תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
בכתובת הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=8e8d2b59db1a3deefdf60c4e8afb880a&topic=111959.10 קראתי את המדריך, מה שלא הצלחתי לעשות זה לראות בפועל את הקוד הבינארי, אני צריך להפוך תמונה שחור לבן (טביעת אצבע) לקוד בינארי, כך שכל טביעת אצבע תשמש אותי כמפתח ראשי במאגר נתונים. אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע. בתודה שלומי
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קומפיילר לSymbian בשביל C/C++ תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי תרגיל ... אין לי מוסג איך בודקים אם נקודה נמצאת מחוץ למשולש או בתוך המשולש...
-
- 2 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שאני כותב משהו בSDL .. הוא מריץ לי את התוכנית בלי אף שגיאה וערה מופיע מסך שחור אבל איך בו כלום .. ואז נופיעות מלמטה הודעות כאלה : Loaded 'ntdll.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32kernel32.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:Program FilesMicrosoft Visual StudioMyProjectsSDL2DebugSDL.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32winmm.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32user32.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32gdi32.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32advapi32.dll', no matching symbolic …
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בחלון של ה RUN נתקעה לי התוכנה בלואלה אין סופית, איך אני יכול לצאת לחלון של שורת הקוד בלי לסגור את פסקאל? מראש תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הפקודה <center> שמה לי טקסט באמצע הארוך, איך אני שם גם באמצע הרוחב של המסך
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
???
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חבר שלי עבד בחודש דצמבר האחרון, ויעבוד חצי מינואר, והוא מבקש קבצי EXCEL לשני החודשים האלה, שבהם ירשום שעות עבודה ואוטומטית שעות העבודה יחושבו לבד. מישהו יכול בבקשה לבנות קובץ EXCEL למה שביקשתי, לשני החודשים הספציפים האלה? אני מצאתי קובץ אחד פעם, אבל היו בו רק 15 ימים, ולא הצלחתי להגדיל למספר הימים המדוייקים של אותו החודש. תמיד פונקציית החישוב, הייתה נהרסת ברגע שהייתי מגדיל מספר עמודות!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למי שלא ממש מבין בזה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תפריט נפתח (שאתה עובר עליו יפתח לך תפריט) שהעיצוב שלו יהיה ממש דומה לזה שיש באתר www.logmein.com שעוברים שם על Company, Products וכל אלה נפתח תפריט ממש אהבתי את העיצוב שלו, מצאתי פעם תפריטים נפתחים אבל לא באותו סגנון בדיוק ולא אהבתי אותם, אם מישהו יכול להביא לי משהו דומה לזה אני ממש אשמח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש איזה סקריפט שיוכל לעשות לי ריסטארט אוטומטי לסרביס של הפקס כל זמן מסוים.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור Desktop Item, אבל מאוד רצוי שהרקע שלו יהיה שקוף, האם יש איזהשהו סקריפט שמאפשר ליצור DI חסרי רקע? כלומר שרק האובייקטים שלו יהיו על הwallpaper של המחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני לומד מדעי המחשב? רוצה מילון בבילון שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מותקן אצלי php 5 - שרת אפצ'י על לינוקס אובונטו אדג'י. יש בעיה עם קידוד mysql - בכל פעם שאני מנסה לראות עברית אני נאלץ לקודד מחדש בדפדפן ל windows-1255 הקידוד על השרת אצלי הוא utf-8 ובדפדפן מראה ג'יבריש. רק לציין כי על שרת האינטרנט אין לי את הבעיה הזאת. מישהו יודע אולי איך לפתור אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^ התוכנה היא ejs : www.um.es/fem/Ejs ואני לומד אותה בחמד"ע בת"א אני צריך להגיש ליום חמישי הדגמה של איזשהו חוק פיזיקלי שמודגם בתוכנה הזאת..
