עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Boaz_fr,

האם משהו נתקל פעם שפעולה כמו SET DATEFORMAT DMY לפני קריאה ל store procedure גורמת להאטה מטורפת בזמן ביצוע הפרוצדורה (מ 4 שניות ל 3 דקות)? למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by DarkShnizel,

חבר בנה את העמוד הבא: http://www.dogspoker.net/glossaryhe.php השאלה שלו האם התוכן שנכתב עם ג'אבהסקריפט בדרך הבאה: for (var i = 0; i < kamut; i++) { document.write("<div id='e" + i + "'><p>"); document.write("<a class='ereh'>" + arrArahim[i] + "- </a>"); document.write(arrEsberim[i]); document.write("</p></div>"); } יזוהה על ידי החיפוש של גוגל תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. ניסיתי לא מזמן להתקין לאפטר אפקט פלאג אין שנקרא ELEMENT 3D והוא אמור להכניס גישה לאובייקטים תלת מימדיים בתוכנה משום מה הפלאג אין לא עבד לי במחשב הנייח , אמנם עבד בלפטופ. מצורפת תמונה עם הדיבאג שעלה: תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by JordanY,

שלום לכם אנשים, קיבלתי מבחן במייל מחברת הייטק שאני צריך לכתוב קוד בשפת C או C++ ולהשתמש ב-UART וב-GUI כלשהו. אני צריך לשלוח באמצעות GUI בסיסי מידע ולקבל מידע מה-UART. פחות או יותר המשימה: ניהול UART: - פתיחת פרוצדורה: איתחול ה-UART ולהכין אותו למידע. - פרוצדורת שליחה: לשלוח מידע ל-UART. - פרוצדורת קבלה: לקבל מידע מה-UART. ניהול GUI: - TX: כפתור שליחת מחרוזת שיאפשר למשתמש לעשות זאת דרך המקלדת. - SEND: כפתור שישלח את המחרוזת. - RX: יציג את המידע שהתקבל. אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק' שנה שלישית. עשיתי קורסים בשפת C, C מתקדם ו-C++, מבנה נתונים ואלגוריתמים ועוד כל מיני תוכנות.. אבל לא …

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by lordgod,

אם אני רוצה לשים לחצנים למשל בעמוד הראשי ,כלומר תמונות .. איך אני עושה שבכל דף באתר יהיו אותם לחצנים מבלי להעלות אותם כל פעם מחדש ? ( ניסיתי לעשות את זה ואני צריך להעלות את הלחצנים כל פעם מחדש לכל דף !! ) תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  6. שלום לכולם, שמי שי, סטודנט לקוי למידה. השימוש במחשב הכרחי עבורי ללמידה. לאחרונה מצאתי מחשפון גרפי ברשיון GPL, כיוון שאין לי רקע בתיכנות התקשתי לתרגם את הממשק. את התוכנה ניתן להוריד מהאתר http://www.graphcalc.com/download.shtml אשמח להעזר בחבר עם רקע בקוד תוכנה ובקימפול. בתודה, שי

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by Eddi S,

שלום לכולם, אני חושב לעשות קורס בנושא ולפני-כן יש לי כמה שאלות: 1) יש לי ידע טכני מינימלי יחסית, האם יש צורך בידע כלשהו או שאפשר להסתדר בלי ידע ? 2)איך בוחרים קורס? יש סוגים שונים של קורסים / תכנות שונה או...? 3)יש משהו חשוב שטוב יהיה לדעת לפני שאני מחליט סופית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הספר Introduction to Algorithms (של Thomas Cormen, Charles Leiserson, Ronald Rivest). מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו בארץ (מצאתי אותו כמובן ב amazon אבל זו תהיה האפשרות האחרונה)? תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Prophecy,

יש לי שני טפסים, באחד כפתור בשני תיבת טקסט איך אני עושה כשלוחצים על הכפתור זה כותב את הcaption של הכפתור בתיבת טקסט? ועוד שאלה קטנה: יש לי את התוכנית הקטנה הזאת Private Sub Check1_Click() If Check1.Value = 1 Then Text1.Text = Text1.Text + Check1.Caption Combo1.Visible = True Else Combo1.Visible = False Text1.Text = Text1.Text - Check1.Caption End If End Sub אני רוצה לעשות שה-value של check1 שווה false זה ימחק את הcaption שלו Text1.Text = Text1.Text - Check1.Caption השורה הזאת לא עובדת.. מה הבעיה?

