עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Chamuelm,

אז מה שלמדתי בבית ספר זה: List<Type> a = new List<Type>; Node<Type> p = a.GetFirst(); הבעיה זה שב Visual Studio 2010 זה לא עובד אז איך כן?

• 10 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. Started by iem,

ניסיתי לחשוב על אלגוריתם לבעיה הבאה: קלט: קובץ C. פלט: אותו קובץ C רק שבמקום שורות בהן יש include הן יוחלפו בתוכן קובץ ה-include עצמו. ניתן גם להניח שקובץ ה-C המקורי יהיה במבנה הבא: בתחילתו יש include-ים, רק לאחר מכן define-ים enum-ים ולאחר מכן void main. בנוסף, התוכנית לא תעסוק ב: קבצי include שקוראים בעצמם לקבצי include אחרים. קריאות ל-include שאינן בתחילת קובץ ה-C. חשבתי על כמה אלגוריתמים כמו מערך דינמי של מצביעים לקבצי ה-include שנוצר לאחר מעבר ראשון על הקובץ, ולאחר מכן פתיחת כל קובץ ופריסתו לקובץ החדש. אבל אלגוריתם זה די מיותר בהתאם לדרישות השאלה ובמיוחד שאין include-ים משורשרים ולכן ניתן לבצע הכל במעבר ראשון. אלגוריתם נוסף שחשבתי עליו הוא פשוט לחפש את הביטו…

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by Oded.Dwek,

שלום, קיבלתי תרגיל שאני צריך למצוא מינימום ומקסימום במערך (את זה אני יודע) אבל נתנו לנו קטע קוד, שעלינו "לשפר" כך שיתבצעו פחות בדיקות השוואה (כלומר פחות בדיקות של גדול ושווה וכאלה) הקוד: http://pastebin.com/bqcmXuag אסור לשנות סיבוכיות זמן, אבל מותר (וצריך כנראה) לשנות סיבוכיות מקום. והראות מפורשות של התרגיל: לי נגמרו הרעיונות כבר, אשמח לעזרה והסברים. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 14.3k צפיות
  4. Started by moriaD,

אני צריכה רעיונות לפרוייקט בvisual basic ברמה של 5 יחידות כל עזרה תתקבל בברכה ניתן לפנות גם לאיימל shani2424@walla.co.il

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. השגיאה הבאה מתקבלת בטעינה של כל דף ASP באתר של חברה שלי. זה בשבילה ולא בשבילי, לכל אופן. דפים שאין בהם ASP נטענים כהלכה דווקא. "Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance."

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by i1991,

ואיך לאתחל מערך בגדול n בסיבוכיות שלא תעלה על שורש n?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by orninyo,

איך אפשר לעשות שהפונקציה הזאת לא תשנה את L שבמיין? Stack fromListToStack(const List L,Stack S) { Position P=L,Head; Position TmpCell=L; ElementType i; bool flag; P=Advance(P); while(P) { Push(Retreive(P),S); i=(Retreive(P)); Delete(Retreive(P),P); while(P) { flag=false; if(Retreive(P)==i) { Delete(Retreive(P),P); P=Advance(P); Head=Header(P); flag=true; } if(!flag) P=Advance(P); } P=Head; } return S; } איך אפשר למיין סטאק עם הפונקציות האלו?: #ifndef _Stack_h #define _Stack_h struct Node; typedef int ElementType ; typedef struct Node *PtrToNode; typedef PtrToNode Stack; int IsEmpty1(Stack S); Stack CreateS…

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by ~שירה,

Response - לאיזה using System שייך?? (מה אני צריכה להגדיר כדי שיזוהה בקוד?)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, אני נתקל בשגיאת הקומפילציה הזו ואין לי מושג מדוע זה קורה.. אגב, לפונקציה deploySubs יש include בקובץ main. אשמח לקבל עזרה. תודה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Sheik Yerbouti,

מועבר לפורום לימודים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לבנות תוכנה, פשוטה, לרענן דף אינטרנט מסויים שאני אקבע לו וכאשר תהיה אפשרות להירשם לאתר זה הוא יגיד לי? יש אתר שההרשמה שלו מוגבלת, ומדי פעם הוא פתוח, עכשיו אם אפשר לעשות שכשאר ההרשמה פתוחה הוא יודיע לי בהודעה או משהו בסגנון? תודה Nir

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Far_Away,

ניסיתי לאתחל משתנה חדש במחלקה POINT ולהכניס לתוכו 2 ערכים מטיפוס INT using System.Drawing; class Point { static void Main(string[] args) { Point p1=new Point(1,2); Console.WriteLine(p1); } } וקיבלתי את השגיאה הבאה : 'Point.Point' does not contain a constructor that takes '2' arguments למרות שכן צריך להכניס 2 פרמטרים בשביל לאתחל את הטיפוס במחלקה. *ניסיתי לאתחל משתנים בעוד מחלקות ובכולם קיבלתי את השגיאה הזאת, זה עבר קימפול רק שהעצם נשלח בלי פרמטרים ובהדפסה נכתב : point.point. למישהו יש מושג מה הבעיה ? ???

13. Started by samuroi,

שלום, יש לי תרגיל שאני מתקשה לפתור. אודה לעזרה. 1. קלוט שלם וסיפרה. הצג כמה פעמים הסיפרה מופיעה בשלם. כאמור אני צריך לראות את הפיתרון בתרשים זרימה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by bdoron,

אני מנסה למחוק רשומות שמוצב בהם null אין לי שמץ של מושג איך בכלל הם מפתחו ואני לא יכול למחוק אותם!

