תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
כתיבה של האלגוריתם של weighted round robin בשפת c++, אודה מראש אם למישהו יש דוגמה לקוד בנושא... תודה, לירון
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שאלתי שאלה בנושא לפני כמה זמן, יש לי שאלה נוספת: באתר הזה - http://www.onemilliondollarpage.com/index.php אני מבין שזה Image Map כל העניין הזה, אבל אם באמת מישהו קונה פיקסלים במקום מסויים בטבלה, איך המנהל של האתר מוסיף את התמונה עצמה לתמונה הכוללת..? אני מתאר לעצמי שהוא לא כל רגע עורך את התמונה בעצמו ומוסיף את התמונות שאני קונים במקומות המתאימים כל הזמן, אז איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אמקד קצת את השאלה. אני מחפש דרך למנוע ממחשב להריץ קובץ מסוג מסוים או כאשר משתמש מנסה להפעיל קובץ מסוים נניח קובץ עם סיומת jpg התוכנית שלי תקבל הודעה מסוימת
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני צריכה לצור מחלקה בסיס שיש בה פונקציות לחישוב שטח, הקף ולשרטוט- ריבוע, מלבן, תיבה. (הריבוע, המלבן, והתיבה יורשות ממחלקת הבסיס). בתכנית הראשית יש לולאה החוזרת 10 פעמים ובכל פעם מדפיזה לצורה שיוצאת בהגרלה- שטח הקף ומשרטטת אותה ע"י כוכביות. השאלות שלי: 1.איך אפשר להגדיר מערך של מצביעים מסוג הבסיס? 2.האם במחלקת הבסיס אני צריכה להגדיר אורך ,רוחב וגובה הצלע? 3. מה צריכה להכיל הפונקציה המחזירה את אורכי הצלעות? זה מה שרשמתי למחלקת הבסיס, ובשאר המחלקות ממשתי בהתאם: class Base { public: virtual int getTzela()=0; virtual int Hekef()=0; virtual int Shetach()=0; virtual void Sirtut()=0; };
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ל Cאני ממש מתחיל ללמוד(לנסות לבד) רצוי מאוד עם השלמת קוד תוך כדי כתיבה וקומפלייר כמובן עד עכשיו היה לי NET-BEANS וCYGWIN
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
קיבלתי על עצמי את זה כפרוייקט לעזור בקבוצת תגבור שיש לנו במכללה, הם עושים שם כרגע תכנות בC ואחד הפרוייקטים שם הוא קיבוץ והצפנה, משהוא בסגנון של ZIP, רק הרבה יותר פשוט כמובן, מישהוא יכול לעזור לי בנושא? עם יש כבר תוכנות דומות כתובות באינטרנט או בכל מקום אחר שאפשר לשאוב רעיונות? ANYTHING?
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היום היה לי מבחן במחשבים.. (אני חדש במגמה..) קיצר היה זבל לאללה.. היה לנו תרגיל, שהוא דיי פשוט, הוא היה כזה: בנה תוכנית אשר תקלוט מטריצה בגודל 10X10 ותדפיס את המספר המינימלי בכל עמודה באלכסון הראשי של המטריצה. לדוגמה מטריצה בגודל 4X4: לפני 5 7 2 6 9 1 4 5 2 0 9 7 6 5 7 3 אחרי 5 7 2 3 9 1 2 5 2 0 9 7 2 5 7 3 כמו שאתם רואים להבין את זה, היה פשוט.. (למשל 3 הוא המספר הכי קטן בעמודה הראשונה וכו') אז איך עושים דבר כזה :\ בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום! Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error את הבעיה הזאת זה עושה כמה משחקים וגם בדריבר של הכרטיס מסך(ATI) עכשיו עשיתי את כול העידכונים של הוינדוס (יש לי חוקי) Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) הורדתי את זה ניסיתי להתקין עכשיו שזה בה לפתוח את ההתקנה זה יוצא ממנה ..... עכשיו אמרתי אולי אני יוריד (x64 (64bit אבל זה לא קשור כי יש לי intel E6600 ניסיתי לעשות בדיקת שגיעות של ה וינדוס ניסיתי לעשות repair כלום לא עזר כבר הגעתי למצב שניראה לי רק פורמט יעזור ועכשיו אני שואל אותכם .. כי ממש לא בה לי לעשות פורמט http://img527.imageshack.us/img527/2747/asdcciz7.jpg איך אני מסדר את ? ודרך הגב זה בעיה של חבר .
