תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני עובד ב visual studio 2005 . אני יודע למשל שיש דרך נוחה להציג נתונים בDataGridView כשה datasource שלו זה מערך רגיל. אבל אם אני מבצע שאילתה על DataBase מסוים והערכים נכנסים לdataset איך אני יכול להציג את זה בDataGridView בצורה הכי נוחה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך קובת עברית ל SWI-Prolog אבל אני לא מצליח למצוא שם דבר... אודה מאוד אם תעזרו לי! עוד משהו, יש לכם הצעה מעניינת לפרוייקט בבינה מלאכותית?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מחפשת מישהו שיוכל לבנות צ'אטים (בסגנון תפוז). גם צ'אט רגיל וגם צ'אט מצלמות אשר יבוסס על IRC. לא הצלחתי למצא צ'אטים לקניה ברחבי האינטרנט. במידה ואתם מכירים אשמח ללינקים גם כן תודה מראש לעוזרים. יעל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות תוכנה לקיטלוג בולים ואמרו לי שזה טוב לעשות אותה ב JAVA (למרות שאני חושב שב VISUAL DELPHI זה יותר נוח) והסתבכתי עם ההתחלה...אני צריך מדריך טוב לגרפיקה, מישהו מכיר אחד?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת, האם חייב פסיקה בשביל להשתמש בטיימר T1, T0 כדי ליצור אות PWM למנועים? אם כן, האם אפשר לקבל את קטע התוכנית העושה זאת בבקשב?... ואם לא, איך אני עושה זאת עם פסיקה? וגם כאן אם אפשר קטע תוכנית בבקשה... שאלה אחרונה בשפת C בקומפיילר של BORLAND מהי הפקודה שאיתה מנקים מסך במצב הגרפי ?? תודה , נתי[br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:22:08 בנושא ה-PWM אני מתכוון לאסמבלר...שוב תודה, נתי
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
List<Cordinata>[] cordineats=new ArrayList<Cordinata>[numOfPlayers]; * Cordinata היא מחלקה פשוטה של שני משתני INT הארור: Error(19,28): only unbounded wildcards allowed in array creation expression
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מכין עכשיו גיליון אקסל שבו אני צריך לבדוק אם הערך של תא כלשהו שנמצא בעמודה X, שווה לערך כלשהו כלשהו בעמודה Y (=המערך). מישהו יודע באיזו פונקציה אני צריך להשתמש כדי לעשות דבר כזה? תודה מראש, בן.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אנחנו לומדים ג'אווה , וכרגע אנחנו בנושא של מציאת מקסימום. האם מישהו יכול להסביר לי איך מוצאים מקסימום שני ואיך מוצאים את מיקומו? (זה לא שלא הבנתי, פשוט לא הייתי בשיעור..). תודה מראש, אמיר.
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. המטרה- אני מפרסם בלוח מסויים, תמורת כסף. המטרה היא שהסקריפט הזה בעצם "יקפיץ" לי את המודעה שלי לראש התוצאות בלוח, סמקום שאני אכנס 3 פעמים ביום ויקפיץ. האם ניתן לעשות דבר כזה? אני לא מבין בזה ואשמח לעזרה. תודה
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שאלתי שאלה בנושא לפני כמה זמן, יש לי שאלה נוספת: באתר הזה - http://www.onemilliondollarpage.com/index.php אני מבין שזה Image Map כל העניין הזה, אבל אם באמת מישהו קונה פיקסלים במקום מסויים בטבלה, איך המנהל של האתר מוסיף את התמונה עצמה לתמונה הכוללת..? אני מתאר לעצמי שהוא לא כל רגע עורך את התמונה בעצמו ומוסיף את התמונות שאני קונים במקומות המתאימים כל הזמן, אז איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
