תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
השאילתה היא זאת: strSql = "select *from StudentsDeatayls where " & FildName & " Like '" & Cntrol.Text & "*'"a (ה-a בסוף השורה זה רק כדיי לסדר את ההודעה אפשר להתעלם ממנו...) זה אמור לעשות שאם נגיד יש לי 1234 1235 12356 1246 ואני יתן לו בקוטרול 123 אז הוא יראה לי את כל מה שמתחיל ב-123. תודה מראש אור חן.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
#include<iostream.h> #include<math.h> class point { int x,y; friend class polygon; public: point() { x=0; y=0; } void set(int a, int b) { if(a<0) a=0; else x=a; if(b<0) b=0; else y=b; } point(int a, int b) { set(a,b); } double distance(point p) { return sqrt(abs((x-p.x)*(x-p.x))+((y-p.y)*(y-p.y))); } void print(double res) { cout<<"x:"<<x<<endl; cout<<"y:"<<y<<endl; cout<<"distance: "<<res<<endl; } }; class polygon { point *ptr; int size; public: polygon() { ptr=NULL; size=0; } void set(int s) { int a,b; ptr = new point[s]; co…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הכוונה למצוא קבצים כאלה לדוגמא FILE.TXT או FILE.EXE ואין את האפשרות בחירה של המשתמש איזה סוג קובץ למצוא, קיצר בלי הפקודה של ה% . DIR *.*X* /S /P חשבתי שזה מה שצריך לעשות אבל מסתבר שזה מראה לי קבצים שהX גם בהתחלה וגם בסוף למשל: FILE.XTV או FILE.TVX
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן. יש את הקוד (VB.net VS2010) שמאפשר לי לזרוק קובץ בחלון של תוכנה ולקבל את הכתובת שלו. אני צריך את אותו הדבר לעשות עם תמונה מאתר כלשהו, לקבל את הURL שלה. הנה הקוד: Private Sub ListBox1_DragEnter(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) _ Handles ListBox1.DragEnter If (e.Data.GetDataPresent(DataFormats.FileDrop)) Then e.Effect = DragDropEffects.All Else e.Effect = DragDropEffects.None End If End Sub Private Sub ListBox1_DragDrop(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) _ Handles ListBox1.DragDrop Dim…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
void add(const Rational &c) כאן משתמשים ב& אבל לפעמים משתמשים ב*. השאלה שלי מתי משתמשים ב * ומתי יש צורך להשתמש ב &.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הי לכם.. אני רוצה לפתוח אתר שחלק ממנו הוא הזנת מידע והצגתו. אני רוצה שהמידע כמובן יהיה שמור על שרת כלשהו ומתוך האתר אפשר יהיה לפנות אליו ולבצע שאילתות. אני יודע SQL. איך אני יכול לעשות למשל Database ב Access, לעלות אותו לרשת ולכתוב עמוד באינטרנט שמתוכו מתבצעות שאילתות ל DB הזה? ואין לי שום מושג ב ASP או PHP וכו'.. רק html ו c++ (ו sql). תודה על העזרה עריכה: הממ קצת שיחקתי עם Access ומצאתי Wizard שבונה עמודים. הבנתי איך לעשות שכל פעם יציג שורה אחת מתוך טיפוס נתונים מסויים אבל מה אם אני רוצה להציג את כל השורות בבת אחת? ובכלל טיפים למתחילים יועילו לי מאד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי נתקעתי קשות בבעיית יצוא עברית עם BCP - המטרה: יצוא נתונים מSQL SERVER לקבצי CSV (וזאת כדי לאפשר סינכרון בין דטאבייסים - אחד של SQL SERVER ואחד של mySql... המטרה הסופית היא - לכתוב triggerים שיעקבו אחרי שינויים בטבלאות נבחרות בצד הSQL SERVER, ואת השינויים ייצא לקבצי CSV שיידגמו אחת ל-X שעות, ובעזרתם יעודכנו טבלאות בצד ה-mySql) הבעיה: לא מצליח לייצא את העברית עם BCP! בניסיון 1 - הרצת BCP ללא פרמטר -C: bcp DBName.dbo.TableName out x:\path\csvfile.csv /U[username] /P[password] /S[server] -c -t, מתקבלת הודעת השגיאה - Starting copy... SQLState = S1000, NativeError = 0 Error = [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Code page 862 is not supported by S…
-
- 2 תגובות
- 7k צפיות
-
-
האם זה אפשרי להוסיך צליל (אפילו סתם צפצוף)בשפת הC#? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש כפתור "שלח" בדף האינטרנט ואני בסרבר רוצה שהוא יפנה לפונקציה F בקליינט, ואם היא תחזיר אמת אז שיפנה גם לפונקציה G בקליינט איך אני מוסיף לו באטריביוט 2 פונקציות בצורה הנ"ל? משפט זה לא עבד לי: linkbutton.Attributes.Add ("onClick", "MyFunction1(); MyFunction2();")
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבתי היום איזה structure אחד וניסיתי להגדיר בתוכו משתנה מטיפוס string (לא שכחתי להוסיף את הinclude המתאים), והקוד לא מתקמפל. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שstring זה "משתנה" (לא בדיוק משתנה) דינאמי, שאין לו גודל קבוע, ובגלל זה הstructure לא מסכים לקבל אותו, אבל בכל זאת מאוד נוח לעבוד איתו. יש איזושהי דרך שאפשר בכל זאת להשתמש במשתנה string בstructures? (אולי להגדיר לו גודל קבוע כמו נגיד מערך של תווים?). תודה! קטע קוד לדוגמא: #include <string> struct MyStruct { string name; int something; };
