תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש תרגיל בו אני צריך להגיב למקרה שהמספר (X לצורך העניין) מקבל ערכים שונים. עד 2000, 2000 ומעלה עד 4000, 4000 ומעלה עד 6000, ו6000 ומעלה. עכשיו אני יודע שיש טווחים אז עשיתי Select Case X Case is < 2000 Case 2001 to 4000 וכו' העניין הוא כשאני עושה את זה אני מאבד את המספרים בין 2000 ל2001, לדוגמא 2000.5. איך אני רושם Case שהוא גם גדול מ2000 וגם קטן שווה ל4000 (כמו AND בIF). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מישהו בכלל חושב על הדברים האלה? אני עכשיו עובר קצת על ROOTKIT ובהלם מ 90% מהדברים שם. תראו את זה: http://www.infoworld.com/archives/emailPrint.jsp?R=printThis&A=/article/07/04/05/HNembeddeddeviceattack_1.html
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למערכת תכנות חדשה שנקראית MagmaSDK אנו מחפשים מתכנתים לבדיקת המערכת. המערכת מיועדת לצאת כקוד פתוח עוד כשלושה חודשים עד חצי שנה. המערכת נותנת כלי תכנות רבים ונוחים, ומקצרת תהליכי עבודה באופן משמעותי, בעיקר כאשר מדובר על אתרים לפיתוח שאנו מקבלים ממעצבים, ויש לפתח באופן מותאם לצרכי הלקוח. הפרוייקט היה עד היום פרוייקט קוד סגור של חברת Vital, אך היום אנו מעוניינים להוציא את המערכת כקוד פתוח לשימושם של מתכנתים. הסיבה שאנו לא ישר מוציאים את המערכת כקוד פתוח לכולם, היא מכיוון שאנו רוצים לתת מוצר טוב לקהילת הקוד הפתוח, ואנו מעוניינים לבצע לה FINE TUNING כחלק מהבדיקה, מתכנתים יקבלו לידם את המערכת, עם חבילת אחסון בחינם לשנה, תמיכה בתיקוני באגים במערכת, ותמיכה בבעיות שיש ללקוחות (תמי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה לעביר מטריצה לתוך רשימה מקושרת הנה הקוד: typedef struct mode { char brd[3][3]; int scor; struct Modes *next; }Modes; Modes *add(Modes *head,char bord[3][3],int point) { Modes *new_mode; new_mode = (Modes*) malloc(sizeof(Modes)); new_mode->brd = bord; new_mode->scor = point; new_mode->next = head; return new_mode; } וכשאני מנסה להריץ את התוכנית אני מקבל הודעת שגיאה : error C2106: '=' : left operand must be l-value יש למישהוא מושג ? תודה רבה מראש :-)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי לכן פירסמתי גם פה וגם בפורום שפות עיליות במסגרת פרוייקט גמר סטודנטיאלי אנחנו צריכים להוציא מידע מאתר מסויים וניסינו כל דרך אפשרית שקיימת אך ללא הצלחה (והעתקה ידנית מהאתר היא סיוט שלא ברא השטן). כרגע אנחנו צריכים להוציא מידע אודות מוצרים שנמצאים ברשתות שיווק ושני האתרים היחידים שכרגע מפרסמים מידע מלא אודות מוצרים הם שופרסל ומגה. האם מישהו יכול לעזור לי בהוצאת המידע הרלוונטי מאתרים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
mov eax,4 push dword "DCBA" mov ebx,1 mov ecx,esp mov edx,4 int 0x80 add esp,4 mov eax,4 push dword 0x44434241 mov ebx,1 mov ecx,esp mov edx,4 int 0x80 add esp,4 אשמח לקבל הסבר מדוע הקוד הראשון מדפיס DCBA ואילו השני, ABCD. 44434241 זה הקידוד אסקי של DCBA, אז משהו לא מסתדר לי כאן..זה לא אמור שקול?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך באיזושהי דרך לגלול בעזרת ג'אווה סקריפט מידע שנמצא בתוך DIV, קיימת הפונקציה window.scrollBy(x,y) אבל היא רק לחלון הראשי. אם להיות יותר ספציפי, כשרוצים להזמין אנשים לאירוע בפייסבוק לוחצים על כפתור שפותח חלון קטן שנותן לסמן אנשים, בחלון הזה יש גלילה ואני רוצה לגלול למטה אוטומטית ע"י איזשהו סקריפט. אשמח לרעיונות, תודה ושבת שלום, תומר.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית דרך פונקצית mail של PHP ההודעות מתקבלות בג'יבריש. ה manual של PHP מן הסתם לא מתייחס לעברית. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי אני מחפשת דחוף איך ניתן לעשות שבשעת גרירת USER CONTROL שאני יצרתי כגון חלק ממשחק. איך ניתן שבשעת גרירתו למקום אחר על המסך יראו את הUSER CONTROL זז ולא יראו סתםסימן רגיל של עכבר. מי שיכול לתת לי מענה דחוף תודה ???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תכנתי תוכנה בעזרת העורך הויזואלי, של visual studio 2010' , בשפת C#. אני לא מצליח להבין איך אני מקפל אותה ביחד עם הWINDOWS FORM. אני יודע שתוכנה של דוס מקפלים בעזרת CSC.. עזרה בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי יישום שבניתי ויש בו פקד מסוים (Control). אני צריך למצוא את הקואורדינטות של הControl הזה (x שמאל, x ימין, y למעלה, y למטה). מה שאני רוצה לעשות זה שכל פעם שהעכבר יעבור מעל הפקד הזה, הוא יצייר קווים. אין לי בעיה עם הציור עצמו, אני פשוט לא מצליח למצוא את המלבן הנכון לצייר בו (המלבן של הפקד). הישום נבנה בMFC.