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  15. יצרתי קטע קוד שלוקח קובץ מהדיסק הקשיח שלי ומוסיף אותו לספריה אצלי בתוך הפרויקט זה הקוד: PictureUpload.PostedFile.SaveAs(Server.MapPath(".") + "//ProfileImages//" + pictureFileName); ובאמת הוא מוסיף אותו לספריה בשם ProfileImages עכשיו אני רוצה לפני שאני מוסיף קובץ חדש בשם אחר אני רוצה למחוק את הקובץ הישן ולשים חדש הבעיה היא שאני לא מצליח למחוק אותו זה הקוד שעשיתי: ניסיתי אפילו למחוק את כל הקבצים בספריה אבל הוא לא מתייחס כלום... string Path = "~//ProfileImages//Untitled.jpg"; FileInfo file = new FileInfo(Path); if (file.Exists) { file.Delete(); …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by R-E-L,

היי, יש לי 2 שאלות: 1. האם מישהו יודע אם אפשר לדבר עם טלפונים סלולאריים ב-AT COMMAND דרך המחשב? 2. איפה אני יכול למצוא הסבר מפורט איך כל ה-USB עובד ומה בדיוק אני צריך לעשות בשביל לקרוא/לכתוב ל-USB מתוכנה. לא משנה לי באיזו שפת תכנות ואפשר גם הסבר ללינוקס. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by eliom,

שלום. אני לא לומד מתוך ספר. ואם אפשר הסבר לפי קטע קוד הזה. ובספר רשום כשאתה מצהיר על משתנה בתוך פונקציה הוא נפרד ונבדל ממשתנים אחרים במקום אחר בתוכנית. מה הכוונה?. ולמה התוצאה הזאת. After calling demo(), x = 1 and y = 2. לא מודפסת לפני זאת? Within demo(), x = 88 and y = 99. 1: /* Demonstrates local variables. */2: 3: #include <stdio.h> 4: 5: int x = 1, y = 2; 6: 7: void demo(void); 8: 9: main() 10: { 11: printf("\nBefore calling demo(), x = %d and y = %d.", x, y); 12: demo(); 13: printf("\nAfter calling demo(), x = %d and y = %d\n.", x, y); 14: 15: return 0; 16: } 17: 18: void demo(void) 19: { 20: /* Declare and initialize two lo…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן אנשים, במידה ויש לי קובץ תוכנה שנכתבה בשפת C ושמורה בקובץ exe. האם יש אפשרות "להוציא" ממנה את הקוד כדי לראות אותו? במידה וכן, כיצד זה נעשה (Visual C++ 2005 במידה וזה משנה). Anatoli.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by lordgod,

#include<stdio.h> void main() int i,memuza,count,num1,num2,num3; for(i=1;i<=20;i++) } printf("enter 3 scores\n"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3"); memuza=(num1+num2+num3)/3.0; if(memuza>85) memuza=memuza+5; if(memuza>=100) memuza=100; count++; }

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by koko0,

אם אני עושה פעולה שמשנה תכונה, וגם מחזירה ערך, ננניח פעולה שמשנה את הX של העצם וגם מחזירה משתנה מסוג bool, אפשר להשתמש בפעולה בלי להתייחס למשתנה המוחזר? אני יותר מתכוון במבחן מאשר אם זה יפעל בקימפול... דוגמא: public bool action(int x) { this.x=x; return true; } public static void Main() { ...x=new... x.action(3) }

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by harap,

שלום, אני רוצה ליצור WINDOWS APLICATION שבו אציג מפה של ישראל ובו אוכל להציג כל נקודה ע"פ LAT ו -LONG. איך אני עושה את זה? איך בכלל אני יוצר את המפה? האם זאת תמונה או שיש איזשהו קובץ של מפה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by B0necrack3R,

בעמוד 1: הגדרתי Application("a(5)") int i for i=0 to i=5 Application("a(i)") = 0 i=i+1 next קישור לעמוד 2! עמוד 2: int inx Application("a(ind)") = x (-משתנה עם ערך מספרי כלשהו) ind = ind +1 העמוד עושה redirect עד ש ind=4 -קישור לעמוד 3 עמוד 3: dim i for i=0 to i=5 response.write application("a(i)") i = i+1 next אז עד כה התוכנית אמורה להדפיס את הערכים אשר התקבלי בעמוד 2 נכון? במקום זה מודפסים הערכים שהתקבלו בעמוד 1 מה יכול להיות הבעיה?? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  23. אתר אירופאי מתכנן סניף בישראל למוצריו. ומחפשים סטודנט או תכנת המתמצא היטב ב- php, mysql. לשם תירגום האתר האירופאי לעברית. כל המעוניין נא ליצור קשר עם דני - dan.timor@stadt-frankfurt.de

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by mupi8,

יש מישהו שיכול לתת לי הסבר על מה זה שנייהם עם מי כל אחד יכול לדבר ופשוט כל מה שיש לכם לשפוך עלייהם

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  25. Started by Tamir007,

אני יודע שזאת שאלת צעירות ממש... אבל אחרי עבודה מרובה עם וויזואל סטודיו, נסגר לי טאב של העורך הוויזואלי(איפה שמוסיפים כפתורים, טקסטים וכולי לתוכנה). נשארתי עם שני קבצים, קובץ הקוד המקורי Program.cs, ועוד קובץ Program.Designer.cs... אין לי מושג איך להחזיר את החלון של העריכה, שלוחצים על DEBUG, התוכנה קופצת והכל רץ חלק, זה לא שנמחק לי משהו.. מישהו יודע איך מחזירים אותו?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.