תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, איזה מצפין PHP הכי טוב כמו PHPGuarder וכדומה. קוראים לזה באנגלית PHP Encoder יש עוד כמו Ioncube וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
היי, אני עובד עם מערכת ששולחת ללקוחות מייל עם קבצים מצורפים (הצעת מחיר וכו'). כדי לעצב את המייל כפי שאני רוצה ולא להשתמש בעיצוב ברירת המחדל של המערכת הייתי צריך להכין קוד HTML (למערכת הזו אין עורך וויזואלי - רק חלונית להזין בה קוד. עז בעזרת חבר שקצת מבין בזה הכנו קוד מתאים שעונה בדיוק על הבקשות שלי והכל נראה טוב. היום שמתי לב שאם מי שמקבל את המייל שנשלח מהמערכת קורא אותו בoutlook כל הטקסט מיושר לשמאל (בצפייה בדפדפן הכל מיושר לימין). מישהו כאן יכול בבקשה לעזור לי בשינוי הקוד כך שיוצג כמו שצריך גם בדפדפן וגם באווטלוק? מדובר בקוד קצר מאוד ולא מסובך....(נראה לי). תודה רבה! רם
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום: הנה דף נחיתה שבניתי: http://landlavi.bkalut.co.il/ בכרום זה נראה בסדר בפיירפוקס - השדות שצריך למלא זזים לי מהמקום המדויק על התמונה איפה טעיתי? איך מסדרים מיקום נכון? תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שמטרידה אותי זמן רב ולא מצאתי לה עדיין פתרון. אני רוצה לדעת איזה opcode יש לפקודה מסויימת ובפרט אני מעוניין לדעת את ה-opcode של הפקודה .imul לדוגמא: cmp al,03h בעזרת שורה זאת אני יודע האם הפקודה היא add או לא. אז איך אני מוצא אולי טבלה של opcodes כאלו (ניסיתי את גוגל. זה לא כל-כך עזר כפי שאתם מבינים)? תודה
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
יש תרגיל שבו צריך להחליף צמד תווים ואם הם זהים אז לקחת את התו הימני. יש לי את הסגמנט ולמען האמת אין לי שמץ של מושג איך לעשות את זה. אשמח להכוונה. תודה # Computer Architecture #Question 1: # Input: 1)in buf (in the data segment) string of exactly 10 chars # # # Output: 1)swap each pair chars in the string # (if the pair identical change the second to '*' ) # 2)print buf in reverse ## ## # Example # buf= "aabb456788" # #After swap buf= "a*b*54768* # # in reverse = "*86745*b*a" ################# Data segment ##################### .data buf: .ascii "aabb456788" ################# Code segment ################…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ובחינם כמובן 8) ועוד איפה אני יכול ללמוד המרות בין בסיסים מדצימלי להקסדצימלי וכו'?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
set<int> coll4; copy (coll1.begin(), coll1.end(), // source inserter(coll4,coll4.begin())); // destination מה תפקיד coll4.begin() בשורה השלישית ןלמה זה לא משנה לי עם אני שם קול4.סוף במקום קול4.התחלה?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום זה יש לי ידע בשפת C HTML ASEMBELER כיום אני לומד את התוכנה RAID למעבד 8051 -52 ו ורציתי ללמוד PHP ברמה גבוהה אני יודע קצת PHP אבל לא מספיק כדי לבנות סקריפטים וכו' כל אתר שמצאתי לא סיפק לי את הידע הדרוש וחיפף וספרים לא מצאתי ללמידה אויל תוכלו להמליץ על מקומות שילמדו אותי בצורה טובה את זה או ספרים לא משנה השפה תודה.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
היי יש לי אתר שבנוי בHTML וASPX (ובעתיד יהיה בו גם JAVA SCRIPT) , האתר כולל גם מסד נתונים. איפה ניתן להשיג שרת איחסון חינמי שיוכל להריץ את האתר ? האתר שלי עצמו לא שוקל הרבה בכלל (פחות מ2 מגה) תודה
