תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כתבתי פונקציה פשוטה מאוד לחישוב שטח והיקף מעגל. כתבתי קובץ crc.m ובתוכו את הקוד הבא: function []=circles(r) x=2*pi*r; y=pi*r.^2; fprintf('the perimeter of the circle is: %g , and area is: %g' ,x,y) end הפונקציה מקבלת את r רדיוס המעגל ומדפיסה את המשפט עם ההיקף והשטח. אבל גם פותחת משתנה חדש ans ומזינה בו את הערך של x. 1. איך אני גורם לפונקציה רק להדפיס את המשפט הנ"ל ללא החזרת\פתיחת הערך ans? 2. האם בקובץ *.m ניתן לכתוב רק פונקציה אחת בלבד? כי אני קורא לפונקציה בחלון ה- command windows לפי שם הקובץ ורק ככה הוא מגיב, אז אם יש מספר פונקציות איך הוא ידע למי אני קורא? נשמע לי קצת לא הגיוני, שעבור כל פונקציה צריך לפתוח קובץ m חדש. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגרות של שתי יחידות בשפת JAVA.... השאלה היתה א': לכתוב תת תכנית שתקבל מערך דו מימדי 17*17 ושני משתנים אחד לעמודות ואחד לשורות ותבדוק אם התא במערך [שמקומו זה שני המשתנים הנוספים שהתת תוכנית מקבלת...] מקיים את התנאי הבא: סכום כל השורה שבה הוא נמצא שווה לסכום העמודה שבה הוא נמצא...אם כן התת תוכנית תחזיר אחד ואם לא היא תחזיר אפס..... אני עשיתי כך: public static int mk(a[][],x,y) { int zover1=0,zover2=0; for (int i=0;i<17;i++) zover1 = zover1 + a[i][y]; for (int j=0;j<17;j++) zover2=zover2 + a[x][j]; if (zover1==zover2) return 1; else return 0; } סעיף ב' צריך לכתוב תוכנית שנתו בה מערך דו מימדי 17*17 והיא תמנה כמה איברים כאלה [מה שיש בס…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום תותחים. אני רוצה להתחבר ולהתנתק מהאינטרנט בקוד .. יש אפשרות כזו ? יש ל WINDOWS API לזה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום השתמשתי ב- ObjectDataSource, כאשר GridView מציג את הנתונים באמצעות SelectMethod, מתודה שבניתי ב class מתאים. עד כאן הסתדרתי, אבל הבעיה, כשרציתי שיהיה לי כפתור מחיקה ב GridView, אז התברר לי שאני צריך לכתוב בעצמי מתודות שעושות delete. למשל, עיינתי בקישור: (יש שם דוגמא) http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.web.ui.webcontrols.objectdatasource.deletemethod.aspx וזה נראה לי די מסובך, לכתוב כל כך הרבה קוד בשביל למחוק שורה ב GridView. האם יש דרך אחרת, קצרה יותר? או שאולי לא הייתי צריך להשתמש ב ObjectDataSource ? תודה על העזרה! (וכמובן תודה לכל מי שעזר לי בשאלות הקודמות! ) שריה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ל Cאני ממש מתחיל ללמוד(לנסות לבד) רצוי מאוד עם השלמת קוד תוך כדי כתיבה וקומפלייר כמובן עד עכשיו היה לי NET-BEANS וCYGWIN
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי sourcedictionary וכידוע לכם הxaml הזה אינו מכיל code behind מה שאומר שכאשר אני יוצר בתוך הדיקשנרי אוביקט מסוג controlTemplate ומושך לתוכו button אני לא יכול ליצור event לאותו הכפתור בשיטה הרגילה ולכן אני צריך לחבר לאותו resourceDictionary קובץ cs ממממ אני לא מצליח לעשות את זה מישהו יודע איך? ראיתי פקודות כמו : x:class="name of class " אבל שאני מקליד את השם של הclass שיצרתי הקומפיילר לא משלים לי, כאילו הוא לא מכיר את אותו קובץ הקובץ של הcs שיצרתי : namespace WebBrowser { public partial class Buttons { } } עשיתי אותו כpartial כי הבנתי שהקלאס אמור להיות partial.. האם זה נכון? וזה מה שרשמתי בxaml <ResourceDictionary xmlns="http://schemas.m…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש תרגיל שבו צריך להחליף צמד תווים ואם הם זהים אז לקחת את התו הימני. יש לי את הסגמנט ולמען האמת אין לי שמץ של מושג איך לעשות את זה. אשמח להכוונה. תודה # Computer Architecture #Question 1: # Input: 1)in buf (in the data segment) string of exactly 10 chars # # # Output: 1)swap each pair chars in the string # (if the pair identical change the second to '*' ) # 2)print buf in reverse ## ## # Example # buf= "aabb456788" # #After swap buf= "a*b*54768* # # in reverse = "*86745*b*a" ################# Data segment ##################### .data buf: .ascii "aabb456788" ################# Code segment ################…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תכנתי תוכנה בעזרת העורך הויזואלי, של visual studio 2010' , בשפת C#. אני לא מצליח להבין איך אני מקפל אותה ביחד עם הWINDOWS FORM. אני יודע שתוכנה של דוס מקפלים בעזרת CSC.. עזרה בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כותב תכנית בסי וכשאני רוצה לראות את הפלט התכנה מודיעה לי על שגיאה, וזה מסמן באדום את האות "S" במילה #include<stdio.h> אפילו תוכניות שעבדו ושמרתי ועכשיו אני מפעיל, מראות את אותו ארור. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש שרת חינמי ותומך ASP כדי להעלות אתר לרשת... תודה מראש אלדד כהן.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מישהו בכלל חושב על הדברים האלה? אני עכשיו עובר קצת על ROOTKIT ובהלם מ 90% מהדברים שם. תראו את זה: http://www.infoworld.com/archives/emailPrint.jsp?R=printThis&A=/article/07/04/05/HNembeddeddeviceattack_1.html
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני עובד בASP.NET. אז ככה אני רוצה ליצור כמה פקד בלולאה ובשביל זה אני צריך ID שונה בכל אחד, אז עשיתי איזה משהו והוא לא עובד... אני יכול להוריד את השדה ID והוא יצור כבר לבד ID משלו, אבל זה לא פותר לי את הבעיה כי אני כן צריך שדות אחרים.. ולקוד: <asp:GridView ID="GridView<% = i.ToString() %>" runat="server" AllowPaging="False" AutoGenerateColumns="False" DataSourceID="<% = (dtList.Rows[nNumOfRow][1].ToString() + i.ToString()) %>" PageSize="5"> <Columns> <asp:BoundField DataField="Title" HeaderText="sTitle" SortExpression="sTitle" /> <asp:BoundField DataField="Date" HeaderText="dDate" SortExpression="dDate" /> …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד [code] // slider if(is_ie()) { var scroller = document.getElementById("product_images_slider_middle"); var scroller_inner = GetChildByClassName(scroller, "inner_scroller"); var total_w = 0; //for(var i = scroller_inner.childNodes.length - 1; i >= 0 ; i--) for(var i = 0; i < scroller_inner.childNodes.length; i++) { if(scroller_inner.childNodes[i].nodeName == "IMG") { if(scroller_inner.childNodes[i].id == "product_image" + id) { total_w += ( scroller_inner.childNodes[i].offsetWidth / 2 ); break; } total_w += scroller_inner.childNodes[i].offsetWidth; } } var new_offset = total_w…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה פקודה אני צריך להשתמש כדי שהיא תהיה כמו F5 כלומר שתרענן את הדף
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל בVB את השגיאה שבכותרת, ואני לא מצליח להבין מה היא אומרת... Public Class Form1 Private Declare Function InPort Lib "example3.dll" (ByVal portaddress As Integer) As Integer Private Declare Function OutPort Lib "example3.dll" (ByVal portaddress As Integer, ByVal data As Integer) As Integer Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load End Sub Private Sub Button2_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button2.Click OutPort(888, 10) 'Val("&h" + TextBox2.Text), Val(TextBox1.Text) End Sub Private Sub TextBox1_TextChanged(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handle…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי כמה מחלקות שכתבתי בגאווה, שמבצעות פעולות מתמטיות על כל ביטוי שהן מקבלות - הן מחזירות את הערך שלו ומציגות אותו בשלוש נוטציות שונות (אינפיקס, פרהפיקס ופוסטפיקס). כרגע הן מציגות את כל אלו בטרמינל - והייתי רותה להציג אותן ב - GUI אשמח לקבל רעיון על אובייקט שאוכל לעשות לו פורמט כדי להציג איתו את הקלט/פלט. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי עם ה- dev C++ אבל כל תוכנית פשוטה ביותר שאני כותב אז רושם לי הודעה Project is not complite משהו כזה ניסיתי עם VS6 ניכנסתי לתוכנה ואין לי מושג איך פותחים פרוייקט ומה אני צריך לפתוח תמליצו לי בבקשה על קומפיילר נוח, שלא יעשה בעיות שעובד בווינדוס
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבתי מערכת הפעלה בasm זה לא ממש מערכת שלמה אלא מדפיס string ואם לוחצים על w אז זה מדפיס את הגרסה אך זה לא עובד על מערכת הפעלה אחרת אלא כמערכת הפעלה עצמית שהיא רק מבצעת את האמור למעלה אני מצרף קובץ שהוא image של floppy כדי להשתמש בvmware : [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בניתי כבר תוכנית שעושה את זה, אבל משום מה זה עושה לי כמה בעיות לא מובנות לאחר מס' קבצים שאני שולח אז הוא נתקע ויש בעיה . בכל אופן , אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מקום שאפשר לקרוא על זה או להדריך או כל דבר אחר שקשור יעזור. ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי אפליקציה שהיא WIN FORM שמכיל 8 webBrowser בתוכו. כל אחד מה-webBrowser מכיל URL של אתר שאני רוצה לדגום כל מספר קצוב של שניות/דק'. הבעיה היא שרואים רק חלק מהאתר כמובן כי זה חלון קטן לכל אחד מה-webBrowser ואני לא מאפשר ScrollBar. הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לראות את כל הדף של האתר בתוך החלונית שהקצתי לה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להפעיל קבצי ASP על המחשב שלי יש לי XP PRO היתקנתי IIS לפי המדריך אבל למרות שאני שם את הקבצים בWWWRUT (איך שכותבים את זה) קבצי הASP לא פועלים רק הקטע של הHTML מופעל וכל פעולות הASP לא פועלות בדפים כמו הרשמה מחיקה וכו' איך מפעילים קבצים של ASP? אני צריך להתקין עוד משהו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
mov eax,4 push dword "DCBA" mov ebx,1 mov ecx,esp mov edx,4 int 0x80 add esp,4 mov eax,4 push dword 0x44434241 mov ebx,1 mov ecx,esp mov edx,4 int 0x80 add esp,4 אשמח לקבל הסבר מדוע הקוד הראשון מדפיס DCBA ואילו השני, ABCD. 44434241 זה הקידוד אסקי של DCBA, אז משהו לא מסתדר לי כאן..זה לא אמור שקול?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
האם קיים פלאגין שמוסיף לויזואל אקספרס אפשרות לעבוד עם PHP ? או שאפשר לבנות בו רק אתרים מבוססי ASP
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-