תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי קוד PHP שרץ כמו שצריך כאשר אני מריץ אותו באתר שיש לי ב hostgator.com ניסיתי להתקין XAMPP ולהריץ את הקוד על המחשב שלי וקיבלתי את השגיאות הבאות : Fatal error: Cannot redeclare class File in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 92 כשאני מוריד את ה require למחלקה File שאני כתבתי אני מקבל את השגיאות הבאות : Strict Standards: Non-static method PEAR::registerShutdownFunc() should not be called statically in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 541 Text Input Fatal error: Call to undefined method Image::AddToForm() in C:\xampp\htdocs\infograph\Classes\Abstract\AbstractInfoGraph.php on line 77 Strict Standards: Non-static method PEAR::getStaticProperty() s…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
רעיון נחמד שעלה לי לראש בזמן היותי במכללה היום: לפני כחודש+ היינו צריכים לממש מבנה נתונים מחסנית על מבנה נתונים מערך דינאמי. ואז חשבתי הרי קיימת פונקציה getTop אשר מחזירה מצביע לאיבר שנמצא בראש המחסנית, והרי לכם גישה לגשת לכל האיברים במחסנית: int *p = getTop(s); p++; //item 2 p++; //item 3 etc באג. לא ביג דיל, בכל מקרה לממש מסנית על מערך זה טיפשי. ואז חשבתי הרי כל המשתנים נשמרים ברצף בזכרון אז מה הבעיה לגשת לכל משתנה private/protected במחלקה לשנות אותם? וצדקתי, אין שום בעיה לעשות זאת. להלן הקוד אשר מאפשר לקבל גישה לכל משתנה סגור/מוגן וגם לשנות אותם, הקוד עושה בדיוק מה שכתוב ב printfים: #ifndef HACKME_H_INCLUDED #define HACKME_H_INCLUDED class HackMe{ public: H…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, הקוד הבא אמור לקבל מהמשתמש 3 תווים או מספרים ולתת את הגבוה, יש איתו בעיה בפלט ובעיה בקלט התווים אולי בקשה גדולה מידי אבל מישו יכול להגיד לי מה הבעיה??? #include<stdio.h> #define SIZE 3 void main_1(int *n ,int ar[] ,int ar2[],int *d); void read_num(int ar[], int n); void read_ab (char ar2[], int n); void max_num(int ar[] ,int n ,int *d); void max_ab(char ar2[] ,int n ,int *d); int main() { int d ,x = 0; int a[SIZE]; char b[SIZE]; printf("For Num Check Press 1\nFor letters press 2\n"); scanf("%d",&x); main_1(&x,a,b,&d); } void main_1(int *n ,int ar[] ,int ar2[] ,int *d) { switch (*n) { case 1 : read_num(ar ,SIZE ,&d); break; …
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קיבלנו תרגיל שאלו הסעיפים שלו: א. כתוב פונקציה למיון מערך בסדר יורד. השתמש בהעברת פונקצית החלטה לפי שם. ב. חשב והדפס מספר פעמים שקראו לפונקציית החלטה במהלך התוכנית הדרישות הן לעשות פונקציות החלטה ולהשתמש בשלב מסוים גם בuasort. בנוסף לזה, אני גם מנסה להבין איך אני יכול בעצם לקחת את כל הסיטואציות (לצורך העניין, אם יש לי מערך חד מימדי או רב מימדי וכו') לגבי כל השאר, אני די תקוע הקוד שלי עד עכשיו נראה ככה: <?php declare(strict_types=1); function swap(&$a, &$b) { $temp=$a; $a=$b; $b=$temp; } function mySort($a) { $size=count($a)-1; //array lenght for($i=0;$i<$size;$i++) for($j=0;$j<$size;$j++) if($a[$j]<$…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. חבר ואני בנינו אתר PHP, אנחנו רוצים "לבחון" מקרוב לפני העלתו לרשת. יש תוכנה אשר מבצעת מן "מקום איחסון" על המחשב וניתן לראותו על המחשב? אני מתכוון לאחסן את האתר על המחשב שלי לדוגמה על מנת לראות את התוצאות בזמן אמת, כולל פתיחת בסיס נתונים. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי מלמעלה איך השפה הזאת עובדת בערך?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט למדעי המחשב, ואני מעוניין לתרגל את ה-JAVA ברמה גבוהה יותר (שרתים, עבודות עם ספריות, GUI וכל מה שאני לא מכיר ואתם יכולים להמליץ לי להשקיע) האם יש אתר שקיימים בו עבודות\תרגילים ברמה גבוהה לתרגול ? ושאלה שנייה, מה הולך היום בשוק, על מה לעבוד? האם יש שפה חמה היום? מה אתם ממליצים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרוייקט כלשהו בקישור הבא. העמוד מכיל טקסט וקטעי אודיו שנמשכים מהשרת: http://www.rol.co.il/images/sites/jew/audio.html להרבה מן האנשים העמוד הנ"ל נתקע כיוון שהדפדפנים טוענים את הקבצים טרם שמיעתם - אוכל לבטל זאת? שרק מי שילחץ על play בקובץ מסויים - רק אותו קובץ יטען והשאר לא.
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום בניתי תוכנה ב- VS2008 ב- #C במחשב שלי. עכשיו אני רוצה להשים אותה במחשב של אחי שאין בו VS2008. איך אני עושה זאת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק האם מחסנית אחת מוכלת בשניה אבל אני לא מצליח לעשות את זה.. אני חושב שצריך מחסנית עזר, אני צודק? תודה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אודה מראש על כל עזרה מוצעת: אני בונה אפליקציה העובדת מול sql server 2k - הצלחתי לאחסן תמונה ב-DB (כשהשדה המוגדר בטבלה לכך מסוג image) , אולם איך אני שומר קבצי audio,mpeg,avi או בעצם קבצים מכל סוג בשרת מרוחק? יש דרך כלשהיא לאחסן זאת ב- sql server עצמו או פשוט ליצור שדה path שיכיל את מיקום הקובץ פיזית בשרת מרוחק, ואז העברת הקבצים תעשה ע"י שימוש ב-TcpClient אן משהו כזה (דרך אגב, התוכנית נכתבת ב- #c) ? שוב תודה, שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
א.בנה מערך בגודל N(בחר N=30) ובו מספרים שלמים . ב.כתוב פרוצדורה בשם RAND_KELET המקבלת כפרמטר מערך בגודל N של מספרים שלמים ומציבה לתוכו מספרים בתחום 36 עד 46. ג.כתוב פרוצדורה בשם PELET המדפיסה את אברי המערך בשורה אחת . ד.זמן את 2הפרוצדורות מהתוכנית הראשית ובדוק שאכן התקבלו הנתונים הנכונים . בבקשה תעזרו לי כי אני ממש חלש בפרוצדורות ובמערכים .
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, לצורך עבודה קטנה לבית הספר אני צריך לכתוב תוכנה השולחת ביטים על גבי כבל RS232 הבנתי שאחת הדרכים היא ע"י פקודת outporb/inportb אך לא הבנתי כיצד עובדים איתה. אשמח לקבל עזרה כיצד לעשות זאת, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להוסיף נתונים לטבלה שיש לי ב MySQL ע"י הפקודה הבאה Rs.AddNew Rs("Field") = Data Rs.Update יוצאת הודעת שגיאה שלא ניתן יש למישהו מושג ?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני צריך COMBOBOX אבל אני לא רוצה שהמשתמש יוכל לכתוב מה שבא לו אלה רק שיוכל לבחור את מה שכבר הנכסתי לשם בלי שהוא יוכל לכתוב מה שהוא רוצה... יש דרך לעשות את זה? אולי איזשהי פונקציה של הCOMBOBOX או להוסיף איזה components...
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי sourcedictionary וכידוע לכם הxaml הזה אינו מכיל code behind מה שאומר שכאשר אני יוצר בתוך הדיקשנרי אוביקט מסוג controlTemplate ומושך לתוכו button אני לא יכול ליצור event לאותו הכפתור בשיטה הרגילה ולכן אני צריך לחבר לאותו resourceDictionary קובץ cs ממממ אני לא מצליח לעשות את זה מישהו יודע איך? ראיתי פקודות כמו : x:class="name of class " אבל שאני מקליד את השם של הclass שיצרתי הקומפיילר לא משלים לי, כאילו הוא לא מכיר את אותו קובץ הקובץ של הcs שיצרתי : namespace WebBrowser { public partial class Buttons { } } עשיתי אותו כpartial כי הבנתי שהקלאס אמור להיות partial.. האם זה נכון? וזה מה שרשמתי בxaml <ResourceDictionary xmlns="http://schemas.m…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, אני מנסה ליצור עותק של תמונה כאשר עבור כל 9 פיקסלים של התמונה הקיימת - הם מומרים לערך אחד של שקלול ה- STD שלהם משהן ממש כמו מה שעושים בסרטון הזה הפרדתי את התמונה ל- 3 ערוצים BGR וניסיתי עבור כל ערוץ ליצור מערך של ערכי ה- std שלו כאשר אני מנסה להריץ אני נתקלת בשגיאה בפונקציית ה- append אבל כשניסיתי להריץ את הפונקציה על מערך קטן למשל אז זה כן עבד זה חלק מהקוד שרשמתי שבו אני מנסה ליצור מערך של ערכי std עבור החלק הכחול של התמונה אשמח ממש לעזרה אם למישהו יש רעיון לדרך יישום אחרת או איך אני יכולה לתקן את הקוד הנוכחי ניסיתי למצוא את הקוד באינטרנט אבל מצאתי רק איך ליישם אותו בתאוריה (כמו הסרטון שצירפתי...) אם מישהו יכול להפ…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות סקריפט להיפוך טקסט עברי. כרגע השיטה שבה הוא עובד היא כדלקמן: הוא מקבל מחרוזת כלשהי כקלט. ישנה לולאה שעוברת לאורכה וברגע שהיא מאתרת אות בעברית, היא בודקת מראש(באמצעות לולאה מקוננת) את אורכה (סופרת את מספר התווים הרצופים בעברית). לאחר מכן מתבצעת החלפת האותיות במילה שנמצאה, והלולאה ממשיכה הלאה. בקיצור, הסקריפט מחליף את האותיות בכל מילה בעברית בנפרד במחרוזת. אך מתעוררים כאן 2 בעיות: 1. אם נכניס קלט שכזה: "ג'מיל אוהב בנות" אז המילה ג'מיל לא תתהפך כראוי, כי הסקריפט יתייחס לקלט המדובר כשתי מילים נפרדות(במקום לקבל "לימ'ג" נקבל "ג'לימ") 2. ההיפוך מתבצע על המילים עצמן ולא על כל השורה. לכן הפלט לא יחליף את סדר המילים. כלומר, "מה נשמע" יניב "המ עמשנ" ולא "עמשנ המ". אשמ…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רושמת תוכנית המקבלת נתוניןם מהמשתמש ואז עפ"י בחירתו מחשבת חישובים. יש אפשרות להגדיר את האורפטורים > , < וכו' ושהמשתמש יבחר באיזו פונקציה להשתמש?? לדוגמא: class student { int math; int eng; } על מנת למיין סטודנטים לפי ציונים- אפשר להגדיר את האופרטור כך שפעם אחת מתמטיקה יהיה חשוב יותר, ופעם אחרת אנגלית? (פעם אחת ימיין לפי מתמטיקה> אנגלית, ופעם אחרת להפך?) איך המחשב יודע באיזה אופרטור לבחור?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני עושה אתר אינטרנט - מערכת מידע אישית של סטודנטים(מערכת שעות, לוח מבחנים וכ"ו) כפרוייקט גמר וישנן מספר שאלות שלא מצאתי תשובות עליהן 1) ברצוני לעשות דף חיפוש של כל הסטודנטים שנמצאים ONLINE , עכשיו עשיתי טבלה חדשה שיש בה 3 שדות כינוי, שעת הרשמה, שעת סיום עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע מתי הסטודנט מסיים לגלוש באתר כשהוא סוגר את הדפדפן(ע"י X של החלון) 2) איך אני יודע מתי נעשה רענון לדף? האם יש איזשהו ארוע או תנאי ואם כן אז מהו?(יעזור לי גם בJAVASCRIPT) 3) איך אני יכול לבטל את הכפתורים של BACK וFORWARD של הדפדפן? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני יוצרת שדה טקסט (TEXTAREA) ורוצה שבכל X זמן יודפס שם טקסט חדש. איך עושים את זה??? תודה
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע על שיטה שבה קישור רגיל מפעיל ברקע פונקציה אחרת של PHP ולאחר שפונקציה זו סיימה את פעולתה והחזירה true אז הקישור הנבחק מוצג... לדוגמא: יש רשימה של קישורים (כל אחד מקשר לעמוד אחר). <a href="1.html' onclick="PlusOne('link1')">link 1</a> <a href="2.html' onclick="PlusOne('link1')">link 2</a> בעת לחיצה על קישור מופעלת פונקציה בPHP אשר נקראת PlusOne והיא מתחברת למסד נתונים ומוסיפה 1 למד לחיצות על אותו קישור. כאשר הפונקציה סיימה את פעולתה והחזירה true או false אז הקישור הנבחר מוצג. הבנתי שיש אפשרות להשתמש בשיטה שנקראת ajax אבל לפי חיפוש שעשיתי ראיתי שניתן להשתמש בשיטה זו רק בטפסים (form) אודה מאוד למי שייתן לי כיוון כיצד ניתן לבצע זאת…
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
השאלה היא יותר על הניסוח, ולא על איך לכתוב את האלגוריתם. השאלה: סכימת משקלי מכוניות (לצורך מעבר במעבורת) כל עוד הסכום אינו עולה על 100 טון אז מדובר בלולאת while שצריך לעשות ולחשב sum, עכשיו השאלה היא כזאת אם נגיד קלטתי: 50 טון, 45 טון, ועוד 10 טון הsum שלי יהיה 95 טון או 105 טון? אני מתכוונן האם בשאלה הם התכוונו ל"כל עוד הסכום (כולל הקלט עכשיו) אינו עולה על 100 טון, הוסף את הקלט לsum" או "קלוט משקלים והוסף אותם לSUM, הפסק כאשר sum גדול מ100 טון". אני יודע שהשאלה טיפשית, אבל תודה לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב Global.asa ויצרתי בו Session כלשהו שאני רוצה שהוא ישמש כמשתנה גלובלי. איך אני משנה את הערך שלו כאשר אני לוחץ על קישור ? ניסיתי לעשות: <a href="משהו" onclick="<%=Session("Stam")="Mashoo"%>">lala</a> וזה לא מצליח.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי לעזאזל במה נכנס השימוש במצביעים אני לא מוצא תוכנה שתימצא בזה שימוש ואל תגידו לי - כגדי לגשת לתאים בזיכרון את זה אני יודע תביאו לדוגמא איזה תוכנה שאמורה להשתמש בזה תודה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-