עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by mazam,

המשימה שלי לבנות תוכנית על פי התרגיל הבא: תוצאה של שחקן יכולה להיות אחת מתוך הערכים הבאים 0,15,30,40,60 ניקוד 60 הוא ניצחון במשחק משחק מסתים בניצחון של אחד השחקנים פתח וישם אלגורתים המקבל כקלט תוצאות משחק בין שתי שחקנים אם מספר הנקודות שצבר משיהו לא חוקי יש להדפיס לר חוקי אחרת יש להדפיס את ההפרש בין שני בשחקנים הנה מה שאני עשיתי הבעיה שאצלי אם אני מקיש אצל שתי השחקנים תוצאה לא חוקי לדוגמא 12,13 זה רושם לי אין סוף פעמים לא חוקי הנה מה שכתבתי תנסו לעזור לי עריכה הכול עובד אבל אם אתם מכניסים 60 בשתי השחקנים אז זה מסיים תתוכנית ואסור שלשתיהם יהיה תיקו חייב אחד 60 והשני 0 15 30 40 60 import java.util.*; class tanis { static Scanner reader = new Scanner(System.i…

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by Yasminbr,

היי , יש לי תיקייה שיש בה עשרים תמונות , אני רוצה להעלות את כל העשרים תמונות בבת אחת , להפוך כל תמונה למטריצה ובכל מטריצה כזו למצוא את הערך המקסימלי ולהכניס אותו לאיזה מילון או מערך .. אשמח לעזרה כי אני לא מצליחה למצוא דרך להעלות ולסרוק את כל התמונות האלו , תודה .

3. Started by CyberBot,

ל Cאני ממש מתחיל ללמוד(לנסות לבד) רצוי מאוד עם השלמת קוד תוך כדי כתיבה וקומפלייר כמובן עד עכשיו היה לי NET-BEANS וCYGWIN

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by bdoron,

יצרתי קובץ cs שיורש מהמחלקה של window שכל המטרה שלי הייתה ליצור template משלי למראה של חלון בסיסי.. קראתי לה בצורה הבאה <myWindow:CustomWindow x:Class="WebBrowser.MainWindow" xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" xmlns:myWindow="clr-namespace:WebBrowser" PreviewMouseLeftButtonDown="CustomWindow_PreviewMouseLeftButtonDown"> <Grid x:Name="boaz"> </Grid> </myWindow:CustomWindow> ואכן מה שזה מראה את החלון שיצרתי בקובץ cs הבעיה היא שאחרי שאני מנסה להוסיף אובייקטים אבל הפעם דרך הxaml הוא דורס את כל החלון שעשיתי ומראה חלון ריק... למה ז…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by eliom,

שלום. יש ברשותי את הספר. המדריך לשפת c של פיטר אייטקן. ורשום שם כדי להשתמש בספר צריך להיות מצוייד במחשב אישי תואם יבמ כונן 3.5 אינץ ומערכת הפעלה dos ואת הדיסקט . zortech. כל זה אין לי.מה זאת אומרת מחשב תואם יבמ?. ואיך אני יכול להשיג את כל זה?. תודה.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by bdoron,

הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקבל נתונים של טלפון נייד בasp.net האם זה אפשרי בכלל? שאעשה אתר שיודע האם המשתמש נכנס דרך הטלפון או שהוא נכנס דרך מחשב.. ואם הוא נכנס דרך הטלפון אני רוצה לקבל את המיקום שלו, הבעיה היא שגם אם כן אני לא יודע באיזה סוג טלפון הוא משתמש.. אשמח לידע בנושא

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by OmerS,

היי, אני עובד על תוכנה פשוטה מבוססת DATABASE לניהול של מחסן. הבעיה שלי היא שאת התוכנה אני מתכנת ב- WINDOWS XP בעזרת VISUAL BASIC כאשר לכל אובייקט אני קובע: Right to Left = TRUE בשביל העברית כמובן. הכל טוב ויפה ב- WINDOWS XP אבל כשאני מקמפל את התוכנה ומעביר למערכת המריצה WINDOWS 98 הוא כאילו מתעלם מה- Right to Left. ניסיתי גם לבטל את ה- RIGHT TO LEFT ולקמפל ככה אבל גם זה לא עזר.. מישהו נתקל בבעיה? רעיונות?

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  8. http://Rar.Co.iL/files/Rar-1125756222.jpg אחרי שאתם מורידים תשנו את הסיומת ל EXE. תגידו לי מה דעתכם, התחלתי ללמוד פסקל אתמול בערב. אם אסור לשים כאן דברים שהכנתי אז תגידו לי..

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  9. אפשר ליצור ליסט שיהיה לו מאפינים נוספים כמו dim files as new list of string files(0).name files(1).size as int ןלא רק files.name

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by Idan-h,

חבר שלי רוצה לקשר בין אקסל לVB. את הקישור לאקסס הוא יודע. מה שהוא רוצה לעשות זה לקחת נתונים מטבלה באקסס באמצעות VB, ולהעזר בVB כדי להעביר את הנתונים האלו לאקסל וליצור גרף שיוצג בסופו של דבר בVB. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  11. Write a program that allows a user to enter his or her two favorite foods. The program should then print out the name of a new food by joining the original food names together. האם אני אמור ליצור שני משתנים שונים לשני סוגי האוכל האהוב? ולא בדיוק הבנתי איך אני אמור לחבר אותם. מה אמור לצאת בסוף בדיוק? הסתבכתי עם זה בראש. עדיף לא לתת לי פיתרון מלא אלא רק להסביר ותודה מראש (שהסתבך) :)

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by FireStar,

שלום לכולם אני סטודנט לכלכלה ולמדעי המחשב. במסגרת לימודי אני לומדת תיכנות בשפת ++C. אני משתמש בתוכנת Tclite גירסה 3. לצורך הגשת העבודות למרצה, אני צריך גם להדפיס את הפלט המתקבל. אני עובד עם מערכת הפעלה וינדוס XP, וידוע לי שיש איתה כל מיני בעיות עם התוכנה. אך למרות זאת נאמר לי שיש שיטה להדפיס את הפלט. ניסיתי לפתוח חלון output בתחתית המסך ולאחר מכן לעשות לו copy לתחתית התוכנה, אך הפקודה של הקופי לא מודגשת לי ולא ניתנת לביצוע. האם מישהו מכיר דרך כלשהי להדפיס את הפלט ???