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש עזרה עם קוד HTML . הקוד HTML משתמש ב- stylesheet.css אשר עובד היטב עם Internet Explorer , אבל משום מה Firefox לא מצליח לזהות אותו והטקסט מוצג ללא עיצוב כלל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד בASP.NET. אז ככה אני רוצה ליצור כמה פקד בלולאה ובשביל זה אני צריך ID שונה בכל אחד, אז עשיתי איזה משהו והוא לא עובד... אני יכול להוריד את השדה ID והוא יצור כבר לבד ID משלו, אבל זה לא פותר לי את הבעיה כי אני כן צריך שדות אחרים.. ולקוד: <asp:GridView ID="GridView<% = i.ToString() %>" runat="server" AllowPaging="False" AutoGenerateColumns="False" DataSourceID="<% = (dtList.Rows[nNumOfRow][1].ToString() + i.ToString()) %>" PageSize="5"> <Columns> <asp:BoundField DataField="Title" HeaderText="sTitle" SortExpression="sTitle" /> <asp:BoundField DataField="Date" HeaderText="dDate" SortExpression="dDate" /> …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי sourcedictionary וכידוע לכם הxaml הזה אינו מכיל code behind מה שאומר שכאשר אני יוצר בתוך הדיקשנרי אוביקט מסוג controlTemplate ומושך לתוכו button אני לא יכול ליצור event לאותו הכפתור בשיטה הרגילה ולכן אני צריך לחבר לאותו resourceDictionary קובץ cs ממממ אני לא מצליח לעשות את זה מישהו יודע איך? ראיתי פקודות כמו : x:class="name of class " אבל שאני מקליד את השם של הclass שיצרתי הקומפיילר לא משלים לי, כאילו הוא לא מכיר את אותו קובץ הקובץ של הcs שיצרתי : namespace WebBrowser { public partial class Buttons { } } עשיתי אותו כpartial כי הבנתי שהקלאס אמור להיות partial.. האם זה נכון? וזה מה שרשמתי בxaml <ResourceDictionary xmlns="http://schemas.m…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיים פלאגין שמוסיף לויזואל אקספרס אפשרות לעבוד עם PHP ? או שאפשר לבנות בו רק אתרים מבוססי ASP
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פרויקט בWPF שפתחתי עוד פרויקט תחת אותו solution והצהרתי בפרויקט את השורה הזאת xmlns:local="clr-namespace:Session" שתחת הפרוייקט Session קיים מחלקה בשם doron לדוגמא איך אני פונה אל אותה מחלקה? ראיתי דוגמאות שאומרות לי לעשות ככה : <local:Person> <x:Arguments> <x:String>Joe</x:String> <x:String>McDowell</x:String> </x:Arguments> </local:Person> על xmlns:local="clr-namespace:Session" הוא לא רושם לי הודעת שגיאה, אבל כאשר אני מנסה להשתמש בlocal:classname הוא רושם לי הודעת שגיאה איך אני פונה למחלקה עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזה פקודה אני צריך להשתמש כדי שהיא תהיה כמו F5 כלומר שתרענן את הדף
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי כמה מחלקות שכתבתי בגאווה, שמבצעות פעולות מתמטיות על כל ביטוי שהן מקבלות - הן מחזירות את הערך שלו ומציגות אותו בשלוש נוטציות שונות (אינפיקס, פרהפיקס ופוסטפיקס). כרגע הן מציגות את כל אלו בטרמינל - והייתי רותה להציג אותן ב - GUI אשמח לקבל רעיון על אובייקט שאוכל לעשות לו פורמט כדי להציג איתו את הקלט/פלט. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, נמאס לי לעבוד עם ה emacs ועם ה VI, ואחרי שהתנסתי ב visual וב visual.net אני מחפש משהו דומה (או לפחות קרוב) לזה בלינוקס. הצעות מכל הסוגים יתקבלו בברכה. מטי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שמטרידה אותי זמן רב ולא מצאתי לה עדיין פתרון. אני רוצה לדעת איזה opcode יש לפקודה מסויימת ובפרט אני מעוניין לדעת את ה-opcode של הפקודה .imul לדוגמא: cmp al,03h בעזרת שורה זאת אני יודע האם הפקודה היא add או לא. אז איך אני מוצא אולי טבלה של opcodes כאלו (ניסיתי את גוגל. זה לא כל-כך עזר כפי שאתם מבינים)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק בדף הרשמה כלשהוא אם שם המשתמש שמישהו הזין לשדה כבר נמצא במסד הנתונים איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר (רצוי בעברית) שיעזור לי ללמוד אלגוריטמיקה\++с ותכנות בסביבת אינטרנט (html, java-script, php...). תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר יודע כמעט את כל החומר, אבל מאיזושהי סיבה כל הכיתה שלי מסתבכת עם השאלה הזאת ובנתיים אף אחד לא הצליח להשתמש רק בתור. אני מקווה שתוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני עובד על תוכנה פשוטה מבוססת DATABASE לניהול של מחסן. הבעיה שלי היא שאת התוכנה אני מתכנת ב- WINDOWS XP בעזרת VISUAL BASIC כאשר לכל אובייקט אני קובע: Right to Left = TRUE בשביל העברית כמובן. הכל טוב ויפה ב- WINDOWS XP אבל כשאני מקמפל את התוכנה ומעביר למערכת המריצה WINDOWS 98 הוא כאילו מתעלם מה- Right to Left. ניסיתי גם לבטל את ה- RIGHT TO LEFT ולקמפל ככה אבל גם זה לא עזר.. מישהו נתקל בבעיה? רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-