תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
טוב אז הבעייה היא קטנה לדעתי: יש לי קובץ class מוכן כבר עם כל הפונקציות בתוכו. עכשיו אני רוצה בקובץ אחר class אחר להשתמש בקודם, כשאני מגדיר את המשתנים שהם מהסוג של הקלאס הקודם הכל עובד. אבל שאני רוצה להשתמש בפונקציות הוא רושם שהוא לא מזהה את הסימבול של השם של הפונקצייה. מישהו יכול לעזור בבקשה... 2 הקבצים באותה תקייה.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
#include <stdio.h> #include <stdlib.h> int get_newsize_CAP(char arr[]){ int i; int newsize=0; for(i=0;arr[i]!='/0';i++) if (arr[i]>'64' && arr[i]<'91') newsize++; return newsize; } int get_newsize_small(char arr[]){ int i; int newsize=0; for(i=0;arr[i]!='/0';i++) if (arr[i]>'96' && arr[i]<'123') newsize++; return newsize; } void char_split(char A[],int sizeA,char **B,char **C) { int sizeB = get_newsize_CAP(A); int sizeC = get_newsize_small(A); int i,j=0,k=0; *B = (char*)calloc(sizeB,sizeof(char)); *C = (char*)calloc(sizeC,sizeof(char)); for(i=0;i<sizeA;i++) { if (A[i]>'64' && A[i]…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
בC# עשיתי מחלקה rectangle ועשיתי מערך שלה ב main זאת המחלקה : private int height; private int width; private Random rnd=new Random(); public Rectangle() { } public Point TopLeft { get { return topLeft; } set { topLeft = value; } } public int Height { get { return height; } set { height = value; } } public int Width { get { return width; } set { width = value; } } // הצבת ערכים בצורה דינמית למלבן public void SetRectangleRandomly() { …
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
האם קיים פלאגין שמוסיף לויזואל אקספרס אפשרות לעבוד עם PHP ? או שאפשר לבנות בו רק אתרים מבוססי ASP
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
לאחר שהורדתי את הORACLE XE, פתחתי משתמש חדש (עם כל ההרשאות) תחת המשתמש יצרתי טבלה חדשה עכשיו כל שאילתה שאני מנסה לעשות על הטבלה הזאת אני מקבל את השגיאה שבכותרת הטבלה אכן קיימת והיא תקינה ולמשתמש יש את כל ההרשאות לבצע בה גוגל לא עזר... מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מתחיל לבנות אתר בasp.net שיהיה למעשה אחד מהאתרים של התיק עבודות שלי, עד עכשיו מצאתי כל מיני שרתים חינמים, הבעיה היא שהשרתים שם זזים נורא לאט, ועד שהאתר עולה זה מליון שנה אני מחפש שרת iis מהיר יחסית עד 200 מגה משהו כזה במחיר סביר... אשמח לקישורים לאתרי hosting , כאלה שיש לאנשים פה ניסיון ומרוצים מהביצועים
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
מהי הדרך הקלה ביותר לשלב מנוע חיפוש פנימי לאתר? יש איזה סקריפט או משהו כזה? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אני צריך ממכם עזרה בתרגיל הבא- אני לומד בשפת פסקל עם מישהו יודע איך פותרים את התרגיל זה יעזור לי אז הנה: יש לפתח אלגוריתם אשר הקלט שלו הוא מספר אגורות שיש לשלם, והפלט שלו הוא כמויות המטבעות של 10 אגורות, 5 אגורות, ואגורה הדרושות כך שמספר המטבעות בתשלום יהיה קטן ככל האפשר. למשל עבור הקלט 99 יהיה הפלט 3 0 9. תודה לעונים הפתרון צריך להיות בפסקל.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
The chess game is shown at the end (Toggle Plain Text) I tested it and here is the game with the code files.. (Toggle Plain Text) http://hotfile.com/dl/127427905/339645c/Chess.rar.html I wanted you to play the game and say what you think. All what you need to do is to go to the folder with the file that installs the game on your pc.. (installation takes 10 seconds) and play the game. Note: To be able play the game, you need to know the chess rules quite well