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לא ידעתי איך בדיוק לנסח.. אני רוצה נגיד בתיבת טקסט או סתם LABEL יהיה על מילה/מספר לא משנה קו נגיד אני רוצה שיהיה על מספר 2 קו, ככה: 2 תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה למשל לתת לגולש לבחור אופציה מתוך 4 אפשרויות. ואז לשמור את זה בcookie שלו במחשב. (זה החלק הקל) ובפעם הבאה שהוא נכנס לאותו דף html לעשות מבנה שנראה כך : (לקרוא מתוך הcookie של הגולש) אם הגולש בחר באופציה 1 אז שלח אותו ללינק מס'1. אם הגולש בחר באופציה 2 אז שלח אותו ללינק מס'2. וכדומה... איך אני עושה את זה ? מה הפקודות לכך ? אשמח אם מישהו יפרט או יתן לי להעתיק את הקוד תודה מראש, דודו.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני לומד באוניברסיטה את הקורס "מבוא למדעי המחשב ושפת Java" הבעייה היא שבקורס זה ניתנים כחומר לימוד רק דיסקים עם הרצאות שאני לא אוהב להקשיב להם. לכן, אני מחפש קישורים באינטרנט לשאלות ופתרונות מתוך הקורס "מבוא למדעי המחשב לשפת Java" או סתם ככה שאלות ותשובות בשפה זו אבל ברמה אוניברסיטאית. בנוסף, אשמח לקבל המלצות על ספרים מוצלחים בשפת ג'אווה אך בנושאים מקבילים לאלו הנלמדים בקורס זה כגון: רקורסיה, פולימורפיזם וירושה, רשימות מקושרות, עצים בינאריים, מחסניות ומבנים, מחלקות ושיטות וכן הלאה. תודה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קוד פשוט HTML לשליחת טופס ישירות מעמוד HTML פשוט שיגיע לדואר שלי מבלי לפתוח את תוכנת הדואר המותקנת במחשב. הכי פשוט שיש רועי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , מחפש פונקציה שתחזיר לי את התקייה הנוכחית בה אני נמצא בהרצת התוכנית , C סביבת יוניקס , האם קיימת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אנחנו לומדים עכשיו מחרוזות (STRING) ובשיעור של היום למדנו את הפונקציה strcpy ונתנו לנו שני תרגילים לעשות בבית על זה ואמרו שמי שמצליח מקבל בונוס במבחן אז בבקשה תעזרו לי בשני התוכנות, תכתבו אותן ואם יש לכם כח גם תזבירו מה עשיתם במחרוזות תרגיל 1: כתוב תוכנית שקולטת חמש מחרוזות מהמשתמש ופולטת אותן בסדר הפוך לסדר בו נקלטו. תרגיל 2: כתוב תוכנית שתקלוט 2 מחרוזות מהמשתמש ותפלוט אותם על-פי הא' ב' תורה ענקית לעוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה דרך התוכנית להפעיל תמונות וזה לא עובד הנה מה שאני מנסה Image2.Picture= App.Path + "\x.jpg" ניסיתי גם בלי ה -"" ככה Image2.Picture= App.Path + \x.jpg תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול לתת לי קוד ב C או C++ או פסבדו קוד לפונקציה שנותנת את כל הפרמוטציות לSTRING נתון? לדוגמה: ABC ABC ACB BAC BCA CAB CBA וזה תופס גם במידה ויש AAB ואז התשובה אמורה להיות: AAB ABA AAB ABA BAA BAA (כאילו למרות שזו אותה אות כל A נחשבת שונה)
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה לקמפל פרויקט ב-VISUAL . כשהוא בקובץ אחד עם ההצהרות והכל הוא עובד מצוין וכשאני מחלק ל-HEADRE אני מקבל הודעת שגיאה והפכתי תאינטרט בשביל תשובה ואןןןןןןןןןן error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl alias(struct avl * *,int,char * *,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl history(struct hist * *,struct hist * *,int,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl set(struct avl * *,int,char * *,char הפונקציות הן שלי וכמו שאמרתי כשהכל היה בקובץ אחד זה עבד מושלם. אני משתגעעעעעעעעעעע תודה רבה למי שיעזור ואם אפשר אני גם ישלח את זה למי שמבין שמתי אינקלוד כמו שצריך
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגדרתי text-align: justify ל-DIV מסויים, אבל הדפדפן מסרב להציג אותו כן... Left ו-Right עובדים... אבל לא Justify. הטקסט הוא לינקים אם זה משנה. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-