תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי דוח שבו בחלק מהתאים בטבלה יש את הערך 0. אני רוצה לעשות בדיקה על כל הטבלה, ע"י סימון כל התאים: אם באחד התאים יש את הערך 0 - שנה את הערך לתו אסקי אחר כלשהו (& לדוגמה). משהו כמו: iif(me.value=0, me.value=&, me.value=1) האם ישנו דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
השגיאה הבאה מתקבלת בטעינה של כל דף ASP באתר של חברה שלי. זה בשבילה ולא בשבילי, לכל אופן. דפים שאין בהם ASP נטענים כהלכה דווקא. "Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance."
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
המשימה שלי לבנות תוכנית על פי התרגיל הבא: תוצאה של שחקן יכולה להיות אחת מתוך הערכים הבאים 0,15,30,40,60 ניקוד 60 הוא ניצחון במשחק משחק מסתים בניצחון של אחד השחקנים פתח וישם אלגורתים המקבל כקלט תוצאות משחק בין שתי שחקנים אם מספר הנקודות שצבר משיהו לא חוקי יש להדפיס לר חוקי אחרת יש להדפיס את ההפרש בין שני בשחקנים הנה מה שאני עשיתי הבעיה שאצלי אם אני מקיש אצל שתי השחקנים תוצאה לא חוקי לדוגמא 12,13 זה רושם לי אין סוף פעמים לא חוקי הנה מה שכתבתי תנסו לעזור לי עריכה הכול עובד אבל אם אתם מכניסים 60 בשתי השחקנים אז זה מסיים תתוכנית ואסור שלשתיהם יהיה תיקו חייב אחד 60 והשני 0 15 30 40 60 import java.util.*; class tanis { static Scanner reader = new Scanner(System.i…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, בניתי כבר תוכנית שעושה את זה, אבל משום מה זה עושה לי כמה בעיות לא מובנות לאחר מס' קבצים שאני שולח אז הוא נתקע ויש בעיה . בכל אופן , אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מקום שאפשר לקרוא על זה או להדריך או כל דבר אחר שקשור יעזור. ;D
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יצרתי קובץ cs שיורש מהמחלקה של window שכל המטרה שלי הייתה ליצור template משלי למראה של חלון בסיסי.. קראתי לה בצורה הבאה <myWindow:CustomWindow x:Class="WebBrowser.MainWindow" xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" xmlns:myWindow="clr-namespace:WebBrowser" PreviewMouseLeftButtonDown="CustomWindow_PreviewMouseLeftButtonDown"> <Grid x:Name="boaz"> </Grid> </myWindow:CustomWindow> ואכן מה שזה מראה את החלון שיצרתי בקובץ cs הבעיה היא שאחרי שאני מנסה להוסיף אובייקטים אבל הפעם דרך הxaml הוא דורס את כל החלון שעשיתי ומראה חלון ריק... למה ז…
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את הספר. המדריך לשפת c של פיטר אייטקן. ורשום שם כדי להשתמש בספר צריך להיות מצוייד במחשב אישי תואם יבמ כונן 3.5 אינץ ומערכת הפעלה dos ואת הדיסקט . zortech. כל זה אין לי.מה זאת אומרת מחשב תואם יבמ?. ואיך אני יכול להשיג את כל זה?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקבל נתונים של טלפון נייד בasp.net האם זה אפשרי בכלל? שאעשה אתר שיודע האם המשתמש נכנס דרך הטלפון או שהוא נכנס דרך מחשב.. ואם הוא נכנס דרך הטלפון אני רוצה לקבל את המיקום שלו, הבעיה היא שגם אם כן אני לא יודע באיזה סוג טלפון הוא משתמש.. אשמח לידע בנושא
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
http://Rar.Co.iL/files/Rar-1125756222.jpg אחרי שאתם מורידים תשנו את הסיומת ל EXE. תגידו לי מה דעתכם, התחלתי ללמוד פסקל אתמול בערב. אם אסור לשים כאן דברים שהכנתי אז תגידו לי..
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אשמח לדעת איך אני יכול לשלוט על האות בימיאה של הפורטים האלו באופן כללי אני שואל כדי לנסות לדרבן (trigger) פלאש או מצלמה כך שאם יש דרך בה אני גם יכול לדעת איזה אות בדיוק לשדר אשמח מאוד (כרגע הדבר היחיד שאני חושב עליו זה הנדסה לאחור לתוכנת שליטה על המצלמה דרך המחשב)
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
היי , יש לי תיקייה שיש בה עשרים תמונות , אני רוצה להעלות את כל העשרים תמונות בבת אחת , להפוך כל תמונה למטריצה ובכל מטריצה כזו למצוא את הערך המקסימלי ולהכניס אותו לאיזה מילון או מערך .. אשמח לעזרה כי אני לא מצליחה למצוא דרך להעלות ולסרוק את כל התמונות האלו , תודה .
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ל Cאני ממש מתחיל ללמוד(לנסות לבד) רצוי מאוד עם השלמת קוד תוך כדי כתיבה וקומפלייר כמובן עד עכשיו היה לי NET-BEANS וCYGWIN
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, אני עושה מעבר לC# מפייתון ורציתי לשאול - יש מצב שאי אפשר ב-C# לקרוא לפונקציה רק עם חלק מהמשתנים? בפייתון אני יכול לעשות משהו כזה: func: def example(param1="1", param2="2"): call: example(param2="not 2") בC# זה לא עובד: func: public void example(string param1="1", string param2="2"){} call: example(param2="not 2") יש דרך לעשות את זה? או שאני חייב בכל פעם שאני קורא לפונקציה להתיחס לכל הפרמטרים גם אם שמתי להם דיפולט?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול לעזור לי להתגבר על כאב ראש גדול מאד ולהסביר לי מה מותר ומה אסור בתור ארגומנט ל template. פוינטרים, קבועים,רפרנסים, מצביעים לפונקציה וכל מה שאתם מצליחים לחשוב עליו.
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בס"ד יצרתי (ב VisualStudio 2005) איזשהו WebApplication בשם EstateAgency, וקימפלתיו בהצלחה. הקימפול פותח חלון שבו כתובת הURL אינה המיקום הפיזי שבו יושב הפרוייקט וגם לא הנתיב הוירטואלי שלו שהוגדר ב IIS, אלא משהו כמו שרת פנימי של ה Visual. בסגנון: http://localhost:1111/Default.aspx. (- הפורט אחרי הנקודותיים משתנה מקימפול לקימפול). כשאני מנסה להריץ את הפרוייקט ב URL קלאסי, בסגנון http://localhost/root/sub/EstateAgency/Default.aspx אני מקבל את השגיאה הבאה: מה זה? הבעיה הקריטית היא כשאעלה את הפרוייקט לפרודקשן ואצטרך לפרסם את ה URL האמיתי, כמובן. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
תכנתי תוכנה בעזרת העורך הויזואלי, של visual studio 2010' , בשפת C#. אני לא מצליח להבין איך אני מקפל אותה ביחד עם הWINDOWS FORM. אני יודע שתוכנה של דוס מקפלים בעזרת CSC.. עזרה בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי לכולם, כיצד ניתן לגרום ל main ב-java שגם ככה מוציא output דיווח, להכניס אותו לתוך קבצי log ולייצר אותו במקביל? בנוסף, שיהיה על זה גם timestamp ורצוי גם, כמה זמן לקח בין פעולה לפעולה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
Write a program that allows a user to enter his or her two favorite foods. The program should then print out the name of a new food by joining the original food names together. האם אני אמור ליצור שני משתנים שונים לשני סוגי האוכל האהוב? ולא בדיוק הבנתי איך אני אמור לחבר אותם. מה אמור לצאת בסוף בדיוק? הסתבכתי עם זה בראש. עדיף לא לתת לי פיתרון מלא אלא רק להסביר ותודה מראש (שהסתבך) :)
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מסתבך עם משהו שלכאורה אמור להיות פשוט, אבל הוא לא. אני מנסה לעצב אתר בלפטופ שלי (מסך רחב, רזולוציה 1280X800) באמצעות תוכנת DW. אני משתמש ב-LAYERS וממקם אותם. כאשר אני צופה בדפדפן במסך אחר ברזולוציה אחרת (למשל 1024X768) הכל מתעוות לי וזז מהמקום. ניסיתי לבדוק את אופצייה ה-RELATIVE ו-FIXED ב-CSS אך זה לא עזר. לצורך העניין, אני מעוניין שיהיה LAYER באמצע ושהוא יוצג באמצע המסך בכל הרזולוציות. האם ניתן לבצע דבר כזה ? שמוליק
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שאלה בכותרת אם יש כזה דבר
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום בניתי אתר המבוסס על html5 וcss. אני רוצה לשלב באתר מערכת מוכנה המבוססת על php או asp לדוגמא הwordpress. כי אני רוצה להקים באתר מאגר מדריכים ואינדקס אתרים עם ממשק ניהול נוח.אני כבר בניתי חלקית מערכת מדריכים בhtml והבנתי שממש לא נוח כל פעם לשחק עם הקוד כל מדריך ומדריך לשחק עםhtml. ויש לי גם פורום phpbb באתר האם גם אותו אפשר לשלב לעיצוב הhtml שלי? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לא מזמן ללמוד javascript ויש לי בעיה מסויימת. התנאי שהצבתי לא פועל לי- <html> <head> </head> <body> <p align=right> <input type="text" name=first name> שם פרטי <br> <input type="submit" value=אישור> </p> <SCRIPT language=JavaScript> if (first name="yossi") { document.write("hi yossi") } </SCRIPT> אין אפשרות להפעיל את התנאי הזה ללא קובץ PHP ?
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום הורדתי כמה פונטים יפים שאני ששמתי באתר שלי. אבל הבעיה היא שכשאני כותב את דף ה-css אז אני רושם את שם הפונט במקום שצריך והכל עובד. אבל כשאני פותח את האתר במחשב אחר (האתר עוד לא הועלה לאינטרנט) אז לא רואים את הכתב מן הסתם כי זה לא נמצא בספרייה с::\windows\fonts השאלה שלי אם יש דרך לעשות ככה שהפונט יהייה בתיקייה אחרת של פונטים לדוגמה ולהגדיר ב-сss שהפונט לא נמצא בתיקייה с:\\windows\fonts אלה בתיקיה החדשה שיצרתי. תודה מראש לכל העוזרים! אני ממש צריך את העזרה שלכם... ???
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בעקרון אני בעל ידע בתכנות ופיתוח, אבל לא עוסק בזה באופן שוטף. בגלל זה בפיתוח אתרים עבדתי עד עכשיו עם Microsoft Expression Web 4, מאוד נוח לי הממשק למטומטמים שלהם, עם אפשרויות התצוגה והבדיקה של האתרים שהם מציעים. מכיוון שנראה שמיקרוסופט לא ממש מתכוונת להמשיך ולהשקיע בחבילה הזאת, אז הייתי רוצה לדעת אם יש המלצות לעורך כמו של מיקרוסופט כמובן אם יש חינמי אבל גם בתשלום אין בעיה.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-