תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום. לא הבנתי למה שעושים חיסור לתרגיל. -1010 1 1001 נתחיל מימין. חיסור של 0 פחות 1 מצריך נשא שלילי. אנחנו מורידים את הנשא השלילי מהספרה הבאה, ומוסיפים את הנשא השלילי )10 בבסיס 2( לספרה הימנית. 2 פחות 1, שווה 1. לא הבנתי למה זה יוצא 2 פחות 1?
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להגדיר טיפוס למערך/מטריצה. בקובץ H כתבתי: typedef int mytype[2][2] בקובץ התכנית אני מגדירה את המשתנה באופן הבא: mytype A[2][2]={{1,2},{1,2}} וכשאני מדפיסה: for(j=0;j<2;j++) printf("%d ", A[i][j]); for(i=0;i<2;i++){ התוכנית מדפיסה לי כתובות/זבל... מה לא בסדר? מה פספסתי?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי. יצרתי login form בC# והוספתי Access database, את הפרויקט אני רושם ב-Visual Studio 2013. חרשתי את גוגל שעות, אבל לא מצאתי קוד יעיל. לבינתיים אני משתמש בשיטה די דפוקה של for i ואני מחפש דרך יעילה יותר לבדיקת משתמש וסיסמא, בלי לעבור שורה שורה בטבלה. להלן הקוד: int i; for (i = 0; i < database1DataSet.users.Count; i++) { if (database1DataSet.users.Rows[i][1].Equals(txtUser.Text)) { if (database1DataSet.users.Rows[i][2].Equals (txtPassword.Text)) { MessageBox.Show("OK"); } }
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://pastebin.com/T9hnaZ6S מודיע לי ב if (i==a.length[j]) שדרוש מערך אבל יש int . תוכלו להגיד לי מה הבעיה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נכנסתי היום לאתר וגיליתי קישור לא מזוהה לאתר אחר שאני לא הוספתי. זה האתר: http://gali-nir.com/ הקישור נמצא למטה בפינה השמאלית בעמוד הראשי. איך ניתן להסיר אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למה הקוד הזה נותן לי ווקטור בסוף ולא סכום? לשאלה של מה ערך של y n=5; x=linspace(0,1,n); y=zeros(1,n); for k=1:n y(k)=sum(x(k)); end
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור תמונות במחשב של הגולש כדי שפעם הבאה הם ייטענו יותר מהר השימוש בתמונות הוא לצורך ציור ב-canvas
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, כאמור ניסיתי להתקין את VSE 2015 והוא נתקע לי עוד לפני שהתחלתי. אני עם חלונות 7. בתמונה המצורפת, השלב שבו נתקע הניסיון שלי .. הכתב לא מופיע במלואו..
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אלהן חברים, כאשר אני לוחץ על START של MySql מופיע לי למטה בLOG התקלה שמוצרפת בתמונה. מה אני אמור לעשות ,כדי שהDATABASE יעלה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הקוד דלהלן נלקח מאתר w3schools ולא נראה לי שהוא עלול להיות שגוי. אצלי במחשב זה לא עובד ! קובץ html: <!DOCTYPE html> <html> <body> <button type="button" onclick="myFunction()">Try it</button> <script src="hello.js"></script> </body> </html> וזה קובץ hello.js: function myFunction() { alert("Hello"); } כשאני מעלה את קובץ ה html ולוחץ על הלחצן מאום לא קורה. קובץ ה js החיצוני לא מופעל ! אני מנסה זאת בכל סוגי הדפדפנים. צריך להוסיף משהו ל hcccf או שם אחר של קובץ קונפיגורציה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[LEFT][/LEFT] [LIST=1] [*][LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#339900]#include <iostream>[/COLOR][/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#339900]#include <string.h>[/COLOR][/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#0000FF]using[/COLOR] [COLOR=#0000FF]namespace[/COLOR] std[COLOR=#008080];[/COLOR][/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000] [/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#0000FF]const[/COLOR] [COLOR=#0000FF]int[/COLOR] MAX_LETTERS [COLOR=#000080]=[/COLOR] [COLOR=#0000DD]30[/COLOR][COLOR=#008080];[/COLOR][/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000] [/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#0000FF]struct[/COLOR] per…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. אני מחפש עסק טוב ואמין שיקח על עצמו בניית אתר בטווח של 6000 עד 10000 שקל. מכיוון שזה פורום פיתוח אתרי אינטרנט, הייתי מעוניין להתיעץ אם מה שאני מחפש זה ריאלי או שהסכומים גדולים יותר בארץ. מה שאני צריך: עיצוב לאתר תיירות עם מערכת הזנת טיולים חדשים שיופיעו בטבלה בודדת, עם מנוע חיפוש ופילטרים פשוט (חיפוש מדינה וכו). לא משהו מורכב. אבל דורש תפריט אדמיניסטרציה של הזנת טיולים ועריכתם, וכמובן גיבוי לקובץ של המידע. האתר לא כולל חנות כלשהי, ההזמנה תישלח לאימייל (רצון הבנאדם שמעוניין באתר). כמובן הייתי רוצה גם איזשהי אבטחה ללוח הניהול והתאמת האתר לסמארטפונים. אשמח בבקשה לתגובות שיבהירו לי אם הציפיות שלי עומדות בטווח המחיר שציינתי, ועל איזה עסקים אתם ממליצים פה בארץ (בהתחלה התכ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להציג (מקווה שזה בסדר - זהו אינו תוכן שיווקי) כלי שפיתחנו שמטרתו לרכז את כל הקורסים המתקדמים שקיימים היום בשוק. לא אחת שמתי לב שאין מקום אחד מקצועי שבו להבין אילו קורסים קיימים ומי מוסמך להדריך אותם. אני חייבת לציין שאני לא מוכרת לא את המדריך או את הקורס - פשוט ריכזנו הכל במקום אחד. הרעיון הוא שאם צוות פיתוח יחפש קורס בנניח angularJS - הוא יוכל לעיין בכל הקורסים הקיימים ובכל המדריכים הפוטנציאליים. אפשר למצוא קורסי תכנות בכל הקשת הטכנולוגית: .net , C++ פיתוח למובייל - פיתוח web וכיוב' אם מדריך רוצה לפרסם את עצמו אצלנו - שיפנה אליי אישית. לעיונכם: http://www.skilit.net/course/ או http://www.skilit.net/find-instructor/
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR.xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html> <head lang="en"> <meta charset="UTF-8"> <title>JQuery val</title> <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.3/jquery.min.js" type="text/javascript" > </script> </head> <body> <input type="text" id="num1" /> <input type="text" id="num2" /> <input type="button" id="bt" value="+" /> <input type="text" id="num3" /> <script> $(document).ready(function(){ $("#bt").bind("click", function() { var result = parseFloat(…
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת 4 מספרים ומחזירה פלט של שני המספרים האמצעיים. ניסיתי משהו די פשוט שנראה לי חביב למרות שהוא לא פועל: לוקח את 4 המספרים ומכניס אותם לרשימה. עובר על כל אחד מאיברי הרשימה ובודק אם הוא גם קטן מהערך המקסימלי וגם גדול מהערך המינימלי... הבעיות שאני נתקל בהן: 1.הקוד רץ. אבל אין אחידות אפילו בשגיאה בפלט: כשאני מכניס את המספרים 1 2 3 ו-4, הפלט הוא [2,3,4] כלומר הרשימה עם שלושה איברים בכלל... אבל כשהקלט הוא למשל 100, 88, 6 ו-5 - הפלט שמתקבל הוא בכלל רשימה עם שני איברים - [100,88]... 2.מהבעיה הזאת עולה אצלי החשד שכנראה יש בעיה עם התנאי. אבל אני לא יודע... בכל מקרה, ניסיתי לפשט את זה יותר ולכתוב תנאי אחד: "אם i קטן מהמקסימום וגם גדול מהמינימום" -…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לפתור את הבעיה הבאה בפייתון, אשמח אם למישהו יש כיוון: נוסע מגיע לעיר מסויימת ל L יחידות זמן, יש לו N אתרים אותם הוא הוא רוצה לבקר. לכל אתר יש מידת אטרקטיביות W בין 1 ל10. בנוסף כל אתר מצריך P יחידות זמן. שדה התעופה הוא אתר 0 ונמצא ב(0,0) ולכל אתר יש קואורדינטה (x,y). הזמן שלוקח לזוז בין מקום למקום נמדד לפי מרחק אווירי (לדוגמא מ 0,0 ל 0,2 לוקח שעתיים) עליי להחזיר את הפתרון האופטימלי למסלול בצורה כזאת 0,1,3,0 (משדה תעופה לאתר 1 ומשם לאתר 3 ומשם חזרה לשדה תעופה) תודה מראש לגאון שיפתור!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקוה שאיני עובר על חוקי הפורום. יש לי אתר ובו קבצי מוזיקה רבים. בעמוד אחד יכולים להיות 30-40 קבצי שמע MP3. ישנו כפתור להורדה מרובה של הקבצים. הם יורדים כקובץ זיפ [כיווץ 0]. הבעיה היא שלפעמים הקובץ יוצא פגום, בגלל מגבלת שרת, כשהפעולה מתארכת והקובץ מגיע לכדי 1 ג"ב ויותר. מישהו אמר לי שאם הפעולה של הכיווץ תיעשה תחילה בשרת ורק אח"כ תוריד את הקובץ, זה יעבוד היטב. א. האם זה נכון? ב. אם כן - אני זקוק למתכנת כדי לבצע פעולה זו, עם עוד כמה פרמטרים לפקודה הזו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