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך לסדר את הפלט מהמספר הגדול ביותר למספר הקטן.. הבעיה שלי היא שכל הפרטים נתונים בתוך קבצי txt ואז יוצא הפלט מהקבצי טקסט בלולאה.. איך אני יכול לומר להדפסה על המסך להציג את זה מהמספר הגדול לקטן? חלק מהקוד <?php $dirname = "./file"; $dh = opendir( $dirname ); while ( $file = readdir( $dh ) ) { $fh=fopen("./file/" . $file ,r); $filedata= explode('|', fgets($fh)); echo "$filedata[1]"; } ?> והפלט נגיד הוא 15 20 45 21 הקובץ טקסט בנוי בצורה כזו שאני צריך רק את החלק השני ממנו שבו מצויין מספר ההורדות.. איך אני מסדר את זה מהקובץ המורד ביותר לפחות מורד? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-IE, וגם בפיירפוקס. אני רוצה להוסיף מועדף/סימניה ל-IE שתפעיל סקריפט לפתוח את הדף הנוכחי ב-IE בפיירפוקס. חיפשתי וזה הדבר הכי קרוב שמצאתי (אמנם זה מדריך איך להוסיף לתפריט, אך אולי ניתן להיעזר בו) http://www.webproworld.com/webmaster-forum/threads/107728-Hack-for-IE-Right-click-context-menu-addition-quot-Open-in-FireFox-quot-or-Chrome-or-other אם יש משהו שכבר מוכן, גם כן אשמח לשמוע... תודה.
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שאלה בכותרת אם יש כזה דבר
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני צריכה לצור מחלקה בסיס שיש בה פונקציות לחישוב שטח, הקף ולשרטוט- ריבוע, מלבן, תיבה. (הריבוע, המלבן, והתיבה יורשות ממחלקת הבסיס). בתכנית הראשית יש לולאה החוזרת 10 פעמים ובכל פעם מדפיזה לצורה שיוצאת בהגרלה- שטח הקף ומשרטטת אותה ע"י כוכביות. השאלות שלי: 1.איך אפשר להגדיר מערך של מצביעים מסוג הבסיס? 2.האם במחלקת הבסיס אני צריכה להגדיר אורך ,רוחב וגובה הצלע? 3. מה צריכה להכיל הפונקציה המחזירה את אורכי הצלעות? זה מה שרשמתי למחלקת הבסיס, ובשאר המחלקות ממשתי בהתאם: class Base { public: virtual int getTzela()=0; virtual int Hekef()=0; virtual int Shetach()=0; virtual void Sirtut()=0; };
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן. חבר ואני בנינו אתר PHP, אנחנו רוצים "לבחון" מקרוב לפני העלתו לרשת. יש תוכנה אשר מבצעת מן "מקום איחסון" על המחשב וניתן לראותו על המחשב? אני מתכוון לאחסן את האתר על המחשב שלי לדוגמה על מנת לראות את התוצאות בזמן אמת, כולל פתיחת בסיס נתונים. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כך ש-N = מס' השורות, 2 = מס' העמודות. המטריצה היא דינמית כי צריך לולאה עד שהשורה ריקה. לאחר בנית המטריצה, צריך לרוץ עליה בלולאה כפולה ואם יש תא נניח j,0 ששוה ל-i,0 אז תכתוב אותו בגליון. ז"א תכתוב רק את הערך שבתא j,1. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל יש לי טופס <html> <head> </head> <body bgcolor="00003d" background="pics/back.jpg" bgproperties="fixed"> <form name="name" action="update.asp" method="post"> <center><font color="white"> <h2>Update your profile</h2><br /> <table> <tr><td><font color="white">Age:</td> <td><input type="text" name="Age" /></td> </tr> <tr><td><font color="white">E-mail:</td> <td><input type="text" name="Mess"/></td> </tr> <tr><td><font color="white">Personal Image:</td> <td><input t…