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי אני חדש פה בפורום, הבעייה שלי היא כזו, אני צריך לחתוב תוכנית שמקבלת שלוש נקודות שנמצאות על מגעל ולפיהן על התוכנית למצוא את משוואת המעגל. למישהו יש מושג איך אני כותב את זה בשפת C?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, אשמח להסבר קצר.. בתוך Constants הוגדרו הקבועים הבאים, ויש לי אובייקט מסוים מסוג Data שנקרא theData שאני רוצה להדפיס רק את השנה שלו. אם אני כותבת getTheData() הוא מן הסתם נותן לי את התאריך המלא. איך אני יכולה להגיע רק אל השנה שלו? גם קישור לאתר שמסביר יוכל לעזור. תודה! public static final DateFormat DF = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy"); /**The date format of project*/ public static final DateFormat DFY = new SimpleDateFormat("yyyy"); /**The date time format of project*/ public static final DateFormat DTF = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy HH:mm:ss"); /**The time format of project*/ public static final DateFormat TF = new SimpleDateFormat("HH:mm:ss");
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, אני עושה פרוייקט בבצפר, ואני צריך לקלוט מקש תוך כדי שהתוכנית רצה. יש אפשרות לקלוט מקש בלי לעצור את התוכנית? אם אני משתמש ב: mov ah, 1 int 21h אז זה עוצר את התוכנית עד שיש קלט.... עריכה: מצאתי שאפשר להשתמש בINT 16H AH=01H אבל אני לא יודע איך מוחקים את מה שהיה בBUFFER, ובגלל זה הוא עושה בעיות. מישהו יודע איך אני מוחק מהBUFFER?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום בניתי תוכנה ב- VS2008 ב- #C במחשב שלי. עכשיו אני רוצה להשים אותה במחשב של אחי שאין בו VS2008. איך אני עושה זאת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם איזה שפה כדאי לי להתחיל לתכנת ואם אפשר לצרף גם קישורים בבקשה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לכתוב אתר עבור לקוח שירצה לעדכן אותו באופן תכוף, במקרה כזה,מה היא מה הדרך המקובלת לאפשר זאת? כלומר: נניח שיש לי אתר מעוצב ומוכן, אני בתור כותב האתר יודע איך להוסיף דף חדש\כתבה חדשה\מידע חדש כי אני מכיר את הקוד עם זאת ברור שזו לא הדרך המקובלת. בד"כ בעל האתר חסר נסיון בבניית אתרים. מישהו יכול להפנות אותי להסבר על כך ? חומר קריאה בנושא? או שמות של מושגים שאפשר לחפש תודה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אנשים. חיפשת בפורום ולא מצאתי קישור ולכן אשאל האם מישהו מכם מכיר קישור למאגר מידע עם כל רשימת הערים+ רחובות +איזור גאוגרפי+שכונות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. התחלתי להשתמש ב visual c++ 6 לאחרונה. הרבה פעמים בכתיבת התוכנית (בעיקר שאני משתמש בפעולת חילוק פשוטה), התוכנה פשוט נתקעת בבנייה (build). אני יכול לצאת מכל החלונות של התוכניות, אבל לא מהתוכנה עצמה. אי אפשר גם לעשות "stop build". הדרך היחידה לצאת מהתוכנה היא בעזרת השילוש "ctrl+alt+delete". חבר העלה השערה, שאולי מכיוון שיש לי מעבד מחברת AMD, הדבר יוצר בעיה. מה לדעתכם הבעיה וכיצד אפשר לתקנה?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מנסה לגרום לתוכנה שלי הוריד קובץ מהאינטרנט מכתובת מסויימת, אני עובד ב VB.Net 2005 הבעיה היא שעלי להוריד את הקובץ בצורה מיוחדת, בעזרת קוקיס בצורה לא גלויה. הצלחתי להוריד את הקובץ בקוד Html אני אתן פה דוגמא: ניתן לשלוח נתונים לדף אחר בשתי שיטות שונות. א. בשיטת GET ב.