עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yz101,

אני מכניס לסכמה מספר טבלאות. הארוכה שבהן מבחינת מספר רשומות היא באורך של כ225000 רשומות. הרשומות לא גדולות, משהו כמו 25 בתים לאחת. שתי העמודות של הטבלא הנ"ל הן FOREIGN KEYS. אני מפחד לעבור לMYISAM האם זה שווה את זה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by raiman1,

public static bool Sod( int[] a, interface k) { for(int i=0,i<a.Length-1,i++) { int j=i+1; while(j<a.Length) { if(a[i] + a[j] ==k) return true; j++ } } return false; הפעולה מקבלת מערך של מספרים שלמים ומספר שלם K. מחזירה אמת אם יש במערך שתי מספרים שסכומם K ושקר אחרת. אני דיי גרוע ביעילות אז אני אודה לכם אם תוכלו לומר לי איך מוצאים מה היעילות של הפעולה הזאת... תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by omer1595,

שלום, קודם כל, רציתי לדעת אם הקליטה שלי של מערך TCHAR מTEXTBOX נכונה: SendDlgItemMessage(hwnd, 6, EM_GETLINE, (WPARAM) 0, // line 0 (LPARAM) Name); בנוסף, רציתי לדעת איך אני יכול להדפיס מערך של TCHAR לתוך TEXTBOX.ודבר אחרון, איך אני יכול לקבל את הגבולות של החלון שלי, וליצור גדלים יחסיים (עם כפל או חילוק בקבועים).תודה רבה לכל מי שיעזור עריכה:הצלחתי לקלוט את המערך TCHAR מתוך TEXTBOX1, אבל הבעיה שבנוסף למה שאני כותב יש במערך זבל, ואני לא יודע איך להיפטר ממנו...איך ממירים TCHAR לCHAR, ולהפך, ובנוסף איך מדפיסים CHAR. עריכה 2:יש לי בתוך קובץ sturcts שבנויים מchars, איך אני יכול …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by BedB0y,

זאת התוכנית : http://dl.dropbox.com/u/24303191/treefunc.txt קורסת בשורה while(isEmptyList(&TreeNodesList)==FALSE) של הפונקציה void printByLevels(Tree tr) לפי הדיבאג זה קורס בסוף, כלומר כשהתנאי לא מתקיים והוא צריך לצאת מהלולאה אבל הוא פשוט קורס. בדקתי והרשימה שהוא בודק אכן ריקה בסוף אבל זה בכל זאת קורס, אין לי מושג למה..מה שגם זה לא קורה תמיד, זה עבד כמה פעמים (יש דוגמת פלט בסוף) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by bdoron,

אני מתחיל לבנות אתר בasp.net שיהיה למעשה אחד מהאתרים של התיק עבודות שלי, עד עכשיו מצאתי כל מיני שרתים חינמים, הבעיה היא שהשרתים שם זזים נורא לאט, ועד שהאתר עולה זה מליון שנה אני מחפש שרת iis מהיר יחסית עד 200 מגה משהו כזה במחיר סביר... אשמח לקישורים לאתרי hosting , כאלה שיש לאנשים פה ניסיון ומרוצים מהביצועים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. הי חבר'ה, אני עובד עם אפליקציית j2ee ואני צריך להציג שעון על הדף רק אחרי חצי שנייה מרגע שהמשתמש לוחץ על הכפתור שבדף. תודה מראש. אין עליכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by sagigo,

שלום, ניקלתי בכמה מקומות שהורדתי משחק XNA, זאת הייתה התקנה של המשחק ובין היתר זה מתקין את הדברים שדרוש בשביל להפעיל את המשחק( ספרית.net directx וספרית xna) חיפשתי הרבה דבר כזה ולא מצאתי לכן אני פונה לכאן. מישהו יודע איך עושים את זה? כלומר קובץ התקנה שבודק אם הכל מותקן ואם לא מתקין מה שצריך. אני לא מתכוון איך ליצור תוכנה כזו, מן הסתם יש משהו מוכן שמקבל את הexe של המשחק ויוצר את הקובץ התקנה השאלה אם מישהו מכיר את זה? תודה רבה מראש דרך אגב מדובר על גירסא 3

