תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לתחזק כמה מערכות שכתובות בASP וכמעט בתיקיה של כל מערכת יש תיקיה בשם vti_cnf_ אם בצי ASP עם תוכן לא ברור (לי אישית...) מישהו יכול להסביר למה זה והאם זה נחוץ או שאפשר לא להתייחס לזה ואולי אפילו למחוק את זה? אני אמור לשנות דברים בכל הקוד של כל המערכות ואני מעדיף שלא להתעסק עם הקבצים בתיקיות האלה כי הצורה שהקוד כתוב שם לא משהו בכלל...
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי Label בעברית בתוך טופס כאשר המאפיין RightToLeftLayout של הטופס מסומן ל True. ה Label מכיל טקסט שמשתנה בזמן הריצה (מתרחב ומתקצר). כאשר ה label נמצא ישירות על הטופס הוא באמת מתרחב מימין לשמאל כאשר הצד הימני שלו נשאר קבוע במקום כמו שצריך בעברית. כאשר אני שם את ה label בתוך groupbox זה לא עובד וצד שמאל נשאר קבוע במקום כך שצד ימין של ה label "משחק" ולא נראה טוב על המסך. יש למישהו מושג מדוע ה Layout הראשי של התוכנה לא משפיע וכיצד ניתן לטפל בבעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.stickmanlabs.com/lightwindow/ אני מנסה לשלב את הרכיב הנ"ל באתר שאני בונה,הכול עובד בסדר חוץ מבאג מעצבן באינטרנט אקספלורר 6 שלא נותן לסקריפט להכהות את כל המסך ניסיתי כמה פתרונות ללא הצלחה,אולי למישהו יש משהו לחדש? למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הגדרתי MAP עם לינקים על RECTים איך אני שם תמונה שהלינקים יהיו עליה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני הסתבכתי עם מסד נתונים פשוט למדי. בעקרון המסד עצמו הוא של מכירה קנייה נניח שאני קונה פריט ואז מוכר אותו. אני צריך לשמור את פרטי הקנייה , את פרטי המכירה כמובן שאת הפרטים של הפריט שקניתי ואת פרטי האדם שממנו קניתי או אליו מכרתי לכן כמובן שתהיה טבלת לקוחות. הצורך שלי הוא לחשב את הרווח על כל קניה , וכך גם לחשב רווח קלפי תקופת זמן (לכן אולי צריך לשמור היסטוריה מסויימת). לכל פריט יכולים להיות מספר תתי פריטים שיכולים להמכר בנפרד אני צריך גם איכשהו לטפל בזה. הפתרון שהגעתי אליו הוא: טבלת פריטים -> זיהוי פריט + כל שאר הפרטים בנוגע לאותו פריט טבלת לקוחות -> פרטי לקוח טבלת עיסקה -> זיהוי עסקה + פרטי עסקה + זיהוי לקוח + זיהוי פריט (יכול להיות מכירה או קניה וצריך…
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לכתוב תוכנית קטנה באצווה שתעבור על כל הקבצים בתיקייה מסויימת(j2c) ותמיר אותם לפורמט אחר(jpg). הבעיה היא שבלולאה אני בודק מה השם החדש ומכניס אותו למשתנה אבל משום מה זה לא עובד לי. cls FOR /R "folder\" %%G IN (*.j2c) DO ( set dav=%%G set dag=%dav:~98% set dan=%dag:j2c=jpg% kdu_render -i "%%G" -o "%dan%" ) מה שקורה זה שפעם אחת ב-dag יש ערך שהוא איכשהו משהו עם 98, ופעם אחרת הערך ב-dan הוא j2c=jpg ובעצם התוכנית לא עושה את מה שהיא צריכה לעשות. וגם אם המשתנה dan בסדר, הוא נשאר קבוע לאורך כל האיטרציות של הלולאה ולא משתנה. מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, כאן החברה של השניצל, שהשתלטה לו על הניק לצורך שאילת שאלה. כך שאם אתם שמים לב שההודעה מנוסחת בלשון נקבה, וכתובה בחמידות אינסופית - אל תתפלאו. טוב, הבעיה שלי היא כזאת - יש לי xml, אבל מסיבות שלא תלויות בי הוא מגיע דפוק, ולחלק מהשדות שאני צריכה יש המון רווחים מיותרים בסוף. זה אומר שאם נגיד יש לי אלמנט - <e>bla </e> אז מה שאני צריכה ממנו זה את המילה "bla" בלי שום רווח בסוף. חיפשתי פונקציה בxsl שמפשיטה את הוורחים המיותרים, ומצאתי את normalize-space. הבעיה איתה היא שהיא עושה שלושה דברים - 1. מורידה את כל הרווחים בסוף של השדה 2. מורידה את כל הרווחים בהתחלה של השדה 3. אם מופיע יותר מרווח אחד ברצף באמצע השדה, היא מצמצמת אותם לרווח אחד. אז בעוד ש1…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, אני באמצע כתיבת VBscipt שיוצר Local user ומוסיף אותו לקבוצת ה Administrators. אני צריך להעביר ", כלומר מרכאות כפולות לתוך ה Script. מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה? בסקריטפט כרגע הוא: Dim objShell,UserDescription UserDescription = "EUS Testing"" strCommand = "Net user /comment:"&"'"UserDescription Set objShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") objShell.Run ("Net user EUSadmin 1q2w3e4r5T /add /passwordchg:no") אני רוצה לשנות את השורה האחרונה ל: objShell.Run ("Net user EUSadmin 1q2w3e4r5T /add /comment:"EUS Testing" /passwordchg:no") כך שמילה EUS Testing תיכנס ל Script עם מרכאות כפולות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לכתוב פונקציה שתקבל שתי מטריצות בגדלים זהים ותחזיר מטריצה של סכומם. הצלחתי לעשות את הפונקציה כאשר היא מקבלת תמיד מטריצות של 2 טורים אבל אני לא מצליח לעשות פונקציה שתקבל מטריצות בגדלים שונים. זה הקוד שכתבתי ועובד: void Add(int mat1[][2], int mat2[][2], int w, int h, int res[][2]) { //int res[w][h]; for (int i=0; i<w; i++) for (int j=0; j<h; j++) res[i][j] = mat1[i][j] + mat2[i][j]; } וכאשר ניסית להעביר את זה למטריצה בגודל דינאמי זה לא עבד. הנה הקוד: void Add(int mat1[][], int mat2[][], int w, int h, int res[][]) { //int res[w][h]; for (int i=0; i<w; i++) for (int j=0; j<h; j++) res[i][j] = mat1[i][j] + mat2[i][j]; } …
-
- 5 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
מישהו יודע האם וכיצד ניתן להוסיף מוזיקת רקע שתנוגן כאשר FORM שאני בוחר /מעלה רץ (=פועל)?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכם נתקלתי בקובץ עם סיומת eac_pak. קובץ זה כחלק מקבצים נוספים נועד לעשות Autorun. איך ניתן לפתוח קובץ זה (באיזו שפה) ולערוך אותו ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה תוכנה בACCESS ובVB. יש לי חלון של טופס בתוך טופס. טופס אחד עם רשימת מבחנים והטופס המשנה מכיל את השאלות על פי הבחירה של המבחן בטופס הראשי. כשאני עושה בLOAD_FORM הראשי REQUERY לתיבות בחירה הטפסים ננעלים ולא מגיבים. משהו יודע מה הבעיה? תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום... איך אני בונה תוכנית שפועלת על ישום כלשהו שבו נפתח חלון ואני רוצה שכל מספר דקות יכנס טקסט מסוים לתוך תיבת הטקסט ביישום שרץ לי על המסך. מחכה לתשובה במהרה.... (נערך)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פורום לקלאן שלי ושל חברים שלי. אני מחפש מערכת פורומים חינמית שיהיה קל לערוך. יש לי ידע בשפות תכנות C# ו ASPX תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ BAT שהכנתי כמו שרשום למטה. הבעיה שהוא לא עובד כשמפעילים אותו מתוך הWIN אבל לעומת זאת הוא כן פועל אם אני רושם אותו בCMD מה יכולה להיות הבעיה לזה???? FOR /L %i in (1,1,12) DO dsadd user "cn=Marketing%i,ou=Marketing,ou=nwtraders,dc=nwtraders,dc=msft" -pwd Pa$$w0rd
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
לא הבנתי מה צריך לרשום פה FTP -s:PutFiles.ftp [hostname] ופה [User_id] [ftp_password] binary mput *.html cd images mput *.gif quit אני רוצה לעלות תיקיה שנקרת firefoxbackup לתיקיה בשרת c
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום !! מופיע לי השגיאה הבאה: compile error: constant expression reguired מה השגיאה האומרת? כיצד ניתן לפתור ולתקן את השגיאה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קובת עברית ל SWI-Prolog אבל אני לא מצליח למצוא שם דבר... אודה מאוד אם תעזרו לי! עוד משהו, יש לכם הצעה מעניינת לפרוייקט בבינה מלאכותית?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני רושם בפורום הנכון,אז ככה... איזו פקודה אני אמור לרשום בקובץ BAT כדי שיפנה אותי לקובץ BAT אחר ויפעיל שם פקודה אחרת? (לצורך העניין קובץ אחד רשמתי כמה פקודות ליצירת משתמשים בActive Directory ויש לי עוד קובץ נוסף שממנו אני צריך ליצור קבוצות.) תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לכל מי קרא את ההודעה הקודמת שלי החלטתי לבנות את זה בדלפי. יש לי בעיה אני לא יודע איך אני עושה/בונה BROWSE + איך אני עושה כך שתמונה תשמר לי כלומר, אם סגרתי את התוכנה פעם הבאה שאני פותח אותה התמונה תהיה באותו מקום איפו שהיא הייתה?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איך לגרום איכשהו ל-Netbeans לקמפל תוכניות של OpenGL בשפת C++? מדובר בלינוקס כמובן
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות תוכנה לקיטלוג בולים ואמרו לי שזה טוב לעשות אותה ב JAVA (למרות שאני חושב שב VISUAL DELPHI זה יותר נוח) והסתבכתי עם ההתחלה...אני צריך מדריך טוב לגרפיקה, מישהו מכיר אחד?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני עובד ב visual studio 2005 . אני יודע למשל שיש דרך נוחה להציג נתונים בDataGridView כשה datasource שלו זה מערך רגיל. אבל אם אני מבצע שאילתה על DataBase מסוים והערכים נכנסים לdataset איך אני יכול להציג את זה בDataGridView בצורה הכי נוחה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מכין עכשיו גיליון אקסל שבו אני צריך לבדוק אם הערך של תא כלשהו שנמצא בעמודה X, שווה לערך כלשהו כלשהו בעמודה Y (=המערך). מישהו יודע באיזו פונקציה אני צריך להשתמש כדי לעשות דבר כזה? תודה מראש, בן.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-