תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
יש לי דוח שבו בחלק מהתאים בטבלה יש את הערך 0. אני רוצה לעשות בדיקה על כל הטבלה, ע"י סימון כל התאים: אם באחד התאים יש את הערך 0 - שנה את הערך לתו אסקי אחר כלשהו (& לדוגמה). משהו כמו: iif(me.value=0, me.value=&, me.value=1) האם ישנו דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, שאלה מקצועית לגבי התחום, אני התנסיתי בJAVA במסגרת הלימודים וכבר שני קורסים עשיתי בנושא. לאן הולך התחום ? במה כדאי לי להתמקד? אני יודע שהשאלה אולי מנוסחת בכלליות אבל זו הכוונה.. עבדתי עם RESTFULצד שרת צד לקוח, פיתוח צד שרת עם בסיסי נתונים..
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי , יש לי תיקייה שיש בה עשרים תמונות , אני רוצה להעלות את כל העשרים תמונות בבת אחת , להפוך כל תמונה למטריצה ובכל מטריצה כזו למצוא את הערך המקסימלי ולהכניס אותו לאיזה מילון או מערך .. אשמח לעזרה כי אני לא מצליחה למצוא דרך להעלות ולסרוק את כל התמונות האלו , תודה .
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אפשר ליצור ליסט שיהיה לו מאפינים נוספים כמו dim files as new list of string files(0).name files(1).size as int ןלא רק files.name
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ ב C++ שני thread ים במקביל שקוראים לאותן פונקציות. כדי למנוע פנייה בו זמנית השתמשתי ב critical section אבל בגלל זה נוצר הפרש זמנים שהורס לי משהו בתוכנית. יש אולי דרך יותר טובה שלא תפגע לי בזמן? אולי דרך שממש תשכפל את הפונקצייה שנקראת?
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך לסדר את הפלט מהמספר הגדול ביותר למספר הקטן.. הבעיה שלי היא שכל הפרטים נתונים בתוך קבצי txt ואז יוצא הפלט מהקבצי טקסט בלולאה.. איך אני יכול לומר להדפסה על המסך להציג את זה מהמספר הגדול לקטן? חלק מהקוד <?php $dirname = "./file"; $dh = opendir( $dirname ); while ( $file = readdir( $dh ) ) { $fh=fopen("./file/" . $file ,r); $filedata= explode('|', fgets($fh)); echo "$filedata[1]"; } ?> והפלט נגיד הוא 15 20 45 21 הקובץ טקסט בנוי בצורה כזו שאני צריך רק את החלק השני ממנו שבו מצויין מספר ההורדות.. איך אני מסדר את זה מהקובץ המורד ביותר לפחות מורד? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כך ש-N = מס' השורות, 2 = מס' העמודות. המטריצה היא דינמית כי צריך לולאה עד שהשורה ריקה. לאחר בנית המטריצה, צריך לרוץ עליה בלולאה כפולה ואם יש תא נניח j,0 ששוה ל-i,0 אז תכתוב אותו בגליון. ז"א תכתוב רק את הערך שבתא j,1. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לכלכלה ולמדעי המחשב. במסגרת לימודי אני לומדת תיכנות בשפת ++C. אני משתמש בתוכנת Tclite גירסה 3. לצורך הגשת העבודות למרצה, אני צריך גם להדפיס את הפלט המתקבל. אני עובד עם מערכת הפעלה וינדוס XP, וידוע לי שיש איתה כל מיני בעיות עם התוכנה. אך למרות זאת נאמר לי שיש שיטה להדפיס את הפלט. ניסיתי לפתוח חלון output בתחתית המסך ולאחר מכן לעשות לו copy לתחתית התוכנה, אך הפקודה של הקופי לא מודגשת לי ולא ניתנת לביצוע. האם מישהו מכיר דרך כלשהי להדפיס את הפלט ???
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקשר בין אקסל לVB. את הקישור לאקסס הוא יודע. מה שהוא רוצה לעשות זה לקחת נתונים מטבלה באקסס באמצעות VB, ולהעזר בVB כדי להעביר את הנתונים האלו לאקסל וליצור גרף שיוצג בסופו של דבר בVB. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
יש לי label בתוכנה דומה למחשבון שבניתי אני צריך שיופע כשיש מעל 1000 Kxx וכשיש מספר מעל מיליון אז Mxx
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יצרתי קובץ cs שיורש מהמחלקה של window שכל המטרה שלי הייתה ליצור template משלי למראה של חלון בסיסי.. קראתי לה בצורה הבאה <myWindow:CustomWindow x:Class="WebBrowser.MainWindow" xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" xmlns:myWindow="clr-namespace:WebBrowser" PreviewMouseLeftButtonDown="CustomWindow_PreviewMouseLeftButtonDown"> <Grid x:Name="boaz"> </Grid> </myWindow:CustomWindow> ואכן מה שזה מראה את החלון שיצרתי בקובץ cs הבעיה היא שאחרי שאני מנסה להוסיף אובייקטים אבל הפעם דרך הxaml הוא דורס את כל החלון שעשיתי ומראה חלון ריק... למה ז…
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות תוכנה בC# שאני מכניס תמונה כל שהיא ובוחר עצם כל שהוא בתונה והוא אומר לי את המרחק מהעצם עד למוקד הצילום. אז לשאלה יש דרך לדעת מרחק בין מוקד הצילום ועצם כל שהוא בתמונה(רגילה)?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום: הנה דף נחיתה שבניתי: http://landlavi.bkalut.co.il/ בכרום זה נראה בסדר בפיירפוקס - השדות שצריך למלא זזים לי מהמקום המדויק על התמונה איפה טעיתי? איך מסדרים מיקום נכון? תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, אני עושה מעבר לC# מפייתון ורציתי לשאול - יש מצב שאי אפשר ב-C# לקרוא לפונקציה רק עם חלק מהמשתנים? בפייתון אני יכול לעשות משהו כזה: func: def example(param1="1", param2="2"): call: example(param2="not 2") בC# זה לא עובד: func: public void example(string param1="1", string param2="2"){} call: example(param2="not 2") יש דרך לעשות את זה? או שאני חייב בכל פעם שאני קורא לפונקציה להתיחס לכל הפרמטרים גם אם שמתי להם דיפולט?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את הספר. המדריך לשפת c של פיטר אייטקן. ורשום שם כדי להשתמש בספר צריך להיות מצוייד במחשב אישי תואם יבמ כונן 3.5 אינץ ומערכת הפעלה dos ואת הדיסקט . zortech. כל זה אין לי.מה זאת אומרת מחשב תואם יבמ?. ואיך אני יכול להשיג את כל זה?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
-
-
אני מנסה לשלוח מקשים למשחק (Battlefield) ע"י SendKeys אבל מסיבה כלשהי זה לא עובד. ככל הנראה צריך איזה מגשר או שיטה אחרת לשלוח מקשים למשחקים מבוססי DirectX. יש למישהו מושג איך ?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי לכולם, כיצד ניתן לגרום ל main ב-java שגם ככה מוציא output דיווח, להכניס אותו לתוך קבצי log ולייצר אותו במקביל? בנוסף, שיהיה על זה גם timestamp ורצוי גם, כמה זמן לקח בין פעולה לפעולה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בעקרון אני בעל ידע בתכנות ופיתוח, אבל לא עוסק בזה באופן שוטף. בגלל זה בפיתוח אתרים עבדתי עד עכשיו עם Microsoft Expression Web 4, מאוד נוח לי הממשק למטומטמים שלהם, עם אפשרויות התצוגה והבדיקה של האתרים שהם מציעים. מכיוון שנראה שמיקרוסופט לא ממש מתכוונת להמשיך ולהשקיע בחבילה הזאת, אז הייתי רוצה לדעת אם יש המלצות לעורך כמו של מיקרוסופט כמובן אם יש חינמי אבל גם בתשלום אין בעיה.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום יש לי את הקוד הבא for (int k = 0; k < 10; k++) { if (array_1[k] == 1) { timer2.Tick += new System.EventHandler(this.timer2_Tick); button1.BackColor = Color.Blue; } if (array_1[k] == 2) { timer2.Tick += new System.EventHandler(this.timer2_Tick); button2.BackColor = Color.Green; } if (array_1[k] == 3) { timer2.Tick += new System.EventHandler(this.timer2_Tick); button3.BackColor = Color.Yellow; } if (array_1[k] == 4) { timer2.Tick += new System.EventHandler(this.timer2_Tick); button4.Bac…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אני רוצה שהיא תחליף אוטומטית סיסמא כל 24 שעות בשעה 12 בלילה את הסיסמא היא תבנה לפי נוסחא מסוימת שמבוססת על התאריך היומי, למשל, התאריך של היום פלוס 25 פחות 3 נגיד ככה: התאריך של היום הוא : 10.2.09 100209 כפול 25 = 2505225 - 3 = 2505222 זאת הסיסמא היומית משהו בסגנון הזה, אולי אפילו יותר פשוט ובנוסף גם לבנות קובץ שאותו אני ישים במחשב שאני יודע את הסיסמא שלו ואותו קובץ יחשב לי את כל הנוסחא ויוכל להגיד לי מה הסיסמא של המחשב הנעול. התיעצתי עם כמה אנשים מפורום WINDOWS http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392744.0
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הי, אני עוזר לחבר לבנות אתר לייעוץ משכנתאות. האתר הינו אתר פשוט בעברית עם בערך 4 דפים. רציתי לקבל המלצה באיזו מערכת ניהול תוכן כדאי להשתמש, כאשר השיקולים הם: 1. תומך עברית (תפריטי הניהול בעברית) 2. חבר שלי הוא ללא כל רקע במחשבים, כך שצריך שיהיה כמה שיותר קל ללמידה. 3. חינמי 4. ניתן לקיסטום (אני בונה את האתר מ -PSD שנבנה ע"י מעצב גראפי ולא מ - Template) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-