תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, ביצירת חיבור לDATABASE, בהפעלת פונקצית reader = comm.ExecuteReader(); מתקבלת שגיאה בהרצה, המשתנה reader הינו NULL... אנא עזרתכם בבקשה... מצורף תצלום של השגיאה. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבקשה! איך אני בונה פונקציה רקורסיבית שמחזירה את מספר הספרות במספר. למשל : 4567 יחזיר 4. אני משתגע כי אני לא יכול לעשות COUNTER כי כל פעם הוא מתאפס. אני מבין שתנאי היציאה שלי הוא n==n%10 ואני מקטין את הבעיה ל n/10... איך אני סופר בכל איטרציה ?????
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יצרתי טבלה בעלת עמודה אחת ושלוש שורות לפי החלוקה הזו שורה ראשונה - תפריט שורה שניה - דף התוכן שורה שלישית - תמונה את השורה השניה תכננתי כ Div כדי לקבל תיבה בתוך ה Div שמתי iFrame כדי שאני אוכל לשנות את הדפים בדף התוכן לפי הבחירה בתפריט הבעיה היא שמשום מה ה iFrame מוחק לי את התמונה שבשורה השלישית ולא רואים אותה מצורף קוד: </head> <body> <div align="center"> <table width="757" height="427" border="0"> <tr> <td width="751"><script type="text/javascript"> AC_FL_RunContent( 'codebase','[url]http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','751','height','41','title','menu','sr…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
התחלתי קורס הכנה בתכנות לקראת השנה החדשה, וקיבלנו שיעורי בית בהם תרגיל אחד שדורש : (עד כה עברנו בעיקר על פקודות בסיסיות, לולאות, ופונקציות) כתבו תוכנית המקבלת כקלט סדרת מספרים שלמים באורך לא ידוע )סדרת המספרים מסתיימת במספר שלם שלילי. ניתן להניח שהסדרה מכילה לפחות 2 מספרים). התוכנית מדפיסה סדרה חדשה שבה כל איבר הוא ההפרש בין האיבר העוקב והאיבר הנוכחי בסדרת הקלט. כלומר אם סדרת הקלט היא a1,a2,a3,…,an, סדרת הפלט תהיה b1,b2,…,bn-1 כאשר bi = ai+1 - ai . דוגמת הרצה (תוכנית, משתמש): Please enter a series of positive numbers ending with a negative number: 2 4 7 2 67 3 -1 2 3 -5 65 -64 *** זה אמור להיות משמאל לימין הבנתי שיש פה שימוש ב Buffer ששומר מידע שלכאורה לא היה רל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני ממין נתונים במיון בסיס (RADIX) ? מה העיקרון מאחורי מיון זה ? מה התחביר של מיון זה ?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
אני בתהליכי שינוי כיוון מאיש system למשהו אחר ומה שעומד על הפרק כרגע זה עבודה ב Python שווה לי להתחיל ממנה או שזה ביזבוז זמן ואין בה שימוש רב?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, בשדה קלט בטופס, אני מקליט מחרוזת בעברית. למשל: "אאא". כאשר אני מעביר את שדות הקלט ב" insert" לטבלה בשרת MySQL, השדה מופיע כמחרוזת סימני שאלה. כך: "???". חלק ה head בטופס הינו: מישהו יכול להסביר לי איך מוסיפים מחרוזות בעברית לשדות בטבלת MySQL? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר/מדריך/משהו אשר מדריך תכנות בשפת C למי שברמה מתחיל-בינוני ומעלה, ע"פ תוכנית הלימודים של בית הספר.. כלומר עם טבלאות מעקב וכד'.. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הי! איך מציגים מידע מבסיס נתונים (מידע שמגיע מהשכבות) בפרוייקט silverlight? איך מחברים את ה control שנקרא dataGrid לנתונים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מריץ פקודת SQL שסופרת רשומות ע"פ תאריך מסויים שנקלט, הכל רץ טוב, אבל כשמכניסים יום בין ה- 02 ל- 12 פקודת ה Count מתעלמת מהרשומות ומחזירה 0 (למרות שהפקודה הכללית של החזרת הרשומה הראשונה שמכילה תאריך זה עובדת). אני משתמש בפורמט dd/mm/yyyy בשליחה לתוך ה SQL (פורמט קבוע מראש ע"י התוכנה). למישהו יש רעיון לתיקון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים מחפש בערכת בASP לחיפוש שמות מתחם " דומיין" פנוי או תפוס דרך האתר שלי תודה מראש! תודה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות אתר שיאפשר הרשמה, ויאפשר לכל משתמש להוסיף ולהסיר תוכן, יכלל ממשק עם כרטיסי אשראי (קניה ומכירה) יהיה מאובטח ומוגן. נכון להיום לא מכיר