שאלה מצחיקה אבל אפילו שדי התקדמתי ב java אני לא מוצא פיתרון - אני מחפש איך עושים שמתודה מסויימת תקבל משתנה, תשנה אותה בקטע קוד, וזה ישתנה גם בצד של הקוד שקרא למתודה אם זה לא מובן, אני מתכוון כמו בפסקל שמשתמשים ב var בשורת הפרמטרים בפרוצדורות (כמו procedure a(var i:integer) תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי, יש פה משהו שלא כלכך ברור לי.. [שפה: PHP] אני מנתח אימיילים שנשלחו ע"י GMail, בעברית. ה-body בכל המקרים מקודד ב-base64, עם זה אין בעיה. הבעיה היא עם שדה ה-Subject ב-Headers: במצב רגיל, gmail מקודד גם אותו ב-base64. למשל: "בדיקה" הופך ל: =?UTF-8?B?15HXk9eZ16fXlA==?= כמו כן, אין בעיה לשלב עברית ואנגלית. למשל: "Re: בדיקה" הופך ל: =?UTF-8?B?UmU6INeR15PXmden15Q=?= אבל אם אני מוסיף שעה (מספרים? נקודותיים?) לכותרת, הוא משתמש באיזשהו פורמט לא ברור: למשל: "בדיקה 12:30" הופך ל: =?UTF-8?Q?=D7=91=D7=93=D7=99=D7=A7=D7=94_12:30?= שימו לב שה-prefix עדיין מציין UTF-8, אבל הפעם במקום UTF-8?B הוא משתמש ב UTF-8?Q.. יש שם Q במקום B. מה זה? מה ההבדל? ההימור שלי הוא ש-B מסמל …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהקצאת מחלקת TEMPLATE חדשה נתון לי מחלקה template<int size> class a ועכשיו יש לי פונקציה שמקבלת גודל a בתור פרמטר וצריכה להקצות מחלקה חדשה ניסיתי ככה אבל זה לא עבד A<a> *test = new A<a>; תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ביום שני מבחן על אוטומט מחסנית אין לי מושג איך אני פותר תרגיל או אפילו איך אני קורא את ההגדרה של השפה. אני אשמח עם משהוא יתן הסבר קצת יותר טוב מהמורה שלי על הבססי ועם אפשר גם על דיקדוקים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מי שלומד בספר "יסודות מדעי המחשב בשפת C# " חלק א' אז זה ע"מ 93 תרגיל 9 ולמי שלא... אלגוריתם שקולט 3 משתנים המייצגים :יום,חודש,שנה. פלט אלגוריתם:התאריך של יום המחר **צריך לעשות את זה עם Switch ו break תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב VC++ .net רציתי לדעת איך אני מוסיף פקד oxc לתוכנית וגם האם הפקדים האלה הם סוג של יחידות ספרייה תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
השאלה למעלה, יש בד"כ פונקציות בספריות מסויימות. טיימרים מובנים במעבדים?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
כמובן חוץ מלזהות שכפתור נלחץ יש עוד אפשרויות? אני רוצה לזהות גם רק כשהעכבר עובר עליו, זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני ממש חדש בתחום ואני משתמש בתוכנה WEB PAGE MAKER את הפונקציות הבסיסיות שבתוכנה אני מבין כמו איך לעשות לינקים וכו'. אני ממש צריך עזרה בהכנסת אופציה של עגלת קניות וחיפוש באתר עצמו. אשמח אם מישהו ישתף קוד של האופציה או יסביר כי ממש התיאשתי כבר... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומה שקראתי לא הכי התאים לי אני צריך לעשות הרשמה באתר שאת זה כבר עשיתי אבל אני צריך שברגע שאני לוחץ על הרשם שהנתונים הללו יכנסו למסד (אני עובד עם SQL 2000) ואין לי מושג איך אני אמור לעשות את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי את השאלה הבאה: בהתחלה כתבתי 3 IF-ELSE אחד בתוך השני ובכל IF בדקתי אם משתנה מסויים הוא הגדול if ((a>b)&&(a>c)) אבל זה לא נכון :\ למשהו יש כיוון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב איבדתי את הספר של האסמבלר ואני צריך לדעת למחר איך להגדיר ולפנות אל רשומות באמסלי 8086 מצאתי בMSDN את הדבר הזה recordname RECORD fieldname:width [[= expression]] [[, fieldname:width [[= expression]]]]... אבל אני לא מבין איך בתכלס זה אמור להראות בתוכנית עצמה....
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ככה כמחויבות אישית כיתה י ' אני בונה אתר לאשכול של בית ספר עכשיו הם רוצים אתר די פשוט הם הראו לי דוגמא הכול שם HTML זה לא בעיה ממש לא בעיה יש לי רק בעיה אחת הם רוצים סקר באתר עכשיו אני יודע שיש אתרים שנותנים סקרים מוכנים אבל זה לא מכובד לשים כזה דבר באתר.. סקר אמתי בונים ב ASP או PHP הבעיה שאת שניהן אני לא יודע אז ככה מישהו מוכן לעוזר לי בזה?? תודה למי שמנסה לעזור מסנג'ר שלי : maor_zamir@hotmail.co.il איסיקיו: 235407809 ו אם אתם בונים תרשמו מה שבא לכם בדוגמא אני כבר ישנה את זה לשאלה שאני צריך {אני עוד לא יודע תשאלה עכשיו}
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-