עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yehouda75,

עניתי על השאלה ה1 אך שאר הסעיפים לא ברורים לי ,אשמח לעזרה. http://www.f2h.co.il/959573604 לגבי א -ג לא ידעתי איך להתחיל . תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by ben060,

אני צריך ממכם עזרה בתרגיל הבא- אני לומד בשפת פסקל עם מישהו יודע איך פותרים את התרגיל זה יעזור לי אז הנה: יש לפתח אלגוריתם אשר הקלט שלו הוא מספר אגורות שיש לשלם, והפלט שלו הוא כמויות המטבעות של 10 אגורות, 5 אגורות, ואגורה הדרושות כך שמספר המטבעות בתשלום יהיה קטן ככל האפשר. למשל עבור הקלט 99 יהיה הפלט 3 0 9. תודה לעונים הפתרון צריך להיות בפסקל.

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by surfface,

תסבירו לי בבקשה אייך לתכנת עכבר בשפת C בקופילר הישן על מנת להשתמש בתוכנות

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  4. לא משנה...

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by Nahum2,

טוב אז ככה אני רוצה לבנות מנוע משלי עם שימוש ב DIRECTX יש לי נסיון קודם בבניית מנוע וספריה גרפית כחלק מפרוייקט 5יל בגרפיקה ממוחשבת. ביבליתי את השבוע האחרון בלמידת C# ו אני שולט בה בצורה סבירה למדי אף שעוד לא ממש עברתי לדברים שאיאפשר לעשות עם C++. קיצור אני מחפש מדריך חינמי סביר, ל תכנות MANAGED כל מדריך שנתקלתי בו עד עכשיו מסביר כמה גברים שצריך לכתוב אך בדוגמה הסופית תמיד יש פי 3*4 קוד ממה שהוסבר :\ עזרה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  6. למערכת תכנות חדשה שנקראית MagmaSDK אנו מחפשים מתכנתים לבדיקת המערכת. המערכת מיועדת לצאת כקוד פתוח עוד כשלושה חודשים עד חצי שנה. המערכת נותנת כלי תכנות רבים ונוחים, ומקצרת תהליכי עבודה באופן משמעותי, בעיקר כאשר מדובר על אתרים לפיתוח שאנו מקבלים ממעצבים, ויש לפתח באופן מותאם לצרכי הלקוח. הפרוייקט היה עד היום פרוייקט קוד סגור של חברת Vital, אך היום אנו מעוניינים להוציא את המערכת כקוד פתוח לשימושם של מתכנתים. הסיבה שאנו לא ישר מוציאים את המערכת כקוד פתוח לכולם, היא מכיוון שאנו רוצים לתת מוצר טוב לקהילת הקוד הפתוח, ואנו מעוניינים לבצע לה FINE TUNING כחלק מהבדיקה, מתכנתים יקבלו לידם את המערכת, עם חבילת אחסון בחינם לשנה, תמיכה בתיקוני באגים במערכת, ותמיכה בבעיות שיש ללקוחות (תמי…

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by anton11,

שלום. רציתי לדעת האם אפשר ליצור תוכנית (מעין רובוט) שתשלח לי הודעות sms דרך ה - icq בשעות מסוימות. (המטרה: הוצאת מידע כמו חדשות ושליחה דרך ה - sms המובנה של icq). יש לי ידע ב - vb.net ואשמח אם תפנו אותי לקרוא חומר בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  8. שלום, אם אתם מבינים במחשבים יותר ממני תוכלו לעזור לי. אני מתכנן לשמור לייבים ארוכים של האח הגדול, אז חפשתי וחקרתי באינטרנט ואני רוצה לדעת כמה דברים, הבנתי שאם אני רוצה לדוגמא לשמור לייב ארוך (לדוגמא לייב של שלוש ימים) אז עדיף לי לקנות VPS - server ועליו שיהיה את החישובים של הלייב (עוד מעט נגמר האח הגדול אז אני מוכן גם לתת את ה server בחינם למי שיעזור לי כשייגמר האח הגדול) ואז אני חושב להעביר את כל הצילום שעבר ב server להארד דיסק של 4TB. למישהו יש מושג במה שאני מדבר ואולי יכול לעזור לי ? הנה קישור ל VPS שאני מתכנן לקנות - https://www.ohbubble.com/goldplan