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן ! אני רוצה לומר לדפדפן שיצבע את הקישור "בלה בלה" בצבע אדום , ע"פ המיקום שלו. נגיד אם הבן אדם נמצא ב default אז הוא יהיה בצבע אדום,למשל. כרגע סתם הצבתי את הכתובת ידנית...רק כדי לראות אם זה עובד אבל זה לא ! :ס onLoad = yaba() { function pages() { return "file:///C:/Guy/Site2/Deafult.html"; } function yaba() { if (document.location.href == pages()) { alert('k its fine') grund = document.getElementById("s") grund.style.color = "red" } else {alert('the url is '+document.location.href)} } } וכמובן ב html יש: <div class="details" ><a href=""><p id="s">ContactUs</p></a></div> תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שולח מערך לפונקציה ואני מעוניין לראות את כל איברי המערך בזמן הפונקציה בתהליך ניפוי שגיאות לצורך מעקב, הקומפיילר מראה רק את האיבר הנוכחי (משמע אם אני שולח את כל המערך אני רואה רק את האיבר הראשון), לעומת זאת במערכים המקומיים אני רואה את כל האיברים שלהם. האפשרות היחידה שמצאתי זה להוסיף ידנית אחד אחד את כל איברי המערך ל-watch1. אני משתמש ב-VS. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום בניתי אתר מותאם לפלאפון, ואני רוצה שזה יהיה כמו אפליקציה בסמארטפון, ויופיע בחנות גוגל פליי. כלומר, שיהיה על שולחן העבודה בסמארטפון אייקון, שהוא בעצם קישור לאתר הזה. איך עושים את זה? תודה! שריה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כתבתי את הפלאש (AS3) הזה כי אני צריך בשביל העבודות שלי ולא מצאתי קומפוננטת גראפים ראויה שתומכת בעברית ולא עולה אלפי שקלים. אשמח גם לרעיונות לשיפור. קראתי לזה multiChart: http://chart.sqlcode.org
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי את התאריך העברי, יש איזה דאטה בייס של חגים או משהו? או ראיון אחר אני יכול להוסיף חגים ללוח שנה?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום רב, בניתי אתר ב asp.net ו #C, בנוסף, בניתי קובץ FLASH עם ADOBE FLASH CS 4, איך אני שותל אץ הקובץ FLASH באתר. כלומר, ברגע שהאתר עולה הקובץ ירוץ ... ובאיזה סיומת אמור להיות הקובץ FLASH לפני ששותלים אותו בתוכנית בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, אני כותבת פונקציה שמקבלת מחרוזת(str) ומחסן מחרוזת (storage), ואני רוצה שתמצא לי את המחרוזת האחרונה(שנכנסה אחרונה למחסן) במחסן שלא מכילה את str. אני משתמשת בפונקצייה strstr אבל בכל קלט היא מחזירה לי NULL. מצורפת הפונקצייה אודה על כל עזרה // finds the last line entered to storage the dosent contains str and prints it if found // if didnt find then prints an error message bool lastLineWithNoStr(char **storage,int size, int nextLine,char *str) { int i=0; bool strNFound=FALSE; char * g; while(i<size && strNFound==FALSE) { g=strstr(str,storage[(nextLine-i-1)%size]); //g=strstr("bbcb","bc"); if(g==NULL) //if(…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי לעזאזל במה נכנס השימוש במצביעים אני לא מוצא תוכנה שתימצא בזה שימוש ואל תגידו לי - כגדי לגשת לתאים בזיכרון את זה אני יודע תביאו לדוגמא איזה תוכנה שאמורה להשתמש בזה תודה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, לא כל כך מבין מה המשמעות ומה הבדל בין שני המושגים? תודה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום! יש לי קוד ב-ASP שמציג לי טופס מסוים. בתוך הקוד שנמצא בתוך קובץ שנקרא "file1.asp" יש את השורה הבאה: <% response.write "<td valign=middle align=center >" & "<B>" & "<FONT SIZE=1>" & "<STRONG>" & "<CENTER>" & "<a target=_blank href=file2.asp?p="& INDEX&">" & rst1("Index") & "</a>" & "</CENTER></STRONG></FONT>" & "</td>"%> כלומר, אני פותח את הטופס/קובץ "file2.asp" בחלון נפרד תוך לחיצה על קישור מתאים בטופס הראשון. השאלה היא, כיצד אני שולט בגודל החלון שיפתח, אני צריך ממש חלון קטן ונפתח לי חלון גדול רגיל. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד squeak אם SmallTalk (בהמשך לסקראץ ) אם מישהוא יכול להסביר לי אני לא כל כך מבין squeak והמידע שמצאתי על SmallTalk לא עובד כל אזרה מתקבלת בברכה וסליחה על שגיעות הכתיב
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני כבר יודע כמעט את כל החומר, אבל מאיזושהי סיבה כל הכיתה שלי מסתבכת עם השאלה הזאת ובנתיים אף אחד לא הצליח להשתמש רק בתור. אני מקווה שתוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, החלטתי ללמוד את שפת ה-PHP, ואני מחפש ספר טוב, שמלמד מא' עד ת'. בעברית. קראתי קצת בספר של הוצאת פוקוס והוא נראה סביר בהחלט. אשמח לשמוע על עוד המלצות לספרים. תודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
In function ‘main’: 127: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 139: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 207:2: warning: no newline at end of file In function `main': (.text+0x51d): undefined reference to `is_registered' ld returned 1 exit status
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-