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by man with no name,

איך אני ניגש לכזה תרגיל ? איך פותרים את זה ?? א. נתון שזמן הריצה T(n) של אלגוריתם כלשהו מקיים: T(1) = q(1), T(n) = T(n/2) + W(n) וכן T(n) = 2T(n/2) + O(n). טענה: T(n) = q(n) . (אפשר להיעזר בנוסחת האב). נכון\לא נכון נימוק:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. למתחילים ללא רקע בתכנות עדיף ספר באנגלית פשוט ראיתי באמזון ספרים. הספר שקניתי היה לא פשוט לי להבנה בשלב כלשהו אז כרגע אני מחפש דרכים אחרות... אשמח מאוד לעזרה בלדעת תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ex_,

היי אני מחפש מערכת התגובות לדף יעודי באתר קלה ונוחה לשימוש עם אפשרות ניהול כמובן ובלי צורך בהרשמה או משהו כזה... תודה רבה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DarkSight,

איך אני יכול להשתמש בפונט שיש רק לי במחשב ואין לאחרים ואני רוצה שזה יציג את הפונט הזה אצלהם?? אני צריך להעתיק את הפונט הזה לאנשהו? או להגדיר מקום שממנו הוא יופיע?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם... אני רוצה לתרגל את C++ על המחשב שלי... השאלה שלי היא ככה: איזה תוכנה אני צריך להוריד בשביל שאני יוכל לכתוב עליה את השפה(כמו שבייסיק כותבים על VISUAL BASIC...) אם אפשר לינק,אני אשמח...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yan,

ניסתי לעשות form עם בדיקה של js והבדיקה לא עובדת זה פשוט ממשיך לדף הבא במקום להציג לי שגיאה <script language="javascript> function check (user_reg) { var name= user_reg.user_name.value; var password= user_reg.user_password.value; var category= user_reg.user_category.value; var url= user_reg.user_url.value; var banner= user_reg.user_banner.value; var lang= user_reg.user_lang.value; var email= user_reg.user_email.value; var benner_len= benner.length(); var url_len= url.length(); if (name.length < 2) { alert("שם משתמש חייב להיות בעל 3 תווים לפחות"); user_reg.user_name.focus(); return false; } if (password.length < 4) { alert("אנא הכנ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by orninyo,

לאחר שהורדתי את הORACLE XE, פתחתי משתמש חדש (עם כל ההרשאות) תחת המשתמש יצרתי טבלה חדשה עכשיו כל שאילתה שאני מנסה לעשות על הטבלה הזאת אני מקבל את השגיאה שבכותרת הטבלה אכן קיימת והיא תקינה ולמשתמש יש את כל ההרשאות לבצע בה גוגל לא עזר... מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Sharonk1,

זוהי תוכנה שכתבתי, המאפשרת לטעון קובץ וידאו ולשמור מקטע מסוים ממנו לרצף של תמונות jpg

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by gshhar,

התחלתי ללמוד לאחרונה מסלול של תיכנות (MCPD) ויש לי שאלה קטנה, בעיקרון בשיעורים הראשונים עדיין לא התחלנו לתכנת ממש על המחשב אלא יותר תרשימי זרימה על הנייר, באחת השאלות נתקלתי במשהו שאין לי רעיון איך לפתור, אחד התרגילים היו לקלוט מספר ולהדפיס מאיזה ספרות הוא מורכב למשל אם אני קולט את המספר 123 אז אני אמור לקבל 1,2,3. הבעיה שלי היא שאני בתרגיל מקבל את הסדר הפוך למשל 3,2,1 איך אני יכול להפוך את זה בכילים שעומדים לרשותי כרגע ? (לולאת IF) תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Stellar,

אני רוצה ללמוד JAVA - יש לי איזשהי זיקה כי אני יודע HTML וקצת PHP.. אבל אני יודע שזאת שפה מאוד שונה. מישהו יכול להמליץ לי על קורס זול וטוב או דרך אחרת ללמוד את השפה מהבסיס ממש?? קניתי ספר אבל נראה לי שהוא קצת מיושן..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ironman405,

היי , אני עובד עם SQL Express ונתקלתי בERROR הבא כשניסיתי לעבוד במעבדה אחרת ששם מותקן SQL SERVER 2005 האם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Rashad Abeer,