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  13. השגיאה הבאה מתקבלת בטעינה של כל דף ASP באתר של חברה שלי. זה בשבילה ולא בשבילי, לכל אופן. דפים שאין בהם ASP נטענים כהלכה דווקא. "Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance."

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  14. שלום אני רוצה בבקשה לקבל המלצה על ספרים לתיכנות משחקים ב C++. ספרים שקשורוים לספריות SDL, OpenGL' DirectX ובכללי על הרעיון מאחורי משחק וכו'. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by zurkin1232,

שלום. לצערי שכחתי את הכללים של C++ ויש לי בעיה קטנה. נניח שקיים הקוד הבא: class List { int data; List *next; List(d) : data(d), next(NULL) {} } כלומר מחלקה בשם List בעלת קונסטרקטור שמקבל פרמטר אחד. כעת אני בונה מחלקה חדשה: class A { List MyList; ... } ואני רוצה לאתחל את MyList בקונסטרקטור של A, עם הפרמטר 1 (כלומר MyList יהיה אובייקט שיאותחל עם הקונסטרקטור של List עם פרמטר 1). איך אני כותב את הקונסטרקטור של A במקרה הזה? תודה מראש, מקווה שהובנתי.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by idoleff,

ביום שני יש לנו מבחן בJS ולצערי הפסדתי את השיעור האחרון שדיבר על זימון פונקציות בסיסיות... מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? כאילו, אם אני קולט ערכים לתוך משתנים ואח"כ אני רוצה לשלוח לפונקציה, איך עושים את זה? תודה...

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by Your-AsSaSsiN,

נתנו לנו שאלה כעבודת הגשה במדעי המחשב (שפת פסקל) ואני צריך עזרה, אשמח אם תוכלו לעזור לי: קלוט מספר חיובי שלם כלשהו, בדוק והדפס הודעה מתאימה אם המספר ראשוני או לא. אין לי מושג איך לבדוק בעזרת פסקל אם המספר ראשוני... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by tigerex,

שלום, התחלתי לא מזמן ללמוד javascript ויש לי בעיה מסויימת. התנאי שהצבתי לא פועל לי- <html> <head> </head> <body> <p align=right> <input type="text" name=first name> שם פרטי <br> <input type="submit" value=אישור> </p> <SCRIPT language=JavaScript> if (first name="yossi") { document.write("hi yossi") } </SCRIPT> אין אפשרות להפעיל את התנאי הזה ללא קובץ PHP ?

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  19. היי, זה לא עובד: רושם: וזה בגלל שהתאריכים שמורים בעברית בצורה כזאת: משהו יודע איך להעביר את זה לפורמט הרגיל באנגלית? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by RGod,

שלום הייתי רוצה לברר כמה עולה לבנות אתר אינטרנט (לא משהו מסובך )ואיזה חברות מומלצות לתחום הזה תודה

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by y6053287,

אני צריך לכתוב שיטה שמקבלת מערך ומחזירה אמת אם יש איבר שנמצא במערך רק פעם אחר ושקר אחרת, הבעיה שאני צריך לעשות את זה עם סיבוכיות זמן ריצה (O(N יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  22. עשיתי תוכנית לקוח ושרת המתחברת למחשב באמצעות המחלקה ServerSocket.. תוכנית הלקוח מתחברת באמצעות פורט והאייפי של המחשב השרת. נוצר חיבור כאשר הלקוח והשרת נמצא באותה רשת הביתית שלי. ניסיתי את הלקוח במחשב שנמצא מחוץ לרשת אך הפעם לא עבד החיבור.. אולי אתם תוכלו לנסות לעזור לי עם זה הקוד של השרת: [size=0.7em]public static void main(String[] args) throws IOException {[/size] [size=0.7em] final int port = 2000;[/size] [size=0.7em] ServerSocket serverSocket = null;[/size] [size=0.7em] try {[/size] [size=0.7em] serverSocket = new ServerSocket(port);[/size] [size=0.7em] System.out.println("Listening on port " + port);[/size] [size=0.7em] } catch (IOException e) {[/siz…

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  23. אני מחפש אתר (רצוי בעברית) שיעזור לי ללמוד אלגוריטמיקה\++с ותכנות בסביבת אינטרנט (html, java-script, php...). תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by TheAnthrax,

היי, אני עושה מעבר לC# מפייתון ורציתי לשאול - יש מצב שאי אפשר ב-C# לקרוא לפונקציה רק עם חלק מהמשתנים? בפייתון אני יכול לעשות משהו כזה: func: def example(param1="1", param2="2"): call: example(param2="not 2") בC# זה לא עובד: func: public void example(string param1="1", string param2="2"){} call: example(param2="not 2") יש דרך לעשות את זה? או שאני חייב בכל פעם שאני קורא לפונקציה להתיחס לכל הפרמטרים גם אם שמתי להם דיפולט?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.