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by nokobik,

אני מנסה לתכנת ב-C++ בסביבת VS2005. אני מנסה ליצור MSGBOX פשוט ואני נעזר באתר הזה למרות שהוא כותב שם ל-C, ההסברים שלו טובים. כשאני מנסה לקמפל את הקוד הבא: #include <windows.h> int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance, LPSTR lpCmdLine, int nCmdShow) { MessageBox(NULL, "Goodbye, cruel world!", "Note", MB_OK); return 0; } אני מקבל הודעת שגיאה: error C2664: 'MessageBoxW' : cannot convert parameter 2 from 'const char [22]' to 'LPCWSTR' חפרתי באינטרנט לגבי ה-LPCWSTR והגעתי לזה שמדובר TYPEDEF של wchar_t. אין לי מושג אם לעשות המרה, וכל העניין הזה של Win32 app חדש לי. למישהו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  10. אני מחפש שרת איחסון חזק מאוד ומהיר לאיחסון חנות וירטואלית מבוסס מגנטו ... לא משנה לי המחיר! היקר שיהיה ממש פצצה!! כנ"ל : אני מחפש מומחה למג'נטו שיכול לפתח לי אותו ברמה גבוהה לפי דרישותי + מעוניין לילמוד להשתמש הכי אפקטיבי שאפשר במערכת + מחפש מעצב ומתכנת שיכול לבנות לי עיצוב . בתודה ***הפורום הוא לא מקום לפרסום של העסק שלך*** יצירת קשר : slava@mycomp.co.il

11. Started by ido-nava,

שלום, יש לי דף באתר, ואני רוצה שהכתובת שלו תישאר קבועה. עכשיו אני יסביר עצמי יותר טוב: נגיד שיש לי את הדף: www.walla.co.il ומשם מישהו נכנס לדף www.walla.co.il/abc.html, כמובן שהכתובת שתוצג לו אחרי שהוא יכנס תיהיה www.walla.co.il/abc.html אך אני רוצה שהדף הראשי בלבד יוצג ( www.walla.co.il), לא משנה לאן המשתמש נכנס ואיזה שינויים הוא מבצע .. בלי שהוא יוכל לראות לאיזה את הכתובת האמיתית של הדף (www.walla.co.il/abc.html,) ... אני יכול לעשות כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  12. שלום יש לי קוד PHP שרץ כמו שצריך כאשר אני מריץ אותו באתר שיש לי ב hostgator.com ניסיתי להתקין XAMPP ולהריץ את הקוד על המחשב שלי וקיבלתי את השגיאות הבאות : Fatal error: Cannot redeclare class File in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 92 כשאני מוריד את ה require למחלקה File שאני כתבתי אני מקבל את השגיאות הבאות : Strict Standards: Non-static method PEAR::registerShutdownFunc() should not be called statically in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 541 Text Input Fatal error: Call to undefined method Image::AddToForm() in C:\xampp\htdocs\infograph\Classes\Abstract\AbstractInfoGraph.php on line 77 Strict Standards: Non-static method PEAR::getStaticProperty() s…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  13. 1.כתוב שאילתה לחישוב השכר הממוצע של המורים לפי עירי מגורים כלול בפלט של השאילתה רק את הממוצעים של הערים תל אביב יפו וברמת גן. 2.כתוב שאילתה לחישוב הציון הממוצע בכל מקצוע בהתעלם מציונים הנמוכים מ55 הצג את שם המקצוע ואת הממוצע בתנאי ששם המקצוע אינו אנגלית ואינו ספרות מיין את התוצאה לפי סדר עולה של שמות המקצועות תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  14. שלום לכולם... אני בונה אתר למעדון פגו סיטרואן ספורט בישראל..... האתר עצמו יהיה בנוי בפלאש.... אני צריך לבנות דף קליטת נתונים של חברי המועדון.... כגון: שם , שם משפחה , וכו.... אפשר להישתמש בPHP כי הוא נתמך בFLASH אבל הדף עצמו לא חייב להיות בפלאש כלומר כל האפשרויות פתוחות.... יש לכם הצעות....??? תודה מראש???

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by nir567,

מה מטרת הפקודה enum, איך משתמשים בה..? תודה,ניר.

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by Pum,

האם מישהו עדיין לא מכיר? גוגל עושים תחרות מתכנתים Code Jam מעניין לשמוע מי משתתף ומה דעתכם

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by Ron Krumer,

כתבתי קוד ואני מנסה לעשות לו BUILD ואז להריץ אותו אבל אני מקבל הודעה שהקובץ לא קיים כשאני מנסה לשמור הוא מראה לי את ההודעה הזאת

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  18. שלום, האם מישהו מכיר את הדרך(או מישהו שיכול) להטמיע ולתכנת דפי aspx שיוכלו לקבל ולשלוח נתונים מחנות וירטואלית לשירות סליקת האשראי וואלה! פיי? http://www.wallapay.co.il כאן יש נתונים טכניים לדוגמא והסבר מפורט למתכנתים: http://www.wallapay.co.il/PO/WPO.pdf מישהו הבין את הקטע? טיפים איפה למצוא מישהו שיכול לעזור לי? (אף בתשלום)