אף שפה לעומק. מעט בסיס כללי. אם יש תוכנה שנוח לעבוד וליצור איתה אתרים אשמח לשמוע או פתרון אחר שיכלול פחות תכנות או בקיצור, שאוכל להרים את האתר כמה שיותר מהר לבדי. קשה לי לדעת איפה להתחיל ואשמח לקבל כל הצעה, מ- 'לך לWIX', עד ל-תרשם לקורס X במכללת Y. יש לי את כל האמצעים אך הזמן מוגבל. אנגלית ומתמטיקה - שליטה גבוהה, לומד מהר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני חייבת מדריך ל ++C שעוסק ב OPENGL... דחוףף אני לא מצליחה למצוא כלום בעברית... אני חייבת לעשות פרוייקט משחק במחשבים.... זה הכי דחוף בעולם!!!!1 תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני עובד ב #C בVS2003. יש לי FORM ראשי של האפליקציה, אני פותח עוד חלון קטן ששואל "כמה ניסיונות אתה מעוניין לבצע?" ולפי המספר שהמשתמש מכניס אני אמור ליצור מספר של כפתורים על ה- FORM . אני עדיין חדש בקטע של תכנות לווינדוס אבל מהכרותי עם התוכנה זה בטוח לא מסובך.. אז אם למישהו יש את הדרך אני אשמח. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב !! בניתי משחק APPLET וברצוני לעלות אותו לאתר מסויים (שיש לי גישה לשרת) ולשים בו את המשחק.. א. אילו קבצים אני צריך לעלות לשרת ? ב. אם יש תמונות במשחק האם צריך לעלות גם אותם ? ג. איזה פקודה יש לרשום בדף לשם הצגת המשחק ? ד. אם יהיו עידכונים לגירסת הג'אווה האם זה התעדכן לבד או שאני אצטרך לעדכן אותו באופן ידני ?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כיצד אני בונה מערכת הפעלה??(ברור שאני רוצה להתחיל ממשהו בסיסי ביותר..) אין לי מושג ממה להתחיל.. אולי מישהו יסביר או יפנה אותי למדריך כלשהו? תודה.
-
- 22 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
איזו מערכת יותר מתמחה או dedicated לבניית אתרים ולא לבלוגים לא אתרי תדמית, יותר חנות מקוונת joomla או wordpress??????
-
- 26 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד את שתי השפות, ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בפונקציות שכתבתי ב C++ בתוך תוכנית C# (אני משער שבעזרת קובץ dll), אבל אחר כך איך אני קורא לפונקציות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דף HTML. הדף מסודר בטבלה. ברקע של אחד התאים צריכה להופיעה תמונה, ובתוך חלק מהתמונה הטקסט צריך להופיע (כלומר, אם נניח שהתמונה היא ריבוע בתוך ריבוע, הטקסט צריך להופיע רק בריבוע הפנימי). הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור גלישת הטקסט (כלומר, המקום לרדת שורה בסופה, הוא ממשיך מחוץ לאותו מיקום, ריבוע לפי הדוגמה הקודמת)... ניסיתי DIV, טבלאות, מיקום אבסולוטי ולא אבסולוטי ומה לא, פשוט אני לא מצליח ליצור גלישת טקסט.. אודה מאוד למי שיוכל להכווין אותי בעיניין קצת... יואב.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
<?php mysql_connect("localhost","user","pass"); mysql_select_db("login"); $id = intval($_GET["id"]); $query = mysql_query("select * from forum where id=$id") or die(mysql_error()); $r = mysql_fetch_array($query); $id = $r["id"]; mysql_query("DELETE from forum where id=$id"); ?> אין ארור אין כלום ולא מוחק למה? :\
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי בעיה כאשר אני פותח פרויקט חדש של windos apllication forms זה מראה לי שגיאה בחלון ה design ,צירפתי תמונה לבעיה. תודה לעוזרים .. http://img171.imageshack.us/my.php?image=86256955we0.jpg עריכה : איך אני יוצר קובץ הרצה EXE תחת סביבת העבודה JCreator?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, קצת רקע... אני מממשת אפליקציה web-ית - aspx, #C, שבהלכה נבנית טבלה דינמית. אחת העמודות בטבלה מכילה כפתור ImageButton. הבעיה היא שבלחיצה על אחד הכפתורים האפליקציה נעצרת ב pageLoad ולא מגיעה למאזין שהגדרתי. שאלותיי הן - 1. האם נכון יהיה ב pageLoad ליצור שוב את כל הטבלה הדינמית למרות שאני אמורה לעדכן רק תא בודד בטבלה? 2. במידה ו 1 חיובי, איך אחרי היצירה המחודשת ניתן לגרום לאפליקציה לבקר בפונקציית המאזין? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-