10. Started by Pure-Gold,

איך אני רושם תוכנה ב Visual Basic שיודעת לתקשר עם USB ?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by בני אירמיאייב,

שלום לכולם, שאלה: כיתבו שיטה בשם Fill_Array .שמקבלת כפרמטר מספר שלם שמציין אורך של מערך רצוי ומחזירה מערך של double בגודל המתאים אשר מולא בערכים מה-Console ע"י מריץ התוכנית. הפונקציה לא אמורה להדפיס שום כלום למסך - רק לקרוא ל-()Console.ReadLine במספר הנכון של הפעמים ולהחזיר מערך מלא בערכים שהוקלדו. סדר האיברים במערך יהיה זהה לסדר האיברים שהוקלדו ב-Console. האלגוריתם שעשיתי: static int[] Fill_Array(int mum) { int num = 0; int[] new_num = new int [num]; for (int i = 0; i < new_num.Length ; i++) { new_num = int.Parse(Console.ReadLine()); } …

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by devilh,

אני נותן את הקוד הזה mov ax,si mov cx,8 div cx SI-מכיל 4 במקרה זה אני עובד עם האמולטור EMU8086,למי שמכיר-זה נותן לי אופציה להריץ את הקוד בתוך האמולטור,שלב שלב,ככה שאני יכול לדבג בנוחות אחרי הפקודה DIV CX אני אמור לקבל: AX=0 DX=4 מה שאני בפועל מקבל AX= 4000H DX=4 H מסמן מספר בהקסה אני לא מבין מה גורם לדבר המוזר הזה,זה ממש לא הגיוני דוגמא נוספת-אני מריץ את הקוד כאשר SI מכיל 6 ואני מקבל AX=8000H DX=6 למישהו יש רעיון על משהו שיכול להשפיע על החלוקה,או לגרום לכזה מצב? נ.ב ניסיתי גם IDIV

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  13. היי, כשמשתשמים בפונ' הנ"ל עם הפרמטר NULL, לאיזה מצב המנעול מאותחל? * ככה נראית שורת הקוד: pthread_mutex_init(&mtx,NULL) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by שריה 24,

לא מוצא בויזואל סטודיו 2010 את [h=1]Pictures toolbar[/h]בחרתי view tolbars ועכשיו אני לא רואה - Pictures http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc295339(v=expression.40).aspx אשמח לעזרה! תודה :-) [h=1][/h]

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by rollcage,

אז ככה אני בן 21 ומחפש להתחיל להיתעסק עם תכנות כרגע סתם בשביל הכיף/להרחיב את הידע(בערב אחרי העבודה איזה שעה ביום בערך ובסופי שבוע כשיש יותר זמן אז גם להיתעסק עם זה)בעיקרון יש לי ממש ממש טיפה ידע(כיתה ח' למדתי איזה שנה C ואני די בטוח שאני לא זוכר מזה כלום ) עכשיו קראתי קצת באינטרנט והאמת זה עוד יותר בילבל אותי כי ראיתי שיש מיליון שפות תכנות אז השאלה שלי זה מאיפה להתחיל. אני מעוניין בעצם בשפה הכי פשוטה שממנה כביכול ייצאו שפות אחרות עכשיו אם אני לא טועה זה C או C++ או בC# יש לי ספר של הוד עמי לשפת התכנות C שיצא ב2001(שאיתו למדתי בכיתב ח' ) השאלה אם הוא עדיין רלוונטי? אני יודע שההודעה די מבולגנת כזה אבל פשוט אני די מבולבל ורציתי לתת כמה שיותר מידע לגבי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by waseemrkab,