אני מנסה לכתוב שירות REST Api. אני מגיע מרקע של .NET, אז אני מנסה ליצור את השירות בMVC. הבעיה היא שאני פשוט לא מצליח להבין מה קורה. כל המדריכים שראיתי מציגים משהו מאוד פשוט, ללא קשרים בין טבלאות, ובלי להתייחס למסד הנתונים בכלל. קשה לי לנסח את השאלה, כי אני לא מוצא את הידיים והרגליים בנושא. איפה מסד הנתונים נמצא? הוא נבנה בהכרח ע"פ המחלקות שבModel? האם אני יכול ליצור מסד נתונים משלי ועליו לבנות שירות RESTFul? האם זה מומלץ? מה הסיפור של Migration? למה צריך את זה? מה קורה בלי זה? למה אני צריך בכלל Model & Controllers? למה לא לבנות פשוט מחלקה שמגיבה לGET, POST, PUT, DELETE במשיכה או עדכון של נתונים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום, העליתי את הפוסט בפורום windows והבנתי שיש להעלותו כאן לכן הנני מעלה אותו בשנית פה. ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7 לצורך הוספת נתונים בעברית לטבלה בשרת mysql. תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני לא מבין בכלל בתיעוד לצערי, ואני נצרך לזה יותר ויותר. אני מחפש כלי פשוט, או אם אין, אז הוראות לכתיבת מסמך שמציג את המחלקות שאני כותב. הנקודה היא שלפעמים אין לי עדיין מחלקות, אלא במידה ויש לי או למישהו אחר רעיון, אני רוצה לרשום אותו בצורה מסודרת: איזה אובייקטים אני משתמש, מה המאפיינים שלהם, התכונות, הקשרים ביניהם וכו'. בגלל שהרבה פעמים לאנשים יש איזה רעיון, והם בטוחים שזהו זה, רק נשאר לכתוב את התוכנה, והם שוכחים שהמימוש מעלה נקודות שלא שמת לב אליהם. אני מובן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קוד ההתחברות (myconnect.php)לשרת mysql דלהלן עובד אצלי כשורה. <?php $aa = 'localhost'; $bb = 'myname'; $cc = 'mypass'; $dd = 'mydb'; $zzz = new mysqli($aa,$bb,$cc,$dd) or die('error'); ?> ברצוני לאתחל את המשתנים בקובץ נפרד בשם: login.php כך: <?php $aa = 'localhost'; $bb = 'myname'; $cc = 'mypass'; $dd = 'mydb'; ?> <?php require_once 'login.php'; zzz = new mysqli($aa,$bb,$cc,$dd) or die('error'); ?> הפעם אני מקבל את הודעת השגיאה הזו: Warning: mysqli::mysqli(): (HY000/1045): Access denied for user 'myname'@'localhost' (using password: YES) in C:\xampp\htdocs\1.php on line 7 מישהו יוכל בבקשה להסביר לי מדוע פרמטרים המאותחלים בק…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, להלן יישום פשוט הקולט מהמשתמש תאריך ומנסה להוסיף שורה לטבלה עם התאריך. אינני מקבל הודעת שגיאה אך גם אינני מקבל את השורה...:-( <?php //MyINITIAL.PHP $MyHOST = 'localhost'; $MyUSER = 'xxx'; $MyPASS = 'yyy'; $MyDB = 'test'; ?> <?php //MyLOGIN.PHP $MyCONNECTION = NEW MYSQLI($MyHOST,$MyUSER,$MyPASS,$MyDB); IF(!$MyCONNECTION) DIE('Gevald' .MYSQLI_CONNECT_ERROR()); MYSQLI_SET_CHARSET($MyCONNECTION,'UTF8'); ?> <?php // 333.php REQUIRE_ONCE 'MyINITIAL.php'; REQUIRE_ONCE 'MyLOGIN.php'; if(isset($_POST["MyDAT"])) { $yosDAT = get_post($MyCONNECTION,'MyDAT'); $MyQUERY = "INSERT INTO hourShifts(shiftdate) VALUES($yosDAT)"; $YosRESULT = $MyCONNECTION->…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש שרת זול כי לא יודע אם אצליח בזהתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-