ProjectDataScience.docx

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by galgul,

שלום. ברשותי WINDOWS 7 BETA עם IIS7 מותקן. כאשר אני נכנס לאתר מסויים, הוא נותן שגיאה. הקבצים נמצאים במקום הנכון. תמונה: http://img7.imageshack.us/my.php?image=23223084.png תודה, גל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by danik,

שלום לכולם.... אני בונה את האתר של מועדון פג'ו סיטרואן ספורט בישראל... (לקידום הספורט המוטורי בישראל) האתר יהיה אינטרקטיוי ומעניין.... אני כבר בניתי דיי הרבה באתר... אבל עדיין יש עוד הרבה עבודה.. אז אני צריך את עזרתכם אם יש פה אנשים שיודעים את השפות הבאות: PHP ASP JAVA HTML FLASH ויכולים לעזור נא ליצור איתי קשר ICQ:106525052 תודה מראש לכל העוזרים....

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by nat64x,

filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorstr='#252525', endColorstr='#0A0A0A'); הפקודה הנ"ל לא עובדת כמו שצריך עם border-radius, האם יש פתרון ידוע לבאג? תיאור הבאג: הפילטר לא מזהה את הגבול העגול ונותן רקע מרובע. לסיכום: מחפש פתרון ל gradient עם border-radius ב- IE9 במידה וישנו. אין צורך בפתרונות אלטרנטיבים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by satlan1,

:s05: יש לי תרגיל לש"ב ואני צריך עזרה. נתון מערך בגודל N , במקומות הזוגיים נתונה סידרה מספרים עולה ובמקומות האי-זוגיים סידרת מספרים יורדת. צריך למיין את הסדרה שתהיה סידרה עולה. ראיתי כמה הודעות מתחת על שיטת מיון בועות... אבל המורה לא התכוון שנמיין לפי זה שהוא נתן את התרגיל(אם הוא היה מתכוון לשיטה הזאת הוא היה נותן סתם מערך...). יש למישהו רעיון איך לעשות את זה? ניסיתי לעשות עם מערך עזר שיקח איבר מההתחלה ומהסוף, אבל לא יצא לי כלום מזה:\ אה ועוד שאלה, יש כזאת שיטת מיון שלוקחת מקסימום במערך ומעבירה אותו להתחלה וככה ממיינת את המערך? אם כן מישהו יכול בבקשה להביא את התבנית או את השם של השיטה תודה :-*

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mystic,

למדתי בערך איך לעשות NAVIGATION BAR . השאלה שלי היא נגיד והבר מאונך (לדוגמא צמוד לצד שמאל של החלון). נתקלתי בבעיה כשרציתי לעשות שכאשר אני מסמן קישור מסוים הוא נפתח לעוד כמה, אני יודע לעשות את זה אבל בגלל שהבר מאונך הם נפתחים על קישורים אחרים..איך אני עושה שהבר שנוצר כאשר אני מסמן עם העכבר את אחד הקישורים יהיה ליד הבר המקורי אבל הקישורים בו ילכו במאונך ולא במאוזן? מקווה שתצליחו להבין ולעזור, תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי אנשים, אני הסתבכתי עם מסד נתונים פשוט למדי. בעקרון המסד עצמו הוא של מכירה קנייה נניח שאני קונה פריט ואז מוכר אותו. אני צריך לשמור את פרטי הקנייה , את פרטי המכירה כמובן שאת הפרטים של הפריט שקניתי ואת פרטי האדם שממנו קניתי או אליו מכרתי לכן כמובן שתהיה טבלת לקוחות. הצורך שלי הוא לחשב את הרווח על כל קניה , וכך גם לחשב רווח קלפי תקופת זמן (לכן אולי צריך לשמור היסטוריה מסויימת). לכל פריט יכולים להיות מספר תתי פריטים שיכולים להמכר בנפרד אני צריך גם איכשהו לטפל בזה. הפתרון שהגעתי אליו הוא: טבלת פריטים -> זיהוי פריט + כל שאר הפרטים בנוגע לאותו פריט טבלת לקוחות -> פרטי לקוח טבלת עיסקה -> זיהוי עסקה + פרטי עסקה + זיהוי לקוח + זיהוי פריט (יכול להיות מכירה או קניה וצריך…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים