עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by LiroN,

הבנתי שזאת תוכנת שרת טובה לעבודה מול mysql תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  2. Started by eranir,

אני מחפש ספרי הדרכה טובים גם ל-Python וגם ל-Dot-Net. אולי זה ישמע מצחיק, אבל בעיקר קצרים מאוד, או ארוכים מאוד - קצרים ללימוד בסיסי מהיר עכשיו, וארוכים ל-queries ספציפיים יותר בהמשך תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by iem,

אני חייב עזרה להתחלה של כיוון להתחלת כתיבת התוכנית.... התוכנית מצורפת בקובץ וורד.... תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  4. אהלן אנשים, במידה ויש לי קובץ תוכנה שנכתבה בשפת C ושמורה בקובץ exe. האם יש אפשרות "להוציא" ממנה את הקוד כדי לראות אותו? במידה וכן, כיצד זה נעשה (Visual C++ 2005 במידה וזה משנה). Anatoli.

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by wow,

אני הולך לפי הספר ויש לי את הקוד הזה : #include <stdio.h> int main (void) { int a, b, sum; printf ("PLEASE ENTER THE FIRST NUMBER"); scanf("%b", &a); printf ("PLEASE ENTER THE SECOND NUMBER"); scanf("%b", &b); sum = a + b; printf("THE AMOUNT OF %b AND %b is %b", sum ,a, b); getchar(); return 0; } איך שאני מריץ ולוחץ אנטר אחרי שאני מכניס את המספר הראשון החלון דוס נעלם לי. למה זה ומה לא עשיתי טוב ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by mt_nro,

מישהו יודע איך אפשר לעשות מוזיקת רקע לתוכנית שלי בC# כי לא ממש הצלחתי להבין משהו מהHelp... ועוד שאלה, מה הדרך הכי טובה לחשב אחוזים של X מתוך Y? percent = 100 / Y* X ; ?? כי ניסיתי לעשות ככה וזה לא יוצא מדויק, למשל 7 מ30 אמור לצאת 23 אבל יוצא 21... תודה לעוזרים!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by orninyo,

מה זה אומר שפונקציה מקבלת "return" משהו? לדוגמא: void func(return x)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם. אני בונה דף HTML ואני רוצה להכניס בו צ'אט פשוט, מן חלון עם כל ההודעות, לא משהו מיוחד, יש קוד פשוט של העתק הדבק או שצריך לקנפג את זה בצורה מסוימת? בנוסף רציתי להוסיף סקר, גם לזה יש קוד פשוט של העתק הדבק? תודה עריכה: עבדתי לפי המדריך הזה ויצרתי קובץ HTML אחד ו3 קבצי ASP אבל כאשר אני מקיש את השם משתמש הוא מציג לי את תוכלת קובץ הASP ולא משתמש בו (ניסיתי את זה על המחשב ולא העלתי את זה לרשת) אני מצטער על כל הבלאגן שיש בהודעה, פשוט מצאתי תשובות. אם אני רוצה לעצב דף HTML, באיזה גודל לבחור בפוטושופ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by bikram,

שלום, אני אמור לקרוא מקובף טקסט מספרים (כ-int) ואז לשלוח אותם לפונקציה שכבר כתבתי שמכווצת את הקובץ.... בחרתי להשתמש באובייקט של: BufferedReader br כאשר כל פעם אני קורא מחרוזת- ממיר אותה לint ושולח לפונקציה המכווצת write(int) כפי שניתן לראות: while(s!=null) { int num=Integer.parseInt(s); cos.write(num); s=br.readLine(); } הבעיה היא ש- s (ממחלקת String ) למרות שמקבל null בסוף הקובץ- משום מה עדיין יש כניסה לתוך גוף הלולאה! אשמח לכל הצעה תודה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by intel suck,

using System; class CarsWeight { static void Main(string[] args) { int count; char letter; count = 0; while (count <= 10) { Console.WriteLine("enter the letter"); letter = char.Parse(Console.ReadLine()); if (letter = 'a') { count = count + 1; } } } } הקומפיילר רושם לי : Error 1 Cannot implicitly convert type 'char' to 'bool' 14 17 ConsoleApplication1 למה הכוונה?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by LiroN,

מישהו יכול לעזור לי אני לא מצליח להתקין את php4 ,יש לי vista ואני נתקע בשלב שלב 3 - הפסקת שרת ה-IIS כעת פתח את Internet Services Manager (לפעמים מופיע כ-Microsoft Management Console) מתוך Control Panel => Administrative Tools. הקלק עם עכבר ימני על ה-Web Server שלך (בדר"כ מופיע כ-Default Web Server), ובחר ב-Stop. [ראה את תמונה 1]. כי אני לא מוצא את הweb server ניסיתי דרך appatch אבל זה מסובך מאוד. אשמח לעזרה תודה לירון

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  12. Started by LiroN,

אני צריך עזרה בכתיבת קוד בג'אווה של התפלגות אחידה אשמח לקישורים בנושא או דוגמאות , אני מבקש עזרה לאחר חיפוש די ממושך של דוגמאות בגוגל תודה, לירון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by LiroN,

יש לי מחלקה ובה אני יוצר אובייקט עם ה design pattern SINGLTON ואני מעוניין באמצעות junit לבדוק את מתודת יצירת האובייקט איך אני עושה זאת?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  14. הכתובת: http://www.aquacut.co.il/test/index.php הוא עדיין בהרצה ועוד לא עלה לאוויר. ב-IE7 ו-Firefox התצוגה בסדר (מלבד לכך שב-FF היא מוצמדת לשמאל משום מה). ב-IE6 ה-videoplayer יוצא יותר מדי למטה ולא בקו ישר עם ה-subfeatures_container. מה עלי לעשות כדי לתקן את זה? וגם מה העניין עם חוסר המירכוז של FF.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by mt_nro,

צריך עזרה... כאשר אני עושה משהו כמו זה: Random rnd = new Random(); num1=rnd.Next(); num2=rnd.Next(); אז תמיד בתוכנית num1 וnum2 יוצאים אותו מס' למרות שזה לא אמור לצאת אותו מספר (אם אני מריץ עם F11 שני המספרים יוצאים שונים - כמו שצריך) עזרה תתקבל בברכה!! (ואם אפשר כמה שיותר מהר!) תודה!!

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by ^DaGoN^,

אני צריך Drop-Down Menu משהו בסגנון הזה: http://javascript.internet.com/navigation/simple-drop-down-menu.html אבל פשוט יותר כי אני לא רוצה משהו עם יותר מדי שורות קוד להסתבך עם יותר מדי Java, ועברתי אחד אחד באתר ההוא הכל די מסובך לשנות לו את העיצוב, שאני משנה את ה-CSS או את ה-Java דבר אחר מסתבך =\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. כתיבה של האלגוריתם של weighted round robin בשפת c++, אודה מראש אם למישהו יש דוגמה לקוד בנושא... תודה, לירון

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by ה*לה,

פרדיקט המקבל רשימה- וצריך להחזיר את הרשימה המושטחת, לדוגמא: קלט: [1,[2,3], 4] פלט: [4,2,3,1] איך עושים את זה?? (אם האיבר אינו atomic (כמו האיברים הראשון והאחרון) מה עושים עם האיבר האמצעי??)