19. Started by et_gershon,

יש איזה אתר ישראלי של עיצובים ולקחתי עיצוב (זה בחינם) והורדתי אחד מהעיצובים ויש שם הרבה קבצים הנה: ואני מתכנן להתחיל לבנות אתר ויש לי שרת ודומיין ואיך אני מתקין את העיצוב על השרת?? יש לי ידע בתכנות ואני יודע html ו-avascript אבל שחכתי איך עושים את זה אז אני מחכה לתשובה תודה

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  20. אני צריך בקשה הסבר, אני לא הבנתי איך זה הולך... עיצבתי אתר הכל כולל הכל, מחולק ככה: bg, bg2, logo, bar1, bar2 וכו' ככה הכל מסודר. עכשיו הכנתי אותו בקובץ HTML 5 + CSS הכל פיקס (לצורך סתם בדיקה עשיתי את זה) אבל הבעיה שאני צריך איכשהו להטמיע את העיצוב במערכת אתר שאני משתמש - MemHT. לפי מה שהבנתי צריך להכין Template מותאם למערכת הזאת ואז פשוט להיכנס לאתר ולשנות את הסקין באפשרויות למטה, אבל איך עושים את זה? עולה לי בראש דרך לעשות את זה אבל זאת עבודת נמלים ואני בטוח שיש דרך יותר מקצועית ופשוטה לעשות את זה... תודה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by yan,

ניסתי לעשות form עם בדיקה של js והבדיקה לא עובדת זה פשוט ממשיך לדף הבא במקום להציג לי שגיאה <script language="javascript> function check (user_reg) { var name= user_reg.user_name.value; var password= user_reg.user_password.value; var category= user_reg.user_category.value; var url= user_reg.user_url.value; var banner= user_reg.user_banner.value; var lang= user_reg.user_lang.value; var email= user_reg.user_email.value; var benner_len= benner.length(); var url_len= url.length(); if (name.length < 2) { alert("שם משתמש חייב להיות בעל 3 תווים לפחות"); user_reg.user_name.focus(); return false; } if (password.length < 4) { alert("אנא הכנ…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  22. Started by neogod,

אינ מקבל את השגיאה הנ"ל : <identifier> expected על השורה הבאה : while(str.!equals(" ")) ואני לא מבין מה הבעיה פה כאשר אני מוריד את ! אז אני לא מקבל את השגיאה ,למה? הרי השיטה EQUALS היא שיטה בוליאנית

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by darkman,

אני רוצה לעשות תוכנה בC שתשלח לי תו לפורט הטורי בגלל שWINXP לא מאפשר גישה לפורט הטורי אני לא יודע איך לבנות כזאת תוכנה אשמח עם תעזרו לי יש לי קצת ידע ב C...

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  24. שלום לכולם, מטרת דיון זה היא לרכז את כל חומרי הלימוד שצריך כדי לפתח משחקים ואפליקציות שלמים שאפשר למכור, ולא סתם תוכנות או חצאי תוכנות של מתחילים ומתלמדים. כלומר כל חומרי הלימוד החל משלב המתחיל החסר כל ידע ורקע בתכנות, ועד לשלב הסופי בו הלומד נהיה מקצועי ויכול להתפרנס מזה, ויכול לפתח תוכנות רציניות שהוא יכול למכור. אם בסך-הכל הייתי יודע רק את שפת התכנות כמו משתנים, לולאות, מחלקות וכד' -- אז זה הרי לא מספיק וככה לא אוכל לבנות שום אפליקציות ומשחקים. איפה מישהו יתחיל ככה לבנות אפליקציות ומשחקים?! גם קצת לא יתחיל. צריך לדעת יותר מרק את שפת התכנות, כלומר שצריך גם לדעת ספריות (API בג'אווה) ואולי גם עוד דברים. אם כן, מהם כל אותם דבר…

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  25. Started by dekgol,

אני צריך windows form פשוט שמכיל 3 טקסטבוקסים שה USER ממלא אותם. ומה שהוא ממלא נשמר בקובץ TXT ובפעם הבאה שהוא יככנס לקובץ הזה (EXE) הקובץ TXT ייטען והמילוי הבא שלו ימשיך להישמר בקובץ ה TXT ללא דריסה של הנתונים הקודמים. ואיזה כפתור ששולף נתון כלשהוא (לא משנה מה) מהטבלה הזאת שבקובץ ה טקסט תודה רבה רבה רבה .... אתם תעזרו לי מאוד אם מישהו יעשה לי טמפלט כזה.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.