תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מישהוא יכול להסביר לי מלמעלה איך השפה הזאת עובדת בערך?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להוסיף נתונים לטבלה שיש לי ב MySQL ע"י הפקודה הבאה Rs.AddNew Rs("Field") = Data Rs.Update יוצאת הודעת שגיאה שלא ניתן יש למישהו מושג ?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט למדעי המחשב, ואני מעוניין לתרגל את ה-JAVA ברמה גבוהה יותר (שרתים, עבודות עם ספריות, GUI וכל מה שאני לא מכיר ואתם יכולים להמליץ לי להשקיע) האם יש אתר שקיימים בו עבודות\תרגילים ברמה גבוהה לתרגול ? ושאלה שנייה, מה הולך היום בשוק, על מה לעבוד? האם יש שפה חמה היום? מה אתם ממליצים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR.xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html> <head lang="en"> <meta charset="UTF-8"> <title>JQuery val</title> <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.3/jquery.min.js" type="text/javascript" > </script> </head> <body> <input type="text" id="num1" /> <input type="text" id="num2" /> <input type="button" id="bt" value="+" /> <input type="text" id="num3" /> <script> $(document).ready(function(){ $("#bt").bind("click", function() { var result = parseFloat(…
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, אשמח להסבר קצר.. בתוך Constants הוגדרו הקבועים הבאים, ויש לי אובייקט מסוים מסוג Data שנקרא theData שאני רוצה להדפיס רק את השנה שלו. אם אני כותבת getTheData() הוא מן הסתם נותן לי את התאריך המלא. איך אני יכולה להגיע רק אל השנה שלו? גם קישור לאתר שמסביר יוכל לעזור. תודה! public static final DateFormat DF = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy"); /**The date format of project*/ public static final DateFormat DFY = new SimpleDateFormat("yyyy"); /**The date time format of project*/ public static final DateFormat DTF = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy HH:mm:ss"); /**The time format of project*/ public static final DateFormat TF = new SimpleDateFormat("HH:mm:ss");
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הקטע המוזר הוא שבבית ספר הוא כן מצליח... עוד נתונים הם שאני עם ווידוס אקס פי פרו ואופיס xp הארור שאני מקבל זה ככה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /side menu/up manu/sinup.asp, line 76 הקובץ המצורף הוא הקוד
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
למתחילים ללא רקע בתכנות עדיף ספר באנגלית פשוט ראיתי באמזון ספרים. הספר שקניתי היה לא פשוט לי להבנה בשלב כלשהו אז כרגע אני מחפש דרכים אחרות... אשמח מאוד לעזרה בלדעת תודה
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
public static bool Sod( int[] a, interface k) { for(int i=0,i<a.Length-1,i++) { int j=i+1; while(j<a.Length) { if(a[i] + a[j] ==k) return true; j++ } } return false; הפעולה מקבלת מערך של מספרים שלמים ומספר שלם K. מחזירה אמת אם יש במערך שתי מספרים שסכומם K ושקר אחרת. אני דיי גרוע ביעילות אז אני אודה לכם אם תוכלו לומר לי איך מוצאים מה היעילות של הפעולה הזאת... תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להתחיל ללמוד תכנות, איזו שפה מומלצת להתחלה שקל להבין וליישם? כעכקרון אני רוצה להתקדם במסלול של אבטחת מידע בעיקר, עם יש לכם ספרים/מדריכים/אתרים מומלצים/טיפים/הצעות, אשמח לשמוע. יש לי ניסיון ממש ארוך במחשבים, בעבר גם ניסיתי ללמוד PHP,היה לי כמה אתרים מצליחים, יש לי ידע בקידום אתרים, BLACK SEO / WHITE SEO ועוד, אבל אף פעם האמת לא הייתי נמצא על דבר אחד יותר מחודשיים-שלוש עם השקעה תמידית של כל יום. למדתי HTML - שד"א מאוד משעמם בלי פויאנטה רצינית..
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אם אני מאחסן בחבילת אחסון אשר נותנת דומיין חינם ורושמת: "דומיין ישראלי או עולמי חינם ללא כל התחייבות . הדומיין נרשם על שם הלקוח אך מיועד לשימוש בשרתי החברה בלבד" מה זה אומר לגבי הדומיין במקרה שאני רוצה לעבור לחברה אחרת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לכוון אותי לאיך עושים את זה אשמח, כרגע נודע לי שהנושא שלי לפרויקט הוחלף לנושא הנ"ל ולא הצלחתי למצוא שום דבר שיעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי אפקט מסויים, באתר הזה: http://www.wix.com/website-template/view/html/654?utm_content=ma_html_fwt_temp_1_3intdes&utm_medium=template_banner&utm_campaign=ma_fwt&utm_source=freewebsitetemplates&experiment_id=ma_html_fwt_temp_1_3intdes&utm_term=services כל פעם שאתם לוחצים על אחד מהכפתורים בתפריט התוכן "עף" שמאלה ומוחלף ע"י התוכן הרוולנטי אשר נכנס לאתר מצד ימין איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום, הקוד הבא אמור לקבל מהמשתמש 3 תווים או מספרים ולתת את הגבוה, יש איתו בעיה בפלט ובעיה בקלט התווים אולי בקשה גדולה מידי אבל מישו יכול להגיד לי מה הבעיה??? #include<stdio.h> #define SIZE 3 void main_1(int *n ,int ar[] ,int ar2[],int *d); void read_num(int ar[], int n); void read_ab (char ar2[], int n); void max_num(int ar[] ,int n ,int *d); void max_ab(char ar2[] ,int n ,int *d); int main() { int d ,x = 0; int a[SIZE]; char b[SIZE]; printf("For Num Check Press 1\nFor letters press 2\n"); scanf("%d",&x); main_1(&x,a,b,&d); } void main_1(int *n ,int ar[] ,int ar2[] ,int *d) { switch (*n) { case 1 : read_num(ar ,SIZE ,&d); break; …
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ולא מצליח לעצב את האתר שלי, כן מצליח להכנס אבל מאז שקניתי מחשב חדש אני לא מצליח לעצב את האתר שלי. מה יכולה להיות הסיבה האתר לא נותן לי לערוך אותו, זה האתר: http://www.2all.co.il
-
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ שבו יש לי את כול הפונקציות שמשתמשים בהם כמה קבצי PHP, במקום להעתיק ולהדביק ולהכפיל את העבודה אני מעוניין ליצור קובץ PHP אחד שבו יש פשוט את כול הפונקציות ונגיד וקוראים לקובץ functions.php אז אני מעוניין ל"ייבא" אותו למסמך PHP אחר ולהישתמש בפונקציות לאחר שייבאתי אותו וככה אני מקל על העבודה ולא צריך להעתיק את אותה הפונקציה ממקום אחד לאחר. האם יש אפשרות לבצע דבר כזה ? ואם כן אשמח לדעת איך (ואפילו דוגמא קטנה) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום אנשים. חיפשת בפורום ולא מצאתי קישור ולכן אשאל האם מישהו מכם מכיר קישור למאגר מידע עם כל רשימת הערים+ רחובות +איזור גאוגרפי+שכונות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה ידע צריך בשביל להתקבל למשרת QA ? (חוץ מלהיות סטודנט שנה שלישית) האם צריך ידעת בתוכנות ובשיטות בדיקה מסויימות או שהידע הזה נרכש בתקופת התלמדות? למישהו פה יש נסיון בזה?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שואל בשביל אחותי. היא רוצה ללמוד שפת C ו-VISUAL BASIC דרך ספרי לימוד טובים, יש משהו מומלץ? בשפה העברית. תודה Smiley.
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, ניקלתי בכמה מקומות שהורדתי משחק XNA, זאת הייתה התקנה של המשחק ובין היתר זה מתקין את הדברים שדרוש בשביל להפעיל את המשחק( ספרית.net directx וספרית xna) חיפשתי הרבה דבר כזה ולא מצאתי לכן אני פונה לכאן. מישהו יודע איך עושים את זה? כלומר קובץ התקנה שבודק אם הכל מותקן ואם לא מתקין מה שצריך. אני לא מתכוון איך ליצור תוכנה כזו, מן הסתם יש משהו מוכן שמקבל את הexe של המשחק ויוצר את הקובץ התקנה השאלה אם מישהו מכיר את זה? תודה רבה מראש דרך אגב מדובר על גירסא 3
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הכתובת של הפורום(טופס ההרשמה) : http://members.lycos.co.uk/moomooomoo/forum/index.php?act=Reg&CODE=00 יש שם קוד אימות... והוא הפוך... (צריך להכניס את המספרים בסדר הפוך כדי שיהיה נכון) אז איך אני יכול או להפוך את המספרים... או להוריד בכלל את הקוד אימות.. שלא יהיה צריך להכניס אותו דרך אגב, הוא לא היה בהתחלה, יכול להיות שהוא הופיע בגלל שהתקנתי סקין?! כאילו אין לי מושג איך הוא הגיע לשם.. ואיך אני מוריד אותו משם..... תודה מראש למי שעוזר [br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 22:09:36 הסתדרתי....תודה בכל מקרה (אפשר לנעול)
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע על שיטה שבה קישור רגיל מפעיל ברקע פונקציה אחרת של PHP ולאחר שפונקציה זו סיימה את פעולתה והחזירה true אז הקישור הנבחק מוצג... לדוגמא: יש רשימה של קישורים (כל אחד מקשר לעמוד אחר). <a href="1.html' onclick="PlusOne('link1')">link 1</a> <a href="2.html' onclick="PlusOne('link1')">link 2</a> בעת לחיצה על קישור מופעלת פונקציה בPHP אשר נקראת PlusOne והיא מתחברת למסד נתונים ומוסיפה 1 למד לחיצות על אותו קישור. כאשר הפונקציה סיימה את פעולתה והחזירה true או false אז הקישור הנבחר מוצג. הבנתי שיש אפשרות להשתמש בשיטה שנקראת ajax אבל לפי חיפוש שעשיתי ראיתי שניתן להשתמש בשיטה זו רק בטפסים (form) אודה מאוד למי שייתן לי כיוון כיצד ניתן לבצע זאת…
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אם אני עושה סינכרון על אובייקט מסוים ובתוכו אובייקט אחר, האם גם אליו לא יכול לגשת תרד אחר כשתרד אחר שם.הנה דוגמא מקוד..(זה קטע די ארוך אבל תתעלמו מההתחלה ורק ה-2 שורות הראשונות של ה- run הן הענייןיש פה סיכנרון על this ושורה מתחת סינכרון על buffer שהוא שדה של this... public class ProtocolTask implements Runnable { private final ServerProtocol _protocol; private final StringMessageTokenizer _tokenizer; private final ConnectionHandler _handler; /** * the fifo queue, which holds data coming from the socket. Access to the * queue is serialized, to ensure correct processing order. */ private final Vector<ByteBuffer> _buffers = new Vector<ByteBuffer&…
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-