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. אם אני רוצה לבנות מערך דו מימדי למשל כמו פה: http://www.milliondollarhomepage.com/ אין לי מושג איך להתחיל לרשום את זה אני רק מתאר לעצמי שרושמים את זה ב-Java אבל איך אני בונה מערך בגודל מסויים שאני גם יעבור עליו הוא ירשום לי את המיקום של כל תא במערך, כמו (1,1) או (80, 97) סתם לדוגמא. אם למישהו יש דרך או סקריפט לרשום את זה אני נורא אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. כדי לחסוך את הסיפור הארוך, נגיד שכתבתי אפליקצית asp.net על VS2005PRO רק כדי לגלות שהשרת שמריץ את האפליקציה הוא קצת מיושן ויש בעיות תאימות. האם ניתן לפתור אותן מבלי לשדרג את השרת ? ואם לא, אז איך בדיוק מתבצע העניין הזה של שדרוג השרת ?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני מנסה לכתוב תוכנית פשוטה בC שמגרילה שלןשה שברים עשרוניים בין 0 ל-1 (לא כולל 1) למשתנים n1,n2,n3 ומדפיסה את ממוצע המספרים שהתקבלו בהגרלה כתבתי את התוכנית כך: #include<stdio.h> #include<stdlib.h> void main() { float n1,n2,n3,avg; randomize(); n1=rand(); n2=rand(); n3=rand(); avg=(n1+n2+n3)/3; printf("avg=%4.2f",avg); } אז ניסיתי להריץ את זה על וויזואל סטודיו ושלח לי שגיאות אחרי זה ניסיתי על בורלנד ואותו סיפור אז הבנתי שהמהדרים האלה לא מכירים את ה-randomize יכול להיות שה-dev יעזור? היה לי dev אבל לא היה נראה לי שהוא מתאים רק לכתיבה בשפת C אלא יותר ל- C++ אז מחקתי אותו מישהו מכיר dev טוב ל-C? או בכלל איך אני יכול להריץ את ההגרלה הזו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. היי, אני צריך עזרה דחופה בתרגיל מטורף שקיבלתי לעשות, ואני אפילו לא יודע איך להתחיל אותו... : פלינדרום הוא סדרת תאים סימטרית במערך, כלומר כזו שקריאתה מימין לשמאל וקריאתה משמאל לימין נותנות אותה תוצאה. לדוגמה: {1, 5, 7, 5, 1} או: {1, 5, 5, 1} או {2, 2} (בתכנית זאת לא נתעניין בפלינדרום שאורכו קטן משני תאים). כתבו תכנית המגדירה מערך בן עשרה תאים, קוראת לתוכו מספרים שלמים חיוביים מהמשתמש, ואחר סופרת ומציגה כמה פלינדרומים מכיל המערך. שימו לב כי סדרת התאים {1, 5, 5, 1} מכילה שני פלינדרומים, שכן גם: {5, 5} הוא פלינדרום. באופן כללי: בין שני פלינדרומים תיתכן חפיפה, בפרט הכלה. שימו לב: יש לבדוק שהקלט תקין ואם הוא לא יש לפלוט הודעת שגיאה מתאימה. הודעת השגיאה היא "bad input".…

• 10 תגובות
    • 10.7k צפיות
  23. Started by Stoned Junglist,

שלומות! =] אני עובד על תוכנה שאמורה לקרוא משפט, לזהות אם יש בו calc ואז לחשב את המספרים אחרי. לדוגמא קלט-calc 4+3 פלט-7 להלן הפונקציה הלא גמורה שלי(עוד לא בדקתי מקרה של קלט לא תקין ) שלא מתקמפלת בגלל הבעיה unterminated character constant. אך אינני יודע למה ישנה הבעיה מכיוון שבדקתי את הפונקציה ולא מצאתי את הבעיה =\. עזרה למצוא את בעיית הקימפול יהיה נחמד =] תודה רבה. להלן הפונקציה: #include <stdio.h> #include <string.h> int function_calc(char str[200],int i); int main() { char str[200]; gets(str); if(str[0]=='c' && str[1]=='a' && str[2]=='l' && str[3]=='c') { puts("calc"); function_calc(char str[200],int i); } } int function_cal…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eli33,

אני צריך הצעות לפרוייקט יג' לא משנה אם זה משחק או תוכנה פשוט תנו לי בבקשה רעיונות . היו לי כמה רעיונות אבל חלק מהכיתה כבר עושים את זה אז לא עושים את אותו הדבר. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים