עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני מקבל בVB את השגיאה שבכותרת, ואני לא מצליח להבין מה היא אומרת... Public Class Form1 Private Declare Function InPort Lib "example3.dll" (ByVal portaddress As Integer) As Integer Private Declare Function OutPort Lib "example3.dll" (ByVal portaddress As Integer, ByVal data As Integer) As Integer Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load End Sub Private Sub Button2_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button2.Click OutPort(888, 10) 'Val("&h" + TextBox2.Text), Val(TextBox1.Text) End Sub Private Sub TextBox1_TextChanged(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handle…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by yan,

אני רוצה לבדוק בדף הרשמה כלשהוא אם שם המשתמש שמישהו הזין לשדה כבר נמצא במסד הנתונים איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני כותב תכנית בסי וכשאני רוצה לראות את הפלט התכנה מודיעה לי על שגיאה, וזה מסמן באדום את האות "S" במילה #include<stdio.h> אפילו תוכניות שעבדו ושמרתי ועכשיו אני מפעיל, מראות את אותו ארור. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שלום אני רוצה להפעיל קבצי ASP על המחשב שלי יש לי XP PRO היתקנתי IIS לפי המדריך אבל למרות שאני שם את הקבצים בWWWRUT (איך שכותבים את זה) קבצי הASP לא פועלים רק הקטע של הHTML מופעל וכל פעולות הASP לא פועלות בדפים כמו הרשמה מחיקה וכו' איך מפעילים קבצים של ASP? אני צריך להתקין עוד משהו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by zoharbe,

אוקיי,אז יש לי שאלה בהוסט שלי נותנים לי 2 mySQL Databases. השאלה! אם נגיד התקנתי PHPBB על database אחד,אני יכול להתקין גם נגיד...WP על אותו DB,או שחייב על DB אחר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Vaknir,

שלום, בניתי כבר תוכנית שעושה את זה, אבל משום מה זה עושה לי כמה בעיות לא מובנות לאחר מס' קבצים שאני שולח אז הוא נתקע ויש בעיה . בכל אופן , אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מקום שאפשר לקרוא על זה או להדריך או כל דבר אחר שקשור יעזור. ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. try, throw, catch מישהו יכול להסביר לי מה אומר כל פקודה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by NewOrder,

The chess game is shown at the end (Toggle Plain Text) I tested it and here is the game with the code files.. (Toggle Plain Text) http://hotfile.com/dl/127427905/339645c/Chess.rar.html I wanted you to play the game and say what you think. All what you need to do is to go to the folder with the file that installs the game on your pc.. (installation takes 10 seconds) and play the game. Note: To be able play the game, you need to know the chess rules quite well

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Idan-h,

יש תרגיל בו אני צריך להגיב למקרה שהמספר (X לצורך העניין) מקבל ערכים שונים. עד 2000, 2000 ומעלה עד 4000, 4000 ומעלה עד 6000, ו6000 ומעלה. עכשיו אני יודע שיש טווחים אז עשיתי Select Case X Case is < 2000 Case 2001 to 4000 וכו' העניין הוא כשאני עושה את זה אני מאבד את המספרים בין 2000 ל2001, לדוגמא 2000.5. איך אני רושם Case שהוא גם גדול מ2000 וגם קטן שווה ל4000 (כמו AND בIF). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני משלב בין אקסס לקוד VBA ורציתי לדעת איך אני בודק ב-VBA אם טופס מסוים פתוח? למשל: if (my form is open) then do some shit end if מהו הקוד הספציפי שבודק אם הטופס פתוח? תודה אנשים

11. Started by unicorn,

בס"ד [code] // slider if(is_ie()) { var scroller = document.getElementById("product_images_slider_middle"); var scroller_inner = GetChildByClassName(scroller, "inner_scroller"); var total_w = 0; //for(var i = scroller_inner.childNodes.length - 1; i >= 0 ; i--) for(var i = 0; i < scroller_inner.childNodes.length; i++) { if(scroller_inner.childNodes[i].nodeName == "IMG") { if(scroller_inner.childNodes[i].id == "product_image" + id) { total_w += ( scroller_inner.childNodes[i].offsetWidth / 2 ); break; } total_w += scroller_inner.childNodes[i].offsetWidth; } } var new_offset = total_w…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yoahe,

1.אני יצרתי טופס בדיוק לפי המדריך המצורך בשביל ליצור טופס לא מרובע למשל עגול או צורה שאני יסדר אותה לזה אבל המדריך הזה לא עובד יכול להיות בגלל שהסביבת עבודה שלי היא 2005 http://www.codeguru.com/csharp/csharp/cs_graphics/customizinguserinterfaces/article.php/c10083/ במקרה גם רצתי את הדוגמאות שלהם וגם שלהם לא עובד יש מצב שהם שכחו משהו? 2.איך אני יכול ליצור כל מיני צורות של טפסים ולהימנע מפקודות ישירות בשפה אלה עם הממשק הויזואלי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by CyberBot,

ל Cאני ממש מתחיל ללמוד(לנסות לבד) רצוי מאוד עם השלמת קוד תוך כדי כתיבה וקומפלייר כמובן עד עכשיו היה לי NET-BEANS וCYGWIN

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעונין בקוד page redirect ב javascript אני מניח. אני רוצה הפנייה באם סרט שהינו embedded מיוטיוב למשל איננו מנגן. הווה אומר: דף html ובו embed code של יוטיוב. הסרט מנגן - הדף נשאר סטטי. הסרט איננו מנגן משך x שניות - מופעל redirect לדף x. תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי דומיין בבעלותי ואין לי אחסנה. מעוניין להפנות את הדומיין ל-DNS במחשב שלי... האם זה אפשרי (בעצם יודע שכן, איך עושים את זה?) כרגע הדומיין נמצא על DNS של חברת אחסנה (DOMAINTHENET).... תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by lo_toda,

אני בעבודה לצערי הרב חוזר לכתוב ב MFC כי לא מצאו פרייאר אחר שיעשה את זה הם מוכנים לתת לי קורס MFC ...אני השמח אם משהו יכול להמליץ לי על קורס כזה בזור המרכז.. תודה . .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. השגיאה הבאה מתקבלת בטעינה של כל דף ASP באתר של חברה שלי. זה בשבילה ולא בשבילי, לכל אופן. דפים שאין בהם ASP נטענים כהלכה דווקא. "Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance."

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by cateye,

שלום לכולם, יש לי איזה רעיון שאני ליישם כתוכנה שמתאימה לפלא חכם/פאלם וכו' רק מה שאני לא יודע זה איזה תוכנה אני צריך ללמוד כדי לדעת לתכנת אותה? אני צריך שהיא תתחבר לאינטרנט, לGPS, לשרת שלי, ותהיה כמובן באבטחה מקסימלית. איזו שפה אני צריך ללמוד? תודה רבה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ^^^ כותרת, בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ה*לה,

אני רושמת תוכנית המקבלת נתוניןם מהמשתמש ואז עפ"י בחירתו מחשבת חישובים. יש אפשרות להגדיר את האורפטורים > , < וכו' ושהמשתמש יבחר באיזו פונקציה להשתמש?? לדוגמא: class student { int math; int eng; } על מנת למיין סטודנטים לפי ציונים- אפשר להגדיר את האופרטור כך שפעם אחת מתמטיקה יהיה חשוב יותר, ופעם אחרת אנגלית? (פעם אחת ימיין לפי מתמטיקה> אנגלית, ופעם אחרת להפך?) איך המחשב יודע באיזה אופרטור לבחור?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Kitt0s,

אוקי אז ככה.. יש לי איזה דף פשוט שאני רוצה לבנות על בסיס טאבים (tabs) כלומר ככה, כל טאב הוא למעשה תמונה לחיצה, שכשלוחצים עליה היא משתנה לתמונה אחרת (אותה תמונה/כפתור, אך בפייד) כל לחיצה על טאב מראה div שונה, ומסתירה את הקודם כמובן אני צריך שכשהעמוד נטען, הטאבים יתחלפו אוטומטית כל כמה שניות, עד שהמשתמש ילחץ על איזה שהוא טאב... את כל הקטע של ה-HTML אני יכול לעשות, הבעיה היא שאני לא כל כך יודע javascript אשמח אם מישהו יעזור לי! :-}

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני בונה פרויקט ASPX, וצריך ליצור גרפים שיוצגו באתר. למישהו יש רעיון איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by mena,

כותרת

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by mwalker03,

שלום תותחים. אני רוצה להתחבר ולהתנתק מהאינטרנט בקוד .. יש אפשרות כזו ? יש ל WINDOWS API לזה ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yakar,

שלום, אני מחפש דרך לסדר את הפלט מהמספר הגדול ביותר למספר הקטן.. הבעיה שלי היא שכל הפרטים נתונים בתוך קבצי txt ואז יוצא הפלט מהקבצי טקסט בלולאה.. איך אני יכול לומר להדפסה על המסך להציג את זה מהמספר הגדול לקטן? חלק מהקוד <?php $dirname = "./file"; $dh = opendir( $dirname ); while ( $file = readdir( $dh ) ) { $fh=fopen("./file/" . $file ,r); $filedata= explode('|', fgets($fh)); echo "$filedata[1]"; } ?> והפלט נגיד הוא 15 20 45 21 הקובץ טקסט בנוי בצורה כזו שאני צריך רק את החלק השני ממנו שבו מצויין מספר ההורדות.. איך אני מסדר את זה מהקובץ המורד ביותר לפחות מורד? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים