאת הוא 8. מישהו יכול להצביע לי על הטעות שלי?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by mushi,

מה המצב חברה אני בונה מערכת לרשימת עובדים וחישוב משכורות יש לי טבלה של עובדים שכל עובד יכלו לקבל כמה תפקידים בדף HTML יש לי SELECT ששם אני בוחר את שם העובד ומה שאני רוצה לעשות זה שברגע שאני בוחר שם עובד לידו נפתחת לי או מוכנסים נתונים לאובייקט SELECT של כל תחומי העבודה שהוא יכול לעבוד לדוגמה מלצר יכול להיות גם מארח וגם טלפן.. לכל תפקיד משכורת שונה זה הקוד HTML שלי <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled…

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by neogod,

התחלתי ללמוד קצת C++ לבד עם מדריך שמצאתי באינטרנט אז אני מצטער על השאלות הטיפשיות מראש מה עושה הפקודה : t\ ???

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  25. אני רוצה שברגע שאני רושם שם שאמור להימצא בDB (כמו חיפוש שם פרטי) יושלם אוטו' בTEXTBOX מסוים (AUTOFILL)

• 1 תגובה
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.