שלום אני צריך עזרה בשאלה קטנה לא מצליח לפתור אותה או למצוא דרך נכונה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. אז ככה בעיקרון אני משתמש ב פקודות stopwatch Stopwatch stopWatch = new Stopwatch(); stopWatch.Start(); והשאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שעל המסך אני אראה את הסטופר בתזוזה בשניות(כמובן שאני אחלק את זה ב 1000)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Jaman,

כתבתי תוכנית די פשוטה להעתקת קבצים בC# (ב- Win Forms), והוספתי פקד progress bar שיראה את ההתקדמות. הכל עובד מצויין מלבד זה שהאנימציה של הprogress bar מקוטעת (הוא מתקדם כצפוי, אבל יש את החלק הבהיר שמופיע במחזוריות - הוא לא מתקדם חלק כמו שהוא צריך). הנה קטע הקוד הרלוונטי: sizeOfFiles /= 1024; //convert to kilobytes progressBar.Minimum = 0; progressBar.Maximum = (int)sizeOfFiles; progressBar.Value = 0; foreach (FileInfo file in filesToCopy) { lblStatus.Text = "Copying " + file.Name + "..."; Application.DoEvents(); // // קוד לא רלוונטי // string target = Path.Combine(destination.FullName, file.Name); bool retry; do { retry = false; try { …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני רוצה לשים כמה קישורים על תמונה ושיהיה מעליו מרחפים מצאתי איזה משהו כזה אבל שמגדילים ומקטינים את החלון הקישור זז.... עשיתי אתר עם דוגמה לכך שהקישור זז http://www.gmybox.com/1111

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  20. כנ"ל גם לגבי הקומפילציה. בעבר זה לא עשה לי בעיות אז אני חושב שזה בגלל Windows Xp. איך מסדרים את זה? תודה! עריכה: לא משנה זה הסתדר.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי שאלה לגבי אפקט מסויים, באתר הזה: http://www.wix.com/website-template/view/html/654?utm_content=ma_html_fwt_temp_1_3intdes&utm_medium=template_banner&utm_campaign=ma_fwt&utm_source=freewebsitetemplates&experiment_id=ma_html_fwt_temp_1_3intdes&utm_term=services כל פעם שאתם לוחצים על אחד מהכפתורים בתפריט התוכן "עף" שמאלה ומוחלף ע"י התוכן הרוולנטי אשר נכנס לאתר מצד ימין איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  22. Started by gshhar,

תודה.

23. Started by li@r,

שלום חבר'ה אני צריך עזרה קטנה עם הפקודה הבאה Process.Start("[url]http://ynet.co.il[/url] לצערי חרשתי ולא מצאתי פיתרון אני מעוניין שהכתובת תיפתח בFRAME מסויים קבוע ברגיע שלוחצים על הכפתור , כרגע היא ניפתחת לי בחלון חדש כל פעם , המטרה היא שהחלון יפתח בIE או בכרום (תלוי מה ברירת מחדל) בFRAME מסויים אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by avihneo,

היי אני גם SDL וגם בgraphics.h של TC .. יש לי שאלה ... אתה טקסט שיודפס על המסך אני יכול לקבוע איפה הוא יהיה .. האם אני יכול לקבוע גם את הקליטה ? יש פונקציית קליטה מיוחדת בgraphics.h כיאילו חוץ מscanf שזה בstdio ..? תודה רבה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by davidpi,

שלום לכולם, אני מנסה לבנות פונקציה לדיסקרמיננטה שאני מריץ את הדיבגינג אני כל הזמן מקבל את השגיאה: error C2440: '=' : cannot convert from 'float (__cdecl *)(int,int,int)' to 'float' 1> There is no context in which this conversion is possible הקוד שכתבתי: #include <iostream> #include <math.h> using namespace std; float discriminant(int a, int b, int c); void main() { int x,y,z; float disc; cout<<"please enter 3 values for x, y and z\n"; cin>>x>>y>>z; disc=discriminant; cout<<"your result is...\n"<<discriminant; } float discriminant (int a, int b, int c) { float x; x = sqrt((float)b*b-4*a*c); return x; } א…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.