עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Write a program that allows a user to enter his or her two favorite foods. The program should then print out the name of a new food by joining the original food names together. האם אני אמור ליצור שני משתנים שונים לשני סוגי האוכל האהוב? ולא בדיוק הבנתי איך אני אמור לחבר אותם. מה אמור לצאת בסוף בדיוק? הסתבכתי עם זה בראש. עדיף לא לתת לי פיתרון מלא אלא רק להסביר ותודה מראש (שהסתבך) :)

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by obaida123,

אני לא מצליח להריץ קבצי גאווה שנמצאים תחת אותו קובץ(package) . מישהו יכול להספיר לי איך עושים את זה בשורת הפקודה (cmd)?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  3. Started by y6053287,

אני צריך לכתוב שיטה שמקבלת מערך ומחזירה אמת אם יש איבר שנמצא במערך רק פעם אחר ושקר אחרת, הבעיה שאני צריך לעשות את זה עם סיבוכיות זמן ריצה (O(N יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by bdoron,

הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקבל נתונים של טלפון נייד בasp.net האם זה אפשרי בכלל? שאעשה אתר שיודע האם המשתמש נכנס דרך הטלפון או שהוא נכנס דרך מחשב.. ואם הוא נכנס דרך הטלפון אני רוצה לקבל את המיקום שלו, הבעיה היא שגם אם כן אני לא יודע באיזה סוג טלפון הוא משתמש.. אשמח לידע בנושא

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  5. מצאתי מן בלוג ישן כזה לתכנת בג'אווה, אבל העניין הוא שלא ברור לי בדיוק מה להוריד מהאתר, כל התוספות האלה jellyfish ושרתים פשוט יותר מידי להתחלה בשבילי כדי להבין. אז אם מישהו פה יכול להביא לכאן לינקים להורדה ישירה או טורנט ולהסביר לי בכמה מילים על כל תוכנה ואם יש איזה מדריך או יותר כמו חוברת הדרכה בPDF שהוא מכיר אני ממש ממש אודה לו/לה

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  6. אהלן חברים אני מסתבך עם משהו שלכאורה אמור להיות פשוט, אבל הוא לא. אני מנסה לעצב אתר בלפטופ שלי (מסך רחב, רזולוציה 1280X800) באמצעות תוכנת DW. אני משתמש ב-LAYERS וממקם אותם. כאשר אני צופה בדפדפן במסך אחר ברזולוציה אחרת (למשל 1024X768) הכל מתעוות לי וזז מהמקום. ניסיתי לבדוק את אופצייה ה-RELATIVE ו-FIXED ב-CSS אך זה לא עזר. לצורך העניין, אני מעוניין שיהיה LAYER באמצע ושהוא יוצג באמצע המסך בכל הרזולוציות. האם ניתן לבצע דבר כזה ? שמוליק

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by yoahe,

set<int> coll4; copy (coll1.begin(), coll1.end(), // source inserter(coll4,coll4.begin())); // destination מה תפקיד coll4.begin() בשורה השלישית ןלמה זה לא משנה לי עם אני שם קול4.סוף במקום קול4.התחלה?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by GNR,

היי יש לי אתר שבנוי בHTML וASPX (ובעתיד יהיה בו גם JAVA SCRIPT) , האתר כולל גם מסד נתונים. איפה ניתן להשיג שרת איחסון חינמי שיוכל להריץ את האתר ? האתר שלי עצמו לא שוקל הרבה בכלל (פחות מ2 מגה) תודה

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by RGod,

שלום הייתי רוצה לברר כמה עולה לבנות אתר אינטרנט (לא משהו מסובך )ואיזה חברות מומלצות לתחום הזה תודה

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by Apocalipse,

שלום אני חדש בפורום זה יש לי ידע בשפת C HTML ASEMBELER כיום אני לומד את התוכנה RAID למעבד 8051 -52 ו ורציתי ללמוד PHP ברמה גבוהה אני יודע קצת PHP אבל לא מספיק כדי לבנות סקריפטים וכו' כל אתר שמצאתי לא סיפק לי את הידע הדרוש וחיפף וספרים לא מצאתי ללמידה אויל תוכלו להמליץ על מקומות שילמדו אותי בצורה טובה את זה או ספרים לא משנה השפה תודה.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  11. Started by OmerS,

היי, אני עובד על תוכנה פשוטה מבוססת DATABASE לניהול של מחסן. הבעיה שלי היא שאת התוכנה אני מתכנת ב- WINDOWS XP בעזרת VISUAL BASIC כאשר לכל אובייקט אני קובע: Right to Left = TRUE בשביל העברית כמובן. הכל טוב ויפה ב- WINDOWS XP אבל כשאני מקמפל את התוכנה ומעביר למערכת המריצה WINDOWS 98 הוא כאילו מתעלם מה- Right to Left. ניסיתי גם לבטל את ה- RIGHT TO LEFT ולקמפל ככה אבל גם זה לא עזר.. מישהו נתקל בבעיה? רעיונות?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by a04,

שלום, אני משתמש ב-IE, וגם בפיירפוקס. אני רוצה להוסיף מועדף/סימניה ל-IE שתפעיל סקריפט לפתוח את הדף הנוכחי ב-IE בפיירפוקס. חיפשתי וזה הדבר הכי קרוב שמצאתי (אמנם זה מדריך איך להוסיף לתפריט, אך אולי ניתן להיעזר בו) http://www.webproworld.com/webmaster-forum/threads/107728-Hack-for-IE-Right-click-context-menu-addition-quot-Open-in-FireFox-quot-or-Chrome-or-other אם יש משהו שכבר מוכן, גם כן אשמח לשמוע... תודה.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by metalowcom,

שלום, איזה מצפין PHP הכי טוב כמו PHPGuarder וכדומה. קוראים לזה באנגלית PHP Encoder יש עוד כמו Ioncube וכדומה.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by TecNodRom,

final ImageIcon lp = new ImageIcon("labelPic.gif"); - - labelArr[i][j] = new JLabel(); labelArr[i][j].setIcon(lp); עכשיו אם אני מנסה לעשות settext עבור אחד מתאי מערך התוויות labelArr הוא שם את הטקסט ליד התמונה. מה עלי לעשות, כדי לקבוע שהתמונה תהיה הרקע של כל Label ושאוכל לשים עליה טקסט? תודה.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by Woland,

היי , מחיפושים ברשת מצאתי מימוש של isconnected בשביל sockets !(client.Client.Poll(1, SelectMode.SelectRead) && client.Client.Available == 0);[pre] לא כזה ברור לי איך זה עובד, האם זמן של 1 מילי שנייה מספיק כדי לקבל תגובה, וגם poll מחזיר true גם אם יש מידע אפשרי לקריאה כלומר isconnected יחזיר false. תודה [/pre]

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  16. מצאתי לאחרונה את המחברות שהיו לי בזמנו בכיתה י' לפני כמה שנים טובות כשהייתי במגמת הנדסת תוכנה ובין היתר מצאתי ספר שקנתי בזמנו ללימוד עצמי של C++ שנקרא: ערכת לימוד C++ / מאת ג'סי ליבברטי - הוצאת פוקוס מחשבים. ספר ממש ישן מגיע אפילו עם דיסקט אבל הוא די טוב ממה שעלעלתי בו זה מין בניית פרוייקט בC++ בשביל ללמוד את העקרונות. ועכשיו למספר תהיות שיש לי מכיוון שהחלטתי שהגיע הזמן לחזור לנושא של תכנות וחבל להזניח את זה, ראשית כל בעבר התעסקתי עם בניית אתרים אבל זה לא מדבר אליי בהתחשב בעובדה שהאתרים היחידים שאני מפעיל זה מערכות שרכשתי, לסיכום העניין החלטתי לזרום עם תכנות בשפת C++. 1. בזמנו בימי מגמת הנדסת תוכנה בבית הספר התיכון לימדו אותנו את העקרונות של בסיסי הספירה השונים, ממש ברח ל…

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  17. באתר שבניתי לנייד, השורה התחתונה לא מקובעת לתחתית המסך: http://mob.eliezer-movers.co.il/ בניגוד לאתר הזה, שהשורות למעלה ולמטה מקובעות: http://galcomm.mobi/or-media.aspx האם אפשר ב html5 לקבע את השורות למעלה וגם למטה? תודה :-)

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by tommy_g,

אהלן... כתבתי תכנית שקולטת מילים ומסדרת אותן באופן מסויים ב-StringBuffer שאותה אני מדפיס בסופה. יש לי כמה בעיות שאולי תוכלו לעזור לי איתן: 1. בכל פעם שמופיע רווח כפול,אני צריך להפוך אותו לרווח יחיד. כמו כן, גם שבסוף ה-StringBuffer לא יהיה רווח מיותר. ניסיתי לעשות זאת עם switch ו-case אבל משום מה כשאני מפעיל את התכנית אז ה-scanner לא מפסיק לעבוד כשאני מקיש Enter. כלומר התכנית לא רצה מעבר ל-scanner 2. כאשר אני מפעיל את התכנית פעם אחר פעם, המילים מההפעלה הקודמת של התכנית נשארות בתוך ה-StringBuffers, ובפעולה שאחרי זה, אני מקבל הדפסה כפולה של הקלט של ההפעלה השניה, וכך הלאה... איך אני מאתחל את ה-StringBuffer בכל חזרה של הלולאה? אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה, תום.

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by Galos,

שלום לכולם, אני מתכנת בC++ והייתי מעונין להעביר את התוכנית שכתבתי, שעובדת כרגע בקונסול, לתוכנית בגרסה וויזואלית לווינדוס, אבל מעולם לא עבדתי עם ייצוג וויזואלי שהוא לא במצב טקסט. להלן הדרישות של התוכנית: *אציין שהקומפיילר המעודף עלי כרגע הוא codegear (יש לי גם VS2008 אבל פחות מעודף). 1. נדרשים שלושה כפתורים : 2 שמייצגים מצבים שונים בתוכנית ואחד ליציאה. לאחר שבוחרים מצב שני כפתורי בחירת המצבים צריכים להכנס למצב "רדום", כלומר שלא ניתן יהיה ללחוץ עליהם. 2. בתוכנית שלי אני משתמש במערך ,מבחינה ויזואלית הייתי מעונין ליצור רשת של ריבועים שכל תא במערך ייצג אחד מהם, וכאשר יש שינוי בתא מסוים במערך גם התא המתאים ברשת ישתנה לתמונה שתוגדר מראש. להמחשה אפשר לחשוב למשל על משחק איקס…

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by nondos,

שלום יצרתי solution בויבי 2005 ב solution ישנם שני פרוייקטים שאחד מהם הוא user control יצרתי shared sub ב user control שמטרתו ל"העיר" את הקונטרול ולהתחיל לבצע פעולה כלשהיא כשאני מנסה קרוא לsub מהפרוייקט הראשי אני מקבל הודעת שגיאה "Cannot refer to an instance member of a class from within a shared method or shared member initializer without an explicit instance of the class." מה אפשר לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  21. כתיבה של האלגוריתם של weighted round robin בשפת c++, אודה מראש אם למישהו יש דוגמה לקוד בנושא... תודה, לירון

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by ofer_mat,

איזה פקודה אני צריך להשתמש כדי שהיא תהיה כמו F5 כלומר שתרענן את הדף

23. Started by ^DaGoN^,

1) רציתי לדעת איך בתוך form שיש Input type מסוג submit, אני רוצה במקום ה-input type לשים תמונה שתעשה את הפעולה submit, איך אני עושה את זה? 2) איך אני עושה ש-td בטבלה יהיה לינק, כלומר שלחיצה עליו תהיה קישור לאתר כלשהו. 3) רציתי לדעת איך אני עושה את הקטע כמו באתר www.msn.co.il, אם תשמרו את הרקע הכחול בצד של האתר, אתם תראו שזה לא כל הרקע של האתר, אלא חלק ממנו ואז איפה שהרקע בתמונה ששמרתם נגמרה יש המשך בצבע אפור באתר עצמו, איך אני ממשיך את ה-background בדיוק כמו שב-msn?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  24. אוקי אז ככה, אני בונה צ'אט בMulticast, ולכן אין לי צד שרת. (במולטי אני יכול להשתמש בהאזנה לכמה פורטים) 1. בכל מחשב יש את אותה מחלקה ראשית שכתובה אותו דבר. אחד הפעולות במחלקה הראשית היא קבלת משתמשים שהתחברו כרגע והוספתם לליסט של המשתמשים. במחלקה משתמשים יש לי סתם שם ואידי. כמובן שהאידי של אותו משתמש יכול להיות שונה ממחשב למחשב (שוב, אין לי צד שרת שיארגן לי את הדברים האלה כי אני רוצה לייסם כמה שאפשר את הMULTI CAST). ליסט ראשי נוסף הוא הרשימה של החדרים שבהם המשתמש נמצא. בכל חדר יכול להיות X אנשים ובכל אחד מהX אנשים האלה, במחלקה שלהם, אותו ליסט יופיע בול. (כפילות נתונים במחשבים ברשת- האם זה דבר טוב? כי אני יכול למנוע את זה על ידי שרת.). דבר שני האם כדי לי לעשות את המחלקה הזאת…

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  25. מה לדעתכם הדברים שהכי שימושיים/חובה שכל מתכנת ידע בc#?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.