בשיטת POST לדוגמה , אם רוצים להעלות את הדף בשם peula1.htm בשיטת GET אז יש לכתוב את התג באופן הבא: form action="peula1.htm" method="get" בשיטת GET המשתנים נשלחים בגלוי בצמוד לכתובת הדף. ואילו בשיטת POST המשתנים נשלחים בעזרת קוקיס בצורה לא גלויה. למישהו יש מושג איך למשוך קובץ מהרשת בשיטת Post ב vb.net? תודה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי אנשים, אני הסתבכתי עם מסד נתונים פשוט למדי. בעקרון המסד עצמו הוא של מכירה קנייה נניח שאני קונה פריט ואז מוכר אותו. אני צריך לשמור את פרטי הקנייה , את פרטי המכירה כמובן שאת הפרטים של הפריט שקניתי ואת פרטי האדם שממנו קניתי או אליו מכרתי לכן כמובן שתהיה טבלת לקוחות. הצורך שלי הוא לחשב את הרווח על כל קניה , וכך גם לחשב רווח קלפי תקופת זמן (לכן אולי צריך לשמור היסטוריה מסויימת). לכל פריט יכולים להיות מספר תתי פריטים שיכולים להמכר בנפרד אני צריך גם איכשהו לטפל בזה. הפתרון שהגעתי אליו הוא: טבלת פריטים -> זיהוי פריט + כל שאר הפרטים בנוגע לאותו פריט טבלת לקוחות -> פרטי לקוח טבלת עיסקה -> זיהוי עסקה + פרטי עסקה + זיהוי לקוח + זיהוי פריט (יכול להיות מכירה או קניה וצריך…
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו מהצפון שיודע טוב ויז'ואל בייסיק 10 שמוכן לעשות עבודה וכמובן גם להסביר לי... ? דחוף ... !!! ביומיים הקרובים
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הבנתי שזה חוסך זיכרון לדוגמא יש לי 20 textbox ולכולם יש גודל זהה אז במקום שיהיה לי 20 אובייקטים בזיכרון יש לי אובייקט אחד שחוסך לי את כל תאי הזיכרון האלה מממ אבל איך יכול להיות הרי קראתי שאני מגדיר אותו כמשתנה סטטי ניקח למשל את המאפיין margin הוא מוגדר בצורה הבאה: public static readonly DependencyProperty MarginProperty; ונגיד יש לי 20 אובייקטים בזיכרון ולכולם יש את המאפיין margin איך יכול להיות שמאפיין אחד בשביל 20 אובייקטים? ועוד הוא מוגדר כסטטי זה אומר שלכולם יהיה את אותו הערך.. בעייתי לא?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קראתי איך מעבירים מידע בין דפי asp.net ועשיתי ניסוי, יצרתי אובייקט בשם user שמכיל בפנים כל מיני שדות מסוג string לאחר מכן בדף הsource רשמתי את הפרופרטי הבא: public User CurrentUser { get { return u; } } ובדף המטרה ( הדף שברגע הresponse אני רוצה לעבור אליו) הבנתי שאני צריך להוסיף בדף הaspx שורת קוד הזאת : <%@ PreviousPageType VirtualPath="~/home.aspx" %> ובנוסף בדף הcs של אותו דף מטרה הוספתי את הקוד הבא: User s; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { s = new User(); s = PreviousPage.CurrentUser; Label1.Text = s.Country; } השגיאה שאני מקבל היא : [h=2]O…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מועניין לכתוב משחקון דיי פשוט שירוץ על גבי דף אינטרנט יש לי ידע בגאווה אז חשבתי לעשות את זה בצורה של גאוה אפלט ... הרעיון הוא שיש תמונה כלשהי שבתחלה מכוסה ולא ניתן לראות את רובה ולאט לאט נחשפים חלקים ממנה והמשתמש צריך לזהות את התמונה. עכשיו חשבתי פשוט לשים איזה JPANEL ברגע עם התמונה ועליו לכסות בהרבה JPANEL שהיו נגיד בצבע שחור או משהו וכל כמה זמן אני ישנה את הנראות של אחד הפנלים הקטנים ואחשוף חלק מהתמונה. הבעיה שאני לא מבין באיזה LAYOUT להשתמש כדי למקם אותם אחד מעל השני??? עזרה או רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יצרתי רישום ברג'יסטרי שפותח בעת לחיצה על כפתור ימני באקספלורר את התוכנה שפיתחתי. אולם הבעיה היא שכאשר אני מסמן מספר קבצים, נפתחים מספר מופעים של התוכנה במקום לשלוח את רשימת הקבצים למופע אחד... אני מעוניין לבצע פעולה דומה לתוכנה winamp, שכאשר מסמנים מספר קבצים ולוחצים על כפתור ימני ו-play with winamp הם נפתחים במופע אחד של winamp ונוספים לרשימת ההשמעה. לכל המעוניין, את התוכנה אני מפתח באמצעות Visual Basic 6. תודה מראש, מאור
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-