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, כתבתי קוד המבצע את אלגוריתם הופמן ואני משום מה מקבל שהקובץ המקודד יותר גדול מהקובץ המקורי, נראה לי שיש לי איזה בעייה בשמירת הקובץ, אני מנסה לשמור אותו כקובץ בינארי אבל גם כבינארי הוא יוצא גדול יותר מהמקור. בנוסף יש לי בעייה אחרת שאני הכנתי קובץ Lookup table עם כל ערכי הASCII והערכים שלהם ע"פ העץ הבינארי שנבנה ע"פ האלגוריתם של הקוד. אין לי כלכך רעיון\דרך איך לפענח קובץ המקודד כבר וכשיש לי את הLookup Table של אותו הקובץ. אני כותב את כל הקוד בשפת C. להלן הפונקציות העיקריות בקוד: מאוד אודה לכם על קוד עזרה שהיא.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
מה הדרך לעשות את זה? (הSTRUCT מכיל שדות בגדלים שונים). הקובץ הבינארי מכיל את המידע של הSTRUCT איך שהוא נראה בזכרון. (MEMORY DUMP). תודה!
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני צריך עזרה קטנה עם הפקודה הבאה Process.Start("[url]http://ynet.co.il[/url] לצערי חרשתי ולא מצאתי פיתרון אני מעוניין שהכתובת תיפתח בFRAME מסויים קבוע ברגיע שלוחצים על הכפתור , כרגע היא ניפתחת לי בחלון חדש כל פעם , המטרה היא שהחלון יפתח בIE או בכרום (תלוי מה ברירת מחדל) בFRAME מסויים אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אשמח לדעת איך אני יכול לשלוט על האות בימיאה של הפורטים האלו באופן כללי אני שואל כדי לנסות לדרבן (trigger) פלאש או מצלמה כך שאם יש דרך בה אני גם יכול לדעת איזה אות בדיוק לשדר אשמח מאוד (כרגע הדבר היחיד שאני חושב עליו זה הנדסה לאחור לתוכנת שליטה על המצלמה דרך המחשב)
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לאחר כמה שבועות של תכנות (בכל זאת, צבא ) סיימתי סוף סוף את פרוייקט ה-PHP השני שלי. זהו בעצם אתר של ביקורות משתמשים לסרטים וסדרות. http://mynewblog.freehostingcloud.com/new_site הבעיה היחידה שלי איתו היא בעיות עיצבויות ותאימות בדפדפנים, כלומר יש בעיית מסגרת ב-IE ובעיה של טקסט שיוצא מהDIV שלו בכרום (ככה זה נראה http://img577.imageshack.us/img577/2391/issuew.jpg) תגובות והצבעות לפיתרון הבעיות יתקבלו בשמחה!
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
מחפש סקריפט ב-javascript בהקשר ל-AUTOCOMPLETE. הייתי רוצה לדעת איך אוכל שה-AUTOCOMPLETE שלי (השם משתמש והסיסמה שנשמרים על המחשב) יאובטח על מחשבי משתמשים. הדוגמא הכי קלאסית היא אתר זה, אשר כאשר אני מתחבר, אני מכניס את שם-המשתמש שלי והסיסמה בשדות הנחוצים, ומאופשר לי לשמור את הסיסמה והשם-משתמש ל-AUTOCOMPLETE... אך ב-AUTOCOMPLETE הסיסמה נרשמת בכוכביות... כך שגם עם פרצו למחשבו של המשתמש עדיין לא יכולים להיכנס כי הסיסמה מאובטחת. ואין צפייה. ושהשרת יקבל את בסיסמה בחזרה כמובן, מה-AUTOCOMPLETE. הייתי רוצה לעבוד עם הסקריפט בסביבת "CGI" או "PERL" אפשר בבקשה את הקוד במסודר? תודה רבה מלכתחילה.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי את התאריך העברי, יש איזה דאטה בייס של חגים או משהו? או ראיון אחר אני יכול להוסיף חגים ללוח שנה?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל יש לי טופס <html> <head> </head> <body bgcolor="00003d" background="pics/back.jpg" bgproperties="fixed"> <form name="name" action="update.asp" method="post"> <center><font color="white"> <h2>Update your profile</h2><br /> <table> <tr><td><font color="white">Age:</td> <td><input type="text" name="Age" /></td> </tr> <tr><td><font color="white">E-mail:</td> <td><input type="text" name="Mess"/></td> </tr> <tr><td><font color="white">Personal Image:</td> <td><input t…
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
1.כתוב שאילתה לחישוב השכר הממוצע של המורים לפי עירי מגורים כלול בפלט של השאילתה רק את הממוצעים של הערים תל אביב יפו וברמת גן. 2.כתוב שאילתה לחישוב הציון הממוצע בכל מקצוע בהתעלם מציונים הנמוכים מ55 הצג את שם המקצוע ואת הממוצע בתנאי ששם המקצוע אינו אנגלית ואינו ספרות מיין את התוצאה לפי סדר עולה של שמות המקצועות תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לגשת לטבלאות בסיס נתונים ב- SILVERLIGHT? ואיך עושים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, לאחר כתיבת פונקציה כלשהי שמחפשת כמה פעמים מופיע מספר כלשהו במספר נתון נתקלתי בבעיה כאשר הזנתי מספר בעל ספרות רבות, יכול להיות שאני טועה בהגדרת ההזנה ויכול להיות שזה באג, אין לי מושג. מתברר שהמספר שאני מזין אפילו לא נשמר בצורה תקינה, בלי קשר לפונקציה או לקוד, אפילו בקוד הנ"ל :- #include <stdio.h> int main() { long int n; scanf("%ld", &n); printf("%ld", n); return 0;} כאשר אני מזין קלט של n בעל ספרות קטנות מ11 אני מקבל את מה שביקשתי, למשל אם הזנתי 1111 אקבל 1111 אך במקרה ואני מזין n גדול מ11 ספרות אקבל משהו חסר משמעות כמו -1773790777 למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
זוהי תוכנה שכתבתי, המאפשרת לטעון קובץ וידאו ולשמור מקטע מסוים ממנו לרצף של תמונות jpg
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
נניח ויש לי זמן = 52200 אני צריך לפצל את הזמן לשניות דקות ושעות אני מצליח להגיע לשעות אבל מסתבך עם הדקות והשניות ... hours = time/3600 יתן לי 14.5 אבל 0.5 ירד בגלל שזה מספר שלם.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
אני מתחיל בכל העניין, אבל עדיין לא מבין למה לא הולך לי בתרגיל הזה. אני לומד את השפה דרך הספר "המדריך השלם לשפת C" הוצאה שנת 1998 התרגיל: קלוט מספרים חיוביים או שליליים ומצא את המקסימלי מביניהם. יש לקלוט עד שיקלט המספר 0 או עד 5 מספרים לכל היותר. התרגיל בא אחרי חומר על לולאת while אז צריך לבצע את התרגיל בעזרתו. הקוד: #include "stdafx.h" #include <stdio.h> void main() { int i=0, top=0, input=1 ; while(i<=4 && input!=0) { printf("enter a number: "); scanf("%d", &input); if(input>top) top=input; i=i+1; } printf("the biggest number is: %d", &top); } אני משתמש ב visual c++ 2008 בגלל זה יש את הספריה הראשונה. מה שקו…
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace _ { class Program { static void Main(string[] args) { int[,] mat=new int[15,20]; for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) for (int j = 0; j < mat.GetLength(0); j++) mat[i, j] = int.Parse(Console.ReadLine()); for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) for (int j = 0; j < mat.GetLength(0); j++) mat[i, j] = i; Printmat(mat,r,c); } static int Printmat(int[,] m,int r,int c) for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) { for (int j = 0; j < ma…
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-