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חברה אז ככה יש לי שאלה משיעורי בית שלא מסתדרת לי ואשמח לעזרה: מצבו של אוגר בן 12 תאים הוא 110001011011. מצא את תוכנו אם הוא מייצג שלוש ספרות עשרוניות בקוד BCD מה שלא מסתדר לי כאן זה שאם נפרק את המספר ל3 חלקים (כדי לייצג 3 ספרות) ונסתכל למשל על החלק השמאלי 1100 אז נקבל את המספר 12 שהוא לא ספרה בבסיס העשרוני. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היום היה לי מבחן במחשבים.. (אני חדש במגמה..) קיצר היה זבל לאללה.. היה לנו תרגיל, שהוא דיי פשוט, הוא היה כזה: בנה תוכנית אשר תקלוט מטריצה בגודל 10X10 ותדפיס את המספר המינימלי בכל עמודה באלכסון הראשי של המטריצה. לדוגמה מטריצה בגודל 4X4: לפני 5 7 2 6 9 1 4 5 2 0 9 7 6 5 7 3 אחרי 5 7 2 3 9 1 2 5 2 0 9 7 2 5 7 3 כמו שאתם רואים להבין את זה, היה פשוט.. (למשל 3 הוא המספר הכי קטן בעמודה הראשונה וכו') אז איך עושים דבר כזה :\ בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום יצרתי solution בויבי 2005 ב solution ישנם שני פרוייקטים שאחד מהם הוא user control יצרתי shared sub ב user control שמטרתו ל"העיר" את הקונטרול ולהתחיל לבצע פעולה כלשהיא כשאני מנסה קרוא לsub מהפרוייקט הראשי אני מקבל הודעת שגיאה "Cannot refer to an instance member of a class from within a shared method or shared member initializer without an explicit instance of the class." מה אפשר לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
1) רציתי לדעת איך בתוך form שיש Input type מסוג submit, אני רוצה במקום ה-input type לשים תמונה שתעשה את הפעולה submit, איך אני עושה את זה? 2) איך אני עושה ש-td בטבלה יהיה לינק, כלומר שלחיצה עליו תהיה קישור לאתר כלשהו. 3) רציתי לדעת איך אני עושה את הקטע כמו באתר www.msn.co.il, אם תשמרו את הרקע הכחול בצד של האתר, אתם תראו שזה לא כל הרקע של האתר, אלא חלק ממנו ואז איפה שהרקע בתמונה ששמרתם נגמרה יש המשך בצבע אפור באתר עצמו, איך אני ממשיך את ה-background בדיוק כמו שב-msn?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
מצאתי לאחרונה את המחברות שהיו לי בזמנו בכיתה י' לפני כמה שנים טובות כשהייתי במגמת הנדסת תוכנה ובין היתר מצאתי ספר שקנתי בזמנו ללימוד עצמי של C++ שנקרא: ערכת לימוד C++ / מאת ג'סי ליבברטי - הוצאת פוקוס מחשבים. ספר ממש ישן מגיע אפילו עם דיסקט אבל הוא די טוב ממה שעלעלתי בו זה מין בניית פרוייקט בC++ בשביל ללמוד את העקרונות. ועכשיו למספר תהיות שיש לי מכיוון שהחלטתי שהגיע הזמן לחזור לנושא של תכנות וחבל להזניח את זה, ראשית כל בעבר התעסקתי עם בניית אתרים אבל זה לא מדבר אליי בהתחשב בעובדה שהאתרים היחידים שאני מפעיל זה מערכות שרכשתי, לסיכום העניין החלטתי לזרום עם תכנות בשפת C++. 1. בזמנו בימי מגמת הנדסת תוכנה בבית הספר התיכון לימדו אותנו את העקרונות של בסיסי הספירה השונים, ממש ברח ל…
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי דומיין בבעלותי ואין לי אחסנה. מעוניין להפנות את הדומיין ל-DNS במחשב שלי... האם זה אפשרי (בעצם יודע שכן, איך עושים את זה?) כרגע הדומיין נמצא על DNS של חברת אחסנה (DOMAINTHENET).... תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שאלתי שאלה בנושא לפני כמה זמן, יש לי שאלה נוספת: באתר הזה - http://www.onemilliondollarpage.com/index.php אני מבין שזה Image Map כל העניין הזה, אבל אם באמת מישהו קונה פיקסלים במקום מסויים בטבלה, איך המנהל של האתר מוסיף את התמונה עצמה לתמונה הכוללת..? אני מתאר לעצמי שהוא לא כל רגע עורך את התמונה בעצמו ומוסיף את התמונות שאני קונים במקומות המתאימים כל הזמן, אז איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-